Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du Sodexos nya Space Planner?
Academic Work
Har du erfarenhet av lokalplanering, en vana av att driva förändringsprojekt och har kunskaper i CAD? Om du dessutom är strategiskt lagd, initiativtagande och får saker och ting gjorda så kan du vara rätt person. Sodexo söker en Space Planner till sin site på AstraZenecas anläggning i Södertälje. Detta är en fantastisk möjlighet att få ta ett stort ansvar för ett större fastighetskomplex på ett världskänt företag. Sök rollen idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Space Planner till Sodexo.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Kalkylator till Ramirent
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet från byggbranschen och arbetat med projektekonomi? Söker du en roll där du får vara med och utveckla och påverka processer? Då kan vi ha tjänsten för dig! Som Kalkylator hos Ramirent arbetar du med tids- och kostnadskalkylering. Du planerar, följer upp samt riskbedömer i såväl anbuds- som produktionsskedet av projekten. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och kan ibland ha flera projekt på gång samtidigt. Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med säljare, projektörer, produktspecialister och projektledare.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Snickare, Jönköping
VMP Group i Jönköping
Om företaget Vi söker erfarna snickare För kunds räkning söker vi snickare för kommande uppdrag i Jönköping med omnejd. VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI) och Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda. Dina arbetsuppgifter Snickare Eftersom uppdragen skiftar är det viktigt att du specificerar vad du tidigare arbetat med inom bygg, på vilken nivå du anser dig kunna de olika momenten. Din profil Till tjänsten som Snickare söker vi dig med några års erfarenhet av byggen på olika byggarbetsplatser.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Maskinförare/rörläggare
Pajala kommun
I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen "Ett gott liv i en levande kommun." Tekniska avdelningen söker en driven person som är intresserad av ett omväxlande och intressant arbete samt vill bli en del i vårt team som maskinförare/rörläggare. Arbetsuppgifter: Under barmarksperioden kommer vi utföra reparationer inom VA-ledningsnätet och för att förstärka teamet söker vi nu en säsongsanställd.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Värmepumpsinstallatör
Höjdens Energi AB
Höjdens är en del av BrainHeart Energy Sweden, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergi-teknik. Koncernens största ägare är BrainHeart Energy och Vattenfall. Vi söker en värmepumpsinstallatör med placering i Torsby. Vi behöver förstärka teamet i Torsby med en rutinerad och erfaren värmepumpsinstallatör. Som värmepumpsinstallatör på Höjdens ingår du i ett team med rörinstallatörer, elinstallatörer och kyltekniker. Arbetet består i huvudsak av att installera och serva värmepumpar samt installation och service av vattenpumpar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Vi söker nu gårdspersonal med förarbevis för hjullastare till vår kund
Lernia Linköping
Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med materialhantering, så som sortering och förflyttning av material med truck, hjullastare. Din bakgrund Vi söker dig som: • Har gymnasial utbildning gärna inom industri, teknik eller liknande • B-körkort * Förarbevis för hjullastare • God datavana Personliga egenskaper Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Anläggare till stort bygg- och anläggningsföretag
Randstad AB
Anläggare till stort bygg- och anläggningsföretag Nu söker vi en anläggare till vår kund i Borlänge! Är du intresserad av bygg och anläggning liksom har körkort B? Kanske har du tidigare arbetat fysiskt innan? Vi söker nu dig som vill arbeta med olika typer av mark och anläggningsarbeten. Är det du? Välkommen in med din ansökan – redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Omfattning: Heltid, månd-tors 6.30-16.00 och fredagar 6.30-13.00.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Bantekniker
Infranord AB
Infranord står inför en intressant resa. Allt fler transporter av människor och gods förväntas gå på räls och satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar ökar. Järnvägen är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen och har dessutom en hög kapacitet jämfört med andra transportslag. Under de kommande åren står vi inför stora pensionsavgångar vilket gör att det finns goda möjligheter för den som vill utvecklas på Infranord. Här finns jobben! Följ med på vår resa. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Fastighetsförvaltare vikariat
Region Örebro län
Vi söker en vikarierande ekonomi och teknikintresserad fastighetsförvaltare. Förvaltningsavdelningen ansvarar för inhämtning av Region Örebro läns lokalbehov och planering av reinvesterings och underhållsbehov. Vi administrerar allt från fastighetsinformation och dokumentation, energi, miljö, konst, hyror, fastighetsrelaterade avtal, brand- och fastighetsrelaterade säkerhetsfrågor.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Snickare till Tanum
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker snickare för att arbeta som takstolsbygge, du kommer arbeta i ett team som tillverkar takstolar av trä. Tillverkning sker genom att utifrån ritning och färdig kapat virke ställa och pressa takstolar med spikplåtar. Varje objekt är unikt och oftast jobbar man två personer på varje prestation. Erfarenhet av byggnadsarbete/hustillverkning är meriterande, men även annan produktionserfarenhet är intressant.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018