Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Max söker Restaurangchef i Åre
Max Burgers AB, Max i Åre
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang.
Skapad : 20-06-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Vikarierande Restaurangchef
Sodexo AB
Är du en kreativ och initiativrik person? Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och är en lagspelare? Då kan ditt nästa jobb finnas hos vår kund Sodexo i Gävle! Om tjänsten Sodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas.
Skapad : 17-06-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Västerviks Stadshotell söker en Kökschef
BEST WESTERN PLUS, Västerviks Stadshotell
Best Western Plus Västerviks Stadshotell är ett fyrstjärnigt hotell mitt i vackra skärgårdsstaden Västervik. Vi har 101 rum med 191 bäddar, en stor restaurangverksamhet med lunch, à la carte, festvåning och catering, en tränings- och spaavdelning samt en omfattande konferensverksamhet. Vi är Svanenmärkta och har som enda hotell i Skandinavien fått full poäng i Best Westerns kvalitetskontroll tolv år och elva kontroller i rad. De senaste åren har vi gjort stora förändringar i företaget vilket har lett både till en kraftig omsättningsökning och en föryngring bland medarbetarna.
Skapad : 17-06-2019 Ansökningsfrist : 14-07-2019

Assisterande restaurangchef rekryteras till expanderande Thaiboat på Söd...
Majola RestaurangKonsult
Ett stenkast från Skanstulls tunnelbana, vackert beläget vid Norra Hammarbyhamnen, hittar ni sommarfavoriten Thaiboat - en av Stockholms populäraste sommarkrogar med restaurang, bar och klubbverksamhet.Hit vallfärdargäster för att njuta av paraplydrinkar i solstolar på restaurangensstrand, äta god mat,samt drömma sig tillbaka tillThailandsresan. Då Thaiboat expanderar behöver de nu förstärka sitt driftteam med ytterligare en stjärna, i rollen som assisterande restaurangchef!
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Platschef till Wenner-Gren Center
Pointpeople
Wenner-Gren Center vid Norrtull är ett klassiskt landmärke i Stockholm och en spektakulär mötesplats. Här arrangeras alltifrån stora företagsevents och konferenser till bröllop och privata fester samt serverar lunch dagligen. Restaurang Retro är en lunchrestaurang som är öppen för allmänheten och har ca 220 lunchgäster dagligen. Det finns 8 möteslokaler, varav den största är en hörsal för upp till 180 personer. Festvåningen är belägen på plan 23 och 24 med en magnifik utsikt över Stockholm. Sabis huvudkontor finns också beläget i Wenner-Gren Center på plan 10.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Kökschef till Hvitfeldtska gymnasiet
Göteborgs Stad , Utbildningsförvaltningen
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter.
Skapad : 13-06-2019 Ansökningsfrist : 26-06-2019

Restaurangchef/Enhetschef/Kock till Gisle Skolrestaurang
Gislaveds Gymnasium, Gisle skolrestaurang
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Vi är en modig arbetsgivare i framkant vad gäller utveckling och ledning. Vi erbjuder ett gediget chefsutvecklingsprogram för att stärka och utmana dig som chef och ledare så att du kan utveckla såväl medarbetare som verksamhet.
Skapad : 13-06-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Assisterande restaurangchef rekryteras till expanderande Thaiboat på Söd...
Majola RestaurangKonsult
Ett stenkast från Skanstulls tunnelbana, vackert beläget vid Norra Hammarbyhamnen, hittar ni sommarfavoriten Thaiboat - en av Stockholms populäraste sommarkrogar med restaurang, bar och klubbverksamhet.Hit vallfärdargäster för att njuta av paraplydrinkar i solstolar på restaurangensstrand, äta god mat,samt drömma sig tillbaka tillThailandsresan. Då Thaiboat expanderar behöver de nu förstärka sitt driftteam med ytterligare en stjärna, i rollen som assisterande restaurangchef!
Skapad : 13-06-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Restaurangchef, Scandic Lugnet, heltid
Scandic Hotels Sverige
Restaurangchef- som erbjuder våra gäster fantastiska matupplevelser I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 12-06-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Kökschef till Jämtlands Gymnasium Fyrvalla
Jämtlands Gymnasium Fyrvalla
Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 650 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.
Skapad : 12-06-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019