Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Snickare
Scandinavian Internet Group AB
Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren. Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum.  Vi växer och söker nu en snickare Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 22-09-2018

Vi söker duktiga hantverkare.
Relax Städ & Services AB
- Du ska vara händig, påhittig och ha egen erfarenhet av reparationsarbete och underhållsarbete både inom och utomhus. Det kan vara att sätta en gipsskiva, byta ett dörrhandtag eller sätta upp en hylla, men det kan även innebära lätta rörmokeriarbeten såsom fixering av en läckande WC eller lätta elektriska arbeten som att ändra en armatur. Egenskaper: - Personliga egenskaper - Som person är du ansvarstagande och är noggrann. Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Montör/Snickare Gästrikland/Hälsingland
HärjedalsKök
Härjedalskök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 20-08-2018

Vill du arbeta som Möbelmontör?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som Möbelmontör, tjänsten kommer starta omgående och pågå tillsvidare. Du kommer att arbeta ute hos kund med att montera möbler från bland annat Ikea. Du kommer att arbeta i team om två personer och arbetsområdet är hela Storstockholm. En vanlig dag kommer att starta ute hos kunden som kan vara både privatpersoner och företagskunder. Leveransen av möbler kommer redan att vara plats, er uppgift blir att montera möblerna, ställa dem på rätt plats och ta med skräpet tillbaka.
Skapad : 26-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Snickare
Laial AB
För att städkvalitén ska vara bra och kunden känna sig trygg krävs det tydliga rutiner. Det vet vi genom vår erfarenhet av hemstädning. Och vi har tydliga rutiner! Vi har också alltid kundens behov och krav i centrum. Nu utökar vi vår verksamhet och söker nu en snickare med ett sinne för noggrannhet och som älskar sitt arbete.
Skapad : 19-07-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Uppmätare sökes till snabbt växande företag
Scandinvent AB
Nordiska Stengruppen eller Stengruppen.se är ett av Sveriges snabbast växande företag inom produktion av natur- och kvartsstensmaterial till kök, badrum, restauranger och barer. Stengruppen tar helhetsansvaret från uppmätning till installation och samarbetar med de största och mest välrenommerade möbelproducenterna och återförsäljarna.
Skapad : 03-07-2018 Ansökningsfrist :

Uppmätare sökes till snabbt växande företag
Scandinvent AB
Nordiska Stengruppen eller Stengruppen.se är ett av Sveriges snabbast växande företag inom produktion av natur- och kvartsstensmaterial till kök, badrum, restauranger och barer. Stengruppen tar helhetsansvaret från uppmätning till installation och samarbetar med de största och mest välrenommerade möbelproducenterna och återförsäljarna.
Skapad : 25-06-2018 Ansökningsfrist :

Snickare till Västerbottensteatern
Västerbottensteatern
Västerbottensteatern tar sikte mot nya Kulturhuset och en spännande expansiv framtid. Teknik & Ateljéer är en avdelning inom VästerbottensTeatern vars uppdrag är att genom hög kompetens, kvalité, konstnärlighet, resurseffektivitet och professionellt bemötande bemanna, utrusta, göra dekor samt kostym, mask och peruk till Västerbottensteaterns produktioner.
Skapad : 20-06-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Inredningssnickare Kinesisk inriktning
Helenelund konstruktion AB
Vi söker 4 erfarna inredningssnickare med kinesisk inriktning. Arbetsuppgifterna innebär att kunna förstå och förfärdiga en traditionell kinesisk arkitektur. Du som söker ska kunna samarbeta i grupp och kunna arbeta självständigt. Krav: Minst tre års erfarenhet. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 20-06-2018 Ansökningsfrist :

Båtbyggare, Lidingö
Candela Speed Boat AB
Do you want to be part of the team building the boat of the future? Candela Speedboat is leading the transformation to an all-electric future of boating. The second prototype - built in carbon fiber, with Li-ion batteries, a fully integrated control system and hydrofoil technology - is currently going through final testing in the waters outside Stockholm. We are currently a team of nine based in our factory in Gåshaga on Lidingö.
Skapad : 08-05-2018 Ansökningsfrist :