Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Studerande IT-support till Telge i Södertälje
Academic Work
Är du student med ett intresse för IT som brinner för att leverera service och lösa problem? Just nu söker Telge dig som är student och vill stärka upp deras service desk och arbeta med IT-support. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta cirka två gånger i veckan på deras kontor i Södertälje. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för Telge energis räkning dig som är student som är bosatt i Södertälje eller närområdet med intresse för IT som vill stärka upp deras service desk-team i Södertälje.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Tekniker Norrköping
InfoCare Service AB
We know technology, but everything we do is about people. BRINNER DU FÖR ATT GE SERVICE OCH LÖSA IT-PROBLEM? InfoCare söker studenti Norrköping för uppdrag hos spännande och välkänd kund! OM TJÄNSTEN För att söka den här tjänsten behöver du vara student och ha minst ett par år kvar på din utbildning. Tjänsten innebär ”back-up” för ordinarie personal vid sjukdom eller ledighet. Fast ersättning per månad samt timersättning för utfört arbete vid tillfälle. Du kommer hjälpa medarbetarna hos våra spännande kunder med varierande tekniska problem och utmaningar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Supporttekniker
Högskolan i Borås
Högskolan i Borås är ett komplett lärosäte med universitetskvaliteter och med studenten i centrum. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedriver vi utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolan i Borås har cirka 11 000 studenter och 730 anställda, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås. Vi bedriver forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Handel och IT, Människan i vården, Lärarutbildning och pedagogiskt arbete, Resursåtervinning samt Textil och mode.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Social och snabbtänkt helpdeskmedarbetare sökes till statlig kund
Bemannia
Vi söker nu en IT-konsult för ett uppdrag inom helpdesk hos vår statliga kund i Uppsala. Är du pedagogisk, snabbtänkt och effektiv, samt brinner för IT-frågor? Då kan det vara dig vi söker! Om uppdraget Uppdraget start är med omgående startoch beräknas pågå i fyra-fem (4-5) månader. Det finns även chans till ytterligare förlängning. Omfattningen av tjänsten är en heltid. Vår kund är en myndighet under Socialdepartementet med visionen att vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa. Myndigheten kan beskrivas somkunskapsintensiv och erbjuder arbete i en spännande och lärorik miljö.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Teknisk kundsupport till kund i Stockholm
Framtiden AB
Tycker du om kundservice och brinner för att göra det lilla extra för varje enskild kund? Nu söker vi en kundservicemedarbetare till vår kund inom Tandvårdbranschen. Vi söker dig som vill skapa en bättre vardag för svensk tandvård, är positiv, orädd och trivs med att bygga långvariga kundrelationer. Dina arbetsuppgifter I ditt arbete kommer du ta emot inkommande samtal från tandläkare kunder och hjälpa dem med deras frågor.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 25-04-2019

IT-student som vill arbeta extra med IT-support!
Dfind IT AB
Supporttekniker IT-studerande som vill arbeta extra med IT-support! Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

IT-support i Partille
Dfind IT AB
IT-Support Är du personen som kompisar och vänner vänder sig till när datorn kraschat? Har du tagit vara på detta och gjort det till ett yrke som du vill fortsätta jobba med? Ja, då har vi din nästa utmaning! Vad får du göra? Här kommer du ha en roll som IT-support i en varierad miljö. Du hanterar samtal, ärenden via ärendehantering & mail. Den tekniska miljön består främst av Windowsplattformen men även Mac förekommer. Du hanterar både IT i en företagsmiljö, kassasystem, IP-telefoni och nätverksrelaterade problem. Du hanterar även konton i Active Directory och Exchange.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Junior First-Line Support till spännade företag
Mero Rekrytering AB
Mero söker nu för kunds räkning en First-Line Support till sitt kontor i Malmö. Här får du med starkt IT-intresse chansen att utvecklas att ta steget in i branschen och samtidigt arbeta på ett globalt företag. Är du en positiv och flexibel person som gillar att hjälpa människor? Ta som sagt chansen, sök tjänsten redan idag då urvalet kommer ske löpande! Dina arbetsuppgifter I rollen som First-Line Support sitter du inhouse och hjälper företagets externa kunder och deras anställda med olika IT-ärenden.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Applikationssupport till Time Care
Dfind IT AB
Applikationssupport Vill du vara en del av ett litet team med gott samarbete? Trivs du att ta eget ansvar och arbeta med omväxlande arbetsuppgifter? Då passar denna roll dig! Om rollen I rollen som Supportkoordinator kommer du huvudsakligen tillhandahålla applikationssupport för våra schema- och bemanningsprodukter Time Care Planering och Time Care Pool. Du har direktkontakt med kunderna via telefon, epost, fjärrstyrning och kundportal. I ditt ansvar ingår det att göra en initial bedömning av bland annat inkomna kundärenden, kategorisering och prioritet.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 22-05-2019

Supporttekniker till bolag i Norrköping
Skill
Säg att it/teknik är ditt stora intresse – hur låter det att arbeta med just det och samtidigt hjälpa andra? Till vår kund söker vi nu supporttekniker som kommer hjälpa deras kunder med rätt hårdvara, inställningar och instruktioner. Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta som supporttekniker och utgå ifrån kontoret i Linköping. Både självständigt och med kollegor kommer du att åka ut till kunder och serva dem med rätt hårdvara, rätt konfigureringar och bemöta dem på ett professionellt sätt. Du blir ansiktet utåt och har till ansvar att göra kunden nöjd och hjälpa dem på bästa sättet.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019