Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skräddare sökes
Levino
Levino är ett väletablerat skrädderi, kemtvätt och brodderi i Malmö. Vi utför reparationer/ändringar av alla sorts kläder som byxor, kavajer, skjortor, blusar, tröjor, jackor, kjolar, pälsar, kappor, rockar, fest- & brudklänningar och mycker mer. Vi utför även päls- och skinnarbete. Vi söker en skräddare för anställning på heltid eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan på: levino@live.se eller Tel: 040-120600
Skapad : 07-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Skräddare till Hanssons Skräderi sökes
Hanssons Skrädderi
Arbetsuppgifter Ändring och lagning av kläder, hantera kunder, ta emot mått. Utbildning/Erfarenhet Du ska kunna sy både dam och herrkläder.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Sömmerska/Skräddare
Bahhi's Skrädderi
Bahhis skrädderi söker sömmerska/skräddare för ändring och lagning av kläder. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs. Arbetet innebär också att ta emot kunder i butiken och därför värdesätter vi bra bemötande och svenska i tal. Välkommen med din ansökan.
Skapad : 18-07-2018 Ansökningsfrist : 18-08-2018

Sömmerska
Uppsala Sko och Nyckelservice AB
Uppsala Sko och Nyckelservice söker sömmerska för omgående anställning. Vi söker dig som är erfaren sömmerska samt behärskar svenska i tal då en del av dina arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot kunder. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 14-06-2018 Ansökningsfrist :

Skräddare sökes till Lidingö
Lidingö Kemtvätt & Skrädderi AB
Lidingö Kemtvätt söker nu en skräddare till verksamheten. Dina arbetsuppgifter består av förekommande arbetsuppgifter som skräddare, bland annat ändringar, lagningar, sömnadsarbeten mm. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som skräddare, även god svenska eller engelska för att kunna kommunicera med kunder. B-körkort är meriterande då det även kan komma att ingå körningar till butiker. Då vi är ett litet företag med begränsade möjligheter att ta emot spontana besök, ber vi dig respektera vår önskan att eventuella frågor ställs via telefon eller mejl. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 08-06-2018 Ansökningsfrist :

SKRÄDDARE i Stockholm
Hanibal Mourad Skrädderi & Kemtvätt
Hanibal Mourad Skrädderi & Kemtvätt tar emot textilier för kemtvätt och gör ändringar och reparationer av dam- och herrkläder. Vi söker dig som har erfarenhet av skräddaryrket, som kan ta hand om och ge god service till våra kunder. Det är också viktigt att du kan svenska språket. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 16-04-2018 Ansökningsfrist :

Design - Utveckling - Direktris
Wänerstedt AB
Wänerstedt AB är ett familjeägt företag med kontor och lager i Götene. Vi har även eget kontor i Kina. Vi arbetar främst med tillverkning av fritidsinriktad konfektion samt utrustning för en aktiv fritid. Vi är ca 50 medarbetare. Vår omsättning är ca 300 miljoner kronor varar drygt 15 % är export. Vi söker ny medarbetare 2117 of Sweden - Sportswear Design - Utveckling - Direktris Wänerstedt AB expanderar och söker ytterligare medarbetare till vårt design team. Vi söker dig som har ett naturligt öga för färg och form samt ett stort intresse av mode.
Skapad : 22-03-2018 Ansökningsfrist :

Proms and Weddings söker skräddare
Proms and Weddings 1 AB
Proms and Weddings är Sveriges största brud- och festbutik och butiken grundades 2011 av Ayman Kadoura. Proms and Weddings erbjuder ett brett sortiment av klänningar för både bröllop och fest. Butiken och webshopen är välfylld med klänningar i olika modeller och för alla storlekar. I vår webshop erbjuder vi våra kunder ett maximalt utbud av klänningar från världsledande märken. SKRÄDDARE OCH SÄLJARE Nu letar vi efter en erfaren skräddare som ska hjälpa våra kunder att skapa och anpassa de mest fantastiska fest- och bröllopsklänningarna.
Skapad : 21-03-2018 Ansökningsfrist :

Sömmerska
Askungen Syatelje
Vår butik är belägen i Uppsala centrum på Kungsgatan. Med över 40 års erfarenhet i branschen kan vi tillmötesgå alla våra kunders behov, till oslagbara priser, men framförallt hög kvalité! Vi söker nu en sömmerska för arbete på 50%. Du kommer främst att arbeta med förändringsarbeten, men är du även duktig på klippning/uppskärning så är det ett stort plus. Då du kommer att ha mycket kontakt med kunder krävs att du talar svenska. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen.
Skapad : 15-03-2018 Ansökningsfrist :

Skräddare/Sömmerska Stockholm
Franzen Kemtvätt & Skrädderi AB
Vi söker en skräddare/sömmerska till vårt nystartade företag. Du ska kunna branschen och vara en pigg och glad person. Det är bra om du har körkort.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist :