Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör
Hair by Sisters Handelsbolag
Sedvanliga arbetsuppgifter såsom klippning, färgning, slingor och permanent. Ingen erfarenhet krävs. Vi ser att rätt person kan Engelska och Svenska då arbetet har hög kundkontakt. Endast seriösa ansökningar, tack!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Erfaren frisör - Stockholm
Fleming salong
Frisörsalong Fleming Salong behöver utöka sin personalstyrka med en frisör Vi söker dig, kille eller tjej, som har erfarenhet av både dam- och herrklippning. Du behöver inte ha utbildning utan det viktiga är att du behärskar yrket. Om du har erfarenhet av rakning med kniv och varm handduk, så kallad "Turkish Towel Shave", så är det meriterande. Har du erfarenhet av färgning och slingor samt kunskap om trådning av ögonbryn är detta meriterande. Ansökningar som ej uppfyller kravet kommer ej att beaktas!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :

Dam- och Herrfrisörer sökes till Vårby, Huddinge
Nali Frisörsalong HB
Vi söker nu frisörer för olika uppdrag: En frisör med erfarenhet av damfrisering Två frisörer med erfarenhet av herrklippning.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :

FRISÖR till MÖRBY CENTRUM
Frisörerna i Mörby AB
Väletablerad frisörsalong i Mörby Centrum söker personal. Avståndet från T-centralen är 15 minuter med tunnelbana och vi får fler och fler kunder. Vi behöver utöka personalstyrkan med frisörer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dam- och herrklippning samt behandlingar. Är du utbildad frisör är det meriterande dock inget krav. Du ska kunna tala och förstå det svenska språket för att kunna kommunicera med kunden. Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Barber/Frisör
BarberShop Nordby AB
BarberShop Nordby erbjuder ett barberar koncept i en amerikans vintage miljö där herrar kan få allt från en lyxig hot towel shave till klassiska pompadour frisyrer. Vårt mål är att kunden alltid ska känna sig nöjd och bekväm. Därför inriktar vi oss väldigt mycket på service och självklart passionen i hantverket. Herren får det lilla extra genom att bara luta sig bakåt och bli omhändertagen. Rykande varma handdukar, handvispat raklödder, skön rakolja, sylvassa rakknivar och en skicklig barberare ger en väldigt behaglig rakning.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Dam- och herrfrisör sökes till Skärholmen
Sätra Klippotekt, La Siesta
Om dig Vi söker dig som vill jobba som herrfrisör, damfrisör eller med båda.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Koivisto/Karlsson i Stockholm söker frisör
Koivisto/Karlsson
Vi expanderar och söker ytterligare en frisör till vårt team! Vi söker dig som är utbildad frisör och är nyfiken på att specialisera dig inom klippning. Som frisör hos oss kommer du ingå i ett team om 14 personer och ta kunder i vår salong på Tegnérgatan 12 i Stockholm. Vi ser att du är driven och har stor passion för frisöryrket. Du trivs med att arbeta i team och i ett högt tempo. Vår filosofi är att det alltid finns mer att lära. Vi jobbar därför med ett internt utbildningssystem där samtliga frisörer specialiserar och vidareutbildar sig oavsett tidigare erfarenhet.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Salong L'Image söker frisör
Salong L`Image AB
Beskrivning av arbetsuppgifter: Salong L'Image i Upplands-Väsby söker en frisör på heltid med ett brinnande intresse för yrket. Vill du hyra stol så finns möjlighet till det. Beskrivning av kvalifikationer: Vi vill att du har minst 1-3 års erfarenhet. Du behärskar svenska språket pga mycket kundkontakter. Övriga villkor: Du kommer att arbeta i en mycket fräsch salong med ett bra team. Arbetsplatsen ligger centralt i Upplands Väsby med bra kommunikationsmöjligheter. Läs gärna mer om salongen på vår hemsida www.limage.se
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Frisörer till Linköping
George Saado
Salong Superstar finns i centrala Linköping. Vi är nu i behov av att anställa 2 utbildade och erfarna dam- och herrfrisörer. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Frisör till Järfälla
Hair Academy
Vi söker en erfaren frisör som kan både dam- och herrklippning, samt färg och annat som hör frisöryrket till. Hair Academy är både en frisörskola och salong och söker dig som är noggrann och plikttrogen, vi har roligt på jobbet och är en trivsam arbetsplats. Tjänsten är heltid tillsvidare, deltid enligt överenskommelse om önskemål finns. Välkommen med din ansökan.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist :