Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lunnevads folkhögskola söker rektor/ledare
Unik Resurs i Sverige AB
Lunnevads folkhögskola grundades 1868, för 150 år sedan och är en av Sveriges äldsta folkhögskolor. 1930 övergick skolan i dåvarande landstingets ägo vilket innebär att dagens huvudman är Region Östergötland. Skolan är naturskönt belägen i kulturlandskapet mellan Linköping och Mjölby. Vi har ca 200 elever, varav 100 bor på skolans stora internat. På skolan arbetar ca 40 personer. Vi erbjuder en danslinje, en konstlinje, en musiklinje och en allmän kurs med olika inriktningar. Under sommaren erbjuder vi olika sommarkurser och konferenser.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Platschef
NCC
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Inom NCC i Gällivare pågår just nu spännande mark- och anläggningsprojekt.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Senior Purchasing Manager - Facilities
Volvo Car Corporation(Prd)
At Purchasing, you are part of a global team with the mission to develop and maintain a world-class supplier base. Ensuring the supply of materials and services – at the right cost, quality and technology – is essential for the success of Volvo Car Group. Ultimately, it's all about cooperating with people inside and outside the company to create a superior experience for the people who buy and drive a Volvo. IDP is globally responsible for purchasing of Facilities, Logistics, Machinery IT, Marketing etc.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Chefsadministratör till Norrorts åklagarkammare
Åklagarmyndigheten Norrorts Åklagarkammare, Stockholm
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet, personligheterna vi söker och de karriärvägar som öppnas. ÅM2018-286 Åklagarmyndigheten som arbetsgivare Som en del av Åklagarmyndigheten får du över 1 400 kollegor över hela landet. Vi har en central roll inom rättsväsendet och bidrar alla till att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle – oavsett vilka våra arbetsuppgifter är.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 19-02-2018

Sektionschef till Bemanningscentrum på Karolinska Universitetssjukhuset
Karolinska Universitetssjukhuset
Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

IT Chef (Interimsuppdrag)
Jobquest Sverige AB
Har du haft tidigare uppdrag som Interimschef eller Linjechef inom IT? Nu har vi ett utmanande och roligt uppdrag som Interimschef för avdelningen IT Arbetsplats hos vår kund i Stockholm! Vi söker dig som har erfarenhet av uppdrag som interimschef i avvaktan på att ny rekrytering kommer på plats hos vår kund. I uppdraget ingår normala chefsuppgifter inklusive personalansvar. Avdelningschefen har fyra direktrapporterande enhetschefer och ingår i ledningsgruppen.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Produktionschef, Modellteknik AB
Addilon AB
Modellteknik är en toppmodern industri med ett totalkoncept inom formtillverkning, avancerad enstyckstillverkning samt kortserieproduktion med en stor bredd av tillverkningsmetoder och material. Vi är idag 21 anställda och omsätter 29 MSEK. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 och har kunder som Scania, Volvo, SAAB Dynamics, ABB, ASSA och Atlas Copco.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Ekonomichef till Fitesa
Unik Resurs i Sverige AB
Företagspresentation: Fitesa Sweden, som är del av Fitesakoncernen, är en processindustri för tillverkning av nonwoven, som är ett textilliknande material baserat på ytterst tunna polymerfibrer. Deras produkter används idag främst inom hygiensektorn. Koncernen har 11 fabriker lokaliserade i Nord- och Sydamerika, Europa och Kina. Fitesa Sweden har idag 150 anställda i Norrköping med en omsättning på ca 1 miljard. Det finns ytterligare två enheter till i Europa – Tyskland och Italien. Norrköping är den största enheten inom koncernen.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Förskolechef
Eslövs kommun, Förskoleavdelningen
Eslöv växer! Detta skapar nya arbetstillfällen och möjligheter för dig och hela kommunen att utvecklas. Utifrån våra värdeord, engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans och målinriktat för nå vår vision om att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Ekonomichef / Finance Manager
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten Börsnoterade Nordic Waterproofing Group söker en Ekonomichef / Finance Manager. Koncernen har vuxit kraftigt vilket, tillsammans med börsnoteringen, är anledningen till att koncernens ekonomifunktion behöver förstärkas. Ekonomifunktionen är placerad i centrala Helsingborg. I din roll rapporterar du till koncernens CFO och du har personalansvar för tre personer. Nordic Waterproofing Group omsatte under 2017 ca 2,2 miljarder och hade ca 900 medarbetare.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018