Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljare till Europeiska Motor!
Palm & Partners Professional AB
Arbetsbeskrivning Palm & Partners rekryterar nu till Europeiska Motor som expanderar och söker fler säljare till anläggningarna norr om Stockholm. Europeiska Motor AB är Sveriges största återförsläjare av Toyotabilar, med fullserivceanläggningar i Sundbyberg, Täby, Vällingby, Arlandastad och Gävle. Företaget omsätter över 1 miljard och är en av Sveriges bästa Toyotaåterförsäljare vad gäller kundnöjdhet. Som bilförsäljare hos Europeiska Motor går du i fronten och äger hela kundkontakten, genom att proaktivt jobba med bilaffären på ett nyskapande sätt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Dyson - butikssäljare sökes till Stockholm (deltid)
Nordic Retail Group
Nordic Retail Group söker nu för Dysons räkning flera duktiga varumärkesambassadörer / säljare som har det lilla extrasom vill sälja och samtidigt företräda Dyson ute i butik. Start: omgående Om kunden Dyson grundades 1993 och är ett brittisktteknik/innovationsföretag som är känt för design och tillverkare av dammsugare, hårfönar (supersonic), handtorkar och bladlösa fläktar och värmare. Dyson är nu en av de marknadsledarna för innovation inom sina kategorier, med verksamhet i över 72 länder över hela världen, inklusive den nordiska marknaden.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 29-12-2019

Butikssäljare (deltid, vikariat) till New Yorker i Västra Frölunda
NewYorker
Med över 1000 butiker i 44 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team!
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Teknikmagasinet Karlstad C söker säljare
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Karlstad C! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 14 timmar/veckan i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Säljare Nilson Shoes/Jerns/Ecco, Drottninggatan 50-52
NilsonGroup
NilsonGroup är Skandinaviens ledande skokoncern. Genom våra butikskoncept; DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Kakelspecialisten söker Butikssäljare!
Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundt
Kakelspecialisten marknadsför och säljer allt inom kakel, klinker, mosaik, tillhörande systemlösningar och badrumsinredning till såväl konsument, proffs som större byggprojekt. Sin huvudsakliga marknad har Kakelspecialisten i Stockholm och Mälardalen. Kakelspecialistens 2.800 kvm stora utställning och butik i Årsta Stockholm är en av de största och mest innovativa i sitt slag i Skandinavien. Förutom konsumentbutiken har Kakelspecialisten på Medborgarplatsen 25 på Södermalm även en specialutställning med kakel för arkitekter, inredare och designers.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Butikssäljare 70%, Stadium Outlet Alingsås
Stadium Outlet
Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Då kan tjänsten som Butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning! Din roll Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service. På Stadium Outlet är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för handel genom påfyllning och tydlig exponering av produkter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Butikssäljare Extra, Stadium Outlet Alingsås
Stadium Outlet
Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Då kan tjänsten som Butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning! Din roll Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service. På Stadium Outlet är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för handel genom påfyllning och tydlig exponering av produkter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Butiksmedarbetare - Cykelreparatör/montör
Biltema Veddesta
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden. Om tjänsten: I rollen som butiksmedarbetare - cykelmontör/reparatör kommer du att ansvara för att montera, reparera och sälja våra cyklar. Du kommer även att ta emot våra cykelleveranser och se till att alla prisskyltar är korrekta.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Ur&Penn söker vikarierande säljare till Angered!
AB Ur&Penn (Kin AB)
OM OSS     Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.  Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt DNA att göra skillnad för de mest utsatta.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019