Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Service Manager
Ikano Bank AB Sweden
As a Service Manager, you will be a part of the Service Management-organisation within IT at Ikano Bank. You will be responsible for managing Ikano Bank’s IT services by collaborating with business, internal IT, external service suppliers and service end user stakeholders. You will be part of Ikano Bank, where we create possibilities for a better living by providing banking and financial services. We do it with different perspectives, natural curiosity and long-term focus. A unique chance for greater responsibility and future opportunities.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Tullverket söker lösningsarkitekt/specialist
Tullverket
Tullverket är en statlig myndighet som kontrollerar flödet av varor in och ut ur Sverige, bidrar till ett säkert samhälle och konkurrensneutral handel. Vi förenklar den legala handeln och förhindrar den illegala genom att erbjuda smidiga tullrutiner för utrikeshandeln, en enkel gränspassage för resande och ett effektivt gränsskydd. Vårt uppdrag kommer från Sveriges riksdag och regering. Tullverket grundades 1636 och har i dag cirka 2 100 anställda.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Tullverket söker Lead Developer/Lösningsarkitekt
Tullverket
Tullverket är en statlig myndighet som kontrollerar flödet av varor in och ut ur Sverige, bidrar till ett säkert samhälle och konkurrensneutral handel. Vi förenklar den legala handeln och förhindrar den illegala genom att erbjuda smidiga tullrutiner för utrikeshandeln, en enkel gränspassage för resande och ett effektivt gränsskydd. Vårt uppdrag kommer från Sveriges riksdag och regering. Tullverket grundades 1636 och har i dag cirka 2 100 anställda. Generaltulldirektör är Charlotte Svensson. Är du en senior systemutvecklare som har ett brinnande intresse för lösningsarkitektur?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Junior Business Intelligence konsult till Climber
Academic Work
Climber är Europas ledande Qlik-partner med medarbetare fördelade på sju kontor i Europa – här skapas verksamhetsförståelse för kunder i flera olika branscher! Har du en ekonomi-bakgrund eller god erfarenhet av beslutsstöd? Arbeta med tekniken i en verksamhetsnäraroll och gör skillnad för företag i hela Sverige! OM TJÄNSTEN I Börshuset mitt i centrala Malmö sitter Climber, ett konsultbolag inom Business Intelligence. Teamet i Malmö består av 11 kollegor med stor kompetens inom området, här är alltid nära till stöttning och alltid en uppmuntran till egna initiativ!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Produktspecialist till Formpipe!
StudentConsulting
Är du van vid att arbeta i Microsoft-miljöer och brinner för problemlösning och felsökning? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi söker nu efter en produktspecialist åt vår kund Formpipe i Linköping. Formpipe är ett programvarubolag inom ECM som erbjuder produkter åt större företag, myndigheter och organisationer. Deras olika programvaror fångar, strukturerar, effektiviserar och distribuerar informationsflöden och hjälper företag och organisationer att ta kontroll över den ökade mängd information som uppstår i dagens samhälle.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Verksamhetskonsult
Cambio
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle. Våra framgångsrika produkter COSMIC, NOVA, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Smarta lösningar kräver bra produktinformation och utbildning.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 03-01-2020

Lösningsarkitekt till Samhall
Sigma Recruit
Nu finns möjligheten att bli en del av Samhalls digitala resa då vi expanderar vårt utvecklingsteam med två nya kollegor. Vi söker både dig som är senior lösningsarkitekt och dig som är mer junior i rollen. Troligen är du utvecklare idag, men vill växa in i rollen som lösningsarkitekt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Verksamhetskonsult
Cambio
År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle. Våra framgångsrika produkter COSMIC, NOVA, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Smarta lösningar kräver bra produktinformation och utbildning.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 03-01-2020

Software architect
Cambio
Within 6 years, the Swedish government wants to be the best in the world in E-health. At Cambio Healthcare Systems we fully support that ambition. Cambio is a leading IT company in the field of E-health. Working for Cambio will give you the chance to contribute for a better society and together with us become a World Champion. Our successful products COSMIC, NOVA, CDS and VIVA have made us a well-renowned and established supplier in the Nordic market. At Cambio, you will work in an international environment with new technology and agile methods.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-01-2020

Sweco söker en IT-ingenjör inom System Engineering
HRM Affärsutveckling AB
Övergången till en energisektor med minskade koldioxidutsläpp innebär stora förändringar på energimarknaden. Swecos experter är ledande inom Norden och hjälper både företag och organisationer att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco satsar nu för att utveckla sin marknadsledande position inom kraftsystem - och söker nu en nyckelperson för att öka vår kapacitet inom området! Kraftsystemet är centralt för att kunna utveckla framtidens hållbara samhälle med förnybar energiproduktion, fossilfri fordonsflotta och smarta elnätslösningar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019