Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nätverkstekniker till Genomförandeenhet Mitt
Försvarsmakten
FÖRSVARSMAKTEN söker en medarbetare till: Försvarsmaktens Telekommunikations- och IT-systemförband, FMTIS. Placeringsort Enköping.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

IT-tekniker
Volvofinans Bank AB
Vill du vara en del av ett framgångsrikt och dynamiskt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du ha ett tekniskt jobb där du är med och gör skillnad! Vi söker nu en duktig IT-tekniker till vårt kompetenta ICT-team. I rollen som IT-tekniker blir du en viktig spelare för att ta Volvofinans Tech & Innovation till nya framgångar och nya höjder. Du kommer att jobba tillsammans med engagerade och drivna medarbetare i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och kompetensområden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Teknisk IT-chef/ projektledare
OnepartnerGroup Sydost AB
UppCom AB är ett helägt kommunalt bolag i Uppvidinge kommun som startade år 2006. Bolaget ansvarar för all IT-verksamhet inom kommunens verksamheter avseende bredband, telefoni och IT-tjänster. Vårt kontor finns i Åseda men vi är verksamma i hela kommunen. Totalt är vi idag nio anställda och har en omsättning på ca 18 MSEK. Läs gärna mer på www.uppcom.se Om oss UppCom är ett snabbväxande bolag som successivt genomgår flera stora utvecklingsprojekt inom IT.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

iOS Internship
Fyndiq AB
Do you have a keen interest in iOS development and want to learn more? As an iOS intern at Fyndiq you’ll be part of a passionate team of app developers, building a product that will be used by millions on a global market. You will learn and try out new technologies and contribute to an awesome shopping experience for our high expectation users.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Databasansvarig till statsvetenskapliga institutionen och QoG-institutet
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. The Quality of Government (QoG) Institute är ett oberoende forskningsinstitut vid statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

SAFE AUTONOMOUS VEHICLES - SYSTEM ARCHITECT / BUSINESS ANALYST
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions. Autonomous vehicles, connectivity and electro-mobility challenge Scania´s R&D organisation in a new way.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Technical Account Manager
Atea
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som Technical Account Manager. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.     "På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Teknisk ansvarig, Citrix (WTS)
Scania
Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

IT-arkitekt för utveckling av elkraftsystemet
Svenska Kraftnät
Vill du vara med och utveckla framtidens elkraftsystem? Svenska kraftnät är ansvariga för drift och förvaltning av Sveriges stamnät. IT-avdelningen utvecklar och förvaltar IT-system som är kritiska för vårt samhällsuppdrag. Energibranschen står inför stora omställningar vilket kommer ställa krav på utveckling av nya IT-lösningar för automatisering av elnätsdriften och förvaltningen av våra anläggningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Italiensk/tysk/fransk-talande Servicedeskmedarbetare sökes till Candidat...
Candidator
Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och har just nu behov av att förstärka servicedesken med ytterligare tre nya servicedeskmedarbetare med specifika språkkunskaper. Tjänsten har placeringsort Alingsås eller Skövde beroende på ditt önskemål. Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018