Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
REKRYTERINGSTRÄFF Butiks-/Cafépersonal till RC Bageri på Arlanda
RC Bageri AB
Verksamhetsbeskrivning RC är ett familjeägt café, konditori och bageri. Vi tillverkar och bakar allt i vår produktion i Sky City på Arlanda Flygplats. Vår inspiration kommer främst från Frankrike och vi lägger stor vikt vid hantverk och råvaror. Vi använder ekologiska råvaror i största möjliga mån. Halvfabrikat, konserveringsmedel och onaturliga essenser är bannlysta hos oss. I dag finns vi på flera platser på Arlanda Flygplats, såsom Terminal 5, Terminal 3 och i Sky City. I början av 2019 öppnar vi vår största satsning hittills på Arlanda.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Cafébiträde, Täby
Zanders Konditori
Zanders konditori är ett väl etablerat café- och konditori som har funnits i många år. Caféet ligger i fyrstjärniga Täby Centrum och bedriver traditionell caféverksamhet. Vi söker ett Cafébiträde för anställning på heltid/deltid och tillsvidare. I arbetsuppgifterna ingår service till våra gäster såsom försäljning och servering. Kassavana är ett måste. Erfarenhet inom detaljhandeln är meriterande. Du behöver också behärska god svenska då vi har kundkontakter. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist :

Servitris/Servitör
Salaam Namaste AB
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, positiv, lättlärd och bra på att prioritera. Har tidigare relevant erfarenhet inom servering. Har förmågan att ständigt vara på topp för att tillgodose att kunderna får den absolut bästa möjliga upplevelsen. Namaste restaurang etablerats i Gävle sedan 2014. Vi serverar indisk maträtter . Här lagar vi mat med kärlek och bara det bästa råvarorna. Vi söker en Servitris/Servitör som är service inriktat, stresståligt, och kan jobba i team. Restaurang Namaste i Gävle, serverar vi indisk maträtter på ett europeiskt sätt.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Restaurang Dell Attore söker serveringspersonal extra vid behov
Restaurang Dell Attore
Dell'Attore är en italiensk familjeägd restaurang med inriktning på italienska köket men framförallt pizza! Nu söker vi dig som vill jobba som timanställd, extra vid behov. Du ska vara glad, positiv och ansvarsful, fyllda 20 år. Serveringsvanna är ett plus men inget krav. Välkommen med din ansökan via mail!
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Serveringspersonal sökes på lilla restaurangen
Lilla Restaurangen /Frep AB
Lilla Restaurangen är en kvarterskrog med många olika kött- och fiskrätter, pizza och pasta att äta i restaurangen eller för avhämtning. Lunch med dagens rätt serveras vardagar 11 - 15. Restaurangen har 54 sittplatser och 32 sittplatser i baren. På våren och finns även uteservering där det då finns ytterligare 70 sittplatser. Vi söker nu serveringspersonal gärna med erfarenhet av Lunch- och A´la Carteservering. Även gärna erfarenhet av alkoholservering då restaurangen har försäljning av alkohol.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Servispersonal till säsongen
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 18-10-2018

Arbetsledare sökes
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu letar vi efter dig som gillar att ta ansvar för personal. Du får vara ute på många olika arbetsplatser, där du kommer vara en viktig länk mellan personal, kunden och kontoret.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Cafépersonal heltid samt vikarierande cafeansvarig.
Konditorn och Bagarn Skandinavien AB
Konditorn & Bagarn ligger i Hökarängen. Det är ett litet hantverksbageri med en butiks och cafédel. Som växer så det knakar.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Serveringspersonal sökes
Ronnums Herrgård
Ronnums Herrgård har anor från 1300-talet och ligger i fantastisk miljö. Hos oss finns plats för konferens, festvåning och en restaurangverksamhet. Vi erbjuder frukost, lunch, middag och vår söndagsmiddag är mycket uppskattad. Kvällsöppet måndag - lördag och under framför allt sommarperioden är det många bröllop på herrgården. Herrgården har 60 rum, en härlig relaxavdelning med ett välutrustat gym. Året runt uppvärmd bubbelpool utomhus och en vacker park där det finns möjlighet att motionera.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Serveringspersonal
Restaurang Söderkrogen
Restaurang Söderkrogen, som är under uppbyggnad, ligger i Södra Ekkällan vid Stora Coop och kommer att öppna den 31 augusti 2018. Restaurangen kommer att servera vällagad lunch, kulinarisk ala carte, så väl gourmet pizzor som vanliga pizzor och lunchbuffé på lördagar. Krav: Erfarenhet av yrket. Lön enligt kollektivavtal eller enligt överenskommelse Kontakt och ansökning endast via mail.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist :