Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Product Manager Accessories
Indiska
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviskaenkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för sälj och service kommer du att passa in hos oss.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Corporate Client Director, Solna
PostNord Group
­ ­ PostNord provides solutions for communications, logistics, distribution and e-commerce to, from and within the Nordic region. Visit us at www.postnord.com. PostNord Group's Corporate Client unit is responsible to develop long-term strategic partnerships with the Group's selected key customers. The unit aim to create profitable growth for both PostNord and for our customers.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Jobba direkt efter studenten!
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam i Stockholm! Du kommer att ingå i ett team på 70 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Lidingö med omnejd. OM TJÄNSTEN Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Långsiktig kundserviceroll till välkända Elektroskandia i Rotebro
Academic Work
Har du tidigare arbetat med att bemöta människor och vill utvecklas i en långsiktig kundserviceroll? Elektroskandia söker nu tre kundservicemedarbetare till deras team som jobbar med vitvarumärket Cylinda. Som kundservicemedarbetare löser du kundens problem, från inkommande samtal eller mail till dess att kundens torktumlare eller diskmaskin fungerar som den ska igen. Förutom dina dagliga arbetsuppgifter kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av Cylinda-teamets kultur då man är inne i ett förändringsarbete. Kontoret ligger mycket nära Rotebro station.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

ACCOUNT MANAGER TILL MANAGEMENT EVENTS
Academic Work
Vill du hitta ett företag som matchar din ambition att utvecklas som relationsskapande och framåtsträvande säljare? Management Event söker dig som vill arbeta i ett högt tempo med härliga kollegor där matchmaking mellan beslutsfattare och leverantörer står i fokus! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Management Events räkning en person som vill ta sig an rollen som Account Manager hos dem. Management Events står inför en stark tillväxtresa och du som välkomnas till gänget kommer vara en viktig del i denna resa.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Kundtjänstmedarbetare till Länsförsäkringar Skåne i Ystad
Academic Work
Har du erfarenhet av serviceyrken där du hjälpt och bemött kunder? Just nu söker vi efter en serviceinriktad och kommunikativ kundservicemedarbetare som kommer att ta emot och hjälpa spontankunder med ärenden som rör alltifrån att skapa BankID till att göra överföringar. Kan du starta omgående och kan arbeta 50% fram till den sista juni och sen heltid under juli augusti 2019? Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Just nu söker Academic Work för Länsförsäkringars Skånes räkning en kundtjänstmedarbetare på 50% till deras kontor i Ystad.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Student sökes till Com Hem som marknadsundersökare!
StudentConsulting
Är du student och vill arbeta extra som marknadsundersökare? Trivs du i en social roll med mycket kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker! Com Hem är en av Sveriges ledande operatörer och erbjuder kompletta tjänster för bredband, tv och telefoni till svenska konsumenter och företag. De strävar efter att förenkla människors tillvaro, hemma och på arbetet, genom att erbjuda tillgång till en värld av kommunikation och underhållning. Till deras huvudkontor söker vi nu en marknadsundersökare / BRF-undersökare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Administrationsansvarig sökes omgående till IP-Only!
StudentConsulting
Är du en driven och noggrann administratör med några års erfarenhet? Trivs du dessutom med att arbeta självständigt samt har ett noggrant och strukturerat arbetssätt? Då kan det vara dig vi söker! IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. IP-Onlys affärsenheter har två långsiktiga mål: Bli nummer 1 på företagsmarknaden samt fortsätta att ha det bästa öppna nätet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Supportmedarbetare till Com Hem
StudentConsulting
Vill du arbeta i en modern och säljande miljö där kunden och kvaliteten står i centrum?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Administratör inom företagsförsäkring
Söderberg & Partners
Är du en klippa på administration och service? Har du ett stort intresse för försäkring och söker en ansvarsfull och varierad tjänst? Söderberg & Partners i Piteå söker en driven och engagerad administratör inom företagsförsäkringar/SAK-försäkring. Som administratör inom SAK så arbetar du med den administrativa delen av våra upphandlade försäkringslösningar inom företags- och motorfordonsförsäkringar. Du är en del av hela kedjan från offert till teckning av försäkringen och arbetet sker i ett nära samarbete med de andra administratörerna i teamet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019