Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör, Huddinge
Mjr Stockholm AB/Murreshårstudio
Vi söker dig som vill arbeta på en salong med familjär stämning, där kunden alltid är i fokus och bemöts på ett personligt och professionellt sätt. Om dig: - Vi ser att du har minst 2-3 års erfarenhet inom frisöryrket, behärskar färg- och slingtekniker, behärskar både herr- och damklippningar. - Du är motiverad i ditt arbete och vill utveckla dig som frisör genom att lära dig nytt. - Du bör behärska svenska för att kunna kommunicera med våra kunder Om oss: Vi är en etablerad salong som funnits i Huddinge nu i 26 år.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Frisör till Lyko Halmstad
Lyko Retail AB
VEM SÖKER VI  Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör inom vår studioverksamhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Frisör sökes
NYA STUDIO KLIPPORAMA HANDELSBOLAG
Vi söker en frisör på deltid, helst med gesäll men inget krav för att ansöka. Vi söker dig som är glad, och älskar ditt yrke. Skicka din ansökan redan idag , eller titta in till oss på salongen!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Frisör till trendig salong i centrala Stockholm
Hair Studio AB
Hair Studio AB ligger i ett exklusivt och centralt område av Stockholm och är en trendig salong med cool inredning. Det handlar om en mycket trevlig arbetsplats mitt inne på Stockholms finaste gata med hög puls och social miljö. Vi har trevliga och medvetna kunder som sporrar oss till att ständigt utvecklas och hålla oss uppdaterade. Vi söker nu en frisör till vårt gäng, för rätt person erbjuder vi en bra fast lön med provision! Du är en utbildad frisör med erfarenhet och har ett hjärta för frisöryrket. Du behärskar dam- och herrklippning samt slingor och färg.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist :

FRISÖR/BARBERARE
Salong Figaro AB
Vi söker frisörer och barberare till våra salonger i västra Frölunda. Vårt företag expanderar och vi behöver bli fler kollegor i vårt härliga team! Det viktigaste för oss är så klart att ge kunden en sådan bra upplevelse som möjligt, att kunden känner sig väl omhändertagen. Det tror vi även speglar sig i hur vi jobbar tillsammans, därför är det viktigt att ha roligt och jobba som ett starkt team mot samma mål!
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Frisör med minst 5 års erfarenhet sökes
Salong Violett
Frisör till Salong Violett sökes. Krav: Minst 5 års erfarenhet i frisöryrket. Goda svenskakunskaper och eller engelskakunskaper är ett krav. Anställningen startar med en provanställning vilken kan övergå till en tillsvidareanställning. Är du intresserad ring Mojgan på 021-14 20 00
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist :

Hårspecialisten söker frisör
Hårspecialisten
Hårpecialisten har funnits i 48 år och du hittar oss i Tegnérgallerian mitt i city. Vi erbjuder både drop in och tidsbokning till våra kunder. Vi söker nu en utbildad frisör med kunskap om det mesta inom hårvård som är effektiv, stresstålig och självgående. För tjänsten krävs att du talar flytande svenska. Din ansökan skickar du till: Trendlineinvaxjo@hotmail.com Välkommen med din ansökan!
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Frisör
Salong Rufs
Salong Rufs finns i centrala Trollhättan i en ny och fräsch lokal. En erfaren frisör sökes som kan klippa både herr och dam. Utbildning är inget krav. Du ska kunna kommunicera i svenska. Du som söker tjänsten behöver vara serviceminded och social. Välkomen in till salongen med din ansökan eller ring till Elias tel: 076-2271526.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

FRISÖR
Cut N Style
Vi är en hår salong, där vi gör allt från att klippa och färga hår till att förlänga och behandla hår till ett härligt pris och toppkvalite produkter. Vår frisör har mer än 28 års erfarenhet i denna branchen. Vi finns på Skolgatan 1D, Ängelholm vilket är den bästa platsen där vi är både i centrum av stan och i centrum av en turist stad. Du som söker jobb hos oss ska kunna klippa både dam och herr samt långt och kort hår. Färgining av håret krävs också. Du ska vara självständig, trovärdig och kunna hantera stress på ett bra sätt.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Frisör till Lillans Group i Norsborg
Lillans Group AB
Vi på Lillans Group söker nu en duktig frisör. Vi söker dig som är både dam och herrfrisör och kan behärska allt inom yrket. Erfarenhet inom frisörbranschen är ett krav.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist :