Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Konditor/Bagare till Tegnérs Bageri i Tullinge (deltid)
Tillväxt Botkyrka
Tegnérs Bageri etablerades våren 2019 och är ett bageri/konditori och café i Tullinge. Vi producerar premiumprodukter av olika slag, allt från kondis med tårtor och bakelser till bakning av bröd och bullar. Något som särskiljer oss är att vi ständigt varierar vårt sortiment och det är våra bagare som ansvarar för största delen av den variationen. Just nu vill vi stärka upp med en ytterligare konditor & bagare på deltid. Du kommer vara en av tre medarbetare med samma titel som arbetar hos oss. Vi erbjuder en möjlighet för dig som vill utvecklas och lära dig mer.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 07-05-2020

FMV T&E söker Systemingenjör Indirekt Eld
FMV
Har du grundläggande kunskaper och lång erfarenhet av artilleri? Är du kvalitetsmedveten och har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!  T&E Mark genomför olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov och T&E Mark Provningsenheten i Karlsborg ansvarar för att säkerställa att de krav som ställs på de vapen, ammunition och skydd som ska levereras till Försvarsmakten uppfylls.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

FMV T&E söker Systemingenjör Eldhandvapen
FMV
Har du lång erfarenhet av hantering av vapen och ammunition? Är du kvalitetsmedveten och har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!  T&E Mark genomför olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov och T&E Mark Provningsenheten i Karlsborg ansvarar för att säkerställa att de krav som ställs på de vapen, ammunition och skydd som ska levereras till Försvarsmakten uppfylls.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

FMV söker Systemingenjör Skydd och verkan
FMV
Har du gymnasieutbildning med teknisk huvudinriktning? Är du kvalitetsmedveten och har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!  T&E Mark genomför olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov och T&E Mark Provningsenheten i Karlsborg ansvarar för att säkerställa att de krav som ställs på de vapen, ammunition och skydd som ska levereras till Försvarsmakten uppfylls.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Vapentekniker
Försvarsmakten
Har du erfarenhet som tekniker eller mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Byggsmed med montagebakgrund
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten Vi på Best söker nu en innovativ och kvalitetsmedveten byggsmed till anrikt företag i Eskilstuna. Vi söker dig som tycker om varierande arbetsuppgifter och miljöer. Här får du möjlighet att vara med i hela flödet från tillverkning i egna lokaler till montering ute hos kunden. Du ska tycka om fysiskt arbete och har goda kunskaper inom traditionellt arbete inom smide, stålkonstruktioner eller mekanisk verkstad. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Du har minst ett par års erfarenhet av svetsning och gärna med pinne.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Erfaren bagare till Ica, Coop, Hemköp i Göteborg med omnejd
Storesupport
Storesupport fortsätter växa och söker en bagare, vi ser gärna att du har erfarenhet som bagare i matbutik! Vi erbjuder ett omväxlande arbete i välkända butikskedjor vilket ger dig en bred och värdefull kompetens och stora möjligheter att utvecklas inom retailbranschen. Vad erbjuder vi dig? - Välbetald, trygg anställning med kollektivavtal och garantilön - Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete - Unika utbildningar inom branschen från b.la.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Teknisk förvaltare lås och larm till fastighetsstaben
Uppsala kommun
KLK Stab Fastighet Är du nyfiken på den bredd av verksamheter och fastigheter som kommunen har? Som teknisk förvaltare på fastighetsstaben kommer du att möta många olika människor och tillsammans med kollegor bidra till att alla får bra lokaler och fastigheter att vistas i. Välkommen med din ansökan! Fastighetsstabens teknikteam består av sakkunniga specialister. Avdelningen säkerställer rätt kvalitet i projekt och förvaltning när det gäller tekniska installationer.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Mormors behöver en erfaren Konditor.
MORMORS BAGERI AKTIEBOLAG
Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri/konditori. Du har ett genuint intresse för hantverket och tycker att kvalitet är viktigt. Som person är du driven, van att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du säkerställer att produktionen håller hög kvalitet på produkterna genom att noggrant följa våra rutiner och riktlinjer. Lön enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan senast den 14 december 2019. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 14-12-2019

Båtbyggare - världens första serietillverkade eldrivna bärplansbåt
Marinkraft
Efter fyra års intensiv design- och produktutveckling har vi dragit igång produktionen av världens första serietillverkade eldrivna bärplansbåt. En förserie om 6 båtar är levererade.
Skapad : 13-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019