Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Social och målinriktad? Vi söker nya medarbetare till fiberbranschen!
Webhelp Sweden
Till vår uppdragsgivare inom fiberbranschen, söker Webhelp Sweden AB nya medarbetare. Du kommer främst att jobba med insamling av markavtal. Detta innebär mycket administration samt kontakt med markägare. Om du är en person som brinner för att hjälpa andra och arbeta efter mål är detta ett jobb som skulle passa dig! OM TJÄNSTEN Som säljare hos oss kommer du att arbeta mycket administrativt men även ta kontakt med kunder via telefon. Kontakten med kunderna kan ske både genom utgående- men även ingående samtal.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Säljare! Sök enkelt utan CV!
Totalway AB
Som säljare hos oss styr du över dina resultat och påverkar din egen lön. Vi erbjuder en av marknadens högsta provisioner, taggande säljtävlingar och möjligheten att klättra inom företaget. Vi ger dig rätt verktyg för att du ska lyckas som säljare genom löpande utbildning, personlig coachning och uppföljning. Du står för drivkraften genom att ha fokus, vilja och rätt inställning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Säljare Sökes- FastLön, Ingen erfarenhet krävs
Webieo
Vilka är vi? Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt härliga gäng i nya och fräscha lokaler! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Sök heltidsjobb hos Bevakia i Varberg eller i Cypern - Vi söker innesälj...
Förebygg
Nu växer vi för fullt och letar efter fler innesäljare till vårat team i Varberg och vårt team i Cypern! Vill du kickstarta din karriär och vara med på en resa du sent kommer glömma? Vill du kunna jobba både hemma i Varberg eller i Cypern med 320 soldagar per år? Då kanske du är den vi söker! Om företaget Bevakia är ett nyetablerat säkerhetsföretag med ambitionen att agera förebild i branschen genom att eftersträva Sveriges mest kvalitetsmedvetna försäljningsföretag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Jobba som värvare för Röda Korset i Linköping
Svenska Röda Korset
Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

135 kr FAST timlön. (ingen provision). Samla in pengar, telefon.
FROSTBRAND & PARTNERS AB
Om du brinner för humanitära, miljö eller djur rättsliga frågor tveka då inte att kontakta oss. Vi arbetar för kvinnors rättigheter, utsatta människor, miljöförstöring, viktigt forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, kämpa mot könsstympning och andra viktiga ändamål som behöver kämpas för. Som telefonambassadör representerar du en 90-konto organisation (t ex WWF Världsnaturfonden, Hjärnfonden och Bris).
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 23-11-2019

Rädda liv! Värvare till Helsingborg Beyond team!
Svenska Röda Korset
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Helsingborg! Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Helsingborg Beyond team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp!
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Rädda liv! Värvare till Röda Korsets Malmö Infinity!
Svenska Röda Korset
Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö! Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Malmö Infinity  team, hjälp oss att sprida hopp världen över! Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris och katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp!
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Säljare - Inget lönetak
Viafield
Är du den som gillar att stå i centrum, brinner för att vinna och alltid får din vilja igenom? Då kommer du trivas som säljare hos oss på Viafield! Nu expanderar vi vårt drömteam och söker dig som är redo att utvecklas och ta nästa steg i karriärstrappan! Du kommer ingå i ett team där ni förmedlar El-tjänster via B2C försäljning. Arbetsbeskrivning: Tjänsten går ut på att förmedla el till inköpspris från ett av Sveriges största el-bolag via Face2Face försäljning!
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 26-11-2019

Säljare/heltid
Viafield
Lämnar du ofta ett gott intryck, är positiv och orädd för utmaningar? Då har vi det rätta jobbet för dig som säljare, välkommen till Sveriges roligaste arbetsplats! Arbetsbeskrivning: Tjänsten går ut på att förmedla Com Hems produkter & utbud via kundmöten. Fokuset ligger på att förnya befintliga kunders avtal samt teckna nya kunder som ännu inte anslutit sig till Com Hem.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 26-11-2019