Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Miljökonsult
Norconsult
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet. Job DescriptionNorconsult är ett av Nordens ledande företag inom samhällsplanering.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Hjullastareförare
Lonil i Växjö AB
Lonil AB arbetar med fastighetsrelaterade tjänster, ex. skötsel av utemiljöer, anläggningsarbete samt service av de egna redskapen/maskinerna. Nu när vintern närmar sig och snön kan komma söker man en hjullastarförare för vinterhållning. Anställningen är en timanställning vid behov.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Projektledare Vallviks Bruk AB
Vallviks Bruk AB
Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Vallviks Bruk är inne i en stark utvecklingsfas med investeringar för en ökad produktion. Nu söker vi en projektledare med branschkännedom som vill vara med driva investeringsprojekt i fabriken. I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Projektchef
NCC
Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Affärschef Building Väst
NCC
Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Brinner du för att bidra till Göteborgsregionens fortsatta utveckling? Vi söker nu vår nästa Affärschef som ska bidra till vår fortsatta framgång. Din förmåga att samverka och hitta nya affärsmöjligheter skapar nya spännande projekt. Building Väst är en enhet inom NCC med nästan 400 medarbetare som ser positivt på framtiden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Resande platschef till snabbt växande byggföretag!
Framtiden AB
Har du arbetat som platschef och vill ta nästa steg i karriären? Inspireras du av att vara med i uppbyggnadsfasen, forma din och dina medarbetares roller och knyta kundkontakter? Sök tjänsten som platschef idag! Dina arbetsuppgifter I rollen som platschef hos DC Wäst förväntas du ha det övergripande ansvaret för allt från mindre till större projekt och leda och fördela arbetet ute på plats. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för allt ifrån anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Utredningsingenjör med erfarenhet inom dricksvatten till VA SYD
VA SYD
VA SYD bidrar till ett hållbart samhälle genom att leverera friskt dricksvatten, hantera dagvatten, rena avloppsvatten och ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi är drygt 350 medarbetare som arbetar med stort engagemang för en hållbar utveckling. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år. På VA SYD arbetar vi aktivt för vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Träarbetare för hustillverkning i Härryda
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker nu medarbetare till en kund inom träindustrin! Företaget producerar och prefabricerar specialritade hus till både byggföretag och privatkunder. De producerar också tillbyggnader, parhus, flerfamiljshus och har på senare år utvidgat sitt samarbete med större byggföretag. Uniflex erbjuder en heltidstjänst där du arbetar på uppdrag som inhyrd konsult hos ett spännande företag. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas vidare inom företaget, då de arbetar aktivt med internrekrytering.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Träarbetare/Snickare sökes till Malmö
JobForce Sweden AB
JobForce är ett relativt nystartat företag inom bemanning & rekrytering av yrkesarbetare och tjänstemän inom bygg, anläggning samt drift & underhåll. Dock har vi en mångårig erfarenhet av att bemanna & rekrytera till både stora och små projekt runt om i Sverige. Detta gör oss till en kompetent och pålitlig samarbetspartner till er som kund eller som anställd och självklart har vi kollektivavtal. Just nu söker vi 4st träarbetare/snickare till ett större projekt i Malmö med start  omgående. Arbetet består av  gipsning och regling. Erfarenhet av liknande projekt samt yrkesbevis är ett krav.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

VA-ingenjör till tekniska förvaltningen i Ånge kommun
Ånge kommun
VA-ingenjör till tekniska förvaltningen i Ånge kommun Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass. Arbetsplatsen Tjänsten som VA-ingenjör är placerad på tekniska förvaltningen i Ånge kommun.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019