Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock
Bishop Scandinavia AB
Vi söker nu en person med flerårig erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning. Vår meny skapas av vår lokala köksmästare och du som kock är en del av vårt team som bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. Utöver matlagning är du som kock med och ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Vi söker ny personal till vår bar i Vapiano Gamla stan!
Gå Lugnt Restauranger AB
Vi söker nya medarbetare för anställning på vår restaurang i Gamla stan!   Vi söker dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill utvecklas inom branschen. Anställningen är inom olika delar av vår restaurang.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Medarbetare Sibylla Vemdalen
Sibylla Vemdalsskalet
Jobba i fjällen Vi söker glada och serviceinriktade medarbetare till Sibylla på Vemdalsskalet/Vemdalen inför vintersäsongen 19/20! Arbetsuppgifter: Kassatjänst, tillredning av fast food, städ och disk. Boende kan ordnas.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

ANSTÄLLA MED STÖD-KOMBINATINSTJÄNST UTKÖRARE-RESTAURANGBITRÄDE
Skurholmens Pizzeria Bar och Grill
KOMBINERAD TJÄNST UTKÖRARE-RESTAURANGBITRÄDE Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss i en kombinationstjänst där du kommer att köra ut beställd mat till våra kunder och när du inte gör det så arbetar du i vår restaurang som restaurangbiträde. Tjänsten är 6 månader och på heltid. Kvällar och helger förekommer. B-Körkort är ett krav. Skurholmens Pizzeria Bar och Grill har i denna rekrytering valt att anställa dig som har möjlighet till anställningsstöd i samarbete med Arbetsförmedlingens kampanj Gör Plats/Anställa med stöd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Vi söker en restaurangbiträde
Tex-Mex AB
Vi söker personal som kan arbeta på deltid, kvällar och helger.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Tröttnat på att jobba kvällar? Starka lunchkockar sökes
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar, cateringföretag och skolor. Om tjänsten Vi söker alltid efter rutinerade kockar och kallskänkor som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Är du världens bästa kock?
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om tjänsten Ok. Du tror du att du fixar allt? Du har sett allt, gjort allt och kan allt? Du kan kliva in på de flesta krogar, dominera service och slå dem andra kockarna på fingrarna? Bra! Sluta läs nu... Ni andra sköna och ödmjuka kockar och kallskänkor som vill ha grymt bra lön, villkor och jobba när det passar dig med likasinnade kollegor över hela Stockholm hör av er till oss! Vi bokar gärna in en kaffe med dig på vårt kontor vid Odenplan. Vi på RestaurangAssistans är grymma på att skräddarsy paket som passar just dig!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Kallskänka sökes till lunchrestaurang
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. www.restaurangassistans.se Om tjänsten Är du en klassiskt skolad kallskänka som behärska allt från sillar till maränger och känner dig trygg med all typ av matlagning i det kalla köket?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Stark ALC-kock med fokus på kvällar och helger
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. www.restaurangassistans.se Om tjänsten Vi söker en eller flera erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Måltidsbiträde
Vänersborgs kommun
Välkommen till oss på kostenheten. Kostenheten är en enhet som sorterar under Samhällsbyggnadsförvaltningen. Här finns välutbildad personal som arbetar med att servera god, näringsriktig och varierad mat till kommunens grundförskolor, skolor och kommunens vård- och omsorgsenheter. Sammanlagt är vi ca 130 medarbetare som levererar ca 5000 måltider per dag. ARBETSUPPGIFTER I arbetet som måltidsbiträde ingår mottagning och servering av måltider, salladsberedning, varubeställning, disk samt andra i köket förekommande arbetsuppgifter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019