Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock Snickargårdens förskola i Kinna
Marks kommun, Teknik- och Serviceförvaltningen/Kost- och städservice
Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Sushikock
Chill Out Coffee Bar
Sökes efter en kock som har erfarenhet och kunskap av sushi
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Kock sökes till Horisont
Horisont Restaurang AB
Vi söker kock till vårt team på Restaurang Horisont. Vi är en stor lunchrestaurang belägen i Värtahamnen med utsikt över vattnet. På restaurang Horisont lagar vi maten från grunden. Orsaken är mycket enkel - vi vill presentera maträtter som vi själva tycker är välsmakande och näringsriktiga. Därför är vi måna om råvarorna samt om tillagningsmetoden. Vi strävar efter samarbete med leverantörer som har miljö och kvalitet i fokus. Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av lunch, har höga ambitioner och passion för råvaror.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Kock till Restaurang Solvike
Destination Apelviken AB
Destination Apelviken är ett femstjärnigt semesterparadis så nära havet du kan komma! Till oss kommer gäster som vill campa, bo på hotell, konferera, handla, umgås och så mycket mer. Lugn och ro har sin plats, nöjen, aktiviteter och gemneskap sin. Med två restauranger, välsorterad livsmedelsbutik, pool och ett fullspäckat aktivitetsprogram finns alltid något för gästerna att göra - om de vill. Vi ser livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, leva och umgås - både med våra gäster och medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Kockar
Laxå kommun
Välkommen till Laxå kommun Laxå kommun är en liten kommun i södra Närke som satsar inför framtiden. Medvetna satsningar görs för att stärka kommunen inom näringsliv, arbetsmarknad samt boende med kvalitet. Laxå kommun ligger strategiskt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Kommunen består av de mindre orterna Finnerödja, Hasselfors, Röfors och Tived samt huvudorten Laxå. Genom centralorten Laxå passerar E20 och utmed detta område erbjuder kommunen tomtmark med mycket bra skyltläge. Idag är det ett aktivt område för handel, industri och serviceföretag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Kock till Kyrkeruds folkhögskola
Region Värmland, Kyrkeruds folkhögskola
Kyrkeruds folkhögskola är en av Region Värmlands fem skolor och ligger vid sjön Västra Silen, tre kilometer utanför värmländska Årjäng. Skolan har ett varierat kursutbud och är känd för sina utbildningar inom konst. Den konstnärliga profilen genomsyrar alla skolans utbildningar. Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Kock Sundbyberg
The Public Sundbyberg AB
The Public är ett unikt restaurangkoncept som enbart lever i förorten. För visst brinner det här. Vi brinner till exempel för utsökt mat och dryck, fantastiska miljöer, förstklassig service, bra musik och underhållning. Vi söker nu en kock till vår papasrestaurang.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Kock sökes till Jokmokk
YF restaurangen i Jokkmokk AB
Restaurang Opera ligger på Storgatan i samhället Jokkmokk. Vi serverar pizza och a la carte och söker nu en kock. Tag chansen att arbeta strax norr om polcirkeln!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Kock sökes till Indian Express i Malmö
Center Sportsbar
Indian Express är en indisk restaurang som startades 2004. Vi lagar mat för såväl restauranggäster som utkörning och avhämtning. Nu söker vi en kock som vill vara med och förstärka vårt team. Du bör ha ett stort matintresse och erfarenhet av att laga indisk mat.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Kockar för bemanning av skolor & förskolor till Tyresö!
Lejonet & Partners
. Vi söker kockar till de viktigaste gästerna som finns! Lejonet & Partners har förtroendet att förse Tyresös grund- och förskolor med personal inom storkök och förskolekök, något vi känner oss mycket stolta över.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018