Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Student inom IT/teknik och nyfiken på test?
Academic Work Sweden AB
Vill du ha ett meriterande deltidsjobb på en spännande startup? På Hemma får du utvecklas inom test samtidigt som du får arbeta i en innovativ miljö full av möjligheter. Du arbetar från deras kontor som ligger på en mysig gammal gata mitt i Gamla stan. Du blir en del av ett litet och ambitiöst team där dina idéer är varmt välkomna! Sök rollen som testare redan idag då urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN På Hemma har du chans att vara med från företagets start och bidra med tankar, idéer och engagemang.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Drifttekniker till MTR Nordic
Academic Work Sweden AB
Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären genom att axla rollen som Drifttekniker. Motiveras du av ansvar, varierade arbetsuppgifter och vill arbeta i en bred teknisk roll kombinerat med projekt, leverantörskontakt och kravställning? Låter det spännande att arbeta på ett internationellt bolag som har ett stort fokus på hållbarhet? Då kan detta vara rollen för dig! OM TJÄNSTEN Som Drifttekniker på MTR Nordic ingår du i en avdelning med 11 medarbetare och rapporterar till chefen för IT Operations.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Systemutvecklare till en av Sveriges storbanker
Academic Work Sweden AB
Vår kund behöver nu förstärkning av en systemutvecklare till deras Business Solution team inom Pension & Försäkring. Här ingår du i ett nystartat, framåtdrivet team där du får möjligheten att vara med och forma kulturen, samtidigt som du kommer vara med på resan av att bygga upp, utveckla och leverera en helt ny högkvalitativ integrationsplattform. Sök tjänsten idag då urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN Teamet du kommer ingå i består i dagsläget av tre personer och en teamleader.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Business Analyst inom samarbetsverktyg till uppdrag på Hisingen!
Academic Work Sweden AB
Har du ett brinnande intresse för IT, system och att ge förstklassig service till slutanvändare? Vi söker nu dig som vill arbeta hos vår kund som hjälper globala företag i deras samarbetslösningar digitalt. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag! OM TJÄNSTEN Du erbjuds * Som Business Analyst får du chansen att samla god erfarenhet, utveckla dina kompetenser och därmed kickstarta din karriär inom IT, system och service.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Utvecklare inom .NET till Nethouse
Academic Work Sweden AB
”Det bästa med mitt jobb är att varje dag är unik. Variationen i utmaningarna gör varje dag spännande” - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. Som systemutvecklare hos Nethouse får du en utmanande roll där du kommer att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

.NET-utvecklare med Azure-erfarenhet
ÅF Pöyry AB
Om jobbet Är du .NET-utvecklare med erfarenhet av Azure? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som vill vara med på ÅF-resan och bidra med hållbara och innovativa lösningar hos våra kunder. Vi arbetar med allt från de vassaste produktbolagen till banker och mobilitet. Du kommer att arbeta agilt i team och med ett fokus på kvalitet – något som förknippas med en ÅF:are.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Embedded software engineer
Dinkel & Friends AB
Scanreco är i ett expansivt skede och behöver nu förstärka teamet med en mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem. Scanreco erbjuder en tjänst där du får jobba i ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir en del av ett team som består av erfarna, ambitiösa och engagerade kollegor. Som mjukvaruutvecklare får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till. Du kommer att tillhöra vårt kreativa mjukvaruteam, som ingår i företagets utvecklingsavdelning.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

EPiServer-utvecklare till Sogeti Stockholm
Sogeti Sverige AB
Vi söker EPiServer-utvecklare som ständigt vill utvecklas, självständigt och tillsammans med ett starkt team. Som EPiServer-utvecklare arbetar du med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar till våra kunder. Vi arbetar framförallt med att utveckla intranät, externa webbplatser, extranät och e-handelslösningar på Episerver-plattformen. Sogeti har uppnått högsta partnerstatus inom Episerver globalt och är en helhetsleverantör inom digitala kanaler. Vi levererar till många olika kunder i olika branscher vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Javautvecklare till Sogeti Stockholm
Sogeti Sverige AB
Jobbar du som utvecklare inom Java och vill ta nästa steg i karriären? Vill du fortsätta växa i en omgivning där din utveckling prioriteras? Då vill vi höra från dig! Nu förstärker vi Cloud teamet i Stockholm med duktiga utvecklare som älskar att koda. Vi ger dig verktygen att fortsätta hålla dig uppdaterad inom de senaste teknikerna och anpassar din karriär efter dig och den takt du vill utvecklas.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Backend utvecklare till Sogeti Stockholm
Sogeti Sverige AB
Jobbar du som utvecklare inom .NET och vill ta nästa steg i karriären? Vill du fortsätta växa i en omgivning där din utveckling prioriteras? Då vill vi höra från dig! Sogeti i Stockholm är i en expansiv tillväxtfas och vi förstärker nu vårt Cloud team med fler systemutvecklare inom .NET. Vi söker duktiga utvecklare med intresse för innovativ utveckling i teknikens framkant. Hos oss arbetar du med erfarna utvecklare och har du möjlighet att arbeta med allt från systemintegration till att utveckla webbar, appar, intranät, mobila lösningar, mm.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019