Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ansvarig specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten: http://hpr.to/j12069
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Kock specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten http://hpr.to/j12068
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Medarbetare
Burger King
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Teamledare på deltid sökes till lunchrestaurang i centrala Stockholm!
Majola RestaurangKonsult
Vi på Majola söker nu en teamledare på deltid till lunchrestaurangen hos enav våra kunder i Stockholm!Som teamledare har duett övergripande ansvar för utrymmet ilunchmatsalen, coachar och leder personalen och ärsjälvaktiv i driften där du bemöter gäster, portionerar och står i kassan. Företaget i fråga är ett välkänt försäkringsbolag med ljusa och trevligalokaler i centrala Stockholm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Restaurang Agaton i Gamla Stan söker serveringspersonal
Restaurang Agaton
Vi på restaurang Agaton söker serveringspersonal. Restaurang Agaton är beläget i hjärtat av Gamla stan. Här serveras kött-, fisk-, pastarätter och pizzor i en trevlig miljö. Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har erfarenhet från tidigare à la carte servering. Som servitris/servitör på Restaurang Agaton kommer du att arbeta i ett team vars mål är att se till att varje enskild gäst får den bästa möjliga upplevelsen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Pizzabagare till Delitalia
Celep Animin HB
Till vår restaurang Deliitalia söker vi engagerade pizzabagare. Du som söker ska ha jobbat med pizzabakning tidigare och ska tycka om det du gör.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Turistcenter i Småland (Korrö) söker Frukostvärdinna
Turistcenter i Småland AB
Turistcenter i Småland (Korrö) söker Frukostvärdinna Korrö hantverksby ligger vackert beläget utmed Ronnebyån i Småland, strax utanför Linneryd i Tingsryds kommun. Många är de besökare som varje år tar sig hit för att njuta av god mat i fantastisk miljö. Här finns hotell, vandrarhem, konferenslokaler, café och en mycket uppskattad restaurang alldeles intill Ronnebyåns porlande vatten. Arbetsuppgifter: Som frukostvärdinna arbetar du med att förbereda och servera frukost för sanläggningens gäster.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Ostkust Restaurang söker resturangbiträde
Ostkust Restaurang AB
Arbetsuppgifter Förbereda, servera, tillaga och diska
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Grillbiträde till Grilleken i Hjärnarp
Grilleken
Ett grillbiträde sökes till Grilleken i Hjärnarp! Du behöver vara driven och stresstålig genom att vara riktigt bra på att organisera ditt arbete och prioritera dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha mycket kundkontakt så vi förväntar oss att du är serviceinriktad. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av gatukök och grill eller liknande snabbmatsverksamhet, fast är du rätt person så kan vi lära upp dig på plats. Grilleken i Hjärnarp är en grill och kiosk som säljer tobak, därför behöver du som söker vara över 18 år.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Serveringspersonal till Arken Hotel & Art Garden Spa
Arken Konferenscenter AB
Arken Hotel & Art Garden Spa är en av Sveriges ledande konferens- och spaverksamheter, beläget på Hisingen i Göteborg. Anläggningen har 149 hotellrum, en stor spaavdelning samt 28 konferenslokaler där den största inrymmer 800 gäster. Vår restaurangverksamhet erbjuder allt från frukost, konferenslunch och konferensmiddag till festarrangemang och middag på tu man hand. Anläggningen har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018