Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Power BI konsult med bakgrund inom Dynamics 365
Columbus AB
Columbus är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde för oss. Vi söker nu en BI-konsult som har bakgrund inom Dynamics 365. Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Malmö men finns du på annan ort så löser vi det ?? Vi erbjuder en roll med stora möjligheter att växa med oss. Du får möjlighet att utvecklas och bygga nätverk både i Sverige och i övriga länder där Columbus verkar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Projektledare/affärskonsult Dynamics 365 Customer Engagement
Columbus AB
Är DU vår nya Emma? Vi söker nämligen en till. Ja du behöver inte heta Emma (dock skulle det vara roligt) men vi vill gärna att du har ungefär samma profil och erfarenhet som henne. Scrolla ner så kan du läsa vad Emma har att berätta om vad hon gör om dagarna. Hur ser din roll ut och vad gör du om dagarna? Jag har en bred roll och får jobba i olika roller.Jag är projektledare, affärskonsult och iblandarbetar jag i applikationen, eller håller utbildning.Vilket jag gillar! Styrkan i min roll är att jag får jobba brett och testa vad jag tycker är roligast. Så mina dagar ser väldigt olika ut.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Junior BI-konsult med erfarenhet inom Dynamics och Power BI
Columbus AB
Vi söker nu en junior BI-konsult som vill lära och utvecklas med oss! Columbus är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde för oss, så här finns en god möjlighet för dig som har ett par års erfarenhet att ta nästa steg i karriären och jobba med spännande projekt?? Om rollen I rollen kommer du vara delaktig i flera delar av processen. Från dialog med kunden och framtagning av kravspecifikationer och design, till implementering.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Engagerad systemanalytiker med inriktning mot ekonomi och inköp
Holmen AB
I skogen växer framtiden. Väx med oss! Gillar du struktur och vill jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt? Din nya arbetsplats? Holmen IT är koncernens centrala IT-funktion. Hos oss sitter flertalet av koncernens IT specialister vilket gör att du alltid har nära till kunniga kollegor. Idag är vi omkring 50 medarbetare och vår huvudort är Norrköping. Vi sitter i vackert belägna lokaler vid Strömmen i centrala Norrköping med bara några minuters promenad till resecentrum.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Lösningsarkitekt inom lojalitet och kundengagemang
Columbus AB
Vill du bli lösningsarkitekten sombygger nästa generations kundupplevelse?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Affärskonsult inom Customer engagement - med en e-handelstvist!
Columbus AB
Vi ser dig framför oss som jobbat som konsult eller kört eget - du vet hur det är när framgången hänger på dig själv och går igång på den typen av utmaning. Du har ett brinnande intresse för teknik och en jäkligt snabb inlärningskurva när du får lägga händerna på något nytt! Hur allt började... Som du hör är detta inte tjänsten för vem som helst.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Dedikerad och Proaktiv DevOps Engineer sökes till Offerta
People Experience AB
Vår kund Offerta är på en spännande resa där man nu omstrukturerar sin utvecklingsorganisation och dess arbetssätt. Det som tidigare varit ett stort techteam blir nu istället tre produktteam.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2020

Data Scientist - Data Analytics Team
Siemens AB
Följ med på vår resa in i framtiden #FutureMakers#Siemens Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Konsultuppdrag: Systemutvecklare - Tech Lead Trafikmätningstjänst
Shaya Solutions AB
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Varaktighet: 01-oct-2019 - 31-mars-2020- Kan komma att förlängas till 30-sep-2020. - Ansök senast: 23/9-2019- Observera att om kunden är försenad i sin process med att tillsätta uppdraget, kan annonsen fortsätta var tillgänglig att sökatrots att sista datumet för ansökan passerat. Mao. sök så länge annonsen ligger uppe. - Omfattning: 100% Uppdragsbeskrivning ProjektetTeknisk lösning trafikmätningstjänster har i uppdrag att utveckla en systemlösning för att kunnastödja datahanteringsprocessen och möjliggöra ett enhetligt och effektivt dataflöde.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Is the team what matters to you? Architects - look over here ??
Columbus AB
Are you the person who is always overviewing the projects and ensures that the most important aspects is getting ticked off in the right order? Do you enjoy being involved in how a solution should be built andmaking sure that the team has the best possible conditions to perform it?Do you want to be part of a close (slightly nerdy) team, who really cares about development?Then we might just be the perfect match for each other!?? If someone in the team getsstuck, you will be the helping handwho makes sure that the problem getssolved.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020