Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektchef till Atrium Ljungberg i Uppsala
Atrium Ljungberg
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-09-2018

Civilingenjör till Abetong i Växjö
Technogarden
Vi rekryterar Abetongs nästa Civilingenjör!Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av prefabricerade betongprodukter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen Heidelberg Cement, som har cirka 60 000 medarbetare i fler än 60 länder. Abetong bygger ett hållbart samhälle Tänk dig ett modernt samhälle utan betong. Det är nästan en orimlig tanke.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Junior projektledare till teknikbolag sökes!
Framtiden AB
Vill du ta första klivet in mot en karriär som projektledare? Här har du en unik chans! Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill bli projektledare. Detta är en roll med stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och en fantastisk chans att inleda karriären som projektledare. I ett inledande stadie går du in som projektledarassisten för att efter hand få mer ansvar. Primärt arbetar projektledarna med att styra vår kunds projekt i rätt riktning vilket bl.a. inkluderar kundkontakt, projektekonomi, resursfördelning och tidsplan.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 27-09-2018

Projektledare inom ventilation till Bravida Västerås
Bravida Sverige AB
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom ventilation till Västerås. Om jobbet Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Projektchef för Stora projekt i Södra Älvsborg - Hus Väst
Skanska Sverige AB
Distrikt Södra Älvsborg växer - vi behöver dig! Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor! Distrikt Södra Älvsborg har en fin orderstock och nu behöver vi växa! Vi har fått möjligheten att tillsammans med våra kunder genomföra många lyckade projekt. Nu är flera stora projekt på ingång och vi behöver förstärka med nya engagerade människor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Projektchef
Wästbygg Gruppen AB
Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger fastigheter där människor vill bo, arbeta och trivas under lång tid framöver. Med kunskap om slutanvändarnas behov ska vi leverera högkvalitativa bygg- och utvecklingsprojekt som bidrar till att öka boendekvalitet, produktivitet och lönsamhet för våra kunder. Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Ansvarig informationskvalitetssamordnare / Projektledare till Swedavia
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Projektledare Klimat/Ventilation Service, Caverion - Jönköping
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Till vår filial i Jönköping söker vi nu en ambitiös och framåtriktad projektledare inom Klimat/Ventilation som vill utvecklas och växa med oss.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-09-2018

Projektledare fastighet till Örebroporten
TNG Group AB
Projektledare / byggnadsingenjör inom byggnation och ombyggnation till Örebroporten Fastigheter i Örebro. Örebroportens affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. Som projektledare på Örebroporten kommer du att få vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns idag i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som projektledare och ansvara för ny-, om- och tillbyggnad av unika fastigheter.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Projektledare inom allmän platsmark
Uppsala kommun
Enheten Projektledning anläggning Uppsala är en kommun i snabb expansion och har höga ambitioner när det gäller stadsutvecklingen. Vi placerar oss som Sveriges fjärde största stad med över 200 000 invånare och ett av målen är att kommunen ska växa till 350 000 invånare år 2050. Vi satsar på att vara Sveriges bästa organisation för att bygga det offentliga rummet. Inom Stadsbyggnadsförvaltningen har en mängd kompetenser samlats för att leda samhällsbyggandet och stadsutvecklingen mot en ökad effektivitet och kvalitet. Förvaltningen består av cirka 600 medarbetare.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018