Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock
Bishop Scandinavia AB
Vi söker nu en person med flerårig erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning. Vår meny skapas av vår lokala köksmästare och du som kock är en del av vårt team som bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. Utöver matlagning är du som kock med och ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Tröttnat på att jobba kvällar? Starka lunchkockar sökes
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar, cateringföretag och skolor. Om tjänsten Vi söker alltid efter rutinerade kockar och kallskänkor som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Är du världens bästa kock?
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om tjänsten Ok. Du tror du att du fixar allt? Du har sett allt, gjort allt och kan allt? Du kan kliva in på de flesta krogar, dominera service och slå dem andra kockarna på fingrarna? Bra! Sluta läs nu... Ni andra sköna och ödmjuka kockar och kallskänkor som vill ha grymt bra lön, villkor och jobba när det passar dig med likasinnade kollegor över hela Stockholm hör av er till oss! Vi bokar gärna in en kaffe med dig på vårt kontor vid Odenplan. Vi på RestaurangAssistans är grymma på att skräddarsy paket som passar just dig!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Kallskänka sökes till lunchrestaurang
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. www.restaurangassistans.se Om tjänsten Är du en klassiskt skolad kallskänka som behärska allt från sillar till maränger och känner dig trygg med all typ av matlagning i det kalla köket?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Stark ALC-kock med fokus på kvällar och helger
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största företag inom bemanning och rekrytering för Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. www.restaurangassistans.se Om tjänsten Vi söker en eller flera erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Kock
Borås kommun
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Nordtorp är en vacker förskola som ligger idylliskt bland hästar och kor på landet mellan Sandhult och Sandared. På förskolan går det i dagsläget 35 st barn. Vi söker en kock som vill göra våra barn mätta och glada med hjälp av god, näringsriktig kost.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Kock, medelhavskök
Semra Restaurang AB
Vi har en restaurang med inrikting medelhavskök som heter Medelhavskällaren. Vi är intresserad och i behov av en kock med just den inriktningen Erfarenhet krävs
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Extra kock till nyöppning av Sabis Solna United
Sabis AB
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Kock, pooltjänst
Lysekils kommun
Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten. Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Kockar och Kallskänkor till "The Theatre" på Gothia Towers
Svenska Mässan Gothia Towers AB
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019