Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfaren bagare till ICA Maxi Häggvik
Personalica
Om dig Vi söker dig som är van att jobba efter tydliga rutiner, med ordningssinne och med målsättning att nå effektivitet i arbetet. Då butiken växer så det knakar är du stresstålig som person och tar i när det behövs. Bageriavdelningen består av cirka 10 personer vilket ställer krav på din samarbetsförmåga med andra i mindre grupp. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom bageri/konditori är meriterande. Vidare är utbildning inom bageri/konditori relevant för tjänsten. Tjänsten tillsätts omgående och är på heltid, 38,25 h/vecka. Arbetsschema Arbetstidens förläggning är mestadels dagtid.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Erfaren bagare till ICA Maxi Häggvik
Personalica
Om dig Vi söker dig som är van att jobba efter tydliga rutiner, med ordningssinne och med målsättning att nå effektivitet i arbetet. Då butiken växer så det knakar är du stresstålig som person och tar i när det behövs. Bageriavdelningen består av cirka 10 personer vilket ställer krav på din samarbetsförmåga med andra i mindre grupp. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom Bageri är meriterande. Vidare är utbildning inom bageri/konditori relevant för tjänsten. Tjänsten tillsätts omgående och är på heltid, 38,25 h/vecka. Arbetsschema Arbetstidens förläggning är mestadels dagtid.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Erfaren bagare till ICA Maxi Häggvik
Personalica
Om dig Vi söker dig som ärvan att jobbaefter tydliga rutiner, med ordningssinne och med målsättning att nå effektivitet i arbetet. Då butiken växer så det knakar är du stresstålig som person och tar i när det behövs. Bageriavdelningen består av cirka 10 personer vilket ställer krav på dinsamarbetsförmåga med andra i mindre grupp. Dokumenterad erfarenhet avarbete inom Bageri är meriterande. Vidare är utbildning inom bageri/konditori relevant för tjänsten. Tjänsten tillsätts omgående och är på heltid, 38,25 h/vecka. Arbetsschema Arbetstidens förläggning är mestadels dagtid.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Bagare till BöjaBagarn Mariestad
Böja-Bagarn AB
Böja-Bagar´n AB är ett familjeföretag som sadlade om från ett klassiskt leveransbageri till ett renodlat bake-off bageri i juli 2003. Vår affärsidé är att tillsammans med kunden, produktutveckla unika varor som följer kundens önskemål. 2016 flyttade vi produktionen till Mariestad där vi nu huserar i JEDEs gamla lokaler. Nu söker vi en bagare till vår verksamhet. Tidigare erfarenhet är ett stort plus. I övrigt ska du vara samarbetsvillig och stresstålig. Maila din ansökan till johnny@bojabagarn.se eller ring 0706237781. Intervjuer hålls löpande så vänta inte med din ansökan.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Erfaren bagare till ICA Maxi Häggvik
Personalica
Om dig Vi söker dig som ärvan att jobbaefter tydliga rutiner, med ordningssinne och med målsättning att nå effektivitet i arbetet. Då butiken växer så det knakar är du stresstålig som person och tar i när det behövs. Bageriavdelningen består av cirka 10 personer vilket ställer krav på dinsamarbetsförmåga med andra i mindre grupp. Dokumenterad erfarenhet avarbete inom Bageri iminst 2 år är meriterande.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Konditor
Tärnafjällens Bageri & Konditori AB
Tärnaby är en skidort i norra Sverige med närhet till skidanläggningar i Hemavan. Är Du intresserad av att kombinera arbete med utförsåkning, längdskidåkning, skoteråkning eller andra friluftsaktiviteter i fjällmiljö erbjuder vi en anställning hos oss. Verksamhetsbeskrivning Vi är ett litet bageri/konditori i Tärnaby som har försäljning i egna lokaler i anslutning till bagerilokalerna. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som konditor hos oss. Utbildning/Erfarenhet Kravet är att du är utbildad konditor och har erfarenhet från yrket, självgående.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Bagare/Konditor till Boulangerie Waxholm
Boulangerie Bageri & Café Waxholm
Boulangerie Bagerie & Cafe är belägen i en idyllisk skärgårdsmiljö och med en av Vaxholms vackraste utsikt alldeles intill vattnet. Vårt fokus är att skapa ett modernt Cafe med brett sortiment och bra service i en välkomnande miljö. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi söker Bagare/ Konditor till attraktivt Bageri & Café i centrala Vaxholm. Du är en person som arbetar på en hög kvalitativ nivå. Du ska kunna arbeta flexibelt med både bröddelen som med kondisdelen. BESKRIVNING AV KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad Bagare/Konditor med arbetserfarenhet.
Skapad : 03-12-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Ansvarig till bageriavdelningen på City Gross
CITY GROSS AB
Arbetsförmedlingen bistår City Gross med rekryteringsservice. Till vår City Gross i Ytterby söker vi en Bageriansvarig som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Dina arbetsuppgifter I din roll som Bageriansvarig medverkar du till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning. En av dina främsta uppgifter är att kunna leda ett antal medarbetare, varför tidigare ledarerfarenheter från bageriverksamhet, är av största vikt. Du och dina medarbetare medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö samt till en lönsam avdelning.
Skapad : 30-11-2018 Ansökningsfrist : 20-02-2019

Bagare med inriktning bakverk från Balkan
Skärholmens Grosshandel AB
Vi söker nu en bagare med erfarenhet av bakverk från Balkan. Du kommer att arbeta med att baka och tillaga specialiteter från Kosovo, Albanien och Bosnien. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och kunskap. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: - Baka och förpacka bakverk som sedan ska säljas i våra butiker. - Tillaga enklare maträtter och paketera dessa. - Ansvara för att beställa ingredienser till bakelserna. Skärholmens Grosshandel AB driver egna livsmedelsbutiker och fungerar även som grossist.
Skapad : 21-11-2018 Ansökningsfrist :

Bagare
Bagarns brödbod
Verksamhetsbeskrivning Vi är ett bageri med både café och konditori. Arbetsuppgifter Du ska baka både bröd och konditorivaror. Utbildning/Erfarenhet Det är bra om du har arbetat med bakning i Sverige och har erfarenheten av konditoriprodukter från mellanöstern.
Skapad : 15-11-2018 Ansökningsfrist : 14-12-2018