Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Konditor / Bagare sökes
Lysings Glutenfria Bageri AB
Vi söker nu ytterligare en till vårt härliga team.Lysings består av 2 bagerier, ett traditionellt och ett glutenfritt.Vi är kända för vår unika kvalité men även för vår goda service och vårt breda traditionella sortiment.Vi söker nu en utbildad bagare/konditor.Tjänsten är tillsvidare med stora möjligheter att anpassa arbetstider efter arbetssökandes önskemål.För att jobba hos oss ska du vara en positiv, stresstålig och ansvarsfull person.Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade ansökningsdag.Efterfrågan på våra produkter ökar ständigt och vi ser
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Glada Bagare sökes
Bageriet i Vemdalen AB
Två bagare sökes till Bageriet i Vemdalen.Vi är på jakt efter två stycken glada bagare för vintersäsongen 19/20Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra.Boende kan ordnas och lön enligt ö.k
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 11-11-2019

Bagare/Konditor
Konditori Flanaden
Vill du jobba i ett härligt team med service och kvalité i fokus. Vi söker nu en utbildad bagare/konditor. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat på sex månader med möjlightet till fortsatt anställning. För att jobba hos oss ska du vara en positiv person som gillar att jobba med människor. Du bör också vara stresstålig och ha god fysik då arbetet stundvis kan vara både stressigt och tungt. Då det är högt tryck så tar vi endast emot frågor om tjänsten och ansökningar via mail.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Bagare/konditor till Sabis Fältöversten (deltid 10-15h/vecka)
Sabis AB
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Bagare/Konditor
Triften AB
Triften i Täby växer!Du är en kreativ och noggrann person som vill vidareutveckla vårt BAGERI och KONDITORI i Täby. Du är en person som har bred kunskap, arbetslivserfarenhet och sätter stor ära i ditt yrke. Du ska kunna arbeta med vårt bröd- och konditoriutbud.Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög servicenivå. Du tycker om att arbeta med en känsla för kvalitet och tycka det är roligt med vackra, klassiska bakverk såväl som att skapa nya och moderna bakverk. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 12-10-2019

Konditor
Boulangerie i Vaxholm AB
Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker Konditor till attraktivt Bageri & Café i centrala Vaxholm. Du är en person som arbetar på en hög kvalitativ nivå och tidigare arbetserfarenhet. Du ska kunna arbeta flexibelt med både bröddelen och med kondisdelen. Du är engagerad, flexibel och att du håller en hög stress och servicenivå. Du ska vara självständig, ha en känsla för kvalitét och tycka det är roligt med vackra, klassiska men även innovativa och moderna bakverk. Vi ger dig utrymme för eget tänkande och kreativitet.
Skapad : 09-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019

Bagare sökes
Lindesberg Konditori AB
Vi söker en bagare som kan göra alltifrån bröd till tårtor och kondisbitar.Vi söker någon med erfarenhet inom konditori/bageribranschen.
Skapad : 09-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

raw food baker
Kalmar OAS Café AB
looking for a friendly colleague to work in the kitchen and has experience of making raw food. our cafe is located in Kalmar centrum. the job is mostly making raw food and vegan salads.
Skapad : 07-09-2019 Ansökningsfrist : 22-09-2019

Bagare / Konditor
Backlunds bageri bistro & bar
Vi söker erfaren bagare med passion för sitt yrke som vill jobba med oss i den Bohuslänska pärlan, Strömstad. Backlunds är ett småskaligt hantverksbageri och konditori med högkvalitativa produkter som serveras i vårt café och bistro. På sommaren ställs höga krav då vår försäljning mångdubblas. Vad vi kan erbjuda dig? - Kreativt och stimulerande arbete med stor frihet där du tillsammans med oss utvecklar vårt sortiment. - Fantastiska arbetskamrater där du ingår i ett team av kockar, bartenders, café och serveringspersonal.
Skapad : 06-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Erfaren bagare till City Gross Trollhättan
Svenska Storesupport Bemanning AB
Är du en passionerad bagare med stort engagemang som är redo för nya utmaningar? Till City Gross i Trollhättan söker vi nuen erfaren bagare med ledaregenskaper som drivs av att förgylla konsumentens vardag med start omgående! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som teamleader i en spännande och driven butiksmiljö där man stöttar varandra och där alla jobbar mot samma mål.Du kommer attskapa utmärkande köpupplevelser för våra kunder och bidra till en trevlig arbetsmiljö. Utöver att sätta degar, paketera bröd och bakverk kommer du att ha ettdriftansvar för både bageri och konditori, du ansvar
Skapad : 06-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019