Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Serviceminded butikssäljare till Solar i Borås
Academic Work
Trivs du med att arbeta i butik och vill jobba mars och april? Är du en person som är serviceminded och trivs att jobba i relation till kunderna? Just nu söker vi en person till Solars butik i Borås. Tveka inte att söka tjänsten redan idag, start 1 mars! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Solars räkning en serviceminded butiks- och lagermedarbetare till deras grossistbutik i Borås. Du ska arbeta kunna vardagar under mars och april, mellan klockan 7:00-14:00. Tjänstens start är 1 mars och sträcker sig i två månader.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Butikssäljare till Byggmax Skene
Byggmax
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Försäljare till Torp Udevalla
Systembolaget AB
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Torp Udevalla söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på deltid.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Butikssäljare/lagerarbetare Dennis Kakel Helsingborg
Dennis Kakel i HBG AB
Vi söker nu en butikssäljare inom kakel och golv för omgående anställning. Dina arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara butiksförsäljning samt lagerarbete, plock och sortering i lager. Din profil: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från byggbranschen eller som har erfarenhet inom handel med inriktning bygg och kakel. Välkommen med din ansökan! Dennis Kakel är en butik med specialisering inom kakel och klinker. Vi har även ett stort utbud av badrumsinredning och annat VVS-material.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Butikssäjare sökes - Smögen
Smögen Fashion Group AB
Verksamhetsbeskrivning Nu sök vi butikssäljare till vår sommarbutik på Smögenbryggan. Du ska sälja kläder, skor och smycken. Vi söker dig som har en positiv och glad och akn jobba självständigt. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i klädbutik. Du behöver vara minst 18 år gammal.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Butikspersonal med erfarenhet och el kunskaper sökes till Handen!
StudentConsulting
Är du en pigg och alert person som är kunnig inom el och tycker om att ge kundservice? Då har StudentConsulting jobbet på heltid för dig! Vi erbjuder en heltid tjänst hos en butikskedja som präglas av kamratlig stämning där personalen gör det där lilla extra för kunden. StudentConsultings kund är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg. Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-04-2019

Stockholm söker säljare med servicekänsla och teknikintresse!
Kjell & Company
Hej! Ur kunders ögon innehar vi förstaplatsen i branschen när det kommer till mest kunnig och mest flexibel personal. Vi är dessutom den butikskedja som bedöms ge snabbast service enligt kunders tycke - detta tror vi helt och hållet beror på våra säljares förmåga att lösa kundens problem på bästa vis! - Vi söker just nu säljare på 16-50%% (motsvarande 6-19,13 timmar per vecka i snitt) till våra fantastiska team i Stockholm! Deltidsanställningar i denna omfattning är för många möjligt att kombinera med studier på helfart.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2019

Butikssäljare - Bemanningspool uppdrag Clas Ohlson, Alingsås
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Säljtalang sökes till Impressives grymma team!
Impressive Relations
Impressive Relations söker en driven direktsäljare! Just nu utökar vi vårat grymma team i Lund. Vi söker efter motiverade säljare med god jobbetik och en naturlig känsla för kundkontakt.Med detta jobb representerar du ett av Sveriges starkaste varumärken på en välkänd elektronikkedja etablerad i hela Europa. Med fast lön och hög provision har duväldigt goda möjligheter att påverka din lönsamtidigt som du äromringad av duktiga, erfarna och motiverade säljare som kan visa dig vägen. Vi söker dig som vill lyckas och har en vilja av stål. Du drivs inte av rädsla och ser positivt på utmaningar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-02-2019

Drivna och tävlingsinriktade säljare sökes till Impressives grymma team!
Impressive Relations
Impressive Relations söker en driven direktsäljare! Just nu utökar vi vårat grymma team i Helsingborg. Vi söker efter motiverade säljare med god jobbetik och en naturlig känsla för kundkontakt.Med detta jobb representerar du ett av Sveriges starkaste varumärken på en välkänd elektronikkedja etablerad i hela Europa. Med fast lön och hög provision har duväldigt goda möjligheter att påverka din lönsamtidigt som du äromringad av duktiga, erfarna och motiverade säljare som kan visa dig vägen. Vi söker dig som vill lyckas och har en vilja av stål.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-02-2019