Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM SÖKES!
Safe Sales
Vill du också bli en superstjärna? Välkommen till Safe Sales- startskottet på din nya karriär inom försäljning! Det är på tok för vanligt att ungdomar som vill in på arbetsmarknaden eller byta arbetsplats hamnar på tråkiga arbetsplatser där drömmar dör och söndagsångest är ett faktum.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

VI VILL INTE HA DITT CV- VI VILL HA DIG!
TS Kundtjänst
Har du länge velat testa dina vingar inom försäljning eller är du i dagsläget säljare och söker efter nya utmaningar? Välkommen till TS Kundtjänst- en arbetsplats där vi förverkligar mål och drömmar! TS Kundtjänst är ett säkerhetsbolag som förmedlar tjänster inom vardagssäkerhet. Vi arbetar efter att kunna erbjuda privatpersoner i Sverige smarta och smidiga lösningar som förenklar deras vardag för ett pris som passar allas plånböcker. Vår målsättning är att bli ledande på marknaden inom vår bransch och för att komma dit behöver vi dig! Vem är du?
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 12-06-2018

Vill du slippa söndagsångest? Sök här!
TS Kundtjänst
För de allra flesta som känner söndagsångest är det helt naturligt, det är ju trots allt lite jobbigare att jobba än att ligga hemma i soffan och kolla serier. Men sedan finns det även desom har en enormt påfrestande arbetssituation– en chef som skäller på en och har orimliga krav, en påfrestande arbetsmiljö eller mobbande kollegor.Det är en helt annan typ av ångest.Sorgligt är faktumet att söndagsångesten är vanligast i åldrarna 18-29.Så kan vi ju inte ha det! Därför arbetar vi på TSK mycket med att våra medarbetareska trivas på jobbet!
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

VILL DU BLI EN RIKTIG SUPERSÄLJARE? BLI EN DEL AV TRYGGSAM!
Tryggsam
Är du eller vill du bli en riktig supersäljare? Bra, vi har letat efter dig! Tryggsam är ett säkerhetsbolag som föddes ur idén att skapa en tryggare vardag till ett pris som passar alla plånböcker! Vi förmedlar olika typer av tjänster till privatpersoner inom vardagssäkerhet, problem som ofta försvinner i skymundan och inte täcks av andra försäkringar eller livlinor.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

TRYGGSAM SÖKER 4 NYA INNESÄLJARE TILL HUVUDKONTORET!
Tryggsam
Är du mer motiverad än de flesta i din närhet? Längtar du efter nya erfarenheter och personlig utveckling? Är du trött på att göra samma sak dag ut och dag in utan att få belöning eller uppskattning för hårt utfört arbete? Vi också! Tryggsam är ett säkerhetsbolag som föddes ur idén att skapa en tryggare vardag till ett pris som passar alla plånböcker! Vi förmedlar olika typer av tjänster till privatpersoner inom vardagssäkerhet, problem som ofta försvinner i skymundan och inte täcks av andra försäkringar eller livlinor.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

TA CHANSEN ATT UTVECKLAS OCH VÄXA MED OSS PÅ TRYGGSAM! FASTLÖN + PROVISION
Tryggsam
Ta chansen att utvecklas och växa med oss på Tryggsam- en berikande arbetsplats där du alltid är i händelsernas centrum! Vi expanderar nu våra befintliga säljteam på huvudkontoret i Stockholm och letar efter dig som är driven, motiverad och intresserad av att starta upp en ny karriär som supersäljare! Du blir en del av ett sammansvetsat, positivt och taggat team.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Kundtjänst - vi söker kollegor till Solna!
Recruitive AB
Om tjänsten Vi söker nya medarbetare till en global kundtjänstsspecialist som nu har vakanser på Klarnas kundtjänst. Arbetsplatsen präglas av en härlig atmosfär med mycket energi. Tillsammans ordnas after works och fester flera gånger per år, och på rasterna spelas det pingis och tv-spel. Arbetsplatsen erbjuder goda möjligheter att avancera för dig som gör ett gott jobb!
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Kundtjänstmedarbetare sökes till populär TV-streamingtjänst!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Är du i början av din kundtjänstkarriär och skulle vilja utveckla dig inom sociala medier? Vi söker nu för kunds räkning en kundtjänstmedarbetare till en familjär men fartfylld arbetsmiljö som är för en av Nordens mest populära TV-streamingtjänst. I rollen som kundsupport vägleder du kunden inom TV, film och sport. Din uppgift är att vägleda kunden inom dessa IT-lösningar via telefon, chatt, mail och andra digitala plattformar som Instagram och Facebook. Du blir en del av ett team som har en god gruppsammanhållning och peppar och utvecklar varandra kontinuerligt.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Bästa Delikatess Demosäljare
Moccia & Rocca Italian Specialities
Vi vill utöka vårt demo-team och söker nya medarbetare som kan dema och sälja lufttorkade skinkor/ostar till kunder på fredagar och/eller lördagar. Vi är passionerade över att inspirera och berätta om våra unika delikatess produkter från spanen, italien, och frankrike.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 10-07-2018

Bli en del av vårt härliga säljteam i Olofström
Svenska Trygghetslösningar AB
Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare. Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Olofström.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2018