Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare till Samhällsomvandlingen i Malmberget
LKAB
Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. Om tjänsten Vi söker en projektledare till Samhällsomvandlingen i Malmberget.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Projektledare, Samhällsbyggnad
Skellefteå kommun, samhällsbyggnad
Det händer mycket i Skellefteå. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vi söker nu en projektledare som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå. Vi erbjuder bra och utvecklande jobb, där du är med i hela kedjan. Det vi uträttar syns i vardagen; från vatten och avlopp som rinner i ledningarna, avfall som hämtas vid fastigheter till nya vägar som dras fram. Det arbete vi utför är en förutsättning för att samhället ska fungera.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 20-08-2019

Senior Projektledare inom infrastruktur till TYPSA AB i centrala Stockholm
Shaya Solutions AB
Vill du bidra till utvecklingen av Sveriges infrastruktur samt arbeta i ett internationellt företag? Då är TYPSA AB det självklara valet! TYPSA kan bland annat erbjuda spännande multidisciplinära projekt så som Tunnelbanan till Nacka/Gullmarsplan och Ostlänken. Det finns även stora karriärmöjligheter då bolaget befinner sig i en expansiv fas i Norden.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Projektledare till Ostlänken i Södertälje och Trosa
Trafikverket
Vill du bli Projektledare i Ostlänken - Sveriges största infrastrukturprojekt? Vill du vara med och forma Sveriges nya generation järnväg? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdet Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Projektledare till kund inom industri
Adecco Sweden AB
Har du ett tekniskt intresse och minst två års tidigare erfarenhet av industriverksamhet och projektledning? Är du driven, lyhörd och har starka ledaregenskaper? Då kommer denna tjänst passa dig! Om tjänsten Som projektledare kommer du att styra, leda och koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt och se till att dessa följs i enlighet med företagsförfaranden, kontraktsspecifikationer, kvalitetsnormer, hälso-, säkerhets- och miljökrav, kostnad/lönsamhetsmål och schemaläggningsmål.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Projektledare
Statens fastighetsverk
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.  På SFV:s Projekt- och specialistavdelning finns kompetens inom bygg och fastighet. Du kommer att vara placerad på Projektledningsenheten. Enheten består idag av drygt 20 medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 22-08-2019

Projektledare till nytänkande kommunalt avfallsbolag
Södra Smålands Avfall & Miljö
Södra Smålands avfall och miljö erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi lyckas genom att ha engagerade medarbetare, utgå från kundens behov och genom att samverka med andra. Vår långsiktiga vision är ett Småland utan avfall. Södra Smålands avfall och miljö AB är ett nystartat bolag som ägs av Växjö, Lessebo, Älmhults, Tingsryds och Markaryds kommun.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Upphandlare inom kollektivtrafik till uppdrag på Kungsholmen
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsbeskrivning Till offentlig förvaltning på Kungsholmen söker vi nu en upphandlare inom kollektivtrafik för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som löper till 2020-12-31 med chans till förlängning.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019

Projektingenjör
Trafikverket
Vill du arbeta som projektingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 27-08-2019

Ledigt jobb som projektledare hos ELCAB i Göteborg!
ELCAB Installation AB
Är du en person med erfarenhet som projektledare i byggbranschen? Är du både en lagspelare och en ledare som vill ha koll på läget? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en projektledare åt ELCAB räkning. OM ELCAB: ELCAB-koncernen grundades 1974 i Göteborg. Vi har en stor erfarenhet i det vi gör. ELCAB Installation utför tjänster inom elinstallation, elservice, svagström, solcellssystem och laddningssystem. Vi är ett elföretag som vill vara kundens självklara val för elrelaterade miljöer och tjänster.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019