Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Biträdande rektor till Bjärnum och Mala skola
Hässleholms kommun
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus. Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa. Vad kan vi erbjuda dig?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Rektor till yrkesgymnasium i Täby, start jan 2019
SkolPool Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en rektor till ett yrkesgymnasium i Täby. Tjänsten är tillsvidare och heltid. Du bör ha ett 3 års perspektiv för att vara intressant för denna tjänst. Du kommer ha en rektorskollega som stöd i din vardag vilket kommer ge dig en trygg start. Vi ser helst att du söker omgående då vi vill att du börjar till VT 2019 Dina arbetsuppgifter innebär att ha det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med läroplanens mål. Du ansvarar för att skolan håller hög kvalitet och att eleverna når goda kunskapsresultat.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Biträdande rektor, Gransäterskolan, ref. nr. 2149
Håbo kommun
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet. Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Biträdande rektor
Ljusdals kommun
Om Ljusdal Ljusdals kommun är belägen i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.   Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Lärare Åk 4-6, Karinslundsskolan
Strängnäs kommun, Tosteröenheten och Fogdö skola
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Biträdande rektor på Toftaskolan med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet
Ängelholms kommun, Toftaskolan
Ängelholm är landets första agila kommun! Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Anna Whitlocks gymnasium söker två biträdande rektorer
Stockholms Stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Anna Whitlocks gymnasium kommer att bli stadens största gymnasieskola med ca 2200 elever fullt utbyggt och vi erbjuder de högskoleförberedande programmen ES, EK, NA, SA och TE, med olika inriktningar. Våra lokaler ligger mycket centralt, nära stadshuset, på Kungsholmen. Skolan startade i augusti 2018 med 720 elever i årskurs 1 och därtill är Östra Real inhysta i skolans lokaler till december 2019.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Rektor till Eriksboskolan
Göteborgs stad., Grundskoleförvaltningen
Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola. Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Framtidens rektor till Lugnetgymnasiet
Falu kommun
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Rektor Centralskolan
Sigtuna kommun, Centralskolan
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018