Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Engagerad och driven Produktionsanalytiker, Stockholm
Wise Professionals
I rollen som Produktionsanalytiker kommer du att ha ett stort ansvar för att bidra i utvecklandet av processer, effektivisering och optimering av verksamheten i Customer Service. I din roll påverkar och stöttar du ledningsgruppen med underlag och redogör för olika konsekvenser. Du kommer att arbeta nära ledningen för kundtjänst och rapportera till chef för Nationell styrning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Office 365 Specialist
Qtym AB
Vi skapar en bättre vardag för våra kunder genom effektiv IT och ett stort hjärta. På arbetsplatsen finns det möjlighet till träning på lunchen, flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hemifrån. Vårt kontor är beläget på Våxnäs i Karlstad och basen för vårt arbete. I denna rollen kommer det dock krävas att åka ut till kunder som finns både lokalt eller i andra delar av landet. På Midpoint är vårt enda syfte att ta bort de hinder våra kunder möter varje dag. Det är vad vi gör och vad som driver oss som företag. Kort sagt: Kundens mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Planeringsledare Digitalisering till Sektorn för socialtjänst
Härryda kommun, Sektorn för socialtjänst
Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som planeringsledare för digitalisering inom socialtjänsten! Tycker du att digitalisering, välfärdsteknik och e-hälsa är spännande och viktiga frågor? Är du bra på IT, kommunikation och projektledning? Vill du vara en nyckelperson hos oss i att driva digitalisering i socialtjänstens verksamheter för att förbättra livskvaliteten hos våra brukare och patienter?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Solution Architect inom Data warehouse / Datalager
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Vägledande Affärssystemkonsult
Unik Resurs i Sverige AB
Företagspresentation: Vill du arbeta i ett företag som strävar efter enkelhet för både kunder och kollegor? Där det finns plats även för livet utanför arbetet och där du får arbeta i en rådgivande konsultroll inom affärssystem hos spännande kunder? Då är det här en tjänst för dig! XEAM är ett konsultföretag som grundades 2016 och som arbetar med anläggningsintensiva industrier. Vi arbetar nära våra kunder som samarbetspartners med att hantera anläggningstillgångar avseende system för exempelvis underhåll, inköp, konstruktion och dokumenthantering. Vi gör analyser och tar fram strategier.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Senior Data Analyst/Data specialist i Stockholm
IPSOS AB
Rubricering: Senior Data Analyst/Data Specialist (Sökord: Data analyst, Data specialist, Statistiska analyser, marknadsundersökningar, segmenteringar, varumärken, kommunikation, dataanalytiker) Länk till hemsida: www.ipsos.se LinkedIn: Brinner du för statistiska analyser? Kan du omvandla data till strategiska beslut? Vi växer och söker en dataanalytiker/ Data analyst till Ipsos kontor i centrala Stockholm Ipsos söker en Data Analyst som är expert på att omvandla data till strategiska beslut. Vill du arbeta i ett team med spetskompetens inom statistiska anlyser?
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist :

Driven & innovativ Software Configuration Manager
HiMinds Göteborg AB
Om HiMinds HiMinds vill erbjuda sina kunder innovationskraft. Samtidigt som djupa tekniska kunskaper utgör ett fundament hos alla HiMinds anställda är det passionen för produktutveckling och att leverera hög kvalité som driver bolaget och människorna. Våra konsulter är bland de bästa på marknaden. Smidiga att arbeta med och med en förståelse för produktutveckling kryddat med en djup teknisk kompetens. På HiMinds får man möjlighet att vara med i det extremt kreativa och utmanande arbetet med att förbättra kundernas produktutveckling.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-08-2018

Tekniska Skribenter Finans och Telecom
EngineersOnly
Vår kund är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till Vår kunds framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Field Service Engineer
Amplius Field Service Group AB
Verksamhetsbeskrivning Amplius Field Service Group provides fully market, vendor and price adapted IT services, enabling good business for our clients and partners. Arbetsuppgifter Field Service Engineer As a Field Service Engineer you will be responsible for providing onsite IT services and support to customers. The job is a part time position, 50% Utbildning/Erfarenhet Fluent English; Experience in the Field Services business for at least three and a half years; Experience with IT for at least 5 years; Education and experience with Project Management; Flexibility and ability to travel.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Technical Solution Specialist på Doro Care med placering Malmö
Doro Care AB
Doro AB utvecklar telekomprodukter och tjänster för seniorer så att de kan leva ett fullt och rikt liv. Förutom positionen som global marknadsledare i sin kategori - telekom för seniorer - erbjuder Doro även en bred portfölj av produkter och tjänster för trygghets- och omsorgslösningar. Dessa smarta lösningar är skräddarsydda för seniorers och funktionshindrades specifika behov, bidrar även till att koppla ihop generationer digitalt och skapa en trygg och självständig tillvaro i det egna hemmet.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018