Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
.Net developer for ASSA ABLOY in Landskrona
Assa Abloy Entrance Systems
Are you looking for a new challenge within IT? Maybe this job as .NET Developer in Sweden, Landskrona is for you! We are looking for a new team member, for our Sales Solution team that is part of the divisional IT/IS organization at our headquarter. The IT/IS organization of ASSA ABLOY Entrance Systems consists of approximately 80 employees serving the global organization.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 12-01-2019

Junior IT-konsult / Jr. IT Consultant till Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting
På Sigma IT Consulting vill vi erbjuda dig som nyutexaminerad civilingenjör, högskoleingenjör, systemvetare, eller liknande, en riktig bra start på karriären. Det viktiga är att du har ett brinnande intresse för ny teknik och trivs i ett bolag som arbetar med nya och roliga produkter och kunder. Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering eller test, och vill starta din karriär på ett företag där du får stora möjligheter att utvecklas i avancerade uppdrag tillsammans med kompetenta och stöttande kollegor.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019

Frontend utvecklare till säkerhetsföretaget RCO
Academic Work
RCO letar efter nästa kollega till deras utvecklingsavdelning i Järfälla. Om du gillar problemlösning, teknik och programmering så har vi en möjlighet för dig att ta nästa steg i karriären! OM TJÄNSTEN RCO sitt kontor i Järfälla med cirka 75 anställda och en utvecklingsavdelning med 24 kollegor inom mjuk- och hårdvara samt design. Hos RCO får du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalité som t.ex. kodlås, passer- och larmsystem. RCO präglas av en positiv företagskultur och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

UX Lead till Evidensia
Academic Work
Är du en resultatinriktad UX Lead som vill vara med på resan för att skapa och utveckla nya digitala plattformar? Är du dessutom en person som drivs av att göra skillnad för djur och deras ägare? I rollen som UX Lead kommer du att arbeta med de åtta länder där Evidensia har sin verksamhet och ha det fulla ägandeskapet för att utveckla användarvänligheten för företagets digitala kundresa.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Extraarbetet för studerande som önskar förmedla sina tekniska kunskaper!
Academic Work
Söker du ett extraarbete där du får möjlighet att hjälpa andra till att utvecklas och förbättras? Trivs du i en stöttande och coachande roll? Då önskar vi veta mer om dig, sök redan idag då vi arbetar löpande med ansökningar under processens gång! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Wetterbygdens gymnasiums räkning en studerande medarbetare som vill arbeta extra vid behov. Wetterbygdens gymnasium är ett mindre gymnasium med cirka sjuttio elever där man lägger stort fokus på kvalité på sina utbildningar inom Dator- och kommunikationsteknik samt Barn – och fritidsprogrammet.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Junior utvecklare till expansivt Västeråsföretag
Academic Work
Om du vill börja din karriär på ett mindre företag som ser långsiktigt på både din och företagets utveckling har du hittat helt rätt. Procad Systems AB söker just nu en person som vill följa med på en resa av expansion och tillväxt. Här får du möjligheten att bli en riktigt duktig programmerare. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en junior utvecklare till Procad Systems AB, vilka arbetar med att utveckla elapplikationer samt mjukvaruutveckling till kunder. Procad Systems sitter i ljusa lokaler på Tunbytorp och här välkomnas du till ditt egna kontor.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Bli en del av Tieto och digitalisera den finansiella värdekedjan?
Academic Work
Vill du vara med i digitaliseringen av tjänster i den publika sektorn? Tieto söker en integrationskonsult som letar efter spännande utmaningar! I rollen som konsult får du både hantera kunddialogen och arbeta med utmanande tekniska lösningar. Du får arbeta både med interna utvecklingsprojekt men också kundnära med fokus på komplexa system. Låter det spännande? Sök redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Tietos räkning en integrationskonsult till Tieto i Skellefteå.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Enhetschef IT
Svalövs kommun
Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor 14 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en Enhetschef IT för att hantera såväl den dagliga arbetsledningen och tekniska driften som den långsiktiga planeringen och utvecklingen av IT-verksamheten i kommunen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Systemadministratör IAM
SMHI
Mogen men modern myndighet söker IT-hjälte med känsla för säkerhet. SMHI har ett livsviktigt uppdrag i att förutspå förändringar i väder, vatten och klimat. Nu behöver vi hjälp och söker en nyfiken och lösningsfokuserad systemadministratör IAM (Identity & Access Management). På SMHI jobbar vi för ett hållbart och säkert samhälle. Men lite av vårt viktiga arbete inom väder, vatten och klimat skulle vara möjligt utan våra duktiga IT proffs.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

IT Site Manager
Dfind IT AB
IT Site Manager At Cepheid, we are passionate about improving healthcare through faster, more accurate diagnostic tests. With our GeneXpert® System, we’ve taken the most sophisticated molecular technology and packaged it into an automated, easy-to-use format that has quickly become the platform of choice worldwide. From the largest laboratories to small physician offices, our game-changing solution delivers critical answers when clinicians and patients need them most.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019