Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nagelteknolog/fransstylist till salong i Växjö
Växjö Nails Center AB
Vårt företag finns i 5 olika städer i Sverige. Vi har många års erfarenhet av branschen. Vi ger råd och gör att kunderna mår bra när de är hos oss. Center Nail är salongen för dig som tycker det är viktigt med vackra och fräscha naglar. Vi är specialiserade på proffessionell hand & nagelvård. Vår ambition är alltid att erbjuda dig tjänster och service av högsta kvalité. Vi söker nu två nagelteknolog/fransstylister till vår salong i Växjö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Nagelteknolog sökes
Ly Nails
Arbetsuppgifter: Akryl, Nagelförlängning, Pedikyr, Ögonfransar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Frisör
Hair by Sisters Handelsbolag
Sedvanliga arbetsuppgifter såsom klippning, färgning, slingor och permanent. Ingen erfarenhet krävs. Vi ser att rätt person kan Engelska och Svenska då arbetet har hög kundkontakt. Endast seriösa ansökningar, tack!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Nagelterapeut/Nagelteknolog
NEM NEM QUAN RESTAURANG AB
Globen Nails AB är en nagelvårdsspecialist som är Sveriges snabbast växande inom denna bransch.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Sassy Lashes AB i Uppsala söker fransstylister
Sassy Lashes AB
Sassy Lashes AB söker flertalet fransstylister. Vi jobbar med bland annat singelmetoden, dvs att vi sätter på fransarna en & en. På så sätt ser det mest naturligt ut & är den skonsammaste metoden för våra naturliga fransar. Vi använder det senaste utvecklade naturmaterialet, silkesfransar. Det är ett hantverksarbete som kräver noggrannhet och tålamod av dig då du jobbar detaljerat enligt singelmetoden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Nagelterapeut/Nagelteknolog
NAILS TRAN AB
Nagelteknolog till Kristianstad Vi är ett företag som består av tre nagelsalonger i södra Sverige, Vi finns i Kristianstad, Karlskrona och Karlshamn. Den aktuella tjänsten gäller arbete på salongen i Kristianstad. Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. Vi har lång och god erfarenhet inom branschen . Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-10-2018

Fotvårdsspecialist
Region Jönköpings län
Diabetesfotmottagningen, medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö "Jag älskar mitt jobb", "jag är nyfiken på människor", "jag har ett mycket utvecklande och lärorikt arbete". Så här kan det låta när medarbetarna på fotvårdsmottagningen beskriver sitt arbete som fotvårdsspecialister. Är du vår nästa medarbetare till fotvårdsteamet? Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt behörig fotvårdsspecialist. Vi ser gärna att du har goda kunskaper och erfarenheter av sår och diabetes.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Erfaren frisör - Stockholm
Fleming salong
Frisörsalong Fleming Salong behöver utöka sin personalstyrka med en frisör Vi söker dig, kille eller tjej, som har erfarenhet av både dam- och herrklippning. Du behöver inte ha utbildning utan det viktiga är att du behärskar yrket. Om du har erfarenhet av rakning med kniv och varm handduk, så kallad "Turkish Towel Shave", så är det meriterande. Har du erfarenhet av färgning och slingor samt kunskap om trådning av ögonbryn är detta meriterande. Ansökningar som ej uppfyller kravet kommer ej att beaktas!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :

Dam- och Herrfrisörer sökes till Vårby, Huddinge
Nali Frisörsalong HB
Vi söker nu frisörer för olika uppdrag: En frisör med erfarenhet av damfrisering Två frisörer med erfarenhet av herrklippning.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :

Thaimassörer sökes i Västerås
Somwang Thaimassage
Vi söker dig som är utbildad thaimassör som har erfarenhet i branschen. Arbetsuppgifter är alla förekommande i branschen.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :