Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef, specialistmottagning inom psykiatriska öppenården
Region Värmland
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Enhetschef, specialistmottagning inom psykiatriska öppenården Den läkemedelsassisterade rehabiliteringen vid opioidberoende (LARO) är en mottagning organiserad i område öppenvård och har ett uppdrag som spänner över hela länet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Områdeschefer till vår arbetsmarknadsverksamhet
Uppsala kommun
Arbetsmarknadsavdelningen Vi söker nu två utvecklingsorienterade chefer som vill vara med och bidra på vår utvecklingsresa! Utbildnings- och jobbcenter ansvarar för Uppsala kommuns arbetsmarknadsverksamhet. Arbetsmarknadsverksamheten förändras kontinuerligt utifrån omvärld och politiska styrsignaler.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Ekonomichef - inriktning controlling till Fristad Bygg
Effektiv Borås
Tycker du att det är lika roligt att göra affärer som att implementera nya system? Vill du bidra med utveckling och idéer till ett engagerat ekonomiteam, där ditt hjärta slår lite extra för controlling och projektredovisning? Fristad Bygg har rollen för dig! Om vår kund Fristad Bygg är ett byggföretag i Sjuhäradsbygden som med stort engagemang driver projekt från idé till färdigt hus. Vi bygger ofta men inte bara i trä, och är sedan länge övertygade om att nyckeln till god produktivitet bygger på öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Sektionschef till Försvarsmakten Enköping
Försvarsmakten
Sektionschef Vi söker dig som vill bli vår kollega, sektionschef hos FMTIS, Genomförandeenhet Mitt (GE MITT), med placering vid Genomförandeavdelning Enköping (GA ENKÖPING IT). Den huvudsakliga inriktningen för tjänsten är chef med personalansvar mot sektion 2 på avdelningen. Sektion 2 består av cirka 15 medarbetare med olika nivåer av kompetenser inom ledningsstödsystem, felsökning samt IT support. Sektionen arbetar med att tillhandahålla och förvalta lokala och centrala system samt klienter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Avdelningschef till Socialtjänsten
Laholms kommun
Vill Du ha kul på jobbet? Sök då tjänsten som Avdelningschef inom Funktionshinderområdet och kommunal hälso- & sjukvård hos socialtjänsten i Laholm. Vi är inne i ett intensivt arbete med att anpassa våra resurser och vår organisation till de utmaningar vi står inför. Vi tror på ett mer hälsofrämjande och förebyggande arbete genom medskapande processer, där invånarnas/brukarnas/kundernas behov av tidigt stöd står i fokus. Under våren kommer vår nuvarande avdelningschef att gå i pension och vi förbereden nu för en bra övergång till dig som kommer att tar hennes plats.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Biträdande förskolechef sökes till Höja och Jägersro förskolor
Malmö stad, Ö9
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Förskoleområdet ligger i östra delen av Malmö och består av sex förskolor, Höja, Jägersro, Mossebo, Sommarängen, Kvisttofta och Bellisgårdens förskolor. Vi har nu behov av att rekrytera en biträdande förskolechef till Höja och Jägersro förskolor.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Verksamhetschef för grundskolan till utbildningskontoret
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Rektor förskola med utvecklingsansvar
Orust Kommun
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Vi söker en engagerande enhetschef till upphandlingsavdelningen!
Göteborgs Stad , Inköp och upphandling
Vi vill skapa Sveriges bästa offentliga inköpsorganisation. Hos Göteborgs Stad inköp och upphandling är vi cirka 70 kollegor som tillsammans varje dag gör skillnad för dem som bor, lever och verkar i Göteborg. Förvaltningen har sin placering i centra Göteborg och har som främsta uppdrag att leda, driva och utveckla Göteborgs Stads inköpsverksamhet och vägleda stadens medarbetare i deras inköpsuppdrag. Med en professionell inköpsorganisation och samlad kraft ska vi forma morgondagens hållbara stad. ARBETSUPPGIFTER Ett spännande uppdrag har blivit ledigt på Inköp och upphandling!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Enhetschef, hälso- och sjukvårdsenheten
Kristianstads kommun
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019