Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Brow Artist till Rapide Brow and Lash Bar Göteborg
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen och representera oss på Åhlens Nordstan och NKi Göteborg? Är du social, flexibel och driven för att lära dig något nytt inom skönhetsbranschen? Rapide brow and lash bar är den ledande skönhetskedjan med 16 barer runt om i Sverige.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Nagelterapeut/Nagelteknolog till Linköping
TT Nails salong Linköping AB
Hollywood Nails i Linköping söker nu en diplomerad och hängiven nagelterapeut. Vi söker dig som älskar att skapa vackra naglar och att arbeta med människor & service. Har du social kompetens, är initiativrik, ansvarstagande & säljande och har glimten i ögat, då kan du vara rätt person för oss Du är välkommen att ansöka tjänsten via e-post: thanhtuyen0209@hotmail.com eller slå oss en signal: 072-1909004.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Nagelteknolog till Karlshamn
Nails Tran AB
Vi är ett företag som består av två nagelsalonger i södra Sverige, Vi finns i Kristianstad och Karlshamn. Den aktuella tjänsten gäller arbete på salongen i Karlshamn. Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. Vi har lång och god erfarenhet inom branschen. Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Nagelterapeut/Nagelteknolog
Marwas Skönhetssalong
Marwas Skönhetssalong söker en person för hel- eller deltidsanställning. Vår vision är att bli alla kunders favorit, då vi inte bara erbjuder en tjänst utan först och främst känsla. Arbetsuppgifter: Ansiktsbehandlingar, naglar samt ögonfransar. Plus om du kan Svenska och Arabiska.
Skapad : 13-02-2019 Ansökningsfrist :

Brow Artist/Stylist till Rapide Brow and Lash Bar
Rapide Brow & Lash bar
Vill du bli en del av Rapide-familjen? Är du social, flexibel och driven för att lära dig något nytt inom skönhetsbranschen? Rapide brow and lash bar är den ledande skönhetskedjan med 16 barer runt om i Sverige.
Skapad : 11-02-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Nagelteknolog Linköping
Tuantrang AB
Nagelteknolog Vi är en nagelsalong i Linköping. Vi arbetar för att göra våra kunder så nöjda som möjligt när de besöker oss med allt från kvalitet, service och priser. Arbetsuppgifter: Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats. Samt vara tillmötesgående och serviceinriktad gentemot kunderna. Erfarenhet: Vi kräver ej att du har tidigare bevislig erfarenhet inom branschen.
Skapad : 06-02-2019 Ansökningsfrist :

Nagelteknolog/nagelterapeut
Diamond Nails
Verksamhetsbeskrivning Skönhetssalong.
Skapad : 06-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Nagelterapeut till Fashion Nails
Fashion Nails
Fashion Nails i Karlskrona söker en nagelterapeut. På Fashion nails utför vi manikyr, nagelförlängning med gelé samt glitter, naturella naglar, fransk manikyr och spapedikyr med franskt lack. Välkommen att skicka in din ansökan via e-post!
Skapad : 01-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Nagelteknolog- Gävle
World Pro Nails AB
Salong World Pro Nails i Gävle söker nu 3-5 nagelteknologer. Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet inom yrket och är kunnig inom nagelteknologi. Du ska arbeta med nagelförlängningar med akryl, gelé, manikyr och pedikyr. Du träffar kunder och får dem att känna sig bekväma och omhändertagna. Vi ser gärna att du tycker att det är kul att jobba med skönhet. Språkkunskaper är svenska och vietnamesiska, eller svenska och thailändska. Välkommen med din ansökan till worldpronails@gmail.com
Skapad : 30-01-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Linh Nails i Malmö söker nagelteknolog!
Linh Nails
Linh Nails söker nagelteknolog! Linh Nails arbetar med produkter av hög kvalitet, allt från nagelförlängning, dekoration, manikyr, pedikyr och fransförlängning. Vi behöver nu utöka med en nagelteknolog. Du som söker ska ha utbildning och minst 1 års erfarenhet av arbete som nagelteknolog. Det är viktigt att du pratar svenska och du får gärna kunna vietnamesiska.
Skapad : 29-01-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019