Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Chef S6 till 12:e motoriserade skyttebataljonen
Försvarsmakten
Chef S6 till 12:e motoriserade skyttebataljonen 12:e motoriserade skyttebataljonen är Sveriges enda Infanteriförband och strider därmed främst till fots i både skogs- och stadsmiljö. Vid längre marscher använder sig bataljonen av pansarterrängbil 360, ett av Försvarsmaktens modernaste fordon. 12:e motoriserade skyttebataljonen verkar både nationellt och internationellt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Logistikledare till Ledningsstridsskolan
Försvarsmakten
Ledningsstridsskolan (LedSS) är en försvarsmaktsgemensam skola som utbildar, utvecklar, tränar och övar Försvarsmakten och totalförsvaret inom ledningsområdet. LedSS är en intressant och dynamisk arbetsplats som hela tiden utvecklas inom respektive tjänstegrenar (stabstjänst, sambandstjänst, telekrig, psykologiska operationer, geografisk informationstjänst och vädertjänst). Vi erbjuder dig mycket utvecklande arbetsuppgifter och en betydande roll där du har möjlighet att fortsätta utveckla skolans logistikfunktionen (S4), bl.a.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Säkerhetschef vid Ledningsstridsskolan
Försvarsmakten
Ledningsstridsskolan (LedSS) är en försvarsmaktsgemensam skola som utbildar, utvecklar, tränar och övar Försvarsmakten och totalförsvaret inom ledningsområdet.
Skapad : 19-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Underrättelsebefäl OR-8
Försvarsmakten
Vill du anta utmaningen som Underrättelsebefäl på Gotlands Regemente! Gotlands regemente etablerades den 1 januari 2018 och regementets uppgifter består i att samordna och koordinera all militär verksamhet på Gotland i fred, kris och krig och att fortsätta utveckla försvaret av och på ön. Vi är i början på en flerårig process där vi successivt kommer att växa och utvecklas framåt. Huvudsakliga arbetsuppgifter Fokus för underrättelsesektionen är att förse chefer med beslutsunderlag och inblandade enheter med underlag för genomförande.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Yrkes- och befattningslärare
Försvarsmakten
Yrkes- och befattningslärare på Stridslednings- och luftbevakningskolan (StrilS) Stridslednings- och luftbevakningsskolan StrilS är flygvapnets stridslednings- och luftbevakningsskola. Skolan bedriver grundläggande officersutbildning mot såväl officer- som specialistofficer inom flygstridslednings- och luftbevakningstjänst samt övrig kompetensutveckling för stridslednings- och luftbevakningsorganisationens behov. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som YBK-lärare LBEV ansvarar du för utvecklingen av LBEV-utbildningen avseende YBK och krigsbefattningsträning (KBT).
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019

Artilleriregementet söker kontingentschef till EUTM RCA 07
Försvarsmakten
European Union Training Mission (EUTM) inleddes den 7 april 2010. Syfte med insatsen är att bidra till en stabilisering av situationen i Somalia i enlighet med Djibouti-avtalet från 2008. Svenska Försvarsmakten medverkar med officerare i ett utbildningsteam för att utbilda somaliska säkerhetsstyrkor. EUTM har hittills utbildat ca 2500 somalier i fyra omgångar och är nu inne på den sjätte utbildningsomgången. Utbildningsinsatsen i Centralafrikanska republiken består av cirka 170 personer från flera europeiska länder.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Stabsofficer Genomförande vid Ledningsstridsskolan
Försvarsmakten
Ledningsstridsskolan (LedSS) är en försvarsmaktsgemensam skola som utbildar, utvecklar, tränar och övar Försvarsmakten och totalförsvaret inom ledningsområdet. LedSS är en intressant och dynamisk arbetsplats som hela tiden utvecklas inom stabstjänst, sambandstjänst, telekrig, psykologiska operationer, geografisk informationstjänst och vädertjänst. Vi förstärker laget. Vill du vara spindeln i nätet? Är du strukturerad och gillar att arbeta i en organisation med omväxlande uppgifter? Då har du goda möjligheter att trivas hos oss. Vi söker en stabsofficer med inriktning mot genomförandeledning.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Teknisk officer till FMTIS
Försvarsmakten
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker en teknisk officer med placering i Örebro. Som teknisk officer leder, planerar och utvecklar du den tekniska tjänsten i syfte att säkerställa förbandets materiella tekniska tillgänglighet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som teknisk officer samordnar, utvecklar och vidmakthåller du den tekniska tjänsten inom förbandet. Det innebär bland annat att du ska följa upp materielens status och tillsyner samt ge styrningar så den åtgärdas, modifieras och underhålls enligt Försvarsmaktens centrala styrning.
Skapad : 14-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Stabsofficer till Skaraborgs Flygflottilj, F7
Försvarsmakten
F 7 söker stabs- och stridsledningsofficer till Flottiljstabens A3-funktion. Vi söker dig som vill jobba med ledning och samordning av förbandets verksamhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Samordna och funktionsleda inom områden som omfattar transportflygs-, flygunderhålls-, flygbasdrifts eller verksamhetssäkerhet (främst mark).
Skapad : 13-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Samverkanssektionen, Västra Militärregionen (MR V)
Försvarsmakten
Militär regional stab Väst (MR V) är ett krigsförband lokaliserat till Skövde samt med mindre del till Göteborg.
Skapad : 10-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019