Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Taktikbefäl
Försvarsmakten
Enhet Andra Helikopterskvadron är en av Försvarsmaktens Helikopterflottiljs fyra helikopterskvadroner. Skvadronen verkar inom den markoperativa arenan vilket innebär att vår uppgift är att understödja främst armén med lufttransporter av personal och materiel för att öka markförbandens rörlighet och möjlighet att verka i oväntade riktningar. Skvadronen har även i uppgift att understödja polisens insatsenheter med lufttransporter. Dessutom stödjer vi civila myndigheter varje år med bland annat brandsläckning och sjuktransporter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Utvecklingsofficer på Funktionsutvecklingsenheten vid FMTS
Försvarsmakten
Funktionsutvecklingsenheten (FunkE) vid Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) verkar för en sammanhållen och rätt dimensionerad funktionskedja avseende teknisk tjänst i Försvarsmakten. Denna uppgift förutsätter samverkan med aktörer såväl inom som utanför Försvarsmakten. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifterna är att enskilt och i arbetsgrupper utarbeta underlag till långsiktiga målsättningsdokument och planer. Detta innebär samarbete inom FunkE och FMTS, liksom med andra strids- och funktionsskolor i Försvarsmakten.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Kvartermästare vid 32.Undbat TUAV pluton
Försvarsmakten
Kvartermästare till Taktisk UAV pluton Typ av anställning: Tillsvidareanställning Placeringsort: Karlsborg Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal   Beskrivning av enheten   Den Taktiska UAV (Unmanned Aerial Vehicle) plutonen är en del av 32:a Underrättelsebataljon. Att skapa underrättelseunderlag till högre chef är huvuduppgiften för enheten. Enheten arbetar med inhämtning i operationsområdet både före, under och efter markförbandens operationer. Vårt arbete syftar till att ge högre chef det bästa möjliga beslutsunderlaget.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

3 st Signalskyddslärare till Totalförsvarets Signalskydds skola, Enköping
Försvarsmakten
Vill du vara med och utveckla en intressant, lärorik och växande utbildningsverksamhet? Vill du arbeta med signalskydd i en organisation som har hela Totalförsvaret och statliga myndigheter som kund?  Totalförsvarets Signalskyddsskola (TSS), en sektion inom utbildningsavdelningen vid Ledningsstridsskolan (LedSS), genomför utbildning inom informationssäkerhetsområdet.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Skaraborgs regemente söker yrkesinformatörer
Försvarsmakten
HR-avdelningen vid P 4 söker två yrkesinformatörer för tidsbegränsad placering vid HR-avdelningen i regementsstaben. Som yrkesinformatör arbetar Du med att informera om Försvarsmaktens yrken och ungdomsverksamhet samt den återinförda totalförsvarsplikten. I dina arbetsuppgifter ingår det att aktivt möta intresserade ur våra målgrupper. Detta främst genom personliga möten, mässor, event och andra rekryteringsaktiviteter. I din vardag ingår även att arbeta med digitala kanaler (telefon, mejl, webb och sociala medier).
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Radarsoldat OR4/5
Försvarsmakten
Radarsoldat OR4/5 Som radarsoldat ska du kunna arbeta självständigt i en grupp som kan befinna sig långt från egna förband och var som helst i Sverige. Du framför plutonens fordon, upprättar master och radarsystem, ansvarar för kulsprutorna och ingår i en patrull vid genomsök av terräng och anläggningar. Du klättrar i master och torn, arbetar på hög höjd och förväntas kunna rädda en stridsparskamrat därifrån om något händer. Hos oss är du inte en i mängden – varje människa är viktig. Instagram: @radar_och_radiokompani Sökande enhet: 13. Rörligt Radar- och radiokompani är en del av 161.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Stabsofficer S3 vid Ledningsstridsskolan
Försvarsmakten
Ledningsstridsskolan (LedSS) är en försvarsmaktsgemensam skola som utbildar, utvecklar, tränar och övar Försvarsmakten och totalförsvaret inom ledningsområdet. LedSS är en intressant och dynamisk arbetsplats som hela tiden utvecklas inom stabstjänst, sambandstjänst, telekrig, psykologiska operationer, geografisk informationstjänst och vädertjänst. Vi förstärker laget. Vill du vara spindeln i nätet? Är du strukturerad och gillar att arbeta i en organisation med omväxlande uppgifter? Då har du goda möjligheter att trivas hos oss. Vi söker en stabsofficer med inriktning mot genomförandeledning.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Inskrivningshandläggare till Malmö
Rekryteringsmyndigheten
Rekryteringsmyndigheten prövar och bedömer lämpligheten hos sökande till bland annat Försvarsmakten och Polisen. Från och med den 1 juli 2017 mönstrar vi och skriver in till värnplikt. Vi redovisar också totalförsvarets personal och för register över alla svenskar som är krigsplacerade. Rekryteringsmyndigheten är i en expansiv fas och vi söker inskrivningshandläggare till vår prövningsenhet i Malmö.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Plutonchef 115.SIS-pluton Bålsta
Försvarsmakten
Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som plutonchef är din främsta uppgift att leda och utveckla arbetet i 115.SIS-pluton. Plutonen består i huvudsak av specialistofficerare. Detta kräver av dig som chef ett tryggt ledarskap, förmåga att utveckla och coacha erfaren så väl som oerfaren personal och nyttja de unika kompetenserna och förmågorna på bästa sätt. Dina huvudarbetsuppgifter innefattar bland annat planering-och budgetansvar, såväl som ansvar för personal samt ett delegerat arbetsmiljöansvar.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 30-10-2018

Officer/Specialistofficer i striltjänst - flygstridsledare Såtenäs
Försvarsmakten
Vill du se helhetsbilden i luftrummet och leda våra flygande enheter genom snabba beslut? Vi söker dig som vill vidareutvecklas och utbildas mot ett varierat och stimulerande jobb, där din uppgift blir att leda stridsflygplan vid övning och insats. Jobbet innebär skarp tjänst, där du ansvarar för flygsäkerhet i luftrummet samt för att taktiskt leda stridspiloter i luftstrid. På Såtenäs ligger en av flygvapnets ledningscentraler.
Skapad : 05-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018