Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sveriges bästa arbetsplats söker TM-säljare
Key Solutions AB
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Vi söker säljande lånehandläggare inom bank och finans
Likvidum AB
Om Likvidum Likvidum är en låneförmedlare som hjälper konsumenter att spara kostnader på sina lån genom att byta långivare. Likvidum har haft en årlig tillväxt på över50% under 2018 och vi fortsätter att växa med en otrolig fart. Vi har utökat till större fräscha lokaler och söker nu fler säljandelånehandläggare till vårt fantastiska team i Globen. Vi är ett ungt företag som tror på en rolig och härlig arbetsmiljö med skratt och aktiviteter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

TJÄNSTEFÖRMEDLARE - SÖK JOBB UTAN CV
Ts Kundtjänst AB
TJÄNSTEFÖRMEDLARE - SÖK JOBB UTAN CV Hos oss på TS Kundtjänst har du goda möjligheter att påverka din egen lön samt utvecklas och klättra inom företaget.Vi är ett växande företag med säljare i vårt DNA.Vi söker dig som är målmedveten och har rätt inställning.Du arbetar bra i grupp samtidigt som du är att ta eget ansvar.Du kommer att komma i ett säljteam med 8-10 positiva kollegor, där vi varje dag har väldigt roligt och arbetare tillsammans mot uppsatta mål. Vi förmedlar tjänster till privatpersoner via telefon och kontaktar både befintliga och potentiella kunder för att erbjuda våra tjänste
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Söker säljare - ERBJUDER FASTLÖN OCH PROVISION!
Tryggsam i Sverige AB
Är du en framåtsträvande person med ett leende som slår allt och en önskan om att startaen karriär inom försäljning? Strävar du efter att påverka din egen lön och omge dig med duktiga och drivna kollegor i ett snabbväxande företag som går riktigt bra?Då har du hittat rätt! Som säljare hos oss påTryggsamblir du en del av ett utav våra två roliga och framgångsrika team som guidar våra kunder igenom den digitala världen! Tryggsamskapades 2013 ur idén om att alla ska ha råd till entryggare och säkrare vardag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Säljande lånehandläggare till Compricer
Talent & Partner AB
Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi söker just nu kollega för vår kunds räkning.  Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper konsumenter spara pengar på att göra smartare val.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Sök heltidsjobb hos Bevakia i Varberg - Vi söker innesäljare till vårt n...
FB Säkerhetstjänster AB
Nu växer vi för fullt och letar efter fler innesäljare till vårat team i Varberg! Vill du kickstarta din karriär och vara med på en resa du sent kommer glömma?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2020

Jobba som extrasäljare på Skellefteås trevligaste arbetsplats!
Diamax Business Group AB
Vi är ett stort litet företag. Vi är ett 30 - tal kollegor som sitter i Umeå, men alla känner alla. Vi har en platt liten organisation, där fokus ligger på att hjälpa dig utvecklas och på så sätt få nöjdast tänkbara kunder. Tillsammans har vi en vision och det är att erbjuda dig en trivsam, utvecklande och glädjefylld arbetsplats. Om Diamax Diamax är ett norrländskt företag. Trygga, genuina och rejäla. Vi är dessutom bra på att prata för oss. Vårt norrländska DNA har också visat sig vara en fördel, då vi dessutom är hejare på att lyssna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Junior Sales Associate
Xzakt Kundrelation AB
Vår säljorganisation fortsätter att växa och nu ska vi ta resan till nästa nivå. Vill du vara med och representera ett av Sveriges mest erkända entreprenörsbolag tillsammans med vårt systerbolag Transcom? SomJunior Sales Representative kommer du att vara en nyckelperson i vår ambitiösa tillväxtplan. Genom lansering av flera spännande nyheter inom vår sektor kommer du kunna ha en bred utgångspunkt på en bred marknad. I kombination med mötesbokning kommer du även att ha ett eget ansvar över hela försäljningsprocessen; från mötesbokning till affär. Detta med stöd av säljledare och VD.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Mötesbokare/telefonkommunikatör Örebro
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt Chevron i England).
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Mötesbokare till Verisure Stenungsund
Verisure Sverige AB
Vi söker dig som har telefonvana, gärna från försäljning eller kundtjänst. Verisuremarknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Följ med oss på resan och hjälptill att hålla den takten! Om tjänsten: Du arbetar med att avlasta företagets fältsäljare med mötesbokningar hos potentiella kunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019