Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Key Account Manager till Bauer Media!
TALENT&PARTNER AB
I rollen som Key Account Manager ingår: – att genom telefon och fysiska möten bearbeta slutkunder, mediebyråer och i viss mån även reklambyråer, i syfte att skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten - att skapa nya och utveckla befintliga affärer genom att erbjuda behovsanpassade och kreativa lösningar som skapar kundnytta Den vi söker: – har kunskapen att förstå kundens behov för att kunna leverera den bästa lösningen samt brinner för grymma säljsiffror/resultat – är en lagspelare och drivs av utveckling men är samtidigt självgående och kan klara av att utmana sig själv. – är struktur
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Experienced English (Native speaker) Researcher/Interviewer wanted! (NOW)
Opticom International Research AB
Would you like to work in an international environment together with other skilled people from different countries and cultures? Do you have a genuine interest for marketing and market research and would like to communicate with professionals worldwide and help us to convey their message to our clients? Would you like to have an additional income and combine an interesting job and learning experience with an excellent job opportunity? Then the world of Opticom International Research is the answer you are looking for! We are now looking for persons with fluency in English.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Innesäljare till stort bolag!
TALENT&PARTNER AB
I denna rollen är du välkommen att komma med dina tankar och idéer för att forma teamet som blir sprillans nytt. Du kommer att arbeta efter mål, både individuella- och team mål. Ditt arbetsverktyg är telefonen, via den jobbar du med prospektering och försäljning. Det är enbart B2B försäljning, därav ser vi det som meriterande att du har erfarenhet av det (dock ej krav). Detta är både högt och lågt, det vill säga mot både små och stora företag. För att ha koll på dagarna använder du ett smidigt CRM-system. Faller du inom ramen som driven säljare men samtidigt tänker utanför boxen?
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Utvecklande tjänst som innesäljare inom telefoni!
TALENT&PARTNER AB
Ditt arbete går ut på att kontakta kunder och erbjuda tjänster & utbud till befintliga och nya kunder. ??Hos bolaget får du solid och grundläggande utbildning. Arbetsverktyg i form av surfplatta, telefon och möjlighet till tjänstebil. En plats i ett växande företag med stora karriärmöjligheter. ??En varierande, social och fartfylld vardag med härliga kollegor i ett företag med hög trivsel och bra samarbete. Vi söker dig som: Är utåtriktad, driven och inte rädd för att prata med främmande människor.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Programmatic Manager till digitalt bolag!
TALENT&PARTNER AB
För kundsräkning söker vi nu en Programmatic Manager. Du kommer att arbeta med ett bolag som är i framkant inom det digitala. Rollen innebär till största del att utveckla den programmatiska affären. Du kommer aktivt att vara ute på mediebyråer och ha god kontakt med dessa för att bygga starka samt långsiktiga kundrelationer.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Account Manager till bolag inom mediebranschen!
TALENT&PARTNER AB
Om rollen Tycker du att det är viktigt att du står för det du säljer? Vill du veta att du kommer att utvecklas inom ditt jobb? Vill du ha roligt på jobbet? Arbeta tillsammans med trevliga kollegor som blir glada när det går bra för dig? Tjänsten som account manager är utmanande, utvecklande och vår kund vill att du arbetar med fokus på service och kvalité. Du har en fast lön samt provision på det du säljer.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Fältsäljare , befintlig portfölj samt nykund!
TALENT&PARTNER AB
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?!FöretagetJobbar med medieanalyser, skapandet utav hemsidor och digital annonsering kopplat till möjlighet att synas mot rätt målgrupp online. Det är idag 45 anställda och bolaget har kontor i centrala Stockholm. Vi söker dig som har hög kommunikativ förmåga och som kan skapa långsiktiga relationer.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Butikschef till Färgelanda
Systembolaget AB
Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?  Vi söker nu en butikschef till Färgelanda. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Butiken har 5 medarbetare.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Mediasäljare till Projektmedia
TALENT&PARTNER AB
Som mediasäljare har du ett helhetsansvar för säljprocessen -från planering, möten och förhandling, till avslut och återkoppling. Dina kunder är både befintliga och nya och dina säljytor består av främst annonser men även tillhörande projekt och event. Du ?ansvarar för utveckling av både nya och befintliga kunder och ska kunna navigera i stora organisationer och ha erfarenhet av konsultativ försäljning och att förhandla på medel- till senior nivå.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Innesäljare som arbetar med företagsförsäljning!
TALENT&PARTNER AB
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?! Just nu söker vi efter fler säljkollegor till en av våra kunder.Vi söker flera positiva och drivna kollegor till vår härliga kund och deras nya charmiga kontor med 5 minuters promenad från Stureplan. Företaget sitter i häftiga lokaler med en av Stockholms bästa takterasser med utsikt över hela Stockholm.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019