Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
ACCOUNT MANAGER TILL MANAGEMENT EVENTS
Academic Work
Vill du hitta ett företag som matchar din ambition att utvecklas som relationsskapande och framåtsträvande säljare? Management Event söker dig som vill arbeta i ett högt tempo med härliga kollegor där matchmaking mellan beslutsfattare och leverantörer står i fokus! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Management Events räkning en person som vill ta sig an rollen som Account Manager hos dem. Management Events står inför en stark tillväxtresa och du som välkomnas till gänget kommer vara en viktig del i denna resa.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Innesäljare till stor mediakoncern
AMGA AB
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, bank/finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Deras framgångsrika modell har gjort att bolaget idag är ett av den snabbast växande i inom sin nisch, därför söker de nu ytterligare en Säljare med stor drivkraft och ett brinnande intresse för affärer.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Försäkringsförmedlare till Compricer
AMGA AB
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom bank & finans, försäkring, service och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Denna tjänst är inom ramen för vår rekryteringsverksamhet. Arbetsbeskrivning Compricer erbjuder möjligheten att få arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för affärer och försäljning över telefon. Som Försäkringsförmedlare kommer du att arbeta med kvalificerad förmedling av försäkringar på ett rådgivande sätt där du bara arbetar med varma leads.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Innesäljare till Borlänge
Mockfjärds Fönstermästaren AB
Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

AddMobile letar Account Manager
AddMobile AB
AddMobile växer så det knakar! Detta innebär att vi är i behov av ännu en härlig kollega till vårt starka säljteam och det är här du kommer in i bilden. Hos oss blir du en del av ett expansivt IT-företag som utvecklar smarta e-verktyg till bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Låter det spännande?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Deltidssäljare sökes för projektstart 7e januari - VIASAT Ansök Nu
Vital Dialog Sverige AB
Vital Dialogs vision är att bli Sveriges bästa arbetsplats genom att satsa på individens framgång, därför har vi ständigt utbildningar, små och större tävlingar som resor, AW, events och mycket mer för att motivera och inspirera våra anställda. Kontoret ligger i Årstaberg, 6 min från T-Centralen.  Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning till ett helt nytt team med start omgående! Du har ambition att utvecklas samtidigt som du har riktigt kul!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Deltidssäljare sökes för projektstart 7e januari - FORTUM Ansök Nu
Vital Dialog Sverige AB
. Vital Dialogs vision är att bli Sveriges bästa arbetsplats genom att satsa på individens framgång, därför har vi ständigt utbildningar, små och större tävlingar som resor, AW, events och mycket mer för att motivera och inspirera våra anställda. Kontoret ligger i Årstaberg, 6 min från T-Centralen.     Vi söker dig som vill starta en karriär inom försäljning och som älskar utmaningar, för att ständigt utvecklas! Pengar motiverar dig och eftersom Vital Dialog erbjuder marknadens kanske bästa provisioner är vi säkra på att du kommer bli riktigt nöjd.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Business developer and sales, Malmö
Aspia
Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Vi på Aspia växer och söker just nu en Business developer and sales till vårt kontor i Malmö. Tjänsten är på heltid och tillsättning är under januari 2019 eller enligt överenskommelse. Om tjänsten Som Business developer and sales hos oss på Aspia möter du en föränderlig miljö där vi hela tiden vill ha kunden i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Teknisk Säljare till RECAB Stockholm
Technogarden
Om företaget RECAB är ett nordiskt företag som ingår i Addtech koncernen med huvudkontor i Stockholm. De erbjuder Embedded-lösningar med hård- och mjukvara till OEM-kunder på den nordiska marknaden. RECABs produkter baseras på komponenter från världsledande leverantörer runt om i hela världen. Deras kunder är väletablerade företag och organisationer i flera marknadssegment såsom transport, industri, kommunikation och försvar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Säljare/heltid - Möjlighet till 50.000kr/mån
Started
I rollen som Villafiber säljare kommer du att arbeta i ett säljteam på fältet, med att erbjuda villaägare i Vallentuna med omnejd olika fiberlösningar. Om företaget: Started har som mål att bli Sveriges bästa konsultbyrå inom försäljning och och samarbetar idag med b.l.a Viasat.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018