Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöingenjörer till VästlänkenVästlänken
NCC
Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu KMA till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Underhållsbedömare- vikariat
Göteborgs stad., Lokalförvaltningen
Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 470 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Entreprenadingenjör / Projektingenjör till Svevia Anläggning
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Entreprenadingenjör till Bravida i Örebro
Bravida Sverige AB
Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en Entreprenadingenjör till vår elavdelning i Örebro. Tjänsten passar dig som är utåtriktad, har ett gediget intresse för teknik men som är lite mer administrativt lagd. Vi ser mer än gärna kvinnliga sökanden! Om jobbet              Bravidas elavdelning i Örebro är i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger avdelningen i framkant, allt för att göra kunden nöjd.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Fastighetsingenjör
Fortifikationsverket
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Fastighetsingenjör Väg, mark och park (VMP)
Fortifikationsverket
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Chef med erfarenhet inom verksamhets-och systemutveckling
E.ON Energidistribution AB
E.ON söker Chef med erfarenhet inom verksamhets-och systemutveckling Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.
Skapad : 13-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Projektingenjör Planering Väg och Anläggning - Sörmland
Skanska Sverige AB
Projektingenjör Planering Väg och anläggning - Sörmland På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, anläggning-, och energiprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland samt Uppsala/Gävleborg Vi söker nu en projektingenjör med fokus på planering till vår verksamhet i Sörmland. Vi behöver nästa kugge till vårt team! Vår verksamhet i Sörmland är nu i behov av att stärka upp teamet med en projektingenjör som kommer fokusera på vårt arbete med planering.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Junior Byggnadskonstruktör till ledande konsultföretag
Framtiden AB
Är du en driven och ambitiös person i början av din yrkeskarriär efter avslutade studier mot byggnadskonstruktion från högskola? Vill du vara med och bygga ett starkt team på ett av sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad? Stor måste vara snäll - vår kund är även väldigt måna om sina anställda och har flera år i rad fått utmärkelser i tävlingar om Sveriges bästa arbetsgivare.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Projekteringsledare Väg och anläggning Infra
Skanska Sverige AB
Projekteringsledare, Väg- och Anläggning Infra Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid. På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018