Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior Project Manager sökes till Permobil!
Academic Work
Kickstarta kärriären som projektledare på ett globalt företag där du ansvarar för att säkerställa leverans och kvalité av företagets produkter tillsammans med lokala och internationella kollegor! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en junior projektledare för Permobils räkning. I rollen kommer du, tillsammans med seniora kollegor ingå i team inom Product Development och Product Maintenance. Teamen ingår i affärsenheten Power Products som levererar avancerade elektriska rullstolar, tillbehör och mjukvarulösningar som bidrar till en ökad livskvalitet för företagets kunder.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Utvecklare med passion för C#.NET till Yallotrade på Kungsholmen
Academic Work
Denna roll passar både för dig som är nyexad eller har några års erfarenhet av utveckling och har goda kunskaper i C#.NET. Vi tror att du har ett starkt intresse för programmering och att detta lyser igenom hos dig som person. För att trivas på Yallotrade är du en person som trivs med att lösa problem, vågar ta initiativ och trivs med att samarbeta med duktiga och kompetenta kollegor. Sök omgående för att inte missa chansen! OM TJÄNSTEN Academic Work söker just nu för Yallotrades räkning en systemutvecklare med fokus på C#.NET.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Junior frontend-utvecklare till Tenstar Simulation i Falun
Academic Work
Tillsammans med Tenstar Simultation letar vi efter dig som går igång på morgonens häftigaste tekniker och vill arbeta i en högteknologisk arbetsmiljö. Vi söker dig som brinner för frontend-utveckling och som har ett intresse av 3D-visualisering. Vill du delta i produktutvecklingsteamet och leverera coola och verklighetstrogna användarupplevelser? Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kan du C# och C++ och har ett sinne för 3D-grafik?
Academic Work
Vill du jobba på ett företag som är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg och installationsbranschen? Nu har du chansen att bli en del av ett ständigt växande företag som vågar utmana tekniken och hitta lösningar på kunders problem. Ansök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för direkt rekrytering en utvecklare med kunskap inom C# och C++ till Elecosoft. Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Teknisk projektledare till BPL!
Academic Work
Är du ute och letar nya utmaningar inom rollen som projektledare? Lockar det att arbeta i en samhällsutvecklande bransch med betydelsefulla projekt? Trivs du med frihet under ansvar och vill arbeta i ett företag som ger dig möjligheterna att utvecklas? Då ska du läsa vidare. BPL söker en projektledare till Umeå. Urval sker löpande, så ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för BPLs räkning en projektledare med några års arbetslivserfarenhet i rollen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Test Automation Engineer
ÅF AB
Om jobbet Vi på ÅF vill bli fler inom testautomation. Vi söker dig som har stort intresse för och vill vidareutvecklas inom testautomatisering. Sökord: test, software, test automation, engineer, Python, verifiering, programming, embedded system Våra kunder satsar mer på testautomatisering än någonsin tidigare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Embedded C / C++
ÅF AB
Om jobbet ÅF är Sveriges största konsulthus inom framtagning av inbyggda- och uppkopplade system, kom och bli en del av oss! Sökord: embedded systems, inbyggda system, software developer, software engineer, c, c++, linux Vi arbetar med allt i alla branscher, från marina system till rymdapplikationer. Din arbetsplats är antingen på vårt kontor i Stockholm/Solna eller i projekt på plats hos kund!
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Electronic Designer - Embedded Systems
ÅF AB
Om jobbet Vi tycker att elektronikdesign är en konstform och ett snyggt PCB är något att hänga på väggen! Tycker du om att utveckla elektronik och gillar utmaningar: Börja i vårt team! Sökord: embedded systems, inbyggda system, elektronikkonstruktion, electronic design, PCB, hardware developer Vi är ett gäng som arbetar med allt från bilar och flygplan till medicinprylar och sensorer. Som konsult hos oss på ÅF kommer du få ett lärorikt jobb med uppkopplade prylar och utmanande uppgifter.  Din arbetsplats kan antingen bli ute hos kund eller på vårt kontor i Solna.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Senior ADAS Engineer / Autonomous Drive Engineer
ÅF AB
About the job Many think ÅF is only about technology. Our story though is mainly about the people – Brave engineers, Project leaders, Visionary leaders and Specialists working together to find new and sustainable solutions for generations to come. We want to make a difference providing our customers with solutions that add value. We develop and deliver solutions for vehicles, systems, functions and attributes to customers in the automotive industry. Our customers are both established OEM’s, startup companies and system suppliers (Tier 1).
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Projektledare - Software
ÅF AB
Om jobbet Embedded Systems på ÅF är inne i en stark tillväxtfas och i många av våra uppdrag är det ett stort behov av kompetenta projektledare! Vi söker därför projektledare, allt ifrån några års erfarenhet till mer erfarna inom området mjukvaruutveckling. Sökord: Technical Project Manager, Project Manager, Projektledare, Embedded System, IPMA/PMI, Engineer, ScrumMaster, Agile, Product Owner, Technical Lead, SW development Som projektledare på ÅF kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019