Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Konditoriansvarig - Hemköp, Stockholm City Saluhall
Future Management
Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden. Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Yrkeskunnig guldsmed för längre uppdrag till kund
Lernia
Om företaget Bli en del av ett kunnigt och kreativt gäng med stor arbetsglädje! Just nu söker vi en erfaren Guldsmed på heltid för omgående start till en av våra kunder i Varberg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Vetri i Mariestad AB söker fabriksmontörer
Premier Service Sverige AB
Företagsinformation Vetri i Mariestad ingår tillsammans med VPP System, Laholms glas och Vetri Fellmans i koncernen GGAL Holding AB (Gränslösa glas och aluminiumlösningar). Vetri i Mariestad tillverkar fönster, dörrar, glasfasader samt uterum och vinterträdgårdar. Våra systemlösningar tillverkar vi i egen fabrik med Schüco ’s världsledande profilsystem. Våra kunder är fastighets- och byggbolag, privatpersoner, kommuner, försäkringsbolag, bostadsrätter/ samfälligheter samt små och stora företag i mellansverige.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Smed
STILLE AB
STILLE AB utvecklar och tillverkar unika produkter till världens ledande kirurger som syftar till att möjliggöra säkrare och effektivare procedurer, samt lösningar som syftar till att minska patienters och vårdgivares exponering av farlig röntgenstrålning. Vi har nu behov av en person som kan tänka sig att arbeta som Smed vid tillverkningen av medicintekniska produkter av högsta kvalitet. Har du erfarenhet från arbetet som smed så är det en merit, men det är också aktuellt med en händig och arbetsvillig person som vi kan lära upp.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Verkstadssmed
Wikan Personal
Nu söker vi en verkstadssmed till ett företag i Trelleborg. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av det mesta inom smidesarbete, såsom svetsning, kapning, bockning, sågning mm.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Skräddare eller sömmerska till Hammarby Sjöstad
Sjöstadens Kem & Skrädderi AB
Nu söker vi på Sjöstadens Kem & Skrädderi en erfaren och duktig skräddare eller sömmerska. Arbetsuppgifter är bland annat uppläggningar och nedläggningar av byxor, kostymändringar, blixtlås, jeanslagningar, omsömnad och reparationer. Vi tror att de flesta plaggen går att rädda. Du kommer att få göra både mindre reparationer som att sy tillbaka skjortknappar, men även mer omfattande reparationer såsom till exempel ge nytt liv till skinnjackor. Du ska ha öga för design och kärlek till hantverket, då vi är mycket måna om vårt rykte och vår kundnöjdhet.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist :

Urmakare sökes till Ur&Penns huvudkontor i Upplands Väsby
AB Ur&Penn (Kin AB)
Urmakare sökes till Ur&Penns huvudkontor i Upplands Väsby. OM OSS  Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 100 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att revolutionera en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser. Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt DNA att göra skillnad för de mest utsatta.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Trä- och metallslöjdslärare
Tyresö kommun
Vem trivs hos oss? Fornuddens skola är en skola att trivas i! Vi jobbar aktivt för att skapa lugn och trygghet och jobbar efter övertygelsen att god kunskapsinhämtning utgår från goda sociala relationer. Skolan ligger belägen i ett lugnt villaområde i Trollbäcken i Tyresö. Vi är ett mycket kompetent och engagerat kollegium. Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete med engagerade elever, föräldrar, pedagoger och skolledning.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 03-11-2018

Låstekniker till Certego sökes!
Framtiden AB
Vill du ta ett nästa steg i din utveckling och karriär? Brinner du för säkerhetslösningar och service? Då kan denna tjänst som låstekniker vara något för dig! Sök redan idag eller tipsa en vän som kan passa för rollen. Dina arbetsuppgifter I rollen som låstekniker hos vår kund Certego är arbetsdagarna varierande och omväxlande. Du kommer bland annat arbeta med att installera, driftsätta och utföra service av lås samt relaterade produkter i dörrsystemet. Arbetet utförs helt under eget ansvar och görs självständigt utifrån de direktiv du får ifrån arbetsledaren.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Låstekniker till SafeTeam
FMR Rekrytering och Bemanning AB
Vi söker nu flera låstekniker som vill skapa trygghet och säkerhet för våra kunder. På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, inbrottsskydd och brandskydd. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi är idag ca 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Vi arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018