Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Konditor till Upplands Väsby
Väsby Nya Konditori AB
Vi söker en erfaren konditor med minst ett års erfarenhet. Du kommer att göra tårtor, bakelser och andra sedvanliga arbetsuppgifter. Vi kan erbjuda både heltid och deltid. Vi siktar efter att ge våra gäster en fantastisk upplevelse genom vårt bemötande och ställer höga krav på vår service. Du behöver vara glad, noggrann, ordningsam och ha känsla för service. Vi ber er att skriva ett KORT PERSONLIGT mail. Bifoga gärna bild då vi har många sökande. Välkommen med din ansökan till: vasbynyajobb@gmail.com
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Bagare/Konditor
CityGross
. Till vår City Gross  i Västerås söker vi en Bagare/Konditor    Till vår City Gross i Västerås söker vi en Medarbetare till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar ca 20 timmar/vecka med tillträde så snart som möjligt. Dina arbetsuppgifter I din roll medverkar du till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Snickare
Scandinavian Internet Group AB
Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren. Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum.  Vi växer och söker nu en snickare Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 22-09-2018

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelscentrum, Varberg
Region Halland, Hjälpmedelscentrum
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom Hjälpmedelscentrum finns en samlad och bred kompetens.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Bageri- och Konditoriansvarig
CityGross
. Till vår City Gross i Uddevalla söker vi en Bageri- & Konditoriansvarig som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten startar 20 september eller enligt överenskommelse och omfattar heltid. Dina arbetsuppgifter I din roll som Bageri- & Konditoriansvarig medverkar du till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare, varför tidigare ledarerfarenheter från bageriverksamhet, är av största vikt.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 20-08-2018

Skåpbyggare
Manpower
Skåpbyggare till Södertälje Arbetsbeskrivning Till kund i Södertälje söker vi nu en montör som ska kunna montera hisslådor på plats i Södertälje. Du kommer arbete efter ritningsläsning, elscheman och montera skåp för hissar. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att konstruera saker och har erfarenhet av monteringg. Du arbetar i team men trivs också med självständigt arbete och er dig som ansvarstagande. Du blir anställd av Manpower men uthyrd till kund.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Bagare/Konditor till Boulangerie Waxholm
Boulangerie Bageri & Café Waxholm
PLATSBESKRIVNING Boulangerie Bagerie & Cafe är belägen i en idyllisk skärgårdsmiljö och med en av Vaxholms vackraste utsikt alldeles intill vattnet. Vårt fokus är att skapa ett modernt Cafe med brett sortiment och bra service i en välkomnande miljö. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi söker Bagare/ Konditor till attraktivt Bageri & Café i centrala Vaxholm. Du är en person som arbetar på en hög kvalitativ nivå. Du ska kunna arbeta flexibelt med både bröddelen som med kondisdelen. BESKRIVNING AV KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad Bagare/Konditor med arbetserfarenhet.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist :

Verkstadssmed
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Nu söker vi en verkstadssmed till Stål & Plåt i Sjöbo AB. Om Företaget Stål & Plåt utför all typ av smide, stål, aluminium och rostfritt.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Bagare
Kronoparksjouren livs&bageri
Kronoparksjouren Livs & Bageri söker en Bagare Arbetsuppgifter: Baka Tandoori bröd. Kvalifikationer: Erfarenhet av att baka Tandoori bröd. Välkommen in med ansökan.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Tekniker, Hjälpmedelscentrum
Kristianstads kommun
Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för kreativa människor som vill lyfta tillsammans med oss. Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018