Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Restaurangchef Togogo Göteborgs centralstation
Conic Southwest AB
Under sommaren 2014 föddes en idé om att kunna erbjuda ett än mer hälsosamt alternativ till människor på språng. Ett år senare öppnas portarna till den första restaurangen på Centralen i Göteborg. 2018 öppnades ytterligare en restaurang i Nordstan och vi ser fram emot fler etableringar då allt fler efterfrågar vårt hälsosamma och goda alternativ! Togogo serverar naturlig snabbmat till människor på språng. Vår meny fokuserar på fräscha sallader, nypressade juicer, färskbryggt kaffe och hälsosamma mellanmål.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Enhetschef till Umeåregionens brandförsvar, Räddningstjänst
Umeå kommun, Samhällsbyggnad, Brandförsvar och säkerhet
Umeå brandförsvar ska följa riskutvecklingen i samhället och arbeta för ett gott skydd och god säkerhet för de som bor, vistas eller verkar i Umeå. Vi ska även arbeta för att eliminera och reducera riskkällor, planera och genomföra skadebegränsande och/eller skadeavhjälpande insatser. Några av uppdragen är att arbeta med förebyggande brandskyddsåtgärder genom att bland annat utföra tillsyn av anläggningar som hanterar brandfarliga varor samt besiktning av om-, till- och nybyggnationer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-10-2018

Produktionsteknisk chef - Epiroc
Epiroc
Drivs du av att arbeta fram mål utifrån fler tidshorisonter? Vill du ha en viktig roll i att utveckla framtidens produktion inom Rock Drill Product Line? Tycker du det är intressant och utvecklande att arbeta med processförbättringar, teknik, metodutveckling, maskininvesteringar och projektledning inom produktion?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Enhetsrektor Uppsala yrkesgymnasium
Uppsala kommun
Utbildningsförvaltningen, avdelning gymnasieskola Nu söker vi en kunnig och engagerad enhetsrektor som har förmåga att driva Uppsala yrkesgymnasiums utvecklingsarbete vidare framåt! Verksamhetsområde gymnasieskola har ca 900 medarbetare och omsättningen är ca 800 mkr. Den kommunala gymnasieskolan har under de senaste åren gått från ett stort underskott till en ekonomi i balans.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Platschef - Skurup
DEROME AB
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Teknikchef
J. Sörling-Ilsbo AB
FÖRETAGET * Sörling (J. Sörling-Ilsbo AB, www.sorling-ilsbo.se) tillverkar påbyggnader för tunga lastbilar (dumprar och tippflak) samt olika typer av släpfordon. Företaget har ett dotterbolag i Polen och tillsammans bildar man Sörling Group. * Företaget finns i Sverige (Knivsta och Enånger) och i Polen (Jelcz och Olawa) med tillverkning på tre orter och ett kontor fokuserat på konstruktion och sourcing i Olawa. * Företagets kunder är lastbilstillverkare, lastbils återförsäljare och åkerier. Företaget har ett starkt namn på marknaden för hög kvalitet och stark produktutveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Engineering Manager – Partners & Axis E2E solutions, R&D for Axis Commun...
Cabeza
Axis är ett lundabaserat företag som är världsledande inom nätverksvideo. Vi jobbar med spjutspetsteknologi och är kända för vår höga grad av innovation och för våra extremt duktiga och dedikerade medarbetare. Som global marknadsledare är vi den drivande kraften bakom kontinuerlig innovation både vad gäller teknik och affärer. PERSONEN VI SÖKER Vi söker en teknisk ledare som bidrar med energi, kompetens, glädje och engagemang. Du är affärsorienterad och trivs med att jobba nära partners och kunder, både interna och externa.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Avdelningschef Folktandvården Jämjö
Landstinget Blekinge, Folktandvården
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Engineering Manager - Cloud Team, R&D for Axis Communications in Lund
Cabeza
Axis är ett lundabaserat företag som är världsledande inom nätverksvideo. Vi jobbar med spjutspetsteknologi och är kända för vår höga grad av innovation och för våra extremt duktiga och dedikerade medarbetare. Som global marknadsledare är vi den drivande kraften bakom kontinuerlig innovation både vad gäller teknik och affärer. PERSONEN VI SÖKER Vi söker en teknisk ledare som bidrar med energi, kompetens, glädje och engagemang. Du trivs med att jobba i en värld i förändring och är bra på att vara med och forma områden där strukturer och regelverk inte är satta.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Äldreomsorgschef
Kinda kommun
Vi söker nya kollegor! Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018