Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Villa Famiglia söker Medarbetare i vårt kök och servering
Villa Famiglia HB
Villa Famiglia söker Medarbetare i vårt kök och servering Villa Famiglia är ett koncept byggt på en miljö med inspiration från medelhavet. Där finns Villa Famiglias trädgårdsanläggningar och park som är under ständig utveckling.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Sushikock
M Sushi
M Sushi i Lomma söker dig som gillar att jobba i högt temp och gillar att lära dig nya saker. Restaurangen ha ett öppet kök så är det jätteviktigt att alla har trevligt kundbemötande och håller rent och fint i restaurangen. Din profil: Erfarenhet av att arbeta som sushikock. Du gillar att jobba snabbt. Du måste vara ansvarfull och ärlig. Du håller snyggt runt omkring dig när du jobbar. Du ger kunden bästa service. Alltid. M Sushi i Lomma serverar sushi och japansk mat med allra bästa kvalitet. Vi erbjuder god arbetsmiljö och ett tryggt arbetskontrakt till personalen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Erfaren kock sökes! - Göteborg
La Sombrita
Verksamhetsbeskrivning Restaurang med inriktning på spansk och mexikansk matlagning. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att: laga mat, hantera råvaror, förbereda maten och beställa varor. Utbildning/Erfarenhet Du behöver ha erfarenhet av att laga spansk och mexikansk mat, däremot är det bara ett plus om du har utbildning. Erfarenhet och faktiska kunskaper väger tyngre.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Kock till Klippans förskola
Luleå kommun, Buf Serviceenhet
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun har en måltidsstrategi – ett kostpolitiskt program som barn och utbildningsnämnden har beslutat att vi ska arbeta efter. Måltidsservice vision är att: •Maten som serveras ska vara god, säker och näringsriktig. •Sprida matglädje - måltiderna ska vara trivsamma och ge barnen en positiv upplevelse.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Semestervikariat kock kostavdelningen Universitetssjukhuset Örebro
Region Örebro län
Vi söker kockar inför sommaren 2018 till produktionsköket på USÖ. Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Semestervikariat kock kostavdelningen Karlskoga och Lindesbergs lasarett
Region Örebro län
Vi söker kockar inför sommaren 2018 till produktionsköken i Karlskoga/Lindesberg. Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Kock & Restaurangbiträde
Scandinavian Service Partner
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Kock till personalpool
Karlshamns kommun
Med placering i bemanningspool, 81,25 %, tillsvidareanställning.   Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättnings är att laga så mycket som möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden ska vara en av höjdpunkterna på dagen. Bemanningspoolen ska, i möjligaste mån, tillgodose måltidsservice behov av personal för kortare perioder frånvaro. Organisatoriskt kommer bemanningspoolen delas upp på de 6 områdena och lyda under respektive Måltidschef.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Kock 70 % vikariat till kostenheten
Finspångs kommun - Samhällsbyggnad
Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Kock 100% vikariat till kostenheten
Finspångs kommun - Samhällsbyggnad
Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018