Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Byggnadsingenjör, Trimble Solutions Sweden AB
Addilon AB
Våra lösningar gör det möjligt för kunderna att uppnå större konkurrensfördelar genom förbättrat samarbete, effektivitet och noggrannhet. Trimble Solutions Sweden förser byggbranschen med Tekla programvarulösningar för BIM som ligger till grund för byggarbetsflödet. Hos oss på Trimble kan du se fram emot en trevlig företagskultur med uppskattade kundlösningar. Vi söker dig som är motiverad, gillar kund- och lagarbete med en utmärkt kommunikationsförmåga.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Entreprenadingenjör till Västlänken
NCC
Västlänken är ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu Entreprenadingenjörer till vår projektorganisation på deletapp Korsvägen. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Här är dina nya utmaningar Som entreprenadingenjör stöttar du en av våra Blockchefer i uppföljningar och är väl insatt i kontraktshandlingar för er del av projektet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Byggprojekt i Dalarna söker anbudsingenjör!
StudentConsulting
Årets supergasell Byggprojekt I Dalarna AB söker nu en Anbudsingenjör till Falun. Rollen som anbudsingenjör/kalkylator ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. På Byggprojekt kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna vidareutbildning och personlig utveckling. Byggprojekt har som ambition att vara det primära valet på de marknader vi verkar, så väl för personal som för kunder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Järnvägsingenjör till spännande teknikkonsultbolag!
Framtiden i Sverige AB
Är du en noggrann person med en teknisk ingenjörsutbildning? Vill du arbeta fritt och ta eget ansvar i det du gör? Om du dessutom har kunskap eller intresse för väg och järnväg är du personen vi söker.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Byggledare
Upgraded
Vill du leda spännande byggprojekt och dessutom göra en viktig insats för hållbarhet, miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig! På Roslagsvatten har vi ett stort och viktigt uppdrag. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barn och barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Idag distribuerar vi dricksvatten och renar avloppsvatten i fem kommuner i Stockholmsområdet - Knivsta, Vallentuna, Österåker, Vaxholm och Ekerö.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Kraftledningsingenjör inom grundläggning och fundament till Svk
Svenska Kraftnät
Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Svenska kraftnät förvaltar och bygger ut Sveriges stamnät och står inför en kraftig expansion inom ledningsområdet. Svenska kraftnät söker nu dig som vill vara med och kravställa och bygga framtidens stamnät. Fundament för kraftledningsstolpar till stamnätet ska kunna motstå mycket stora lyft- och trycklaster samt mycket stora stjälpningslaster, vilket kan vara komplicerat ur konstruktionssynpunkt. Dessutom ska konstruktionerna kunna byggas så enkelt som möjligt på ofta svåråtkomliga platser.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Projektingenjör med intresse för infrastruktur till Trafikverket
Academic Work
Vill du arbeta i en varierande roll där du får växa med ansvar? Som Trafikverkets nya projektingenjör får du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter och samtidigt knyta värdefulla kontakter på en arbetsplats med spetskompetens inom infrastruktur. Du kommer att få följa projekten hela vägen från början till slut tillsammans med en arbetsgrupp som arbetar rikstäckande med järnvägsfrågor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Projektingenjör sökes till växande PK Road AB!
StudentConsulting
Har du utbildning inom Väg- och Vattenbyggnad, inom anläggning eller kanske som entreprenadingenjör? Vill du vara med på resan att utveckla Skånes nyaste entreprenadföretag? Då har vi jobbet för dig! PK Road AB ingår i koncernen PK Group och är en av Baltikums största infrabyggare. Koncernen har 700 anställda och omsätter 3 MDKR. Sedan 2015 är dem etablerade i Sverige och nu utvecklas deras svenska bolag stadigt med nya projekt. I dagsläget är dem 22 anställda i Skåneregionen, men skall bli fler i takt med ökade och kommande projekt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Konstruktör till Bolseth Glas // Uddevalla
Oddwork
Bolseth Glas (https://www.bolseth.se/) är en av Norges ledande fasadentreprenörer med huvudkontor och fabrik på Sandane i Norge. En ny filial i Sverige har slagit upp dörrarna i Uddevalla och dit söker vi en Konstruktör med glasklart driv. Dagligen projekterar, konstruerar och monterar vi kompletta fasader, tak och dörrar helt i glas och aluminium. Med starka samarbeten mellan byggherrar, arkitekter och entreprenörer skapar vi skräddarsydda lösningar för modern och banbrytande arkitektur.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Anslutningsingenjörer sökes!
Ellevio AB
Ellevio AB är ett svenskt elnätsföretag med ett monopol som omfattar cirka 930 000 kunder. Företaget bildades 2015 genom att överta elnätsverksamheten från Fortum i Sverige. Även om Ellevio är ett nybildat företag har de en gedigen kunskap om elnät. Med mångårig erfarenhet av distribution är Ellevio ett av Sveriges ledande elnätsföretag. Är du intresserad av Ellevio som företag och nyfiken på vad dem kan erbjuda dig? Då har du hamnat helt rätt! Till kontor på Valhallavägen söker Ellevio nu två anslutningsingenjörer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 05-04-2019