Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servis med intresse för gedigna dryckesutbildningar till up-and-rising-r...
Sasongspersonal.se
Här ska du jobba om du gillar att servera supergodmat till generösa priser och vara en viktig del av teamet. Här kommer du njuta av att träffa roliga, glada, hungriga gäster på väg till och från fest, event, konsert i Arenan. Här bör du arbeta som satsar långsiktigt och vill att vi satsar på dig med användbara utbildningar. TJÄNST 2 Servis som älskar sina gäster och älskar att vara lite överallt - servis, bar, kök, städ, disk. START/PLATS/LÖN Vår ena nya, härliga medarbetarebehöver vi OMGÅENDE Den andra nya, fantastiska medarbetaren är välkommen 1/5-19 Vår kvarterskrog i Globen-området.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

GREKISK TAVERNA SÖKER SERVERINGSPERSONAL
Yesim AB
Nu får Grekisk Taverna i Strängnäs nya ägare och vi behöver rekrytera upp med serveringspersonal både till början av mars, men också till sommaren med start i april/maj. Vi är en restaurang som under sommaren har cirka 130 mysiga sittplatser utomhus och vi serverar lunch och kvällstid á la carte. Nu letar vi efter dig som kan möta våra gäster med glädje och god service. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i att ta upp beställningar, servera och ta betalt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Biträdande restaurangchef rekryteras till Trattoria Milano på Arlanda!
Majola RestaurangKonsult
Trattoria Milano är en italiensk restaurang medekologisk inriktning på Arlanda flygplats. Restaurangen drivs av HMSHost som är en av branschens största leverantörer av mat och dryck för all världens resenärer. Med syfte att skapa innovativa mötesplatser för matgäster på flygplatser och motorvägar världen över, söker de ständigt nya stjärnor till sina restauranger. Till Trattioria Milano rekryterar Majola nu en biträdande restaurangchef! OM TRATTORIA MILANO & TJÄNSTEN: Trattoria Milano serverar rätter från det italienska köket och har blivit utsedd till klassens bästa på ekologisk mat.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Cafe bitäde sökes för tim arbete
Jörlanda Station KB
Café resgodset på Jörlanda station är ett café i gammaldags stil med smörgåsar, hembakta kakor och hemmagjord saft samt kaffe och te. Caféet nyöppnades hösten 2013 och är samlingsplats för människor och kultur. I stationen finns även ett galleri där konstnärer kan ställa ut sina verk. Caféet är bara öppet då Galleriet har utställningar. Vi söker nu ett serviceinriktat Cafébiträde som vill jobba hos oss. Du ska kunna servera och stå kassan samt hjälpa till med att förbereda det som ska serveras. Arbetet är 4 timmar/dag de helger Caféet är öppet. Låter jobbet intressant?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Servitriser/servitörer sökes till Indisk restaurang.
Piteå Garden AB
Verksamhetsbeskrivning Piteå garden serverar smakrik indisk mat av högsta kvalitet. De fokuserar på vällagade indiska specialiteter och använder sig endast av de bästa råvarorna. I indiska lerugn tillagas bland annat tandoorirätter och deras berömda nanbröd. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifter ingår att ta beställningar, servera mat, hålla rent i restaurangen m.m. Du som söker ska vara nyfiken,ansvarsfull, snabblärd, och kan ta egna initiativ. Utbildning/Erfarenhet Ingen tidigare erfarenhet krävs, upplärning sker på arbetsplatsen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Serveringspersonal, Scandic Crown, deltid 85%
Scandic Hotels Sverige
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Vi söker a la carte servis
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-02-2019

Servitris/servitör
Restaurang Pont
Servera, bokning, plocka och kunna jobba som team.Du ska vara flexibel och jobba med schema.Du ska tycka om jobba som team. Vi söker glada, trevliga och seriösa med arbetare som ska in i vårt team. Ska kunna jobba flexibel som kvällar och helgar. Restaurang Pont finns i Hägernäs strand i Täby. Öppet alla dagar 11.00-22.00 och har skärgårds miljö. Serverar dagens lunch och ala.-carte.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Serveringspersonal, Scandic Linköping City, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Hovmästare, Scandic Linköping City, heltid
Scandic Hotels Sverige
Hovmästare till restaurangen - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019