Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppledare Lager Nässjö
Tranpenad AB
Om oss Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Head of Operation för onlineannonsering!
Talent & Partner AB
Talent&Partner rekryterar högpresterande individer till högattraktiva arbetsplatser. Just nu söker vi nya kollegor till vår kund.FÖRETAGETBolaget är situerat Stockholm lett utvecklingen av svensk onlineannonsering. Genom att ständigt sträva efter att förnya, förbättra och förändra har de utvecklat och introducerat ny teknik som i grunden har ändrat hur annonsering online går till. Företaget har en stadig tillväxt och ett starkt fäste i norra Europa, med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Nederländerna.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Matteus förskolor söker en biträdande rektor med stort pedagogiskt fokus
Stockholms kommun
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norrmalms stadsdelsområde har ca 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, life science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Transportchef till Martin & Servera koncernen
Temp-Team Sverige AB
Då nuvarande transportchef skall gå vidare och gå i pension, har Vi på Temp-Team har fått äran att hitta en ersättare! Grönsakshallen Sorunda AB är frukt & grönt- och gourmetgrossisten som även har egen produktion av skuret samt produktionskök. De är rikstäckande med lager i Stockholm, Göteborg, Mora, Nyköping och Hässleholm och grundades 1985. Idag är Grönsakshallen ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB & familjen Oldmark. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av deras verksamhet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Platschef med totalansvar - för kunds räkning
Libäck & Co AB
Som Platschef hos vår kund kommer du att ha det övergripande ansvaret för kundens projekt och arbeten. Du är delaktig i hela kedjan, från beställning och planering till genomförande och avslut. Du har all leverantörskontakt och sköter kommunikationen mellan projekt och beställare. Som ansvarig ägnar du dig åt bådenykundsbearbetning och vårdande av befintliga kunder. Tjänsten utgår från kontoret i Karlstad men projekten finns på flera olika orter i Sverige där du behöver finnas på plats periodvis. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänster och som har det där extra drivet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Erfaren produktutvecklingschef sökes till kommande uppdrag
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du en nytänkande person som trivs med att ha stort ansvar? Är du en naturlig ledare som strävar efter ständig utveckling? Har du några års erfarenhet av en liknande roll? Då kan du vara den vi söker! I rollen som produktutvecklingschef har du flera olika ansvarsområden med varierande arbetsuppgifter. Därför lägger vi stort fokus vid att du är en strukturerad, noggrann person som trivs med att arbeta med flera processer samtidigt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Etableringsansvarig till PDL Group
Next U AB
. Ditt uppdrag, PDL Group är inne i en intensiv expansionsfas där vi nu är i behov av att stärka upp med en etableringsansvarig som vill driva arbetet med att etablera nya Padel center runt om i Sverige.   Tjänsten som etableringsansvarig är en nyckelroll där du får förtroendet att ansvara för att realisera uppsatta expansionsmål. Rollen är omväxlande och utmanande med en händelserik tillvaro och med många kontaktytor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Utvecklingsledare/förändringsledare
Envoi AB
Vi på Envoi utökar nu vårt team ochsöker en Utvecklingsledare/förändringsledaretill vårt projekt för en myndighet i Stockholm. Till en projek hos vår kund söker vi nu enUtvecklingsledare/förändringsledaretill att utveckla och strukturera leveransorganisationen inom IT-avdelningen För leveransorganisationen innebär det att införa och förbättra arbetssätt och processer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

HR Manager Nordic, AB Markaryds Metallarmatur (MMA)
Addilon AB
AB Markaryds Metallarmatur (MMA) grundades 1950 och är idag marknadsledande i Sverige på produkter för rumstemperaturreglering. MMA är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och koncept för flödesreglering. Vi minskar energianvändning och kostnad åt våra kunder i bostäder och kommersiella byggnader på våra utvalda marknader. Huvudkontor, produktion samt forskning och utveckling med 135 medarbetare ligger i Markaryd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Finspångs Tekniska söker en Driftchef till avdelning Avlopp!
EISS Rekrytering & Search AB
Finspångs Tekniska är ett miljöteknikföretag som erbjuder ett omväxlande arbete där du har stora möjligheter att påverka. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång. Vi söker nu en Driftchef till avdelning Avlopp! Din roll I rollen som Driftchef Avlopp har du det övergripande ansvaret för driften på avdelningen. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för en grupp på fyra drifttekniker, hanterar tidrapportering och håller i löne- och medarbetarsamtal för dessa.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019