Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock till Gunnareds äldreboende
Göteborgs Stad , SDF Angered
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

KOCK
Milano pizzeria/Mahmood Saleh Ali
Laga husmanskost, italienska pastarätter och pizzabakning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019

Kock till Gällstad skola
Ulricehamns kommun, Kost
Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

3 kockar till Öjebyns produktionskök
Piteå Kommun
Fastighets- och serviceförvaltningen står inför nya utmaningar det innebär att avdelningen Måltidsservice växer, vi söker fler kockar till Öjebyns produktionskök. Vill du arbeta i en verksamhet som gör skillnad för våra kunder och gäster? Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Kock till Hultsbergsskolan
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Kock, Scandic Östersund Syd, deltid
Scandic Hotels Sverige
Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Köksansvarig
Värmdö kommun
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. På Kullagården arbetar vi med att stödja människan där hon befinner sig genom att stärka de egna resurserna. I rollen som köksansvarig är du viktig för de som bor här och för dina kollegor. Du kommer att planera våra måltider, göra beställningar och laga god och nyttig mat. Vi äter all mat tillsammans i en hemtrevlig miljö och det är en viktig stund på dagen där vi samlas och har det trevligt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Sous Chef på artonnittiosju
Elite Hotels
Vem lagar du mat för och hur är du med och påverkar framtiden? Att arbeta inom besöksnäringen handlar om gemenskap, samarbete och glädje - och alltid med huvudpersonen i åtanke - våra gäster! Välkommen till artonnittiosju! I vårt öppna kök kan du prata med alla våra kockar och vi visar gärna upp tillagningen av just din råbiff. Vi vill att du ska känna samma glädje för mat och dryck som vi gör. Vår matlagning sker med eftertanke, vi jobbar med rena smaker, små överraskningar som är till för att inspirera, fina råvaror och naturligtvis är allt anpassat efter säsong och tillgång.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Kock till förskola
Tyresö kommun
Vi söker dig med höga ambitioner som vill arbeta som kock på en förskola i Tyresö kommun! Måltidsservice är en organisation inom Tekniska kontoret som tillhör Kommunstyrelseförvaltningen i Tyresö kommun. Måltidsservice som egen organisation startade 1 januari 2017 där alla kök i förskola och skola samt ett äldreomsorgskök bildade en enhet. Om tjänsten Som kock inom måltidsservice på Tyresö kommun ska du ha kunskap och vilja att vara med i arbetet i att utveckla kommunens alla måltider till en gastronomisk, näringsrik, hållbar och lustfylld upplevelse för våra barn.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Kock sökes till Ekbacka AB Urshult kronobergs län
Nytida
Vi söker nu en Kock till Ekbacka AB som är lokaliserat i Urshult, Kronobergs län och som är ett särskilt boende med tillstånd att ta emot 40 klienter med psykiska och socialafunktionsnedsättningar. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 80-100% tjänstgöring med fast schema och helg tjänstgöring vart 3:e helg. Tillträde 21/8-19 eller efter överenskommelse. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019