Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarjobb som programmerare på TaxiCaller i Linköping
TaxiCaller Nordic AB
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI. Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av taxibolag i hela världen. Tekniker och språk som vi jobbar med: Java och med mysql som databas. Micro services där vi kör med redis som in memory data store samt mysql som databas. React-native med redux och TypeScript.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Testledare
Göteborgs Stad , Intraservice
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vi är cirka 650 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis, IT, välfärd, utbildning och HR. Från årsskiftet har förvaltningen också ansvar att driva Göteborgs Stads övergripande digitaliseringsarbete.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Testare
Göteborgs Stad , Intraservice
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vi är cirka 650 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis, IT, välfärd, utbildning och HR. Från årsskiftet har förvaltningen också ansvar att driva Göteborgs Stads övergripande digitaliseringsarbete.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Senior Solution Architects, Finland/Sweden/Denmark/Poland
Nordea Bank Abp, Filial i Sverige
We are looking for several experienced Senior Solution Architects in Finland, Sweden, Denmark and Poland. You are familiar with latest technology trends, integration & architecture patterns, machine learning, robotics or cloud computing. We’re harnessing the power of technology to reinvent the future of banking. A digital revolution is underway – joining us puts you at the heart of it.   You are a natural architecture leader with experience that can stand on your feet to own and drive solution architecture outcomes to guide stakeholders and delivery teams.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Första IT-jobbet - Stockholm
InfoCare Service AB
InfoCare - We Make Technology Work! VILL DU FÅ ERFARENHET FRÅN IT-BRANSCHEN? InfoCare söker dig som vill få ett första jobb inom IT. TJÄNSTEN Med placering i Stockholm kommer du att arbeta i ett teamhos någon av InfoCares kunder. Teamets uppgift är attsätta ihopskärmar,datorer och annan hårdvara. Jobbet är roligt ochvarierande då vi arbetar med hårdvara från fleraolika leverantörer.I teamet finns trevliga erfarna kollegor som stöttar dig i ditt arbetet. Tjänsten är heltid under perioden augusti - november2019.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 01-07-2019

Mjukvaruutvecklare till Östergötland
Altran
Altran är ett världsledande konsultbolag och verkar inom bland annat fordonsindustri, telekom, försvar, energi, hälsovård, finansiell och offentlig sektor. Våra konsulter har expertkompetens inom en mängd områden som exempelvis inbyggda system, produktutveckling, mekanik och IT & Digitalisering. Till Altrans verksamhet i Östergötland söker vi nu mjukvaruutvecklare. Vi erbjuder ett litet kontor med en familjär känsla med i dagsläget ca tio medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Developers who want to work with responsible gaming
Silverspin
We are looking for great Developerswho want to work in a growing organization, with great opportunities for personal growth. Silverspin is a swedish tech company based in Skövde. Our specialty is, with the overall commitment to the customer, innovative and competitive development of web technology for the iGaming industry. Silverspin is a part of Jackpotjoy Group. At Silverspin we are willing, fast to learn and always open to new ideas. We pride ourselves on our knowledge, professionalism and innovation.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Tech Lead Integration
Trafikförvaltningen
Om tjänsten Vi söker dig som i rollen som Tech Lead vill ta ansvaret för att bygga upp och utveckla vår framtida integrationsplattform. Trafikförvaltningen är en organisation med många gränsytor mot resenärer, trafik och underhållsentreprenörer, tjänsteleverantörer, projektörer och ett antal olika samhällsfunktioner. Detta ställer höga krav på att digitala tjänster och information är tillgängliga för behöriga användare oavsett var de befinner sig och oberoende av källsystemets organisatoriska tillhörighet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Projektledare med inriktning byggprojektledning
Academic Work
Vill du arbeta som projektledare hos en byggsamordnare i framkant? Nu söker vi dig har några års erfarenhet av att leda och som inte är rädd för att hugga i och leverera. Ta chansen och ansök till tjänsten som projektledare till ett företag i stark tillväxt! OM TJÄNSTEN Som projektledare kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Ditt arbete kommer vara att styra och följa upp projekt samt se till att leda projekten framåt. Du kommer att ha en viktig roll och det kommer sättas höga krav på dig samtidigt som du får stora möjligheter att utvecklas.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Servicedeskmedarbetare till Addpro!
Academic Work
Är du intresserad av att starta din karrriiär inom IT med en first line-roll? I Addpros servicedesk kommer du att få en anpassad utbildning till dig som individ där ditt intresse kommer att ligga i fokus. Med en mentor som stöttar dig kommer du lära dig att arbeta mot kunder och med bred support. Låter detta som en möjlighet för dig? Sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Addpros räkning en medarbetare till deras servicedesk/first line. Addpro levererar tjänster inom infrastruktur och klienthantering till sina kunder som de har långsiktiga samarbeten med.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019