Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sockerbagarna söker konditor till sitt bageri i Norrköping.
Sockerbagarna i Östergötland AB
Vi söker en erfaren och hängiven konditor till vårt bageri i Norrköping. Dina arbetsuppgifter kommer vara allt från att stryka upp biskvier till att göra fina bröllopstårtor samt räkna kalkyler mm. Vi söker dig med utbildning och god erfarenhet av ovan och har ett gediget kvalitets tänk. Vi ser gärna att du har arbetat i branschen i minst 3 år. B-körkort är ett krav. För oss är ordning och reda ett självklart motto och du är metodisk, effektiv och noggrann.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 29-03-2018

RAWFOOD-konditor till Malmö
The Cheesecake House T&K AB
Acai & Sånt på Lilla Varvsgatan 8 i Malmö letar efter en RAWFOOD-konditor som älskar att baka nyttiga och smarriga bakverk på rawfood utan gluten, mjölk och vitt socker. Vi är en Acaibar som till stor del fokuserar sitt utbud kring det omtalade brasilianska superbäret Acai. Förutom Acai Bowls och vår supergoda cheesecake serverar vi även sallader, smörgåsar, juicer, kaffe med mera till våra gäster som är på språng, vill sitta ner och slappna av eller vill beställa hem. HOS OSS Vi erbjuder dig ett arbete hos en populär och växande Acaibar som strävar efter att ligga i framkant.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Glad och positiv Surdegsbagare
Dahls Bageri och butik
Om företaget Dahls Bageributik med eget surdegsbak. Färska råvaror och nybakat bröd, frukost och lunch. I våra Bageri butiker väljer och plockar kunden själv bland vårt fantastiska sortiment och det har blivit ett vinnande koncept.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Bagare
Matpalatset
Bakning av mellanösterns bakelse bl.a baklava m.m.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist :

Erfaren Italiensk Bakelse & Profiterol bakare sökes
Pizzeria Buonosera HB
Erfaren Italiensk Bakelse & Profiterol bakare sökes Vi söker nu en kreativ Italiensk Bakelse & Profiterol bakare till vår restaurang i Stockholm. Du som söker skal vara social, initiativrik samt gillar ordning och reda. Du arbetar i ett team med hög tempo. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas. Du som söker jobbet ska ha: - Minst 2 års erfarenhet inom branschen - Gedigen kunskap om matlagning - Stort intresse av mat och dryck - Ambitioner inom ditt yrke Buona Sera ligger i Stockholm som har specialiserat sig på Italiens läckra mat.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Bagare med viss konditor erfarenhet, Uddevalla
Centralens Konditori
Vi söker en bagare med god erfarenhet från bageriyrket och med viss erfarenhet av konditor yrket. Om företaget Centralens Konditori etablerades 1944 och har sin geografiska placering på Strömstadsvägen vid Uddevalla Järnvägsstation. Företagets verksamhet består av bageriverksamhet med ett brett utbud av bröd, limpor, kransar, bullar mm. Vår konditoriverksamhet producerar kakor, bakelser, tårtor mm. Vi har också frukost, lunch, cafeteria, bar, catering och begravningar, samt att vi även har egen glasstillverkning. Om tjänsten I bageriet arbetar du med tillverkning av bageriprodukter.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist :

Ica Maxi Moraberg söker Medarbetare extra bageri
ICA MAXI Moraberg
Vill du vara med på Sveriges senaste MAXI-etablering med ambition att vara Södertäljes mest vakna stormarknad med stort fokus på god service, bra priser och hög kvalité? Då söker vi just dig! Medarbetare extra bageri Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med allt i ett bageri förekommande arbetsuppgifter såsom bakning, varuplock, exponeringar, sortimentsunderhåll, m.m. Arbetet sker i ett högt tempo och kräver noggrannhet. Diskarna ska vara välskötta och ge ett gott intryck.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Bagare till STF Abisko Fjällstation Sommarsäsong 2018
Svenska Turistföreningen STF AB
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Sommarvikarier till Bageriet
CityGross
. Till vår City Gross  i Kalmar söker vi Sommarvikarier till vårt Bageri/Konditori    Till vår City Gross i Kalmar söker vi nu sommarvikarier till vårt Bageri/Konditori som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!      Tjänsterna är på hel- och deltid, både dag- och kvällstid samt på helger.   Dina arbetsuppgifter I din roll medverkar du till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Bagare/Konditor Malmö
Ambrosia Konditori Malmö AB
Vi söker en bagare/konditor till vårt bageri. Vi levererar bröd, bullar, tårtor och bakelser till olika caféer. Meriterande om du både kan göra degar och tillverka bakverk. Arbetet utförs under natten. Skicka din ansökan via e-post till jobb@ambrosia.se
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018