Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicesnickare sökes!
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning i Skurup en Servicesnickare! Arbetet innebär underhåll och snickeriarbete på fastigheter. Som servicesnickare kommer du arbeta självständigt ute på fältet. Du kommer arbeta runt om i södra Skåne, exempelvis Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad. Arbetet är förlagt på dagtid (7-16) med start enligt överenskommelse. Du kommer börja vara anställd via Ikett de första sex månaderna, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

SNICKARE till Nyköping!
Helpman Entreprenad AB
Kunden är ett av de största byggbolag i Sverige och har många stora projekt runtom i landet. Projekt kommer starta i början av hösten och pågå under flera månader. Nu söker de minst 4 erfarna snickare som kan börja jobba inom närmaste veckor. Vi söker dig som har en förståelse från byggbranschen, minst 3 år erfarenhet helst från ombyggnationer, meriterande om du har B-körkort. Vi intervjuar kandidater löpande till denna tjänst. Helpman är sedan starten av år 2000 en av de ledande aktörerna på marknaden av bemanning inom byggbranschen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Snickare/träarbetare
08 Construct AB
Verksamhetsbeskrivning Vi är ett företag inom byggsektorn som jobbar med allt inom fastighetsservce, rotjobb och nyproduktion. Stor del av vår verksamhet är garantijobb samt vattenskador åt både företag, försäkringsbolag och privatpersoner. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter består i att utföra snickeri och träarbeten med tillhörande moment som arbete & materialplanering samt vissa kundkontakter. Allt från servicejobb vid garantiarbeten till mindre husbyggen. Köksmonteringar, golvläggningar ,listarbeten samt diverse montering inredningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Byggsnickare
Workweb AB
Vi söker åt kunds räkning en erfaren och duktig byggsnickare! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt inom rot och service på byggprojekt åt företagskunder i Stockholmsområdet. Om dig Du ska ha yrkesbevis och inneha B-körkort. Det är meriterande om du har jobbat inom yrket några år. Om kund Kund är ett mindre byggföretag i Stockholmsområdet och erbjuder goda förmåner till rätt person. Vi ser fram emot din ansökan!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Träarbetare/Snickare
Lians Byggservice
Verksamhetsbeskrivning Specialiserad bygg och anläggningsverksamhet Arbetsuppgifter Snickare Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av yrket krävs, utbildning är en merit men inget krav. Välkommen med din ansökan
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Hammare och spik, är du unik?
WorkNordic Group AB
Vår kund tar sig an både stora och små projekt med stor variation! Nu söker de ytterligare fem stycken snickare med yrkesbevis till sitt härliga team i Jönköping där du som anställd kommer att utföra arbete inom allt från husrenovering till byggnationer av lagerlokaler. Du som söker ser vi har ett par års erfarenhet och skulle beskriva dig själv som självgående i ditt yrke. Du är mån om att vårda och skapa bra relationer till både kunder och dina arbetskollegor för att göra arbetsplatsen så trivsam som möjligt.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Företag: Montörer, montering av räcken mm
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Snickare Ämhult
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Vi söker snickare till flera olika projekt, för såväl renoveringar som nyproduktion till Ämhult.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Snickare Växjö
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Vi söker snickare till flera olika projekt, för såväl renoveringar som nyproduktion till Växjö.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Snickare Ronneby
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb?
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018