Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör till nyöppnad salong i Stockholm
Miasam AB
Vi kommer att öppna upp en ny salong i gallerian på Hammargatan med invigningsdag 2018-11-15 och söker frisörer med kunskap om både dam- och herrklippning samt barberare. Förutom klippning förekommer även arbetsuppgifter såsom färgning och slingning med mera. Du som söker får gärna ha tidigare arbetserfarenhet eller utbildning men det är inget krav.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 24-02-2019

Barberare/Herrfrisör sökes till Umeå
Dilans Salong
Välkommen till vår nya, fräscha studio Dilans Salong på Ålidhem Centrum. Från och med 1 december kommer vi att utöka vår studio studio till över 100 kvm och söker nu fler kollegor som vill arbeta med oss. Vi söker en Barberare med lång erfarenhet i yrket. Boende går att ordna. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista publicering dag. Välkommen redan idag med din ansökan!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Frisör sökes till Umeå
Dilans Salong
Välkommen till vår nya, fräscha studio Dilans Salong på Ålidhem Centrum. Från och med 1 december kommer vi att utöka vår studio till över 100 kvm och söker nu fler kollegor som vill arbeta med oss. Vi söker damfrisör med lång erfarenhet i yrket. Boende går att ordna. Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista publicering dag. Välkommen redan idag med din ansökan!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Erfaren frisör sökes till salong vid Brommaplan
Brommaplans Hårateljé
Vi söker nu en frisör till vår salong vid Brommaplan. Vi söker dig som kan klippa både dam/herrfrisyrer och kan allt inom frisöryrket såsom färga och slinga. Erfarenhet är meriterande. På grund av kundkontakterna är svenska ett krav.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist :

Frisör till Göteborg
Apiccasso salong
Salongen söker nu en driven frisör! Vi ser gärna att du har erfarenhet av både herr och damklippning. Erfarenhet av yrket är meriterande fast inget krav. Har du möjlighet till anställningsstöd så vill vi jättegärna höra av dig.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist :

Vi söker nu ytterligare en Frisör!
Soheilas Hårstuga
Frisör sökes! Vi söker nu ytterligare en frisör till vår salong , som ligger i sydöstra Sveriges största handelsområde, Hansa City i Kalmar. Kanske är du sugen på att byta salong,eller är en nyutbildad talang? Viktigt är att du har goda kunskaper inom frisöryrket, men vi förutsätter även att du är självgående,flexibel, har god kommunikationsförmåga är serviceinriktad, behärskar svenska språket och har godkänd frisörutbildning. I vårt team prioriterar vi våra kunder och arbetsglädje. Lön enligt avtal, med bra förmåner.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Frisör till Sjöstadssalongen i Stockholm
Sjöstadens Salong AB
Om oss: Välkommen till Sjöstadens frisörsalong. Vi på Sjöstads salongen vill att kunden alltid skall känna sig personligt bemött, omsorgsfullt behandlad och att kunden lämnar vår salong nöjd. Tack vare vår breda kompetens ger vi kunderna gärna förslag och idéer på frisyrer som passar just individen. Hos oss skall kunden alltid känna sig nöjd, bli behandlad med omsorg i en kreativ miljö där inredning, musik och tidningar ger inspiration och där man möter likasinnade människor.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Frisör
Elias Salong i Karlstad AB
Elias Salong i Karlstad söker en frisör. Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbeten inom yrket som klippning, uppsättningar, färgning mm. Kvalifikationer: Du har erfarenhet eller utbildning inom yrket. Du är serviceinriktad och kundvänlig, flexibel samt social och utåtriktad.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Herrfrisör till Bandhagen
Mansour, Khaled Samyr
Salongen behöver en herrfrisör som kan klippa och raka skägg. Erfarenhet av herrklippning är meriterande fast inte ett krav. Vi behöver personal omgående! Kontakta oss genom att ringa eller mejla idag.
Skapad : 17-10-2018 Ansökningsfrist :

Hårkliniken söker frisör med erfarenhet av peruker till Linköping
Hårkliniken
Linköpings Hårklinik är en dam- och herrfrisörsalong som även erbjuder fotvårdsbehandlingar. Vi söker nu en frisör. Vi söker dig som har mycket god känsla för service, tycker om kundkontakt och vill ge kunden det lilla extra. Du ska vara utbildad frisör, gärna med erfarenhet Du ska ha tidigare erfarenhet av peruker.
Skapad : 17-10-2018 Ansökningsfrist :