Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör, Huddinge
Mjr Stockholm AB/Murreshårstudio
Vi söker dig som vill arbeta på en salong med familjär stämning, där kunden alltid är i fokus och bemöts på ett personligt och professionellt sätt. Om dig: - Vi ser att du har minst 2-3 års erfarenhet inom frisöryrket, behärskar färg- och slingtekniker, behärskar både herr- och damklippningar. - Du är motiverad i ditt arbete och vill utveckla dig som frisör genom att lära dig nytt. - Du bör behärska svenska för att kunna kommunicera med våra kunder Om oss: Vi är en etablerad salong som funnits i Huddinge nu i 26 år.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Frisör till Lyko Halmstad
Lyko Retail AB
VEM SÖKER VI  Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör inom vår studioverksamhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Frisör sökes
NYA STUDIO KLIPPORAMA HANDELSBOLAG
Vi söker en frisör på deltid, helst med gesäll men inget krav för att ansöka. Vi söker dig som är glad, och älskar ditt yrke. Skicka din ansökan redan idag , eller titta in till oss på salongen!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Professionella nagelteknologer sökes till fräsch arbetsplats!
Nail B & H i Sollentuna AB
Vi har stort behov efter nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-08-2018

Frisör till trendig salong i centrala Stockholm
Hair Studio AB
Hair Studio AB ligger i ett exklusivt och centralt område av Stockholm och är en trendig salong med cool inredning. Det handlar om en mycket trevlig arbetsplats mitt inne på Stockholms finaste gata med hög puls och social miljö. Vi har trevliga och medvetna kunder som sporrar oss till att ständigt utvecklas och hålla oss uppdaterade. Vi söker nu en frisör till vårt gäng, för rätt person erbjuder vi en bra fast lön med provision! Du är en utbildad frisör med erfarenhet och har ett hjärta för frisöryrket. Du behärskar dam- och herrklippning samt slingor och färg.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist :

Auktoriserad Hudterapeut
Parfymeri Viola AB
Parfymeri & Hudvårdssalong Viola i Varberg söker en HUDTERAPEUT: Parfymeri och Hudvådssalong Viola erbjuder dig allt inom skönhet och hälsa med tonvikt på välkända kvalitetsmärken. Hos oss finner du hudvård, för både män och kvinnor, de senaste nyheterna inom doftvärlden, de hetaste trenderna inom make-up och självklart avkopplande ansiktsbehandlingar med mera i vår skönhetssalong. Vi söker dig som är en auktoriserad hudterapeut till vårt härliga gäng på Parfymeri Viola som är ett av Sveriges största privatägda parfymeri och salong. Du ska ha ett brinnande intresse för hudvård samt vara serv
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

FRISÖR/BARBERARE
Salong Figaro AB
Vi söker frisörer och barberare till våra salonger i västra Frölunda. Vårt företag expanderar och vi behöver bli fler kollegor i vårt härliga team! Det viktigaste för oss är så klart att ge kunden en sådan bra upplevelse som möjligt, att kunden känner sig väl omhändertagen. Det tror vi även speglar sig i hur vi jobbar tillsammans, därför är det viktigt att ha roligt och jobba som ett starkt team mot samma mål!
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Frisör med minst 5 års erfarenhet sökes
Salong Violett
Frisör till Salong Violett sökes. Krav: Minst 5 års erfarenhet i frisöryrket. Goda svenskakunskaper och eller engelskakunskaper är ett krav. Anställningen startar med en provanställning vilken kan övergå till en tillsvidareanställning. Är du intresserad ring Mojgan på 021-14 20 00
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist :

Hårstylister och Makeupartister sökes
Föreningen Moderna gymnaster
Verksamhetsbeskrivning MoDa är en kombination av fashion modell footografeing och kroppsvård. Vi är en förening som hjälper unga dansare att växa , En förening som hjälper modeller att komma i from med olika träningsform. Arbetsuppgifter Vi söker dig som älskar Mode och vill hjälpa några kandidater till olika byråer utomlands. Vi har presenation av modeller och modell läger i Bacelona mellan 18/06-22/06 Vi söker dig främst som vill följa med resan till Barcelona. Utbildning/Erfarenhet Vi söker enbart en kvalificerade hårstylist som delvis klarar makeup.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Hudterapeut till MINI SPA
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
MINI SPA i KISTA GALLERIA söker medarbetare. 1 st Hud/Spaterapeut På Mini Spa hittar du Sveriges bredaste utbud av behandlingar under ett och samma tak. Allt från quick-fix behandlingar för dig på språng till djupgående behandlingar för dig som behöver en tids avslappning - allt för att passa Dig och Dina behov. Mini Spa är dessutom ett av världens mest tillgängliga spa, dels för sitt läge men också för sina generösa öppettider (362 dagar om året).
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018