Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör till Skönhetsfabriken
Clarion Hotel Post
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Skönhetsfabriken söker en Frisör Är du utbildad frisör och ser efter en anställning på en välkänd salong i centrala Göteborg? Vi ser efter en ny frisör kollega till vårt team på Skönhetsfabriken.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Nagelteknologer samt ögonfransteknolog sökes
Michael Nail AB
Michael Nail är en nystartad nagelsalong i Sollentuna. Vi erbjuder manikyr, pedikyr, nagelförlängning och ögonfransförlängning. Vi söker två nagelteknologer samt en ögonfransteknolog för omgående anställning. Ett krav är att du har utbildning samt tidigare erfarenhet inom yrket. Välkommen med din ansökan antingen via mail: nhung-truong@live.se tel: 073-5804195
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist :

Badvärd Svegsbadet
Härjedalens kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen. Vi söker dig som tycker om att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Massör sökes till Actic Sandviken
Actic Sverige AB
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Frisör med kunskap inom Hårförlängning till IDANA Beauty i SKHLM Centrum
IDANA Beauty
IDANA Beauty är ett expanderande företag som brinner för skönhet och hälsa. Vi är specialister på löshår och har mer än 15 års erfarenhet inom hårförlängning. Vi erbjuder även äkta kvalitets löshår och exklusiva skönhetsprodukter direkt i webbshop eller i våran salong & butik. Nu söker vi nya medarbetare! Vi är ett ungt, kreativt och målinriktat team som brinner för att alltid leverera det vackraste håret och den bästa upplevelsen för våra kunder. IDANA Beauty är på jakt efter drivna och kreativa Hårförlängningsfrisörer till en heltidstjänst.
Skapad : 14-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Fransstylist/Fransförlängning till IDANA Beauty i SKHLM Centrum
IDANA Beauty
IDANA Beauty är ett expanderande företag som brinner för skönhet och hälsa. Vi är specialister på löshår och har mer än 15 års erfarenhet inom hårförlängning. Vi erbjuder även äkta kvalitets löshår och exklusiva skönhetsprodukter direkt i webbshop eller i våran salong & butik. Nu söker vi en ny Fransstylist! Vi är ett ungt, kreativt och målinriktat team som brinner för att alltid leverera det vackraste allt inom allt inom olika Beauty tjänster och den bästa upplevelsen för våra kunder. IDANA Beauty är på jakt efter en driven och kreativ Frannsstylist till en heltidstjänst.
Skapad : 14-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Frisör till centrala göteborg!
OnePartnerGroup
Är du positiv, passionerad och brinner för att utvecklas som frisör? Vår kund expanderar och söker nu fler drivna och utbildade frisörer som vill tillhöra deras laguppställning. Salongen ligger mitt i hjärtat av Göteborg vid Kungsportsplatsen och vi söker både dig som söker heltidsjobb eller extrajobb medfrisörutbildning i bagaget. I gengäld lovar vi dig en av Göteborgs roligaste arbetsplatser! DINA ARBETSUPPGIFTER Som frisör arbetar du tillsammans med ditt härliga team i en pulserande miljö.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 26-07-2019

SPATERAPEUT
SMÖGENS HAFVSBAD, Spa Smögen
Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Fotvårdsterapeut, vårdcentralen Verkstaden
Region Värmland, VC Verkstaden
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vårdcentralen Verkstaden är en av våra största vårdcentraler med cirka 19 500 listade patienter. Här finns läkar-, sjuksköterske- och samtalsmottagning.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Hudterapeut
Lilla Hälsokompaniet
Vi söker en utbildad hudterapeut, meriterande om du tidigare har jobbat med Maria Åkerberg och/eller Esse.Ett krav är att din utbildning är godkänd av SHR eller Cidesco.Då vår hudterapeut är hemma på mammaledighet är detta ett vikariat tom december men med stora chanser till förlängning. Intervjuer kommer att göras löpande så vänta inte med din ansökan.Välkommen till oss på Lilla Hälsokompaniet
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019