Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Glad och noggrann Köksmätare sökes!
HärjedalsKök
Härjedalskök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du HAR VILJAN ATT LYCKAS! Nu söker vi Dig som älskar att träffa människor, är praktiskt lagd och vill vara stolt över det arbete du gör! Varför HärjedalsKök? HärjedalsKök är på frammarsch och vi utvecklas hela tiden!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Modellsnickare
Macromould Modell & Form AB
Arbetsuppgifter: Att arbeta i en omväxlande miljö där man blandar teknik med fysiskt arbete? Att tillsammans med andra utvecklas som individ? Att lösa uppgifter som kräver millimeterprecision, nyfikenhet och samarbetsvilja? Macromould Modell & Form AB är en modell- och formtillverkare beläget i Kopparberg, företaget startades 1998 och var först i Europa med 5-axlig CNC fräsning av stora modeller.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Kalmarhem söker två reparatörer för arbete under sommaren 2019!
Kalmarhem AB
Kalmarhem söker dig som under sommaren vill arbeta med olika typer av reparationer i Kalmarhems fastighetsbestånd. Reparationerna omfattar arbete i och kring fastigheterna men även hemma hos kund. Kalmarhem arbetar efter mottot Helt & Rent, Tryggt & Snyggt och strävar efter att skapa en positiv livsmiljö för människor i Kalmar kommun. Din profil Du är händig och tycker om varierande uppgifter i ditt arbete. Du har goda kunskaper inom snickeri- och/eller VVS-området.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2019

Undertaksmontage
Helpman Entreprenad AB
Om tjänsten: Är du duktig på att montera undertak? Till kommande uppdrag i Stockholm, söker vi undertaksmontörer med lång erfarenhet. Kunden är ett etablerat bolag som främst arbetar med just undertaksmontage och akustik. Deras verksamhetsområde är hela Storstockholm. Kunden ser att de får en allt högre efterfrågan på sina tjänster och vill därför förstärka sin styrka med ytterligare montörer. Uppdragen väntas blir relativt långa, med start runt v.5 eller v.6.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Finsnickare
Helux AB
Helux AB söker 1-2 Finsnickare till sin verksamhet i Jönköping. Har du erfarenhet från finsnickeri är det en merit. Maila din ansökan till info@helux.se
Skapad : 13-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

G-Legotillverkning AB i Skagersvik söker fyra inredningssnickare
G-Legotillverkning AB
G-Legotillverkning AB (Gordons) producerar och levererar inredning för offentliga miljöer. Vi är drygt 20 anställda på vår anläggning i Skagersvik. Just nu har vi en ökad efterfrågan på vår tillverkning. Vi behöver därför rekrytera flera inredningssnickare för produktion av såväl stora som små serier. Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet från inredningsnickeri/maskinsnickeri. Du ska vara driven och intresserad av yrket, ha god samarbetsförmåga samt en vilja att utvecklas.
Skapad : 12-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Båtbyggare sökes!
CR Yachts Sweden AB
Sweden Yachts Group är en av västkustens största båtbyggare som producerar Sweden Yachts, Malö Yachts, CR Yachts och Regina af Vindö.
Skapad : 11-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Serviceinriktade snickare som vill jobba extra
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 07-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Båtbyggare, Poolbyggare
Jacopoolen AB
Jacopoolen tillverkar och säljer swimmingpooler av hög klass. Numera tillverkar vi även två välkända båtmärken, som utföres i i Lyse/Lysekil. Vi behöver 4-5 duktiga medarbetare som är fullt kompetenta inom plast/komposite/båtbyggeri/ laminering/vacuuminjisering/gelcoatering. Resejobb kan förekomma. Även visst utlandsjobb. Man eller kvinna. Svenska eller engelska Meriterande är ledaregenskaper och kunskaper inom ritning och planering Rätt person värderas högt.
Skapad : 04-02-2019 Ansökningsfrist :

Snickare sökes till byggföretag i Hägersten
Irenell & Co AB
Verksamhetsbeskrivning Irenell & Co AB är ett ungt företag med lång erfarenhet i branschen. Ambitionerna har sedan starten varit att erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster, hög kvalitet och god service till bra priser. Arbetsuppgifter Vi utför målningsarbeten, inomhus och utomhus, markarbeten, markstensbeläggning, grusning, staket, golvslipning samt lackering, oljning, takrenovering, fönster och dörrbyten, uteplatser och altanbyggen, plåtarbeten, snickerier, läggning av kakel och klinkers, badrums- och köksrenoveringar. Företaget växer nu och vi söker nya snickare.
Skapad : 01-02-2019 Ansökningsfrist :