Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nagelterapeut
Bao Express Nail AB
Nagel & Skönhetssalong i centrala Östersund Vi söker en Nagelterapeut med erfarenhet och utbildning. Manikyr Skulptrera naglar Nagelförlängning m.m
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist :

Frans- och brynstylist Göteborg
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen? Är du social, flexibel och driven för att lära dig något nytt inom skönhetsbranschen? Rapide brow and lash bar är den ledande skönhetskedjan med 15 barer runt om i Sverige.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Nagelterapeut/Nagelteknolog
Huyens Nails
Vi ett team som jobbar med Hår, Nagelvård, Fotvård, Fransförlängning och Tattoo. Kundservice är vår allra högsta fokus. Du kan förvänta dig en professionell och glädjefylld behandling när du kommer in till oss. Våra medarbetare har många års erfarenhet bakom sig och de kommer att göra sitt bästa för att fullfölja dina önskemål. Hos oss finns det alla möjligheter att växa och utvecklas. Vi vill alltid förbättra oss genom att öka kundnöjdhet och skaffa en trevlig miljö på jobbet. Vi har många nöjda och lojala kunder så önskar vi att du ska hjälpa oss bidra till våra utvecklingar och framgångar.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Nagelteknolog Stockholm
Family Nails AB
Nu söker vi en nagelteknolog till vårt företag i Stockholm. Arbetsuppgifter: Handvård, manikyr & pedikyr samt akryl och gelé nagelteknologi. Även fotvård ingår i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer: Du ska ha minst tre års erfarenhet av yrket och du behöver tala både vietnamesiska och svenska. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist :

Nagelspecialist
Kayla Professional Hair & Beauty
Verksamhetsbeskrivning Som namnet antyder har vi med modernitet och professionalism i åtanke skapat Kayla Professional Hair & Beauty för dig som vill ge efter för en luxuös upplevelse. Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga erfarna frisörer/nagelbyggare och unga välutbildade förmågor. Det tillsammans med en fashionabel atmosfär bäddar för en minnesrik och avslappnad upplevelse. Rofyllt tillbakalutad kan du unna dig högklassiga skönhetsbehandlingar inom hårvård och nagelvård. Arbetsuppgifter Alla förekommande uppgifter som nagelspecialist.
Skapad : 03-10-2018 Ansökningsfrist :

Hair & c/o Burlöv center söker en nagelteknolog i Malmö
Hair & Co Burlöv Center AB
Hari & c/o Burlöv center söker en nagelteknolog. Arbetsuppgifter: Du behöver kunna jobba med gelenaglar och vara utbildad nagelteknolog. Du behöver tala och förstå svenska för att kunna kommunicera med våra kunder.
Skapad : 03-10-2018 Ansökningsfrist :

Maskör
Region Jönköpings län
Smålands Musik och Teater Vi söker Smålands Musik och Teater söker en maskör. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning. Tillträde fr.o.m.1 januari 2019eller efter överenskommelse. Det här får du arbeta med Vi jobbar projektbaserat och därför kommer du i olika faser ha skiftande arbetsuppgifter. Tidigt i en produktion kommer du i samarbete med konstnärligt team arbeta dagtid med framtagning och tillverkning följt av föreställningsbundet arbete mestadels på kvällar och helger.
Skapad : 03-10-2018 Ansökningsfrist : 17-10-2018

Skönhetsbehandlare i Stockholm
Salong Styling by Brazil
Salong Styling by Brazil importerar, exporterar, utvecklar, marknadsför och säljer produkter inom kosmetika och hälsovård, och bedriver hår- och kroppsvård. Du kommer att utföra behandlingar inom vaxning, fransförlängning och naglar - manikyr och pedikyr . Du behöver ha utbildning för för de olika metoderna och det är viktigt att du kan svenska eller engelska. Du har ett intresse både för trender och för försäljning. Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder.
Skapad : 26-09-2018 Ansökningsfrist :

Nagelteknolog
Expressnail
Expressnail driver sju nagelssalonger i Stockholmsområdet. Salongerna utför alla typer av behandlingar inom manikyr, pedikyr, ögonbryn och ögonfransar. Nu söker Expressnail två nagelteknologer till sin salong på Kungsgatan/Hötorget. Som nagelteknolog hos Expressnail arbetar du med samtliga behandlingar och tjänster som vi erbjuder våra kunder. Du ska ha erfarenhet och goda kunskaper kunskap inom nagelförlängning, manikyr, pedikyr, ögonfransförläbngning och ögonbrynstatuering. Anställningen är på heltid med måndadslön Expressnail runs seven nail saloons in the Stockholm area.
Skapad : 26-09-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg söker en assisterande spachef!
Quality Hotel Dalecarlia
Dalecarlia Hotel & Spa i vackra Tällberg söker en assisterande spachef med passion för yrket! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. På en vacker höjd i Tällberg, ligger Dalecarlia Hotel & Spa. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Du ska tillsammans med vår nuvarande spachef Jenny, driva vårt gym och spa. Vi står inför ett expansivt skede och kommer utveckla vår redan mycket omtyckta spaavdelning ännu mer.
Skapad : 25-09-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018