Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Verksamhetsansvarig och ledning m.m
Din Privata Hemtjänst i Hovås
Om oss: Vi är nystartat privat hemtjänstbolag som håller på att starta upp verksamhet och vi söker dig som vill vara med att skapa den bästa hemtjänsten som förenklar vardagen för de äldre. Vi tror att varje individ är unik och ska bemötas med respekt på hens nivå och med betoning på god tillgänglighet, högsta kvalitet, säkerhet och service på kundens villkor. Beskrivning av arbetsuppgifter: Inledningsvis behövs ett systematiskt kvalitetsarbete och därefter en tjänst som arbetsledare med ansvar för den dagliga driften och personal ansvar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Enhetschef Brunflo Hälsocentral
Region Jämtland Härjedalen, VO Östersund
Årets hälsocentral 2016 söker enhetschef Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Drivs och lockas du av utmaningar och förändringsarbete? Då är du den vi söker! Just nu händer många spännande saker inom Primärvården. Vi utvecklar den digitala tekniken i vården och hittar nya sätt att möta patienters behov. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många yrken. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Primärvården är organiserad i åtta närvårdsområden som omfattar totalt 28 hälsocentraler/filialer på 24 orter i länet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Omvårdnadschef till slutenvårdsavdelning B78 och öppenvårdsenheten på ...
Karolinska Universitetssjukhuset
Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Enhetschef till Psykosmottagning Gubbängen
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Psykiatri Södra Stockholm är en utvecklingsfokuserad klinik belägen med sina 19 enheter i södra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till vuxna. Vi betonar tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram och satsar ambitiöst på fortsatt utvecklingsarbete i områdena patientsäkerhet, kvalitet, produktion, medarbetare och ekonomi.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Är du vår nya ledare?
Borlänge kommun, Sociala sektorn/hemsjukvård och rehab
Ordinärt boende är en stor verksamhet som är sammansatt av olika grupper. Vi har 17 hemtjänstgrupper samt hemsjukvården och rehab. Förutom detta har vi även assistenter som hjälper våra chefer med vissa administrativa sysslor samt en bemanningsenhet som har hand om vikarier som går in när ordinarie personal inte finns på plats. Vår arbetsplats låter oss göra skillnad för borlängebon varje dag med allt från att assistera dem i hemmet, till att hjälpa dem med handling eller andra vardagliga bestyr som de inte alltid är kapabla att utföra själva.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Interimschef Primärvård och Företagshälsovård
Helsa Vårdutveckling
På Helsa verkar vi för att göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att våra patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Verksamhetschef till Vård och Omsorg
Vård och Omsorg
Är du en erfaren, skicklig och trygg ledare med engagemang för vård och omsorg? Nu söker vi en ny verksamhetschef till området äldreomsorg för särskilt boende och korttidsverksamhet. Västerås stad Vård och Omsorg är en utförarorganisation. Vi driver verksamhet inom två områden: äldreomsorg och verksamheter för personer med funktionsnedsättning. Vårt viktiga uppdrag är att skapa möjligheter för människor i Västerås att leva ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv. Området äldreomsorg särskilt boende och korttidsverksamhet har 800 medarbetare och omsätter 400 miljoner kronor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Chef för sjukhusapoteksfunktionen (chefsapotekare) vid Akademiska sjukhuset
Region Uppsala
Verksamhetsområde sjukhusadministrationen Vår verksamhet Akademiska sjukhusets läkemedelsenhet står inför stora utmaningar. Flera tjänster som varit upphandlade såsom läkemedelsservice, cytostatikaberedning, vätskevagnsservice mfl, har beslutats bedrivas i egen regi av sjukhuset, via sjukhusets läkemedelsenhet, den blivande sjukhusapoteksfunktionen. Akademiska sjukhuset ska upphandla ett automatiserat system för ompackning, lagerhållning och beredning av läkemedel. För en säkrare och effektivare hantering ska robotar användas för ompaketering av läkemedel till dospåsar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Vårdenhetschef i samledarskap till njur- och gastromedicinskt centrum
Södra Älvsborgs Sjukhus, medicinkliniken
Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårds-mottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Gruppchef till SOS Alarm Göteborg
SOS Alarm Sverige
SOS Alarms verksamhet fyller en unik samhällsfunktion som dygnet runt larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser. Ett omfattande förändringsarbete har påbörjats för att säkerställa att SOS Alarm är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde och levererar kvalitet i världsklass med syfte att leva upp till visionen om ett tryggare Sverige för alla. Där är ledarskap och kompetensutveckling ett viktigt fokus. Vår SOS-central i Göteborg fortsätter att växa med kompetenta medarbetare.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018