Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tekniker medicinska behandlingshjälpmedel - Vikariat
Västra Götalands Läns Landsting
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som tekniker möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag. Vi söker nu en tekniker med stort engagemang och teknisk kompetens till Hjälpmedelscentralen i Uddevalla. Hjälpmedelscentralen erbjuder ett brett utbud av hjälpmedel och tjänster.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Slipare & spacklare till TMH snickerilack i Tullinge
Tillväxt Botkyrka AB
TMH snickerilack har lång erfarenhet avreparation & lackering av snickeri i alla dess slag, men våra mest frekventa jobb är attlackera om kök. Vi är mycket stolta över vårt arbete och ser till att kunden alltid blir nöjd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Konditor / Bagare sökes
Lysings Glutenfria Bageri AB
Vi söker nu ytterligare en till vårt härliga team.Lysings består av 2 bagerier, ett traditionellt och ett glutenfritt.Vi är kända för vår unika kvalité men även för vår goda service och vårt breda traditionella sortiment.Vi söker nu en utbildad bagare/konditor.Tjänsten är tillsvidare med stora möjligheter att anpassa arbetstider efter arbetssökandes önskemål.För att jobba hos oss ska du vara en positiv, stresstålig och ansvarsfull person.Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade ansökningsdag.Efterfrågan på våra produkter ökar ständigt och vi ser
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!
Skillway AB
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Produktionsmedarbetare i Huddinge - Har du rätt inställning?
Miljonbemanning AB
Trivs du i en industrimiljö? Älskar du att jobba med händerna? Fysisk stark? Då kan detta jobba kanske passa just dig! Nu söker vi en produktionsmedarbetare som skakapa, bearbeta och montera ihop olika lösningar med våra profilsystem.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2020

Skräddare / Mallning av Kapell
Sysport AB
Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende. Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder. Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Glada Bagare sökes
Bageriet i Vemdalen AB
Två bagare sökes till Bageriet i Vemdalen.Vi är på jakt efter två stycken glada bagare för vintersäsongen 19/20Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra.Boende kan ordnas och lön enligt ö.k
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 11-11-2019

Beredare till Lidén Weighing
Ps Partner AB
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden. Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/ Lidén Weighing växer och söker nu en Beredare/Tekniker som ska förstärka teamet i Kungälv! Trivs du i en varierad roll där du bland annat får meka med produkter, ge service till kunder samt kvalitetssäkra ankommande och avgående gods?
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Ammunitions/Minröjstekniker Eksjö
Försvarsmakten
Har du erfarenhet av att arbeta som tekniker? Är du kvalitetsmedveten samtidigt som du har en förmåga att samarbeta med andra på ett smidigt sätt? Då är detta en spännande möjlighet för dig! Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Skräddare/Skomakare Märsta
Nymärsta Kemtvätt
Hej!På Märsta Kemtvätt som ligger centralt i nyrenoverade Märsta Centrum utför vi skrädderi, skomakeri, kemtvätt och nyckelservice. Jag jobbar ensam just nu men söker någon som kan hjälpa mig i arbetet. Du behöver inte vara erfaren och du behöver inte kunna perfekt svenska, vi hjälps åt. Du ska vara trevlig och kunna bemöta kunder på ett bra sätt. Jag talar både arabiska och kurdiska (sorani). Jag kommer först provanställa och möjlighet finns för att få en fast anställning framöver. Välkommen att kontakta mig för mer information, nås bäst på telefon.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019