Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ansvarig specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten: http://hpr.to/j12069
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Kock specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten http://hpr.to/j12068
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Kock till Vietnamesisk restaurang i Stockholm
Nha Trang Restaurang i Stockholm AB
Verksamhetsbeskrivning Vi är en vietnamesisk restaurang belägen på Kungsholmen i Stockholm. Arbetsuppgifter: Vi söker nu en kock för vietnamesisk matlagning. Kvalifikationer: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av vietnamesisk matlagning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Asiatisk Kock till Mjölby
Restaurang Eataliano
Restaurang Eataliano söker Asiatisk kock. Restaurangen är belägen intill E4 i Mjölby, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Vi serverar Buffé bestående av flera olika rätter från det asiatiska, italienska och svenska köket tillsammans med en stor sallad. Vi söker nu en asiatisk kock som kan och vill arbeta med förberedning och tillagning av asiatiska rätter. Kinesiskt kök (Meriterande)
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Kock, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten: http://hpr.to/j12061
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Rutinerad kock dagtid
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Kock Hyssnaskolans Food-Mark skolrestaurang
Marks kommun, Teknik- och Serviceförvaltningen/Kost- och städservice
Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Kock/Lokalvårdare till måltidsservice
Luleå kommun, Buf Serviceenhet
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Måltidsservice ingår i Serviceavdelningen vid Barn- och utbildningsförvaltningen. Vi tillagar maten till kommunens förskolor och skolor. Måltidsservice har totalt ca 12 000 matgäster per dag, vi serverar främst lunch, frukost och mellanmål. I Luleå kommun har vi en måltidsstrategi.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

2 kockar
Arvika kommun, Vård och omsorg
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Timmermans 1857 på Söder söker kock!
Timmers Kök & Bar AB/Restaurang Timmermans1857
Timmermans 1857 finns på vackra Söder i Stockholm och erbjuder våra gäster en mysig och genuin miljö. Vi serverar minnesvärd mat gjord med omsorg på färska lokala råvaror. Vi är platsen för de som vill njuta av god mat, koppla av eller fira tillsammans med sina vänner. Nu letar vi efter en utbildad à la carte-kock till vårt restaurangteam. Vi är en kvällsrestaurang och har öppet mellan 16-23. Vi kommer överens om vilken omfattning som kan passa dig. OM DIG Du ska vara utbildad kock med minst tre års erfarenhet av à la carte.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :