Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Regional Säljchef i Norra Svealand för semesterresor
Resia Travel Group
Vi tror på närhet. Närhet till medarbetare, försäljning och kunder. Därför går vi nu från få traditionella regionschefstjänster med ansvar för många enheter, till fler regionala säljchefer med ansvar för färre. Tror du också på att närhet skapar resultat? Då är det kanske dig vi söker! Det här innebär tjänsten Den regionala säljchef vi söker ansvarar för att utveckla och driva vår försäljning av semesterresor i Region Norra Svealand.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Teamledare restaurang
Ulricehamns Skicenter
Säsongsjobba på Ulricehamn Ski Center vintersäsongen 2018/2019 Ulricehamn Ski Center erbjuder dig en vinterupplevelse med långa backar, stora åkytor, tre ankar¬liftar och fyra knappliftar, skiduthyrning, restaurang, shop och skidskola. Vi vet att du måste åka långt norrut för att hitta en upplevelse som överträffar den Ulricehamn Ski Center erbjuder. Så snart vi har kyla tillverkar vi snö. I snitt har anläggningen haft öppet 70 dagar/säsong sedan den öppnades 1985. Vi brukar öppna i december och säsongen varar normalt in i mars månad.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Regional Säljchef för semesterresor
Resia Travel Group
Vi tror på närhet. Närhet till medarbetare, försäljning och kunder. Därför går vi nu från få traditionella regionschefstjänster med ansvar för många enheter, till fler regionala säljchefer med ansvar för färre. Tror du också på att närhet skapar resultat? Då är det kanske dig vi söker! Det här innebär tjänsten Den regionala säljchef vi söker ansvarar för att utveckla och driva vår försäljning av semesterresor i Region Norra Norrland.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Marknadschef till Lån & Spar Bank i Malmö
Lån & Spar Bank
Vill du vara en viktig del i att skapa en ny framgångsrik bank på den svenska marknaden? Vill du få möjlighet att påverka i både det operativa, taktiska och strategiska arbetet? Vill du arbeta i en positiv och prestigelös organisation med stort utrymme att agera? Då kanske detta är rollen för dig! Rollen Som en del i arbetet mot fortsatt tillväxt inrättar vi nu en ny roll som marknadschef. Som marknadschef kommer du att vara ansvarig för att vi når våra försäljningsmål i den svenska verksamheten.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Team Manager till Electrolux och Webhelp Nordic
Webhelp Nordic
Vi söker nu en skicklig och kreativ Team Manager till Webhelp Nordic i Stockholm. Där kommer du jobba för ett av våra uppdrag, Electrolux, och driva ditt team till nya nivåer. Vi söker dig som idag arbetar som ledare eller coach, eller kanske dig som sitter i en kundtjänst- eller serviceroll men är redo för nästa kliv i karriären. Viktigast är att du är målmedveten, ansvarstagande och motiverad av att hjälpa våra engagerade medarbetare att prestera ännu bättre.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Försäljningschef
Unik Resurs i Sverige AB
Eksjöhus är ett familjeföretag och en av Sveriges äldsta hustillverkare. I över 75 år har vi ritat, konstruerat, byggt och sålt hus som blivit hem för tusentals människor i både Sverige och utomlands. Under åren har vi lärt oss det mesta om hustillverkningens alla delar – från materialval till konstruktion, transport och montage. I vårt eget sågverk, Eksjö Industri, förädlas virket till ditt nya hus. I våra husfabriker byggs och monteras husen i en miljö som är okänslig för väder och vind.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Teamleader till Jollyrooms Kundservice
Jollyroom AB
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 1 600 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Energifokuserad Sektionschef till Heat and Power i Göteborg
ÅF AB
Om jobbet ÅF har lång tradition inom energibranschen och nya division Energy fokuserar på att erbjuda ÅFs samtliga tjänster inom produktion och distribution av energi till våra energikunder i Skandinavien och även internationellt.  Vi söker nu en sektionschef till Business Unit Heat & Power (Kraft & Värme) med placering i Göteborg.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Chef för Kunderbjudanden till Övik Energi
Övik Energi
Om Övik Energi Övik Energi är det lokala energi och fibernätföretaget som bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. De erbjuder elavtal, eldistribution, fjärrvärme, fjärrkyla, processånga, fibernät och energitjänster. Övik Energi är certifierat inom miljö och arbetsmiljö. Övik Energi står inför spännande och intressanta utmaningar med en energibransch som nu är i stark förändring. Där spelplanen och villkoren ständigt ändras utifrån faktorer som teknisk utveckling, digitalisering och hållbarhet. Övik Energi Nät AB är ett helägt dotterbolag.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018

Holistic söker en Marknadsansvarig
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018