Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kjell & Company söker Butikschef till Östersund!
Kjell & Company
Vi söker nu en butikschef till vårt fantastiska team i Östersund med genuint intresse för försäljning och ledarskap. Du är en person som älskar utmaningar och samtidigt möjligheten att göra skillnad. Vi ser gärna att du har en tydlig ledarprofil, älskar försäljning och genom ditt team vill skapa framgång samtidigt som du brinner för att ge service i världsklass varje dag. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och är samtidigt duktig på att leda dina säljare i med och motgång.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Varuhuschef Biltema Hudiksvall
Biltema Hudiksvall
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Butikschef till Hemtex i Gränbystaden
Hemtex AB
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?   Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef till vår butik i Uppsala Gränby.   Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur där du som medarbetare ges möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i Hemtex fortsatta utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Butikschef sökes till Hemtex i Norrköping
Hemtex AB
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?   Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef till våra två butiker i Norrköping.   Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur där du som medarbetare ges möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i Hemtex fortsatta utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Multi Concept Manager, Feet First Hallarna
NilsonGroup
Vill du jobba som Multi Concept Manager för Sveriges största skokoncern? Befattning: Nu söker vi dig som är redo att anta den spännande utmaningen som Multi Concept Manager där du får arbeta med våra butikskoncept DinSko, Nilson Shoes och Ecco i Feet First Hallarna, Halmstad. Omfattning: Heltid Tillträde: 2019-04-01 eller enligt ö.k Om rollen I rollen som Multi Concept Manager är ditt mål att maximera försäljning och lönsamhet samt att kontinuerligt utveckla försäljningsarbetet.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Butikschef- Borås
Synoptik Sweden AB
Som butikschef på Synoptik erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver både detaljhandelsförsäljning och optisk verksamhet. Du har resultat-, budget- och personalansvar. Du leder och coachar dina medarbetare i en driven och positiv anda mot butikens försäljningsmål.   I din medarbetargrupp ingår optiker och optikerassistenter/säljare som du coachar och utvecklar. Personalansvaret innefattar även rekrytering, schemaläggning, personalmöten, utvecklings- och lönesamtal.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Butikschef Umeå
Myrorna
Myrorna är Sveriges mest välkända butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott. Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Kjell & Company Kalmar söker driven butikschef!
Kjell & Company
Vi söker nu en butikschef till vårt fantastiska team i Kalmar med genuint intresse för försäljning och ledarskap. Du är en person som älskar utmaningar och samtidigt möjligheten att göra skillnad. Vi ser gärna att du har en tydlig ledarprofil, älskar försäljning och genom ditt team vill skapa framgång samtidigt som du brinner för att ge service i världsklass varje dag. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och är samtidigt duktig på att leda dina säljare i med och motgång.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Swedol söker Butikschef till ny butik i Bromma
Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Om Swedol Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsätter bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Apotekschef till Rissne Madenvägen
Kronans Apotek
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel. Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019