Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör sökes omgående
Saloon 01 AB
Arbetsuppgifter Vi på Saloon 01 söker en frisör som ska kunna klippa både herrar och damer till vår salong. Utbildning/Erfarenhet Utbildning och erfarenhet behövs i form utav gesällbrev.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

MARIA NILA SÖKER EDUCATION COORDINATOR!
Infinity Human Resources Sweden AB
Just nu söker vi en affärs- och projektinriktad Education Coordinator - en roll som nyckelaktör i vårt marknadsföringsteam, för den ständiga expansionen av Maria Nila inom hårvård- och skönhetsbranschen. VI ÄR MARIA NILA Maria Nila är inte som andra hårvårdsföretag. Våra 100 % vegancertifierade produkter är utvecklade med kärlek till djur, vår natur och ditt hår. Vi har en långsiktig planetbesparande vision med kontinuerligt stöd till naturskyddsprojekt runt om i världen.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019

Frisör till Lyko Nova Lund
Lyko Retail AB
VEM SÖKER VI  Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör inom vår studioverksamhet.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

FRISÖRER
Udrica, Marius
SALONGEN RUFS I TROLLHÄTTAN ANSTÄLLER ERFAHREN HAIR STILISTS ,FRISÖRER OCH EN SALONGCHEF .ERBJUDER BRA LÖN OCH GODA VILLKOR .
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

SLIQHAQ söker frisör eller barberare - anställd eller hyrstol
SLIQHAQ
Verksamhetsbeskrivning SLIQHAQ säljer produkter inom manlig skönhet och livsstil i vår butik och ehandel. Vi erbjuder 3000 artiklar till allt från rakning och skäggvård till hud, parfym och hårvård. SLIQHAQ blev utsedd till årets nykomling 2014 av Prisjakt. 2017 och 2018 nominerades SLIQHAQ som ett av 25 företag av Prisjakts dryga 5000 till kategorin Bäst Kundservice. Parallellt med vår butik, barberarsalong och e-handel driver vi UnderCclub - ett distributionsbolag mot butiker, e-handlare och frisörer.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Nikita Hair Kristianstad C4 Shopping söker frisör
Nikita Hair Sweden AB
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi expanderar och söker nu en frisör eller trainee som vill bli en del av vårt fantastiska team i Kristianstad på C4 Shopping!  Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig eller behörig frisör) • Kreativ och serviceinriktad • Flexibel och handlingskraftig • Entusiastisk och med glimten i ögat Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal) • Provision från trainee-nivå 1 samt provisio
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Salongschef till Sayso Hair & Style i Kungsbacka
Nikita Hair Sweden AB
Sayso Hair & Style – ett helt nytt frisörkoncept! Är du redo för nya utmaningar? Vi fortsätter lanseringen av vårt sprillans nya frisörkoncept Sayso Hair & Style och öppnar vår femte salong i Kungsbacka Kungsmässan den 24e oktober 2019! Sayso Hair & Style är ett ungt och kreativt frisörkoncept i Sverige och Norge som lovar att ge våra kunder ”no more bad hair days”. Vi öppnar nu vår femte salong i Sverige och söker en driven salongschef som vill vara med och bygga upp salongen från start. Som salongschef har du ett övergripande ansvar över salongen, den dagliga driften och din personal.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Nikita Hair Mölndal söker frisör eller trainee
Nikita Hair Sweden AB
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi fortsätter att expandera och söker nu en driven frisör som vill bli en del av vårt fantastiska team i Mölndal, Mölndal Galleria.   Vem är du? • Utbildad frisör (trainee med delprov, obehörig eller behörig frisör) • Kreativ och serviceinriktad • Entusiastisk och med glimten i ögat Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal) • Provision från nivå 1 samt provision på vårt egna märke Eleni & Chris
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 12-10-2019

Sökes: Göteborgs bästa frisör!
OnePartnerGroup Väst AB
Är du positiv, passionerad och brinner för att utvecklas som frisör? Vårkund expanderar och söker nu fler drivna och utbildade frisörer som vill tillhöra deras laguppställning. Salongen ligger mitt i hjärtat av Göteborg och vi söker både dig som söker heltidsjobb eller extrajobb medfrisörutbildning i bagaget. I gengäld lovar vi dig en av Göteborgs roligaste arbetsplatser! DINA ARBETSUPPGIFTER På salongen blir du en viktig del i ett glatt frisörteam där ni tillsammansjobbar för att ge en unik kundupplevelse.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 24-09-2019

Frisör
High Coast Haircare AB
Vi söker en behörig frisör till våran salong i Skellefteå.Vi ser helst att du har gesällbrev eller många års erfarenhet i yrket.Egenskaper vi söker är självgående ,social, positiv,och kreativ.Är du den vi söker så gå gärna in på salongen med ditt CV.Hoppas vi ses!
Skapad : 10-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019