Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hotellchef (vikariat ca 1 år), Scandic Opalen, heltid
Scandic Hotels Sverige
Vikarierande Hotellchef - som vill leda chefer och ha ansvar för vår hotellverksamhet På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster. På Scandic har vi också ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Som ansvarig chef för vår hotellverksamhet, inom housekeeping och reception, leder du chefer och coachar dessa dagligen i sitt arbete. Du bör därför vara kreativ och drivas av att hantera oförutsägbara situationer då ingen dag på Scandic Opalen är den andra lik.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Gruppchef med erf. av kompetensförsörjnings- och projektstyrningsarbete
Polismyndigheten, Nationellt forensiskt centrum
Avdelningskansliet på Nationellt forensiskt centrum (NFC) är en stödverksamhet med uppdraget att utveckla och förvalta stödjande funktioner inom hela verksamheten, allt från utbildning, kvalitet, FoU, processtyrning, beredning, infrastruktur till inköpsdelar. Kansliet har nyligen omstrukturerats och har nu en funktionell ansvarsindelning och är grupperade enligt följande: • Utbildning, FoU samt projektstyrning • Verksamhetsplanering/-uppföljning, process samt kvalitet • Samordning • Mottagning Vi söker nu en gruppchef till den grupp som arbetar med utbildning, projektstyrning och FoU.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Skolledare Gullhögskolan
Vårgårda kommun, Utbildning
Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen. Vårgårda är en kommun mitt i Västergötland.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Produktionschef, Riddermark bil AB
Addilon AB
Med en tillväxt på 50% per år är våra medarbetare vana vid förändring vilket är precis vad vi gör; vi förändrar och förbättrar bilbranschen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Software Manager, DeLaval
Addilon AB
DeLaval är världsledande inom mjölkningsindustrin. Vi levererar integrerade lösningar för mjölkproduktion utformade för att förbättra produktion, djurhälsa och den övergripande livskvaliteten för mjölkproducenter. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över. DeLaval levererar även service och ett brett utbud av tillbehör.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Administrativ chef till Nya Elementar
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Nu söker vi dig som vill utveckla rollen som administrativ chef hos oss på Nya Elementar. Nya Elementar är en kommunal F-9 skola som ligger i Bromma. Vår verksamhet består av F-9 grundskola, grundsärskolan och SU-grupp. Rollen som administrativ chef är ny och du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp. Teamet består idag av rektor och fem biträdande rektorer.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Biträdande rektor till Skräddarbacksskolan
Borlänge kommun, Skräddarbackens skolor
Skräddarbacksskolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och inrymmer elever i årskurserna F-6. Skolgården och närområdet ger möjlighet till kreativ lek och utomhuspedagogik. Klasserna har regelbundna aktiviteter i den närliggande skolskogen. Totalt har vi ca 450 elever inom vår verksamhet och över 60 medarbetare. Skräddarbacksskolan har ett starkt elevhälsateam bestående av rektor, specialpedagog, kurator, skolsköterska och speciallärare. Arbetslagen är indelade utifrån årskurs, F-3 och 4–6 samt Fritidshem.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Vi söker enhetschef för ett nytt äldreboende i Gunnebo!
Västerviks kommun
Gunnebo I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Qvarnsjö Skogstjänster AB 1999--> söker Platschef!
Qvarnsjö Skogstjänster AB/Vedex
Qvarnsjö Skogstjänster AB 1999--> söker Platschef! Vi planterar cirka 15 miljoner plantor per år. Vi röjer cirka 2500 hektar och vi producerar cirka 500.000 15-kilos säckar med björkved per år. Företaget har egen bilverkstad och veden transporteras till stor del med egen lastbil.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Projektledare till Myresjöhus/SmålandsVillan
Badenoch & Clark
Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i att förverkliga människors drömmar om ett nytt boende. Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, som konstruktörer, designers, utvecklare och arkitekter. Myresjöhus ingår i Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB, där även hustillverkaren SmålandsVillan ingår. I koncernen har det byggts hus sedan 1927. Det finns med andra ord över 90 års erfarenhet av att tillverka hus i vår koncern.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019