Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Herrfrisör Kristianstad
JobCenter
Vilka är vi? Jobcenter är ett nytt och nytänkande företag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. Vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetssätt innebär att man arbetar i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta. När du arbetar som konsult på JobCenter så är du försäkrad och omfattas av kollektivavtal.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Damfrisör Kristianstad
JobCenter
Vilka är vi? Jobcenter är ett nytt och nytänkande företag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. Vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetssätt innebär att man arbetar i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta. När du arbetar som konsult på JobCenter så är du försäkrad och omfattas av kollektivavtal.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Frisör till Salong i centrala Göteborg
Yobify
För vår kunds räkning söker vi nu en Frisör. Om dig: * Utbildad Frisör gärna med några års erfarenhet * Erfarenhet av både dam och herrklippning * Kunna färga, tona och slinga * Är du nyutbildad är du också välkommen att söka Vår kund erbjuder: * Centralt belägen salong * Avkopplande och lugn miljö * Arbetar med enbart ekologiska produkter * Utbildning I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så kom in med din ansökan så fort du kan så vi kan berätta mer om tjänsten. Frisörer och barberare sökes
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Frisör sökes - Stockholm
Rufs & Kalufs
Rufs och Kalufs, Stockholm Rufs och kalufs är en av Stockholms bästa frisörsalonger med en stadigt växande kundbas. Här är du ständigt uppdaterad med de senaste trenderna inom allt ifrån frisyrer till arbetstekniker. Nu är vi på jakt efter en skicklig frisör som vill vara med oss och fortsätta att leverera stans snyggaste kalufser! För oss är det viktigt att du känner dig trygg på arbetsplatsen och att du får vara med och påverka. Vi är stolta medlemmar i Frisörföretagarna, som verkar för en seriös, lönsam bransch med sunt företagsklimat.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Frisör till Skönhetsfabriken
Clarion Hotel Post
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Skönhetsfabriken söker en Frisör Är du utbildad frisör och ser efter en anställning på en välkänd salong i centrala Göteborg? Vi ser efter en ny frisör kollega till vårt team på Skönhetsfabriken.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Frisör med kunskap inom Hårförlängning till IDANA Beauty i SKHLM Centrum
IDANA Beauty
IDANA Beauty är ett expanderande företag som brinner för skönhet och hälsa. Vi är specialister på löshår och har mer än 15 års erfarenhet inom hårförlängning. Vi erbjuder även äkta kvalitets löshår och exklusiva skönhetsprodukter direkt i webbshop eller i våran salong & butik. Nu söker vi nya medarbetare! Vi är ett ungt, kreativt och målinriktat team som brinner för att alltid leverera det vackraste håret och den bästa upplevelsen för våra kunder. IDANA Beauty är på jakt efter drivna och kreativa Hårförlängningsfrisörer till en heltidstjänst.
Skapad : 14-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Frisör till centrala göteborg!
OnePartnerGroup
Är du positiv, passionerad och brinner för att utvecklas som frisör? Vår kund expanderar och söker nu fler drivna och utbildade frisörer som vill tillhöra deras laguppställning. Salongen ligger mitt i hjärtat av Göteborg vid Kungsportsplatsen och vi söker både dig som söker heltidsjobb eller extrajobb medfrisörutbildning i bagaget. I gengäld lovar vi dig en av Göteborgs roligaste arbetsplatser! DINA ARBETSUPPGIFTER Som frisör arbetar du tillsammans med ditt härliga team i en pulserande miljö.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 26-07-2019

Hår & Häpna söker en ny stjärna till teamet på Gekås
Gekås Ullared AB
Har du erfarenhet som frisör och skulle vilja bli del av ett företag där din insats gör skillnad för människor? Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team på salongen på Gekås Ullared. Om oss Frisörsalongen Hår & Häpna ligger på plan 3 i vår shoppingfria zon. Här arbetar vi med sedvanliga frisörsuppgifter så som klipp, färg, sling och bryn.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Damfrisör
Donias Salong
Arbetsbeskrivning; Vi behöver två frisörer till vår salong. Vi ser att du har frisörutbildning. Arbetsuppgifterrna är de sedvanliga, klippa, färga både vuxna och barn. Kvalifikationer; Du talar svenska, engelska och arabiska.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Salong Eurostop söker frisör
Salong Eurostop, Jakob & Gabriel Salonger AB
Vi söker en frisör till vårat team där vi främst arbetar med professionella hårvårdsprodukter. I anställningen kommer du att kontinuerligt erbjudas kompetensutveckling i form av utbildningar, kurser och visningar. Vi söker dig som slutfört 3-årig gymnasieutbildmning mot frisör och meriterande är om du har tidigare yrkeserfarenhet. Vid frågor om tjänsten kontakta Jacob 073-9549171.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019