Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hantverkare till Göteborg med omnejd
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi en hantverkare till Göteborg med omnejd  Hemfrid växer och vi söker nu en hantverkare som kan utföra och hjälpa till med enklare hantverksuppdrag i Göteborgs-området. Om oss Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning, hantverk, återvinning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som hantverkare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 17-11-2018

Vill du arbeta som Möbelmontör?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som Möbelmontör, tjänsten kommer starta omgående och pågå tillsvidare. Du kommer att arbeta ute hos kund med att montera möbler från bland annat Ikea. Du kommer att arbeta i team om två personer och arbetsområdet är hela Storstockholm. En vanlig dag kommer att starta ute hos kunden som kan vara både privatpersoner och företagskunder. Leveransen av möbler kommer redan att vara plats, er uppgift blir att montera möblerna, ställa dem på rätt plats och ta med skräpet tillbaka.
Skapad : 16-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Noak söker nya medarbetare – plattsättare och undertaksmontör
Academic Work
Har du erfarenhet som plattsättare? Eller kanske som undertaksmontör? Noak har lång branscherfarenhet och kan erbjuda en stabil anställning. Arbetet sker både mot privatpersoner och stora byggen. På Noak värnar dem om personalen och söker dig som har en glad och positiv inställning! OM TJÄNSTEN Academic Work söker Plattsättare till Noak. Även undertaksmontörer är av intresse. Noak jobbar både mot privatpersoner samt stora byggen vilket innebär en variation.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 10-11-2018

Noak söker nya medarbetare – mattläggare och undertaksmontör
Academic Work
Har du erfarenhet som mattläggare? Eller kanske som undertaksmontör? Noak har lång branscherfarenhet och kan erbjuda en stabil anställning. Arbetet sker både mot privatpersoner och stora byggen. På Noak värnar dem om personalen och söker dig som har en glad och positiv inställning! OM TJÄNSTEN Academic Work söker mattläggare till Noak. Även undertaksmontörer är av intresse. Noak jobbar både mot privatpersoner samt stora byggen vilket innebär en variation.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 10-11-2018

Snickare
Tumbo Husvagnar AB
Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 45 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner och Rapido) och begagnat.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Snickare
Tumbo Husvagnar AB
Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 45 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner och Rapido) och begagnat.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Handledare inom snickeri till Arbetsmarknadscentrum
Karlskrona kommun
Handledare inom snickeri till Arbetsmarknadscentrum, Bubbetorps Gård, Arbetsmarknadsavdelningen   Arbetsmarknadsnämndens uppdrag är att driva, samordna och utveckla Arbetsmarknads- och vuxenutbildningsfrågor. Totalt består förvaltningen av ca 70 tillsvidareanställda medarbetare. Arbetsmarknadsavdelningen ingår i Arbetsmarknadsförvaltningen. Vårt huvuduppdrag är att minska arbetslösheten och det ekonomiska biståndet i Karlskrona kommun. Inom verksamheten finns bland annat Arbetsmarknadscentrum på Bubbetorps Gård.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Snickare (byggnadssnickare)
Byggtjänst 4 Dig AB (b4d)
Beskrivning av jobbet Nu söker vi på Byggtjänst 4 Dig AB (b4d) dig som vill bli vår nästa stjärna inom snickeri! b4d grundades 2014 med ambitionen att bli Sveriges ledande entreprenadföretag. I dagsläget arbetar vi främst inom stort Stockholmsområdet. Om tjänsten Som snickare hos b4d ges du möjligheten att vara en del av utmanande och stimulerande uppdrag. Projekten kan variera allt från servicearbeten till större projekt som t ex nyproduktion. Du ska kunna jobba som en del av ett arbetslag men även självständigt beroende på uppdragets art.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Fältmontör
Expohouse
Expohouse är en helhetspartner inom mässa, event och inredningsproduktionför butik och offentlig miljö. Vi har ett heltäckande tjänsteutbud som sträcker sig från idé- och konceptutveckling, design och konstruktion, tillverkning och logistik till etablering och underhåll.
Skapad : 28-09-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

SNICKARE FÖR BADRUMSRENOVERINGAR SÖKES
Bergström Plattsättning i Mälardalen AB
Företaget söker en utbildad snickare med yrkesbevis för badrumsrenoveringar hemma hos privatpersoner. Det är önskvärt med minst 5 års erfarenhet inom yrket.
Skapad : 26-09-2018 Ansökningsfrist :