Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektingenjörer med teknisk inriktning till Trafikverkets projekt ERTMS
Academic Work
Vill du i framtiden arbeta som teknisk specialist och bli en del av Trafikverkets mest spännande utvecklingsprojekt? Tycker du om problemlösning och tekniska diskussioner? Då är signalteknik området för dig. Trafikverket söker nu projektingenjörer med teknisk inriktning som vill anta en spännande roll där du får jobba inom projektet ERTMS och stötta upp deras specialister. Academic Work erbjuder i samband med denna tjänst löpande kompetensutveckling i form av utbildning och coachning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Nerds, Welcome! Ingenjörer till AWAs Traineeprogram i Stockholm!
Academic Work
Kallar du dig själv för nörd? Nörd som i engagemang, kunskap och passion för det du gör och tar dig an! På AWA kallar man sig själv för nördar, och är stolta över det. De älskar immaterialrätt (Intellectual Property, IP) och varje liten detalj inom området. De är passionerade när det kommer till tekniska innovationer och hur dessa kan hjälpa oss att skapa en bättre värld. De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske hela världen).
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Produktionschef Skanska Direkt - Kalmar
Skanska Sverige AB
Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare. Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på uppdrag och mindre projekt. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Projektchef Skanska Direkt - Växjö
Skanska Sverige AB
Vill du utveckla Växjö? Kom till oss på Direkten! Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande - ingen dag är den andra lik och du arbetar sällan längre än ett år med samma projekt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Byggledare
Karlstads kommun, Teknik- och fastighetsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Byggnadsingenjör till HRG:s ingenjörsbyrå i Luleå!
Academic Work
Tar du snart examen som byggnadsingenjör eller redan är klar och redo för nästa utmaning? HRG arbetar med byggprojekt inom privat och offentlig sektor. De erbjuder sina kunder åtaganden från idé- och utvecklingsskede till uppföljning av färdiga resultat. De söker nu en till byggingenjör som ska stärka upp deras team. Kan du inte redan konstruktion idag är detta något du kommer få chansen att lära dig i tjänsten. Låter det intressant? Läs vidare och sök tjänsten! OM TJÄNSTEN HRG:s ingenjörsbyrå startade redan 1964 och är ett familjeägt företag med god stämning och starka relationer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

PROJEKTINGENJÖR MED INRIKTNING MOT ANLÄGGNINGSTEKNIK
Academic Work
Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och därför söker vi nu två projektingenjörer med specialisering mot anläggning till verksamhetsområdet Investering– vill du vara med och bidra? Vi söker dig som har intresse för anläggningstekniska frågor såsom vägutformning och vägutrustning och har en talang för koordinering.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Ramirent söker Hisstekniker till Umeå
Ramirent AB
Arbetsuppgifter  Som hisstekniker på Ramirent arbetar du med montering och demontering av bygghissar ute hos kund. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra service, reparationer och underhållsarbete ute i fält. Arbete ute hos kund kommer främst ske i Norr- och Västerbotten och kommer därför innebära visst resande.     Vem är du?  Du är en person som har ett högt säkerhetstänk och har en förmåga att behålla ett lugn vid stressfyllda situationer. Du drivs av problemlösning och är van att arbeta självständigt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Specialist Vägteknik
Trafikverket
Vill du arbeta som specialist vägteknik i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Projektingenjör med intresse för säkerhet och arbetsmiljö
Academic Work
Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och därför söker vi nu två projektingenjörer med specialisering mot säkerhet och arbetsmiljö till verksamhetsområdet Investering– vill du vara med och bidra? Vi söker dig som har intresse för att djupdyka i frågor om arbetsmiljö och säkerhet, har en talang för koordinering samt med vana att jobba administrativt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019