Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lugna gården söker Spa- & Massageterapeut och för övriga gårdssysslor!
Lugna Gården - För Kropp och Själ
Vem är vi?? Lugna Gården är ett Spa & Konferens som ligger i lantlig miljö i utkanten av Löberöd mitt i Skåne. Här hos oss ger vi det "lite extra" och ställer våra gäster i ständig fokus. Alla besökare skall känna lugn och få en stunds återhämtning, just precis vad vår idylliska korsvirkesgård med anor från 1800-talet har att erbjuda.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Nagelteknolog Sollentuna
Armanda Nail AB
Armanda Nails ligger i Sollentuna köpcenter. Vi utför olika nagelbehandlingar både på händer och fötter. Vi utför även olika fransbehandlingar. Vi söker en nagelteknolog. Vi söker dig som är stresstålig, noggrann och tycker om att träffa och bemöta kunder. Erfarenhet är meriterande.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Frisör till nyöppnad salong i Stockholm
Miasam AB
Vi kommer att öppna upp en ny salong i gallerian på Hammargatan med invigningsdag 2018-11-15 och söker frisörer med kunskap om både dam- och herrklippning samt barberare. Förutom klippning förekommer även arbetsuppgifter såsom färgning och slingning med mera. Du som söker får gärna ha tidigare arbetserfarenhet eller utbildning men det är inget krav.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 24-02-2019

Frans -och brynstylist Rapide Stockholm
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen i Stockholm? Är du social, flexibel och driven för att lära dig något nytt inom skönhetsbranschen? Rapide brow and lash bar är den ledande skönhetskedjan med 15 barer runt om i Sverige.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 05-04-2019

Nagelteknolog sökes
Ly Nails
Arbetsuppgifter: Akryl, Nagelförlängning, Pedikyr, Ögonfransar. Kvalifikationer: Erfarenhet, Nagelteknolog utbildning. Krav: kunna prata vietnamesiska
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 22-01-2019

Barberare/Herrfrisör sökes till Umeå
Dilans Salong
Välkommen till vår nya, fräscha studio Dilans Salong på Ålidhem Centrum. Från och med 1 december kommer vi att utöka vår studio studio till över 100 kvm och söker nu fler kollegor som vill arbeta med oss. Vi söker en Barberare med lång erfarenhet i yrket. Boende går att ordna. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista publicering dag. Välkommen redan idag med din ansökan!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Nagelteknolog sökes till Umeå
Dilans Salong
Välkommen till vår nya, fräscha studio Dilans Salong på Ålidhem Centrum. Från och med 1 december kommer vi att utöka vår studio till över 100 kvm och söker nu fler kollegor som vill arbeta med oss. Vi söker en utbildad Nagelteknolog med erfarenhet i yrket. Boende går att ordna. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista publicering dag. Välkommen redan idag med din ansökan!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Frisör sökes till Umeå
Dilans Salong
Välkommen till vår nya, fräscha studio Dilans Salong på Ålidhem Centrum. Från och med 1 december kommer vi att utöka vår studio till över 100 kvm och söker nu fler kollegor som vill arbeta med oss. Vi söker damfrisör med lång erfarenhet i yrket. Boende går att ordna. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista publicering dag. Välkommen redan idag med din ansökan!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Erfaren frisör sökes till salong vid Brommaplan
Brommaplans Hårateljé
Vi söker nu en frisör till vår salong vid Brommaplan. Vi söker dig som kan klippa både dam/herrfrisyrer och kan allt inom frisöryrket såsom färga och slinga. Erfarenhet är meriterande. På grund av kundkontakterna är svenska ett krav.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist :

Licensierad massör/utbildning inom skönhetsvård
Samruai Skönhetsvård AB
Samruai Skönhetsvård är ett företag som erbjuder kompletta skönhet och hälsa mitt i Stockholm city. I dagens stressade samhälle behöver många ett sätt att koppla av, få hjälp med stela axlar, värkande leder,ryggar och omvårdnaden av det yttre med olika typer av behandlingar. Vi är välbesökta av både idrottsmän och äldre människor.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018