Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicesnickare sökes!
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning i Skurup en Servicesnickare! Arbetet innebär underhåll och snickeriarbete på fastigheter. Som servicesnickare kommer du arbeta självständigt ute på fältet. Du kommer arbeta runt om i södra Skåne, exempelvis Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad. Arbetet är förlagt på dagtid (7-16) med start enligt överenskommelse. Du kommer börja vara anställd via Ikett de första sex månaderna, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

GEODETISK MÄTNINGSTEKNIKER
Mätpartner i Östergötland AB
På Mätpartner i Östergötland har vi tillsammans en bred och gedigen kompetens inom geodetisk mätteknik med tillämpning inom de flesta områden. Vi arbetar med traditionell mätteknik och håller noggrannhet och kvalitet högt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Rivare/asbestsanerare - Arboga
MK:s Järn och Metall i Örebro AB
MK:s Järn och Metall i Arboga söker en duktig rivningsarbetare/sanerare som ska jobba med rivningsuppdrag och asbestsanering. Vi utför rivnings- och saneringsuppdrag över hela landet och jobbar bland annat med rivning av pannor och tankar, gjutjärnspannor både i privata hem och inom industrin samt utför asbetsrivningar och asbestsanering. Dina arbetsuppgifter kommer att vara rivning av industrier, pannor och tankar samt tillhörande sophantering. Vi söker dig som: - har erfarenhet av rivningsarbete - van att samarbeta med andra och gillar nya utmaningar - noggrann och seriös Meriterande
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Anläggningsarbetare
Woxnadalens Frakt AB
Woxnadalens Frakt AB söker dig som vill arbeta med fibergrävning fram till tjälen kommer. Vårt arbetsområde är runt Edsbytrakten. Det är ett fritt men fysiskt arbete. Krav är att du har minst B-körkot och helst "Arbete på väg". Har du ett C-körkort eller är du maskinförare så är det ett stort plus. Är du intresserad, ring Marko Kiviniemi på telefon 076-834 12 17.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Civilingenjör till Abetong i Växjö
Technogarden
Vi rekryterar Abetongs nästa Civilingenjör!Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av prefabricerade betongprodukter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Cement, som har cirka 60 000 medarbetare i fler än 60 länder. Abetong bygger ett hållbart samhälle Tänk dig ett modernt samhälle utan betong. Det är nästan en orimlig tanke.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Projektledare till en av våra kunder i Östhammar
Poolia Uppsala AB
Just nu söker vi en projektledare/ ingenjör för ett längre konsultuppdrag i Östhammar. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart som möjligt. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och för rätt person kan det eventuellt finnas utvecklingsmöjligheter inom företaget. För denna tjänst blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Rollen innebär att tillsammans med övriga medarbetare arbeta inom hela underhållsområdet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Erfaren projektchef till Sundsvall
Serneke
Vill du vara med och bygga upp Nordens mest expansiva byggkoncern?Vi utökar vår verksamhet i norra delen av Sverige och förstärker styrkan medännu fler engagerade kollegor. Vi söker nu en driven, nyfiken och van projektchef med entreprenörsanda. Projektchefen kommer att ansvara för specifika projekts fullföljande men också att titta efter nya projekt i områdena kring södra Norrland, men huvudsak Sundsvall. Om Serneke Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med över 1100 anställda.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Betongarbetare sökes till anläggningsprojekt i Göteborg!
JobForce Sweden AB
JobForce är ett relativt nystartat företag inom bemanning & rekrytering av yrkesarbetare och tjänstemän inom bygg, anläggning samt drift & underhåll. Dock har vi en mångårig erfarenhet av att bemanna & rekrytera till både stora och små projekt runt om i Sverige. Detta gör oss till en kompetent och pålitlig samarbetspartner till er som kund eller som anställd och självklart har vi avtal med Byggnads. Just nu söker vi 3 betongarbetare för ett större anläggningsprojekt i Göteborg med omgående start.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Projektchef till Atrium Ljungberg i Uppsala
Atrium Ljungberg
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-09-2018

Vägarbetare till Kramfors
Svevia
Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018