Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butikschef Skövde
Jysk AB
JobbeskrivningÄr du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Butikschef Falköping
Jysk AB
JobbeskrivningÄr du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Hemmakväll söker en ny Butikschef
Hemmakväll AB
Ända sedan starten 1994 har vi på Hemmakväll gjort allt för att du skall kunna njuta av de där små och stora stunderna som hör till livets goda sida. På Hemmakväll tar vi godis och film på riktigt roligt allvar. Kalla oss gärna nördar. Hos oss skall du alltid kunna njuta av det fräschaste och mest spännande godiset.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Butikschef till Synsam Ronneby
Synsam Group Sweden AB
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Specsavers söker en Butikschef till MoS, Stockholm
Retail Recruitment Sverige AB
Specsavers Sweden AB är en del av den internationella optikkjedjan Specsavers Optical Group som bildades på Guernsey 1984. Under dessa år har Specsavers vuxit till att bli den största privatägda optikerkedjan med ca 2000 butiker i Europa, Australien och Nya Zeeland. Specsavers etablerades i Sverige 2004 och är nu marknadsledande med 113 butiker spridda över hela Sverige. Brinner du för försäljning och service och har du ett driv att vara med och vidareutveckla Specsavers Sverige? Då kan du vara vår nya kollega! Vi söker en Butikschef till vår butik i Mall of Scandinavia, Stockholm.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 30-10-2019

Säljchef till OKQ8 Växjö
OK-Q8 AB
Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning i Växjö Norremarksvägen. Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. Vi söker nu dig som älskar försäljning och har goda ledaregenskaper. Du driver verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Butikschef - Örebro, Vågen Galleria
Synoptik Sweden AB
Vi söker en engagerad och ansvarsfull butikschef som vill vara en förebild för sina anställda när det gäller handel och service! Som butikschef på Synoptik i Örebro, Vågen Galleria erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver både detaljhandelsförsäljning och optisk verksamhet. Du leder och coachar dina medarbetare i en driven och positiv anda mot butikens försäljningsmål.   I din medarbetargrupp ingår totalt sju optiker och optikerassistenter/säljare som du coachar och utvecklar. Merparten av din tid kommer du tillbringa ute i butiken med din personal.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Butikschef - Stockholm, Hammarby Sjöstad
Synoptik Sweden AB
Vi söker en engagerad och ansvarsfull butikschef som vill vara en förebild för sina anställda när det gäller handel och service! Som butikschef på Synoptik i Hammarby Sjöstad i Stockholm erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver både detaljhandelsförsäljning och optisk verksamhet. Du leder och coachar dina medarbetare i en driven och positiv anda mot butikens försäljningsmål.   I din medarbetargrupp ingår totalt fem optiker och optikerassistenter/säljare som du coachar och utvecklar. Merparten av din tid kommer du tillbringa ute i butiken med din personal.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

TF APOTEKSCHEF TILL APOTEKET LILJAN I LUDVIKA
Apoteket AB
Är du en själklar ledare? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär. Låt oss själa dig en stund. Vi söker nu en positiv och framåt tf Apotekschef som ska arbeta som chef för Apoteket Liljan i Ludvika. Vi har nyligen ombyggda och fina lokaler i Engelbrekt Galleria med en stor egenvårdsavdelning. På Liljan jobbar ett härligt gäng bestående av 8 medarbetare. Våra öppettider är 09.00-19.00 på vardagar och 10.00–15.00 på lördagar.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Avdelningsansvarig till Colorama
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Som Avdelningsansvarig kommer du att arbeta med hela färgbutiken, Colorama, i Nyköping. Färghandelns kunder består av både företag och privatkunder. Det är din uppgift att skapa en arbetsplats som ger dina medarbetare förutsättningarna att ge bättre och mer färgrik vardag för kunderna utifrån deras förutsättningar och behov. Du kommer även själv köra ut till kunder för att tillgodose deras behov. Vidare är du avtalsansvarig för de måleri som butiken samarbetar med. Du kommer ingå i företagets sortimentgrupp som fattar beslut kring sortiment, prisbild, kampanjer med mer.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019