Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Software architect
Cambio
Within 6 years, the Swedish government wants to be the best in the world in E-health. At Cambio Healthcare Systems we fully support that ambition. Cambio is a leading IT company in the field of E-health. Working for Cambio will give you the chance to contribute for a better society and together with us become a World Champion. Our successful products COSMIC, NOVA, CDS and VIVA have made us a well-renowned and established supplier in the Nordic market. At Cambio, you will work in an international environment with new technology and agile methods.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-01-2020

Projektledare till LKDATA
Linköpings kommun
Om Verksamhetsstöd och service På förvaltningen Verksamhetsstöd och service finns kommunens interna tjänster och servicefunktioner samlade. I vår mångfasetterade förvaltning ingår verksamheterna Ekonomiservice, HR-service, Kontakt Linköping, LK-data och Stadsarkivet. Att arbeta inom Verksamhetsstöd och service innebär att du är med och bidrar till utvecklingen av kommunens verksamheter och kommunövergripande servicelösningar. Hos oss finns goda möjligheter för dig att utveckla och förverkliga dina idéer.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Solution Specialist / applikationsspecialist till Palette
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Polisen behöver fler BI-utvecklare
Polismyndigheten, IT-avdelningen
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu flera utvecklare inom Business Intelligence (BI) som önskar vara med och göra verksamhetsnytta för hela polismyndigheten. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor att utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Gruppen för Beslutsstöd ansvarar för datainsamling och utveckling av BI-verktyg som används av hela Polisen för uppföljning och analys.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-09-2019

Sweco söker en IT-ingenjör inom System Engineering
HRM Affärsutveckling AB
Övergången till en energisektor med minskade koldioxidutsläpp innebär stora förändringar på energimarknaden. Swecos experter är ledande inom Norden och hjälper både företag och organisationer att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco satsar nu för att utveckla sin marknadsledande position inom kraftsystem - och söker nu en nyckelperson för att öka vår kapacitet inom området! Kraftsystemet är centralt för att kunna utveckla framtidens hållbara samhälle med förnybar energiproduktion, fossilfri fordonsflotta och smarta elnätslösningar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

IT-konsulter till kommande uppdrag
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller har kompenserande arbetslivserfarenhet som: • Systemutvecklare • Programmerare • Projektledare • Support/Helpdesk • etc. Som IT-konsult inom ett visst verksamhetsområde kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdraget och kund. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start vid behov. Om dig Vi ser gärna att både nyexaminerade och mer erfarna söker tjänsten hos oss då det finns olika roller som kan formas efter rätt kandidats profil. Som person ser vi att du har en god analytisk förmåga med ett välutvecklat logiskt t
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

.Net utvecklare till SEB i Stockholm
TNG Group AB
SEB söker en .Net utvecklare med betoning på frontend. Du får möjlighet att utveckla nytt system och microtjänster i .Net Core Välkommen till ett team och en organisation där du får stort utrymme att få göra väldigt mycket. Som .Net Core utvecklare på SEB kommer du få nyutveckla microtjänster och ett nytt system i tätt samarbete med en mogen affärssida. Du kommer få arbeta med hela flödet där du framförallt fokuserar på Frontend.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

IT Support/Onsitetekniker till Clear Channel
Academic Work
Vi söker nu efter en IT Support/Onsitetekniker till Clear Channels Nordiska IT Service Team. Du kommer att arbeta tillsammans med två andra kollegor och ansvara för att supportera företagets medarbetare i frågor som rör behörigheter och lösenord. Clear Channel söker nu efter dig som har ett starkt tekniskt intresse och en vilja att på sikt fortsätta utvecklas inom företaget. OM TJÄNSTEN Du kommer att ingå i ett nordiskt team som leds från Norge men kommer att arbeta tätt tillsammans med två kollegor från kontoret på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Junior systemutvecklare till Älmhult!
Academic Work
Trivs du i de småländska skogarna och ägnar kvällarna åt programmering eller teknik? Är du dessutom nyexad eller junior i karriären och vill börja på ett riktigt spännande utvecklarjobb i höst? Toppen! Då är det här jobbet för dig - skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som är nyexad från en högskole- eller civilingenjörsutbildning, eller har något års erfarenhet, och vill jobba i ett globalt företag med ett av sina kontor beläget i Älmhult. Danfoss är ett globalt företag som arbetar med innovativa tekniska lösningar världen över och har totalt 26 000 medarbetare.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Junior fullstackutvecklare
Academic Work
Vi söker dig som är junior utvecklare och vill arbeta i ett litet team som utvecklar ett system för bilåterförsäljare som används i hela Europa. International Motors Nordic är inne på en spännande resa och behöver förstärka sin IT-kompetens med en junior fullstackutvecklare till Subarus kontor i Malmö. Är du den vi söker? OM TJÄNSTEN Vi söker dig som vill arbeta som junior fullstackutvecklare och utveckla system som används av bilåterförsäljare internationellat. Har du förutom ditt intresse för programmering också ett intresse för bilindustrin är det ett stort plus!
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019