Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare till Myresjöhus/SmålandsVillan
Badenoch & Clark
Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i att förverkliga människors drömmar om ett nytt boende. Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, som konstruktörer, designers, utvecklare och arkitekter. Myresjöhus ingår i Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB, där även hustillverkaren SmålandsVillan ingår. I koncernen har det byggts hus sedan 1927. Det finns med andra ord över 90 års erfarenhet av att tillverka hus i vår koncern.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

SW Developer & Squadlead
Alten Sverige AB
ALTEN continues to grow within electronic and embedded career opportunities. We at ALTEN wants all our colleagues to develop both professionally and personally during their career with us. We believe in transparency and that true commitment comes from freedom of choice.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Marknadschef Industri
NIBE Element
Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 280 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta lösningar inom elvärme- och energiteknik. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 60 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Lagledare sökes!
S&C Bemanning i Vårgårda AB
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Låt ditt arbete rädda liv! Bli teamledare för Röda Korset i Växjö!
Svenska Röda Korset
öda Korset söker en inspirerande teamledare i Växjö Limitless!  Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som Teamledare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! I ditt uppdrag ingår att tillsammans med ditt team värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Billbäcks plantskola söker arbetsledare
Skill
Vill du vara med och bidra till att parker runt om i Norden förgylls med grönskande träd och buskar? Här får du chansen att leda en arbetsgrupp som tillsammans arbetar för att leverera trädgårdsprodukter av hög kvalité till nöjda kunder. Om företaget Billbäcks Plantskola är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och restaurang & café Villa Flora - vårt trädgårdssortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Sales Leader
Astraia Consulting AB
Som Sales Leader på AUTOCOM Diagnostic Partner AB ansvarar du för affärsområdet externa distributörer. Du planerar, genomför och följer upp försäljningsaktiviteter, deltar i mässor, kund- och distributörsevenemang, ansvarar för egna kunder och genomför affärsresor. Att skapa och utveckla lönsamma och långsiktiga affärsrelationer är en viktig del av ditt uppdrag. Du lyfter och motiverar dina medarbetare till att utvecklas, för att nå både individuella och övergripande mål. Vidare följer du upp dina försäljningsrapporter och ansvarar för din budget.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Partner Account Manager till Scrive!
Brilliant People
Scrive strävar efter att göra det enkelt för företag i alla storlekar att erbjuda sina kunder, återförsäljare och anställda en förstklassig lösning för e-signering och samtidigt bistå företagen med fördjupad affärskritisk information. Brinner du för Partner Sales och är nyfiken på techstartup scenen? Ta klivet in i ett av Sveriges snabbast växande techföretag!  Är du redo att bygga en framgångsrik karriär i ett Deloitte Sweden Technology Fast50 företag? På Scrive jobbar du med den nordiska ledaren inom e-signering och erbjuder premiumlösningar för alla kanaler, från online till b
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Head of Account Executives till Scrive!
Brilliant People
Scrive strävar efter att göra det enkelt för företag i alla storlekar att erbjuda sina kunder, återförsäljare och anställda en förstklassig lösning för e-signering och samtidigt bistå företagen med fördjupad affärskritisk information. Ta klivet in i en nyckelposition hos ett av Sveriges snabbast växande techbolag! Nu söker vi dig som är en stark ledare och älskar tanken av en snabb och innovativ arbetsmiljö! På Scrive jobbar du med den nordiska ledaren inom e-signering och erbjuder premiumlösningar för alla kanaler, från online till butik.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Sales Manager till Unident AB
Unident AB
Unident har utvecklat tandvården med innovativa lösningar sedan 1992, och det tänker vi fortsätta med. Vårt mål är att göra tandvården bättre samt vardagen lite enklare och roligare för hela tandvårdsteamet. Genom att tänka i nya banor och vara lyhörda för tandvårdens och patienternas behov har vi introducerat många av de mest innovativa lösningarna inom branschen under de senaste 25 åren. Vår roll är att utmana tandvårdsteam att inte fastna i inkörda hjulspår utan istället locka till förändring. Unident har verksamhet i 4 länder: Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019