Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teamleader sökes
HomeCall
Har du arbetat som försäljare eller säljcoachoch känner dig redo för att ta nästa steg i din karriär? Då kan detta varaen roll för dig: Arbetsuppgifter Som teamledare ska du kunna bidra till att utveckla företaget, motivera dina säljare samtjobba motatt uppnå en bestämd budget för ditt team.Det dagliga arbetetgår ut på att hålla i uppstartsmöten, medlyssna på samtal, utveckla samt kvalitetssäkra dina säljare. En del administrativa arbetsuppgifter som exempelvis säljanalysering samt budgetrapportering kan förekomma.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-01-2019

Global Försäljningschef till Five Seasons // Göteborg
Oddwork Sweden AB
1982 tar Ingemar Stenmark hem VM-guld i slalom i Schladming. Samma år grundas Five Seasons på den svenska västkusten - ett bolag med visionen att skapa bra funktionsplagg som fler kan ha användning för. I över 35 år har vi producerat kvalitativa och tekniska sportkläder med fokus på alpint, outdoor, golf och segling. Vem som helst ska kunna bära våra plagg - oavsett om det är på Styrsö, stadsmiljö eller i Alperna. Idag är vi på Five Seasons ett dynamiskt, sammansvetsat team på 28 personer med stora ambitioner för framtiden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Platschef - Skurup
DEROME AB
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Digital redaktör på deltid till SVT
Academic Work
På SVT utvecklas några av Sveriges största och mest populära tjänster. Nu söker vi dig som på vardagar och helger vill vara med och lyfta SVT Play, SVT Nyheter, Barnplay och deras andra tjänster ytterligare några steg. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för SVT Plays räkning en digital redaktör som vill bli en del av ett litet team med stora ambitioner. Tillsammans utgör du bron mellan användare och utvecklare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Säljare Skandinavien
Issy Personal o Rekrytering AB
För dig som vill arbeta med stora B2B-affärer inom klimat- och energisektorn är det här en kanonmöjlighet. Du kommer att sälja system som gynnar klimatet genom att drastiskt minska partikelutsläpp och effektivisera förbränning i pannor. Kunderna består av energibolag, sopförbränningsstationer, kemi-, massa- och övriga processindustrier. Wave Impact Heat Management AB har de senaste åren installerat ett flertal system såväl i Skandinavien som internationellt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Marknadschef till TaxiCaller i Linköping
TaxiCaller Nordic AB
TaxiCaller har utvecklat en molntjänst för taxibolag som säljs med stor framgång runt om i hela världen. Vår tillväxt är mycket hög, men vi vill öka tillväxttakten ytterligare genom att anställa en driven marknadschef som redan har varit med om resan från 10 MSEK till 100 MSEK i omsättning. Allt arbete kommer att ske från vårt kontor i Linköping. Du kommer att: * Jobba med vår marknadsföring mot transportbolag (främst taxibolag) runtom i världen för att lägga grunden för vår fortsatta tillväxt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Teamledare/ lokalvårdare till Västerås
Drott & Company Facility Services AB
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att säkerställa leveransen till våra företag och hemstädningskunder i Västerås och Enköping. Du sköter kontakten med kunderna, arbetsleder personalgruppen, planerar arbetet, sköter bemanning, ansvarar för materialbeställningar m.m. När arbetsbelastningen kräver är du själv ute och städar. Vi söker dig som är glad, positiv och har en mycket god servicekänsla. Du brinner för ditt arbete och har alltid kundens bästa för ögonen. Du är van att jobba självständigt och att ta ansvar och tycker om att finna lösningar på saker.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Teknisk försäljningsingenjör inom fastighetsautomation
Maxkompetens
Vår kund är ett världsledande familjeföretag inom industriell automation med innovativa och inspirerande produkter och lösningar för olika branscher. De kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med goda möjligheter att utvecklas. Dina arbetsuppgifter Vi söker för vår kunds räkning en driven Industry Manager med erfarenhet av fastighetsautomation. Vår kund är ett internationellt, framgångsrikt företag som har ett nära samarbete med moderföretaget i Tyskland.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 25-09-2018

Försäljningsansvarig till Novare Professionals!
Novare Professionals
Novare Professionals erbjuder specialistkompetens inom områdena HR, Ekonomi och administration. Vi hittar rätt kompetens till våra kunders temporära eller långsiktiga kompetensbehov och bidrar till att våra kunder fullt ut kan fokusera på sin kärnverksamhet. Nu vill vi på Novare Professionals bli fler och vi söker därför dig som vill vara med på en spännande resa. Vi söker just nu en Försäljningsansvarig till vårt snabbväxande bolag i centrala Stockholm.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Chef för materialförsäljningen till EuroMaint
TNG Group AB
Trivs du i en säljande roll i en platt organisation med fokus på tillväxt? Då kan du vara den chef vi söker till EuroMaint! På EuroMaint får du goda möjligheter att påverka och driva företagets materialförsäljningsorganisation framåt. Du får arbeta i ett företag med ett starkt varumärke och med ett tydligt mål att ta ytterligare marknadsandelar inom området. I rollen arbetar du aktivt med kundbearbetningen, dina medarbetare och övriga stödfunktioner för att utveckla verksamheten och för att bli en given materialleverantör. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018