Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skinnskräddare
Avenyn
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att laga skinnkläder, skinnskor, skinnmöbler, skinnsadlar samt skinnskor. Du kommer även ha möjlighet att lära dig nyckelservice samt arbeta med vanligt skrädderi. Du ska ha en lång erfarenhet av att laga skinnkläder, vara stresstålig, ha stort tålamod och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Butiken ligger inne i en galleria i centrala Göteborg.
Skapad : 15-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Vivian Skrädderi Söker en Skräddare
VIVIAN SKRÄDDERI & KEM AB
Om dig: Du är en skräddare som har jobbat länge med yrket. Du ska kunna laga alla typer av kläder så väl dam som herr och barnkläder. Du är självständig och inte behöver några instruktioner för att utföra ditt jobb. Du kan smälta lätt i gruppen och kan samarbeta med andra i företaget. Dina arbetsuppgifter: Ditt jobb består av att skrädda kläder och ändra i dem. Jobbet kan variera mellan att förkorta ärmar till att minska storlek på ett plagg. Ibland får vi måttbeställningar och vi förväntar oss att du ska klara av sådana uppdrag också.
Skapad : 10-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Skräddare till Ytterby - Kungälv
Sysport
Skräddare / Mallning av Kapell Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende. Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder. Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Ordning och reda är också ledord hos dig.
Skapad : 08-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Skräddare sökes till Tumba
Tumba Kemtvätt & Skrädderi
Tumba Kemtvätt & Skrädderi söker idag en erfaren skräddare som har tidigare arbetat med herr och damkläder med olika skrädderiuppdrag. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet som skräddare! Du bör kunna sy manuellt och med maskin samtidigt så har du bra kunskaper i svenska språket för att kunna förstå instruktioner och önskemål från kunder. Det är viktigt att du tar eget initiativ i ditt arbete. Tjänsten är förlagd på deltid och kan bli eventuellt heltid beroende på kompetens. Har du möjlighet till att erhålla stöd från Arbetsförmedlingen, nämn det gärna vid din ansökan.
Skapad : 08-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Junior Mönsterkonstruktör
Indiska
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss.
Skapad : 31-01-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Sömmerska eller Skräddare sökes till Södertälje
Fikalts Servicecentra AB
Sömmerska eller Skräddare sökes till Södertälje Vi söker dig som har jobbat med yrket och är en duktig sömmerska eller skräddare som kan sy kläder från grunden. Det är meriterande om du har erfarenhet av att sy upp festkläder. Utbildning är inget krav, men arbetsprov kan bli aktuellt. Det är ett krav att du kan tala Arabiska och Syrianska eftersom vi riktar in oss till en viss kundkrets. Välkommen med din ansökan via mejl.
Skapad : 24-01-2019 Ansökningsfrist :

Självgående skräddare/tvätteriabetare sökes till Eco Tvätten i Sala
Eco Tvätten
Eco Tvätten i Sala söker skräddare/tvätteriarbetare. Företaget har funnits sedan 1965. Arbetsuppgifter är t.ex. skrädderiuppdrag så som att justera kostymer, laga väskor, skor, sy båtkapell, reparera tält och kläder. Vi tillhandahåller även mattvätt och kemtvätt. Vi söker dig som har erfarenhet av alla ovan nämnda arbetsuppgifter. Man behöver vara självgående i sitt arbete då ägaren till företaget inte har några möjligheter att ge handledning. Du ska vara flexibel och arbetsvillig och kunna jobba med många olika symaskiner och skomaskiner.
Skapad : 11-01-2019 Ansökningsfrist :

Skräddare Södertälje
Fikalts Servicecentra AB
Skräddare sökes till Södertälje Vi söker dig som har jobbat med yrket och är en duktig skräddare som kan sy kläder från grunden. Utbildning är ej ett krav. Välkommen med din ansökan helst via telefon, men mejl går även bra.
Skapad : 19-12-2018 Ansökningsfrist :

Duktig sömmerska till Stockholm
Camp Scandinavia AB
Vi söker dig som kan sy och har god vana av olika typer av sömnad. På vårt kontor på Liljeholmen hanteras individuellt utformade hjälpmedel och dessa måste anpassas för att matcha enskilda patienters behov och kropp. Det är främst ändringssömnad som är aktuell. Det kommer ställas krav på din förmåga att se lösningar och genomföra dem. Vid intervjutillfälle kommer sömnadsprov att ingå. Duktig sömmerska med stor vana av sömnad i elastiska material, erfarenhet av industrimaskiner och hushållsmaskiner (symaskiner).
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Junior Pattern Maker/Cutter interest notification to H&M in Stockholm
Hennes & Mauritz / Huvudkontor
H&M is looking for driven Junior Pattern Maker/Cutters who want to broaden their horizons and grow with an exciting and successful company. Working as a Junior Pattern Maker/Cutter at H&M means you will assist the pattern maker/cutter in their daily work in a team of buyers and designers to create our collections. This work will present you with many possibilities to grow and learn new things. We work in a fast pace environment with new challenges and exciting projects all the time. Your Responsibilities To assist Pattern Maker/Cutter with: . Amendments on patterns.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist :