Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HERRSKRÄDDARE
May Group Sweden AB
Kort beskrivning av företaget: Företaget tillhandahåller skrädderitjänster till ett annat bolag som heter Suit Supply. Suit Supply öppnade sin första butik i Sverige 19e maj 2018 (i Mood-gallerian i Stockholm). Arbetsplats: Norrlandsgatan 13 (Mood-gallerian), Stockholm Rubrik platsannons:Skräddare Beskrivning av arbetsuppgifter: Den framtida anställde ska sy upp herrkläder (kostymer osv) till Suit Supply's kunder Beskrivning av kvalifikationer: Gedigen erfarenhet av att sy upp herrkläder professionellt. Inget krav på utbildning. Behärska engelska i tal och skrift
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Skräddare
Kemtvätt & Skrädderi Service i Solna
Hej! Söker en skräddare eller sömmerska som kan sy/reparera kläder,helst insteks/nystartjobb sökande. Hej ! VI söker en skräddare eller sömmerska som kan sy/reparera kläder,helst nystar/insteksjobb sökande. Vi välkomnar även sökande med någon form av anställningsstöd. Vi är 2 personal som jobbar,3 dagar i veckan har vi körningar.Vi har öppet 09.00-19:00.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Skräddare
Vert Kemtvätt & Skrädderi
Verksamhetsbeskrivning Vert Kemtvätt o Skrädderi ett lokalt baserad företag. Vi finns placerade i Linköping City, men har även en inlämning butik i Vallastaden. Arbetsuppgifter Ett skrädderi jobb kan vara allt ifrån att laga och justera kläder till att byta blixtlås på en jacka eller väska. Utbildning/Erfarenhet Skräddare på 5 års erfrenheter.
Skapad : 16-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Skräddare sökes
Levino
Levino är ett väletablerat skrädderi, kemtvätt och brodderi i Malmö. Vi utför reparationer/ändringar av alla sorts kläder som byxor, kavajer, skjortor, blusar, tröjor, jackor, kjolar, pälsar, kappor, rockar, fest- & brudklänningar och mycker mer. Vi utför även päls- och skinnarbete. Vi söker en skräddare för anställning på heltid eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan på: levino@live.se eller Tel: 040-120600
Skapad : 02-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Produktutvecklare/Modedesigner
Exelect AB
Vill du spela en nyckelroll i den allra högsta divisionen? Vår uppdragsgivare är ett stabilt marknadsledande modeföretag verksamt i Göteborg och vi söker dig som verkligen brinner för design/mode och har ambitionen/förmågan att bli allra bäst på det du gör. Ditt uppdrag I rollen som produktutvecklare/designer tar du med målgruppen i fokus fram kommersiellt gångbara kollektioner gällande i huvudsak kroppsnära plagg/trikåprodukter för kategorin herr/dam.
Skapad : 02-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018

Industriskräddare för kvalitetstillverkning av skinn och ull
Work for you Matchning AB
Work for you söker en skräddare till ett familjeföretag i Bollnäs. Tjänsten påbörjas som ett bemanningsuppdrag på minst sex månader, med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos kundföretaget. Rollen innefattar kvalitetstillverkning av skinnhantverk i älgskinn och ullpilé med industrisymaskiner, samt tillverkning av Luddanskor. Din profil Vi söker dig med skräddarutbildning och erfarenhet av industrisymaskiner. Du är van vid att hantera läder och är noggrann, självständig och kvalitetsinriktad i ditt arbete.
Skapad : 21-04-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

SKRÄDDARE i Stockholm
Hanibal Mourad Skrädderi & Kemtvätt
Hanibal Mourad Skrädderi & Kemtvätt tar emot textilier för kemtvätt och gör ändringar och reparationer av dam- och herrkläder. Vi söker dig som har erfarenhet av skräddaryrket, som kan ta hand om och ge god service till våra kunder. Det är också viktigt att du kan svenska språket. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 16-04-2018 Ansökningsfrist :

Skräddare Göteborg
Expresskem HB
Vi söker en erfaren skräddare som ska arbeta några timmar i veckan hos oss. Du behöver ha några års erfarenhet som skräddare. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 10-04-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Skräddare sökes
Clean kemtvätt och skrädderi
Arbetsuppgifter: Skräddarejobb, du ska kunna byta dragkedja, lägga upp byxor eller kavaj. Kvalifikationer: Erfarenhet. Välkommen in med ditt CV till oss på: samira_khoury@hotmail.com
Skapad : 03-04-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Design - Utveckling - Direktris
Wänerstedt AB
Wänerstedt AB är ett familjeägt företag med kontor och lager i Götene. Vi har även eget kontor i Kina. Vi arbetar främst med tillverkning av fritidsinriktad konfektion samt utrustning för en aktiv fritid. Vi är ca 50 medarbetare. Vår omsättning är ca 300 miljoner kronor varar drygt 15 % är export. Vi söker ny medarbetare 2117 of Sweden - Sportswear Design - Utveckling - Direktris Wänerstedt AB expanderar och söker ytterligare medarbetare till vårt design team. Vi söker dig som har ett naturligt öga för färg och form samt ett stort intresse av mode.
Skapad : 22-03-2018 Ansökningsfrist :