Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM SÖKES!
Safe Sales
Vill du också bli en superstjärna? Välkommen till Safe Sales- startskottet på din nya karriär inom försäljning! Det är på tok för vanligt att ungdomar som vill in på arbetsmarknaden eller byta arbetsplats hamnar på tråkiga arbetsplatser där drömmar dör och söndagsångest är ett faktum.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

VI VILL INTE HA DITT CV- VI VILL HA DIG!
TS Kundtjänst
Har du länge velat testa dina vingar inom försäljning eller är du i dagsläget säljare och söker efter nya utmaningar? Välkommen till TS Kundtjänst- en arbetsplats där vi förverkligar mål och drömmar! TS Kundtjänst är ett säkerhetsbolag som förmedlar tjänster inom vardagssäkerhet. Vi arbetar efter att kunna erbjuda privatpersoner i Sverige smarta och smidiga lösningar som förenklar deras vardag för ett pris som passar allas plånböcker. Vår målsättning är att bli ledande på marknaden inom vår bransch och för att komma dit behöver vi dig! Vem är du?
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 12-06-2018

Vill du slippa söndagsångest? Sök här!
TS Kundtjänst
För de allra flesta som känner söndagsångest är det helt naturligt, det är ju trots allt lite jobbigare att jobba än att ligga hemma i soffan och kolla serier. Men sedan finns det även desom har en enormt påfrestande arbetssituation– en chef som skäller på en och har orimliga krav, en påfrestande arbetsmiljö eller mobbande kollegor.Det är en helt annan typ av ångest.Sorgligt är faktumet att söndagsångesten är vanligast i åldrarna 18-29.Så kan vi ju inte ha det! Därför arbetar vi på TSK mycket med att våra medarbetareska trivas på jobbet!
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

VILL DU BLI EN RIKTIG SUPERSÄLJARE? BLI EN DEL AV TRYGGSAM!
Tryggsam
Är du eller vill du bli en riktig supersäljare? Bra, vi har letat efter dig! Tryggsam är ett säkerhetsbolag som föddes ur idén att skapa en tryggare vardag till ett pris som passar alla plånböcker! Vi förmedlar olika typer av tjänster till privatpersoner inom vardagssäkerhet, problem som ofta försvinner i skymundan och inte täcks av andra försäkringar eller livlinor.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

TRYGGSAM SÖKER 4 NYA INNESÄLJARE TILL HUVUDKONTORET!
Tryggsam
Är du mer motiverad än de flesta i din närhet? Längtar du efter nya erfarenheter och personlig utveckling? Är du trött på att göra samma sak dag ut och dag in utan att få belöning eller uppskattning för hårt utfört arbete? Vi också! Tryggsam är ett säkerhetsbolag som föddes ur idén att skapa en tryggare vardag till ett pris som passar alla plånböcker! Vi förmedlar olika typer av tjänster till privatpersoner inom vardagssäkerhet, problem som ofta försvinner i skymundan och inte täcks av andra försäkringar eller livlinor.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

TA CHANSEN ATT UTVECKLAS OCH VÄXA MED OSS PÅ TRYGGSAM! FASTLÖN + PROVISION
Tryggsam
Ta chansen att utvecklas och växa med oss på Tryggsam- en berikande arbetsplats där du alltid är i händelsernas centrum! Vi expanderar nu våra befintliga säljteam på huvudkontoret i Stockholm och letar efter dig som är driven, motiverad och intresserad av att starta upp en ny karriär som supersäljare! Du blir en del av ett sammansvetsat, positivt och taggat team.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Söker du ditt drömjobb? Diasales Ab söker säljare i Örebro!
Förebygg
En dynamisk säljare med spring i benen! - Vill du komma in på arbetsmarknaden? - Vill du känna dig med fri ekonomiskt? - Vill du gå till en rolig (are) arbetsplats? - Du ärenergisk och glad - Du har alltid 100% fokuspå dina egna mål. - Du älskar högttempo - Du är positivtinställd till att jobba i grupp Då har du kommit helt rätt!
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Innesäljare sökes till Unitell solution - Danderyd
Förebygg
Om Oss Vårt bolag grundades 2016 med med inställningen att skapa en unik arbetsplats där fokus på glädje & resultat dagligen eftersträvas. Som medarbetare hos oss erbjuder vi inte bara daglig coachning och härliga kollegor utan även fri tillgång till gym,motionscenter, fotbollsplan och massa andra sportaktiviteter, något vi är övertygade om ger rätt förutsättningar för dig som medarbetare. Vi söker: Individer som vill vara med och bygga upp ett roligt, inspirerande och utmanande säljteam där varje dag är unik och inspirerande. Tidigare erfarenhet av försäljning är självklart meriterande m
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Innesäljare med fokus på vardagssäkerhet i Timrå
Förebygg
Om oss (https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Platsbanken/) Pågående start-up i Timrå, nuhar du chansen att starta en ny, rolig och utmanande karriär där varje dag är unik och inspirerande. Tidigare erfarenhet av försäljning är självklart meriterande men inget krav då vi erbjuder alla nya säljare både produkt och säljutbildning i världsklass. Om dig Som säljare hos oss på EVM Konsultkommer du ha en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Pigga, glada och engagerade innesäljare till vårt säljteam - kvällstid!
Förebygg
Om företaget Förebygg grundades 2015 med viljan om att skapa en tryggare vardag. Idag kan Förebygg stolt erbjuda en av de modernaste lösningarna inom brandsäkerhet och id-skydd. Om tjänsten Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in vår tjänst ID-skydd plus. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar. Hos Förebygg får du en gedigen utbildning om tjänsten och i säljteknik.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018