Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förvaltare väg och park
Tekniska förvaltningen, Projekt&Teknik
Ansök idag. Kollegor imorgon. Beskrivning Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Planeringsledare samordnande skötselentreprenader (Projektledning)
Göteborgs Stad , Trafikkontoret
Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Trafikkontoret har en central roll i detta och är idag 420 medarbetare som arbetar med stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Projektledare
Unik Resurs i Sverige AB
Söker du en varierande roll som projektledare i ett företag med korta beslutsvägar? Baltic Offshore är det lilla flexibla företaget som jobbar med stora kunder. Här får du möjligheten att kliva på deras tillväxtresa och ta ansvar för kundprojekt från start till mål. Baltic Offshore är specialiserade på skräddarsydda underhållsavtal och komplexa installationer av sjökablar inom både kraft och telekom.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Projektledare som vill vara med och utveckla framtidens kollektivtrafik
Göteborgs Stad , Trafikkontoret
Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Vi på trafikkontoret har en central roll i detta. Idag är vi 420 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Fastighetsingenjör
Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Habo kommunen är, och har varit mycket expansiv med stor inflyttning och stark bebyggelseutveckling. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping om man vill uppleva storstadspuls. Tekniska förvaltningen består av fem enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost-, och gata/va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Trafikingenjör till Miljö-och samhällsbyggnadsförvaltningen
Linköpings kommun
Om Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar för att skapa en levande och trygg kommun för alla. Tillsammans utvecklar vi den attraktiva, spännande och hållbara staden! Samhällsbyggnad handlar om hur städer, byggnader och infrastruktur kan utformas för att ge en bra livsmiljö för våra invånare. Linköping är en av Sveriges snabbast växande städer. Det gör jobbet på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen spännande och ansvarsfullt.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Energicontroller
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Kungsleden söker en Energicontroller Vill du arbeta som Energicontroller på ett dynamiskt och kreativt bolag som har ambitionen att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag? Då skall du direkt söka denna tjänst! Kungsleden Fastighet AB söker nu i samarbete med Isaksson Rekrytering & Bemanning en serviceinriktad Energicontroller! VI ERBJUDER Som Energicontroller hos Kungsleden kommer du att vara sakkunnig och ett stöd för förvaltningsorganisationen. Arbetet är omväxlande och du kommer att arbeta med både strategiska och operativa frågor.
Skapad : 14-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Projektledare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Självgående Projektledare till Enköpings Hyresbostäder AB Sökord: byggnadsingenjör, projektledare, entreprenadingenjör, projektingenjör, platschef På uppdrag av Enköpings Hyresbostäder söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en projektledare med erfarenhet från byggprojekt. VI ERBJUDERVi står inför en utvecklingsfas med många spännande projekt.
Skapad : 14-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Driftplanerare
E.ON Energidistribution AB [SE]
E. ON söker Driftplanerare E.ON befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka våra kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.    Vi söker nu två engagerade Driftplanerare som vill bli en av oss och bidra till att skapa en bättre morgondag   Driftplaneringen är en del av E.ONs kärnverksamhet inom elnätsverksamheten.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Projektledare inom El
WorkWeb
Om tjänsten Vi söker nu en Projektledare inom El/Tele till Elektrosignal Infra i Stockholm. Företaget erbjuder kvalificerade järnvägstjänster inom infrastrukturens samtliga teknikområden där de arbetar med allt från nybyggnation till drift och underhåll. Som Projektledare får du ett helhetsansvar för att driva projekt från projektplanering till slutfas. Du leder och koordinerar arbetet och är länken mellan personalen och kunden.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019