Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektadministratör till Energibolag
Snille Bemanning AB
Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en erfaren programadministratör / projektkoordinator som ska assistera programledaren i ett nordiskt samarbetsprogram mellan statliga affärsverk i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du kommer att stödja programledaren med planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter inom programmet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

Projektledare Malmö
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt Chevron i England). Ramudden koncernen omsatte 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda.  BESKRIVING AV TJÄNSTEN Vi på Ramudden driver många större projekt tillsammans med våra kunder. Vi är inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med en duktig projektledare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Stockholmshem söker projektledare ombyggnad
AB Stockholmshem
Vill du vara med och utveckla våra befintliga fastigheter? Brinner du för att förädla, addera mervärde och jobba med ständiga förbättringar? Vi erbjuder en spännande tjänst där du får stimulerande utmaningar och möjlighet att arbeta med intressanta ombyggnadsprojekt i Stockholms kommun! Uppdraget Som projektledare har du ett övergripande ansvar för att driva tilldelade ombyggnadsprojekt. Du samordnar och leder planering, projektering och genomförande av underhållsprojekt i Stockholmshems fastighetsbestånd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Projektledare till byggbolag sökes!
TopWork Sverige AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker för kunds räkning efter en erfaren projektledare till ett mindre och väl etablerat byggbolag (Stockholm) ? Kundföretaget: Företaget är specialiserat på undertak och montering av akustikplattor. Företaget utför montage samt löpande service och reparationsjobb.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Tidsbegränsad anställning som Forskningsassistent i energiteknik
Högskolan Dalarna
Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av forskningsprofilen Energi och samhällsbyggnad. Bakgrund Forskningsprofilen Energi och samhällsbyggnad medverkar i ett större EU-projekt med medverkan från flera institutioner i Europa. Din arbetsdag som Forskningsassistent Arbetsuppgifterna ska utföras inom EU-projektet EnergyMatching och i två av de fyra ”work packages” (WP) som Högskolan i dessa två WP:ar ska följande uppgifter utföras: (WP2) skapa en databas för att analysera systemlösningar på bostadsområdesnivå för energieffektivisering och lokal förnybar energi; (WP5) optimera utnyttjand
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019

Byggprojektledare - Sunne Fastighets AB
Libäck & Co AB
Vi behöver utöka vårt team med en Byggprojektledare som kommer att driva och leda våra underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du kommer att ha en nyckelroll där du jobbar tätt med vår Fastighetschef i processerna, från analys av behov till färdigställande samt uppföljning av projekten fram till garantitidens slut. Du har huvudansvaret för dina projekt och resultat vilket innebär ekonomisk uppföljning i projektets alla faser samt planering så att tidsplanerna följs.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Globalt konsultföretag söker Projektingenjör till spännade uppdrag!
Framtiden i Sverige AB
Är kvalitet, struktur och samarbete tre ord som kan beskriva dig? Har du en ingenjörsutbildning och vill utvecklas inom projektledning, vill du få möjlighet att göra detta på ett av marknadens ledande konsultföretag? Här har du chansen! Dina arbetsuppgifter I denna rollen kommer du att arbeta med kvalitetsledning och koordinering på skånes största infrastrukturprojekt. Ditt ansvarsområde kommer bli att kvalitetssäkra överlämningar inom projektets delar till dess mottagare, detta kan vara till exempel. ledningsägare, kommuner eller väghållare.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Projektledare till Wewabs depå i Gävle
Ramudden AB
Wewab är ett företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Wewab är ett dotterbolag i Ramudden koncernen som är ett av marknadens största företag och finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsatte 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1200 anställda.  OM TJÄNSTEN Du kommer arbeta som Projektledare på Wewabs depå i Gävle vilket ställer höga krav på driv, engagemang och ha kunden i fokus.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

PROJEKTLEDARE MED ERFARENHET AV BRANDLARM
Jobbusters AB
Arbetsuppgifter Bravida Fire & Security växer och söker nu efter en erfaren Projektledare. Som Projektledare ansvarar du för hela säkerhetsprojekt, från projektplanering till leverans. I rollen som Projektledare ingår ansvar för kalkyl, resultat och utförande av projekt. Du bevarar och utvecklar kundrelationer, är involverad i inköp, resursplanering och kvalitetsarbete. Som Projektledare arbetar du fritt under ditt eget ansvar, där ditt eget driv och engagemang präglar arbetet. Företagspresentation Vår kund Bravida är störst i Norden inom installation och service av fastigheter.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-11-2019

Entreprenadchef sökes till GL Expressbygg
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter I rollen som Projektchef/ Entreprenadchef så ansvarar du för att aktuella projekt med underställda tjänstemän genomförs enligt handlingar samt i överensstämmelse med företagets fastställda riktlinjer. Du planerar och projekterar kommande projekt. Du ansvarar för ett team av byggprojektledare där du som ledare har i uppgift att leda, utveckla och stötta ditt team genom ett engagerande och nära ledarskap. Du driver teamet, från ax till limpa, med deras projekt genom byggprocessen.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019