Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Etableringschef region Norr
ICA Sverige AB
ICA Sverige AB söker Etableringschef - Region Norr ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap - utgör basen för ett gemensamt förhållningssätt för hur alla på ICA ska arbeta tillsamman för att göra nytta för kunderna. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av ICAs framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Vill du leda investeringsprojekt gällande vägar?
Ekerö kommun
EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när "Förbifart Stockholm" är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att "ständigt göra allt lite bättre". Vill du jobba ismåstaden intill storstaden?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Postdoktor i VA-teknik med fokus på mikroplast i dagvatten
Luleå tekniska universitet
Forskargruppen för Stadens Vattensystem inom ämnet VA-teknik vid institutionen för Samhällsbyggnad och naturresurser, Luleå tekniska universitet, söker en driven och engagerad postdoktor som vill fördjupa sig i frågor kring förekomsten av mikroplast i urbant dagvatten. Forskargruppen för Stadens vattensystem vid Luleå tekniska universitet har en stark position inom forskning och utbildning inom urbana vattensystem, främst avseende VA-teknik inom områdena dagvatten, små avlopp och avloppssystem. Att vara en del av forskargruppen innebär att arbeta i en internationell och kreativ miljö.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Doktorand i VA-teknik med inriktning mot mikroplast i dagvatten
Luleå tekniska universitet
Forskargruppen för Stadens Vattensystem inom ämnet VA-teknik vid institutionen för Samhällsbyggnad och naturresurser, Luleå tekniska universitet, söker en driven och engagerad doktorand som vill fördjupa sig i frågor kring förekomsten av mikroplast i urbant dagvatten. Forskargruppen för Stadens vattensystem vid Luleå tekniska universitet har en stark position inom forskning och utbildning inom urbana vattensystem, främst avseende VA-teknik inom områdena dagvatten, små avlopp och avloppssystem. Att vara en del av forskargruppen innebär att arbeta i en internationell och kreativ miljö.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Projektledare - fastighet
Högsby Bostads AB
Högsby Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag som ska erbjuda attraktiva bostäder och lokaler inom Högsby tätort. Vi ska även bidra till den allmänna samhällsnyttan för kommuninvånarna. Vår service till hyresgästerna ska kännetecknas av god kvalitet och omtanke. Bolaget har ca 300 bostadslägenheter samt flertal garage och lokaler. Utöver våra egna bostäder och lokaler kommer bolaget inom kort även att förvalta merparten av de kommunala verksamhetslokalerna så som skolor och särskilda boenden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Projektledare
Karlstads kommun, Teknik- och fastighetsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

WSP Management söker gruppchef till Växjö!
Flodin Holding i Jönköping AB
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi har drygt 42 000 medarbetare på över 500 kontor i drygt 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare. WSP Management är ett affärsområde inom WSP Sverige AB. Vi erbjuder projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. Vi arbetar inom allt från kontor, bostäder, vårdfastigheter, skolor, kommersiella fastigheter och industrier.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-09-2019

Arbetschef, PEAB Värmland
Adecco Sweden AB
Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du i ledarroll och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Då kan rollen som arbetschef på Peab vara helt rätt utmaning för dig! Peab Bygg i Värmland har under många år framgångsrikt jobbat på bred front med olika byggprojekt. Vi bygger bland annat bostäder, skolor och förskolor, äldreboenden, vårdbyggnader, köpcentrum och har en stark byggservice. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en arbetschef till Karlstad.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Fastighets-och exploateringschef till Eskilstuna kommun
Arenius Schröder & Besterman AB
Om arbetsplatsen Kommunledningskontoret ansvarar ytterst för att stödja kommunstyrelsen i arbetet med att utveckla Eskilstuna och att leda, samordna och följa upp kommunkoncernens arbete. Avdelningen miljö och samhällsbyggnad är en av sju avdelningar på kommunledningskontoret. Enheten fastighet och exploatering består av 18 medarbetare i två grupper; mark och exploatering samt fastighet. Vi har ett viktigt arbete i kommunens fortsatta expansion. Fram till 2030 behövs sjuttio förskoleavdelningar och ett äldreboende om året, samtidigt som bostadsbyggandet ligger på fortsatt höga nivåer.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Kalkylator/Projektledare till Nenov AB i Göteborg
Nenov AB
_OnePartnergroup söker nu för Nenova AB:s räkning en Projektledare/ kalkylator._ _Nenov AB är ett bygg och betongföretag baserat i Göteborg. Sedan företaget grundades har Nenov arbetat tillsammans med ett flertal huvudentreprenörer i Göteborg. Vi arbetar ständigt för att utveckla relationer med såväl existerande som nya företag i byggbranschen.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019