Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetsrektor Uppsala yrkesgymnasium
Uppsala kommun
Utbildningsförvaltningen, avdelning gymnasieskola Nu söker vi en kunnig och engagerad enhetsrektor som har förmåga att driva Uppsala yrkesgymnasiums utvecklingsarbete vidare framåt! Verksamhetsområde gymnasieskola har ca 900 medarbetare och omsättningen är ca 800 mkr. Den kommunala gymnasieskolan har under de senaste åren gått från ett stort underskott till en ekonomi i balans.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Vikariat för ordinarie rektor
Movant
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Biträdande rektor Ekillaskolan
Sigtuna kommun, Barn och ungdomsförvaltningen
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Rektor till Bergsmansgården
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Bergsmansgården i Fjugesta
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Verksamhetsansvarig skolledare till Eductus
Eductus
Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning. Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag. Det är så vi skapar samhällsnytta. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Skolledare sökes!
Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Rektor för Hackebackeskolan i Lessebo
Lessebo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Vi är en växande kommun med ca 8 700 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla skolan i Lessebo kommun? Tycker du att det är viktigt att alla elever, oavsett bakgrund, får förutsättningar att lyckas i skolan?
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Sveriges bästa skolkommun söker Biträdande rektor
Vellinge kommun, Sandeplans rektorsområde
Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Som medarbetare i Vellinge kommun och på Sandeplanskolan är vi alla medskapare av verksamheten. Det ställer krav på att vi bidrar i både det dagliga arbetet och i verksamhetsutvecklingen.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Bitr rektor/ansvarig pedagog inr elevhälsa, Ovansjö grundskoleområde
Sandvikens kommun, Grundskola
De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre! Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Biträdande rektor till Rydebäcksskolan
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 4
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018