Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bageriansvarig
CityGross
. Till vår City Gross i Staffanstorp söker vi en Bageriansvarig som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Dina arbetsuppgifter I din roll som Bageriansvarig medverkar du till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare, varför tidigare ledarerfarenheter från bageriverksamhet, är av största vikt. Du och dina medarbetare medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Gateau söker 2 st sommarjobbare till bageriet i Lund!
Gateau AB
Gateau söker 2st sommarjobbare till bageriet i Lund, Skåne! Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Göteborg.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Bagare/Konditor
LeXman Flexibel Bemanning
LeXman fortsätter växa och vi söker nu nya medarbetare som brinner för service och vill utvecklas inom handeln. Vi erbjuder ett omväxlande deltidsarbete för dig som brinner för kundservice. Du kommer ingå i vårt team där vi erbjuderpersonal till butiker inom detalj- och dagligvaruhandeln vid akut eller planerat behov. Är du den vi söker? Vi söker en bagare som vill ut på nya äventyr. Ingen dag är den andra lik. Vi ser helst att du är mångsidig och vill göra annat i butik.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Konditor
KMS BULLAR & MAT HANDELSBOLAG
Allt som förekommer inom konditori/bageri. Det vill säga bakelser, tårtor, gobitar och allt annat gott. Hej vi söker dig som har bred erfarenhet av konditori arbete. Du måste kunna svenska i tal och skrift då vi har mycket kontakt direkt med kunden samt du kommer att behöva göra en del beställningar från levrantörer etc. Körkort är ett krav. Så även gesällbrev. Vi är ett bageri som är under utveckling och ligger på Wenngarns Slotts område utanför Sigtuna. Här jobbar vi med främst med att slå vakt om alla gamla svenska klassiker men även att utveckla hela vårat sortiment. Vi har öppet onsd.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Bagare
Barberini Bakery
Barberini Bakery AB är ett bageri som du kan besöka för att köpa nybakat bröd, bullar eller frallor samt ta en god fika med nybryggt kaffe. Vi söker nu en erfaren bagare som kan bakprodukter. Du kan mejla oss, din ansökan och Cv.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist :

Kreativ konditor
Olofströms Storbutik AB
Då vi växer snabbt i vårt bageri på ICA Maxi i Olofström söker vi nu en kreativ konditor som vill bidra med utvecklingen av vårt bageri. Vi tillverkar allt från mindre bakelser till bröllopstårtor. Du gillar ett snabbt tempo, ser kommande trender och tycker om att ligga i framkant. Tillsammans med oss bidrar du med att nå vår vision "Service i världsklass" Dokumenterad erfarenhet av arbete inom bageri/konditori är meriterande. Vidare är utbildning inom bageri/konditori relevant för tjänsten.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Konditor
Åre Bageri Med Kväll
Åre Bageri & Restaurang lagar vi mat från grunden, med bra råvaror och hög ambition. Vi söker konditor inför sommaren 2019 med möjlighet till förlängning hösten/vintern 2019/2020. Du ska kunna jobba självständigt och våra arbetsuppgifter är Klassiska bakverk, gelato, desserter. Vår restaurang har 140 platser inne och 90 platser ute.
Skapad : 12-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019

Specialbagare / Turkiskt kök
Doy Doy
Laga mat/bröd inom det Turkiska köket/bageriet, men även leda dagligt arbete, skapa rätter samt planera matsedel. Du ska vara stresstålig, flexibel, glad och trevlig mot gästerna.
Skapad : 10-05-2019 Ansökningsfrist : 25-05-2019

Utbildad bagare och konditor till ICA Maxi-butik i Södertälje
Bemannica
Om dig Vi söker dig som är van att jobba efter tydliga rutiner, med ordningssinne och med målsättning att nå effektivitet i arbetet. Bageriavdelningen består av cirka 10 personer vilket ställer krav på din samarbetsförmåga med andra i mindre grupp. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom bageri/konditori är meriterande.
Skapad : 09-05-2019 Ansökningsfrist : 26-10-2019

Bagare/konditor – Stora Coop Rotebro
Coop CBS
Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Stora Coop Rotebro. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken.
Skapad : 08-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019