Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör sökes!
Cut & Beauty Bar by Flora
Verksamhetsbeskrivning Arbetar med hår, naglar och hud. Arbetsuppgifter Främst arbete med hår som frisör men kan även bli fråga om manikyr/pedikyr. Utbildning/Erfarenhet Utbildning och erfarenhet önskvärt men erfarenhet som frisör är krav. Meriterande om man kan jobba med naglar (manikyr/pedikyr)
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Frisör
Salong Elias
Nu vill vi stärka vårt team och söker därmed en frisörer till vår salong. Är du duktig på att klippa, färga och slinga? Kan du klippa båda herr- & dam frisyrer? Hör av dig till oss! Vi letar efter personer med positiv anda och service mindset, som älskar detta yrke och som samarbetar bra i grupp. Vi ser gärna att du har minst sex månaders arbetslivserfarenhet. Vi vill gärna anställa kandidater som är berrättigad till stöd från Arbetsförmedlingen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Nagelteknolog
Vanias Beauty Center
Vanias Beauty Center ligger i centrala Hornstull. Vi expanderar och söker nu en utbildad nagelteknolog för heltidsanställning. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå utav manikyr, nagelförlängning, pedikyr och ögonfransförlängning. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet från yrket. På grund av många kundkontakter behover du behärska det svenska språket, det är ett plus om du dessutom talar engelska och/eller spanska. Som person är du social, servicemedveten och professionell. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Erfarna frisörer till välrenommerade salonger i centrala Stockholm
KS Haircare Sweden AB
Baressos salonger erbjuder en trygg arbetsplats där du får bra utvecklingsmöjligheter såväl kvalitativt som kreativt. det finns goda möjligheter till en positiv löneutveckling och tydliga karriärvägar. Vi vill nu rekrytera tre nya medarbetare till våra två frisörsalonger på Södermalm i Stockholm. Arbetsuppgifter Klippningar, olika behandlingar samt viss varuförsäljning.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Frisör på fin salong i Backaplan, Göteborg!
Pias Elit Hår & Skönhet
Pias Elit Hår & Skönhet är en salong som ligger centralt i Backaplan ca 3-4 minuter från spårvagn och buss. Vi är i nuläget 3 frisörer som jobbar tillsammans med hud- och nagelterapeuter för att våra kunder ska bli väl omhändertagna på ett och samma ställe. Vi söker dig som vill jobba som frisör tillsammans med oss, med alla förekommande uppgifter inom frisöryrket. Du behöver vara utbildad frisör eller trainee eller ha några års erfarenhet från yrket.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Undersköterska eller hudterapeut sökes - Malmö
Dermadent Center/ Estetik Klinik Nära AB
Kort beskrivning av företaget: Vi ska utföra olika skönhetsbehandlingar såsom: hårborttagning med laser, tandblekning, ögonfransförlängning, manikyr, botox och filler. Beskrivning av arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter som personal hos oss innebär olika typer av hudvårdsbehandlingar och skönhetsvård samt ge personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Frisör
Hair Cosmetic
Vi har en ledig tjänst som frisör hos Hair & Cosmetic Salong som finns i Handen. Vi söker en frisör som kan allt inom yrket frisör, som att göra klipp, färg och slingor m.m. Både dam- och herrfrisör. Vårt behov är omgående och det finns möjlighet till både heltidsanställning samt deltid, detta kommer vi överens om innan anställning. Välkommen till ett Bra jobb och Bra betalt.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Toppklipp söker en herrfrisör/barberare.
Topp Klipp / Shoko & Lorans salong
Verksamhetsbeskrivning Vår nya fräscha salong ligger beläget i Sollentuna. Närmare bestämt på Tusbystråket 4C, ett väldigt kort stenkast från både pendelstation och busstorg. Salongen har 5 frisörstolar, en plats för en nagelskulptör. Salongen har funnits på plats sedan 70-talet, dock under olika namn och konstallationer. Vi har ett bra rykte för riktigt prisvärda behandlingar. Dessutom har vi en väldigt hög kvalité på våra anställda.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Frisör i Skärholmens Centrum
Ansamot AB/Hair & Cosmetic
Vi har en ledig tjänst som frisör hos Hair & Cosmetic Salong i Skärholmens Centrum. Vi söker en frisör som kan allt inom yrket frisör, som att göra klipp, färg och slingor m.m. Både dam- och herrfrisör. Vårt behov är omgående och det finns möjlighet till både heltidsanställning samt deltid, detta kommer vi överens om innan anställning. Välkommen till ett Bra jobb och Bra betalt.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Thaimassör till Sala
Almgren Nungruthai
Vi erbjuder Thai- och Fotmassage i vår salong i Sala och önskar nu anställa en till thaimassör. Vi vill därmed att du som är intresserad och diplomerad/utbildad thaimassör söker tjänsten direkt genom att skicka din ansökan via mail.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018