Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kickstarta karriären i Mölltorp
Svenska Trygghetslösningar Malmö
Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 12 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 70 glada medarbetare. Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Skövde.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2018

Customer Success Manager
Jobylon
Vill du jobba med en innovativ och global tjänst i ett snabbväxande företag? Då har du en chans att vara med om ett fantastiskt äventyr med Jobylon! Vi på Jobylon erbjuder våra kunder ett modernt och socialt rekryteringsverktyg i syfte att effektivisera deras interna rekryteringsprocesser. Hur vi skiljer oss från alla andra är vårt unika fokus som erbjuder kunder att skapa attraktiva och nytänkande jobbannonser (likt den du ser just nu!).
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

KEY ACCOUNT MANAGER TILL VÄRLDSLEDANDE TELECOM-FÖRETAG
Key Solutions
Vi söker en engagerad säljare som vill etablera långsiktiga relationer till sina kunder inom B2B. Som säljare utgör du en en viktig del av Sveriges största satsning på Villafiber. Du kommer främst att arbeta i Ale med omnejd. Arbetsuppgifter: I rollen som säljare driver du ditt eget arbete och gör allt från att prospektera nya kunder till att slutföra affärer. Du ansvarar för att boka, förbereda och genomföra kundmöten.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2018

Tjäna pengar samtidigt som du utvecklas och får en utbildning i Key Busi...
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 30 säljande superstjärnor där ni säljer TV-lösningar till privatkunder i Haninge med omnejd. OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2018

Säljare till CERTEGO
Ghost Competence AB
Ghost Competence rekryterar en affärsdriven säljare till CERTEGO i Kiruna. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos CERTEGO Information om tjänsten CERTEGO genomför små och stora installationer och driftsättningar ute hos våra kunder, t ex. kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Unik tjänst som kombinerad säljkonsult och headhunter!
Bisfront AB
Om tjänsten: Som konsult hos oss innehar du en mycket givande och unik tjänst där du kommer att lära dig massor om olika branscher och företag i näringslivet. Du verkar inom våra två affärsområden: Bisfront Sales och Bisfront Recruit. Bisfront Sales • Inom Bisfront Sales hjälper du våra kunder att nå önskad tillväxt i deras inledande säljprocesser. Du är våra kunders säljkoordinator och ser till att de får möjlighet att träffa sina kunder.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Growth Account Manager Offerta
TALENT&PARTNER AB
Om tjänsten ?I rollen som Account Manager på Offerta kommer du att bearbeta svenska tjänsteföretag, både nya kunder samt utveckla företagets befintliga konton, genom att erbjuda dem en ojämförbar marknads- och kundkanal. Vilka branscher du kommer att fokusera på, beror på dina tidigare roller och erfarenheter från försäljning. Du kommer att ingå i ett team bestående av Key Account Managers, Account Managers och Presale, på vårt kontor i centrala Stockholm.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

House of Control Sales Executive
TALENT&PARTNER AB
Vi expanderar i Sverige och söker nu en Sales Executive! Vi har expanderat till Sverige och börjat bygga vår säljorganisation, där du som säljare får en betydelsefull roll för utvecklingen av bolagets position i Sverige. Du kommer i denna spännande roll att jobba nära din Försäljningschef och övriga kollegor.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

Invajo Key Account Manager
TALENT&PARTNER AB
Dina arbetsuppgifter Uppsökande försäljning mot företag, myndigheter och organisationer av varierande storlek. Invajo är en onlinetjänst för inbjudningar, bokningar, hantering av deltagare, biljettförsäljning mm. Tjänsten används av större företag såsom exempelvis Bonnier, H&M, Barncancerfonden, ComHem, Fotografiska men också av eventbyråer samt små föreningar och privatpersoner. Vi är i en väldigt expansiv fas och söker nu en ny stjärna till vårt säljteam. Din tjänst kommer att bestå av att prospektera och hitta nya möjliga kunder och bearbeta dem genom uppsökande sälj.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

Koneo söker verksamhetsorienterade säljare
Great Business Group Sweden AB
Vill du jobba som säljare på ett IT-företag vars vision är att alla ska ha möjlighet till ett flexibelt arbetsliv? Vi tror att du som söker är initiativtagande, engagerad och har ett driv utöver det vanliga. Vi erbjuder dig en självständig roll inom lösningsorienterad försäljning. Du guidar kunderna till rätt lösning och bygger långsiktiga relationer. Du säljer molntjänster som främst utgår ifrån vårt eget koncept Worklife.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018