Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Student sökes för tjänst som säljare till Bra El!
StudentConsulting
Har du ett intresse för miljö och solenergi? Är du en driven och målinriktad säljare? Tycker du om att arbeta med relationsskapande försäljning och vill ha ett spännande deltidsjobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi på StudentConsulting söker dig som vill arbeta som säljare hos Bra El. Bra El är ett nystartat miljömedvetet energiföretag som erbjuder de mest miljövänliga och kostnadseffektiva lösningarna på solenergimarknaden. Med ett rikstäckande nätverk av marknadens bästa partners installerar Bra El solpaneler runt om hela Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Jobba direkt efter Studenten?
Securio Sweden
Nu expanderar vi vårt drömteam i Stockholm! Du kommer att ingå i ett team medsuperstjärnor där ni säljer mobila larmlösningar till privatkunder runt om i Sverige. Securio är en spännande och pulserande arbetsplats där vi arbetar vanliga kontorstider måndag- fredag och vi tillämpar dels fast lön men självklart tillkommer även provision. Tidigare erfarenhet av försäljningsyrket är givetvis meriterande men inget krav.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Säljare
Securio Sweden
Är du mer motiverad än de flesta i din närhet? Längtar du efter nya erfarenheter och personlig utveckling? Är du trött på att göra samma sak dag ut och dag in utan att få belöning eller uppskattning för hårt utfört arbete? Vi också! Securio sweden är ett säkerhetsbolag som föddes ur idén att skapa en tryggare vardag till ett pris som passar alla plånböcker! Vi förmedlar olika typer av tjänster till privatpersoner inom vardagssäkerhet, problem som ofta försvinner i skymundan och inte täcks av andra försäkringar eller livlinor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Fantastiskt Heltidsjobb som innesäljare hos Vendo - Ansök utan CV
Workency
Om företaget Förebygg grundades 2015 med viljan om att skapa en tryggare vardag. Idag kan Förebygg stolt erbjuda en av de modernaste lösningarna inom brandsäkerhet och id-skydd. Om tjänsten Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar. Hos Förebygg får du en gedigen utbildning om tjänsten och i säljteknik.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Vill du lägga grunden för en framtida karriär inom försäljning? SE HIT! ...
Workency
Om företaget &tjänsten: Vi söker dig som är tävlingsinriktad och vill vara med och sätta prägel på säljavdelningen på Förebygg. Förebygg är en växande start-up med ambitionen att kunna bidra till en bättre och tryggare vardag för allmänheten, med hjälp av moderna tjänster av högsta kvalitet inom brandsäkerhet och id-skydd. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa medarbterare som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Starta din säljkarriär på Cypern tillsammans med Sunny Sales och Förebygg!
Workency
Om företaget: Förebyggs samarbetspartner äretablerad i Afrodites hemstad, Paphos påCypern. Vi driver flera olika försäljningsprojekt och satsar aktivt för att växa som företag, på alla möjliga sätt. Vi vet att vår viktigaste tillgång är våra anställda och har ett enkelt mål: Att våra anställda ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas, såväl på som utanför jobb. Positiva medarbetare, tydliga mål och noggrann uppföljning varvat med varmt klimat, spännande aktiviteter och sociala evenemang är några av de saker vi tror på.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS SÖKER DELTID SÄLJARE (KVÄLLAR/HELGER)
Key Solutions
Studerar du idag och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna där du har möjlighet att jobba flexibelt? Är du driven, målmedveten och har en personlighet som är lätt att tycka om och du är ofta händelsernas centrum? Arbetsbeskrivning: Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in tjänster från några av Sveriges bästa varumärken.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

Vill du växa med vårt Västeråskontor?
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Idag är vi Europas näst största larmbolag och är stolta över att kunna erbjuda allt fler kunder säkrare och tryggare hem.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Starta hösten med nytt heltidjobb på Sector Alarm!
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Idag är vi Europas näst största larmbolag och är stolta över att kunna erbjuda allt fler kunder säkrare och tryggare hem. Hos oss får du chansen att utvecklas och växa tillsammans med dina härliga kollegor.   Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team i Borlänge!     Vill du jobba på en arbetsplats där man trivs?   Vill du lära dig försäljning/ utvecklas inom försäljning?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Venezu AB söker nya Telemarketing Konsulter
VENEZU AB
Venezu AB är ett bolag som idag står på två pelare. Dessa pelare avser de tjänster vi erbjuder våra kunder, vilket är telemarketingtjänster, bemanning och rekrytering. På telemarketing sidan opererar vi enbart B2B mot våra kunder inom IT-branschen. Den andra pelaren avser bemanning och rekrytering, denna pelare har uppkommit då våra kunder varit så pass nöjda med det telemarketingarbetet som våra konsulter utfört, att man valt att rekrytera in våra medarbetare på kortare eller längre uppdrag. Vi rekryterar idag för olika tjänster, främst inom segment som sälj, support och marketing.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018