Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef Träningslägenheter
Skyddsvärnet
Skyddsvärnets Träningslägenheter erbjuder självständigt boende i träningslägenhet med psykosocialt stöd via enhetens kvalificerade kontaktpersoner. Insatsen ges på uppdrag av socialtjänsten. Verksamheten vänder sig främst till vuxna med erfarenhet av missbruk, kriminalitet och/eller hot och våld, samt till ensamkommande ungdomar (från 17 år). Vi söker en enhetschef med operativt ansvar vad gäller bland annat personal, arbetsmiljö, budget, verksamhetsplanering och uppföljning.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Försäljningschef M Bilar Group Örebro
Badenoch & Clark
Har du arbetat framgångsrikt några år med försäljning och som chef? Vill du utvecklas i ett företag med ett fantastiskt premiumbilmärke och driva försäljning med nöjda kunder och gott resultat som följd? Är du redo för nästa steg i karriären? Då kan tjänsten som försäljningschef hos M Bilar Group AB i Örebro vara nästa utmaning för dig! FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL M BILAR GROUP AB I ÖREBRO Det går mycket bra för BMW Group i Sverige och för våra återförsäljare. M Bilar Group är återförsäljare för BMW sedan 1994. Vi driver idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-10-2018

Avdelningschef Folktandvården Ronneby
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården i Ronneby är en av de stora avdelningarna i Folktandvården Blekinge.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018

Northbike söker en platschef
Randstad AB
Platschef Vill du arbeta i ett offensivt företag som är under ständig utveckling? Då kan Northbike ha den rätta utmaningen för dig. Northbike söker nu en platschef till sin verksamhet i Sundsvall då tidigare chef har avancerat inom företaget. Som platschef på Northbike kommer du att leda verksamheten i deras nya anläggning för fritidsfordon, en av norra Europas största och modernaste, vid södra brofästet i Sundsvall.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Bravida Jönköping söker Avdelningschef EL
Bravida Sverige AB
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 11 000 medarbetare. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service inom el, vs och ventilation, ger Bravida fastigheter liv. Bravida levererar helhetslösningar och specialisttjänster, allt från design och projektering till installation, drift och underhåll.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Cykelreparatör/ Butikschef
CAROLI CYKEL
Caroli Cykel har haft verksamhet sedan 2002 och för ett brett sortiment med bla 11 välkända cykelmärken - vi har gedigen erfarenhet av branschen. Vi har en mycket bra relation till våra leverantörer och till vår kundkrets bestående av både myndigheter, företag och privatpersoner. Butiken har ett bra läge i Malmös Gamla Stad i närheten av Caroli City Köpcenter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Enhetschef för projektteknik
Göteborgs stad., Lokalförvaltningen
Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 440 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Butikschef
JC Malmö Mobilia - 204
JC - Scandinavian Denim House är en av Skandinaviens äldsta och största butikskedjor och idag Sveriges marknadsledande inom denim. JC började som den första butikskedjan med mode för unga, sedan dess har vi etablerat ett starkt varumärke på marknaden för denim hos vår målgrupp. Vi är engagerade och kreativa med ett högt tempo och ständig puls. Drivna av försäljning och i syfte att skapa den ledande och mest älskade kedja för jeans och jeansrelaterat mode. Vill du vara en del av vår utveckling och framgång? Nu har du chansen!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Sektionschef sökes till FMTIS SFE – Enköping/Stockholm
Försvarsmakten
För fullständig annons se www.forsvarsmakten.se Systemförvaltningsenheten, SFE – Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata med verksamhet i Stockholm, Arboga och Boden. SFE är idag lokaliserade i Stockholm men kommer att omlokaliseras till Enköping från och med 2020-01-01.  SFE är Försvarsmaktens enhet för förvaltning av IT-system och masterdata. SFE huvudsakliga uppdrag är att säkerställa systemens och masterdatans nytta för verksamheten.  Inom avdelningen Integrerade system förvaltas IT-system/applikationer och integrationer.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Avdelningschef
Försvarsmakten
Avdelningschef till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS), genomförandeavdelning Hästveda. FMTIS, är det strategiska ledningsförbandet och utgör fundamentet för Försvarsmaktens ledningsförmåga. Vi är ett insatsförband som bland annat: • Leder, prioriterar, underhåller och förvaltar FM Strategiska nät, inbegripande bland annat FM sensor-nät och FM larmfunktion. • Verkar i fred, kris och krig och är ständigt insatta.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018