Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Verksamhetschef bitr idrott och anläggning
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Har du ett genuint intresse för ledarskap, processer, idrott och fritid samt folkhälsa och delar vår vision att Huddinge ska bli en av länets tre mest populära kommuner att bo, besöka och verka i?
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Avdelningschef för Planeringsavdelningen
Alingsås kommun, Kommundirektör
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Tjänsten är placerad på Vård- och omsorgsförvaltningen vars uppdrag är att erbjuda äldre personer möjligheten att åldras i trygghet med bibehållet oberoende.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Säljande Teamleader till Account Manager Inside Sales - Clear Channel!
TALENT&PARTNER AB
Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi är även en del av Clear Channel Outdoor och finns representerade i över 50 länder på 5 kontinenter.Säljande Teamleader till Account Manager Inside Sales på Clear ChannelMed placeringsort centrala Stockholm söker vi en person som kan leda ett team till ökad omsättning samt driva egen försäljning.Att ansvara för att motivera teamet och skapa en högpresterande försäljningsorganisation med goda säljresultat.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Rektor Falkenbergs grundskola F-9
Falkenbergs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Enhetschef till Stöd i hemmet
Luleå kommun, Socialförvaltningen
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Avdelningsföreståndare, tillsvidareanställning
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka på Ekerö
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-07-2019

Platsansvarig till Nordic Wellness Lindome och Kungsbacka Södercity
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som vikarierande platsansvarig på våra två klubbar Lindome och Kungsbacka Södercity. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Enhetschef för Kommunrehab, kliniskt yrkesverksam 100 %
Strömsunds kommun
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Food & Beverage Manager till Elite Stora Hotellet i Jönköping
Elite Hotels
Elite Stora Hotellet är Jönköpings mest anrika hotell med 167 hotellrum, gastropuben The Bishops Arms, en konferensavdelning fördelad på 12 lokaler och totalt 280 deltagare. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar, där anordnas allt från baler till julbord.Nu söker vi en Food & Beverage Manager som brinner för service ochutveckling.I arbetsuppgifterna ingår coachning av medarbetarna, praktiskt arbete i den dagliga driften, ekonomiska uppföljningar, beställningar och utvecklingsfrämjande aktiviteter i restaurangen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

SEAB söker varumärkesansvarig Produktchef, Sigtuna
Rubino Rekrytering AB
Varumärkesansvarig Produktchef, SEAB, Sigtuna SEAB etablerades på 60-talet och är i dag Nordens största distributör av bland annat bilvårdsprodukter. Förutom konsumentprodukter ingår även produkter för maskintvätt och serviceanläggningar för bilvård. Nu söker vi en affärsorienterad Varumärkesansvarig Produktchef med Nordiskt samordningsansvar, till vårt huvudkontor Sigtuna. Vi sökerdig som har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på resultat. Du måste gilla ett högt arbetstempo och ha en strävan att utveckla dig och din arbetsplats.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019