Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfaren målare
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Etableringschef region Norr
ICA Sverige AB
ICA Sverige AB söker Etableringschef - Region Norr ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap - utgör basen för ett gemensamt förhållningssätt för hur alla på ICA ska arbeta tillsamman för att göra nytta för kunderna. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av ICAs framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Snickare med yrkesbevis till Göteborg!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vår kund söker snickare till omgående start. Krav: svenska i tal och skrift, Yrkesbevis.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Rörnätstekniker
Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Som rörnätstekniker på Älmhults kommun arbetar du på Produktionsavdelningen som tillhör Tekniska förvaltningen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Projektingenjörer med teknisk inriktning till Trafikverkets projekt ERTMS
Academic Work
Vill du i framtiden arbeta som teknisk specialist och bli en del av Trafikverkets mest spännande utvecklingsprojekt? Tycker du om problemlösning och tekniska diskussioner? Då är signalteknik området för dig. Trafikverket söker nu projektingenjörer med teknisk inriktning som vill anta en spännande roll där du får jobba inom projektet ERTMS och stötta upp deras specialister. Academic Work erbjuder i samband med denna tjänst löpande kompetensutveckling i form av utbildning och coachning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Nerds, Welcome! Ingenjörer till AWAs Traineeprogram i Stockholm!
Academic Work
Kallar du dig själv för nörd? Nörd som i engagemang, kunskap och passion för det du gör och tar dig an! På AWA kallar man sig själv för nördar, och är stolta över det. De älskar immaterialrätt (Intellectual Property, IP) och varje liten detalj inom området. De är passionerade när det kommer till tekniska innovationer och hur dessa kan hjälpa oss att skapa en bättre värld. De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske hela världen).
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Montörer till Derome Plusshus i Värö
Lernia
Nu söker vi drivna montörer till Derome Plusshus nya husfabrik i Värö! Du får chansen att utvecklas och utmanas i en toppmodern produktionsanläggning tillsammans med glada och sammansvetsade kollegor. Du kommer bli anställd av oss på Lernia och fungera som uthyrd konsult till Derome. Uppdragen är långsiktiga och för rätt person kan konsultuppdraget leda till anställning av Derome. Arbetsuppgifter Som montör kommer du att montera byggnadsdetaljer så som installationsmaterial (el, VVS), fönster, dörrar, inrede, golv mm. För tyngre material finns lyfthjälpmedel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Erfarna anläggare
Ängelholms kommun, Intraprenad
Ängelholm är landets första agila kommun! Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-07-2019

Grovarbetare till Väg & Betongföretag!
JobForce Sweden AB
JobForce är ett relativt nystartat företag inom bemanning & rekrytering av yrkesarbetare och tjänstemän inom bygg, anläggning samt drift & underhåll. Dock har vi en mångårig erfarenhet av att bemanna & rekrytera till både stora och små projekt runt om i Sverige. Detta gör oss till en kompetent och pålitlig samarbetspartner till er som kund eller som anställd och självklart har vi kollektivavtal. Just nu söker vi 2st grovarbetare till Malmö/Lund med omgående start. Man ska vara behjälplig på arbetsplatserna med diverse arbetsuppgifter som tex.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 24-06-2019

Ömangruppens Traineeprogram 2019
Ömangruppen
Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019