Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock - Tillsvidare - Heltid
Restaurangsupport i Skandinavien AB
Restaurangsupport i Skandinavien AB rekryterar kock för kunds räkning Plats - Göteborg Beskrivning av rollen Som kock så ansvarar du för att tillagahusmanskost lagad med omsorg och kärlek Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan. Tjänsten är 100% tillsvidare med omgående tillträde, provanställning på 6 månader tillämpas. Kollektivavtal och avtalsenliga villkor tillämpas. Möjlighet till boende finns. Vem vi söker Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande tjänst. Erfarenhet från restauranger som hanterar både stora och
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Kock till Gillbergskök i Halmstad
Gillbergs Kök AB
Gillbergs Krog & Café ligger beläget i Frösakull strax väster om Halmstad bara ett stenkast från havet. Vi har nybyggda, trevliga och mysiga lokaler där vi lagar allt från kött, fisk och vegetariskt till fina pizzor. Vi söker nu en erfaren kock! DINA ARBETSUPPGIFTER Du behöver kunna laga kött, fisk och vegetariskt OM DIG Du ska känna kärlek till mat och ska kunna arbeta i team men också kunna jobba självständigt om och när så behövs. Du behöver ha erfarenhet av kockyrket OBS! Boende kan ordnas vid behov
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

KALLSKÄNKA TILL TASTY FOOD
Tasty Food
Vi söker nu en kallskänka till Tasty Food! Produktionsanläggning för färdiglagade enportionsrätter. Snabbmat för butik och storhushåll. Producerar även patéer, såser, majonnäs, sallader, soppor mm. Röker, kokar, steker (tillreder pannfärdiga produkter. Servering i formar. Arbetsuppgifter producera och utveckla nya produkter Utbildning/Erfarenhet köksvana god svenska i tal och skrift Intresserade mailar sitt CV till Bertil på bertil@brhansson.se.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

KOCK TILL TASTY FOOD
Tasty Food
Vi söker nu en kock till Tasty Food! Produktionsanläggning för färdiglagade enportionsrätter. Snabbmat för butik och storhushåll. Producerar även patéer, såser, majonnäs, sallader, soppor mm. Röker, kokar, steker (tillreder pannfärdiga produkter. Servering i formar. Arbetsuppgifter tillagning av färdiglagade rätter, patéer, såser, majonäs,sallader, soppor mm Utbildning/Erfarenhet tidigare erfarenhet god svenska i tal och skrift Intresserade mailar sitt CV till Bertil på bertil@brhansson.se
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Kock rekryteras till Mornington Hotell i Bromma! Boende finns.
Majola RestaurangKonsult
I Stockholms gamla Kexfabrik, ett stenkast från Bromma Flygplats och Ulvsundasjön, ligger Mornington Hotel Bromma, ett fyrstjärnigt hotell som varit familjeägt i tre generationer. Restaurangen är en central och viktig del av verksamheten och serverar frukost, lunch och middag samt arrangerar fester och mindre event. Hit rekryterar Majola nu en kock! OM TJÄNSTEN: Som kock på Mornington Hotell i Bromma arbetar du med varierande matlagning till lunch, kvällar och helger.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 27-02-2019

Kock rekryteras till det aktiva seniorboendet SVPH i Nockeby!
Majola RestaurangKonsult
Beläget inatursköna Nockeby, ett stenkast från Brommaplan, liggerdetaktiva seniorboendetSällskapets Vänner till Pauvres Honteux(SVPH). SedanCharlotte vonSchwerin startadeboendetår 1862, har detvarit verksamt iöver femgenerationer.Med ledorden trygghet, glädje och omtanke erbjuds idag allaöver 55 år en köplats i SVPH:s trevliga hyreslägenheter. Eftersomseniorboendet utgår från människans behov är detviktigt att du som söker har en empatisk människosyn som förstår att hyresgästernas livskvalitet ska präglas av dessa ledord.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Kock till Fruängens skola
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Fruängens skola är en F-9-skola med 650 elever. Skolan ligger i anslutning till Fruängens centrum med närhet till goda kommunikationer - tunnelbana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen men även nyare bostadsområden. Vårt tillagningskök med två matsalar serverar skollunch och mellanmål till alla våra elever.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Kock Njudungsgymnasiet - 2 tjänster
Vetlanda kommun, Kommunledningsförvaltningen
På Njudungsgymnasiet finns ett storkök där vi dagligen lagar lunch till gymnasiets elever men där vi också tillagar maten till ett antal äldreboenden och grundskolor. Köket, som totalrenoverades för ett par år sen och återinvigdes 2016, tillhör en av våra nyaste lokaler inom måltidsservice med modern utrustning. Välkommen till oss och till Vetlanda kommun! Totalt jobbar omkring 2 900 medarbetare i den kommunala organisationen, inom mer än 300 yrken. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor. Varje dag. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi två kockar för helgtjänster på Njudungsgymnasiet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Kock/gruppledare till produktionsköket i Märsta
Sodexo AB
Vi söker en kock/gruppledare till varmköket i vårt produktionskök i Märsta. Vi tillagar och levererar ca 8000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.  Som gruppledare i varmköket har du ett ansvar för den dagliga driften. Hur ser din dag ut? Maten produceras enligt Cook and Chill-metoden för leverans kall till kunderna en eller ett par dagar efter produktion.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Kock, à la carte
Björholmens Marina
Just nu genomgår Björholmens Marina & Sealodge en konceptförändring av verksamheten. I och med detta så letar vi nu efter Västkusten bästa som vill vara med på denna resa! Björholmens Marina med 24 hotellrum är en gömd pärla på Tjörns Nordvästra udde i Bohuslän. Omringat kring hav och berg hittar du detta genuina hotell som älskar att ta hand om såväl gäster som medarbetare. På Björholmens Marina ansvarar alla för gästens helhetsupplevelse, vi lägger därför stor vikt vid din personlighet och vet att du brinner för din egna och branschens utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019