Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Serveringspersonal, Scandic Skärholmen & Scandic Kungens Kurva, deltid 75%
Scandic Hotels AB
Scandic Skärholmen & Scandic Kungens kurva ligger belägna strax söder om Stockholm city, i nära anslutning till norden mest expansiva affärs och shoppingområde. På båda hotellen arbetar vi i samma team, därför kan vi erbjuda våra anställda två spännande arbetsplatser med mycket variation och utveckling! Drivs du av teamarbete och vill arbeta i en spännande miljö?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

ANSTÄLLA MED STÖD-CAFÉBITRÄDE HALVTID
Le Croissant Luleå
Le Croissant® är ett franskt café som bjuder på presskaffe, stort utbud av espresso, god mat och romantik. I en avslappnad, fransk miljö erbjuds gästen att både uppleva och smaka på Frankrike. Här kan man avnjuta sitt kaffe tillsammans med croissanter och vällagad mat à la minute. För alla sinnens välbefinnande serveras maten vid bordet av leende personal. I romantikens tecken kan gästerna för evigt låsa fast sin kärlek med ett -kärlekslås.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Serveringsvärd till Stockholmsmässan 6-10/11
Randstad AB
Serveringsvärd arbetsbeskrivning. Randstad bemannar tillsammans Stockholmsmässans olika servicefunktioner – allt från garderob till parkering. Under en mässa i november kommer vi att anställa personer som vill arbeta som serveringsassistent i vinprovarrum och personer som vill arbeta med glasplockning / disk. I vinprovarrummen kommer arbetsuppgifterna vara att duka fram och av under vinprovning, samt vid behov assistera vid själva vinprovningen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Eventpersonal
Just Arrived Bemanning AB
På uppdrag av Isabelle’s Market söker Just Arrived trevliga och stresståliga eventmedarbetare som kommer stötta under event och festivaler som kommer hållas runt om i Stockholmsområdet, främst i innerstan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Vi söker suverän servis inför hösten!
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Vi söker ambitiös a la carte servis!
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Att jobba för RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och man skaffar sig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. Omväxlande och utmanande är orden som bäst beskriver hur det är att jobba för oss. Du byter ofta arbetsplats, får chansen att lära känna många olika branschkollegor och man sätter sig snabbt in i hur det är att jobba på olika typer av arbetsplatser och restauranger.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Jobb inom event och servering i Göteborg
Carotte Staff AB
Om tjänsten Carotte Staff växer och expanderar i raketfart vilket gör att vi nu söker nya stjärnor till vår stora satsning i Göteborg som, tillsammans med oss, vill ta besöksnäringen till en annan nivå.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2020

Cafébiträde, Solna
Iss Facility Services AB
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Serveringspersonal
Unnegårds Mat & Design
Unnegårds Mat & Design startade 2006. Vi lagar mat. Har ett mycket populärt julbord, arrangerar fester, representationer, konferens, bröllop, dop, begravning, middagar mm för sällskap mellan 12-250 personer. Vi har ett stort hus i Ovanåkers Kyrkby, Edsbyn, där gäster ostört kan njuta av mat och miljö som stimulerar öga, kropp och själ. Finns önskemål om catering alt att vara i hemmet eller i annan lokal så "kommer vi dit kunden önskar". I Bollnäs finns vi sedan 2016 i Svenska kyrkans församlingshem i Bollnäs.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Servitris
Ms Fastighet och Restaurang i Stockholm AB
En italiensk restaurang som finns i Liljeholmen söker dig som ung, stresstålig, kan ta långa pass, jobba i team och självklart måste du kunna tala svenska.Som servitris/servitör är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster mycket bra service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019