Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelscentrum
Ambulans diagnostik o hälsa, Hälsa och funktionsstöd
Inom Hjälpmedelscentrum finns en samlad och bred kompetens. Uppgiften är att genom utprovning, anpassning och underhåll av hjälpmedel underlätta vardagen för personer med funktionsnedsättning. Vi arbetar med såväl information, konsultation, inköp, lagerhållning som teknisk service av hjälpmedel.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Bagare/konditor – Stora Coop Lund
Coop
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Undervisningstekniker
Högskolan i Borås
Högskolan i Borås vill bli det tredje universitetet i Västsverige. Vi ska vara ett komplett lärosäte med studenten i centrum. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedriver vi utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolan i Borås har cirka 11 000 studenter och 750 anställda, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås. Vi bedriver forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Handel och IT, Människan i vården, Pedagogiskt arbete, Resursåtervinning samt Textil och mode.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Finsnickare till Fellessons InWood Projects i Växjö
Fellessons AB
Fellessons InWood Projects ingår som en av fem verksamheter i Fellessons Byggnadsvaror AB. Övriga är Bygghandel, Timber Products, Industrifärg samt dotterbolaget Carlenskogs Bygghandel i Vimmerby. Företaget omsätter ca 450 miljoner och har 100 anställda. Fellessons InWood Projects har sedan starten 1977 skapar inredningar och specialsnickerier för både offentlig och kommersiell miljö. Genom åren har verksamheten gått från det traditionella hantverket till en mer komplex och effektiv produktionsanläggning med den senaste tekniken.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Låstekniker med utvecklingsmöjligheter till Nokas Teknik i Linköping
Nokas Teknik AB
Tjänsteställe: Linköping Arbetstider: Dagtid Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan tillämpas. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse Arbetsbeskrivning: Till vår service och installationsavdelning i Linköping söker vi nu en självgående låstekniker. Som låstekniker kommer du utföra installation, service och underhåll. Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problemställningar på bästa hållbara sätt.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Låstekniker
CERTEGO
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?Som Låstekniker hos CERTEGO kommer du i huvudsak att arbeta med installation och service av lås, låssystem, dörrautomatik och relaterade produkter i dörrmiljön.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Låstekniker
CERTEGO
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Z-Guld söker guldsmed
Z-GULD
Vi älskar att få vara en del av våra kunders mest speciella tillfällen. De där till fällena som de kommer minnas för alltid - deras "That Feeling" moments. Som guldsmed hos oss kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av puts och polering av smycken, gravering, bearbetning samt ändring. Då vi arbetar tätt mellan avdelningarna ingår det att vara flexibel och kommunicera internt gällande aktuella ärenden och ordrar. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba som guldsmed. Du behöver kunna prata både svenska och engelska samt ha grundläggande datorvana.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Junior bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Värnamo
StudentConsulting
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du en spännande tjänst inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en junior bilglastekniker till ny anläggning i Värnamo! Som bilglastekniker har du en viktig roll hos Ryds Bilglas.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelscentrum Växjö kommun
Växjö kommun, Omsorgen
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.
Skapad : 04-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019