Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock till Göransgårdens äldreboende i Vrigstad
Sävsjö kommun, Serviceförvaltningen
Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö! Kommunal service är en resultatenhet organiserad under Serviceförvaltningen som bland annat erbjuder tjänster i form av måltider till barn- och utbildningsförvaltningen samt socialförvaltningen i Sävsjö kommun. Våra matgäster är både barn, ungdomar, och äldre.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Kock/Kallskänka
Gröna Lund
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar? Oavsett kommer du ha Jonas Dahlbom, en av Sveriges mest meriterade kockar och vårt senaste tillskott på matsidan, som inspiratör. På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Kock
Bockholmengruppen
Bockholmengruppensöker nu kocktill restaurangenXXX. Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Kock sökes
SWEPRIMA AKTIEBOLAG
KOCK SÖKESHotell & Vandrarhemsverksamhet i Halmstad och Mellbystrand söker en kock. Vi är ett mindre och personligt hotell & vandrarhem centralt i Halmstad vid hamnen, som söker en person som gillar det lilla familjära företaget och som värdesätter service och gäster. Är du intresserad, har utbildning och erfarenhet så maila din ansökan snarast.Körkort krav. Flytande svenska. Bor du i Halmstad eller Laholm är det nära till jobbet.Ansök via CV till sweprimaab@gmail.com
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Orientalisk kock till restaurang mitt i stan
Indian Palace/Nathphi AB
Indisk restaurang i mitten av Karlstads puls. Här tillagas indisk mat från grunden. Vi serverar både lunchbuffé och a la carte på kvällarna. Restaurangen har också serveringstillstånd. Vi är i färd med att bygga ett ny orientalisk koncept. Vi ska utöka vårt kök så att all orientalisk mat ska ingå, därför behöver vi även bredda vårt köks lag med en kock som har kunskap i flera populära orientaliska maträtter. Du ska ha professionellt jobbat med orientalisk mat på restaurang eller catering, i ca 3 år.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Kockar sökes till Kungshamn
Pizzeria Italia
Vi söker två erfarna kockar för att förstärka vårt team. Du ska vara strukturerad med en stark känsla för matlagningshantverket. Du ska kunna de flesta vanliga a la carte rätter. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Vi jobbar efter schema. Välkommen med din ansökan via e-post!
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist :

Master Burger Slinger - Chef (Kock)
Brewdog Sweden
At BrewDog Bar Malmö, we live and breathe craft beer and tasty burgers! We are looking for an awesome, part-time chef that will be ready to hit the ground running at our bar in Malmö.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Taggad & driftig KOCK som siktar mot stjärnorna!
Quality Hotel Winn Göteborg
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel Winn Göteborg söker en cool kock som vill testa sina vingar! En av våra kockar hoppar av flighten och flyttar till Brasilien... Är du vår nya Co-pilot? Välkommen ombord på flight QH2019 mot framtiden.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Kock
Pop House Group
KOCK SÖKES TILL POP HOUSE Vi växer och söker dig som brinner för mat och vill utvecklas i en internationell miljö på Djurgården! Pop House Sweden grundades år 2014 och bestod då av Pop House Hotel och ABBA The Museum. Visionen var redan då att bli en av världens främsta nöjesdestinationer och som ett led i detta förvärvades Cirkus år 2017. Sedan 1 mars 2019 är även Hasselbacken en del av Pop House som inkluderar hotell, restaurang samt event-och konferensmöjligheter.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 03-01-2020

Kock till Björkviks vårdhem
Humana AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019