Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektingenjör mot investering
Academic Work Sweden AB
Vill du lära dig hur ett projekt är uppbyggt samtidigt som du vill ha en kombination av att arbeta med människor och mer teknisk administration? Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta i projekt och för att jobba med samhällsutveckling och teknik. Låter det lockande? Då kan denna tjänst vara något för dig! OM TJÄNSTEN ”Jag tycker det är spännande att arbeta på Trafikverket för man får vara med och påverka framtidens infrastruktur. Det är ett varierat arbete med frihet under ansvar och det finns en stark koppling till verkligheten i arbetsuppgifterna.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Projektingenjör till Trafikverket
Academic Work Sweden AB
Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur söker en projektingenjör för ett uppdrag på 4 månader– vill du vara med och bidra? I tjänsten kommer du arbeta med att förbättra Trafikverkets datakvalitet avseende anläggningsinformation om vägbeläggningar. Om du gillar att arbeta administrativt och problemlösande ska du inte tveka att söka! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör med uppgiften att förbättra datakvalitet på vägbeläggningsdata. Du kommer erbjudas en anställning hos oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Byggnadsingenjör till HRG:s ingenjörsbyrå i Luleå!
Academic Work Sweden AB
Ingenjör som söker sin nästa utmaning? HRG arbetar med byggprojekt inom privat och offentlig sektor. De erbjuder sina kunder åtaganden från idé- och utvecklingsskede till uppföljning av färdiga resultat. De söker nu en byggingenjör som ska stärka upp deras team. Kan du inte redan konstruktion idag är detta något du kommer få chansen att lära dig i tjänsten. Låter det intressant? Läs vidare och sök tjänsten! OM TJÄNSTEN HRG:s ingenjörsbyrå startade redan 1964 och är ett familjeägt företag med god stämning och starka relationer.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Arbetsledare till attraktivt byggföretag sökes
Framtiden i Sverige AB
Har du en bakgrund som snickare eller arbetsledare? Har du förmågan att styra och leda projekt samt vill utvecklas i ett expansivt företag? Då kan du vara den vi söker! Dina arbetsuppgifter I din roll som arbetsledare så leder du ca 3–4 snickare i arbeten som berör försäkringsskador, där din huvudsakliga uppgift är att planera, styra och följa upp produktionens dagliga arbete. Du arbetar parallellt med flertal uppdrag samtidigt och ansvarar bland annat för: Inköp, tidsplanering, bemanning och kalkylering för varje enskilt uppdrag. Du kommer i din roll att åka ut de projekt du ansvarar för.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Kylproduktionen i Linköping växer - Är du en av våra nya kyltekniker?
Tekniska Verken i Linköping AB (Publ)
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Arbetsledare till fastighetsservice
Borås kommun
Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning. På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Trafikingenjör
Trafikverket
Vill du arbeta som Trafikingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Planering ansvarar för kort- och långsiktig planering av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen inom väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Vårt ansvar är att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Anläggningsarbetare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren anläggningsarbetare till en av våra kunder i Västerås regionen. Kundföretaget utför kompletta mark- och anläggningsarbeten, från råmark till fullt färdig anläggning. Du som söker ska tidigare ha arbetat utifrån ritningsläsningar. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan eventuellt leda till en fast anställning på företaget. Din profil Vi söker en person som tidigare har haft ett liknande arbete och som kan hantera utsättningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Händig snickare sökes för arbete utanför Varberg!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker driven snickare för hustillverkning inomhus i fabriksmiljö till en stor kund utanför Varberg. Du kommer att arbeta med produktion av moduler, vilket innebär att du kan bli behjälplig vid flera olika moment. För rätt person finns möjlighet till långt uppdrag, samt eventuell anställning direkt hos kund. Personliga egenskaper Som person är du: - Social - Händig - Lättlärd Du förstår vikten av att göra ett bra arbete, hålla tider och skapa bra arbetsklimat för dig och dina kollegor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Betongarbetare till UBAB
Nr.1 Personalpartner AB
Vi söker Betongarbetare till Timmele: Om kundföretaget Ulricehamns Betong AB UBAB tillverkar och marknadsför prefabricerade systemlösningar i betong. Sedan verksamheten startade år 1946 i Timmele har de vuxit och blivit en av marknadens ledande leverantörer i Norden. Med sina drygt 300 anställda arbetar UBAB dagligen med att hitta nya effektiverade lösningar för att tillgodose deras kunders behov. Utöver tillverkning av betongelement till bostads-, kontors- och industristommar utför de även projektering, montage och kompletteringar till stomentreprenader.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019