Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Platsansvarig till Nordic Wellness Lindome och Kungsbacka Södercity
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som vikarierande platsansvarig på våra två klubbar Lindome och Kungsbacka Södercity. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Guess Täby söker en butikschef som brinner för ledarskap och försäljning
Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Established in 1981, GUESS began as a jeans company and has since successfully grown into a global lifestyle brand. Today GUESS designs, markets, distributes and licenses a lifestyle collection of contemporary apparel, denim, handbags, watches, footwear and other related consumer products. Throughout the years, the GUESS image has been portrayed in unforgettable, innovative campaigns that have made the brand a household name. GUESS products are distributed through branded GUESS stores as well as better department and specialty stores around the world.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Butikschef till vår nya butik på Fridhemsplan
Indiska
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Platsansvarig till Nordic Wellness Borås Åhaga
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som Platsansvarig på vår nya klubb Nordic Wellness Borås Åhaga! Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Swedol i Växjö söker Butikschef
Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsätter bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

Stora Coop Västberga söker Säljchef Kundflöde
Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundt
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se. Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Apotekschef till nyetablering i Gbg City
Apoteket AB
Är du redo för nya utmaningar och vill starta upp ett nytt apotek? Till hösten kommer vi öppna ett helt nytt apotek i centrala Göteborg, och vi söker nu dig som vill arbeta som apotekschef på detta nya apotek! Apoteket kommer ligga i Nordstan, vilket innebär mycket tempo och kunder, men också en fantastiskt rolig och dynamisk arbetsplats!
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Apotekschef till Bagarmossen
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Butikschef Coop Älvsbyn
Coop Norrbotten
Coop Norrbotten befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en Butikschef till vår butik i Älvsbyn. Vi söker Dig som tycker om att "ta hand om medarbetarna" och få dem att växa. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Rollen som Butikschef Som Butikschef ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Säljchef till OKQ8 Sundsvall
OKQ8
Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning i Sundsvall. Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. Vi söker nu dig som älskar försäljning och har goda ledaregenskaper. Du driver verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019