Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butikschef till Ai Eyewear - Skärholmen Centrum
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Butikschef till Ai Eyewears butik i Skärholmens Centrum Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla detta nya koncept inom eyewear.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Butikschef till Synsam Ludvika
Synsam Group Sweden AB
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Butikschef till Trademax
Home Furnishing Nordic
Brinner du för försäljning och ledarskap? Letar du efter en spännande utmaning där resultat står i fokus? Vill du jobba på en av Sveriges snabbast växande möbel- och inredningsföretag? Då har vi utmaningen för dig! Om tjänsten Som butikschef hos oss på Trademax erbjuds du en spännande roll med resultat och engagemang i fokus. Tjänsten innebär ett operativt ansvar för butikens försäljning, drift och resultat. Vidare coachar och inspirerar du ditt team på ca 6 personer för att de ska trivas, utvecklas och nå resultat.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Franchisetagare till Coop i Norrköping
Infinity Human Resources Sweden AB
Det finns cirka 650 Coop-butiker från Katterjåkk i norr till Smygehamn i söder, som ägs av 3,5 miljoner medlemmar i 30 konsumentföreningar. Genom sitt personliga engagemang och sina inköp lägger de grunden för verksamheten. Allt överskott som skapas går tillbaka till medlemmarna eller återinvesteras i verksamheten, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Butikschef Home & Cook Charlottenberg
Home & Cook i Charlottenbergs Shoppingcenter
VI SÖKER I april 2020 öppnar vi en ny Home & Cook butik i Charlottenbergs Shoppingcenter och för att denna öppning ska bli lika framgångsrik som våra andra sex butiker i Norden behöver vi dig! Vi letar efter en driven person som brinner för försäljning, har flera års erfarenhet av detaljhandel och då gärna några år i rollen som butikschef. För att lyckas i denna position krävs att du kan arbeta både operationellt och strategiskt, samt att du är duktig på att leda och motivera ditt team.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Butikschef Guldfynd Mellbystrand
Guldfynd
Guldfynd är ett av landets ledande företag inom guldsmedsbranschen med 119 butiker representerade på många orter i landet.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Butikschef
Dollarstore Svenstavik
Anställningsomfattning: Heltid, 100% Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning) Tjänstgöringsort: Svenstavik Om rollen I rollen som butikschef ansvarar du för butikens försäljning, drift och skötsel. Du vägleder och coachar dina medarbetare och skapar en utvecklande miljö för dem att arbeta i. Du bär ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, rutiner samt möta våra kunder och ge dem den bästa upplevelsen de kan tänka sig.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Butikschef - DEA Axelssons, Gränby Centrum
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Butikschef på DEA Axelssons, Gränby Centrum Vi har kunden i fokus! Som butikschef leder och coachar ditt team på bästa sätt för att butiken skall nå sina mål.
Skapad : 13-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Butikschef - Kristianstad
KappAhl
Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna.
Skapad : 13-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Swedol i Nyköping söker Butikschef
Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsätter bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda.
Skapad : 13-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019