Error message

Notice: Trying to get property of non-object in arbetsformedlingen_search_element_results() (line 431 of /var/www/www.workwithus.se/sites/all/modules/arbetsformedlingen/plugins/content_types/arbetsformedlingen_pane.inc).
Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Certifierade massörer till företagsfriskvård, fasta uppdrag samt vikarie
NIANA AKTIEBOLAG
Niana är en rikstäckande friskvårdsleverantör som erbjuder hälsostrategisk utveckling, behovsanalyserar och hjälper företag med träning och behandlingar på arbetsplatsen. Vi växer och behöver nu fler medarbetare till vårt massageteam där vi nu söker certifierade massörer för uppdrag hos våra företagskunder samt till vår klinik i Kista. Arbetsplatsen är inom Stockholmsområdet, både inom och utanför tullarna.
Skapad : 11-06-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Massör
Yihe Massage & Akupunkturklinik HB
Hej ! vi söker en duktig massör med olika massage. minst två års erfarenhet. det är jättebra du kan prata mandarin och svenska .
Skapad : 01-06-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Massör/Massageterapeut sökes till Karlstad
HälsoCentrum i Karlstad AB
Vi på HälsoCentrum i Karlstad söker en medarbetare! Vi söker dig som är utbildad massör inom klassisk massage. Dina arbetsuppgifter är de sedvanliga som massör, framför allt inom terapeutisk massage. Kvalifikationer: Det är ett krav att du som söker är utbildad massör inom klassisk massage. Meriterande är om du är certifierad av Branschrådet Svensk Massage. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utöver din goda kompetens inom massage önskar vi att du är serviceinriktad, social, självgående, flexibel och ansvarstagande.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist :

Certifierad Thaimassör
Hallsbergs Thaimassage
Söker en certifierad thaimassör Du som söker tjänsten ska vara: Serviceinriktad Glad Trevlig Positiv Erfaren thaimassör Sökande söker tjänsten genom att ringa eller maila till slava79@hotmail.com
Skapad : 06-05-2019 Ansökningsfrist :

Massör till Uppsala Spa
Uppsala Spa & Skönhetsvård
På Uppsala Spa arbetar auktoriserade hud och spa-terapeuter. Hos oss kan du få en skön upplevelse för både kropp och själ. Vi erbjuder en mängd härliga behandlingar. Allt inom hudvård och spa, till exempel kurbad, aromainpackning, lerinpackning, ansiktsbehandling, klassisk helkroppsmassage och kosmetisk tatuering av bryn. Vi söker nu massörer för anställning på både hel- och deltid till vårt spa i Gränby köpstad. Du som söker tjänsten är utbildad massör med godkänd examen. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från spa-anläggning och yrket massör.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist :

Skapad : Ansökningsfrist :

Massör
TP Beautycare
T P Beautycare i Västerås söker en Thaimassör till sin verksamhet. Anställningen är en visstidsanställning på ett år men kan övergå till tillsvidareanställning. Är du intresserad kontakta Pertti Palonto, 070-6374523
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist :

Massör/ Massageterapeut sökes till Karlstad
HälsoCentrum i Karlstad AB
Vi på HälsoCentrum i Karlstad söker en medarbetare! Vi söker dig som är utbildad massör inom klassisk massage. Dina arbetsuppgifter är de sedvanliga som massör, framför allt inom terapeutisk massage. Kvalifikationer: Det är ett krav att du som söker är utbildad massör inom klassisk massage. Meriterande är om du är certifierad av Branchrådet Svensk Massage. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utöver din goda kompetens inom massage önskar vi att du är serviceinriktad, social, självgående, flexibel och ansvarstagande.
Skapad : 23-11-2018 Ansökningsfrist :

Thaimassör sökes i Halmstad
Yim Siam Thaimassage
Vi söker dig som är utbildad Thaimassör. Du ska ha goda erfarenheter i branschen, social och arbetsvillig. Svenska och engelska är meriterande. arbetstiden kan varierar från 50% till 100%. Ring gärna för att berätta lite om dig själv och för att ansöka. Varmt välkommen!
Skapad : 22-11-2018 Ansökningsfrist :

Thaimassör
Relaxthai Falun AB
Verksamhetsbeskrivning Relaxthai Falun AB är ett massage institut som har både massage och andra behandlingar. Arbetsuppgifter Olika typer av massage. Utbildning/Erfarenhet Utbildad massör inom thai massage.
Skapad : 16-11-2018 Ansökningsfrist :