Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Byggnadsingenjör, Trimble Solutions Sweden AB
Addilon AB
Våra lösningar gör det möjligt för kunderna att uppnå större konkurrensfördelar genom förbättrat samarbete, effektivitet och noggrannhet. Trimble Solutions Sweden förser byggbranschen med Tekla programvarulösningar för BIM som ligger till grund för byggarbetsflödet. Hos oss på Trimble kan du se fram emot en trevlig företagskultur med uppskattade kundlösningar. Vi söker dig som är motiverad, gillar kund- och lagarbete med en utmärkt kommunikationsförmåga.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Arbetare sökes i Nyköping
B3 Personal AB
Om tjänsten: B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är sätter prestation i fokus. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen och gärna utomhus. Du kommer tillsammans med två andra fastighetsskötare arbeta med mark och park uppgifter för bostadsrättsföreningar. Ingen tidigare erfarenhet krävs utan kravet är att du som person är driven, motiverad och älskar att prestera.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Entreprenadingenjör till Västlänken
NCC
Västlänken är ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu Entreprenadingenjörer till vår projektorganisation på deletapp Korsvägen. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Här är dina nya utmaningar Som entreprenadingenjör stöttar du en av våra Blockchefer i uppföljningar och är väl insatt i kontraktshandlingar för er del av projektet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Byggnadsarbetare för montering av fönsterdörrar och balkonger
Fästeb Bygg AB
Fästeb bygg ab har sedan 1991 specialiserat sig på att bygga nya balkonger med fönsterdörrar på äldre fastigheter, främst i Stockholms innerstad. Vi har ca 15 st anställda och utför totalentreprenader, vanligen åt bostadsrättsföreningar. Vi söker nu en allsidig medarbetare för montering av balkonger och fönsterdörrar. Det är meriterande om du jobbat med fönstermontage tidigare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Rivare sökes i Skåne län - Svalöv
CIUNTUC VV AB
CIUNTUC VV AB är ett väletablerat byggföretag, som samarbetar med stora svenska byggföretag. Företaget är verksamt i hela Skåne län, men de flesta uppdragen är i Helsingborg, Munka-Ljunby, Klippan och Ängelholm, samt även enstaka uppdrag i Malmö. Uppdragen är väldigt varierande och innebär allt från nybyggnationer, renoveringar, tillbyggnader och rivningar, för både privatpersoner och företag. Vi söker nu efter dig som har god fysik och som gillar att arbeta med kroppen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Grovarbetare sökes till Skåne län - Svalöv
CIUNTUC VV AB
CIUNTUC VV AB är ett väletablerat byggföretag, som samarbetar med stora svenska byggföretag. Företaget är verksamt i hela Skåne län, men de flesta uppdragen är i Helsingborg, Munka-Ljunby, Klippan och Ängelholm, samt även enstaka uppdrag i Malmö. Uppdragen är väldigt varierande och innebär allt från nybyggnationer, renoveringar, tillbyggnader och rivningar, för både privatpersoner och företag. Vi söker nu efter dig som har god fysik och som gillar att arbeta med kroppen, för heltidsanställning som grovarbetare hos oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Snickare sökes för byggjobb i Skåne län - Svalöv
CIUNTUC VV AB
CIUNTUC VV AB är ett väletablerat byggföretag, som samarbetar med stora svenska byggföretag. Företaget är verksamt i hela Skåne län, men de flesta uppdragen är i Helsingborg, Munka-Ljunby, Klippan och Ängelholm, samt även enstaka uppdrag i Malmö. Uppdragen är väldigt varierande och innebär allt från nybyggnationer, renoveringar, tillbyggnader och rivningar, för både privatpersoner och företag. Vi söker nu efter dig som är allmänt händig och vill arbeta som snickare hos oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Snickare Skanska Direkt - Blekinge
Skanska Sverige AB
Vi växer i Blekinge och behöver förstärkning till Skanska Direkt! Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I alla våra roller arbetar vi mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Beläggningsarbetare SIS Asfalt - Arvidsjaur
Skanska Sverige AB
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Byggprojekt i Dalarna söker anbudsingenjör!
StudentConsulting
Årets supergasell Byggprojekt I Dalarna AB söker nu en Anbudsingenjör till Falun. Rollen som anbudsingenjör/kalkylator ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. På Byggprojekt kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna vidareutbildning och personlig utveckling. Byggprojekt har som ambition att vara det primära valet på de marknader vi verkar, så väl för personal som för kunder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019