Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktägare för direktkommunikation mellan fordon (V2X)
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vill du vara med och påverka i framkant av omställningen emot det intelligenta transportsystemet med teknik som möjliggör hållbara och säkra transporter?  Är du en lagspelare som delar med sig och visar intresse för andra och som kan och vill vara med och bygga ett starkt team?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Forskningsingenjör
Institutionen för datavetenskap
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Junior javautvecklare, Luleå
Pensionsmyndigheten
Vill du arbeta med de senaste tekniska innovationerna och samtidigt göra en insats för samhället genom ditt brinnande intresse för java? Vill du fortsätta utvecklas inom tekniker som Docker, SonarQube, Jenkins och ElasticSearch? Då vill vi ge dig chansen att, tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor, bygga framtidens pensionssystem! Vi expanderar för att bygga nästa generations systemstöd för pensionsförmåner i Sverige.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Software Engineer till våra radarprojekt
Saab AB
Gillar du mjukvara? Vill du jobba med komplexa system i teknikens framkant? Här är rätta stället! Din profil Först av allt, vi letar efter dig som är mycket intresserad av programmering och har en relevant högskoleutbildning! Vidare så letar vi efter dig som har kompetens i ett eller flera av följande områden: · Objektorientering · Java/C# · Matlab Vi arbetar med Signalbehandling och Målföljning. Signalbehandlingsteamet utvecklar firmware och Software som har till uppgift att detektera svaga radarekon i närvaro av brus och starkt klotter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-05-2020

Förvaltningsledare till digitaliseringsenheten
Nacka kommun, digitaliseringsenheten
Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill göra skillnad och som har vad som krävs för att utvecklas med oss. Är du bra på att leda förvaltning och digital utveckling och trivs med att tillsammans med andra skapa värde för kunden?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Systemutvecklare
Prevas
Hello Possibility! Prevas söker fler kollegor inom Systemutveckling till vårt kontor i Karlstad. Prevas utvecklar, förvaltar och supporterar lösningar till sina kunder runt om i världen. På Prevas kontor i Närke och Värmland arbetar drygt 100 personer inom produktutveckling, industriell IT och automation. Vill du ingå i ett skönt gäng som skapar innovationer för att hjälpa sina kunder att bli mer lönsamma genom bl.a. effektivisering och digitalisering av produktionsprocessen? Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och vara en av Prevas ledande systemutvecklare?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Apputvecklare till Harbour Front
Harbour Front
Är du en utvecklare som har ditt fokus i app- och mobilvärlden och vill fortsätta så? Bor du i norrort eller närliggande och trivs i en snabbföränderlig startup miljö? Tycker du att det låter spännande att få vara en del i att bygga upp Nordens största tech- och innovationshub? Vill du jobba i en konsultroll utan att tumma på saker som trygghet och balans? Om du har svarat ja på dessa hälsar vi dig välkommen hem. Konsultbolaget för den moderna konsulten Vi är ett nygammalt konsultbolag inom app- och mobilutveckling som funnits sedan 2005, och ägs idag av investmentbolaget Wellstreet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 17-05-2020

App Developer to Harbour Front
Harbour Front
Are you a developer with your focus in the app and mobile world? Do you enjoy working in fast-changing startup environment? Are you excited to be a part of building the largest tech hub in the Nordics? Do you want to work in a consultant role without compromising regarding work/life balance? If you answered yes to these, we welcome you home. A modern consultant company for the modern consultant Harbour Front has existed since 2005 and have gone through major changes since we were acquired by Wellstreet in 2017. We are now building a new company based on new values and settings.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 17-05-2020

Konsult till Cygni
Ghost Competence AB
Ghost Competence söker utvecklare med goda kunskaper inom Java eller C# till Cygni i Luleå. Urval sker löpande av Ghost Competence men om du går vidare i processen kommer du att presenteras för Cygni och gå över i deras egen rekryteringsprocess som du kan läsa mer om här: https://cygni.se/var-rekryteringsprocess/ Information om kundföretaget Cygnis konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, mobilutvecklare, UX-designers, Digitala Designers, projektledare osv.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 07-12-2019

Utvecklare sökes!
Ghost Competence AB
Vi har fortsatt stor efterfrågan på IT-kompetens till våra kunder i Luleå. Vi söker dig som har en examen inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande utbildning, har du läst en YH-utbildning, distansutbildning inom IT- är du så klart också intressant, Vi letar ambitiösa problemlösare! Du/ni kommer att bli anställda av Ghost Competence och jobba ute hos våra kunder i Luleå. Information om kundföretaget Ghost Competence vill vara en arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas på sin arbetsplats och som samtidigt hjälper våra kunder på ett sådant sätt at
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019