Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör sökes till Clinique de Luxe i Huddinge
Mjr Stockholm AB/ Clinique de Luxe
Vi söker dig som vill arbeta på en salong med familjär stämning, där kunden alltid är i fokus och bemöts på ett personligt och professionellt sätt. Om dig: -Vi ser att du har minst 2-3 års erfarenhet inom frisöryrket, behärskar färg- och slingtekniker, behärskar både herr och damklippningar. -Du är motiverad i ditt arbete och vill utveckla dig som frisör genom att lära dig nytt. -Du bör behärska svenska för att kunna kommunicera med våra kunder. Om oss: Vi är en etablerad salong som funnits i Huddinge nu i 27 år.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist :

Maskör till Borås Stadsteater
Borås Stad
Maskör till Borås Stadsteater till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-09. (Ref nr 22:2019:12) I Borås arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Vi på Salong Hair Fashion i Ludvika söker en utbildad och erfaren frisör!
Sayaz Etableringstjänst AB
Du som söker ska behärska allt inom yrket såsom dam- och herrklippning, färgning, slingor, permanent och uppsättningar. Du: - är behörig frisör - har en positiv inställning och bidrar till en trevlig atmosfär såväl i teamet som till kunder - är ansvarstagande och flexibel - kan bygga och utveckla starka kundrelationer - är noggrann och tycker om tt ha ordning omkring dig
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist :

Salongschef till Nikita Hair Charlottenberg
Nikita Hair Sweden AB
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi söker nu en driven salongschef till vår fina salong i Charlottenberg. Tjänsten är på 100 % med start så snart som möjligt efter överenskommelse.   Som salongschef hos oss har du ett totalansvar över salongen vilket innebär ansvar över den dagliga driften, budget och personal. Du arbetar som frisör och har avsatt administrativ tid. Vi söker dig som har en stor passion för frisöryrket och som är redo för nästa steg i din karriär!
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Duktig frisör sökes till modern salong på Södermalm
Hornstull Hårcenter AB
Populära Hornstull Hårcenter i Hornstull galleria söker personal till redan befintlig personalstyrka. Salongen erbjuder harmonisk och fräsch arbetsplats i moderna och attraktiva lokaler på bästa läge på Södermalm. Vi söker en duktig dam- och herrfrisör som förstår god service. Vårt mål är att erbjuda kunderna den bästa helhetsupplevelsen. Du skall vara en social, trygg, stresstålig och anpassningsbar person. Att du behärskar det svenska språket väldigt väl ser vi som en självklarhet.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Fotvårdsterapeut till Vårdcentralen Centrum
Bräcke diakoni, Hälsa och Vård, Vårdcentralen Centrum
Vårdcentraler inom Bräcke Diakoni Idéburen vardag Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna samt en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vill du veta mer om vilka vi är?
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Frisör Karlstad
Salong Babylon
Erfaren dam- och herrfrisör söker till Salong Babylon. Utbildning är ej ett krav. Välkommen in med din ansökan via mail.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist :

Massör/Massageterapeut
Kroppshälsan i centrum AB
Hälsan i Centrum som ligger centralt i Sala ,erbjuder professionell och personlig behandling av Legitimerade naprapater och cerfierade massörer. Vi har både kunskap, erfarenhet och ett brinnande intresse av att hjälpa till. Vi söker nu en Certifierad massör, som har god servicekänsla och arbetar under eget ansvar. Skulle någon ha intresse av att dessutom ta över verksamheten på sikt prata med ägare Annika Sandsten.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Flera frisörer sökes till heltidstjänster
SALONG HEVI
Arbetsgivaren söker fyra frisörer för fyra heltidstjänster. Arbetsbeskrivningar: Klippa hår, skäggvård, färga, föna, hårstyling. Kvalifikationer: Utbildning ej ett krav, erfarenhet som frisör är ett krav.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Med.Massageterapeut/kroppsterapeut till Musculus i Kalix
Musculus
Musculus är ett företag som funnits i Kalix sedan 2007. 2017 flyttade vi till nya lokaler lite mer centralt i Kalix, vi utökade även vårt produktsortiment och har i dag en liten butik där vi säljer produkter från Klinta, C/O Gerd, Weleda, Alpha- Plus, Holistic och Thorne. Idag är vi 3 st som jobbar på Musculus, 2 st jobbar deltid i butiken, 1 jobbar med behandlingar och träning. Vi behöver nu förstärkning på massage/kroppsterapeut sidan och söker dej som är utbildad minst massageterapeut eller motsvarande.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019