Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Systemingenjör som vill arbeta med applikationstester i Jönköping.
Semcon Sweden AB
Semcon behöver dig som har bakgrunden systemingenjör inom applikationstester och tycker om att arbeta med Regressionstestning under utvecklingsfasen och applikationstestning för att verifiera frisläppt produkt. Vill du arbeta inom IT där du får skapa produkter & tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! På Semcon får du, tillsammans med ett sammansvetsat team och en lyhörd chef, möjligheten att utveckla samtidens och framtidens system med våra kundbolag lokalt, regionalt och globalt inom branschen: Automation och Industry.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Projektledare implementering
Jobquest Sverige AB
JobQuest söker en Projektledare - implementera SAP hos vår kund. Som Projektledare kommer du att leda implementering och integration av SAP. Du kommer att skapa integrationsprojektplan och utför genomförandet. Du kommer hantera flera tredje parts leverantörer, du kommer ansvara för projektets planering samt integrationsaktiviteterna. I dina uppgifter ingår även budget samt rapportering. Uppdraget är en del av JobQuest konsultverksamhet. Din anställning kommer att vara hos JobQuest men din placering kommer att vara som konsult hos vår kund. Anställningen är heltid med start januari 2019.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Software Engineer - Embedded Systems
ÅF AB
Om jobbet Nu söker vi på ÅF fler engagerade mjukvaruutvecklare! Sökord: Software Engineer, Software Developer, Mjukvaruutvecklare, C, C++, C# Du kommer att arbeta med utveckling av mjukvara på teknikens absoluta framkant, i produkter troligtvis ännu inte nått marknaden. På ÅF är vi stora inom samhällsnära produktutveckling i branscher som telecom, fordon och medtech och jobbar med både små och stora bolag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Systemutvecklare med inriktning databas i Sundsvall
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Integrationsspecialist till Entiros i Göteborg
Dfind IT AB
Integrationsspecialist Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support. Läs mer om oss på www.entiros.se Vill du vara med och utmana och utveckla integrationsbranschen? Vi söker nu fler modiga integrationsspecialister för vår fortsatta resa.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019

Systemutvecklare till VGR IT:s enhet Tandvård
Koncernkontoret, VGR IT, Vårdsystem, Tandvårdssystem
Vill du bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Som Västra Götalandsregionens (VGR) IT-organisation är VGR IT:s uppgift att skapa de rätta tekniska förutsättningarna för VGR:s 53 000 medarbetare, både idag och i framtidens vårdinformationsmiljö. Vi är 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Mjukvaruutvecklare till Rocktec Automation - Epiroc
Epiroc
Rocktec Automation är det globala mjukvaru- och elektroniska hårdvaru designcentret för Epiroc. Vi utvecklar mjukvarulösningar för alla våra gruv- och byggprodukter, allt från grundläggande maskinstyrning till helt autonomt system fjärrstyrt från var som helst i världen. Epiroc med mer än 200 systemutvecklare kvalificerar sig som en av Örebros största automations- och digitaliseringsföretag. Förutom vårt utvecklingscentrum i Örebro har vi kontor på de stora automationsmarknaderna runt om i världen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Versatile System Engineer
Sectra
Do you have a passion for solving problems, no matter how big or small? At Sectra Education, you will work with a state-of-the-art technological solution used to train the future healthcare professionals of tomorrow. Our educational platform includes Education Portal, a cloud-based Clinical Picture Archive System, that connects to multiple devices such as PC's, Tablets, a 65' and 86' 4K Touchscreen for virtual dissection and advanced 3D visualization of anonymized real patient cases.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Mjukvaruutvecklare - Epiroc
Epiroc
Rocktec Automation är det globala mjukvaru- och elektroniska hårdvaru designcentret för Epiroc. Vi utvecklar mjukvarulösningar för alla våra gruv- och anläggningsmaskiner, allt från grundläggande maskinstyrning till helt autonomt system fjärrstyrt från var som helst i världen. Epiroc med mer än 200 systemutvecklare kvalificerar sig som en av Örebros största automations- och digitaliseringsföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Backend developer to Advisa
Ants
We want to revolutionize the banking market and transform our way of working with banks. Advisa was founded in 2011 with the ambition to build the best service on the market for refinancing debt and lower interest rates on personal loans (file:///C:/Users/leon.judovic/Documents/Backendutvecklare%20-%20Annons%20feedback.docx#_msocom_1).
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019