Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Retail Manager till M/F Hamlet
ForSea Ferries AB
Den blå vägen är både den grönaste och den mest effektiva. Vill du hjälpa oss se till att det förbli så? Lockas du av att maximera försäljning och driva butik samtidigt som du är en synlig ledare som motiverar ditt team? Då är du den vi söker! Rollen Rollen handlar om att ta ett helhetsansvar för den dagliga driften i butiken ombord på M/F Hamlet, att maximera försäljningen och driva butiken på ett kostnadseffektivt sätt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Synoptik Arvika söker Butikschef
Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Synoptik etablerades i Sverige 1991 och är idag med över 120 butiker och en omsättning nära en miljard kronor en av landets ledande aktörer inom optik. Genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med ska Synoptik bli Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Platsansvarig till Nordic Wellness Göteborg
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som Platsansvarig på Nordic Wellness i vårt Göteborgsområde! Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Teknikmagasinet Trollhättan söker ny butikschef
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny butikschef till vår butik i Trollhättan! Tjänsten avser en heltidstjänst med arbete 38,25 timmar/vecka i genomsnitt, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Är du redo att axla ansvaret för en av Sveriges roligaste butiker?
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Nu söker vi butikschef till Accent i Halmstad
Venue Retail Group
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och tillsammans med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi tror på varandra, vi hjälps åt och med en positiv anda har vi kul på jobbet.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Butikschef – Hemköp, Västervik
Future Management
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen. På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Apotekschef till nyetablering Sankt Eriks Ögonsjukhus Solna
Kronans Apotek
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel. Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

TRADEMAX ÖPPNAR I BORÅS OCH SÖKER BUTIKSCHEF
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Platschef på Fitness24Seven i Uppsala C
TNG Group AB
Fitness24Seven söker dig som vill du jobba som operativt platsansvarig på deras Plus-gym i Uppsala C. Läs mer och sök idag! Gillar du service, försäljning och vill jobba i en ledande roll med ansvar? Brinner du för träning och vill jobba om platschef på Fitness24Sevens i Uppsala C? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och är redo att axla rollen som platschef? Jobbar du kanske som butikschef och vill testa en ny bransch? Nu söker vi efter dig som vill ta dig an rollen som platschef på en Fitness24Sevens PLUS anläggningar i Uppsala C.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Butikschef sökes till Emporia
Indiska
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019