Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
SÄRSKILDA HELIKOPTERGRUPPEN(SHG) SÖKER FÖRSÖRJNINGSSOLDATER
Försvarsmakten
SPECIALFÖRBANDEN ÄR PRIMÄRT EN MILITÄRSTRATEGISK RESURS SOM SKALL ÖKA MÄNGDEN HANDLINGSALTERNATIV GENOM ATT KOMPLETTERA OCH TILLFÖRA LÖSNINGAR UTANFÖR DE REGULJÄRA FÖRBANDENS MÖJLIGHET. FÖRSVARSMAKTENS SPECIALFÖRBAND BESTÅR AV SPECIALFÖRBANDSLEDNINGEN (SFL), SÄRSKILDA OPERATIONSGRUPPEN (SOG) SAMT SÄRSKILT AVDELADE STÖDJANDE ENHETER. SHG är en stödjande enhet inom Specialförbandssystemet som är särskilt avdelad, tränat och utrustat. Förbandet finns vid Helikopterflottiljen och genomför taktisk transport, eldunderstöd samt underrättelseinhämtning med helikopter 15 och 16.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-08-2018

Soldater till trafik- och transportledningspluton
Försvarsmakten
Trafik- och transportledningsplutonen lyder under 1.Trafik- och transportledningskompaniet som är ett fristående kompani på Trängregementet. Plutonen genomför transportledning, uppföljning, tullhantering och trafiktjänst.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Strukturerad och lösningsorienterad soldat sökes
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Vi söker dig med bakgrund från Försvarsmakten med ett tekniskt intresse! Inte du?
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018

Sjöstridsskolan söker Förstelärare samband
Försvarsmakten
Vid Ledning-Telekrig och Sambandssektionen (LedTkS) bedrivs teoretisk och praktisk grundläggande utbildning för såväl sjömän (GSS) som blivande officerare (SOU/OP/SOFU OFFU) och därutöver nivåhöjande utbildning för officerare.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018

Luftvärnsbataljonen söker stabsassistenter
Försvarsmakten
Luftvärnet är inne i ett expansivt skede med stora nyanskaffningar av luftvärnsmateriell och söker därför stabsassistenter till Beredskaps- och Försökskompaniet vid Luftvärnsbataljonen. Vi söker dig som är en driftig och uppgiftssökande lagspelare med gott omdöme. Vi ser att du gärna tar till sig utmaningar och arbetsuppgifter både i fält och hemma på kompaniet. Som stabsassistent arbetar du med att underlätta kompanichefens beslutsfattande i fält genom att bland annat föra lägeskarta, reproducera ordrar och upprätta samband.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018

QRF lösullsinstallatör! (Landskrona)
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Vem är du? Vi söker dig med god fysisk förmåga.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Ledare med social kompetens till solcellsföretag (Malmö/Skåne)
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Driven soldat med förmåga att svetsa? (Dalby)
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work söker soldater med förmåga att svetsa! Vem är du? Vi söker dig som har soldatbakgrund från försvarsmakten och grundläggande kunskaper om svetsning.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018

Mekaniker till tekniskt kompani, Boden
Försvarsmakten
1.Tekniska bataljon, Försvarsmaktens Tekniska Skola, FMTS 1.Tekniska bataljon är FMTS insatsförband och är därmed en del av Försvarsmaktens nationella och internationella insatsförmåga.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Bevakningssoldater till Visby garnison
Försvarsmakten
Nu söker vi dig som vill jobba som bevakningssoldat inom Visby garnision. Som bevakningssoldat ingår du i en skyddsstyrka där bevakning och insatser är en av huvuduppgifterna. Befattningen innebär bland annat att du tillsammans med dina kollegor arbetar med bevakning, inpasseringskontroll, patrullering, transportskydd och insatser vid larm. I din roll kommer du även att delta i Försvarsmaktens övningar. Arbetet innebär ett rullande arbetsschema med dag, natt och helgtjänstgöring samt jour.  För att passa som bevakningssoldat har du hög social kompetens.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018