Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nagelteknolog/nagelterapeut
Diamond Nails
Verksamhetsbeskrivning Skönhetssalong.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

NAGELTERAPEUT
MD Salongen
M.D-salongen finns centralt beläget i ljusa och fina lokaler på Tvärgatan i Ljungby. Vi söker just nu nagelteknolog och vi söker dig med tidigare arbetserfarenhet eller utbildning. Det är också viktigt är att du har ett brinnande intresse för yrket och en hög servicekänsla gentemot våra kunder. Ansökan sker via mejl till mica68@hotmail.se
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Utbildad Make-upartist
Parfymeri Viola AB
Vi söker ytterligare en medarbetare till vårt härliga gäng på Parfymeri Viola! Parfymeri & Hudvårdssalong Viola är en privatägd butik och hudvårdssalong som grundades 1945. Vi söker nu dig som är utbildad make-upartist. Även utbildning/erfarenhet inom hårstyling/håruppsättning och vaxning är meriterande. Du ska ha ett stort intresse för makeup, hudvård och doft samt vara en glad, flexibel och ordningsam person.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 15-02-2019

Nagelteknolog i Strömstad
House of Nail AB
Vi är en nagelsalong i Nordby Köpcentrum i Strömstad. Vi arbetar för att göra våra kunder så nöjda som möjligt när de besöker oss med allt från kvalitet, service och priser. Arbetsuppgifter: Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats samt vara tillmötesgående och serviceinriktad gentemot kunderna. Erfarenhet: Du skall ha utbildning eller vana inom yrket. Du skall kunna svenska eller engelska.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 07-02-2019

Medarbetare inom nagelteknolo sökes!
Nguyen Thi Thuy Vi
Vi har stort behov efter nya medarbetare som har lämplig utbildning inom nagelteknolog. Obs krav på lämplig utbildning. Arbetserfarenhet är inget krav. Flytande svenska/engelska eller vietnamesiska är meriterande. Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik och ny fräsch salong.
Skapad : 26-11-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Nagelteknolog
Ayaz Beauty Salong HB
Vi söker en nagelteknolog till vår salong. Har du erfarnhet av att bygga naglar, bemöta kunderna och ge dem det lilla extra? Då är du rätt person för oss. Vi är en beautysalong i centrala Helsingborg som erbjuder våra kunder klippning, hårvård och nagelvård. Skicka din ansökan till oss så fort du kan.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Stylist
NA-KD
Stylist NA-KD is now looking for new and exciting talent. Are you a hard working, enthusiastic, and trendy individual?
Skapad : 12-11-2018 Ansökningsfrist : 01-05-2019

SPA - Vi längtar efter en till stjärna! Är det du? Spa- hud eller massag...
Winn Hotel Group AB
Hej! Riktigt roligt att du visar intresse för den här tjänsten! Jag heter Camilla Knief och är Spa- och hälsochef här på Högbo brukshotell. Jag letar nu efter en till kollega som vill jobba i vårt härliga team. Hotellet ligger utanför Sandviken och är du en passionerad Spa- eller hudterapeut med genuint intresse för gästen, verksamheten och kollegorna? Då kan du vara den stjärnan vi längtar efter! Det här är hotellet och platsen för aktiva livsnjutare. Många är de gäster som väljer Högbo för några dagars avkoppling på SPA, en golfrunda, MTB-cykling eller längdskidåkning.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Manikyrist och Ansiktsvårdare sökes i Stockholm
Fery PMU AB
Vi söker Manikyrist och ansiktsvårdare till Fery PMU AB. Ni ska kunna fixa gelénaglar och ansiktsvårda. Välkommen med din ansökan med e-post till fery.pmu@outlook.com
Skapad : 06-11-2018 Ansökningsfrist :

Grupptränare/timmar till SPA i Höör
Stiftsgården Åkersberg
Gruppträning timmar. Till Andrum, Stiftsgården Åkersbergs nya spa, söker vi dig som vill leda olika typer av gruppträning. Som anställd hos oss kan du även kombinera träning och yoga med att arbeta i spareceptionen/spabaren, leda sparitualer mm men arbetat består framförallt av att leda olika former av gruppträning. Du har stor social kompetens och sätter alltid gästen i fokus. Din gedigna yrkeskunskap och stora erfarenhet gör att du alltid levererar magiska träningsupplevelser, skräddarsydda för varje tillfälle, klass och gäst.
Skapad : 05-11-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018