Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butikschef till Färgelanda
Systembolaget AB
Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?  Vi söker nu en butikschef till Färgelanda. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Butiken har 5 medarbetare.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Säljare helgextra SOVA i Länna
Sängvaruhuset SOVA
Just nu söker vi säljare! Tjänsten avser timanställning på helger. Våra medarbetare är en oerhört viktig del i verksamheten och vi lägger därför ner stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer på SOVA inte bara att lära dig om sömn, sängar och försäljning utan även om att vara jobba i ett lag och utveckla dina personliga egenskaper. Utmärkande för medarbetare hos oss är mod, ödmjukhet, bra attityd och vilja att utvecklas. Vi väljer att se lösningar istället för problem, att vara självgående och se nya affärsmöjligheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Butikspersonal - Retail Knowledge, Alingsås
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. RetailKnowledge söker: Nu söker vi Butikssäljare till vår bemanningspool i Alingsås. Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Reservdelsspecialist till Enköping
Bra Bil
Vi söker en driven person till rollen som reservdelsspecialist till vår anläggning i Enköping. Tjänsten innebär ett ansvar för support till vår verkstad avseende bildelar samt godsmottagning och försäljning i vår butik m.m. Exempel på arbetsuppgifter - Distribution av bildelar till vår verkstad - Sälja och förmedla tjänster, t.ex.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Butikssäljare till upplands väsby
Byggmax
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Säljare till Hobby Fritid i Tenhult
Adecco Sweden AB
Hobby Fritid i Tenhult är en av landet största återförsäljare av fritidsfordon. På vår anläggning finns allt för den moderne husvagns- och husbilsägaren både med ett stort utbud av fordon till försäljning och en rejäl tillbehörsbutik. Vi har dessutom en ny stor verkstad för service, underhåll och plåtarbeten. Vi säljer husvagnar och husbilar från Hobby och Knaus samt husbilar från Elnagh, samt ett stort antal begagnade fordon från flera fabrikat - alltid besiktigade och med fulla garantier. Vill du arbeta i ett expansivt företag med ett flertal välkända varumärken inom fritidsfordon?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Ledigt jobb som butikssäljare hos vår kund i modebranschen
Manpower AB
Vi på Manpower söker just nu en butikssäljare till vår kund i Falun. Har du ett sinne för försäljning och erfarenhet av modebranschen? Söker du en ny och spännande utmaning som innebär enorma utvecklingsmöjligheter inom ett av världens mest eftertraktade yrken? Har du dessutom ett brinnande intresse för mode och kundvård är det här tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan! Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad går jobbet som butikssäljare ut på? I den här rollen kommer du i första hand att hjälpa kunder som kommer in i butiken.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Jobba heltid på Fitness24Seven nya gym i Jönköping
TNG Group AB
Nu har du chansen att vara en del av Fitness24Sevens nya gym i Jönköping. Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök nu Fitness24Seven öppnar upp en ny anläggning i Jönköping Väster, och söker nu en Site Responsible på heltid som även kommer att vara med att jobba inför premiäröppningen av anläggningen! Har du ett intresse för träning och hälsa? Trivs du i en roll där fokus är på service och relationsskapande? Perfekt! På Fitness24Seven får du kombinera detta i rollen som Site Responsible. De söker nu till sin anläggning Väster i Jönköping en gymvärd på heltid.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Jobba extra på Tele2 i Jönköping!
Tele2 Sverige AB
Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en butikssäljare på deltid till Tele2 i Jönköping. Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som är en stor och viktig del av vardagen. Som Butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare. Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov i vår butik under våren och sedan gå över till heltid ett par veckor under sommaren 2019.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Butikssäljare sökes till välkänt varumärke
Impressive Relations
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019