Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
SAFE AUTONOMOUS VEHICLES - SYSTEM ARCHITECT / BUSINESS ANALYST
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions. Autonomous vehicles, connectivity and electro-mobility challenge Scania´s R&D organisation in a new way.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

IT-arkitekt för utveckling av elkraftsystemet
Svenska Kraftnät
Vill du vara med och utveckla framtidens elkraftsystem? Svenska kraftnät är ansvariga för drift och förvaltning av Sveriges stamnät. IT-avdelningen utvecklar och förvaltar IT-system som är kritiska för vårt samhällsuppdrag. Energibranschen står inför stora omställningar vilket kommer ställa krav på utveckling av nya IT-lösningar för automatisering av elnätsdriften och förvaltningen av våra anläggningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Produktägare
Fortnox AB
Vi söker nu en driven och proaktiv produktägare som tillsammans med sitt utvecklingsteam  stärker Fortnox erbjudande till marknaden. Du kommer in i en spännande fas hos oss där du får möjlighet att vara med och ?bygga ett av branschens ledande varumärken. Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en digital förändringsresa, där Fortnox? ligger i framkant med att utmana gamla arbetssätt och ersätta dem med automatiserade erbjudanden inom redovisningstjänster, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Vill du arbeta i en bred IT-roll med infrastruktur, upphandling & support?
Academic Work
Har du ett brinnande intresse för IT och vill kliva in i en roll med mycket eget ansvar? Är du intresserad av att arbeta mot hela Norden med både underhåll och utveckling där du blir ägare av företagets infrastruktur? Då är rollen som Drift- och infrastruktursansvarig tjänsten för dig! Ingen arbetsdag är den andra lik då rollen både innefattar upphandling, service och support samt infrastruktur! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en Drift- och Infrastruktursansvarig till en av våra kunder inom hälsovården.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Bli bäst på integrations- och systemutveckling hos iStone!
Academic Work
Vill du utveckla dina programmeringskunskaper, men samtidigt inte förlora kundkontakten? Älskar du att lösa tekniska utmaningar, men värderar helhetsperspektivet? Perfekt! Ledande iStone stärker nu upp med nya stjärnskott inom integrationsutveckling för affärssystem. Sedan 2006 har företaget expanderat för fullt, och för att nå sin vision om att vara kundernas självklara partner i digitaliseringsresan krävs fortsatt fokus på sina anställda.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Service Manager / Service Delivery Manager
Poolia Örebro AB
Till kund i Stockholm söker vi nu en Service Manager / Service Delivery Manager. Uppdraget förväntas starta i september för att pågå under minst 6 månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Om tjänsten Rollen är delad om 75% som Service Manager och 25% som Service Delivery Manager.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Lösningsarkitekt sökes till Candidator – Göteborg/ Alingsås
Candidator
Candidator AB har som vision att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse. Vi levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden. För att kunna fortsätta leverera och ta sig an nya kunder söker vi nu en Lösningsarkitekt i Göteborg eller Alingsås. Som Lösningsarkitekt arbetar du med att utveckla våra Kunder i dess leveranser samt tjänsteutveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Lösningsarkitekt med inriktning mot IAM
Karolinska Institutet
Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Beskrivning av arbetsplatsen Har du jobbat ett par år på din nuvarande arbetsplats och känner att en ny utmaning i rollen som lösningsarkitekt skulle vara spännande? Fortsätt i så fall att läsa!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Vi söker en System- och teknikspecialist till vårt IT-team!
HALLANDSTRAFIKEN AKTIEBOLAG
Tycker du om att jobba kreativt och självständigt samt är lösningsorienterad? Då kan vi erbjuda ett varierande och roligt jobb hos oss! Tjänsten innebär att du i första hand jobbar med trafiknära utrustning dvs fordonsmonterad kommunikationsplattform, realtidssystem, betalsystem, passagerarräkningssystem etc. Systemen ägs av Hallandstrafiken och är installerade i fordon som ägs av våra trafikoperatörer. Du kommer att ha nära kontakt och en samordnande roll mellan systemleverantörer och trafikoperatörer. Du kommer också att var med att kravställa vid upphandlingar och införande av ny teknik.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

IT Enterprise Architect
OnepartnerGroup Sydost AB
Om oss I skogen växer framtiden. Här finner vi morgondagens lösningar för ett hållbart och biobaserat samhälle. Men vi finner också en traditionell bransch i förändring. Vi på Södra är på väg på en digital förändringsresa driven av machine learning, drönare, satelliter, mobila arbetssätt och kulturbyggande. En resa där vi vågar bryta ny mark, korrigera och försöka igen. Vi som klivit ombord letar nu efter fler som oss med mod att förändra och som besitter hög kompetens inom innovation, utveckling och arkitektur.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018