Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior IT-tekniker 1st line support
Centric Professionals AB
För kunds räkning söker Centric nu flera juniora supporttekniker för arbete på vår kunds service desk i centrala Stockholm. Har du ett genuint intresse för att hjälpa andra? Är du nyexaminerad och har några månaders praktik eller arbetslivserfarenhet inom IT sedan tidigare? Behärskar du dessutom det svenska språket obehindrat? Då är du förmodligen helt rätt profil!   Arbetsuppgifter Arbetet kommer bland annat att innefatta samtalshantering, mail- och kontaktformulär samt diverse beställningar, med en tydlig IT-inriktning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Erfaren Servicedesktekniker till spännande IT-företag!
StudentConsulting
Har du ett par års erfarenhet av 2nd-line support och ute efter din nästa utmaning? Vill du arbeta i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Läs då mer nedan! Då vår kund är mitt uppe i en expansiv fas så söker vi för deras räkning söker nu en erfaren 2nd-line supporttekniker. Positionen ingår i företagets Service Desk-avdelning som nu till hösten ska utöka med flera nya medarbetare. Arbetsuppgifterna består av att ge bästa möjliga service gentemot slutanvändaren. Supportärenden kommer främst genom telefon och mail, men även fysiska besök ute hos kunder kan förekomma.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Junior Servicedesktekniker till spännande IT-företag!
StudentConsulting
Har du erfarenhet av 1st-line support och är ute efter nästa steg i din karriär? Trivs du med problemlösning och att hjälpa andra? I så fall har vi tjänsten för dig! Då vår kund är mitt uppe i en expansiv fas så söker vi för deras räkning söker nu en supporttekniker med inriktning mot 1st-line support. Positionen ingår i företagets Service Desk-avdelning som nu till hösten ska utöka med flera nya medarbetare. Arbetsuppgifterna består av att ge bästa möjliga service gentemot slutanvändaren. Supportärenden kommer genom telefon och mail och kan bl.a.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Teknisk Support (Finsktalande)
Plejd AB
Brinner du för service och kundvård? Är du redo för nya utmaningar? Vill du vara med och påverka dina elinstallatörers vardag till det bättre? Läs då vidare för din chans till ett spännande jobb! Vi älskar elektriker och tycker de förtjänar de bästa verktygen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Teknisk Support (Norsktalande)
Plejd AB
Brinner du för service och kundvård? Är du redo för nya utmaningar? Vill du vara med och påverka dina elinstallatörers vardag till det bättre? Läs då vidare för din chans till ett spännande jobb! Vi älskar elektriker och tycker de förtjänar de bästa verktygen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Italiensk/tysk/fransk-talande Servicedeskmedarbetare sökes till Candidat...
Candidator
Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och har just nu behov av att förstärka servicedesken med ytterligare tre nya servicedeskmedarbetare med specifika språkkunskaper. Tjänsten har placeringsort Alingsås eller Skövde beroende på ditt önskemål. Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Applikationssupport till centrala Lindbak Retail Systems
Dfind IT AB
Applikationssupport till centrala Lindbak Retail Systems! Lindbak Retail Systems AB levererar affärskritiska IT-lösningar till ambitiösa detaljhandelskedjor med huvudkontor i Sverige och Norge. Innovativa lösningar från Lindbak Retail Systems skall bidra med ökad konkurrenskraft för våra kunder, förenkla våra kunders vardag samt skapa goda köpupplevelser. Fler än 4000 butiker i Europa använder dagligen våra lösningar och mer än 100 miljarder kronor hanteras årligen genom våra lösningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Customer Support
Danda
Jobbeskrivning: Vi söker nu en Customer Support till en av våra kunder i Ludvika. Kunden söker en person som har tidigare kunskaper och erfarenheter från kundhantering och som är bekväm med engelska och svenska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet från kundens datasystem är önskvärt. Personliga egenskaper: vara service-minded och hålla en proffsig och positiv attityd, vara strukturerad, kunna hantera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Supporttekniker till vår kund i Östhammar
Poolia Uppsala AB
Till vår kund i Östhammar söker vi nu efter en serviceinriktad supporttekniker för ett konsultuppdrag. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som supporttekniker kommer du att hjälpa användare med diverse saker såsom exempelvis att byta datorer/ta hand om hårdvaruproblem, felsöka skrivare, ominstallera/ nyinstallera mjukvara och mycket annat kring datorer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Långsiktigt uppdrag som supporttekniker, Örebro
Experis AB
Är du en erfaren IT- supporttekniker som drivs av att hitta lösningar på problem? Har du även ett brinnande IT intresse med tidigare erfarenhet av arbete som supporttekniker? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker nu en IT- supporttekniker åt vår kunds räkning, ett ledande nordiskt IT- bolag, för ett uppdrag i Örebro med start omgående och minst sex månader framåt. Varmt välkommen med in ansökan eller om du har eventuella frågor! Dina arbetsuppgifter som IT- supporttekniker Som IT- supporttekniker kommer du att ingå i IT- supportenheten där du kommer att bidra med first level support.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018