Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB
Svenska Alarm
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Försäljningschef
Made for Sales AB
Betongindustri är den marknadsledande tillverkaren och leverantören av fabrikstillverkad betong till byggindustrin och för privatpersoner. Deras arbetssätt bygger på ett kundfokus och att de inte bara levererar högkvalitativ betong utan också levererar lösningar som bidrar till kundens framgång. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en innovativ och erfaren försäljningschef till Stockholm. I rollen som försäljningschef är ditt huvudsakliga ansvar att driva och utveckla försäljningen och eftermarknad i Stockholmsregionen.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Omexom söker avdelningschef för regionnät i Västerås
Omexom Sweden
På Omexom är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Omexom ägs av VINCI Energies, ett av sex affärsområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har över 200 000 anställda över hela världen.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 26-08-2019

Säljchef Malmö
Best Alarm Sverige AB
Vi pa° Best Alarm a¨r inne i ett va¨ldigt spa¨nnande och expansivt skede. Alla va°ra säljchefer har en fast lön samt en ro¨rlig del utan tak. Hos oss a¨r alla lika mycket va¨rda. Vi la¨gger stor vikt vid att skapa en arbetsplats som man ba°de trivs pa° men a¨ven har mo¨jlighet och utvecklas i. Vi erbjuder en gedigen sa¨ljutbildning samt daglig uppfo¨ljning och coachning. Som säljchef på Best Alarm har du ansvar för rekrytering, utbildning samt ett budgetansvar.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019

Säljcoach/ Teamleader sökes!
HomeCall
Säljcoach/ Teamleadersökes! Vi letar efter en Säljcoach/ Teamleader och erbjuder möjligheten att vara en del av ett fantastiskt företag. Du kommer att spela en avgörande roll och bidra tillatt ta verksamheten går till nästa nivå ! Vi letar efter någon som vill vara en del av ett företag där fokus ligger på tillväxt, kreativitet och motivation.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 02-01-2020

Team Manager, Product Pictures & Films
IKEA Communications AB
IKEA Communications AB What if you could inspire to make everyday life just a little bit better? The answer is simple: You can.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Head of Account Executives!
TALENT&PARTNER AB
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Teamledare till Trekantens Plantskola - omgående
Lernia
Har du inte hittat något sommarjobb? Är du en person som gillar att strukturera och arbetsleda andra? Kan du börja jobba direkt? OM FÖRETAGET Vi söker just nu en teamledare till Trekantens plantskola. OM TJÄNSTEN Här jobbar du med att strukturera och fördela arbetet för våra 40 duktiga ogräsplockare! Du är ute på planskolan och är med personalen i det dagliga arbetet. Vädret har påverkat ogräset och det är mycket jobb som behöver göras, stundtals kan du även hjälpa personalen med att plocka ogräs.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 22-07-2019

Vill du göra skillnad som Avdelningschef på MediaMarkt i Jönköping?
Media-Saturn/Media Markt
Vill du jobba i den roligaste branschen i ett av Sveriges bästa varuhus? Vi är ett team med en gemensam dröm och det som kännetecknar oss är att vi är ett team med mycket glädje & energi, ett team som älskar att skapa resultat!   Arbetsbeskrivning  I rollen som Avdelningschef kommer du att ha personalansvar för ett team på ungefär 10 personer varav en är ställföreträdande.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Göinge Bil söker Servicemarknadschef
Göinge Bil
Göinge Bil AB ingår som helägt dotterbolag till Göinge Bil Investkoncernen med anläggningar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Personvagnars omsättning 2017 uppgick till ca 630 mkr och hela koncernens omsättning till ca 860 mkr. Personvagnar har 110 anställda och hela koncernen 160 anställda. Läs mer på www.goingebil.se Göinge Bil söker Servicemarknadschef Har du ett brinnande intresse för bilbranschen och goda kunskaper inom affärsutveckling?
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019