Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Snickare
Wennerbeck & Stjernehag Bygg AB
Wennerbeck&Stjernberg är verksamma inom snickeri främst i västra Göteborg. Företaget har varit verksamt sedan 2008. Vi är ett bra arbetsgäng på 10 personer som nu behöver nu ersättningsrekrytera. Vi söker Dig som är utbildad snickare eller har motsvarande kunskaper och erfarenhet av snickeri/montering. Våra uppdrag är direkt hos kund och det är därför viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Krav: Körkort B Du erbjuds en fast tjänst i ett gott arbetsgäng, tillgång till arbetsbil och i övrigt justa villkor. Välkommen att höra av dig för mer information på telefon; 010-4873344
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist :

Byggnadssnickare/träarbetare sökes ill OnePartnerGroup
OnePartnerGroup Helsingborg AB
Vår kund erbjuder trivsel, arbetsglädje och en trygg arbetsmiljö. Med en god personalpolitik ligger fokus på nöjda medarbetare som trivs med såväl varandra som med arbetsuppgifterna. Du erbjuds ett varierande arbete med utrymme för kompetensutveckling. Har du en positiv inställning så kommer du att trivas! Dina arbetsuppgifter Som snickare arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, leverantörer och beställare. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av samordning och snickeri av olika omfattningar.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Är du snickare se hit!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker snickare till en kund i Göteborg, kunden är ett etablerat byggföretag på marknaden och arbetar med mångfald och ser sina medarbetare som sitt främsta verktyg i företaget.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Snickare sökes!
OnePartnerGroup Väst AB
Om kundföretaget Kunden är väletablerad inom lägenhetsuthyrning och förvaltar lägenheter i de flesta områden runt om i Göteborg. Arbetssättet kännetecknas av ett högt engagemang och en väl genomtänkt arbetsorganisation. Här erbjuds du ett varierande arbete med utrymme för kompetensutveckling! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu för kunds räkning två snickare som skall arbeta direkt mot mindre byggnations projekt. Arbetet sker direkt under PC där du tillsammans med kollega blir ansvarig för genomförandet av de enskilda projekten.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 24-02-2018

Montör
OnePartnerGroup Uddevalla AB
Vi söker nu efter ytterligare en duktig montör för kunds räkning som kommer att vara stationerad i Stenungsund. Du kommer att arbeta runtomkring hela STO-regionen med omnejd. Du kommer att få en gedigen utbildning direkt hos vår kund, men vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån bygg alt. hantverksbranschen. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Snickare med erfarenhet Skövde
VMP Group i Skövde
Om företaget Vi söker erfarna snickare För kunds räkning söker vi snickare för kommande uppdrag i Skövde, Skaraborg med omnejd. Dina arbetsuppgifter Snickare Eftersom uppdragen skiftar är det viktigt att du specificerar vad du tidigare arbetat med inom bygg, på vilken nivå du anser dig kunna de olika momenten. Din profil Till tjänsten som Snickare söker vi dig med några års erfarenhet av byggenl på olika byggarbetsplatser. Du som söker är självgående och samarbetsvilliga lagspelare med fokus på kund och kvalitet. B-körkort och yrkesbevis är ett krav.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Montörer inom snickeri till innovativt företag i Vårgårda!
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta med montering och trivs i ett fysiskt arbete? Vill du ha ett arbete där du får användning för din noggrannhet? Då kan vi ha den rätta tjänsten för dig!  Om arbetet Företaget som nu söker montörer är ledande inom monteringsfärdiga garage. Som montör på detta företag som finns beläget i Vårgårda kommer du tillsammans med likasinnade kollegor att arbeta med montering antingen på avdelningen eller på line.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Träindustriarbetare
Lernia
Om företaget Derome Plusshus producerar bostadshus i trä med modern och rationell volymbyggnadsteknik. Genom en hög prefabriceringsgrad erbjuder dom flexibla och kostnadseffektiva lösningar till professionella beställare i Sverige och Norge.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Snickare till Västerås
ExpanderaMera AB
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.
Skapad : 13-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

HSB Bostad söker en Upphandlare
Badenoch & Clark
HSB Bostad AB är ett byggbolag som ägs av 4 regionala HSB föreningar och har till uppgift att producera bostäder i Stockholms län. Bolaget har en markportfölj innehållande byggrätter för att bygga cirka 5000 nya bostäder inom de närmaste åren. Bolaget byggstarter ca 700 bostäder om året, omsätter 3 miljarder kronor och arbetar med hela nyproduktionsprocessen från markförvärv, projektutveckling, produktion och försäljning till eftermarknad. HSB Bostad har ca 110 anställda.
Skapad : 13-02-2018 Ansökningsfrist : 27-02-2018