Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butikschef - Linköping, Ekholmen
Synoptik Sweden AB
Vi söker en engagerad och ansvarsfull butikschef som vill vara en förebild för sina anställda när det gäller handel och service! Som butikschef på Synoptik i Ekholmen erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver både detaljhandelsförsäljning och optisk verksamhet. Du leder och coachar dina medarbetare i en driven och positiv anda mot butikens försäljningsmål.   I din medarbetargrupp ingår en optiker och två optikerassistenter/säljare som du coachar och utvecklar. Merparten av din tid kommer du tillbringa ute i butiken med din personal.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Driftchef till digitaliseringsenheten
Ekobrottsmyndigheten
Ekobrottsmyndigheten är en specialistmyndighet som med fredade resurser arbetar med ekobrottsbekämpning från underrättelseuppslag till förhandling i domstol. Med gemensam ledning och styrning arbetar åklagare, poliser, civila utredare, administratörer och andra specialister med att förebygga, utreda och lagföra ekonomisk brottslighet. Vi arbetar teambaserat och har ett medarbetardrivet utvecklingsarbete. Vi har en central roll inom rättsväsendet och bidrar alla till att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Vi söker en driftchef till Ekobrottsmyndigheten med placering i Stockholm.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Enhetschef med passion för teknik, events och affärsutveckling
Stockholmsmässan
Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats och en stark aktör inom mötes- och eventindustrin. Vi marknadsför Stockholm som destination och är en viktig motor i stadens ekonomi. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser. Hos oss arbetar ett stort team av engagerade, drivna och kreativa medarbetare med erfarenhet från både stora och små events. Hos oss är det full aktivitet och den ena dagen är inte lik den andra.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Avdelningschef till Funktionsstödsförvaltningen
Karlskrona kommun
Funktionsstödsförvaltningen, Karlskrona kommun   söker   erfaren Avdelningschef     Funktionsstödsförvaltningen, som är kommunens tredje största förvaltning, ansvarar för att ge stöd och service till ungefär 800 medborgare som har fysisk, psykisk och/eller intellektuell funktionsnedsättning.   På Funktionsstödsförvaltningen finns cirka 700 medarbetare på 110 arbetsplatser runt om i kommunen. Verksamheten lyder under en stark lagstiftning och har höga krav på kvalitetssäkring. Politiska direktiv och samverkan med andra huvudmän styr i hög utsträckning vårt arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Vikarierande Säljchef till OKQ8 Trelleborg
OKQ8
Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad vikarierande Säljchef till vår anläggning i Trelleborg Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. Vi söker nu dig som älskar försäljning och har goda ledaregenskaper. Du driver verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Produktionschef
IKEA Industry Hultsfred AB
Produktionschef IKEA Industry Hultsfred AB, Division Boards Gillar du att jobba med relationer? Är du serviceinriktad? Vill du vara en del av något stort? Då letar IKEA Industry Hultsfred efter dig!   För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi alltid är på väg framåt och att du vill och vågar hitta nya och ibland annorlunda lösningar.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Vikarierande Säljchef till OKQ8 Varberg
OKQ8
Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning i Varberg Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. Dig som har förmåga att leda och motivera personal. Du brinner för försäljning, har ett affärsmässigt tänkande samt drivet att leda verksamheten mot uppsatta mål. Utöver det är du en positiv person som gillar att träffa nya människor.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Produktionschef till CLT fabriken
Poolia Örebro AB
Nu har du chansen att söka Värmlands mest spännande tjänst inom produktion! Vi rekryterar just nu en Produktionschef till Stora Ensos nya produktionsanläggning i Grums, CLT fabriken. Fabriken är en av världens största och modernaste produktionslinjer för korslimmat trä. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Om tjänsten I rollen som produktionschef kommer du att leda, utveckla och ansvara för fabrikens verksamhet och produktion.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Teamchef till Göteborg Landvetter Airport grupp Facility Clean
Swedavia AB
Göteborg Landvetter Airport formas och utvecklas för framtiden. Till vår gruppering Facility Clean, söker vi nu en Teamchef som tillsammans med sina kollegor säkerställer gruppens uppdrag. Dina arbetsuppgifter Som Teamchef innehar du ett antal roller varav en är resursägare, där du ansvarar du för personal, resurser och infrastrukturen för dina arbetsområden. Flygplatsen och även detta team står inför förändring och viss omorganisation vilket skapar möjligheten att forma och utarbeta smidiga processer i samarbete med Gruppchef och Verksamhetsprocessägare samt dina egna medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 20-08-2019

Säljchef till OKQ8 Hagalund Solna
OKQ8
Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning Hagalund i Solna Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken och säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar, kassa- och butiksarbete, till att motivera, coacha och leda personalen med fullständigt personalansvar. OKQ8 Hagalund är en spännande anläggning med följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall samt biluthyrning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019