Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lunnevads folkhögskola söker rektor/ledare
Unik Resurs i Sverige AB
Lunnevads folkhögskola grundades 1868, för 150 år sedan och är en av Sveriges äldsta folkhögskolor. 1930 övergick skolan i dåvarande landstingets ägo vilket innebär att dagens huvudman är Region Östergötland. Skolan är naturskönt belägen i kulturlandskapet mellan Linköping och Mjölby. Vi har ca 200 elever, varav 100 bor på skolans stora internat. På skolan arbetar ca 40 personer. Vi erbjuder en danslinje, en konstlinje, en musiklinje och en allmän kurs med olika inriktningar. Under sommaren erbjuder vi olika sommarkurser och konferenser.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Rektor till Venhagskolan, Målilla
Hultsfreds kommun, Barn- och utbildning
Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och elever. Vi gör varandra bra! Vi söker efter dig som vill bli vår nya rektor på Venhagskolan i Målilla. Skolan har verksamhet som inkluderar förskoleklass, fritidshem, grundskola åk 1-6 och grundsärskola. Vill du vara med och utveckla skolkommunen Hultsfred är detta rätt uppdrag för dig! Vi vill påstå att Hultsfreds kommun har unika förutsättningar för att driva utbildningsfrågor framåt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Rektor åk 6-9, Sannarps grundskola
Halmstads kommun, Skolområde Söder
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Rektor till Favi
Förvaltningen för arbetsmarknad, vuxenutbildning och integration
Vår rektor för YH och yrkesutbildningar behöver tillfälligt frigöras för andra uppdrag. Därför kompletterar vi nu verksamheten med en erfaren rektor på deltid fram till 31 december 2018. Tillträde omgående. Favi spänner över tre politikområden; arbetsmarknad, vuxenutbildning och integration. Vi skapar förutsättningar för lärande och arbete för deltagare, elever och nyanlända. Favi har, med våra olika verksamheter, breda möjligheter där vi finner lösningar för varje individ.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 22-02-2018

2 rektorer till ett spännande uppdrag!
Borlänge kommun, Bildningssektorn
Välkommen till oss på Tjärnaängsskolan/Solängsskolan! Vi söker två rektorer som vill och har förmågan att ha ett nära samarbete för att fortsätta leda och utveckla vår verksamhet! Här får ni möjlighet att tillsammans skapa goda förutsättningar för elever, vårdnadshavare och personal. Tjärnaängskolan/Solängsskolan är en F-6 grundskoleenhet med ca 400 elever där hälften av eleverna tillhör F-2 och går på Tjärnaängskolan och andra hälften av eleverna, årskurs 3-6, går på Solängsskolan.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Administrativ chef till Södertälje vuxenutbildning
Södertälje kommun
En dag på jobbet  Vi söker en administrativ chef till Vuxenutbildningen i Södertälje. Ditt fokusområde kommer vara att skapa effektiva elevflöden, en strukturerad administration anpassad efter verksamheten samt utveckla och driva studie- och yrkesvägledningen. Du kommer ansvara för ett antal personalgrupper där du blir närmsta chef och förväntas motivera och stötta dina medarbetare samt driva utvecklingsarbeten.     Som administrativ chef är du direkt underställd och rapporterar till enhetschefen. Du ingår även i skolledningen som består av rektor, enhetschef och biträdande rektorer.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Engagerad biträdande rektor till gymnasium
Tierps kommun, Rektorsområde 6
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Högbergsskolan omfattar ungdomsgymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning samt introduktionsprogram. Ungdomsgymnasiet har tio nationella program (BF, BA, EE, EK, FT, IN, NA, SA, TE och VO) med cirka 450 elever.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Rektor till Finspångs kommun
Finspångs kommun, Chefsrekryteringar - barn och utbildning
Finspångs kommun är en ”lagom” stor kommun att arbeta i. Här finns det möjlighet att påverka och att utvecklas! Kommun har drygt 21 000 invånare och invånarantalet går stadigt uppåt. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda. Läs gärna mer på www.finspang.se Som rektor arbetar du i sektor Utbildning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Rektor till Hålta och Marstrands skolor
Kungälvs kommun, Skola Hålta Marstrand
Vi söker en rektor till Kungälvs kommun, som ska ansvara för två skolor med historiska anor. Marstrands skola, som ligger på Marstrandsön och Hålta skola som ligger på vägen till Marstrand, cirka 1 mil från Kungälv. På Marstrands skola går cirka 80 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Den nuvarande skolbyggnaden är från 1886 och byggdes till 1999. Närheten till havet genomsyrar undervisning och samarbete finns med bl.a. Marstrands segelsällskap. På Hålta skola går omkring 155 elever från förskoleklass till och med årskurs 6.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Biträdande rektor Bäckaslövskolan/ administrativ chef
Växjö kommun, Utbildningsförvaltningen
Bäckaslövskolan skolan i Centrumområdet tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 700 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år. Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018