Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fingerfärdig pärltrådare för sommarjobb till kund i Varberg
Lernia
Är du sugen på att testa något nytt? Just nu söker vi en fingerfärdig pärltrådare för sommarjobb till kund i Varberg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Inredningssnickare med CNC-kompetens
Lunds Snickeri AB
Platsbeskrivning Lunds Snickeri AB söker inredningssnickare med CNC kompetens. Du behöver en dokumenterad mångårig erfarenhet som CNC-operatör och erfarenhet av fin/inredningssnickerier. Lunds Snickeri är efter 70 år ett av Sveriges mer välrenommerade inredningssnickerier. Du kommer in i ett team av inredningssnickare med mycket bred och gedigen kompetens. Hör gärna av dig till Roberth Wittenbrandt på 070-2927500, så berättar vi mer eller skicka din ansökan till: roberth.wittenbrandt@lsigroup.se
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist :

Museitekniker
Landskrona stad, Landskrona museum
I Landskrona stad arbetar vi efter värdegrunden BRA där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vårt arbete och agerande syftar till att det ska vara BRA att bo och verka i Landskrona; för kommuninvånarna, övriga aktörer och för oss som medarbetare.
Skapad : 12-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Inredningssnickare / Specialsnickare
Sibab Interior AB
Inredningssnickare gärna med några års erfarenhet. Tidsbegränsad anställning mellan 3-6 månader. Start helst 2018-03-01. Inredningssnickare gärna med några års yrkeserfarenhet. Tidsbegränsad anställning mellan 3-6 månader. Start helst 2018-03-01. Snickeri i Blikstorp som är beläget mellan Hjo och Tidaholm.
Skapad : 12-02-2018 Ansökningsfrist : 26-02-2018

Verkstadschef till Göteborgsoperan
Experis AB
GöteborgsOperans vision - ett av norra Europas ledande operahus. Ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans och musikal och är en viktig aktör i regionens utveckling. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering.
Skapad : 09-02-2018 Ansökningsfrist : 24-02-2018

Teknisk producent intriktning snickeri
Göteborgs stad., Kulturförvaltningen
Kulturförvaltningen verkar för ett brett konst- och kulturliv för alla att delta i. Vi arbetar för en hållbar och öppen stad som sätter kulturen och konsten i centrum. Kulturförvaltningen har cirka 400 anställda som verkar inom tre huvudsakliga sektorer: Bibliotek, Museer, och Fri konst och kultur. ARBETSUPPGIFTER Göteborgs stadsmuseum är ett kulturhistoriskt museum som ger dig berättelser från forntid till samtid. Med utställningar, samlingar och en bred programverksamhet är vi för alla. Du hittar oss i en av Göteborgs äldsta byggnader mitt i stan, Ostindiska huset.
Skapad : 09-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Hantverkare
Veolia
Veolia växer i Göteborg och nu söker vi hantverkare inom snickeri och måleri till vårt nya uppdrag! Vill du vara med på denna spännande resa, sök nu! På Veolia arbetar du i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda med korta beslutsvägar. Rollen som hantverkare är mycket viktig för företagets framtida utveckling och innebär stor frihet under ansvar att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens. Veolias uppdrag innebär teknisk förvaltning av vår kunds industrifastigheter.
Skapad : 08-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

SNICKARE FÖR BADRUMSRENOVERINGAR
Bergström Plattsättning i Mälardalen AB
Företaget söker en utbildad snickare med yrkesbevis för badrumsrenoveringar hemma hos privatpersoner. Det är önskvärt med minst 5 års erfarenhet inom yrket.
Skapad : 08-02-2018 Ansökningsfrist :

Snickare
Lille Sixten AB
Vi är ett mindre byggföretag. Arbetsuppgifter: Lägenhetsrenoveringar, försäkringsskador, brf uppdrag, förvaltar uppdrag, servicearbeten & fastighetsskötsel. Utbildning/Erfarenhet Utbildad snickare och några års erfarenhet. körkort. Önskar ingen kontakt av bemanningsföretag eller liknande.
Skapad : 05-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Snickare
Region Uppsala
Fastighetsdriftt Vad är viktigt för dig? Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt. Fastighet och service Region Uppsala är en viktig del i denna. Nu behöver vi bli fler som utvecklar, bygger och förvaltar våra sjukhus, vårdcentraler och övriga lokaler. Vill du arbeta på beställarsidan, vara kravställare med en viktig uppgift? Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss.
Skapad : 31-01-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018