Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef till Döv- och Dövblindteamet
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Habilitering och Hälsa är en verksamhet inom Stockholms läns landsting. Vårt mål är att underlätta tillvaron för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. Vi består i dag av drygt 700 engagerade och kvalificerade medarbetare. Habilitering & Hälsa är en kunskapsorganisation i ständig utveckling när det gäller metoder, e-hälsa, teknik och hjälpmedel. Läs mer om vår verksamhet och våra målgrupper på habilitering.se.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Avdelningschef Folktandvården Jämjö
Landstinget Blekinge, Folktandvården
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Sektionschef Obstetrik till VO Obstetrik och gynekologi i Helsingborg
Region Skåne, Skånevård Sund, Helsingborgs lasarett
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) Obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, med all den obstetriska verksamheten förlagd i Helsingborg. Inom verksamhetsområdet arbetar cirka 30 läkare, varav cirka hälften ingår i obstetriksektionen som även inkluderar samtliga ST-läkare och underläkare. I Helsingborg har vi årligen drygt 3400 förlossningar och inom verksamhetsområdet finns förlossning, BB, specialistmödravård och ultraljudsverksamhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Beroendevården utökar sin verksamhet och söker enhetschef
Region Västmanland
Vi startar en ny verksamhet inom Vuxenpsykiatrin, Tillnyktringsenheten. Vi söker dig som vill vara med och bygga en verksamhet från starten. Samtidigt utökar vi till 12 platser inom avdelning 91. Sektionschefen och alla medarbetare för Beroendevård har en stolthet för sitt arbete och ett starkt engagemang för målgruppen. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Verksamhetsansvarig och ledning m.m
Din Privata Hemtjänst i Hovås
Om oss: Vi är nystartat privat hemtjänstbolag som håller på att starta upp verksamhet och vi söker dig som vill vara med att skapa den bästa hemtjänsten som förenklar vardagen för de äldre. Vi tror att varje individ är unik och ska bemötas med respekt på hens nivå och med betoning på god tillgänglighet, högsta kvalitet, säkerhet och service på kundens villkor. Beskrivning av arbetsuppgifter: Inledningsvis behövs ett systematiskt kvalitetsarbete och därefter en tjänst som arbetsledare med ansvar för den dagliga driften och personal ansvar.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :

Vill du bli en av ledarna inom Ambulanssjukvården?
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ambulans och prehospital akutsjukvård
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Konsultchef till sjuksköterskebemanning
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Ytterligare en konsultchef till vårt Stockholmskontor, som vill vara med och bygga upp samt vidareutveckla Vårdlänken med fokus och inriktning på Sjuksköterskor, Usk, Paramedicinare mm. Du ska vara driven och engagerad med affärs-och resultatinriktat synsätt med eget budgetansvar. Du har en förmåga att se helheter och kan snabbt prioritera ditt arbete. Du har lätt för att lära dig nya saker och har god datavana. Du gillar att arbeta under högt tryck och kan hantera flera uppgifter samtidigt.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Chef till hälso- och sjukvårdsstaben, Regionkansliet
Region Örebro län
Vi söker dig som kan bidra med gott ledarskap och vilja att utveckla hälso- och sjukvården och tandvården i Region Örebro län. Vi arbetar för en vård med hög kvalitet som är tillgänglig för alla medborgare i ett hållbart Örebro län. Vår vision är "Tillsammans skapar vi ett bättre liv!" Som chef för Hälso- och sjukvårdsstaben ansvarar du för att stötta regiondirektören, förtroendemannaorganisationen och verksamheterna inom hälso- och sjukvård och tandvård i övergripande frågor och i strategiska ledningsprocesser.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Vårdenhetschef till Järvsö Din hälsocentral
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Järvsö Din hälsocentral har ca 4000 kunder och bedriver mottagningsarbete, hembesök, barnavårdscentral.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Enhetschef till Vårdcentral Kävlinge
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Närvård
Gör skillnad. Varje dag. Mitt i en expansiv region ligger Kävlinge, en spännande kommun som präglas av tillväxt. Vårdcentralen ligger centralt i Kävlinge och har en viktig roll i att ge god vård till invånarna. I Kävlinge kommun finns idag två offentliga vårdcentraler och ett gott samarbete mellan dessa är avgörande för att möta befolkningens behov av vård. Vi erbjuder vård för hela människan och Vårdcentralen Kävlinge har idag ca 13 000 listade patienter i varierande ålder och bakgrund.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018