Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfaren konditor/bagare sökes till franskt bageri
La Boulangerie De France
LaBoulangerie de France är ett leverans bageri. Vi söker personer som är redo att investera och utvecklas med vårt företag Vi söker nu en erfaren konditor/bagare. Du kommer även arbeta som ugns skötare och trogare. Du bör kunna arbeta med surdeg samt ekologisk bröd. Bageriet är IP och ekologisk certifierad. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta inom denna bransch. Möjlighet finns att jobba kvälls- eller dagtid och tjänsten är även anpassningsbar för heltid eller deltid.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Duktig sömmerska till Stockholm
Camp Scandinavia AB
Vi söker dig som kan sy och har god vana av olika typer av sömnad. På vårt kontor på Liljeholmen hanteras individuellt utformade hjälpmedel och dessa måste anpassas för att matcha enskilda patienters behov och kropp. Det är främst ändringssömnad som är aktuell. Det kommer ställas krav på din förmåga att se lösningar och genomföra dem. Vid intervjutillfälle kommer sömnadsprov att ingå. Duktig sömmerska med stor vana av sömnad i elastiska material, erfarenhet av industrimaskiner och hushållsmaskiner (symaskiner).
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Finsnickare fartygsvarv
Marinkraft
Stockholms Reparationsvarv AB Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm. SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Mönsterkonstruktör
KappAhl
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Kostymmakare
Borås Stad
Kostymmakare till Borås Stadsteater till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2018-12-31. (Ref nr 22:2018:29) Borås är en konst- och kulturstad i ständig utveckling. I Kulturförvaltningen ingår, förutom Borås Stadsteater även Konstmuseum, Biblioteken i Borås, Kulturskola och De Kulturhistoriska Museerna. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern har en budget på ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Verkstadssmed
Wikan Personal
Nu söker vi en verkstadssmed till ett företag i Trelleborg. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av det mesta inom smidesarbete, såsom svetsning, kapning, bockning, sågning mm.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Tekniker - Underhåll (inriktning manuella hjälpmedel)
Regionservice, Uddevalla
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som tekniker möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag. Arbetsbeskrivning Med din tekniska kompetens och problemlösningsförmåga utför du serviceinsatser till människor med funktionshinder i samband med underhåll av hjälpmedel.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Hjälpmedelstekniker Hjälpmedelscentralen Borlänge
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

SÖKES: Driven bagare med öga för detaljer
Sanus Glutenfri AB
Vi är ett glutenfritt bageri som är i tillväxtfas. Vi söker därmed en ny timanställd kollega som kan hjälpa oss ta nästa steg i vår tillväxt. Om dig Vi söker en driven och flexibel medarbetare helst med en bakgrund från restaurang- och livsmedelsprogrammet. Vi uppmuntrar ansvar och att man tar för sig av arbetet. Du ska ha erfarenhet av att jobba inom ett arbetslag och inte vara rädd för att jobba tätt ihop och samarbeta med dina arbetskollegor. Bra kommunikationsförmåga är en grundförutsättning.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 24-02-2019

MÖBELSNICKARE MED CNC-KOMPETENS
J.Elfstedt AB
Vi på J.ELFSTEDTS AB arbetar främst med tillverkning av inredningar, dörrar, kök, trappor och fönster. Vi gör även restaureringar av gamla byggnader, kyrkor och trapphus. Lite mer avancerade arbeten som förgyllningar och dekorationsmålningar hör till våra specialiteter. MÖBELSNICKARE MED CNC-KOMPETENS J Elfstedts Specialsnickeri i Uppsala söker en möbelsnickare med vana/erfarenhet av CNC-arbete. Fräsning/svarvning i trä kommer vara de huvudsakliga arbetsuppgifterna.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019