Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sockerbagarna söker konditor till sitt bageri i Norrköping.
Sockerbagarna i Östergötland AB
Vi söker en erfaren och hängiven konditor till vårt bageri i Norrköping. Dina arbetsuppgifter kommer vara allt från att stryka upp biskvier till att göra fina bröllopstårtor samt räkna kalkyler mm. Vi söker dig med utbildning och god erfarenhet av ovan och har ett gediget kvalitets tänk. Vi ser gärna att du har arbetat i branschen i minst 3 år. B-körkort är ett krav. För oss är ordning och reda ett självklart motto och du är metodisk, effektiv och noggrann.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 29-03-2018

Glastekniker
TEMP-TEAM
Är du teknisk lagd och har en byggteknisk bakgrund så tveka inte att söka tjänsten. Holmens Glas erbjuder sedan 1997 tjänster inom glasentreprenader och glasmästeri. Idag utför de små och stora projekt för byggföretag i Göteborg med omnejd.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

RAWFOOD-konditor till Malmö
The Cheesecake House T&K AB
Acai & Sånt på Lilla Varvsgatan 8 i Malmö letar efter en RAWFOOD-konditor som älskar att baka nyttiga och smarriga bakverk på rawfood utan gluten, mjölk och vitt socker. Vi är en Acaibar som till stor del fokuserar sitt utbud kring det omtalade brasilianska superbäret Acai. Förutom Acai Bowls och vår supergoda cheesecake serverar vi även sallader, smörgåsar, juicer, kaffe med mera till våra gäster som är på språng, vill sitta ner och slappna av eller vill beställa hem. HOS OSS Vi erbjuder dig ett arbete hos en populär och växande Acaibar som strävar efter att ligga i framkant.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Glad och positiv Surdegsbagare
Dahls Bageri och butik
Om företaget Dahls Bageributik med eget surdegsbak. Färska råvaror och nybakat bröd, frukost och lunch. I våra Bageri butiker väljer och plockar kunden själv bland vårt fantastiska sortiment och det har blivit ett vinnande koncept.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel Skåne i Staffanstorp
Region Skåne, Habilitering och hjälpmedel
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel Skåne är en division inom förvaltningen Habilitering och hjälpmedel. Förvaltningen har drygt 800 medarbetare och har verksamhet på tio orter i Skåne. Hjälpmedel Skåne ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. Serviceverksamheten blev en del av Hjälpmedel Skåne i februari 2017.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Förrådstekniker till Hjälpmedel Skåne i Staffanstorp
Region Skåne, Habilitering och hjälpmedel
Gör skillnad. Varje dag. Hjälpmedel Skåne är en division inom förvaltningen Habilitering och Hjälpmedel. Förvaltningen har cirka 800 medarbetare och har verksamhet på tio orter i Skåne. Hjälpmedel Skåne ansvarar för samtliga hjälpmedelsområden som finansieras av Region Skåne. Här ingår hjälpmedel till personer med rörelse-, syn-, hörsel-, kommunikations- och kognitionsnedsättningar, medicinska behandlingshjälpmedel, ortopedtekniska hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Landskapsingenjör
Ramboll
Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu landskapsingenjörer till enheten Stadsutveckling och vårt kontor i Göteborg som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.Vi erbjuder
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-05-2018

Bagare
Matpalatset
Bakning av mellanösterns bakelse bl.a baklava m.m.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist :

Låssmed/låstekniker - Direktrekrytering till Spedab
MTX Rekrytering & Bemanning
Om Spedab Under hösten 2017 beslutade ägarna i Spedab-Strand & Pedersen El och Data AB, SBA Elektriska AB, IT Installationsteknik AB, ENPART Entreprenad AB och ABJ Netcom AB att gå samman i en gemensam satsning för att bli en komplett partner och ett av de ledande installationsföretagen i Stockholmsregionen. Med lång och gedigen erfarenhet hos de olika parterna formerar det “nya” Spedab ett svårslaget team - väl rustade för dagens och morgondagens utmaningar inom el, tele, data och säkerhet.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Hammarby Sjöstad Kemtvätt & Skrädderi AB söker skomakare
Hammarby Sjöstad Kemtvätt & Skrädderi AB
-Skulle kunna Skomakeri -Hjälpa Skräddare -Ta hand om Kassa -Prata med kunder fysisk och på telefon -Ingen tung jobb.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018