Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ledigt jobb, supporttekniker till Oskarshamn
Experis IT
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Nu söker vi på Experis IT en supporttekniker till vår kund i Oskarshamn. Arbetsuppgifter: På detta lediga jobb kommer du arbeta med den migrering som ska göras hos samtliga av företagets anställdas datorer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-08-2019

IT-support/supporttekniker
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Vill du arbeta i en varierande och bred supportroll?
Wise IT AB
Vill du arbeta både som 1st, 2nd och onsite? I en bred intern IT-support får du möjligheten till ett varierande arbete, där du och ditt team tillsammans sköter supporten till användarna och löser de IT-relaterade ärenden som kommer in.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-09-2019

2nd line supporttekniker!
Wise IT AB
Vi söker nu efter fler duktiga 2nd line supporttekniker till Wise IT! Gillar du att grotta ned dig i problem och göra djupare felsökningar för att identifiera och lösa problemet? Har du arbetat i ett par år med IT-support och vill ta nästa steg i karriären? Skicka då snabbt och enkelt in din ansökan till oss redan idag! Din vardag I rollen som 2nd line supporttekniker kommer du hantera ärenden som är av mer kvalificerad karaktär och som har eskalerats via 1st line.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-09-2019

Dansk-eller finsktalande IT-tekniker / Support Tekniker
Experis
Experis IT söker dig som är dansktalande eller finsktalande och IT-intresserad till vår kund i södra Stockholm. Företaget är en större nordisk koncern inom fastighetsinstallation, med en positiv och dynamisk arbetsmiljö och stora möjlighet till utveckling med flera typer av supportärenden på olika nivåer. För våra konsulter på Experis IT erbjuder vi en unik möjlighet för dig som vill utvecklas tillsammans med Experis Academy och utbilda dig inom bl.a.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

IT Support Analyst till Coegi // Göteborg
Oddwork
Coegi är ett nytänkande, teknikintresserat och framåtsträvande IT-bolag med fokus på hög servicenivå för sina kunder och samarbetspartners.Vi erbjuder en komplett IT-avdelning anpassad efter små och medelstora företags behov av moderna och smarta IT-lösningar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Vad innebär det att vara konsult hos Wise IT?
Wise IT AB
Har du någon gång funderat på varför du ska välja Wise IT? Det är viktigt att ha roligt och må bra på arbetet, samtidigt som man har stimulerande arbetsuppgifter som fortsätter att utmana en. Tycker du att detta låter intressant, kom och joina oss! Din vardag Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa, nästa och nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb där du har chansen att byta uppdrag, avdelning eller bolag – om och i princip när du vill.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-09-2019

2nd line till Qpark
Wise IT AB
Nu står Qpark inför stora och spännande förändringar och de är just nu inne i en digitaliseringsresa där målet är att bli ledande inom branschen! Just nu söker vi efter en 2nd line support till Qpark som vill bli en del av teamet och vara med på deras resa! Är du rätt person?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-09-2019

Supporttekniker
Vingåkers kommun, Kommunikationsenheten
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Organisatoriskt ligger kommunikationsenheten som en samlad resurs under kommunledningsförvaltningen. Enheten består av kommunikationsavdelning, IT-avdelning, nämndservice och reception. Variationen av kompetenser skapar en dynamisk arbetsmiljö med ett härligt tempo.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

IT-konsulter till kommande uppdrag
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller har kompenserande arbetslivserfarenhet som: • Systemutvecklare • Programmerare • Projektledare • Support/Helpdesk • etc. Som IT-konsult inom ett visst verksamhetsområde kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdraget och kund. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start vid behov. Om dig Vi ser gärna att både nyexaminerade och mer erfarna söker tjänsten hos oss då det finns olika roller som kan formas efter rätt kandidats profil. Som person ser vi att du har en god analytisk förmåga med ett välutvecklat logiskt t
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019