Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
REKRYTERINGSTRÄFF Butiks-/Cafépersonal till RC Bageri på Arlanda
RC Bageri AB
Verksamhetsbeskrivning RC är ett familjeägt café, konditori och bageri. Vi tillverkar och bakar allt i vår produktion i Sky City på Arlanda Flygplats. Vår inspiration kommer främst från Frankrike och vi lägger stor vikt vid hantverk och råvaror. Vi använder ekologiska råvaror i största möjliga mån. Halvfabrikat, konserveringsmedel och onaturliga essenser är bannlysta hos oss. I dag finns vi på flera platser på Arlanda Flygplats, såsom Terminal 5, Terminal 3 och i Sky City. I början av 2019 öppnar vi vår största satsning hittills på Arlanda.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Köksbiträde till Sushi of Sweden Uppsala
Sushi of Sweden Boländerna AB
Sushi of Sweden är ett unikt snabbmatskoncept som ger japansk mat på ett svenskt vis enkelt och bekvämt för hela familjen. Japansk mat med svenska råvaror, anpassade efter de hårda regler som gäller miljöpåverkan, hållbart fiske och jordbruk.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Asiatisk kock
Phasa thai wok AB
Arbetsuppgifter: Beredning och tillagning av sushi, kina- & thaimat och alla förekommande arbetsuppgifter i köket. Utbildning/Erfarenhet: Ha arbetslivserfarenhet som kock i kinesiska restauranger i minst 2-3 år. Du behöver kunna tala kinesiska för att kommunicera med övriga i personalen. Anställninsgsintervjuer sker löpande allt efter att de inkommer. Välkommen med din ansökan till guangen88@hotmail.com
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-12-2018

Cafébiträde, Täby
Zanders Konditori
Zanders konditori är ett väl etablerat café- och konditori som har funnits i många år. Caféet ligger i fyrstjärniga Täby Centrum och bedriver traditionell caféverksamhet. Vi söker ett Cafébiträde för anställning på heltid/deltid och tillsvidare. I arbetsuppgifterna ingår service till våra gäster såsom försäljning och servering. Kassavana är ett måste. Erfarenhet inom detaljhandeln är meriterande. Du behöver också behärska god svenska då vi har kundkontakter. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist :

Pizzabagare/kock
Vimmerby Pizzeria AB
Vimmerby Pizzeria rekryterar nu en kock/pizzabagare med erfarenhet av pizzabakning. Dina arbetsuppgifter kommer förutom att baka pizza, att bestå utav alla förekommande arbetsuppgifter i restaurangen såsom att ta emot beställningar, kassa, diska och hålla snyggt i restaurangen. Har du jobbat med alacarte förut är detta meriterande.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist :

Pizzabagare
Bagdad Pizzeria
Bagdad Pizzeria söker en Pizzabagare. Tidigare erfarenheter inom branschen är en merit. För att kunna kommunicera med våra kunder samt kollegor bör du vara bekväm med det svenska språket. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och kan omfatta både dag- och kvällstid, vardagar och helger. Välkommen med din ansökan.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Arbetsledare/kock
Mönsterås kommun, Tekniska förvaltningen
Mönsterås kommun ligger vid kusten mitt i Kalmar län och vi har cirka 13 400 medborgare att ge en god service till. Här finns regionens bästa företagsklimat, och vi är stolta över att rankas som en av landets bästa kommuner när det gäller allmänhetens och företagens syn på kommunal service och handläggning av ärenden. Mönsterås kommun är kommunens största arbetsplats med över 1 400 medarbetare. Vi är en trygg arbetsgivare och en mindre kommun. Det gör att du har nära till både medborgare, kollegor och beslutsfattare, och du får vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Är du trött på dina kollegor? Träffa nya varje dag!
RestaurangAssistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar, cateringföretag och skolor. Om tjänsten Vi söker alltid efter rutinerade kockar och kallskänkor som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Är du nyutbildad kock och letar efter ditt första jobb i branschen?
RestaurangAssistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. www.restaurangassistans.se Om tjänsten Nu söker vi pålitliga och duktiga juniorkockar till varmköket och kallköket. Du kommer att arbeta hos flera spännande kunder runt hela Stockholm och få en fin grund att bygga vidare på.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Vass kallis med god erfarenhet
RestaurangAssistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. www.restaurangassistans.se Om tjänsten Är du en klassiskt skolad kallskänka som behärska allt från sillar till maränger och känner dig trygg med all typ av matlagning i det kalla köket?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018