Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bagare/konditor – Stora Coop Lund
Coop
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Lund. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Konditor/pastrychef sökes!
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För vår kunds räkning söker vi en erfaren konditor/pastrychef som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.
Skapad : 02-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Bagare till STF Abisko, mitten av Aug-Sep 2019
Svenska Turistföreningen STF AB
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell.
Skapad : 02-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Bagare/Konditor sökes
Café Cappuccino
Beskrivning av arbetsuppgifter: Bakning av enklare bakverk, köksarbete, beredning av smörgås Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av bakning, enklare bakverk. Erfarenhet av kökstjänst och café.
Skapad : 27-06-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Säljare/bagerikonsult till Region Mellansverige
IREKS GMBH
Bästa kvalitet, innovativa produkter och utomordentlig service: så känner och uppskattar bageri-industrin oss som en ledande tillverkare och pålitlig partner med huvudkontor i Tyskland samt filialer världen över.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Bagare/konditor
AB Holgers Konditori
Vi behöver utöka vår verksamhet med ytterligare en bagare, som även har konditordelen. Vi är ett litet team och hoppas att du vill bli en del av detta. Viktigt är att du kan jobba under eget ansvar och är passionerad för yrket, självklart även glad, positiv och serviceminded. Att du har några års erfarenhet inom yrket. Din ansökan vill vi att du mailar till yohansson@hotmail.com och augustssonc@hotmail.com Sök nu då vi kommer att löpande ha intervjuer
Skapad : 05-06-2019 Ansökningsfrist :

Bagare
Barberini Bakery
Barberini Bakery AB är ett bageri som du kan besöka för att köpa nybakat bröd, bullar eller frallor samt ta en god fika med nybryggt kaffe. Vi söker nu en erfaren bagare som kan bakprodukter. Du kan mejla oss, din ansökan och Cv.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist :

Utbildad bagare och konditor till ICA Maxi-butik i Södertälje
Bemannica
Om dig Vi söker dig som är van att jobba efter tydliga rutiner, med ordningssinne och med målsättning att nå effektivitet i arbetet. Bageriavdelningen består av cirka 10 personer vilket ställer krav på din samarbetsförmåga med andra i mindre grupp. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom bageri/konditori är meriterande.
Skapad : 09-05-2019 Ansökningsfrist : 26-10-2019

Vi söker Bagare/Konditor
ICA Maxi Stormarknad
Vi söker bagare/konditor Till Maxi ICA stormarknad i Löddeköpinge söker vi 3 st medarbetare till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Vi erbjuder våra kunder ett härligt utbud av egenproducerade bakverk med allt från stenugnsbakat surdegsbröd till desserter och tårtor. Våra kunniga medarbetare arbetar med stolthet för att vårt bageri ska vara en fräsch och inbjudande avdelning.
Skapad : 07-05-2019 Ansökningsfrist :

Bagare Tannourbröd till Skärholmen
Restaurang Albasha AB
Vi söker en person som har yrkesmässig erfarenhet av att baka tannourbröd, ingen specifik utbildning krävs. Arbetstiden är schemlagd mellan kl 11-22 och anställningen är på heltid. Ansökan kan endast göras via telefon till Rawand, 070-4038707.
Skapad : 17-04-2019 Ansökningsfrist : 26-07-2019