Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör sökes!
Cut & Beauty Bar by Flora
Verksamhetsbeskrivning Arbetar med hår, naglar och hud. Arbetsuppgifter Främst arbete med hår som frisör men kan även bli fråga om manikyr/pedikyr. Utbildning/Erfarenhet Utbildning och erfarenhet önskvärt men erfarenhet som frisör är krav. Meriterande om man kan jobba med naglar (manikyr/pedikyr)
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Frisör
Salong Elias
Nu vill vi stärka vårt team och söker därmed en frisörer till vår salong. Är du duktig på att klippa, färga och slinga? Kan du klippa båda herr- & dam frisyrer? Hör av dig till oss! Vi letar efter personer med positiv anda och service mindset, som älskar detta yrke och som samarbetar bra i grupp. Vi ser gärna att du har minst sex månaders arbetslivserfarenhet. Vi vill gärna anställa kandidater som är berrättigad till stöd från Arbetsförmedlingen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Erfarna frisörer till välrenommerade salonger i centrala Stockholm
KS Haircare Sweden AB
Baressos salonger erbjuder en trygg arbetsplats där du får bra utvecklingsmöjligheter såväl kvalitativt som kreativt. det finns goda möjligheter till en positiv löneutveckling och tydliga karriärvägar. Vi vill nu rekrytera tre nya medarbetare till våra två frisörsalonger på Södermalm i Stockholm. Arbetsuppgifter Klippningar, olika behandlingar samt viss varuförsäljning.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Frisör på fin salong i Backaplan, Göteborg!
Pias Elit Hår & Skönhet
Pias Elit Hår & Skönhet är en salong som ligger centralt i Backaplan ca 3-4 minuter från spårvagn och buss. Vi är i nuläget 3 frisörer som jobbar tillsammans med hud- och nagelterapeuter för att våra kunder ska bli väl omhändertagna på ett och samma ställe. Vi söker dig som vill jobba som frisör tillsammans med oss, med alla förekommande uppgifter inom frisöryrket. Du behöver vara utbildad frisör eller trainee eller ha några års erfarenhet från yrket.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Frisör
Hair Cosmetic
Vi har en ledig tjänst som frisör hos Hair & Cosmetic Salong som finns i Handen. Vi söker en frisör som kan allt inom yrket frisör, som att göra klipp, färg och slingor m.m. Både dam- och herrfrisör. Vårt behov är omgående och det finns möjlighet till både heltidsanställning samt deltid, detta kommer vi överens om innan anställning. Välkommen till ett Bra jobb och Bra betalt.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Toppklipp söker en herrfrisör/barberare.
Topp Klipp / Shoko & Lorans salong
Verksamhetsbeskrivning Vår nya fräscha salong ligger beläget i Sollentuna. Närmare bestämt på Tusbystråket 4C, ett väldigt kort stenkast från både pendelstation och busstorg. Salongen har 5 frisörstolar, en plats för en nagelskulptör. Salongen har funnits på plats sedan 70-talet, dock under olika namn och konstallationer. Vi har ett bra rykte för riktigt prisvärda behandlingar. Dessutom har vi en väldigt hög kvalité på våra anställda.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Frisör i Skärholmens Centrum
Ansamot AB/Hair & Cosmetic
Vi har en ledig tjänst som frisör hos Hair & Cosmetic Salong i Skärholmens Centrum. Vi söker en frisör som kan allt inom yrket frisör, som att göra klipp, färg och slingor m.m. Både dam- och herrfrisör. Vårt behov är omgående och det finns möjlighet till både heltidsanställning samt deltid, detta kommer vi överens om innan anställning. Välkommen till ett Bra jobb och Bra betalt.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

DAMFRISÖR I ED
Salong Lee
Salong Lee är en nyöppnad frisörsalong i Ed. Vi är just nu 3 som jobbar på salongen och söker dig som vill jobba som damfrisör tillsammans med oss. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Det är meriterande om du har frisörutbildning men det viktigaste är att du har erfarenhet från yrket och att du trivs med att jobba i team. Välkommen med din ansökan via mail till: tatu.mah@hotmail.com
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist :

Frisör
Salong Margoth
Vi söker dig som brinner för frisering och som vill jobba framåt med oss. I vår salong får du använda och visa din kreativitet och dina kunskaper för att ge våra kunder den bästa servicen. Du ska ha god kunskap inom klippning, samt klarar av olika behandlingar. Frisörutbildning är ett krav. Ett par års erfarenhet är mycket meriterande Det är viktigt att du behärskar det svenska språketdå du har många kundkontakter. . Vi är idag två frisörer som vill bli tre där vi behöver förstärkning av just dig! Salongen har många stamkunder och en inarbetad kundgrupp.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist :

Frisör till Haninge centrum(sökes omgående!)
FRISÖR PÅ POSEIDONS TORG AB
Vi söker en frisör till vår salong i Haninge centrum! Utföra frisörsysslor som dam- och herrklippning !Social person som lägger kunden i fokus! Tjänsten sökes omgående och tillsätts omgående! Du kan ringa Malki på 073-7025884 eller besök oss på salongen!! Vi söker en vanlig person som är omtänksam, glad och kan jobba både i grupp och självständig! Välkomna att höra av er! En vanlig frisör salong som ligger i Haninge centrum, med 4 klippstolar och 2 schamponeringar!
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018