Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förvaltningschef - Skolchef
Habo kommun, Kommunledningskontoret
Brinner du för barn- och skolfrågor och tror, liksom vi, att organisationer utvecklas genom sin personal? Då kanske du är den vi söker! Habo kommun, den hållbara kommunen för hela livet, är en snabbt växande kommun som ligger i en geografiskt expansiv region. I dagsläget är vi ungefär 12 500 invånare, varav en stor andel av är barnfamiljer. Därför har vi det senaste decenniet satsat mycket på att bygga nya skolor och förskolor samt att utveckla denna verksamhet. Barn- och utbildningsförvaltningen utgör mer än hälften av kommunens totala budget.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 10-01-2020

Biträdande rektor åk F-6 till Lindängeskolan
Malmö stad, Lindängen RO A
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 03-01-2020

Vi förstärker vår ledning och söker nu biträdande rektor till Öjersjö!
Partille kommun, Öjersjö
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningens vision: "Förberedd på den okända framtiden, har eleven inte bara nått statens och våra mål, utan framförallt sina egna. Rik på kunskap och kompetenser lämnar eleven med stolthet vår skola, övertygad om sin egen förmåga, att tillsammans med andra skapa sin framtid.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Förvaltningschef - Skolchef
INTEND AB
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. I Habo kommun arbetar ca 900 personer. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare och vi söker ständigt nya medarbetare som vill jobba i en expansiv verksamhet. Vill du läsa mer om oss? Besök www.habokommun.se. Förvaltningschef - Skolchef Om jobbet Brinner du för barn- och skolfrågor och tror, liksom vi, att organisationer utvecklas genom sin personal?
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 10-01-2020

Rektor till Rosendalsskolan
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Rektor till Kulturskolan
Halmstads kommun, Kulturskola
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Intendent till Timmele skolområde
Ulricehamns kommun, Timmele skolområde
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019

Rektor till två förskolor i Frösakull
Halmstads kommun, Skolområde Väster
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 01-01-2020

Rektor och Accountable Manager (AM) Flygteknikcenter Ljungbyhed
Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar nära 18 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val. Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Rektor/biträdande rektor
Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 07-01-2020