Error message

Notice: Trying to get property of non-object in arbetsformedlingen_search_element_results() (line 431 of /var/www/www.workwithus.se/sites/all/modules/arbetsformedlingen/plugins/content_types/arbetsformedlingen_pane.inc).
Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Massör/Massageterapeut
World Class Strängnäs
World Class Strängnäs söker massör, vikariat Arbetsuppgifter: Du som söker är utbildad massör eller massageterapeut. Arbetsuppgifterna består av att utföra alla sedvanliga behandlingar inom yrket. Det är meriterande om du har vana vid att arbeta med behandlande massage. Är du också personligt intresserad att träning, friskvård och hälsa är detta meriterande. I rollen som massör är du en del av World Class ansikte utåt. Krav: Certifierad massör Arbetslivserfarenhet inom yrket Körkort Då vi är i behov av en massageterapeut/ massör omgående så sker rekryteringen fortlöpande.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Thaimassör
Siam Royal Massage SRM i Halmstad HB
Siam Royal Massage - Thaimassage Halmstad. Vi är en familj som startade massagefirman Siam Royal Massage sommaren 2008, mitt i finanskrisen, den första seriös & riktigt professionella thaimassage med stämningsfullt salong i Halmstad. Vi finns på Lars Motinsväg 29 i Söndrum. Vi söker nu två erfarna Thai massörer på 50% Du behöver ha erfarenhet av medicinska massage eller fotmassage, kan du båda är det ett stort plus. För att kunna prata med kunderna behöver du kunna svenska eller engelska. Självklart är du serviceminded och tycker om att träffa kunder.
Skapad : 08-03-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Massör/Massageterapeut
Vinnarspåret
Massageterapeut / Massör Vinnarspåret är ett företag som erbjuder fysioterapi, personlig träning, gruppträning, utbildning och massage till privatpersoner och företag / föreningar. Vi har en mottagning i Örebro samt verkar på Företag i Fagersta kommun. Nu söker vi omgående en utbildad Massör / Massageterapeut till Fagersta för deltidsarbete 1-2 dagar/v. Vi värdesätter flexibilitet, drivkraft och god social kompetens. Vi ser det som en fördel om du arbetat några år med massage, gärna inom företagshälsovården. Arbetet innebär massage på företag i förebyggande och rehabiliterande syfte.
Skapad : 04-03-2019 Ansökningsfrist : 27-03-2019

Massageterapeut sökes till Södertälje
Telge Hälsocenter AB
Telge Hälsocenter är en arbetsplats där friskvård och kroppsvård är i fokus. Vi befinner oss i centrala Södertälje och har stor erfarenhet inom olika behandlingar. Totalt har vi 13 terapeuter under samma tak. Vi söker för närvarande en massageterapeut som vill jobba i en modern miljö och med trevliga kollegor. Tjänsten är till en början på deltid som kan bli till en heltidstjänst. Vi vill gärna att du är social och serviceinriktad med kunden i fokus. Är du intresserad så hör gärna av dig på mailadressen: sigge@telgehalsocenter.se
Skapad : 04-03-2019 Ansökningsfrist : 04-04-2019

Thaimassör till salong i Nynäshamn
Lilla Noi
Lilla Noi startade för ca 8 år sen och har ett erkänt seriöst rykte. (70% kvinnliga kunder). Vi har en stor del stamkunder. Vi söker dig som har utbildning i traditionell thailändsk massage.
Skapad : 28-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

SOMMARSÄSONG - MASSÖRER
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Inför sommarsäsongen 2019 söker vi massörer till vårt SPA. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 25-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Massör till Uppsala Spa
Uppsala Spa & Skönhetsvård
På Uppsala Spa arbetar auktoriserade hud och spa-terapeuter. Hos oss kan du få en skön upplevelse för både kropp och själ. Vi erbjuder en mängd härliga behandlingar. Allt inom hudvård och spa, till exempel kurbad, aromainpackning, lerinpackning, ansiktsbehandling, klassisk helkroppsmassage och kosmetisk tatuering av bryn. Vi söker nu massörer för anställning på både hel- och deltid till vårt spa i Gränby köpstad. Du som söker tjänsten är utbildad massör med godkänd examen. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från spa-anläggning och yrket massör.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist :

Certifierad Thaimassör
Hallsbergs Thaimassage
Söker en certifierad thaimassör Du som söker tjänsten ska vara: Serviceinriktad Glad Trevlig Positiv Erfaren thaimassör Sökande söker tjänsten genom att ringa eller maila till slava79@hotmail.com
Skapad : 15-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Skapad : Ansökningsfrist :

Massör
Arena Älvhögsborg
Arena Älvhögsborg erbjuder ett av landets främsta utbud levererat på två anläggningar. Oavsett om du representerar en idrottsförening, företag eller privatperson utlovar vi en mötesplats fylld av energi.
Skapad : 29-01-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019