Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Rådgivare till ledande bolag inom finanssektorn
Adecco Sweden AB
Är du en fena på administration och struktur? Har du en god ekonomisk förståelse? Trivs du i en konsultativ och koordinerande roll där du får hjälpa och strukturera upp en plan för dina intressenter? Har du även en god kommunikativ förmåga och trivs att kommunicera både via telefon, mail och sociala media? Då har Adecco tjänsten för dig! Adecco hjälper vårt Kundbolag att rekrytera in 4 stycken rådgivare. Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månader prövotid.  Vi letar efter dig som vill ha en karriär inom den finansiella sektorn.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Globalt kundtjänstföretag söker nya medarbetare!
Recruitive AB
Om tjänsten Till vår kund i centrala Stockholm söker vi kundtjänstmedarbetare. Detta börjar som ett konsultuppdrag men övergår för rätt kandidat till anställning hos kundföretaget! Företaget i fråga är ett stort framgångsrikt globalt företag med ett starkt varumärke. Rollen innebär att ta emot inkommande samtal från kunder och hjälpa kunderna med deras frågor.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Bisnis Partner Group - Junior Account Manager
Swedgroup Bemanning & Rekrytering
Bisnis är i expansionsfas och söker nya hungriga mötesbokare inom B2B! Vill du vara med och växa i ett spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i karriär och lön?Nu erbjuder Bisnis en chans för dig att jobba med bra lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor. Idag samarbetar Bisnis med några av Sveriges ledande organisationer som uppdragsgivare.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 23-07-2018

Water Circles - Försäkringsrådgivare
Swedgroup Bemanning & Rekrytering
Drivna försäkringsrådgivare sökes till Watercircles kundservice! WaterCircles Är ett nytänkande försäkringsföretag där du får möjlighet att påverka och vara med och skapa något från grunden. Ambitionsnivån här är hög och om du också har det är du rätt person för WaterCircles. Goda karriärmöjligheter inom företaget erbjuds! WaterCircles behöver nu förstärka sitt team med drivna försäkringsrådgivare till deras kundservice.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 16-07-2018

Kundtjänst inom e-handel - MADLADY.SE
MADLADY
OM MADLADY: MADLADY.SE är mer än bara en e-handelsplats, vi säljer inte produkter, vi skapar en kultur. På senare tid har verksamheten haft en stark tillväxt och därför är vi på jakt efter nya talanger som vill göra resan tillsammans med oss. Vi sätter stort värde på ambition och attityd, hos oss finns det inga begränsningar: ”sky is the limit… but at MADLADY we don’t have any limits”. OM TJÄNSTEN: Vi söker dig som pratar med alla under en fest och dig som alltid har något bra och underhållande att berätta för hela sällskapet under en middag.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Skiftledare med intresse för människor till Postnord
Randstad Solutions AB
Skiftledare med intresse för människor Har du ett sinne för siffror och ett intresse människor? Då har vi på Randstad ett perfekt jobb för dig som vill arbeta med produktionsplanering, schemaläggning, statistik och leda medarbetare. Som konsult på Randstad är du en betydelsefull arbetsleder resurs samtidigt som du blir Randstads ansikte utåt.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-05-2018

Kundtjänstmedarbetare till nordiskt e-handelsbolag
Cronwik
Kvalifikationer Vi söker dig som arbetar i en liknande tjänst idag men vill ha nya utmaningar. Du har lägst gymnasiekompetens och du har troligen erfarenhet någon typ av kundservice samt drivs av att ge bra service. Du känner till konsumentköplagen och distansavtalslagen, och du har grundläggande teknisk kunskap inom teknikområdet.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Norsktalande kundservicemedarbetare
Cronwik
Du som söker till denna roll: -kan tala och skriva norska obehindrat -duktiga på svenska språket samt gärna fler språk då bolaget växer snabbt -älskar att jobba med kundservice och överträffa kunders förväntningar -minst gymnasieexamen -gärna arbetat med kundservice innan, helst i norge Hos vår uppdragsgivare som är en av Sveriges snabbast växande finansbolag kommer du att arbeta med att ge service till bolagets norska kunder, samt vara delaktig i att översätta texter till norska delen av webben.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Kundservicespecialist som är van vid DANSKA kunder till QLIRO
Cronwik
I din roll som dansktalande kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med att svara på frågor från våra danska slutkunder och handlare, både över telefon, via vår chatt och per mail. Du kommer även ha kontakt med våra norska och svenska kunder vid behov. Tillsammans jobbar vi för att skapa en långsiktig och nära relation till våra kunder och våra handlare.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Kundservice med intresse för MC / Skoter till SVEDEA
Cronwik
På uppdrag av ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring, Svedea, söker vi nu grymma kundservicemedarbetare. Bolaget erbjuder försäkringar för båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen. Bli en viktig del i vårt kundnav För bolaget är kunden alltid störst och vi vill att alla kundmöten ska präglas av personlig service, specialistkunskap och en vilja att överträffa kundernas förväntningar.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018