Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef, VO Neurokirurgi, NIVA i Lund
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Neurointensivvårdsavdelningen (NIVA) i Lund bedriver högspecialiserad intensivvård och tillhör neurokirurgiska kliniken. Vår avdelning är en av sex neurokirurgiska kliniker i Sverige och betjänar södra sjukvårdsregionen med högspecialiserad vård. NIVA har sju intensivvårdsplatser där det främst vårdas patienter med svåra skall- och/eller höga ryggskador orsakade av sjukdomar eller trauma. Vi samarbetar även med övriga intensivvårdsavdelningar inom sjukhuset och har även patienter med andra diagnoser än neurokirurgiska och neurologiska sjukdomar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Enhetschef, Bild- och funktionsdiagnostik, Torsby
Region Värmland, Radiologi i Torsby
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef har du personal-, verksamhets- och budgetansvar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Enhetschef
Jönköpings kommun
Kommunhälsan Vill du leda en expertresurs inom arbetsmiljö och rehabilitering? Då är arbetet som enhetschef för Kommunhälsan något för dig. Arbetsplatsbeskrivning Kommunhälsan är en av tre enheter inom Jönköpings kommuns centrala personalavdelning med ett särskilt ansvar för att arbeta hälsofrämjande, förebyggande och rehabiliterande. Verksamheten är utformad efter förvaltningarnas och de kommunala bolagens behov och är en oberoende konsultativ expertresurs inom arbetsmiljö och rehabilitering.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Enhetschef till Specialisttandvården i Östersund
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården
Vi söker en enhetschef till Specialisttandvården vid Östersunds sjukhus. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom områdena käkkirurgi, parodontologi, protetik, ortodonti, bettfysiologi, pedodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. Specialisttandvården har ca 40 medarbetare och behandlar remitterade patienter från sjukvården samt från länets folktandvårds- och privattandläkare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Bemanningschef till Sävsjö kommun
Sävsjö kommun
Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö! ARBETSUPPGIFTER Bemanningsenhetens uppgift är att serva organisationen med kvalificerad arbetskraft när frånvaro uppstår. Som bemanningschef blir det din uppgift att se till att behoven möts på ett professionellt och verksamhetsanpassat sätt. Samtidigt arbetar du internt med att skapa tydliga processer och effektivisera vikarieanvändningen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Klinikchef till Folktandvården Västmanland AB, Skultuna
Region Västmanland
Vill du leda vårt team på Folktandvården i Skultuna? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.    Arbetsuppgifter  Vi söker dig som gillar att arbeta kliniskt samtidigt som du brinner för att skapa god munhälsa och tandvård av hög kvalité genom att coacha dina blivande medarbetare på kliniken. Vi erbjuder en inspirerande tjänst med ansvar för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Hälsocentralschef till Hälsocentralen Nyland
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Verksamhetschef med passion för digitalvård
Doktor.se
Vill du bli en del av ett bolag som andas entreprenörskapoch kvalité?Brinner du för personalansvar i en dynamisk miljö där både arbetsuppgifter och tempo kan variera? Om svaret är ja, då kan detta vara något för dig! Om oss Doktor.se är landets populäraste digitala vårdtjänst som är med och formar den positiva utvecklingen som sker inom svensk sjukvård rörande e-hälsa. Vi är ett modernt och personligt vårdföretag som arbetar med digital sjukvårdsrådgivning. Vi arbetar i en kreativ miljö med stort egenansvar.Vi gillar initiativ, tror starkt på lagarbete och att alla bidrar till framgång.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Vårdenhetschef
Region Jönköpings län
Råslätts vårdcentral Brinner du för utveckling? Att coacha och leda? Att få en chans att påverka regionens primärvård? Sök tjänsten som vårdenhetschef hos oss på Råslätts vårdcentral! Råslätts vårdcentral är inne i ett spännande och expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsavdelning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya lokaler.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Tf enhetschef till engagerat BUP
TioHundra AB
Om oss Norrtälje Barn och Ungdomspsykiatri är en spännande arbetsplats med nära samarbete med bl a första linjens barnpsykiatri, barnhabilitering och socialtjänst. Vi söker nu dig med lämplig behörighet och personlig kompetens till tjänsten som tf enhetschef över våra kompetenta och härliga medarbetare.   Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 19-03-2019