Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljare till 3Butiken Samarkand!
3
Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 kommer vi på Tre att byta lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-09-2018

Orderadministratör inom logistik för uppdrag i Finspång!
Poolia Stockholm AB
Har du god kommunikations- och problemlösningsförmåga? Just nu söker vi en Orderadministratör inom logistik för uppdrag hos vår kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta i augusti för att pågå till mars 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter I rollen som Orderadministratör kommer du tillhöra avdelningen som heter Logistikplanering. Denna avdelning utgör en länk mellan orderkonstruktion och inköp/produktion.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Kundrådgivare till Telia support
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Vi söker dig till Telias support! Du börjar som anställd hos oss på Montico och efter det finns stora möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kund. Arbetet utförs i fräscha lokaler i Pulsen-huset tillsammans med ett engagerat och härligt gäng inom kundtjänst. För oss är det viktigast att hitta rätt person till rätt plats! Arbetsbeskrivning Som kundrådgivare på Telias tekniska support är du företagets ansikte och röst utåt. I arbetsuppgifterna ingår det främst att svara på inkommande samtal och stötta kunden i frågor och med information.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

2 Säljare till 7-Eleven Norrtullsgatan, Sthlm
7-Eleven
Världens största kedja av convenience stores söker nya säljare För oss är service god, snabb och enkel mat. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Gärna nya trender, bara de går att servera så att kunderna blir nöjda. Vi kallar det Foodvenience, tillgänglig god mat. Men servicen är inte bara mat, den är helt enkelt det som behövs just nu. Ofta är det en kopp kaffe, men det kan lika gärna vara en bra tidning eller nya batterier.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

VVS-säljare med bred produktkunskap
TNG Group AB
Har du erfarenhet inom VVS och drivs av möte med kund och att ge professionell service? Då är det här en roll för dig! Arbetar du idag som VVS-montör eller rörläggare och vill ta steget mot sälj? Eller jobbar du idag som säljare inom branschen och är redo för nästa utmaning? Vi erbjuder en roll som utesäljare med placering i norra Norrland där du utgår från hemmet och planerar själv din arbetsdag. Carpings ger dig bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas inom sälj samt att du får möjlighet att arbeta med både befintliga nöjda kunder och nykundsbearbetning inom regionen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Direktsäljare sökes i Göteborg
Impressive Relations
Impressive Relations söker en driven direktsäljare! Just nu utökar vi vårat grymma team. Vi söker efter motiverade säljare med god jobbetik och en naturlig känsla för kundkontakt.Med detta jobb representerar du ett av Sveriges starkaste varumärken på en välkänd elektronikkedja etablerad i hela Europa. Med fast lön och hög provision har duväldigt goda möjligheter att påverka din lönsamtidigt som du äromringad av duktiga, erfarna och motiverade säljare som kan visa dig vägen. Vi söker dig som vill lyckas och har en vilja av stål. Du drivs inte av rädsla och ser positivt på utmaningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Mediesäljare till ADinQ // Borås
Oddwork Sweden AB
ADinQ är mediabolaget som specialiserat sig inom digital marknadsföring, DOOH - Digital-Out-of Home. Vi har i flera år drivit butiks-TV i kassalinjen på ICA och Willys samt digitala storbildskärmar på strategiska platser och evenemang. Lokal, regional eller rikstäckande information, vi specialanpassar kundernas innehåll och presenterar dem på relevanta skärmar, i kassakön eller på sommarfestivalen. Dagens drygt femtio anställda i Borås, Göteborg, Västerås och Stockholm väntar nu på dig.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Senior projektinköpare
Poolia Göteborg AB
Har du vana av större projektinköp i internationell miljö? Har du även erfarenhet från den marina sektorn? Vår kund söker nu en erfaren projektinköpare till deras team som består av projektinköpare, logistiker och inköpsassistenter. Som senior projektinköpare i teamet kommer du bland annat vara ansvarig för inköp av produkter och tjänster, budget och leverantörsval. Konsultuppdraget kommer starta omgående och är ett långsiktigt uppdrag utan slutdatum. Är du den vi söker?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 17-09-2018

Ung driven säljare sökes till Impressive Relations
Impressive Relations
Som säljare på Impressive Relations tillhör du vårt affärsområde SALES. där vi är en professionell och kunnig partner till flera stora aktörer i Sverige. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, dem ger vi de allra bästa förutsättningar att växa både som människa och i karriären.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Inköpsassistent sökes till Candidator i Alingsås!
Candidator
Är du vår nya inköpsassistent? Candidator är inne i en mycket expansiv fas och för att uppnå vår vision om att vara en nordisk IT-partner som är erkänd för att leverera en overkligt bra kundupplevelse, behöver vi ytterligare förstärkning i form av duktiga medarbetare. Nu söker vi en utåtriktad och glad medarbetare för vår lediga tjänst som inköpsassistent till huvudkontoret i Alingsås.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018