Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker dig som vill jobba extra inom skol- och förskoleköken i Boden.
StudentConsulting
Är du utbildad kock/kokerska och/eller har erfarenhet av arbete i storkök? I samarbete med Bodens kommun söker vi dig som vill arbeta extra som kock/kokerska i skol- och förskoleköken. Arbetet utförs främst på vardagar, dagtid. Arbete under helg och sen eftermiddag förekommer dock emellanåt. Det är en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil eftersom arbetsplatserna varierar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Serveringspersonal Konferens, Haymarket by Scandic, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
Servitör som vill skapa minnesvärda möten Hos oss sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Kock
Samhällsbyggnadssektorn, Kostenheten
Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss! Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca 10 400 invånare, och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur, från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vill du jobba i en av Sveriges bästa kostorganisationer?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Måltidsbiträde
Dals-Eds Kommun
Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 4800 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu efter nattreceptionister med motivation och en ambition att ge en service som överträffar förväntningar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Hotellreceptionist extra
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu efter hotellreceptionister för både dag/kväll- samt nattjobb. Vi söker dig som har en motivation och en ambition att ge en service som överträffar förväntningar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Arbetsledare sökes
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu letar vi efter dig som gillar att ta ansvar för personal. Du får vara ute på många olika arbetsplatser, där du kommer att vara en viktig länk mellan personal, kunden och kontoret.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Restaurangbiträde/Cafebiträde
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Kock
Kristinehamns kommun, Kostavdelningen
Har du ett brinnande intresse för näringsriktig och bra kost? Då är den här tjänsten något för dig! Vi söker nu en kock till förskolan Dimman. På förskolan Dimman kommer du tillaga frukost, lunch och mellanmål till barnen på Dimman samt lunch till förskolorna Eira, Sirius och Djurgårdsparken, totalt ca 200 lunchportioner. Vi arbetar utifrån en kostpolicy vilket innebär att vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden. Vi är en del av Tekniska förvaltningen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Allékiosken
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt grillkök med start efter nyår, då en av våra medarbetare går vidare med studier. Arbetsuppgifter: Din viktigaste roll blir att möta våra matgäster med ett glatt humör och en god service! I ditt jobb ingår att ge service, förbereda och tillaga maten, hantera kassan och att hålla rent och snyggt i restaurangen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :