Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Miljökonsult
Norconsult
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet. Job DescriptionNorconsult är ett av Nordens ledande företag inom samhällsplanering.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Projektchef
NCC
Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Affärschef Building Väst
NCC
Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Brinner du för att bidra till Göteborgsregionens fortsatta utveckling? Vi söker nu vår nästa Affärschef som ska bidra till vår fortsatta framgång. Din förmåga att samverka och hitta nya affärsmöjligheter skapar nya spännande projekt. Building Väst är en enhet inom NCC med nästan 400 medarbetare som ser positivt på framtiden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Resande platschef till snabbt växande byggföretag!
Framtiden AB
Har du arbetat som platschef och vill ta nästa steg i karriären? Inspireras du av att vara med i uppbyggnadsfasen, forma din och dina medarbetares roller och knyta kundkontakter? Sök tjänsten som platschef idag! Dina arbetsuppgifter I rollen som platschef hos DC Wäst förväntas du ha det övergripande ansvaret för allt från mindre till större projekt och leda och fördela arbetet ute på plats. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för allt ifrån anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Platschef
Wästbygg Gruppen AB
Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger miljöer där människor vill bo, jobba och trivas i under lång tid framöver. Vi gör plats för bostäder, arbetsplatser och handel i småstad och storstad - allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vårt koncernbolag Logistic Contractor är specialiserade på att utveckla och bygga logistikanläggningar, utformade för effektiv och rationell hantering av stora mängder gods. Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Karlstad: Projektledare
Jobbakuten Väst AB
För direkrekrytering söker vi nu en projektledare till AKJ Energiteknik AKJ Energiteknik söker nya medarbetare till deras team som bygger värmeanläggningar inom området 300 kW och 20 MW. Anläggningarna används för värme- och ångproduktion till när- och fjärrvärme samt olika industriella applikationer. Vanliga bränslen är pellets, flis, gas, olja mm. AKJ Energiteknik bygger både prefabricerade och platsbyggda panncentraler.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Projektledare inom elkonstruktion till Kinds Elteknik
Effektiv Borås
Kinds Elteknik går en spännande framtid tillmötes med en stark tillväxt. Med siktet inställt på att bli en av världens största underleverantör och leverantör i branschen, vill de nu ha med dig på resan! Vill du ha en varierande roll, där du får projektleda hela processen inom elkonstruktion? Här är tjänsten! Om vår kund Kinds Elteknik med säte i Östra Frölunda är ett familjeföretag i andra generationen med över 40 års erfarenhet av olika automationslösningar. Företaget grundades 1974 av Agne Johansson. Vårt primära verksamhetsområde är styrsystem för hissar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Akustiker
Tyréns
Erfaren akustiker På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll. Hos oss  Tyréns erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i våra lokaler med ett attraktivt läge i Växjö.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Byggprojektledare inom anläggning till Järfälla kommun
Poolia Stockholm AB
Som anställd i Järfälla kommun har du goda utvecklingsmöjligheter och kan kombinera karriär med familjeliv. Vi söker nu två seniora projektledare inom projektgenomförande/anläggning inom projekt Barkarbystaden, vilket även omfattar området Veddesta. Projektet innebär utbyggnad av kommunal infrastruktur och anläggningar, tunnelbanans utbyggnad, en ny bro över järnväg och E18, komplexa dagvattenfrågor m.m. Vill du vara en del av en satsning få kommuner i Sverige kan uppvisa?
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Gruppsamordnare exploatering
Gävle kommun, Samhällsbyggnad Gävle
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. Vi skapar framtidens Gävle. På Samhällsbyggnad Gävle är vi 170 medarbetare med bred och djup kompetens som gör Gävle renare, snyggare och tryggare.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019