Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare till ledande företag i Lomma!
Framtiden AB
Är du en driven person med stort eget ansvar och engagemang? Strävar du efter utveckling och drivs av att leda och styra projekt framåt? Då är tjänsten som Projektledare hos vår kund för dig! Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval. Dina arbetsuppgifter Rollen som Projektledare är en viktig roll där du kommer vara spindeln i nätet och mellanhand mellan kunder, underleverantörer och medarbetare. Utifrån upphandlade projekt kommer du som Projektledare påbörja, genomföra och slutföra projekt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Trainee Projektledare till Egnahemsbolaget, Göteborg
Jerrie
På Egnahemsbolaget har vi förmånen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. En av anledningarna är att vi tänker lite annorlunda när vi bygger bostäder. Vårt uppdrag är att verka för blandade boendeformer i Göteborg och eftersom vi bygger småhus och bostadsrätter gör vi det mest i områden som domineras av hyresrätter. Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett tryggare Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle. Att vi bygger i såväl uppgång som nedgång är också något som gör jobbet här extra meningsfullt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Driven projektledare sökes till mycket spännande kund i Malmö
Poolia Malmö AB
Just nu söker vi en projektledare på deltid som ska ha ett övergripande ansvar inför kommande byggnadsprojekt i Malmö. Uppdraget kommer vara i en mycket spännande organisation som är en stor aktör inom sitt branschområde, vilket kommer ge dig en ypperlig chans att få samarbeta och arbeta ihop med. Uppdraget förväntas starta omgående och pågår 6 månader, med möjligheter till förlängning. Känner du dig manad att anta denna utmaning? In och sök! Arbetsbeskrivning Som projektledare för detta uppdrag kommer du att arbeta brett och övergripande med hur organisationen hanterar sin byggmoms.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Kalkylator/projektledare sökes till Thermo-fasad!
LN Personal
Vår kund Thermo-fasad ligger i en expansiv fas och vill nu rekrytera en kalkylator/projektledare till sin verksamhet. I denna roll har man mycket varierande arbetsuppgifter, det ingår bland annat att upprätta offerter efter inkommande förfrågningar från kunder, dokumentera underlag inför kommande projekt och medverkar på byggmöten. Vissa projekt kommer man även ansvara för och driva dessa vidare ute på plats. Thermo-fasad arbetar i Göteborg med en omnejd på ungefär 5 mil, man utgår oftast från kontoret i Högsbo.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Vägingenjör till Ekerö kommun
Ekerö kommun
EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när "Förbifart Stockholm" är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att "ständigt göra allt lite bättre". Vill du jobba ismåstaden intill storstaden?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Projektledare
Upgraded
Vill du leda projekt enligt en genomtänkt och anpassad projektmodell? Vill du arbeta med nya och spännande projekt de kommande åren? Vill du dessutom göra en viktig insats för miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig! På Roslagsvatten har vi ett stort och viktigt uppdrag. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barn och barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Är du vår nästa VA/Mark-projektör på A-metodik?
Professionals Nord Rekrytering AB
Är du en nyexaminerad universitetsstudent inom väg-och vatten, mark- och anläggning, samhällsbyggnadsteknik eller annan relevant utbildning? Du kan även vara en person som har erfarenhet inom det här området och känner att du vill bli en del av A-metodiks härliga team, då ska du söka tjänsten idag! Information om tjänsten Professionals Nord söker för A-metodiks räkning en VA/Mark-projektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos A-metodik.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Platschef inom mark och anläggning till Westcon
ExpanderaMera AB
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Projektledare till Steeltech
Effektiv Göteborg
Gillar du tanken på att få vara spindeln i nätet som få ansvara för vår kunds projekt från start till slut? Vill du arbeta på ett internationellt bolag med fokus på produktutveckling, hög teknisk utrustningsgrad och ett gott rykte? Ta chansen och sök dig till en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Om vår kund Steeltech är en av Europas ledande producenter och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Projektledare EL
Ghost Competence AB
Ghost Competence söker nu för kunds räkning en Projektledare/Uppdragsledare inom Elområdet. Detta är en rekrytering där Ghost Competence ansvarar för rekryteringen, men du blir anställd av vår kund.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019