Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Konditor till Upplands Väsby
Väsby Nya Konditori AB
Vi söker en erfaren konditor med minst ett års erfarenhet. Du kommer att göra tårtor, bakelser och andra sedvanliga arbetsuppgifter. Vi kan erbjuda både heltid och deltid. Vi siktar efter att ge våra gäster en fantastisk upplevelse genom vårt bemötande och ställer höga krav på vår service. Du behöver vara glad, noggrann, ordningsam och ha känsla för service. Vi ber er att skriva ett KORT PERSONLIGT mail. Bifoga gärna bild då vi har många sökande. Välkommen med din ansökan till: vasbynyajobb@gmail.com
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Bagare/Konditor
CityGross
. Till vår City Gross  i Västerås söker vi en Bagare/Konditor    Till vår City Gross i Västerås söker vi en Medarbetare till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar ca 20 timmar/vecka med tillträde så snart som möjligt. Dina arbetsuppgifter I din roll medverkar du till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Bageri- och Konditoriansvarig
CityGross
. Till vår City Gross i Uddevalla söker vi en Bageri- & Konditoriansvarig som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten startar 20 september eller enligt överenskommelse och omfattar heltid. Dina arbetsuppgifter I din roll som Bageri- & Konditoriansvarig medverkar du till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare, varför tidigare ledarerfarenheter från bageriverksamhet, är av största vikt.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 20-08-2018

Bagare/Konditor till Boulangerie Waxholm
Boulangerie Bageri & Café Waxholm
PLATSBESKRIVNING Boulangerie Bagerie & Cafe är belägen i en idyllisk skärgårdsmiljö och med en av Vaxholms vackraste utsikt alldeles intill vattnet. Vårt fokus är att skapa ett modernt Cafe med brett sortiment och bra service i en välkomnande miljö. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi söker Bagare/ Konditor till attraktivt Bageri & Café i centrala Vaxholm. Du är en person som arbetar på en hög kvalitativ nivå. Du ska kunna arbeta flexibelt med både bröddelen som med kondisdelen. BESKRIVNING AV KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad Bagare/Konditor med arbetserfarenhet.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist :

Bagare
Kronoparksjouren livs&bageri
Kronoparksjouren Livs & Bageri söker en Bagare Arbetsuppgifter: Baka Tandoori bröd. Kvalifikationer: Erfarenhet av att baka Tandoori bröd. Välkommen in med ansökan.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

CAFÈBITRÄDE med BAKKUNSKAP
Annelie Windegren AB
CAFÈBITRÄDE med BAKKUNSKAPER till Ljungkile. Café Flora i Ljungkile är ett mysigt café med hembakt fika, matiga mackor och mat från säsongens skafferi. Surdegsbageri, Ekologiskt. Vi har en hälsosam prägel i allt det goda. Uteservering i avskild lummigmiljö. Perfekt för barnfamiljer och andra som vill ta en paus. Vi behöver förstärka vårt team med ett Cafébiträde / BARISTA med BAKKUNSKAPER. Utbildad bagare är meriterande, men inget krav. Erfarenhet av ett aktivt café och stresstålighet är också ett plus då trycket är stort periodvis.
Skapad : 07-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

BAGARE till STF Grövelsjön Fjällstation VINTER 2018/2019!
Svenska Turistföreningen STF AB
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

ERFAREN BRÖDBAGARE
Massoudgroup AB (Aladdin cafe och Aladdin Mixed Foods)
Verksamhetsbeskrivning Café Allaedin är ett caféverksamhet som har specialiserat sig på vattenpipa. Arbetsuppgifter: Bakning av arabiskt bröd Utbildning/Erfarenhet. Erfarenhet av att baka arabiskt bröd. Arbetstid: Schemalagd arbetstid båda vardagar och helger mellan kl 14.00-02.00 Varmt välkommen med din ansökan!
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Restaurang & Pizzeria söker bagare i Uppsala
Restauarng & Pizzeria Blesa AB
Blesa Restaurang Pizzera söker bagare Vi söker en erfaren bagare till vår restaurang där du främst bakar matbröd och tandooribröd. Vi ser att du har tidigare arbetserfarenhet som bagare. Välkommen att kontakta oss via telefon 076-2236928 om du har frågor kring tjänsten.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist :

Är du vår nya kreativa konditor
Börje Olssons Konditorier AB Björkskatan
Vi söker en kreativ konditor till vårt bageri i Luleå; någon som lever och lär för att förgylla människors vardag och liv med fika och service som man minns, längtar efter och återvänder till. Det är vår goda vision här i livet. Delar du den med oss? Då kan du vara vår nya konditor. Tjänsten startar i mitten av maj. Pang på bara. Välkommen att söka. Dina utmaningar och erfarenheter Som konditor medverkar du till att vi erbjuder våra kunder ett fräscht, nytänkande, speciellt och oerhört välsmakande sortiment.
Skapad : 31-07-2018 Ansökningsfrist : 20-08-2018