Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sektionschef till Bemanningscentrum på Karolinska Universitetssjukhuset
Karolinska Universitetssjukhuset
Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Avdelningschef Neurorehab Sävar, NHHC
Västerbottens läns landsting, Neuro- huvud- hals centrum VB
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Omvårdnadschef till patientområde: Sjukdomar i nervsystemet, Tema Neuro
Karolinska Universitetssjukhuset
Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?     Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.    Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården, där Tema Neuro är ett av sju teman. Läs mer om Tema Neuro!
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Enhetschef akutläkare
Region Norrbotten
Arbetsplats: IVAK, Piteå sjukhus Referensnummer: 194606 IVAK vid Piteå sjukhus är del av närsjukvården och består av intensivvård, ambulansverksamhet och akutmottagning. Sammanlagt arbetar cirka 80 medarbetare i verksamheten. Vi står i startgroparna för att förstärka vår enhet med ytterligare en yrkesgrupp och söker nu under förutsättning att erforderliga beslut fattas en enhetschef för akutläkarna. På IVAK lägger vi stor vikt vid utbildning, utveckling och värdegrundsarbete i våra patientprocesser. Trivsel på jobbet är en förutsättning för en god omvårdnad.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Enhetschef till Autismcenter små barn
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Habilitering & Hälsa är en verksamhet inom Stockholms läns landsting. Vårt mål är att underlätta tillvaron för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. Vi består idag av drygt 700 engagerade och kvalificerade medarbetare. Habilitering & Hälsa är en kunskapsorganisation i ständig utveckling när det gäller metoder, e-hälsa, teknik och hjälpmedel.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Verksamhetschef till Vårdcentralen Kroksbäck i Hyllie, Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Närvård
Gör skillnad. Varje dag. Är du intresserad av ett stimulerande och brett arbete som verksamhetschef för vårdcentralen Kroksbäck och dess BVC-verksamhet? Har du chefserfarenhet och vill ta dig an nya utmaningar? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi söker nu en lyhörd och inkluderande verksamhetschef som vill fortsätta att driva vår verksamhet framåt. I den växande stadsdelen Hyllie har Vårdcentralen Kroksbäck anammat Hälsovalet och utvecklat verksamheten så att den passar våra medborgare och cirka 10 300 listade patienter.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Enhetschef äldreomsorgen
Sigtuna kommun, Äldreomsorg chefer
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Tandvårdskunnig och driven klinikchef sökes till Tyresö Tandvårdsteam
Orasolv Clinics
Drivs du av att leda och utveckla andra? Gillar du att driva förbättringsarbete och arbeta mot uppsatta mål? Är du dessutom tandvårdskunnig? Då är du klinikchefen vi söker till Tyresö Tandvårdsteam! OM TJÄNSTEN Som klinikchef på Tyresö Tandvårdsteam är ditt huvudsakliga uppdrag att planera och organisera arbetet på kliniken och säkerställa en effektiv och lönsam verksamhet med nöjda patienter och motiverade medarbetare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Verksamhetschef till Vårdcentralen Tåbelund i Eslöv
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Närvård
Gör skillnad. Varje dag. Välkommen till oss på vårdcentralen Tåbelund i Eslöv! I hjärtat av Skåne ligger Eslöv. Eslöv är en växande kommun där det är nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också attraktivt företagsklimat, tillgång till kultur och affärsutbud. Befolkningsunderlaget består av såväl stadsbefolkning som en stor landsbygd.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Verksamhetschef till Attendo Kantarellvägen
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Vill du vara delaktig i att utveckla morgondagens äldreomsorg? Nu har vi öppnat vårt fantastiska boende Attendo Kantarellvägen i Österåker.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018