Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nagelteknologer samt ögonfransteknolog sökes
Michael Nail AB
Michael Nail är en nystartad nagelsalong i Sollentuna. Vi erbjuder manikyr, pedikyr, nagelförlängning och ögonfransförlängning. Vi söker två nagelteknologer samt en ögonfransteknolog för omgående anställning. Ett krav är att du har utbildning samt tidigare erfarenhet inom yrket. Välkommen med din ansökan antingen via mail: nhung-truong@live.se tel: 073-5804195
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist :

Badvärd Svegsbadet
Härjedalens kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen. Vi söker dig som tycker om att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Fransstylist/Fransförlängning till IDANA Beauty i SKHLM Centrum
IDANA Beauty
IDANA Beauty är ett expanderande företag som brinner för skönhet och hälsa. Vi är specialister på löshår och har mer än 15 års erfarenhet inom hårförlängning. Vi erbjuder även äkta kvalitets löshår och exklusiva skönhetsprodukter direkt i webbshop eller i våran salong & butik. Nu söker vi en ny Fransstylist! Vi är ett ungt, kreativt och målinriktat team som brinner för att alltid leverera det vackraste allt inom allt inom olika Beauty tjänster och den bästa upplevelsen för våra kunder. IDANA Beauty är på jakt efter en driven och kreativ Frannsstylist till en heltidstjänst.
Skapad : 14-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Brow and Lash Artist Göteborg
Rapide Brow & Lash bar
Nu söker vi i Rapide-familjen nyastjärnorinför sommaren med chans till förlängning i höst -i hela Stockholms regionen. Rapide Brow and Lash Bar är den ledande skönhetskedjan med 16 barer runt om i Sverige.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 25-12-2019

Vi söker en Skönhetsvårds assistent
CHINUR CLINIQ AB
Vi söker en assistent till vår vård- och skönhetsklinik. Tjänsten är en deltidsanställning på 50%. Tjänsten är förlagd till vår klinik på Segelbåtsvägen 2 i Stora Essingen.Du ska ha intresse för skönhetsvård.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 03-08-2019

Nagelterapeut/Nagelteknolog i Oskarshamn
Showcase
Showcase is a nail techonolgy, massage and footcare salon in Oskarshamn. We are now looking for you who are techonologist and masseur. You will need education for the job as a nail technologist and masseur and at least 1 year of workexperience. We assume you are polite and serviceminded as a person.
Skapad : 01-07-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Lash and Brow Stylist
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen? Vi söker dig som brinner för skönhet och har en extremt bra känsla för service! Du kommer jobba i ett team på 2-3 stycken då vi inte är så många i vår Malmö salong. Detta innebär att du måste vara en team-player och väldigt flexibel. Det kan bli aktuellt att någon gång även ta pass i vår salong på Nova Lund. Vi ser gärna att du är fransstylist, kan tråda och/eller har annan relevant erfarenhet av skönhetsbranschen. Men inga krav på tidigare erfarenhet då vi utbildar våra anställda inom våra behandlingar.
Skapad : 26-06-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Lash and Brow stylist Malmö
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen? Vi söker dig som brinner för skönhet och har en extremt bra känsla för service! Du kommer jobba i ett team på 2-3 stycken då vi inte är så många i vår Malmö salong. Detta innebär att du måste vara en team-player och väldigt flexibel. Vi ser gärna att du är fransstylist, kan tråda och/eller har annan relevant erfarenhet av skönhetsbranschen. Men inga krav på tidigare erfarenhet då vi utbildar våra anställda inom våra behandlingar.
Skapad : 10-06-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Brow Artist Nova Lund
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen och representera oss på Nova Lund? Är du social, flexibel och driven för att lära dig något nytt inom skönhetsbranschen? Rapide brow and lash bar är den ledande skönhetskedjan med 16 barer runt om i Sverige.
Skapad : 09-05-2019 Ansökningsfrist : 26-10-2019

Brow Artist Göteborg
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen och representera oss på Åhlens Nordstan och NKi Göteborg? Är du social, flexibel och driven för att lära dig något nytt inom skönhetsbranschen? Rapide brow and lash bar är den ledande skönhetskedjan med 16 barer runt om i Sverige.
Skapad : 09-05-2019 Ansökningsfrist : 26-10-2019