Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljare till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice
Athletic Work
Om Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice ABlevererar städtjänster i Stor-Stockholms området som ska kännetecknas av kvalité, god service och utföras med minsta miljöpåverkan. Vår uppgift är att förenkla våra kunders vardag, genom att vara kundens helhetsleverantör. Många har idag flertalet olika leverantörer för lokalvård, kaffeservice, kontorsvaror, fruktkorgar, entrémattor, städ etc. Vi förenklar våra kunders vardag och erbjuder en helhetslösning. Vi har lång erfarenhet, välutbildad personal och ett gediget renommé.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Säljare med mycket energi!
Linus Engdahl
Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Inom Mölndals tätort och Pixbo driver bolaget elnätverksamhet. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön. Mölndal Energi befinner sig i ett intressant skede där företaget fokuserar på ökad tillväxt. Detta innebär att säljavdelning parallellt skaffar fler kunder samtidigt som lojalitetsdrivande åtgärder sätts in för att bättre synliggöra de långsiktiga fördelar som kommer av Mölndal Energi som elleverantör.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Oavsett vad din dröm är, så får du möjlighet och rätt verktyg att nå den...
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer Bredbandslösningar till presumtiva privatkunder i Trollhättan med omnejd. OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

JUNIOR ACCOUNT MANAGER TILL FIBER-UPPDRAG
Key Solutions
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom, samtidigt som du kan tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i ett team på 40 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Huddinge med omnejd. OM KEY SOLUTIONS Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Account Manager till MäklarOfferter
Athletic Work
Om arbetsgivaren MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra och anlita mäklare inför sina bostadsförsäljningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Kundservicemedarbetare till ABC-Gruppen på Östermalm
Cronwik Rekrytering och Bemanning
ABC-Gruppen AB är idag är en del av den Nordens största leverantör av individualiserade studentprodukter där studentmössan är i huvudfokus. Vi är idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island med en omsättning på ca 150MSEK och sysselsätter 54 personer under lågsäsong och över 100 under högsäsong. Om tjänsten som Kundservicemedarbetare Du kommer vara ansiktet utåt och hjälpa kunderna med alla typer av frågor via telefon och epost. Du är självgående och en lagspelare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Account Manager till internationellt e-handelsbolag
Cronwik Rekrytering och Bemanning
Vi söker på uppdrag av vår uppdragsgivare en Account manager Axon Profil är ett internationellt e-handelsbolag som genom teknik och innovation vill förenkla företags inköp av profilprodukter. Från huvudkontoret i Stockholm bedrivs försäljning i sex europeiska länder och påkontoret talas lika många språk. Det är ett ungt, dynamiskt och snabbväxande företag som leder utvecklingen i sin bransch. Vill du vara en del av Nordens största e-handelsbolag för profilprodukter? Är du van vid att arbeta med komplex försäljning och har ett starkt affärsintresse? Stämmer beskrivningen in på dig?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

SMT Senior Application Engineeer till Mycronic!
Academic Work
Som ledande företag inom elektronikbranschen spelar Mycronics unika produkter och lösningar en viktig roll i utvecklingen av den framtida teknologin. Mycronics teknologi återfinns i allt från jetmotorer till pacemakers och används även av Nasa där tekniken gör det möjligt för deras robotar att utforska Mars. De befinner sig just nu i en expansionsfas där de vill fortsätta etablera sin verksamhet i fler länder och för att göra denna resa möjlig söker de personer som vill vara med och utvecklas tillsammans med dem! Låter detta som något för dig?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Långsiktig kundserviceroll till välkända Elektroskandia i Rotebro
Academic Work
Har du tidigare arbetat med att bemöta människor och vill utvecklas i en långsiktig kundserviceroll? Elektroskandia söker nu tre kundservicemedarbetare till deras team som jobbar med vitvarumärket Cylinda. Som kundservicemedarbetare löser du kundens problem, från inkommande samtal eller mail till dess att kundens torktumlare eller diskmaskin fungerar som den ska igen. Förutom dina dagliga arbetsuppgifter kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av Cylinda-teamets kultur då man är inne i ett förändringsarbete. Kontoret ligger mycket nära Rotebro station.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Order & Exportkoordinator till Megger Sweden AB
First Reserve AB
I över 100 år har Megger som koncern varit en ledande tillverkare och leverantör av test- och mätutrustning för elkraftsbranschen, elinstallation och teleindustrin. Megger skapar både hårdvara och mjukvara för att erbjuda kunden en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Kundföretagen består av stora internationella industriaktörer, framför allt inom elkraft – och processindustrin.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018