Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock, vikariat
Stenungsunds kommun, Måltid
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord. Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. I sektor Stödfunktioner ingår bland annat ekonomi, personal, kansli, kommunikation, fastighet och måltid.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Vi söker dig som vill jobba extra inom skol- och förskoleköken i Boden.
StudentConsulting
Är du utbildad kock/kokerska och/eller har erfarenhet av arbete i storkök? I samarbete med Bodens kommun söker vi dig som vill arbeta extra som kock/kokerska i skol- och förskoleköken. Arbetet utförs främst på vardagar, dagtid. Arbete under helg och sen eftermiddag förekommer dock emellanåt. Det är en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil eftersom arbetsplatserna varierar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Kock
Samhällsbyggnadssektorn, Kostenheten
Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss! Munkedals kommun ligger perfekt mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till E6:an. Kommunen har ca 10 400 invånare, och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur, från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vill du jobba i en av Sveriges bästa kostorganisationer?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Kock
Kristinehamns kommun, Kostavdelningen
Har du ett brinnande intresse för näringsriktig och bra kost? Då är den här tjänsten något för dig! Vi söker nu en kock till förskolan Dimman. På förskolan Dimman kommer du tillaga frukost, lunch och mellanmål till barnen på Dimman samt lunch till förskolorna Eira, Sirius och Djurgårdsparken, totalt ca 200 lunchportioner. Vi arbetar utifrån en kostpolicy vilket innebär att vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden. Vi är en del av Tekniska förvaltningen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Thaikock
Food Court Gamla Uppsala
Food Court i Uppsala är en restaurang belägen i Gamla Uppsala. Vi serverar lunch, a la carté, pizza sushi och thai wok. Nu söker vi en Thaikock. För mer information är du välkommen att ringa 070-838 55 45.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Kallskänka
Kryddhyllan i Lund AB
Lunchrestaurang Kryddhyllan på IDEON söker en kallskänka. Arbetsuppgifter Förbereda salladsbuffér, tillaga smörgåsar, lägga upp mat, ställa i ordning, plock och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom yrket. Utbildning Meriterande med någon form av utbildning. Erfarenhet Gärna erfarenhet av en liknande position. För att få en jämnare könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Kock/Kallskänka till RC Bageri på Arlanda
RC Bageri AB
Verksamhetsbeskrivning RC är ett familjeägt café, konditori och bageri. Vi tillverkar och bakar allt i vår produktion i Sky City på Arlanda Flygplats. Vår inspiration kommer främst från Frankrike och vi lägger stor vikt vid hantverk och råvaror. Vi använder ekologiska råvaror i största möjliga mån. Halvfabrikat, konserveringsmedel och onaturliga essenser är bannlysta hos oss. I dag finns vi på flera platser på Arlanda Flygplats, såsom Terminal 5, Terminal 3 och i Sky City.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Irakisk Kock till Milan Restaurang och Pizzeria
Milan Restaurang och Pizzeria
Nu är vi behov av att anställa en kock. Vi söker dig som kan Irakisk matlagning (Irakisk husmanskost, Irakisk kebab, grytor, osv.) Vi ser gärna att du har erfarenhet av kockyrket, Tjänsten är heltid och arbetstiderna varierar. Välkommen med din ansökan via e-post!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Kockar för vikariebemanning i Stockholm!
Lejonet & Partners
Vi söker kockar till de viktigaste gästerna som finns! Lejonet & Partners har förtroendet att förse Stockholms grund- och förskolor med personal inom storkök och förskolekök, något vi känner oss mycket stolta över.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Kockar till vår vikariepool i Huddinge!
Lejonet & Partners
. Vi söker kockar till de viktigaste gästerna som finns! Lejonet & Partners har förtroendet att förse Huddinge kommuns grund- och förskolor med personal inom storkök och förskolekök, något vi känner oss mycket stolta över.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019