Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör sökes vikariat 1 år
City-Saxen i Borlänge Aktiebolag,
Nu letar vi på City Saxen efter en ny kollega som kan vikariera för en föräldraledighet med start 1/4 2021 och ett år framåt. Det finns god chans till fortsatt anställning för rätt person. Salongen ligger mitt i Borlänge Centrum.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-05-2020

Frisör sökes
Julliets Frisör
Nu söker vi på Julliet´s Frisör en eller flera kollegor för anställning till vår salong. Vi söker dig som är utbildad frisör eller under Utbildning/trainee med möjlighet att arbeta. Vill du veta mer? Kontakt: wasterlundlinda@gmail.com
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-01-2020

Damfrisör
Kayla Professional Hair & Beauty
Verksamhetsbeskrivning Som namnet antyder har vi med modernitet och professionalism i åtanke skapat Kayla Professional Hair & Beauty för dig som vill ge efter för en luxuös upplevelse. Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga erfarna frisörer/nagelbyggare och unga välutbildade förmågor. Det tillsammans med en fashionabel atmosfär bäddar för en minnesrik och avslappnad upplevelse. Rofyllt tillbakalutad kan du unna dig högklassiga skönhetsbehandlingar inom hårvård och nagelvård. Arbetsuppgifter Alla förekommande uppgifter som frisör.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Frisör
Ciseaux de salon
Vi är en ny modern salong som etablerar oss centralt i Ulricehamn Vi söker dig som behärskar allt inom yrket såsom dam-, herr- och barnklippning, färgning, slingor, permanent. Du skall ha dokumenterad utbildning och minst 2 års erfarenhet från yrket.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 14-12-2019

Frisör till Lyko i Kristianstad
Lyko Retail AB
VEM SÖKER VI  Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör inom vår studioverksamhet.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Frisör till Sollentuna
Beauty & Style 1 AB
I Sollentuna centrum hittar du vår salong med härlig atmosfär. Våra frisörer är erfarna och kunniga inom allt som gäller hårvård och en av våra främsta prioriteringar är att ta vara på det individuella hos varje kund. Vi erbjuder dam-, herr- och barnklippning, hårförlängning och mycket mer. Vi behöver nu rekrytera en erfaren frisör med minst ett års erfarenhet från frisöryrket. På grund av många kundkontakter är det ett krav att du som söker tjänsten kan tala god svenska. Gesällbrev är inget krav men meriternade för anställning.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Dam- och herr frisör sökes
Hussein Ahmed
Hej City salon & barbershop belägen i citytorget i östra göteborg. En salong för dam och herr samt nagelvård. Där jobbar en barberare på deltid. Vi söker dig som är utbildad frisör till vårt härliga salong för att vara en del av teamet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av klippning dam och herr samt styling. Färgning, permanent, keratinbehandling och trådning/vaxning. Är du frisör och söker jobb då är du välkommen att höra av dig via mejl. Ahmed.hussein24@hotmail.com
Skapad : 09-11-2019 Ansökningsfrist : 30-12-2019

Frisör på hel- eller deltid samt även trainee till Hår 2000 i Jönköping
Hairtime
Hairtime är en centralt belägen salong med stor kundkrets i Jönköping. Vi behöver bli fler och söker nu en ny frisör till vårt team. Du ska vara pigg och glad. Förstå vikten av goda kundrelationer och ha förmågan att sätta kunden i centrum. Viktigt är också att du är stresstålig och ordningsam. Vi ser fram emot din ansökan.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Frisör sökes
Hairtime
Hairtime är en frisörsalong i central Jönköping Vi söker nu en frisör. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Frisör
Ivans Barbershop Falun
Ivan's Barbershop Falun driver frisör- och barberarverksamhet sedan flera år. Just nu är vi i behov av att anställa en Frisör/Barberare på heltid eller deltid. Dina arbetsuppgifter kommmer i huvudsak bestå av att klippa och styla hår och skägg. Vi ser även gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbetet. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 07-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019