Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stridsbåtsförare till Marinbasen
Försvarsmakten
Ekipagekompaniet är ett av verkanskompanierna inom Marinbasen. Ekipagekompaniet finns utgångsgrupperat i Karlskrona, Göteborg och Haninge (Berga/Muskö). Kompaniet stödjer Marina förband med bogsering, förhalning/ assistans, sjöarbeten, isbrytning, gods- och persontransporter, undervattens- och bärgningsarbeten, dykarbeten etc. Förbandet har även ansvaret för FM hamnar. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Stridsbåtsförare ingår du i besättningen på kompaniets stridsbåtar under varierande typer av uppdrag, exempelvis taktiska förflyttningar, persontransporter och materieltransporter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-01-2020

Skaraborgs flygflottilj söker stabsassistent(GSS/K) vid Basenheten
Försvarsmakten
Huvudsakliga arbetsuppgifter Tjänsten består i huvudsakligen att lösa den dagliga administrationen inom enheten och stödja enhetsledningen samt övriga chefer inom enheten. Det innebär bland annat hantera skrivelser och övrig information. Det ingår även att vara systemstöd i Försvarsmaktens gemensamma system såsom PRIO, VIDAR och Emilia. Vid utbildningar stödjer stabsassistenten kurschefen med logistik och administration. Under övningar ingår stabsassistenten i 14. Flygbaskompaniet.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Yrkesinformatör till Försvarsmedicincentrum
Försvarsmakten
Är du en person som trivs med ett högt tempo, där du omges av ett glatt gäng som arbetar tillsammans och gör skillnad varje dag? Vi utökar vår verksamhet och söker därför en Yrkesinformatör till HR-avdelningen vid Försvarsmedicincentrum (FömedC). Tjänsten är tidsbegränsad och sträcker sig till 2020-12-31, med möjlighet till förlängning. HR-avdelningen är en del i FömedC stab som består av cirka 30 medarbetare fördelat på 7 avdelningar, varav HR-avdelningen består av cirka 10 befattningar.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Blekinge flygflottilj söker yrkesinformatör till flottiljstaben, A1
Försvarsmakten
Huvudsakliga arbetsuppgifter Som yrkesinformatör (YI) tillhör du förbandets rekryteringsfunktion och verkställer den planerade rekryteringsverksamheten. Du förväntas även bidra till utvecklingen av arbetssätt, processer, riktlinjer och verktyg inom området rekrytering och YI. YI huvuduppgift är yrkesinformation samt försvarsmaktsupplysning. Som förbandets ansikte utåt har du en viktig roll i mötet med Försvarsmaktens rekryteringsmålgrupp. En stor del av din arbetstid utgörs av att besöka och informera på skolor, genomföra studiebesök eller andra riktade informationsträffar.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

JOBBCHANSEN 21 NOVEMBER KL 10.00
Försvarsmaktens Livregementets husarer Örebro
Arbetsförmedlingen och Örebro Kommun ordnar Jobbchansen Torsdagen den 21 NOVEMBER kl 10.00. KOM I TID! Du kan då enbart söka nedanstående tjänster genom att personligen träffa företaget på plats denna tid. Vi på Försvarsmakten söker ständigt efter personal och vi har i dagsläget 353 annonser om tjänster ute i Sverige. För att söka de flesta tjänsterna så måste du vara svensk medborgare.
Skapad : 13-11-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019

Teamleader - Emporia
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Stridsledningsassistent till Signalbataljonen
Försvarsmakten
Enheten: Välkommen till Signalbataljonen! Du kommer att tjänstgöra i staben för Arméns och Försvarsmaktens viktigaste bataljon. Du blir en kollega i en bataljonstab som premierar förtänksamhet, kreativitet, kvalitét och självständigt handlande i chefens anda.
Skapad : 05-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Sjöövervakningsoperatörer GSS/K
Försvarsmakten
Vi söker Sjöövervakningsoperatörer, GSS/K OR 1-5 till Marinens Sjöövervakningscentral på Muskö. Befattningen erbjuder Musköbasen är på många sätt en unik arbetsplats då dess storlek imponerar på de flesta.  Att jobba i berget innebär också att det är en arbetsplats som inte bryr sig om årstider eller dåligt väder.  Tjänsten som Sjöövervakningsoperatör innebär också att ingen dag eller natt är den andra lik då de vi övervakar är fartyg som rör sig på havet och i skärgården, med andra ord så arbetar man ständigt i verkligheten, i ett nationellt insatt insatsförband. Om enheten Marinens Sjö
Skapad : 04-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Informationshanterare P18 Regementsstab
Försvarsmakten
P 18 Regementsstab utgör stab för P 18 vilka även löser Militärregionens uppgifter på Gotland. P 18 Regementsstab är grupperad i Visby och kommer att huvudsakligen vara bemannad med kontinuerligt tjänstgörande personal. IMO stödjer Stabschef (SC) med att utveckla stabens informationshantering samt att tydliggöra roller och ansvar genom inriktning och uppföljning av direktiv, processer och bestämmelser. IMO är övergripande ansvarig för att nödvändig och aktuell information finns lätt tillgänglig för de som behöver den.
Skapad : 31-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

SkyddC söker bevakningssoldater
Försvarsmakten
Totalförsvarets skyddscentrum söker heltidstjänstgörande bevakningssoldater med placering vid SkyddC i Umeå.  Vi söker dig som är ordningssam och pålitlig. Du fungerar väl i samarbete med andra människor och har lätt för att anpassa dig efter rådande förhållanden. Arbetsuppgifter: Som bevakningssoldat ingår du som skyddsvakt i en insatsberedd skyddsstyrka (IBSS). Arbetet innebär bl.a rondering, bevakning, inpasseringskontroll, besöksmottagning, bemanning av larmcentralen, avvisa/omhänderta eller gripa i syfte att avbryta och beivra säkerhetshotande verksamhet.
Skapad : 28-10-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019