Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare - investering och exploatering
Varbergs kommun, Hamn- och gatuförvaltningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Projektledare bygg till Regionfastigheter i Helsingborg
Region Skåne, Regionfastigheter
Gör skillnad. Varje dag. Regionfastigheter är Region Skånes nyaste förvaltning, invigd den första januari 2017, med uppdrag att ansvara för ägande och utveckling av Region Skånes ägda och förhyrda fastigheter. Regionfastigheter har ett tydligt verksamhetsfokus och skapar goda förutsättningar för framtidens sjukvård. Förvaltningen säkerställer att investeringar i Region Skånes vårdbyggnader görs så resurseffektivt och hållbart som möjligt. Region Skåne står de närmaste åren inför mycket stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Projektkoordinator inom bygg
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Ydre Grinden AB tillverkar bland annat stallinredning och utgödslingssystem samt har ett omfattande byggprogram för stall och ladugårdar. Det finns också ett stort utbud av tillbehör och en stor bredd av varor och tjänster inom projektering, byggverksamhet, inomgårdsprodukter samt service och installation. Det är ett modernt och medvetet företag med försäljning och leverans av varor över hela norden.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Anbudschef
Peab Anläggning AB
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vill du vara med där det händer och arbeta med tekniskt komplicerade och stora projekt? Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-07-2018

Projektledare
OnePartnerGroup Kalmar AB
Vi söker nu en erfaren projektledare till Nybro Bostads AB. Som projektledare får du leda och projektera både större och mindre fastighetsprojekt. Du ska även agera sakkunnig i olika byggrelaterade frågor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Samhällsutvecklingskontoret söker Driftingenjör gata
Täby Kommun, Drift
Täby kommun är en av Stockholmregionens snabbast växande kommuner, nära både centrala Stockholm och Arlanda. Inom tio år har Täby vuxit från dagens drygt 70 000 invånare till 90 000 och år 2040 beräknas finnas 20 000 nya arbetstillfällen. Just nu förbättras kollektivtrafiken och vägarna, på sikt kommer Roslagsbanan att förlängas till city via Odenplan. Hög kvalité i välfärden och möjlighet för invånare att välja bland annat skola och omsorg är en del av kommunens signum.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

HOLY GREENS // ETABLERINGSANSVARIG BYGGPROJEKTLEDARE // MALMÖ
Holy Greens
Vill Du jobba i en snabbfotad och inspirerande verksamhet med ambitionen att göra Sverige lite gladare och hälsosammare? Holy Greens startades 2013 med målet att göra Sverige lite hälsosammare genom att erbjuda smakrika och kreativa sallader och juicer. Vi växer (organiskt) så det knakar och är nu i behov av ytterligare en hjälte. Som vår första Etableringsansvarig jobbar du tätt mot vår ledning samt mot våra externa intressenter. ROLLEN Vi har vissa behov men vill att du är med att utveckla tjänsten och dess innehåll.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Byggtekniker till Protector Försäkring
PerformIQ AB
Tjänstebeskrivning Vill du arbeta i en växande organisation som värderar mod och engagemang? Har du en bakgrund inom bygg- och/eller försäkringsbranschen och känner att det är dags för nya utmaningar? Då kan tjänsten som byggtekniker hos Protector Försäkring vara något för dig! Som byggtekniker har du en självgående roll i projekt för att utreda vatten- och brandskador på ett effektivt och professionellt sätt. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder, entreprenörer och försäkringsförmedlare och ditt fokus är att utveckla och säkerställa marknadens bästa hantering av byggskador.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Projektledare inom fastighet
Tomelilla kommun, Samhällsbyggnad
Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. Tomelilla kommun växer och därmed även behovet av verksamhetslokaler, därför söker vi nu dig som vill ingå och utvecklas i ett team med hög kompetens och stort engagemang.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Nyutexaminerad Samhällsplanerare till Ledande ingenjörsföretag
Framtiden AB
Har du ett stort intresse för samhällsplanering och infrastruktur? Vill du vara med och projektera Stockholms befintliga och nya områden? Sök tjänsten idag, urvalet sker löpande. Dina arbetsuppgifter Som projektör mot Väg, gata och mark kommer du att under din introduktion få gå ett par interna kurser för att lära dig mer om företaget och avdelningen, du kommer även att få ta del av kurser inom Civil3D om du behöver hjälp att fördjupa dig i dessa program. Dina primära arbetsuppgifter ligger inom projektering för allmänna och kommunala vägar.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018