Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Professionella nagelteknologer sökes till fräsch arbetsplats!
Nail B & H i Sollentuna AB
Vi har stort behov efter nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-08-2018

Hårstylister och Makeupartister sökes
Föreningen Moderna gymnaster
Verksamhetsbeskrivning MoDa är en kombination av fashion modell footografeing och kroppsvård. Vi är en förening som hjälper unga dansare att växa , En förening som hjälper modeller att komma i from med olika träningsform. Arbetsuppgifter Vi söker dig som älskar Mode och vill hjälpa några kandidater till olika byråer utomlands. Vi har presenation av modeller och modell läger i Bacelona mellan 18/06-22/06 Vi söker dig främst som vill följa med resan till Barcelona. Utbildning/Erfarenhet Vi söker enbart en kvalificerade hårstylist som delvis klarar makeup.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Frans- & Bryn Stylist
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
MINI SPA i KISTA GALLERIA söker medarbetare. 1 st Frans- & Brynstylist På Mini Spa hittar du Sveriges bredaste utbud av behandlingar under ett och samma tak. Allt från quick-fix behandlingar för dig på språng till djupgående behandlingar för dig som behöver en tids avslappning - allt för att passa Dig och Dina behov. Mini Spa är dessutom ett av världens mest tillgängliga spa, dels för sitt läge men också för sina generösa öppettider (362 dagar om året).
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Manikyr och Pedikyr
Nailicious
Hej! Våra två nagelsalonger behöver flera personal. Vi verksamhet om Manikyr och Pedikyr. Vi behöver nya personal som kan jobba båda för akryl och gelé. Hej! Våra två nagelsalonger heter Nailicious. En ligger i Lillholmsgången 7 12748 - Skärholmen ( ligger inne Skärholmen Gallerian) och andra ligger i Kungsgatan 39 Eskilstuna Vi behöver fler personal som kan jobba bra för akryl och gelé. Hej ! Våra salong inte så stor, det finns 4 bord för hand, 3 stolar för fot inne varsin salongen.
Skapad : 14-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Nyöppnad Klinik i Katrineholm söker en nagelteknolog och ögonfransstylist
Drottningplans Klinik
Verksamhetsbeskrivning Vi arbetar med avancerade och resultat inriktade skönhetsbehandlingar, som ansiktsbehandling, hårborttagning, fillers, botox och tandblekning.. Vi jobbar även med fransförlängning och nagelvård. Arbetsuppgifter Vi söker en nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Du är glad, positiv, professionell, noggrann och har känsla för kvalité och service på hög standard. Utbildning/Erfarenhet Lämplig utbildning eller motsvarande i arbetslivserfarenhet.
Skapad : 09-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

SOMMARJOBB - SPATERAPEUTER
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Inför sommarsäsongen 2018 söker vi SPA-terapeuter till vårt SPA. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 07-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Ansvarig nagelspecialist
Kayla Professional Hair & Beauty
Verksamhetsbeskrivning Som namnet antyder har vi med modernitet och professionalism i åtanke skapat Kayla Professional Hair & Beauty för dig som vill ge efter för en luxuös upplevelse. Hos oss hittar du den perfekta balansen mellan kunniga erfarna frisörer/nagelbyggare och unga välutbildade förmågor. Det tillsammans med en fashionabel atmosfär bäddar för en minnesrik och avslappnad upplevelse.
Skapad : 04-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Nagelteknolog som söker egen stol på salong
Salong Diva Söder
Vi kan ta emot en Nagelteknolog som är egen företagare och vill ha egen stol hos oss. Du har gärna egna kunder redan som är kopplade till dig. Kontakta oss för mer information och praktikska detaljer så får du veta mera.
Skapad : 03-05-2018 Ansökningsfrist :

Nagelterapeut
LOTUS SALONG HANDELSBOLAG
Lotus Salong söker 1 anställd som kan jobbar som Nagelterapeut, vi vill att du ska har minst ett år erfarenhet inom yrket. Du ska kunna förlänga naglar, bygga upp och förstärka. Tycker om färg och form. Har tålamod med kunder, tycker om jobbet du gör och är villigt att hjälpa kunder var noggrann och är kreativ. Är beredd att utvecklar jobbet du håller på med, intresserar av nya nagel trender osv.. Lotus salong söker nagelterapeut, du ska jobbar med passion som nagel skulptur. Har stresståligt, och ambition att skapa och framföra idea och kreative.
Skapad : 30-04-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Nagelterapeut/fotvårdare
Vera Nail AB
Vera Nail är en skönhetssalong med nagelbehandling, manikyr och pedikyr, fotmassage, ögonfransar, håruppsättning bröllop m.m. Vi söker nu dig som främst är duktig på nagel/fotvård och är du duktig inom andra områden så är det givetvis meriterande. Vi ser helst att du är utbildad och erfaren, men även du som är lite nyare i branschen kan söka tjänsten. Du får gärna tala ett eller flera av dessa språk; vietnamesiska, engelska och svenska. Välkommen med din ansökan via mail till: gstung84@gmail.com
Skapad : 26-04-2018 Ansökningsfrist :