Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nagelteknolog
Vanias Beauty Center
Vanias Beauty Center ligger i centrala Hornstull. Vi expanderar och söker nu en utbildad nagelteknolog för heltidsanställning. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå utav manikyr, nagelförlängning, pedikyr och ögonfransförlängning. Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet från yrket. På grund av många kundkontakter behover du behärska det svenska språket, det är ett plus om du dessutom talar engelska och/eller spanska. Som person är du social, servicemedveten och professionell. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Makeupartist/Hudterapeut 75% till Åhléns Skönhet Lidköping
Åhléns
Vi på Åhléns är stolta över att vara ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi har idag 65 fina varuhus runt om i hela Sverige och e-handel via åhlens.se. Företaget grundades redan 1899 som ett litet postorderföretag i Insjön i Dalarna men har vuxit till att idag omsätta 4,8 miljarder och våra 3 000 skickliga medarbetare möter 80 miljoner kunder varje år. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Vi har ett högt engagemang hos våra medarbetare och vi brinner för att bli lite bättre varje dag.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Nagelteknolog
Phuong-Thao AB
Nagelteknolog Beskrivning av arbetsuppgifter: Handvård, manikyr & pedikyr samt akryl och gelé nagelterapeut, även fotvård ingår i arbetsuppgifter. Ha yrkeslivserfarenhet på handvård salonger i minst 3 år och tala gärna vietnamesiska och svenska.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Duktig nagelteknolog sökes
Dungs Nail Center Stockholm AB
Arbetsuppgifter består av nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Vi har stort behov efter nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. Du ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. I ett stort köpcenter med närhet till kollektivtrafik.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 04-05-2018

Skönhetsvård
CORINNE & FRIENDS//DAISY GRACE AB
Daisy Grace Concept Store söker fler som kan Manikyr och Pedikyr (Naglar och spa fotbehandlingar) WE ARE HIRING! Till vår härliga Beauty Bar söker vi nu ännu fler som kan utföra våra populära manikyr-och pedikyrbehandlingar! Vi erbjuder hel -och deltidsanställning (skiftarbete förekommer/varannan helg). Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillsätter våra tjänster så snart som möjligt. Skicka in ditt cv tillsammans med personligt brev (och ev bilder på tidigare utförda behandlingar) till karolina.pettersson@daisygrace.se.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Makeupartist / Värdinna
MODEL HOUSE SWEDEN AB
Nu söker vi etablerade, rutinerade och kreativa makeup artister/hårstylister till vår studio i Stockholm. Vi söker framförallt dig som vill/ kan kombinera makeup tjänsten med reception & försäljning i företaget.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Nagelterapeut/Nagelteknolog
SwedenNail
SwedenNail är en grupp välutbildade nagelterapeuter med många års erfarenhet inom yrket. Vi sysslar med allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning. Vi söker nu en nagelterapeut. Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning. Kvalifikationer: Utbildning som nagelterapeut är ett krav. Har du erfarenhet är det meriterande.
Skapad : 09-02-2018 Ansökningsfrist :

Nagelteknolog i Vällingby Centrum
Tattys skönhetsvård AB
Tattys skönhetsvård ligger i Vällingby centrum. Vi är ett team på 14 personer och söker nu på grund av föräldraledighet 2 nya personer. Arbetsuppgifter Nagelteknolog som har erfarenhet av konstnaglar akryl och gel samt uppbyggnad av naglar. Utbildning/Erfarenhet 3 års erfarenhet av yrket
Skapad : 08-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Stylist
NA-KD
This is a unique and exciting opportunity for creative stylists who would love to join the fastest growing company in Europe! You will be behind the scenes on the photo shoots and feel the pulse on the fashion industry.
Skapad : 06-02-2018 Ansökningsfrist : 26-07-2018

Ögonfransförlängare
Nails For You AB
Verksamhetsbeskrivning En nagelsalong som erbjuder sina kunder den bästa servicen. Finns i Galleri Duvan eller på Bergvik köpcenter och söker nu en ögonfransförlängare. Arbetsuppgifter Fransförlängning Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet krävs
Skapad : 01-02-2018 Ansökningsfrist : 29-03-2018