Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Rektor Sundsvalls Montessoriskola
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker rektor till Montessoriskolan Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Rektor till Ankarsviks skola
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker rektor till Ankarsviks skola Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Rektor till Allsta och Lucksta skolor
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker rektor till Allsta och Lucksta skolor Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Vi söker rektor till Baldersskolan, Staffanstorps kommun
Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-264 Vi söker rektor till Baldersskolan som är en F-9 skola med 450 elever. I rollen som rektor ska du leda medarbetare mot verksamhetens vision och mål. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Balderskolan startade 2013 och har efter en tuff start utvecklats otroligt väl under senaste året. Idag är lärarbehörigheten hög, betygen är högre och eleverna känner sig tryggare på skolan. Detta är resultatet av en tydlig struktur av undervisningen, regelbundna kunskapsuppföljningar och heltidsmentorer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Biträdande rektor och specialpedagog, Ankarskolan
Varbergs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Biträdande rektor gymnasiesärskolans individuella program
Lunds kommun, Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

SAMESKOLSTYRELSEN SÖKER SKOLCHEF
Experis Sverige
Sameskolstyrelsen inrättades 1981 genom beslut i Sveriges riksdag och är en nämndmyndighet som sorterar under Utbildningsdepartementet och är politiskt tillsatt av Sametinget. Sameskolstyrelsen ansvarar för utbildning i de fem sameskolorna i Sverige samt i förskoleklass och fritidshem vid en skolenhet med sameskola. Sameskolstyrelsen får efter avtal med en kommun erbjuda förskola där verksamheten helt eller delvis genomförs på samiska. Sameskolstyrelsen ger även bidrag till kommuner som ansöker om integrerad samisk undervisning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Regionansvarig för AcadeMedia Språkcentrum
AcadeMedia
Med cirka 15 000 medarbetare är AcadeMedia en av norra Europas största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, med ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag hjälper vi 140 000 barn, elever och  vuxna deltagare att utvecklas och nå sina mål. Vi letar efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på academedia.se. Vill du vara med och möjliggöra att alla elever når målen med sin utbildning?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Rektor till Väsby Nya Gymnasium
Upplands Väsby kommun
Upplands Väsby kommun Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.     Välkommen till Väsby Nya Gymnasium  Väsby Nya Gymnasium ligger centralt i Upplands Väsby och skolan har ca 600 elever. Vi erbjuder alla teoretiska program, hotell och turismprogrammet samt introduktionsprogrammen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Enhetschef på CFL
Borås Stad
Enhetschef på CFL till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2018-06-10. (Ref nr 24:2018:203) Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Arbetsplats: CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018