Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Finsnickare fartygsvarv
Marinkraft
Stockholms Reparationsvarv AB Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm. SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

MÖBELSNICKARE MED CNC-KOMPETENS
J.Elfstedt AB
Vi på J.ELFSTEDTS AB arbetar främst med tillverkning av inredningar, dörrar, kök, trappor och fönster. Vi gör även restaureringar av gamla byggnader, kyrkor och trapphus. Lite mer avancerade arbeten som förgyllningar och dekorationsmålningar hör till våra specialiteter. MÖBELSNICKARE MED CNC-KOMPETENS J Elfstedts Specialsnickeri i Uppsala söker en möbelsnickare med vana/erfarenhet av CNC-arbete. Fräsning/svarvning i trä kommer vara de huvudsakliga arbetsuppgifterna.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Snickare sökes till Precise kök & bygg AB.
Precise Bygg och Kök AB
Precise kök & bygg AB erbjuder kunden högkvalitetsarbeten när det kommer till installering av kök och övriga snickeriarbeten. Vi skräddarsyr våra uppdrag och tar hand om allting från rekommendationer av återförsäljare av kök till VVS, kakel och allt som hör till. Vi söker nu en snickare på heltid som har erfarenhet av montering av kök. Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som snickare är det viktigt att du är positiv, ser möjligheter, är trygg i dig själv och din kompetens.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist :

Båtbyggare, montörer och marintekniker på Lidingö
Candela Speed Boat AB
Vill du vara delaktig i produktionen av framtidens båtar? Candela Speedboat är i framkant i övergången till heleletrisk framdrift i fritidsbåtsegmentet. Den andra prototypen - byggd i kolfiber, med Li-ion batterier, ett helintegrerat styrsystem och bärplansteknologi - genomgår för tillfället de sista testerna i vattnen utanför Stockholm. Vi är ett gäng på tio personer baserade i Gåshaga på Lidingö. Orderboken är full och vi förbereder oss nu för uppstart av serieproduktion senare i år. Nu är vi i behov av tillökning i teamet som kommer att montera båtar i våra faciliteter i Gåshaga.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist :

Verkstadsarbetare och förman
Tibro Såg AB
vi söker en Verkstadsarbetare och förman Till vår verkstad som producerar maskiner till träindustrin och reparerar och underhåller vårt sågverk söker vi en nyckelperson som ska fungera som verkstadsarbetare och förman. Vi söker dig som har erfarenhet och/eller verkstadsteknisk utbildning. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning samt god material- och verktygskännedom. God kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska krävs. Du är inriktad på att tillsammans med berörda hålla igång produktionen i vår verkstad samt planera det löpande underhållet i vårt sågverk.
Skapad : 04-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Servicesnickare Uppsala
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 23-11-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Servicesnickare Trollhättan
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 23-11-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Inredningsssnickare
FO Peterson & Söner Byggnads AB
F O snickeri är ett modernt snickeri med anor från 1800-talet. Vi är specialister på kundanpassade inredningar och våra kunder är bland annat banker, kontor, hotell, restauranger och kyrkor. Våra snickare har genomgående mycket hög kompetens och yrkesskicklighet och det gör att vi har uppdrag både nationellt och internationellt.
Skapad : 22-11-2018 Ansökningsfrist :

Hantverkare till Göteborg med omnejd
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi en hantverkare till Göteborg med omnejd  Hemfrid växer och vi söker nu en hantverkare som kan utföra och hjälpa till med enklare hantverksuppdrag i Göteborgs-området. Om oss Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning, hantverk, återvinning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som hantverkare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service.
Skapad : 19-11-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

SNICKARE SÖKS OMGÅENDE
Ade Bygg AB
För kunds räkning behöver vi nu förstärka byggverksamheten med fler duktiga, engagerade och erfarna snickare. Att arbeta som snickare är ett omväxlande arbete, arbetsuppgifterna varierar från att gipsa, sockla, sätta kök, armera, sätta väggform och gjuta allt från slitsar till stommar. Du kommer arbeta inom nyproduktion och/eller renovering.
Skapad : 19-11-2018 Ansökningsfrist : 25-01-2019