Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Livgardet/Swedint söker en stabsofficer underrättelsetjänst, FN
Försvarsmakten
Livgardet/Swedint söker en stabsofficer underrättelsetjänst, FN till Norwegian Defence Forces International Centre (NODEFIC) med placering i Oslo/Norge. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Instruktör/kurschef på underrättelsekurser hållna av NODEFIC • Delta i utvecklingsarbete av underrättelsefunktionen inom FN • Delta i Fact-finding Trips inom ramen för FN • Delta i mobilt utbildningsteam i insatsområde eller annat område Kvalifikationer • Officersexamen • Erfarenhet från internationell militär tjänstgöring på stabsbefattning inom underrättelsefunktionen • Nationell eller internationell unde
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Underrättelseofficer till Skaraborgs flygflottilj, F7
Försvarsmakten
Vi söker dig som vill arbeta som underrättelseofficer  på Underrättelse- och säkerhetsavdelningen (A2). Underrättelsetjänsten är ett brett område som dagligen bjuder på varierande arbetsuppgifter.  Huvudsakliga arbetsuppgifter Du tar del av och bearbetar stora mängder information med ett krav på att leverera rätt uppgifter i rätt tid.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Taktikofficer
Försvarsmakten
Är du intresserad av en tjänst vid Försvarsmaktens största helikopterskvadron? Vill du vara med och bygga upp Sveriges helikopterförmåga vid krig och kris? Nu har vi en plats för dig – andra helikopterskvadron rekryterar en taktikofficer. Som taktikofficer kommer du att få arbeta med verksamhets- och uppdragsplanering för skvadronens dagliga taktiska uppgifter. Dessutom arbetar du med att vidmakthålla och utveckla personalens krigsförmåga.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Luftstridsskolan (LSS) söker Bevakningschef/Stridsledningsbefäl
Försvarsmakten
Luftstridsskolan (LSS) söker Bevakningschef/Stridsledningsbefäl Strilbataljon Flygvapnets stridslednings-och luftbevakningsbataljon har till uppgift att luftbevaka svenskt luftrum och leda våra stridsflyg. Bataljonen bedriver skarp tjänst dygnet runt, året runt från anläggningar båda ovan och under jord. Strilförsvarskompaniet ansvarar för att skydda bataljonens fasta och rörliga anläggningar. Tjänsten Som bevakningschef/stridsledningsbefäl är du en viktig del i ledningen och genomförandet av skyddet och bevakningen av Luftstridsskolan samt dess anläggningar.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 04-04-2019

Officer till sektionen för Internationella relationer (OF 3)
Försvarsmakten
Försvarsmaktens Högkvarter söker nu en officer OF 3 till Ledningsstabens Inriktningsavdelning, sektionen för Internationella relationer (”Attachéstödet”). Inriktningsavdelningen, sektionen för Internationella relationer, lämnar stöd till utländska attachéer ackrediterade i Sverige. Det innebär att vi med attachéerna regelbundet besöker olika delar av Försvarsmakten och andra myndigheter som kan kopplas till försvarsområdet. Vi organiserar regelbundet informationstillfällen och ordnar så att de olika länderna får svar på frågor rörande Försvarsmaktens verksamhet.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Uppdragsstödsofficer (OR6) till F7 Specialflygenhet MSE Malmen
Försvarsmakten
Enheten: F7 Specialflygenhet är ständigt insatt i skarp verksamhet med daglig incidentverksamhet och flygningar i Europa. Förbandet har deltagit med MSE-personal bl.a. vid insatser i Libyen och Mali. Mission Support Element (MSE) ger flygoperativt stöd till enhetens två flygdivisioner. Arbetslaget består av 6 personer. Som uppdragsstödsofficer (MSO) bemannar du någon av funktionerna i uppdragscykeln. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Tjänstgöra i insatsplanering för radarspaning, signalspaning och transportflygningar inklusive beredskapstjänstgöring.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Stabsofficer/Övningshandläggare till Högkvarteret
Försvarsmakten
Produktionsledningen vid Högkvarteret leder Försvarsmaktens förband, skolor och centra samt ansvarar för beredskapshållning av krigsförband. Produktionsledningens Lednings- och underrättelseavdelning, PROD LEDUND, har under Försvarsmaktens Ledningssystemchef (LSC) ansvar för Försvarsmaktens ledningssystem, utpekade krigsförband och organisationsenheter (LedR, FMTIS, FMUndSäkC). PROD LEDUND söker en stabsofficer/övningshandläggare med ansvar för övnings- och evalueringsplanering för lednings- och underrättelseförband med placering vid avdelningens Genomförande- och övningssektion. Huvudsakli
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Avdelningschef Logistikberedningen i Arboga
Försvarsmakten
FMTIS Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband söker avdelningschef Logistikberedningen. Logistikberedningen är en avdelning som lyder under Chef Logistikenhet.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Stabsofficer Arméstaben Internationella relationer Finland
Försvarsmakten
Arméstaben vid högkvarteret utgör ledningen för arméns förband. AST leder och följer upp insatser, nationellt som internationellt.   Huvudsakliga arbetsuppgifter   Du kommer att ingå i operationssektionen vid Arméstaben (AST). Sektionen har ansvar för att planera och leda nationella och internationella insatser av och med arméns krigsförband.
Skapad : 17-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

PLANERINGSOFFICER FMLOG STAB
Försvarsmakten
Om tjänsten Är du intresserad av att arbeta med Planering inom logistikområdet? Vill du vara med och utveckla FMLOG som krigsförband? I så fall har vi en plats för dig på Planeringsavdelningen - tillsammans planerar vi och genomför utveckling såväl av förbandet FMLOG som enskilda ingående individer.   Huvudsakliga arbetsuppgifter Arbetet som planeringsofficer på FMLOG Stab innebär att du i stor utsträckning leder egna projekt med många kontaktytor inom Förvarsmakten.
Skapad : 16-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019