Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nagelteknolog/fransstylist till salong i Växjö
Växjö Nails Center AB
Vårt företag finns i 5 olika städer i Sverige. Vi har många års erfarenhet av branschen. Vi ger råd och gör att kunderna mår bra när de är hos oss. Center Nail är salongen för dig som tycker det är viktigt med vackra och fräscha naglar. Vi är specialiserade på proffessionell hand & nagelvård. Vår ambition är alltid att erbjuda dig tjänster och service av högsta kvalité. Vi söker nu två nagelteknolog/fransstylister till vår salong i Växjö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Nagelteknolog sökes
Ly Nails
Arbetsuppgifter: Akryl, Nagelförlängning, Pedikyr, Ögonfransar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Nagelterapeut/Nagelteknolog
NEM NEM QUAN RESTAURANG AB
Globen Nails AB är en nagelvårdsspecialist som är Sveriges snabbast växande inom denna bransch.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Sassy Lashes AB i Uppsala söker fransstylister
Sassy Lashes AB
Sassy Lashes AB söker flertalet fransstylister. Vi jobbar med bland annat singelmetoden, dvs att vi sätter på fransarna en & en. På så sätt ser det mest naturligt ut & är den skonsammaste metoden för våra naturliga fransar. Vi använder det senaste utvecklade naturmaterialet, silkesfransar. Det är ett hantverksarbete som kräver noggrannhet och tålamod av dig då du jobbar detaljerat enligt singelmetoden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Nagelterapeut/Nagelteknolog
NAILS TRAN AB
Nagelteknolog till Kristianstad Vi är ett företag som består av tre nagelsalonger i södra Sverige, Vi finns i Kristianstad, Karlskrona och Karlshamn. Den aktuella tjänsten gäller arbete på salongen i Kristianstad. Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. Vi har lång och god erfarenhet inom branschen . Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-10-2018

Tandblekare till Linköping
George Saado
Salong Superstar är en skönhets och vårdsalong i centrala Linköping. Vi är nu i behov av att anställa tandblekare till vår verksamhet. Du behöver inte vara utbildad då vi kommer erbjuda en internutbildning i tandblekning. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Nagelterapeut
TÔ Thi Bay
Manikyr, pedikyr, design på naglar, Nagelförstärkning. Borttagning, påsättning av tippar. Vid pedikyr ingår även fot och benmassage. Meriterande: Talar Vietnamesiska Förkunskaper ej nödvändiga, dock är det meriterande. Praktikmöjlighet går att ordna. Huvudverksamhet idag är nagelmode,men här finns även hudvård, på sikt kommer även att finnas förlängning av ögonfransar och frisör.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

SPATERAPEUTER
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Ögon och fransspecialist sökes till Stockholm
Olfa Skönhetsvård
Nu söker vi en medarbertare som kommer att arbeta med ögonfransförlängning. Rätt person ska vara utbildad inom området alternativt ha dokumenterad erfarenhet. Vi ser att man kan prata och förstå svenska eller engelska så att vi kan kommunicera med varandra på arbetsplatsen och med våra kunder. Vi tar emot ansökningar via e-post eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Massör/SPA terapeut på STF Grövelsjön Fjällstation VINTER 2018/2019!
Svenska Turistföreningen STF AB
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018