Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personalassistent till Amfibiestridsgruppen i Göteborg
Försvarsmakten
Sökande enhet: Amfibiestridsgruppens uppgift är att produktionsleda Amf1's enheter i Göteborg bestående av Bevakningsbåtkompaniet, Säkerhetskompani Sjö samt 3. Utbildningskompaniet. Dina egenskaper: Du är noggrann och har lätt för att strukturera samt organisera. Du tycker om administrativt arbete och kan hålla flera ärenden igång samtidigt.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Livgardet söker GSS/K och GSS/T
Försvarsmakten
LIVGARDET Livgardet söker via denna gemensamma annons från våra insatsförband vid Livgardet och riktar sig till dig som vill tjänstgöra som GSS/K eller T.   Livbataljonen https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/livgardet/insatsforband/livbataljonen/ 11.Militärpolisbataljonen https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/livgardet/insatsforband/11e-militarpolisbataljonen/ 12.Motoriserade skyttebataljonen https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/livgardet/insatsforband/12e-motoriserade-skyttebataljonen/ 13.Säkerhetsbataljonen https://www.forsvarsmakten.se/sv/organisation/li
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

GOTLANDS REGEMENTE SÖKER INSATSSOLDAT (IBSS) OR-2/OR-5
Försvarsmakten
Gotlands Regemente rekryterar  Som vaktchef/insatschef vid Gotlands Regemente är du en viktig del i ledningen och genomförandet av skyddet och bevakningen av Gotlands regemente samt viktiga anläggningar. Uppgiften är främst kopplad till Gotlands Regemente Tofta garnison. Uppgifterna löses i fred, kris och krig, över hela Sverige men huvudsakligen på Gotland. Huvudsakliga arbetsuppgifter:  I det dagliga arbetet tjänstgör du huvudsakligen i en ledande roll på genomförandenivån inom ramen för insats, bevakning och skydd.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Insatssoldat (GSS/K) till basskyddskompaniet, Marinbasen
Försvarsmakten
Nu söker vi dig som vill jobba som Insatssoldat inom Karlskrona garnison. Som Insatssoldat ingår du i en skyddsstyrka (IBSS) där bevakning och insatser är en av huvuduppgifterna. Arbetet innebär ett rullande arbetsschema med dag, natt och helgtjänstgöring samt jour med övernattning Huvudsakliga arbetsuppgifter Som insatssoldat inom Karlskrona garnison ingår du i ett arbetslag som har insats och bevakning som huvuduppgift. Befattningen innebär att du tillsammans med din grupp genomför insatser och bevakning gentemot Marinbasens skyddsobjekt.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 30-03-2019

Rangerare
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Vem är du? Vi söker individer med bakgrund från svenska Försvarsmakten med rätt inställning och attityd.
Skapad : 15-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Nätverksinstallatör
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet.
Skapad : 15-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Tekniskt erfaren individ till roll inom försvarsindustrin
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Vem vi söker Du har en teknisk bakgrund från svenska Försvarsmakten eller har genomfört värnplikt/gmu och införskaffat dig dina tekniska kunskaper i ett senare skede.
Skapad : 14-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Luftvärnsregementet söker gruppbefäl och soldater (GSS).
Försvarsmakten
Luftvärnsregementet är inne i ett expansivt skede där vi står inför anskaffning av två nya luftvärnssystem, Robotsystem 98 och Robotsystem 103 (Patriot). Under våren genomför vi en omfattande rekryteringsprocess och avser anställa ett stort antal nya medarbetare från och med den 17 juni.
Skapad : 07-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Vi behöver fler kollegor som rivningsarbetare i Helsingborg!
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet.
Skapad : 01-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Lösullsinstallatör med C-kk (Landskrona)
Military Work i Sverige AB
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Har du Försvarsmaktsbakgrund och C-körkort? Starta in Military Work-karriär nu!   Vem är du? Du har erfarenhet från Försvarsmakten och trivs med att arbeta i stridspar.
Skapad : 01-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019