Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utvecklare inom WordPress till Prek
Dfind IT AB
Utvecklare inom WordPress till Prek Vill du jobba i ett team där ditt bidrag är väsentligt och synligt? Har du erfarenhet och kunskaper inom webbutveckling och gillar utmaningar? Då är detta tjänsten för dig! Om tjänsten Prek har idag två utvecklarteam, ett i Linköping (Sverige) och ett i Marbella (Spanien). Teamen jobbar gemensamt med att driva utvecklingen av verksamhetens projekt framåt. Med teknikens hjälp har vi möten varje dag och samarbetar i projekten. Utvecklarteamet i Spanien är spanjorer vilket innebär att mycket av den interna kommunikationen sker på engelska.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Mjukvaruutvecklare
Plejd AB
Utvecklar du roliga saker på fritiden eftersom du inte får göra det du vill på jobbet? Du är inte ensam. Många bolag är bara ute efter dresserade pingviner och kodapor. Men inte vi. Vår filosofi är att man ska göra det man älskar, inget annat. Plejdär nördarnas paradis. En samlingsplats för passionerade teknikälskare och ingenjörer som brinner för utveckling - inom mjukvara och inbyggda system. Vi är ständigt på jakt efter engagerade nördar som behärskar allt från låg C och C++, till .NET, C#, Java, Node.js, Python, PHP och Ruby.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Senior iOS-utvecklare till Svea Ekonomi
Sigma IT Consulting Sigma Recruit
Vill utveckla levande produkter med ett långsiktigt ägandeskap och hög kvalitet? I rollen som senior iOS-utvecklare hos Svea Ekonomi jobbar du med nya, roliga projekt och skickliga kollegor.  VEM ÄR DU? Erfaren iOS-utvecklare med kunskap inom Swift och Objective-C Vana av att arbeta agilt Förståelse för systemarkitektur (exempelvis Cocoa Design Patterns) samt erfarenhet av UX/UI är meriterade. Du är kreativ i ditt skapande av applikationer för betallösningar eller liknande och har med fördel erfarenhet av continuous integration (CI) och automatisering.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Applikationskonsult Dynamics CRM och 365
Sopra Steria
Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. Vi är ca 42 000 anställda i fler än 20 länder och vi omsatte 38 miljarder kronor 2017 (3,8 miljarder Euro) I Skandinavien är vi ca 1 800 anställda med en årlig omsättning på ca 2,5 miljarder kronor. 360 av oss finns här i Sverige. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Teknisk IT-chef/ projektledare
OnepartnerGroup Sydost AB
UppCom AB är ett helägt kommunalt bolag i Uppvidinge kommun som startade år 2006. Bolaget ansvarar för all IT-verksamhet inom kommunens verksamheter avseende bredband, telefoni och IT-tjänster. Vårt kontor finns i Åseda men vi är verksamma i hela kommunen. Totalt är vi idag nio anställda och har en omsättning på ca 18 MSEK. Läs gärna mer på www.uppcom.se Om oss UppCom är ett snabbväxande bolag som successivt genomgår flera stora utvecklingsprojekt inom IT.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

iOS Internship
Fyndiq AB
Do you have a keen interest in iOS development and want to learn more? As an iOS intern at Fyndiq you’ll be part of a passionate team of app developers, building a product that will be used by millions on a global market. You will learn and try out new technologies and contribute to an awesome shopping experience for our high expectation users.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Vill du vara en viktig kugge i ett växande BI team?
iStone
Är du enBI utvecklare/arkitekt som vill vara med och forma avdelningen? iStone/Columbus är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde för oss. Vi söker nu en Senior BI utvecklare som kan arbeta som konsult och även axla rollen som BI arkitekt. Vi erbjuder en roll med stora möjligheter för den rätta personen att vara med och forma iStones BI avdelning. Du får möjlighet att utvecklas och bygga nätverk både i Sverige och i övriga länder där iStone/Columbus verkar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Cloud Engineer till Arvato
Dfind IT AB
Cloud Engineer till Arvato Arvato Financial Solutions är en del av den tyska koncer [ http://www.arvato.se/ ]nen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Projektledare inom it-infrastruktur
Dfind IT AB
Projektledare inom it-infrastruktur Dfind IT söker nu projektledare som vill arbeta med projektledning/uppdragsledning på uppdrag ute hos en av våra kunder. Rollen som IT Managementkonsult innebär projekthantering med allt vad det innebär; leda och driva projekt, ansvar för budget, presentera för styrgrupp, styra möten och administration. Du kommer att vara den sammanhållande länken i projekten och dina kontaktytor är båda externa och interna. Vår kund har många duktiga seniora projektledare som finns som bollplank och mentorer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

JUNIOR UTVECKLARE MED GRAFIKINTRESSE SOM VILL UTROTA BLINDHET!
Academic Work
Är du en utvecklare med starkt intresse för datorgrafik? Ta chansen och arbeta med världsledande utveckling inom grafik och medicinsk simulering på SenseGraphics- ett företag där du kommer få en möjlighet att göra skillnad på riktigt! Du kommer bland annat att vara delaktig i ett projekt som kommer hjälpa miljontals människor med gråstarr i utvecklingsländer att gå från total blindhet till full syn igen! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för SenseGraphics räkning en duktig utvecklare med brinnande intresse för datorgrafik och därtill bakomliggande tekniker.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018