Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarjobb som programmerare på TaxiCaller i Linköping
TaxiCaller Nordic AB
Vi kan erbjuda ett antal olika sommarjobb inom mjukvaruutveckling denna sommar. Vi kan erbjuda sommarjobb inom t.ex. webb (både frontend och backend), mobila appar (React Native för Android och iPhone) och AI. Oavsett vilket område du utvecklar för så kommer det vara direkt relaterat till vårt boknings- och trafikledningssystem som används av taxibolag i hela världen. Tekniker och språk som vi jobbar med: Java och med mysql som databas. Micro services där vi kör med redis som in memory data store samt mysql som databas. React-native med redux och TypeScript.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Mjukvaruutvecklare till Östergötland
Altran
Altran är ett världsledande konsultbolag och verkar inom bland annat fordonsindustri, telekom, försvar, energi, hälsovård, finansiell och offentlig sektor. Våra konsulter har expertkompetens inom en mängd områden som exempelvis inbyggda system, produktutveckling, mekanik och IT & Digitalisering. Till Altrans verksamhet i Östergötland söker vi nu mjukvaruutvecklare. Vi erbjuder ett litet kontor med en familjär känsla med i dagsläget ca tio medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Developers who want to work with responsible gaming
Silverspin
We are looking for great Developerswho want to work in a growing organization, with great opportunities for personal growth. Silverspin is a swedish tech company based in Skövde. Our specialty is, with the overall commitment to the customer, innovative and competitive development of web technology for the iGaming industry. Silverspin is a part of Jackpotjoy Group. At Silverspin we are willing, fast to learn and always open to new ideas. We pride ourselves on our knowledge, professionalism and innovation.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Tech Lead Integration
Trafikförvaltningen
Om tjänsten Vi söker dig som i rollen som Tech Lead vill ta ansvaret för att bygga upp och utveckla vår framtida integrationsplattform. Trafikförvaltningen är en organisation med många gränsytor mot resenärer, trafik och underhållsentreprenörer, tjänsteleverantörer, projektörer och ett antal olika samhällsfunktioner. Detta ställer höga krav på att digitala tjänster och information är tillgängliga för behöriga användare oavsett var de befinner sig och oberoende av källsystemets organisatoriska tillhörighet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Projektledare med inriktning byggprojektledning
Academic Work
Vill du arbeta som projektledare hos en byggsamordnare i framkant? Nu söker vi dig har några års erfarenhet av att leda och som inte är rädd för att hugga i och leverera. Ta chansen och ansök till tjänsten som projektledare till ett företag i stark tillväxt! OM TJÄNSTEN Som projektledare kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Ditt arbete kommer vara att styra och följa upp projekt samt se till att leda projekten framåt. Du kommer att ha en viktig roll och det kommer sättas höga krav på dig samtidigt som du får stora möjligheter att utvecklas.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Projektledare El till Ternstedt Invent AB
Academic Work
Skulle du vilja vara en del av följande vision: ”Att på den lokala marknaden erkännas som den kunnigaste och mest professionella leverantören av installations-, underhålls- och drifttjänster för fastigheter”? Har du även en bakgrund inom El och vill ta nästa steg i karriären? Då kan det här vara rollen du väntat på! Välkommen in med din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en projektledare inom El till Ternstedt Invent AB.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Fullstackutvecklare med fokus på webb
Altius Consulting AB
Altius Consulting AB är det moderna konsultbolaget som sätter sina konsulter i fokus och löser kundernas behov på ett effektivt sätt. Altius Consulting AB jobbar med IT, Kvalitetsledning och Management. Bolaget har kontor centralt i Göteborg. Bolaget hjälper företagskunder med IT-konsulttjänster, implementering av ledningssystem och Managementuppdrag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Solution-Driven Developer
ÅF AB
About the job At ÅF IT Solutions we work in many exciting IT projects, that all have in common that we have an absolute focus on providing our clients with smart and sustainable solutions.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Underkonsulter sökes!
Prevas
Är du egenföretagare inom IT och trivs med dess fördelar att vara din egen chef? Vill du ha hjälp med att vidga ditt nätverk och komma i kontakt med intressanta uppdragsgivare? Vi på Prevas hjälper dig gärna! Vi vet att det är svårt som egenföretagare att vara ute på uppdrag och samtidigt hålla kontakten med nya kunder. Genom vår breda kundkrets kan vi hjälpa dig med nya spännande uppdrag vilket är ett perfekt komplement till dina befintliga kunder. Vilka är vi?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

AddPro välkomnar systemutvecklare .NET med intresse för Azure
AddPro
Din rollhos AddPro Som utvecklare hos AddPro blir du en viktig medlem i vårt utvecklingsteam inhouse där du engagerar dig i kundprojekt, planering och implementation av nya lösningar samt förändringshantering av befintlig miljö. Du ansluter till ett lika delar professionellt som familjärt team där trivseln är hög. Dessutom ges du hos AddPro flexibilitet och möjlighet att lyckas såväl på jobbet som privat. Våra utvecklingsprojekt är starkt efterfrågade av såväl globala enterprisebolag som mellanstora bolag och det innebär ett stort spektrum av pågående projekt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019