Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Militär sambandstekniker F 21 Luleå
Försvarsmakten
Militär sambandstekniker F 21 Luleå Nu söker F 21 en specialistofficer (OR7) som sambandstekniker till 344. Sambandstroppen med placering i Luleå Om tjänsten  Teledrift ansvarar för drift och underhåll teknikdelarna av Kallax Flygplats.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

UTVECKLARE .NET MED FOKUS PÅ FRONTEND OCH UX
OnePartnerGroup Jönköping AB
Om kundföretaget Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Vi är marknadsledande i vår bransch och har en central roll på fler än 10 000 byggarbetsplatser, med många av Europas största byggföretag bland våra kunder. Kärnan i vårt erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med över 16 000 uppkopplade elektronikenheter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Embedded IoT-utvecklare till Infobric
OnePartnerGroup Jönköping AB
Är du en vass utvecklare som vill skapa framtidens lösningar för ökad säkerhet och effektivitet på byggarbetsplatser? Drömmer du om att bidra till ny teknik som förenklar vardagen och till och med kan bidra till att rädda liv? Vill du vara med och utveckla innovativa IoT-produkter för ett starkt varumärke, känt för sina användarvänliga produkter med hög kvalitet? Då har vi utmaningen för dig! Om kundföretaget Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Kravanalytiker till Samtrafiken i Stockholm
TNG Group AB
Vill du jobba som kravanalytiker med inriktning IT och samtidigt bidra till världens smartaste kollektivtrafik? På den mest centrala platsen i Stockholm; Centralstationen har Samtrafiken inrett ett modernt och trivsamt kontor i en av de anrika stationsbyggnaderna. Här väntar ett varierat och utvecklande jobb som Kravanalytiker med inriktning IT.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Webbutvecklare Adlibris Growth
AdLibris AB
Avdelningstillhörighet IT-avdelningen Adlibris Growth Uppdragsgivare Utvecklingschef Adlibris Growth Senior Solution Architect Adlibris Growth Bakgrund Adlibrisgruppen är en av Nordens ledande e-handelskoncerner med en omsättning om c:a 1,8 Mdkr 2016. Bolaget har sitt huvudkontor på Sveavägen i Stockholm med lokala kontor i Morgongåva (även Gruppens lager), Skellefteå och Norrköpingsamt i Helsingfors och Vasa i Finland.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Inköpscontroller/Systemförvaltare till Enheten för upphandling och intern s
SIDA
Inköpscontroller/Systemförvaltare till Enheten för upphandling och intern service Vill du arbeta med inköpsuppföljning och systemförvaltning i en stimulerande och internationell miljö på Sida? Vi söker en /inköpscontroller/systemförvaltare till enheten för upphandling och intern service på avdelningen Verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för Sidas upphandlingsprocess och bidrar till att säkerställa kvalitativa och kostnadseffektiva upphandlingar för Sida i Sverige och har en rådgivande roll för Sidas verksamhet på ambassaderna. Enheten har 14 medarbetare, samtliga är placerade i Stockholm.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

hallon is looking for a junior IT Operations engineer
hallon
Hallon is a sister operator of the mobile operator Tre and started in May 2013. The core concept of hallon is based on simplicity; It should be easy to be our customer. We have no binding time, no notice period, no invoices and always fixed price. In 2018, we moved our business to a completely new house next to Globen in the south of Stockholm, where all of us at hallon and Tre will be given better opportunities to meet and interact. Welcome to hallon. Do you want to be part of a young and rapidly growing organization with a fast-paced start-up mentality?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

VING/Thomas Cook söker Webbanalytiker, Stockholm
TNG Group AB
Teknik och noggrann Webbanalytiker till resebolaget VING/Thomas Cook i Stockholm Här får du tillhöra ett dedikerat team av Webbanalytiker och konverteringsoptimerare som dagligen arbetar med att driva utvecklingen av digitala kanaler framåt? Sök rollen som Webbanalytiker till VING/Thomas Cook!Tjänsten är ett vikariat om 18 månader med start så fort som möjligt! VI ERBJUDER DIG Här erbjuds du en roll som senior Webbanalytiker. Du ges möjligheten att få finnas och verka i en verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Infrastructure Engineer
Natural Cycles
Natural Cycles is one of Stockholm's hottest startups and the world's leading startup in the area of contraception and reproductive health.Innovation + disruption + passion is the best way to define our mindset and way of working! We are all about education, scientific research, transparency, innovation and creating an impact.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-04-2019

Automationsingenjör till Randek
OPG Halland AB
Om kundföretaget Randek utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system ämnat för prefabricerad hustillverkning. Produktsortimentet består av: kapsågar, vägg-, golv-, och taklinjer, takstolssystem, vändbord och specialmaskiner. Automationsgraden sträcker sig från helautomatisk till manuell. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och startade i nära samarbete med de första prefabricerande hustillverkarna. Idag använder ledande hustillverkare i 38 länder Randeks maskiner och system.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018