Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör sökes vikariat 1 år
City-Saxen i Borlänge Aktiebolag,
Nu letar vi på City Saxen efter en ny kollega som kan vikariera för en föräldraledighet med start 1/4 2021 och ett år framåt. Det finns god chans till fortsatt anställning för rätt person. Salongen ligger mitt i Borlänge Centrum.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-05-2020

Frisör sökes
Julliets Frisör
Nu söker vi på Julliet´s Frisör en eller flera kollegor för anställning till vår salong. Vi söker dig som är utbildad frisör eller under Utbildning/trainee med möjlighet att arbeta. Vill du veta mer? Kontakt: wasterlundlinda@gmail.com
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-01-2020

Hudterapeut
UNIFACE AB
Uniface AB är en ett nytt koncept inom skönhetsbranschen. Vi är ett framåt och nyskapande företag som använder den senaste tekniken. Arbetet är fördelat både på dagtid, kvällar och helger. Hos oss på Uniface AB får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en skönhetssalong från grunden.  Vem är du? Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för kunder, ditt team och dig själv.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Lärare inom medicinsk fotterapi sökes till yrkeshögskolan Yrgo
Göteborgs Stad , Utbildningsförvaltningen
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Damfrisör
Kayla Professional Hair & Beauty
Verksamhetsbeskrivning Som namnet antyder har vi med modernitet och professionalism i åtanke skapat Kayla Professional Hair & Beauty för dig som vill ge efter för en luxuös upplevelse. Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga erfarna frisörer/nagelbyggare och unga välutbildade förmågor. Det tillsammans med en fashionabel atmosfär bäddar för en minnesrik och avslappnad upplevelse. Rofyllt tillbakalutad kan du unna dig högklassiga skönhetsbehandlingar inom hårvård och nagelvård. Arbetsuppgifter Alla förekommande uppgifter som frisör.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Vi söker fransstylist med erfarenhet
KPL COMPANY AKTIEBOLAG
Glamour nails & beauty söker Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Vi söker dig som har jobbat inom fransförlängning. Vi ser gärna att du har utbildning och minst 2 års erfarenhet.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 07-12-2019

Frisör
Ciseaux de salon
Vi är en ny modern salong som etablerar oss centralt i Ulricehamn Vi söker dig som behärskar allt inom yrket såsom dam-, herr- och barnklippning, färgning, slingor, permanent. Du skall ha dokumenterad utbildning och minst 2 års erfarenhet från yrket.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 14-12-2019

Medicinsk Fotvårdsspecialist till Medicinmottagningen, Örnsköldsvik
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Frisör till Lyko i Kristianstad
Lyko Retail AB
VEM SÖKER VI  Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör inom vår studioverksamhet.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Nagelteknolog till Hår & Häpna
Gekås Ullared AB
Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus, beläget i Falkenbergs kommun och den huvudsakliga reseanledningen för de flesta som åker till destination Ullared. Hit söker sig 4,8 miljoner besökare per år vilket gör oss till Sveriges största utflyktsmål. I varuhuset säljs ”allt till hemmet som får plats i en bil”. I företaget ryms dessutom boende och restauranger.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019