Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skicklig erfaren smed sökes omgående
FORMA SMIDE OCH DESIGN I STOCKHOLM AB
Tillverkning och montering av trappor, räcken, balkar inredning osv. Arbetstider är kl. 07,00 - 16,00. Smedjan finns i Norra sorunda ute på södertörn. Egen bil eller tålamod att ta buss behövs. Arbetsplatser/Monteringsplatser över hela Storstockholm. Vi söker en smed som har stor vana och är mycket skicklig. Våra uppdrag består mycket av inredningsuppdrag vilket kräver en noggrannhet, materialkänsla och intresse. Du ska vara punktlig, positiv, noggrann, samarbetsvillig, funka i grupp.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Bageriansvarig
CityGross
. Till vår City Gross i Staffanstorp söker vi en Bageriansvarig som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Dina arbetsuppgifter I din roll som Bageriansvarig medverkar du till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare, varför tidigare ledarerfarenheter från bageriverksamhet, är av största vikt. Du och dina medarbetare medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Gateau söker 2 st sommarjobbare till bageriet i Lund!
Gateau AB
Gateau söker 2st sommarjobbare till bageriet i Lund, Skåne! Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Göteborg.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Avancerad Montör
Lernia
Företaget Hunter Douglas tillverkar produktionsutrustning åt ledande aktörer inom solskyddsbranschen. Hunter Douglas ligger i Stenungsund och har idag 19 anställda. Nu behöver de stärka sitt team med en driven medarbetare, som kommer få skolning i en kunskapsbred och lärorik mekanikprocess. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med mekaniskt montage, installation och sluttestning av de kundanpassade maskiner och andra utrustningar som HunterDouglas tillverkar för solskyddsindustrin.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 24-06-2019

Mekanisk låssmed sökes
Bemanning Sverige
Företaget Telelås har funnits sedan 1993 och har långa kundrelationer med kod kvalitet. Vi söker dig med bransch/låssmedserfarenhet. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men ej ett krav.Det är meriterande om du har erfarenhetav svagströmsprodukter,passagesystem, elektromekanisk låsning,kodlås men ej ett krav. I arbetet ingår service och installationsarbeten ute bland våra kunder över hela Stor-Stockholm. Eller på ett fast uppdrag hos en kund i kista. Som person är du positiv och serviceinriktad, van att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta i grupp. Vi kan erbjuda ett fritt
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Vi söker dig som är sömmerska!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi på Uniflex har ett samarbete med ett familjeägt företag i Vallåkra som växer väldigt mycket. Företaget är verksamma inom gardin- och solskyddsbranschen och har sina kunder i Skåneregionen. Nu behöver de hjälp från dig som är sömmerska! Du kommer att sy olika typer av gardiner som ingår i företagets produktsortiment. Det är bland annat veckbandsgardiner, släta paneler och öljettgardiner. Du kommer att arbeta med industrisymaskiner. Arbetstiderna är måndag till fredag 08.00-16.30. Personliga egenskaper Vi söker efter dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av sömnad.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Bagare/Konditor
LeXman Flexibel Bemanning
LeXman fortsätter växa och vi söker nu nya medarbetare som brinner för service och vill utvecklas inom handeln. Vi erbjuder ett omväxlande deltidsarbete för dig som brinner för kundservice. Du kommer ingå i vårt team där vi erbjuderpersonal till butiker inom detalj- och dagligvaruhandeln vid akut eller planerat behov. Är du den vi söker? Vi söker en bagare som vill ut på nya äventyr. Ingen dag är den andra lik. Vi ser helst att du är mångsidig och vill göra annat i butik.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Gruppledare för trä och serviceavdelningen
Askersunds kommun
Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang. Arbetsmarknadsenheten (AME) ansvarar för samordning och sysselsättning av människor som är arbetslösa.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Vi söker duktiga snickare!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker duktiga snickare till vår kund! Företaget utför allt ifrån utbyggnationer och renoveringar inomhus och utomhus.  Därför ser vi gärna att du är fleixibel och att kvalité är ett ledord i ditt arbetssätt.  Tjänsten är på heltid.  Varmt välkommen med din ansökan!
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Servicetekniker Larm Nokas Teknik Helsingborg
Nokas Teknik AB
Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019