Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Studerande IT-support till Telge i Södertälje
Academic Work
Är du student med ett intresse för IT som brinner för att leverera service och lösa problem? Just nu söker Telge dig som är student och vill stärka upp deras service desk och arbeta med IT-support. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta cirka två gånger i veckan på deras kontor i Södertälje. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för Telge energis räkning dig som är student som är bosatt i Södertälje eller närområdet med intresse för IT som vill stärka upp deras service desk-team i Södertälje.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Junior Project Manager sökes till Permobil!
Academic Work
Kickstarta kärriären som projektledare på ett globalt företag där du ansvarar för att säkerställa leverans och kvalité av företagets produkter tillsammans med lokala och internationella kollegor! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en junior projektledare för Permobils räkning. I rollen kommer du, tillsammans med seniora kollegor ingå i team inom Product Development och Product Maintenance. Teamen ingår i affärsenheten Power Products som levererar avancerade elektriska rullstolar, tillbehör och mjukvarulösningar som bidrar till en ökad livskvalitet för företagets kunder.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Junior intern IT-support till gamingbolaget Mindark!
Academic Work
Drivs du av variation i din vardag och vill du arbeta i en bred IT-roll? Mindark söker nu en junior intern IT-support som vill ansvara för driften av deras interna IT-miljö. Är du en kommunikativ och mångsidig teamspelare som med din servicekänsla och ditt teknikintresse vill vara delaktig i Mindarks spännande resa? Då har vi företaget och tjänsten för dig! Hos Mindark möter du dagligen nya utmaningar i en varm och stöttande företagsmiljö. Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande! OM TJÄNSTEN Mindark är bolaget bakom spelet Entropia Universe och som nu söker sin nästa medarbetare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

IT infrastructure specialist to Corzia
Academic Work
Corzia was founded with a vision to create a new generation of ERP systems. More than 100 companies around the world use their solutions every day to increase their competitiveness. They are now recruiting an IT infrastructure specialist who wants to join their growing team in modernizing and shaping their virtual environments. OM TJÄNSTEN Academic Work is on behalf of our client recruiting a IT infrastructure specialist to Corzia. Corzia is a company that creates simple and powerful software solutions for people and businesses.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Utvecklare med passion för C#.NET till Yallotrade på Kungsholmen
Academic Work
Denna roll passar både för dig som är nyexad eller har några års erfarenhet av utveckling och har goda kunskaper i C#.NET. Vi tror att du har ett starkt intresse för programmering och att detta lyser igenom hos dig som person. För att trivas på Yallotrade är du en person som trivs med att lösa problem, vågar ta initiativ och trivs med att samarbeta med duktiga och kompetenta kollegor. Sök omgående för att inte missa chansen! OM TJÄNSTEN Academic Work söker just nu för Yallotrades räkning en systemutvecklare med fokus på C#.NET.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Applikationskonsult till CANEA!
Academic Work
Gillar du administration och att hjälpa andra? Vill du jobba på ett väletablerat och framåtsträvande företag? Då har vi uppdraget för dig! Canea söker nu en person som vill jobba som systemtekniker. Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en person som vill jobba med administration i webbapplikationen CANEA ONE hos CANEA i Göteborg. Caneas egenutvecklade system hjälper kunderna att bli mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera strategi, dokument, projekt och ärenden.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Junior frontend-utvecklare till Tenstar Simulation i Falun
Academic Work
Tillsammans med Tenstar Simultation letar vi efter dig som går igång på morgonens häftigaste tekniker och vill arbeta i en högteknologisk arbetsmiljö. Vi söker dig som brinner för frontend-utveckling och som har ett intresse av 3D-visualisering. Vill du delta i produktutvecklingsteamet och leverera coola och verklighetstrogna användarupplevelser? Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kan du C# och C++ och har ett sinne för 3D-grafik?
Academic Work
Vill du jobba på ett företag som är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg och installationsbranschen? Nu har du chansen att bli en del av ett ständigt växande företag som vågar utmana tekniken och hitta lösningar på kunders problem. Ansök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för direkt rekrytering en utvecklare med kunskap inom C# och C++ till Elecosoft. Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Teknisk projektledare till BPL!
Academic Work
Är du ute och letar nya utmaningar inom rollen som projektledare? Lockar det att arbeta i en samhällsutvecklande bransch med betydelsefulla projekt? Trivs du med frihet under ansvar och vill arbeta i ett företag som ger dig möjligheterna att utvecklas? Då ska du läsa vidare. BPL söker en projektledare till Umeå. Urval sker löpande, så ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för BPLs räkning en projektledare med några års arbetslivserfarenhet i rollen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Test Automation Engineer
ÅF AB
Om jobbet Vi på ÅF vill bli fler inom testautomation. Vi söker dig som har stort intresse för och vill vidareutvecklas inom testautomatisering. Sökord: test, software, test automation, engineer, Python, verifiering, programming, embedded system Våra kunder satsar mer på testautomatisering än någonsin tidigare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019