Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Finsktalande socialt proffs? Consumer service hos Henkel!
Academic Work
Talar och skriver du flytande på Finska? Har du tidigare erfarenhet inom servicesektorn och drivs och trivs i en roll där du får leverera service i världsklass till kunder? Har du ett intresse för kosmetikbranschen och vill arbeta på ett bolag i framkant? Sök då tjänsten som consumer service medarbetare hos Henkel redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas inom kort.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Ytterligare en kundkoordinator till teamet för farligt avfall
Academic Work
Söker du efter ett kundfokuserat arbete där du får arbeta självständigt med viktiga miljöfrågor? Just nu söker Academic Work ytterligare en serviceinriktad och effektiv kundkoordinator till vår kund Ragn-Sells. Kundtjänstavdelningen har precis utökats från en handfull till ett trettiotal och nu hoppas vi att du är sista pusselbiten som vill vara med i uppbyggnaden av detta och samtidigt få en chans att prägla arbetsmiljön med organisering, samarbete och service. Låter detta som något för dig?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kundtjänstmedarbetare till Com Hem i Örnsköldsvik!
StudentConsulting
Vill du arbeta i en modern och säljande miljö där kunden och kvaliteten står i centrum?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 27-02-2019

Kundtjänstmedarbetare till Anticimex i Uppsala
Academic Work
Här har du extrajobbet som ger dig chansen att lära dig allt om insekters livscykler, samtidigt som du får ge värdefull service och hjälpa privatkunder och företag till en skadedjursfri miljö. Är du student och vill sysselsätta dig med ett kommunikativt extrajobb? Skicka in din ansökan redan nu och säkra samtidigt upp sommaren 2019. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Anticimex räkning en student på deltid till deras kundtjänstteam. Teamet består av sex personer, inklusive gruppchefen, men behöver stärkta upp med dig som brinner för service.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kundkoordinator på deltid till Ragn-Sells!
Academic Work
Att leverera högklassig kundservice är du grym på och att få möjlighet att arbeta inom miljöbranschen är något som lockar dig. I rollen som kundkoordinator på deltid hos Ragn-Sells får du möjligheten att kombinera detta. Arbetsplatsen präglas av energi, gott samarbete mellan kollegor och en positiv stämning. Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en kundkoordinator på deltid till Ragn-Sells.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kundtjänstmedarbetare sökes till spännande och välkänt företag!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu nya kundtjänstmedarbetare till ett nytt och spännande uppdrag! Kunden sitter i centrala Göteborg och är den största i branschen med nästan 200 000 anställda världen över. Goda utvecklingsmöjligheter i en härlig arbetsmiljö som präglas av mycket energi, tävlingar och andra roligheter! Företaget satsar mycket på sina anställda och bjuder varje vecka på frukost och även fredagsmys. Du kommer att representera företagets kund, ett av dom större digital TV-bolagen och svara på inkommande samtal ifrån deras kunder.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Söker du deltids jobb? Vi har det perfekta jobbet för dig!
Connect4U AB
. Winback teamet är bra på att hitta lösningar, de hjälper befintliga Canal Digital-kunder som vill lämna oss att bli nöjda. För att inte förlora kunder som funderar på att säga upp eller vill säga upp sina abonnemang och ge dem bästa tänkbara service har vi ett särskilt team.  Här gäller det att lyssna på kundernas behov/önskemål och sedan hitta lösningar som gör dem nöjda och får dem att vilja stanna kvar hos oss. Att nå framgång i ett jobb som handlar om att göra kunder nöjda handlar givetvis om att vara en duktig säljare, men jobbet blir extra roligt om produkten är populär!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Supporttekniker till BitsData i Södertälje
Autorekrytering AB
Om företaget BITS DATA i Södertälje AB tillhandahåller heltäckande IT-lösningar för de svenska återförsäljarna av Scania, VW, Audi, SEAT, Skoda och Porsche. BITS DATA ägs av Scania CV AB och Scania Volkswagens Återförsäljares Consult AB. Företaget bedriver en verksamhet med eget utvecklingsansvar och med uppgift att maximera avkastningen hos kunderna genom kostnadseffektivt, processeffektivt och slutkundsanpassat IT-stöd. Dina arbetsuppgifter Som medarbetare på supportavdelningen tillhör du ett team om 15 personer som via telefon och mail supporterar användare i systemet Automaster.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes till Hägersten
StudentConsulting
Är du en serviceinriktad och social person? Studerar du och vill jobba extra som kundtjänstmedarbetare? Då har vi uppdraget för dig! Vår kund är ett välkänt företag som hjälper privatpersoner att sälja ägodelar genom auktioner. Ägodelarna kan vara allt ifrån böcker och smycken till möbler och konst. Den stora variationen på ägodelar innebär att du kommer få vara en del av en spännande miljö och lära dig nya saker om antikviteter och andra föremål. Som kundtjänstmedarbetare innebär dina uppgifter att bland annat att ta emot inkommande samtal och svara på kundernas frågor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Kundtjänstmedarbetare till kund utanför Växjö
StudentConsulting
Trivs du när du i sociala sammanhang och tycker om att planera och strukturera. Vill du hjälpa kunder att få den absolut bästa möjliga servicen när de kontaktar dig? Då tror vi att detta passar dig! Till vår kund strax utanför Växjö letar vi efter dig som vill vara en del av ett team av tolv stycken medarbetare som kan intyga att ingen dag är den andra lik. Hos vår kund har du kontakt med folk runt om i både Norden och norra Europa.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 05-03-2019