Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektingenjör mot investering
Academic Work Sweden AB
Vill du lära dig hur ett projekt är uppbyggt samtidigt som du vill ha en kombination av att arbeta med människor och mer teknisk administration? Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta i projekt och för att jobba med samhällsutveckling och teknik. Låter det lockande? Då kan denna tjänst vara något för dig! OM TJÄNSTEN ”Jag tycker det är spännande att arbeta på Trafikverket för man får vara med och påverka framtidens infrastruktur. Det är ett varierat arbete med frihet under ansvar och det finns en stark koppling till verkligheten i arbetsuppgifterna.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Projektingenjör till Trafikverket
Academic Work Sweden AB
Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur söker en projektingenjör för ett uppdrag på 4 månader– vill du vara med och bidra? I tjänsten kommer du arbeta med att förbättra Trafikverkets datakvalitet avseende anläggningsinformation om vägbeläggningar. Om du gillar att arbeta administrativt och problemlösande ska du inte tveka att söka! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör med uppgiften att förbättra datakvalitet på vägbeläggningsdata. Du kommer erbjudas en anställning hos oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Byggnadsingenjör till HRG:s ingenjörsbyrå i Luleå!
Academic Work Sweden AB
Ingenjör som söker sin nästa utmaning? HRG arbetar med byggprojekt inom privat och offentlig sektor. De erbjuder sina kunder åtaganden från idé- och utvecklingsskede till uppföljning av färdiga resultat. De söker nu en byggingenjör som ska stärka upp deras team. Kan du inte redan konstruktion idag är detta något du kommer få chansen att lära dig i tjänsten. Låter det intressant? Läs vidare och sök tjänsten! OM TJÄNSTEN HRG:s ingenjörsbyrå startade redan 1964 och är ett familjeägt företag med god stämning och starka relationer.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Trafikingenjör
Trafikverket
Vill du arbeta som Trafikingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Planering ansvarar för kort- och långsiktig planering av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen inom väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Vårt ansvar är att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

TRAINEE MED INTRESSE FÖR FUKT OCH BYGGNADSFYSIK
Jobbusters AB
Arbetsuppgifter Polygon AK söker en Trainee som är byggingenjör eller motsvarande, med ett stort intresse för fukt och byggnadsfysik. Som Trainee hos Polygon AK får du följa en erfaren och dedikerad mentor, ni håller kontinuerlig uppföljning för att säkerställa din personliga utveckling. Målsättningen är att Trainee-programmet som du genomgår ska leda till en fortsatt anställning, när Trainee-programmet avslutats. Du kommer som Trainee att följa med olika erfarna mentorer inom två fokusområden, utredningar och Fuktsäkerhetsprojektering.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-11-2019

Driven junior projektingenjör till Coromatic!
Academic Work Sweden AB
Vi söker nu dig som är i början av din karriär och vill få en sällsynt chans att spela en nyckelroll i ett av Coromatics nya omfattande projekt redan från startskottet i höst 2019. Som projektingenjör kommer du i denna varierande roll att vara den ansvariga projektledarens högra hand för att leda detta byggprojekt framåt. Är du hungrig efter ny kunskap, ambitiös och vill utvecklas samt har en naturlig ådra för struktur? Då är det dig vi söker – skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Vi söker nu för vår kund Coromatics räkning en junior projektingenjör.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Biträdande projektör inom järnväg och anläggning
Academic Work Sweden AB
Vill du starta en karriär på ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag? WSP söker en biträdande projektör inom järnväg- och markprojekt! Här får du möjligheten att arbeta i en bred projektörsroll där dina tidigare kunskaper och framtida ambitioner sätter ribban för din utveckling inom bolaget. OM TJÄNSTEN WSP är en global samhällsutvecklare med bred kompetens och medarbetare över hela världen. Tillsammans har de drygt 42 000 medarbetare i 40 länder och på kontoret i Sundsvall arbetar cirka 100 personer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Kalkylator sökes inom bygg
Service E.M.J Entreprenad AB
Har du erfarenhet av kalkylarbete och vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett av Stockholms bästa bygg- och rekryteringsföretag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig! Om företaget Företaget utvecklar och bygger miljöer där människor vill bo, jobba och trivas i under lång tid framöver. Du kommer till ett härligt gäng medarbetare som hjälper varandra när det behövs.Organisationen präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Ambitiösa projektingenjörer till Trafikverket
Academic Work Sweden AB
Har du en teknisk examen från en ingenjörsutbildning med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! OM TJÄNSTEN ”Jag tycker det är spännande att arbeta på Trafikverket för jag får vara med och påverka framtidens infrastruktur. Det är ett varierat arbete med frihet under ansvar och det finns en stark koppling till verkligheten i arbetsuppgifterna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Teamcenter/PLM Application Specialist
ABB AB
It is an exciting time to join ABB Power Grids. ABB and Hitachi have signed an agreement to create a joint venture (JV). By combining ABB Power Grids’ with Hitachi’s complementary strengths, we plan to form a new and stronger global leader in the power sector. ABB Power Grids and Hitachi will have more than 230 years of combined heritage and experience.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019