Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljare sökes till Nordens ledande TV-distributör
Connect4U AB
Med över 100 tv-kanaler och interaktiva tjänster som används av närmare tre miljoner tittare varje dag. Vi erbjuder det bredaste utbudet, med bäst ljud och bild till den mest avancerade tekniken, direkt från våra egna satelliter i rymden till boxarna i hemmen. Med våra Play och On Demand tjänster kan tv nu ses när som helst - var som helst. Vi har en positiv och glad atmosfär och  vill anställa dig som har mycket energi och en positiv inställning. Att du dessutom är lösningsorienterad, serviceminded och duktig på att kommunicera och skapa förtroende ser vi som självklart.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Är du vår nya medarbetare? Vi söker nya säljare! Börja omgående! Fast lön +
Connect4U AB
. Vi söker flera positiva och drivna kollegor till vårt nya charmiga kontor med 5 minuters gång från knutpunkten.  Företaget sitter i mycket trivsamma lokaler med en oerhört positiv och glad atmosfär. Ett bolag som satsar stort inte bara på tillväxt utan också på trivsel och en bra arbetsmiljö. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du vara en person med mycket energi och har en positiv inställning. Att du dessutom är lösningsorienterad, serviceminded och duktig på att kommunicera och skapa förtroende ser vi som självklart.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

FÖRETAGSREPRESENTANT
Synvergenta AB
Till ett ventilationsföretag med kontor i centrala Stockholm söks en målmedveten medarbetare som skall representera företaget och dess lösningar hos potentiella kunder. Det är en ny position på företaget. Företaget dimensionerar och installerar en innovativ, energisparande och patenterad ventilationslösning till huvudsakligen privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i storstockholmsområdet. Målsättningen är att växa. Positionsinnehavaren ansvarar för att kontakta och presentera lösningen för tänkbara kunder och beslutspåverkare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Nordic Sales Manager
Expatria Human Resources
Expatria Human Resources (www.expatria.com), with offices in Stockholm and Paris, focuses on Nordic and international recruitments since 30 years. Our customer is one of the leading software providers in its technical niche, part of an international group with more than 50 000 customers worldwide.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Bli en stjärnsäljare på Bredband2!
StudentConsulting
Är du i början av din karriär och nyfiken på B2B-försäljning? Är du driven, engagerad och trivs på en öppen och social arbetsplats? Nu söker vi säljare till expansiva Bredband2 i Malmö! I tjänsten arbetar du tillsammans med dina kollegor i säljteamet med försäljning till företag. Du kommer att arbeta med utgående samtal och premieras väl för dina resultat. Du har en fast grundlön, men också en bra provision som tillkommer baserat på dina resultat. Bredband2 arbetar mycket med kompetensutveckling och vill hitta långsiktiga medarbetare som kan utvecklas inom företaget.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Säljare till södra Stockholm
Plejd AB
Vårt säljteam önskar utöka med en ny säljare med kompetens, energi, kundfokus och brinnande intresse för försäljning. Vi erbjuder en tjänst med ett fritt och självständigt arbete där kundfokus, vilja och resultat premieras. Nu söker vi en teknisk säljare inom distriktet södra Stockholm. Lämplig placeringsort/säte för dig bör vara södra Stockholm med omnejd. OM PLEJD: Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Säljare till Västsverige
Plejd AB
Vårt säljteam önskar utöka med en ny säljare med kompetens, energi, kundfokus och brinnande intresse för försäljning. Vi erbjuder en tjänst med ett fritt och självständigt arbete där kundfokus, vilja och resultat premieras. Nu söker vi en teknisk säljare inom distriktet Västsverige. Vårt huvudkontor finns i Göteborg/Mölndal. OM PLEJD: Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Skaffa ett roligt jobb! Utesäljare till Sveriges största Elbolag
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 85 säljande superstjärnor där ni säljer El till både företag och privatkunder i Mölndal med omnejd. OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

KEY ACCOUNT MANAGER TILL VÄRLDSLEDANDE TELECOM-FÖRETAG
Key Solutions
Vi söker en engagerad säljare som vill etablera långsiktiga relationer till sina kunder inom B2B. Som säljare utgör du en en viktig del av Sveriges största satsning på Villafiber. Du kommer främst att arbeta i Huddinge med omnejd. Arbetsuppgifter: I rollen som säljare driver du ditt eget arbete och gör allt från att prospektera nya kunder till att slutföra affärer. Du ansvarar för att boka, förbereda och genomföra kundmöten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

Säljare till Eveco // Göteborg
Oddwork Sweden AB
År 1979 levererar Eriksbergsvarvet i Göteborg sitt sista fartyg. Samma år grundas Eveco. Första sålda produkten blir en torkhylla för 379 kronor. Idag kan vi med stolthet titulera oss specialister inom området högkvalitativa klimatprodukter för inomhusmiljöer. Genom väletablerade samarbetsavtal med ledande grossister plockar vi fram förstklassiga lösningar för VVS-, ventilations- och elbranschen. För att alltid leverera toppkvalitet med garanterad prestanda till den svenska marknaden erbjuder vi produkter från några av Europas främsta tillverkare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018