Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Företagsäljare för brandskydd
Recnet
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Företagsäljare för brandskydd
Recnet
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Teknisk säljare
Skellefteå Kraft
Om oss Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar. (säljer och levererar 100% förnybart)  Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald. Vilka är vi Affärsenheten Affärspartner är en del av affärsområdet Marknad.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Innesäljare B2B till växande företag
Palm & Partners Professional AB
Ingress om kunden Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Säljare
EV Sverige AB
Välkommen till EV Sverige AB! EV Sverige AB är ett växande bolag som ingår i EV International. Vi är en fristående distributör som har vårt huvudkontor i Linköping. EV står för Ekologiskt Värde och vi säljer precis som det låter, ekologiska produkter som främjar både hälsa och miljö. Vi är ca 20 heltidsanställda, varav 10 säljare, främst runt om i Västra Götaland och Östergötland, och vi är nu redo att bli fler. Är du vår nya stjärnsäljare? Välkommen in med din ansökan! Du kommer att ansvara för att driva försäljning på förbokade kundbesök i ditt distrikt.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Travel Impact söker en internationell mediasäljare till Malmö
StudentConsulting
Är du en relationsbyggare med ett intresse för digital marknadsföring? Utstrålar du affärsmässighet och har en förmåga att tänka långsiktigt och kvalitativt? Vill du arbeta i en internationell miljö i centrala Malmö? Då har vi tjänsten för dig! Student Consulting söker just nu en internationell mediasäljare till framgångsrika Travel Impact. Travel Impact har 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring riktad mot resebranschen och är experter på att kommunicera reserelaterade erbjudanden för både lokala och internationella mediebyråer och annonsörer.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Vi söker drivna människor för långsiktig anställning!
Connect4U AB
. Att vara säljare!  Som säljare hos oss arbetar du med att marknadsföra & sälja våra uppdragsgivares produkter & tjänster med telefonen som verktyg.   Att nå framgång handlar givetvis om att vara en duktig säljare, men jobbet blir extra roligt om produkten är populär! Du kommer jobba på uppdrag av sveriges allra största varumärken. Vem söker vi & vad erbjuder vi? Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning och som gillar att kommunicera, skapa relation & övertyga. Du behöver inte ha mycket erfarenhet men en stark vilja är ett måste.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Försäljare sökes för Canal Digital's räkning.
Connect4U AB
. Vill du göra karriär inom försäljning? Som säljare hos oss arbetar du med att marknadsföra & sälja våra uppdragsgivares produkter & tjänster med telefonen som verktyg.   Att nå framgång handlar givetvis om att vara en duktig säljare, men jobbet blir extra roligt om produkten är populär! Du kommer jobba på uppdrag av sveriges allra största varumärken. Vem söker vi & vad erbjuder vi? Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning och som gillar att kommunicera, skapa relation & övertyga. Du behöver inte ha mycket erfarenhet men en stark vilja är ett måste.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Säljare till Skruf Snus i Skåne
Adecco Sweden AB
Vi på Skruf Snus söker nu en distriktssäljare till Skåne. Du kommer att få möjligheten att arbeta med långsiktiga kundrelationer, där fokus ligger på att i samarbete med kunden utveckla affären och skapa framgång tillsammans. Har du erfarenhet av försäljning ute på fältet och sätter affärsmässighet, relationsbyggande och kundfokus högt? Vill du vara delaktig i att fortsätta driva bolaget och affären framåt?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

KEY ACCOUNT MANAGER TILL VÄRLDSLEDANDE TELECOM-FÖRETAG
Key Solutions
Vi söker en engagerad säljare som vill etablera långsiktiga relationer till sina kunder inom B2B. Du kommer att vara en viktig del av Sveriges största satsning på Villafiber och kommer främst att arbeta i Sollentuna med omnejd. Arbetsuppgifter: I rollen som B2B-säljare kommer du ha en viktig roll på vår avdelning med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team med såväl erfarna som oerfarna medarbetare där du varvar teoretiska kunskaper med praktiska kunskaper.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019