Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Pigg servis sökes till Noot
Radisson Blu Scandinavia Hotel
NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL 2019 öppnade vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Arbetsledare till en restaurang i en fantastisk miljö!
StudentConsulting
Har du erfarenhet från livsmedels/restaurangbranschen och gillar utmaningar? Trivs du i en ledarposition i en miljö där tempot är högt? Då har du hittat rätt! Fast-food är starkt förknippat med hamburgerkedjor med signalfärgade skyltar, belägna strax intill motorvägen. Detta är inte en sådan restaurang, detta är Sveriges största fast-food restaurang med större volymer mat än någon annanstans. Här sitter inte gästerna kvar i bilen vid beställning av maten, här kommer de in med skidor och rödrosiga kinder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Hovmästare till a la carte Restaurang
StudentConsulting
Har du några års erfarenhet från restaurangbranschen och en positiv utstrålning? Är du van vid att leda stora grupper av människor och vill göra detta i en fantastisk miljö? Då kan det vara dig vi söker! Till en fantastisk och unik miljö, med högt i tak, stor murad spis och milsvid utsikt - söker vi nu dig som har några års erfarenhet inom restaurangbranschen. I restaurangen som ligger högst upp på en bergstopp serveras a la carte samt buffé. Några kvällar i veckan dukas det även upp för fondueafton, dit gästerna blir körda med bandvagn. Fashionabelt så det förslår...
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Orientalisk kock till restaurang mitt i stan
Indian Palace/Nathphi AB
Indisk restaurang i mitten av Karlstads puls. Här tillagas indisk mat från grunden. Vi serverar både lunchbuffé och a la carte på kvällarna. Restaurangen har också serveringstillstånd. Vi är i färd med att bygga ett ny orientalisk koncept. Vi ska utöka vårt kök så att all orientalisk mat ska ingå, därför behöver vi även bredda vårt köks lag med en kock som har kunskap i flera populära orientaliska maträtter. Du ska ha professionellt jobbat med orientalisk mat på restaurang eller catering, i ca 3 år.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Alvesta kommun söker kock till Torsgården i Lönashult
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar Torsgården ligger naturskönt i Lönashults kyrkby tre mil söder om Alvesta tätort.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Max Arninge söker dig som INTE studerar
Max Burgers AB,
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Köksmedarbetare på Pizza Hut
Pizza Hut
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt koncept. Pizza Hut ingår internationellt i Yum!Brands, världens största restaurangföretag med över 41.000 restauranger i 125 länder. Där ingår även Kentucky Fried Chicken och Taco Bell. Företaget omsätter cirka 300 miljoner kronor i Sverige och har drygt 600 medarbetare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Pizzabagare
Restaurang Capri
Vi söker nu kunnig personal till Reataurang Capri. Du ska jobba i köket med varierande uppgifter såsom: - Pizzabakning - Förbereda råvaror samt kalla maträtter såsom sallad - Disk - Kassa Vi söker dig som vill jobba heltid och har erfarenhet av att jobba på restaurang med liknande arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-01-2020

Restaurangmedarbetare
Compass Group
Intill Norrlands universitetssjukhus ligger vårt produktionskök där vi producerar både varm och kall mat för leverans inom området. Vi är ett glatt och produktivt team på 35 kollegor med arbetstid förlagd till dagtid både vardagar och helger. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Kock
Borås Stad
Vi söker en kock som vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Kost- och lokalvård, Grundskoleförvaltningen. Just nu söker vi en kock till Särlaskolans kök. Du lagar mat från grunden, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer. Arbetsuppgifterna är varierande och du är genuint intresserad av att planera, beställa, sköta om köket, laga mat och servera våra små och stora gäster.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019