Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
17.bevakningsbåtkompaniet söker officer, OF1
Försvarsmakten
17.bevakningsbåtkompaniet är ett amfibieförband, och ett av två krigsförband tillhörandes Amfibieregementet. Kompaniet är grupperat i Göteborg. Vid kompaniet kan du arbeta som officer eller soldat vid kompaniledning med stab, stabstropp med ledningsfartyg, närskyddstropp, bevakningsbåtpluton, sensorpluton, bordningstropp, robottropp eller trosstropp. Kompaniet är specialiserat på inomskärs ubåtsjakt, sjömålsstrid samt bordning. OM TJÄNSTEN Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som officer OF1 har du flera möjligheter till tjänstgöring vid kompaniet.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Teknikofficer flygplats, Luftstridsskolan, Uppsala Flygplats
Försvarsmakten
Teknikofficer flygplats, Luftstridsskolan, Uppsala Flygplats Placeringsort Uppsala Befattningsbeskrivning Du kommer att ingå i 52. Flygbaskompaniets Sambandstropp. Troppen ansvarar för flygbasens tekniska drift. Att jobba hos oss är ett mycket varierat och utvecklande jobb. Arbetet sträcker sig från administrativt jobb till att genomföra drift och underhåll under fältmässiga förhållanden. Tjänsten kräver god fysik och det ges möjlighet till träning under arbetstid.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Officer/Specialistofficer i Striltjänst - Flygstridsledare Bålsta
Försvarsmakten
Officer/Specialistofficer i Striltjänst – Flygstridsledare Bålsta  -Vill du se helhetsbilden i luftrummet och leda våra flygande enheter genom snabba beslut? Vi söker dig som vill vidareutvecklas och utbildas mot ett varierat och stimulerande jobb, där din uppgift blir att leda stridsflygplan vid övning och insats. Jobbet innebär skarp tjänst, där du ansvarar för flygsäkerhet i luftrummet samt för att taktiskt leda stridspiloter i luftstrid. Försvarsmaktens flygstridskrafter leds från fyra stridsledningscentraler i Sverige, placerade på ett antal orter.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

LedR söker ledningssystemofficer till Utvecklingsavdelningen vid LedSS
Försvarsmakten
LedSS är en försvarsmaktsgemensam skola vars huvudsakliga uppgifter är att utveckla och implementera materiel och metoder för ledning på operativ och högre taktisk nivå. Liksom att utbilda och träna staber/officerare från hela försvarsmakten avseende ledning och stöd till ledning av militära operationer.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 01-12-2018

Sjöstridsskolan söker dykeriförvaltare
Försvarsmakten
Försvarsmaktens Dykeri och Navalmedicinsktcentrum (FM DNC) är lokaliserad på Lindholmen. FM DNC utbildar bland annat dykare, dykledare, tryckkammaroperatörer i Försvarsmakten, men även åt externa uppdragsgivare. Vid FM DNC utbildas även dykare och ubåtspersonal i fri uppstigning i övningstank.
Skapad : 17-10-2018 Ansökningsfrist : 17-11-2018

Luftstridsskolan söker Chef för FV Frivilligsektion i Luleå
Försvarsmakten
Luftstridsskolan söker Chef för FV Frivilligsektion i Luleå Sökande enhet Luftstridsskolan/Basbefälsskolan/ FV Frivilligavdelning/ FV Frivilligsektion Luleå.  Beskrivning av arbetsplats Luftstridsskolan söker en Chef till Frivilligsektionen i Luleå. FV Frivilligavdelning består av 6 frivilligsektioner, de är lokaliserade på arbetsorterna Luleå, Uppsala, Såtenäs, Linköping, Halmstad och Ronneby. FV Frivilligavdelning är sammanhållande för FV frivilligverksamhet.
Skapad : 16-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Officer i Striltjänst - Stf Plutonchef, Ledningssystemdriftledare Luleå
Försvarsmakten
Luftstridsskolan söker Officer eller Specialistofficer i striltjänst som Ställföreträdande Plutonchef, tillika Ledningssystemdriftledare till 161.Strilbataljonen i Luleå -Vill du vara med och medverka till att värna om Sveriges integritet och utveckla Sveriges luftförsvar? -Är du teknikintresserad? -Vill du ha överblick och kontroll på omvärldsläget i luften och vara med då vi leder våra JAS 39 Gripen under deras uppdrag?
Skapad : 16-10-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

LSS söker officer OR 6/7 och OF 1/2 i striltjänst Luftbevakning till Luleå
Försvarsmakten
Luftstridsskolan söker officer OR 6/7 och OF 1/2 i striltjänst Luftbevakning till 161.Strilbataljonen i Luleå -Är du intresserad av arbete i den dagliga incidentberedskapen luft? -Vill du vara med och medverka till att värna om Sveriges integritet och utveckla Sveriges luftförsvar? I så fall har vi en plats för dig – tillsammans skapar vi den luftlägesbild som används för beslutsunderlag både på taktisk och strategisk nivå i Försvarsmakten. Försvarsmaktens flygstridskrafter leds från fyra stridsledningscentraler i Sverige, placerade på ett antal orter.
Skapad : 16-10-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Officer/Specialistofficer i Striltjänst - Flygstridsledare Luleå
Försvarsmakten
Officer/Specialistofficer i Striltjänst - Flygstridsledare Luleå  -Vill du se helhetsbilden i luftrummet och leda våra flygande enheter genom snabba beslut? Vi söker dig som vill vidareutvecklas och utbildas mot ett varierat och stimulerande jobb, där din uppgift blir att leda stridsflygplan vid övning och insats. Jobbet innebär skarp tjänst, där du ansvarar för flygsäkerhet i luftrummet samt för att taktiskt leda stridspiloter i luftstrid. Försvarsmaktens flygstridskrafter leds från fyra stridsledningscentraler i Sverige, placerade på ett antal orter.
Skapad : 16-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

IT-Försvarsförbandet söker erfaren Officer till Chefsbefattning
Försvarsmakten
IT-försvarsvarsförbandet (ITF) är Försvarsmaktens förmåga till väpnad strid på cyberarenan. Vi verkar för att försvara Försvarsmaktens ledningssystem genom både proaktiv uppsökande verksamhet och reaktiv hantering av it-säkerhetsincidenter.  Huvudsakliga arbetsuppgifter  Att verka i arbetsledande befattning för delar av förbandet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018