Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Duktig sömmerska till Stockholm
Camp Scandinavia AB
Vi söker dig som kan sy och har god vana av olika typer av sömnad. På vårt kontor på Liljeholmen hanteras individuellt utformade hjälpmedel och dessa måste anpassas för att matcha enskilda patienters behov och kropp. Det är främst ändringssömnad som är aktuell. Det kommer ställas krav på din förmåga att se lösningar och genomföra dem. Vid intervjutillfälle kommer sömnadsprov att ingå. Duktig sömmerska med stor vana av sömnad i elastiska material, erfarenhet av industrimaskiner och hushållsmaskiner (symaskiner).
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Mönsterkonstruktör
KappAhl
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Kostymmakare
Borås Stad
Kostymmakare till Borås Stadsteater till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2018-12-31. (Ref nr 22:2018:29) Borås är en konst- och kulturstad i ständig utveckling. I Kulturförvaltningen ingår, förutom Borås Stadsteater även Konstmuseum, Biblioteken i Borås, Kulturskola och De Kulturhistoriska Museerna. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern har en budget på ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Junior Pattern Maker/Cutter interest notification to H&M in Stockholm
Hennes & Mauritz / Huvudkontor
H&M is looking for driven Junior Pattern Maker/Cutters who want to broaden their horizons and grow with an exciting and successful company. Working as a Junior Pattern Maker/Cutter at H&M means you will assist the pattern maker/cutter in their daily work in a team of buyers and designers to create our collections. This work will present you with many possibilities to grow and learn new things. We work in a fast pace environment with new challenges and exciting projects all the time. Your Responsibilities To assist Pattern Maker/Cutter with: . Amendments on patterns.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist :

Sömmerska till konfektion sökes!
First Personalpartner AB
Nu söker vi sömmerskor till vårt kundföretag med start i januari 2019!: Arbetsuppgifter När du arbetar som sömmerska hos vårt kundföretag, som befinner sig strax utanför Borås, kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av att göra förändringar, förbättringar och kundanpassningar av yrkeskläder med hjälp av en industriell symaskin. Vid behov kan det även förekomma orderplock samt tryck av dekaler i dina arbetsuppgifter.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Skräddare till Moda
Moda Skrädderi AB
Vi söker en skräddare som har lång erfarenhet innom yrket minst 5 år. Arbetet innefattar : Du ska kunna arbeta självständigt Du ska kunna hantera industrimaskiner Lagningar av kläder Ändringar av kläder, tex kavajer, klänningar, byxor Samt läder och päls Sy klädsel för möbler och för buss sits, Bälgar för bussar Gardiner Lagning av skyddväst, kroppsskydd samt ryggsäckar Moda skrädderi söker dig med lång erfarenhet. Du ska kunna hantera alla maskiner ,tyger , modeller, läder och päls samt kunna arbeta självständig och i grupp. Vi är ett ny öppnad företag som kommer att driva verksamhe
Skapad : 22-11-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Livsmedelsmedarbetare med truckkort
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Är du arbetsvillig, ansvarsfull och vill ta dig an en viktig roll i din nya tjänst? PerformIQ letar nu efter dig som har truckkort, och vill bli kollega i ett tajt team om sex personer i en livsmedelsfabrik i Eskilstuna. Här har du möjligheten att finna ett långsiktigt arbete, där du tillsammans med teamet producerar och levererar högklassiga produkter till kunderna. I din tjänst som livsmedelarbetare kommer du att arbeta i produktion med att starta upp hela arbetsdagen för hela fabriken.
Skapad : 21-11-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Skräddare/sömmerska till Nåldynan
Nåldynan Kem & Skrädderi
Nåldynan i Kista Galleria söker en skräddare/sömmerska som kan hantera alla maskiner, tyger och modeller. Du ska som söker ska vara noggrann skötsam och pålitlig. Om oss: Nåldynan erbjuder kunder garn, sytillbehör, försäljning, rådgivning och skrädderi samt mattvätt, kemtvätt och tvätt av gardiner. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 20-11-2018 Ansökningsfrist :

Sömmerska
Bahhi's Skrädderi
Bahhis skrädderi söker sömmerska för ändring och lagning av kläder. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs. Arbetet innebär också att ta emot kunder i butiken och därför värdesätter vi bra bemötande och svenska i tal. Välkommen med din ansökan.
Skapad : 01-11-2018 Ansökningsfrist :

Livsmedelsmedarbetare med truckkort
PerformIQ AB
Tjänstebeskrivning Är du arbetsvillig, ansvarsfull och vill ta dig an en viktig roll i din nya tjänst? PerformIQ letar nu efter dig som har truckkort, och vill bli kollega i ett tajt team om sex personer i en livsmedelsfabrik i Eskilstuna. Här har du möjligheten att finna ett långsiktigt arbete, där du tillsammans med teamet producerar och levererar högklassiga produkter till kunderna. I din tjänst som livsmedelarbetare kommer du att arbeta i produktion med att starta upp hela arbetsdagen för hela fabriken.
Skapad : 30-10-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018