Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Montör till Ryds Bilglas!
Professionals Nord Rekrytering AB
Vill du ha ett aktivt arbete där du får leverera service i världsklass där kunden alltid är i centrum? Vill du arbeta i ett litet och härligt team med familjär stämning? Då är Ryds Bilglas rätt arbetsplats för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Ryds Bilglas räkning en Bilglasmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ryds Bilglas. Uppdraget är planerat att löpa fram till 31/8 men kommer för rätt person med stor sannolikhet att bli mer tid ut över hösten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Gesällplats
Norrhälsinge Järnsmides Gille ek för
Norr Hälsinge Järnsmides Gille är en intuition vars avsikt är att bedriva utbildning och på olika sätt verka för och sprida kunskap om järnsmide och hantverkets traditioner. Både för Gillet medlemmar, men också generellt. Gillet är uppbyggd på det traditionella lärlingssystemet, med Lärling, Gesäll och Mäster. Gillet är finansierat genom olika uppdrag såsom, kundbeställningar, kunduppdrag, butik, utställnings och utbildningsverksamhet samt genom olika event. Som sökande bör du ha goda dokumenterade grundläggande kunskaper inom järnsmide.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Bagare / Konditor
Burlövs kommun, Kost och städ
Burlövs kommun Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur. I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Resemontör
NiMax Sverige AB
Montera balkonger, stålkonstruktioner, portar, inglasningar. Man skall kunna planera arbetet med arbetsledaren och sedan utföra detta. Egenskaper som ses meriterande- Lättlärd och ej ha problem med att jobba på annan ort. Arbetet gäller montering av balkonger, stålkonstruktioner. Önskvärt med erfarenhet. Arbetet innebär resor och övernattningar på annan ort.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Gärdsgårdsbyggare med känsla för hantverk.
Min Byrå
OM FÖRETAGET Jämtgärsgård AB är, som framgår av namnet, ett Jämtländskt företag med fokus på gärdsgårdar. Vi tillverkar och säljer exklusiva gärdsgårdar enligt gamla traditioner med tillhörande grindar och portaler. Med rötterna i Jämtland och unikt virke från våra skogar tillverkar vi produkterna för hand och bygger upp dem på plats hos våra kunder. OM VÅRT HANTVERK Som gärdsgårdsbyggare sätter du gärdsgården på plats ute hos kunden, mäter upp, sätter stör, binder vidjor och lägger slanor. Vidjor är de bindningar som håller ihop störparen och håller slanorna uppe.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Vi söker en konditor!
Angelicas Mat & Bageri
Vi söker en konditor med erfarenhet till vår verksamhet. Du ska kunna ta eget ansvar, vara flexibel och även vara stresstålig. Välkommen att söka jobbet via mail snarast då tjänsten kan tillsättas innan publiceringstiden går ut.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

HERRSKRÄDDARE
May Group Sweden AB
Kort beskrivning av företaget: Företaget tillhandahåller skrädderitjänster till ett annat bolag som heter Suit Supply. Suit Supply öppnade sin första butik i Sverige 19e maj 2018 (i Mood-gallerian i Stockholm). Arbetsplats: Norrlandsgatan 13 (Mood-gallerian), Stockholm Rubrik platsannons:Skräddare Beskrivning av arbetsuppgifter: Den framtida anställde ska sy upp herrkläder (kostymer osv) till Suit Supply's kunder Beskrivning av kvalifikationer: Gedigen erfarenhet av att sy upp herrkläder professionellt. Inget krav på utbildning. Behärska engelska i tal och skrift
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Nu söker vi svetsare/smed
Q i Linköping AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Erfaren snickare sökes
Box for me HB / Jobbfeed
Snickare till Stockholm Söker just nu efter flertalet kunniga SNICKARE till projekt hos en av våra kunder i Stockholm.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Slöjdlärare Trä och Metall till Tallbackaskolan
Solna Stad
I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom. Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola. Solna stad - en skola i utveckling. Vi utvecklar skolor där alla har möjlighet att lyckas.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018