Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hårcenter Stockholm söker frisör
Hårcenter Stockholm
Hårcenter Stockholm är en fräsch hårsalong mitt i Stockholm city. Vi har många dropinkunder samt tidsbokningar. Du skall vara en glad och positiv person som brinner för det du jobbar med. Du behöver kunna svenska på en god nivå. Du kan allt som har med frisöryrket att göra. D.v.s. klippa, färga och göra slingor. Allt annat är plus i kanten. Självgående och minst 2-3 års erfarenhet i yrket. Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan och CV!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Hårgänget söker frisör
Hårgänget
Vill du vara en av gänget som jobbar i en central salong mitt i city? Då är detta något för dig. Erfarenhet är ett plus, men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka. Vi kräver dock att du är utbildad. Då du kommer att arbeta med kunder så är det bra om du behärskar svenska språket. Vi har två tjänster varav den ena är på deltid 50-75% och den andra är på heltid. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Frisör
TOP CUT
Salong "TOP CUT" söker en serviceminded, erfaren och duktig frisör. Du ska kunna herr- och damklippning, behärska färgning och foljeslingor. Har du erfarenhet av arbete med fransar, naglar eller annat inom skönhet är det meriterande. Det finns möjlighet till utökning på salongen för arbete inom detta. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Hair & Co Burlöv Center AB söker en utbildad frisör.
Hair & Co Burlöv Center AB
Hair & Co Burlöv Center AB söker en utbildad frisör till vårt team. Arbetsuppgifter: Klippning, färgning och göra slingor. Utbildning: Diplom eller gymnasieutbildning. Behärska svenska språket Ett krav är att du skall kunna jobba på helger.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Herr- och Damfrisör
Symba Kosmetic & Cloth Shop
KANDIDATER MAILAR ELLER RINGER ARBETSGIVARE DIREKT Erfaren Herr- och Damfrisör till Skärholmen
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 12-04-2019

Herrfrisör till Guldsaxen i Södertälje
Guldsaxen
Vår salong ligger i Södertälje och nu söker vi en herrfrisör Arbetsuppgifter: Herrklippning Du du kommer att ha kundkontakter behöver du kunna prata svenska. För mer information och ansökan ring: 070-7578953 eller skicka e-post till: nidhal.wali@hotmail.com Välkommen med din ansökan!
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist :

FRISÖR/BARBERARE VÄSTRA FRÖLUNDA, MÖLNDAL OCH CITY
Salong Figaro AB
Vi söker frisörer och barberare till våra salonger. Vårt företag expanderar och vi behöver bli fler kollegor i vårt härliga team! Det viktigaste för oss är så klart att ge kunden en sådan bra upplevelse som möjligt, att kunden känner sig väl omhändertagen.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist :

Frisör sökes till Tanums Frisörsalong (Gorgor frisör)
Tanums Frisörsalong
Tanums frisörsalong söker nu dig som är frisör! I arbetet ingår samtliga uppgifter i salongen - till exempel att ta emot kundbokningar, herr- och damfrisering, utföra hårbehandlingar, försäljning av hårvårdsprodukter, städning, ta betalt av kunder.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Herrfrisör och barberare
La Barbiere sverige AB
La Barbiere är en barbersalong som erbjuder förstaklassiga behandlingar och klippningar. Våra tjänster utförs med högsta omsorg. Vi söker nu en barberare med erfarenhet. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Frisör
Hairstars i Stockholm AB
OM OSS Belägen i Stockholms hjärta och mest modeinriktade stadsdel Södermalm har vår salong legat i 35 år. I vår blandade kundkrets ingår kändisprofiler, företagskunder och återkommande trevliga människor i alla åldrar. Vår långa erfarenhet kan bidra till din utveckling och vårt breda kontaktnät ger möjlighet till galor, event och bröllopsjobb. Läs mer på hairstars.se OM DIG Det är meriterande om du har erfarenhet inom klipp, färg, styling och makeup.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist :