Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Extra medarbetare till bageriet på Sabis Fältöversten (deltid)
Sabis
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Bagare/konditor – Coop Forum Bromma
Coop
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Coop Forum Bromma. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

VI SÖKER EN KONDITOR
Skafferiet i Luleå AB
VI SÖKER EN KONDITOR Vi är ett personligt kafé och handelsbod. Hos oss bakar vi från grunden med ekologiska råvaror (så långt det bara går). Vi söker dig som är driven, noggrann, gillar tempo, är självgående med en blick för smak och bakning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara att baka tårtor och klassiskt fika. Det vi säljer håller en hög kvalitet och vi är väldigt måna om våra kunder. De är oss kära. Erfarenhet från att ha jobbat i ett bageri eller konditori är ett krav.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist :

KONDITOR SÖKES
Centralbageriet
En utbildad konditor/ bagare sökes till ett litet företaq i centrala Gävle.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 10-11-2018

Bageriföreståndare – Coop Forum Vinsta
Coop
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny Bageriföreståndare till Coop Forum Vinsta. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Arbetsuppgifter: Som Bageriföreståndare ansvarar du för helheten i bageriet.
Skapad : 04-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Konditor
Sverige Burek House AB
Konditor med Balkanerfarenhet/yrkeskompetens. Du är: en flexibel och ödmjuk person. Utvecklingsinriktad och har lätt för att samarbeta. Viktigt att du är social och tar till dig kritik samt initiativtagande. Kvalifikationer: du har yrkeserfarenhet/kompetens och/eller utbildning som konditor med Balkan bakgrund. Yrkeserfarenhet inom branshen är dock ett krav! Vi är i behov av en konditor med erfarenhet från Balkan för omgående start då det utgör en viktig del av vår verksamhet. Arbetstiderna är varierande enligt schema. Arbetet bedrivs självständigt.
Skapad : 01-10-2018 Ansökningsfrist :

Bagare och Konditor
Tavi Brödkällaren i Stockholm AB
Baka bröd och göra tårtor smörgåstårtor , smörgåsar kondisbitar och bakelser Kunna inom hygien Ska vara självgående visa resultat inom området Du ska ha erfarenhet och utbildad till bagare och konditor Du ska ha jobbat inom det område! Du ska kunna klara av jobbet själv och kunna visa oss dina produkter. Vi är ett bageri med uppdelat med kondis sida, och en försäljnings sida.
Skapad : 28-09-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Bagare/Konditor
Brödboden Bageri AB
Vi på Brödboden vill vara ett alternativ för kvalitétsmedvetna företag och kunder. Vi vill finnas där för er i alla sorters tillställningar, från att leverera ditt fika på jobbet, till att baka din bröllopstårta. Vi överträffar alla evenemang, stora som små. Vi söker nu en bagare/konditor till vår verksamhet. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet från yrket och gärna utbildning. Arbetstider: 03.00-06.00 Välkommen med din ansökan
Skapad : 24-09-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Bagare
Lantz Stenugnsbageri
Verksamhetsbeskrivning Lantz stenugnsbageri är ett anrikt bageri sedan 1910. Här hittar man ett brett sortiment av bröd, bullar, kaffebröd och kakor. Allt bröd bakas på plats med bra råvaror. Bageriet är vida känt för sin kavring. Arbetsuppgifter Vi söker en bagare för tillverkning och avsmakning av bröd, bullar och kaffebröd. Utbildning/Erfarenhet Krav på erfarenhet av bakning i minst 2 år. Du ska vara ordningssam, punktlig samt lätt att samarbeta med. Krav på kunskaper i svenska eller engelska.
Skapad : 20-09-2018 Ansökningsfrist :

Uppsala: Bagare/konditor ICA Maxi Gnista
ICA Maxi Gnista
ICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt.
Skapad : 20-09-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018