Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du Sodexos nya Space Planner?
Academic Work
Har du erfarenhet av lokalplanering, en vana av att driva förändringsprojekt och har kunskaper i CAD? Om du dessutom är strategiskt lagd, initiativtagande och får saker och ting gjorda så kan du vara rätt person. Sodexo söker en Space Planner till sin site på AstraZenecas anläggning i Södertälje. Detta är en fantastisk möjlighet att få ta ett stort ansvar för ett större fastighetskomplex på ett världskänt företag. Sök rollen idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Space Planner till Sodexo.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Kalkylator till Ramirent
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet från byggbranschen och arbetat med projektekonomi? Söker du en roll där du får vara med och utveckla och påverka processer? Då kan vi ha tjänsten för dig! Som Kalkylator hos Ramirent arbetar du med tids- och kostnadskalkylering. Du planerar, följer upp samt riskbedömer i såväl anbuds- som produktionsskedet av projekten. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och kan ibland ha flera projekt på gång samtidigt. Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med säljare, projektörer, produktspecialister och projektledare.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Fastighetsförvaltare vikariat
Region Örebro län
Vi söker en vikarierande ekonomi och teknikintresserad fastighetsförvaltare. Förvaltningsavdelningen ansvarar för inhämtning av Region Örebro läns lokalbehov och planering av reinvesterings och underhållsbehov. Vi administrerar allt från fastighetsinformation och dokumentation, energi, miljö, konst, hyror, fastighetsrelaterade avtal, brand- och fastighetsrelaterade säkerhetsfrågor.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Trafikingenjör
Enköpings kommun Samhällsbyggnadsförvaltningen
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

ÅF i Göteborg söker VA-projektör!
ÅF AB
Om jobbet ÅF är en av de ledande aktörerna inom Samhällsbyggnad i Norden. Region väst består idag av ca 350 medarbetare och omsätter 350 miljoner kronor, vilket gör oss till en av de ledande aktörerna i västra Sverige. Vi har ett omfattande samarbete med andra delar inom ÅF, framförallt mot Industri och IT.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

ÅF i Göteborg söker senior VA-projektör!
ÅF AB
Om jobbet ÅF är en av de ledande aktörerna inom Samhällsbyggnad i Norden. Region väst består idag av ca 350 medarbetare och omsätter 350 miljoner kronor, vilket gör oss till en av de ledande aktörerna i västra Sverige. Vi har ett omfattande samarbete med andra delar inom ÅF, framförallt mot Industri och IT. Detta genererar uppdrag på en bred marknad med spännande åtaganden. Nu söker vi en driven, erfaren och empatisk VA-projektör till vår sektion VA-teknik i Göteborg! Inom VA-teknik i Göteborg arbetar idag ca 20 kompetenta och fokuserade medarbetare i en kultur speglad av stark tillväxt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Transportledare entreprenadmaskiner Schakt & Transport - Växjö
Skanska Schakt och transport
Skanska söker framtidens Transportledare inom entreprenadmaskiner till Schakt & Transport Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, stora framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter i en gemenskap där vi är måna om varandra.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Byggingenjör - Västervik/Norrköping
DEROME AB
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Junior Projektledarassistent till Världsledande ingenjörsföretag
Framtiden AB
Är du en Junior ingenjör som drömmer om att bli projektledare? Vill du få handledning av fyra erfarna projektledare för att senare ta klivet upp och ta hand om dina egna projekt? Ansök redan idag, urval sker löpande. Dina arbetsuppgifter Som junior projektledare kommer du att arbeta in-house med företagets infrastrukturs projekt. Du kommer att agera projektledarnas högra hand och till en början kommer du att sköte mycket administrativt arbete för att stötta projektledaren i projektet samt för att lära dig företagets arbetssätt och område.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Projektinköpare Building
NCC
Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Inköp - från anbud till färdigt projekt Vill du vara med och bygga i Sydvästra Skåne? Vill du vara med och bygga platser där människor möts? Vill du vara med och bygga ett grönt och hållbart samhälle? Vill du vara med och ”Think Beyond Construction”? NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018