Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock
Falköpings kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Falköpings kommuns kostavdelning söker kock till Ållebergsgymnasiets skolrestaurang. Restaurangen serverar ca 800 luncher varje skoldag och utöver det också frukost, mellanmål och middag till elever som bor på internat och studerar på gymnasiets volleybollprogram. Köket levererar också ut mat till Åttagårdsskolan. I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping nu och i framtiden.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Barista Ystad
Espresso House
Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!    Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.     Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Kock
Habo kommun, Tekniska förvaltningen
Habo Kost lagar och serverar mat till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg, Vi driver även Restaurang Kärrsliljan . Vi lagar ca 1800 port.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Restaurangbiträde till Fazer Food Services, Hallsberg
Fazer Food Services Sverige
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019

Barista Malmö
Espresso House
Espresso House söker passionerade Baristor till Malmö som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!    Vill du bli del av ett härligt team? Vi söker dig som vill satsa hos oss fullhjärtat och ha detta som din huvudsakliga sysselsättning och satsa på att utvecklas hos oss på Espresso House!
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Restaurangmedarbetare
Compass Group
Bistro Rudbeck ligger på Rudbeckslaboratoriet i Uppsala. Till oss kommer dagligen cirka 150 lunchgäster. Vi är ett glatt och tajt team på 3 kollegor och vi har öppet dagtid måndag till fredag men viss kvällstid kan förekomma. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor. Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Paolo Roberto söker en Bartender/Barista till Stockholm
Blixten Business Group AB
Blixten Bussiness Group är ett specialistföretag på att headhunta och hyra ut Företagssäljare, Key Account Managers, Teamledare, Försäljningschefer, Försäljningsdirektörer, SEM Specialister, Copywriters, Marknadschefer och Marknadsdirektörer. Vi har också en fallenhet för att hitta talanger inom hotell och F&B. Vi arbetar med ett framgångsrikt koncept där vi letar upp kandidater och matchar dem mot våra uppdrag, detta sker genom djupintervjuer, personlighets och intelligenstest samt screening.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Pigg servis sökes till Noot
Radisson Blu Scandinavia Hotel
NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL 2019 öppnar vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren. Vi har  öppnat vår nya restaurang Noot. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Kock(asiatisk)
Said Julian
En kock med asiatisk matlagning som erfarenhet/kunskap önskas till pizzeria/Restaurang Prego. Vi har planer på nysatsning och försöker därför hitta en lämplig anställd till vårat team.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

BARISTA
Mocca Cafe AB
Kafeteria belägen i centrala Malmö söker erfaren Barista. Arbetet är på helger och vardagar. Söker någon omgående. Tjänsten är vid behov, dock blir det en hel del timmar per vecka. 20-30 timmar per vecka. Vi är en glad gäng som söker en glad, vänligt och hjälpsam kollega. KRAV: Minst 1 års erfarenhet inom Minst 25 år gammal. Svenska och engelska
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019