Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Supporttekniker sökes!
StudentConsulting
Har du ett intresse för IT och trivs med att vara i kontakt med andra människor? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu för vår kunds räkning en supporttekniker där du kommer att vara en del utav en stabil organisation där möjlighet till utveckling inom företaget finns för rätt person. För att trivas i rollen som supporttekniker drivs du av problemlösning och att leverera högkvalitativ service, även under perioder där du arbetar i ett högre tempo.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Technical Specialist till Tieto i Sundsvall
Experis AB
Technical Specialist till Tieto i Sundsvall Arbetsbeskrivning Rollen passar dig som vill arbeta med IT-drift samt driva tekniska projekt gentemot kunder och även vara en viktig del i identifiering och utveckling av nya framgångsrika kundsamarbeten. Du kommer att arbeta som teknisk konsult mot flera kunder (Stat- och landstingskunder) och huvudsakligen kring drift av servrar och applikationer. Du kommer att ingå i ett driftteam med Windows, Linux och Nätverkskompetens som sköter den dagliga driften samt inom processer för Change, Release och Incident management.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Ur&Penn söker IT-Tekniker!
AB Ur&Penn (Kin AB)
Arbetsbeskrivning Gillar du att blåsa liv i datorer och servrar? Är du en problemlösare och it-/teknik- savvy person? Tycker du dessutom om att jobba strukturerat och effektivt med variation i arbetsuppgifterna? Då ska du höra av dig till oss direkt och bli vår nya IT-tekniker! Som vår nya IT-tekniker kommer du att ha hand om all IT-administration och drift av vår butikshårdvara, vårt telefonsystem, lokala nätverk och mycket mer. Arbetet med IT- administration är periodvis intensivt och periodvis lugnt. Miljöerna är i dagsläget stabila.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Technical Support Engineer / 2ND LINE / IT Support till Tunstall Nordic AB
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Supporttekniker till erfaret supportteam vid Danderyds kommun
Danderyds kommun, IT-avdelningen
Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Supporttekniker med hjärta för service till Mercedes-Benz
Poolia Malmö AB
Brinner du för IT och vill få chansen att arbeta med ett av världens starkaste varumärken? Är du en fena både när det gäller teknik och support? Just nu letar vi efter en engagerad och serviceälskande supporttekniker för att stärka upp servicedesken hos Mercedes-Benz i Danmark. Du kommer att arbeta i Danmark 4 dagar/ vecka och vara 1dag/ vecka i Malmö. Det är ett krav att du har körkort. Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med ett löpande urval! Arbetsuppgifter Som Supporttekniker hos Mercedes-Benz tillhör du ett öppet och stöttande team som alla har intresset för IT gemensamt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Junior supporttekniker som brænder for service til Mercedes-Benz
Poolia Malmö AB
Brænder du for IT og vil du have chancen for at arbejde med et af verdens stærkeste varemærker? Er både teknik og support vigtigt for dig? Lige nu leder vi efter en engageret og servicefokuseret supporttekniker til at styrke servicedesken hos Mercedes-Benz. Send din ansøgning allerede i dag, vi arbejder med løbende udvælgelse. Arbejdsstedet vil være på Mercedes-Benz’ forskellige lokationer i Øresundsregionen, primært Søborg og København S.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Teknisk supportmedarbetare med brinnande intresse för service och sökes!
StudentConsulting
Har du ett stort intresse för teknik och brinner för att ge god service? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer att arbeta hos vår kund som äger och hanterar ett antal olika stadsnät. Man har nyligen gjort ett förvärv där du inledningsvis kommer att arbeta med att leverera service i världsklass mot dessa nya kunder. I tjänsten kommer du att arbeta med kundsupport och som helpdesk samt hjälpa till med tekniska problem. Vi söker därför en medarbetare till kontoret i Täby med start omgående! Din profil Vi söker dig som är social och utåtriktad med ett stort leende på läpparna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

IT-tekniker 1st line support
Centric Professionals AB
Det är högt tryck på supporttekniker inom first line och vi söker nu nya duktiga medarbetare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Motiveras du av att hjälpa användare med deras IT-problem, läs då gärna vidare. Placeringsort: Örebro, men arbetet kan även komma att utföras i Karlskoga. Arbetsuppgifter Du kommer att ta emot ärenden via telefon och e-mail och hantera samtalen via ett ärendesystem. I rollen som helpdeskmedarbetare får du ta ett stort ansvar och det är viktigt att du trivs med att arbeta kundorienterat.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-05-2018

IT-supporttekniker på Live Nation
Live Nation
Live Nation rekryterar: IT-supporttekniker Live Nation Sweden är Sveriges största arrangör av konserter och evenemang. Vi producerar det mesta från små klubbspelningar via riksomfattande turnéer och stora utomhuskonserter till turnéer med våra svenska artister utomlands. Vårt utbud spänner från ny, gränsöverskridande musik till mer etablerad. Vi representerar ett stort antal svenska artister och arrangerar även ett flertal stora festivaler, däribland Summerburst, Sweden Rock, Way Out West och Stockholm Music and Arts.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018