Error message

Notice: Trying to get property of non-object in arbetsformedlingen_search_element_results() (line 431 of /var/www/www.workwithus.se/sites/all/modules/arbetsformedlingen/plugins/content_types/arbetsformedlingen_pane.inc).
Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undervisningstekniker
Högskolan i Borås
Högskolan i Borås vill bli det tredje universitetet i Västsverige. Vi ska vara ett komplett lärosäte med studenten i centrum. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedriver vi utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolan i Borås har cirka 11 000 studenter och 750 anställda, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås. Vi bedriver forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Handel och IT, Människan i vården, Pedagogiskt arbete, Resursåtervinning samt Textil och mode.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Skräddare sökes i Malmö
Levino
Levino är ett väletablerat skrädderi, kemtvätt och brodderi i Malmö. Vi utför reparationer/ändringar av alla sorts kläder som byxor, kavajer, skjortor, blusar, tröjor, jackor, kjolar, pälsar, kappor, rockar, fest- & brudklänningar och mycker mer. Vi utför även päls- och skinnarbete. Vi söker en erfaren skräddare för anställning på heltid eller enligt överenskommelse. Du måste ha kunskap om yrket och kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt. Välkommen med din ansökan på: levino@live.se eller Tel: 040-120600
Skapad : 09-05-2019 Ansökningsfrist :

Sömmerska/skräddare
Uppsala Sko och Nyckelservice AB
Uppsala Sko och Nyckelservice söker sömmerska/skräddare för omgående anställning. Vi söker dig som är erfaren sömmerska samt behärskar svenska i tal då en del av dina arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot kunder. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 10-04-2019 Ansökningsfrist :

Vi söker en Sömmerska eller skräddare!
Bahhi's Skrädderi
Bahhis skrädderi söker sömmerska eller skräddare för ändring och lagning av kläder. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs. Arbetet innebär också att ta emot kunder i butiken och därför värdesätter vi bra bemötande och svenska i tal. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 26-02-2019 Ansökningsfrist :

Skapad : Ansökningsfrist :

Sömmerska eller Skräddare sökes till Södertälje
Fikalts Servicecentra AB
Sömmerska eller Skräddare sökes till Södertälje Vi söker dig som har jobbat med yrket och är en duktig sömmerska eller skräddare som kan sy kläder från grunden. Det är meriterande om du har erfarenhet av att sy upp festkläder. Utbildning är inget krav, men arbetsprov kan bli aktuellt. Det är ett krav att du kan tala Arabiska och Syrianska eftersom vi riktar in oss till en viss kundkrets. Välkommen med din ansökan via mejl.
Skapad : 24-01-2019 Ansökningsfrist :

Självgående skräddare/tvätteriabetare sökes till Eco Tvätten i Sala
Eco Tvätten
Eco Tvätten i Sala söker skräddare/tvätteriarbetare. Företaget har funnits sedan 1965. Arbetsuppgifter är t.ex. skrädderiuppdrag så som att justera kostymer, laga väskor, skor, sy båtkapell, reparera tält och kläder. Vi tillhandahåller även mattvätt och kemtvätt. Vi söker dig som har erfarenhet av alla ovan nämnda arbetsuppgifter. Man behöver vara självgående i sitt arbete då ägaren till företaget inte har några möjligheter att ge handledning. Du ska vara flexibel och arbetsvillig och kunna jobba med många olika symaskiner och skomaskiner.
Skapad : 11-01-2019 Ansökningsfrist :

Skräddare Södertälje
Fikalts Servicecentra AB
Skräddare sökes till Södertälje Vi söker dig som har jobbat med yrket och är en duktig skräddare som kan sy kläder från grunden. Utbildning är ej ett krav. Välkommen med din ansökan helst via telefon, men mejl går även bra.
Skapad : 19-12-2018 Ansökningsfrist :

Duktig sömmerska till Stockholm
Camp Scandinavia AB
Vi söker dig som kan sy och har god vana av olika typer av sömnad. På vårt kontor på Liljeholmen hanteras individuellt utformade hjälpmedel och dessa måste anpassas för att matcha enskilda patienters behov och kropp. Det är främst ändringssömnad som är aktuell. Det kommer ställas krav på din förmåga att se lösningar och genomföra dem. Vid intervjutillfälle kommer sömnadsprov att ingå. Duktig sömmerska med stor vana av sömnad i elastiska material, erfarenhet av industrimaskiner och hushållsmaskiner (symaskiner).
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Junior Pattern Maker/Cutter interest notification to H&M in Stockholm
Hennes & Mauritz / Huvudkontor
H&M is looking for driven Junior Pattern Maker/Cutters who want to broaden their horizons and grow with an exciting and successful company. Working as a Junior Pattern Maker/Cutter at H&M means you will assist the pattern maker/cutter in their daily work in a team of buyers and designers to create our collections. This work will present you with many possibilities to grow and learn new things. We work in a fast pace environment with new challenges and exciting projects all the time. Your Responsibilities To assist Pattern Maker/Cutter with: . Amendments on patterns.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist :