Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Processledare Multisjuka äldre
Västra Götalands Läns Landsting
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Enhetschef till verksamhetsområde infektionssjukdomar i Malmö
Skåne Läns Landsting
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) infektionssjukdomar på Skånes universitetssjukhus (Sus), har verksamhet såväl i Malmö som i Lund. I Malmö disponerar verksamheten två avdelningar, avdelning 2 och avdelning 3 med sammanlagt 42 vårdplatser. I Lund disponerar verksamheten en avdelning, avdelning 74 med 24 vårdplatser. Verksamheten vårdar patienter med framför allt akuta infektionssjukdomar såsom infektioner i luftvägar, urinvägar, sår- och mjukdelar, gastroenteriter, endokarditer, spondylit och sepsis.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Undersköterskor till Demensarbetslag (DAL) City
Linköpings kommun
Om Leanlink Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Avdelningschef till Jämjö vårdcentral
Blekinge Läns Landsting
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Enhetschef som är Leg. Sjuksköterska till Rotsundastrand i Sollentuna
Vardaga AB
Nu söker vi påRotsundastrand i Sollentuna en Enhetschef som är Legitimerad sjuksköterska. Välkommen till en väl fungerande arbetsplats där rollen som enhetschef innebär att leda och utveckla Rotsundastrands sjuksköterskegrupp och biträda Verksamhetschefen i det övergripande ledningsarbetet på enheten.Välkommen med din ansökan senast 2019-10-20. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Enhetschef, hemsjukvård och rehabilitering
Sjöbo kommun
Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Omvårdnadschef till Graviditet och Förlossning
Stockholms Läns Landsting
Vår vision Trygg hela vägen Kontinuitet och delaktighet för den gravida/födande och nyblivna familjen Vi erbjuder Dig en möjlighet att tillsammans med oss vara med och utveckla vården för gravida och födande på Karolinska Universitetssjukhuset. Vår grundtanke och vision är att arbeta mot en högre grad av kontinuitet för kvinnan och hennes närstående. I det arbetet har du som chef ett stort inflytande i utvecklingen av hur vi arbetar runt den gravida/födande och nyblivna familjen.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Skellefteå kommun
Hälso-och sjukvårdsverksamheten ska i enlighet med socialkontorets verksamhetsidé och värdegrund erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelse av ett meningsfullt liv. Alla ska kunna åldras i trygghet och självbestämmande med tillgång till god vård och omsorg. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och LSS-boende.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Vill du vara med från start? Verksamhetschef sökes till äldreboende i Sölve
Frösunda Omsorg AB
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Är du vår nya verksamhetschef för gruppbostäder i Uppsala?
Frösunda Omsorg AB
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019