Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Senior Solution Architects, Finland/Sweden/Denmark/Poland
Nordea Bank Abp, Filial i Sverige
We are looking for several experienced Senior Solution Architects in Finland, Sweden, Denmark and Poland. You are familiar with latest technology trends, integration & architecture patterns, machine learning, robotics or cloud computing. We’re harnessing the power of technology to reinvent the future of banking. A digital revolution is underway – joining us puts you at the heart of it.   You are a natural architecture leader with experience that can stand on your feet to own and drive solution architecture outcomes to guide stakeholders and delivery teams.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Systemvetare till trainee-tjänst hos BusinessNow!
Academic Work
Är du en driven problemlösare som vill kombinera ditt tekniska intresse med kundkontakt? Här har du en unik chans att snabbt få växa in i entreprenörsföretaget BusinessNow och dessutom vara med på resan där de ska ta över den Svenska marknaden. Sök idag, introduktionen startar i Augusti! OM TJÄNSTEN BusinessNow är ett nordiskt konsultföretag som är specialiserat på implementering och automatisering av Service Management-processer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Är du vår nästa trainee inom affärssystem med inriktning planering / pro...
Columbus Sverige
Nu startar vi igång ännu en omgång av vårttraineeprogram där du får utvecklas i rollen som affärskonsult. Joina ett marknadsledande IT-konsultbolag (https://www.columbusglobal.com/sv/partner/infor-m3)i stark tillva¨xt da¨r du fa°r mo¨jligheten att guida kunder i internationella och nationellaprojekt inom områdena planering / produktion / inköp. För denna roll riktar vi in oss på kontoret centralt i Stockholm. Arbetsbeskrivning Som trainee kommer du att vara del av en intensiv traineeutbildning och får lära dig affärssystemet M3.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Affärsinriktad konsultchef till Novacura Linköping
Novacura
Var med och driv digitalisering och utveckla processer hos några av Nordens starkaste varumärken. Tillsammans med oss får du arbeta i en strategisk roll som spänner över affärs-, IT- och processutveckling i ett bolag med en unik global position. Vad är viktigast för dig när du ser dig om efter nästa utmaning? Vi tror starkt på att arbeta tillsammans med individer som älskar det de gör, som brinner för att skapa något nytt och bättre tillsammans med arbetskamrater och kunder.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Power BI konsult med bakgrund inom Dynamics 365
Columbus Sverige
Columbus är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde för oss. Vi söker nu en BI-konsult som har bakgrund inom Dynamics 365. Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Malmö men finns du på annan ort så löser vi det?? Vi erbjuder en roll med stora möjligheter att växa med oss. Du får möjlighet att utvecklas och bygga nätverk både i Sverige och i övriga länder där Columbus verkar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Site Reliability Engineer
Lifesum
Lifesum gives people personalized navigation for health and lifestyle improvement. By tapping in to mobile sensor technology and combining it with passion for design and applied psychology, we try to create delightful user experience that improves peoples lives. Job Description We are looking for a Site reliability engineer to join our team. You would be joining a small but experienced team that is responsible for keeping our systems up and running and designing new solutions.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-11-2019

IT Contract Manager- Husqvarna Group
Husqvarna AB
Din roll Husqvarna Group söker inom Global Information Services (GIS) en IT Contract Manager. Du kommer att arbeta i funktionen Contract Management Office.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Konsult med inriktning mot projektledning/upphandling till AdviceU Ö-vik
StudentConsulting
AdviceU är ett konsultföretag specialiserat på områdena verksamhetsförändring, IT-upphandling och projektledning. Inom upphandlingar av IT-system och IT-relaterade tjänster är de ett av Sveriges ledande företag. Nu söker AdviceU dig som är i startgroparna av din karriär eller redan har gjort några år och vill fortsätta karriären i en ny spännande organisation. I rollen som konsult arbetar du i nära dialog med olika företag samt i samarbete med kollegor. Du kommer arbeta med alltifrån verksamhetsutveckling, projektledning och upphandlingsrådgivning med inriktning inom IT-området.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Solution Architect / Lösnings Arkitekt i Göteborg
Experis IT
Experis IT söker nu en Solution Architect som har djup och bred kunskap om IT och IT-arkitektur. Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

Kravanalytiker, Stockholm
Aspia
Har du förmågan att omvandla visioner och behov till tydliga utvecklingskrav som ger kundnytta? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia - en företagspartner som hjälper företagare med allt för att driva och utveckla sina företag - har just bildats. Vi är marknadsledande redan från start och det innebär fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. MyBusiness är vår affärsplattform för företagare som hjälper dem att driva och utveckla sin verksamhet.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-07-2019