Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bagare / Konditor
Burlövs kommun, Kost och städ
Burlövs kommun Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur. I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Vi söker en konditor!
Angelicas Mat & Bageri
Vi söker en konditor med erfarenhet till vår verksamhet. Du ska kunna ta eget ansvar, vara flexibel och även vara stresstålig. Välkommen att söka jobbet via mail snarast då tjänsten kan tillsättas innan publiceringstiden går ut.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Bagare/Konditor
CityGross
. Till vår City Gross  i Lund söker vi en Bagare/Konditor    Till vår City Gross i Lund söker vi en Medarbetare till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten omfattar heltid och tillträde är i mitten av juni. Dina arbetsuppgifter I din roll medverkar du till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. Du är van vid att arbeta resultatinriktat och några av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Bagare
ViBaKo, Vimmerby Bageri & Konditori AB
Vimmerby Bageri & Konditori AB (Vibako), är ett lokalbageri som finns lokaliserat i Vimmerby. Vi har över 40 års erfarenhet av bakning och under årens lopp har vi kommit fram till vilka sorters kaffebröd, frukostbröd, matbröd, kakor/konditorivaror, tårtor och stubbar/bakelser som verkligen är godast och populärast. Vårt sortiment är brett och du hittar många godsaker. Nu söker vi en söker vi en erfaren bagare som kan jobba nattetid, för att baka matbröd, frukostbröd och kaffebröd.
Skapad : 16-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

Bageriansvarig
CityGross
. Till hösten öppnar City Gross i Trollhättan och vi söker en Bageriansvarig   Vi söker dig som har ett stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror samt lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Dina arbetsuppgifter I din roll som Bageriansvarig medverkar du till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare, varför tidigare ledarerfarenheter från bageriverksamhet, är av största vikt.
Skapad : 15-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Bagare/Konditor
CityGross
. Till vår City Gross  i Länna söker vi en Bagare/Konditor    Till vår City Gross i Länna söker vi en Medarbetare till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten omfattar ca 32 timmar/vecka. Dina arbetsuppgifter I din roll medverkar du till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. Du är van vid att arbeta resultatinriktat och några av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
Skapad : 14-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Tillverkning av man al-sama till Kristianstad
Godishuset i Kristianstad
Godishuset utökar sin verksamhet och kommer att börja tillverka mann al-sama, ett irakiskt godis/bakverk med ursprung i norra Irak. Vi söker nu dig som kan tillverka denna produkt och är intresserad av en heltidsanställning hos oss. Har du erfaranhet av rostning av nötter är det meriterande. Du mailar din ansökan till oss snarast då rekryteringen kommer att ske löpande.
Skapad : 14-05-2018 Ansökningsfrist :

Bagare/Konditor till Landskrona
Trädgårdsgatans Conditori AB
Traditionellt bageri/konditori med servering. Vi söker en Bagare / konditor med minst 3 års erfarenhet. Arbetstiden är på 50 % och kan bli mer.
Skapad : 11-05-2018 Ansökningsfrist :

Bagare
City Gross
Vi söker en bagare till vår butik i Karlshamn. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till och med augusti med möjlighet till förlängning. Hos oss på City Gross anser vi att det är väldigt viktigt att vår personal visar gott engagemang samt bemöter kunden på ett vänligt och hjälpsamt sätt. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet från arbete eller utbildning inom konditori/bageri är ett krav för tjänsten alternatvit att du går en utbildning till bagare eller konditor. Välkommen med din ansökan
Skapad : 11-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Är du en kreativ konditor
Börje Olssons Konditorier AB Björkskatan
Vi söker en kreativ konditor till vårt bageri i Luleå; någon som lever och lär för att förgylla människors vardag och liv med fika och service som man minns, längtar efter och återvänder till. Det är vår goda vision här i livet. Delar du den med oss? Då kan du vara vår nya konditor. Tjänsten startar i mitten av maj. Pang på bara. Välkommen att söka. Dina utmaningar och erfarenheter Som konditor medverkar du till att vi erbjuder våra kunder ett fräscht, nytänkande, speciellt och oerhört välsmakande sortiment.
Skapad : 09-05-2018 Ansökningsfrist :