Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Pigg servis sökes till Noot
Radisson Blu Scandinavia Hotel
NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL 2019 öppnar vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren. Vi har  öppnat vår nya restaurang Noot. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Serveringspersonal, Haymarket by Scandic, heltid
Scandic Hotels Sverige
Haymarket, den ikoniska hotellpärlan mitt i Stockholmspulsen! Genom den pampiga entrén på Hötorget välkomnas du in i en miljö präglad av 20-talets optimism och elegans, omgivet av torghandel, biografer och konserthus. Här i det anrika PUB-huset, där Greta Garbo arbetade på 1920-talet är originaldetaljerna från byggnaden varsamt restaurerade eller omtolkade för det 2020-tal som kommer och skapar en designupplevelse utöver det vanliga. Vi som arbetar på hotellet strävar alltid efter att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse och det gör vi bäst tillsammans.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Hovmästare för frukost till Restaurang Cuckoo's Nest, Radisson blu River...
Winn Hotel Group AB
Cuckoo’s Nest är en restaurang & bar beläget i Radisson blu Riverside, en mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Serveringspersonal, Scandic S:t Jörgen, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
Scandic S:t Jörgen är ett modernt och trevligt hotell mitt i Malmös stadskärna. Hotellet är stort med ett varierat gästutbud – från affärsresenärer och konferenser till idrottsgrupper och events. Vi har ett väl utvecklat samarbete med övriga Scandichotell i Malmö vilket gör att utvecklingsmöjligheterna på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng som är stolta över vår arbetsplats, vi ser efter varandra och gör vårt yttersta för att alla ska trivas på vårt spännande hotell.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Serviceinriktad Servitris/Servitör
Kolmården
Vildmarkshotellet ligger mitt i natursköna Kolmården, alldeles intill djurparken med magisk utsikt över vattnet. Under vintern som varit har hotellet renoverats och ur dammet har det formats bland annat helt nya restaurang- och barmiljöer- allt för att förhöja våra gästers upplevelser ytterligare. Vi tror på att mat skall beröra och inte minst integrera. Därför ser vi inte enbart att våra gäster skall erhålla en vällagad måltid utan en hel och fantastisk matupplevelse. Brinner du för spännande gästmöten och att skapa upplevelser i världsklass? Ser du utmaningar och inte problem.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Servispersonal
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Just nu söker vi efter erfaren servispersonal för à la carte-, bankett-, festvåning-, café- och konferensuppdrag ute hos våra kunder inför höstsäsongen.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Vi söker a la carte servis för höstsäsongen
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Ambitiösaste hovmästaren eller förstaservisen som över sommaren vill job...
Sasongspersonal.se
Kunnig, erfaren, pålitlig och kärleksfull hovmästare ellerstarkservis med hovmästarambitionersom vill bidra till lyckliga gäster och etthållbart team till underbar anläggning på Åland.Boende (hyra) och en massa trevliga arbetskamrater finns. TJÄNST Erfaren hovis som kan ta förstaklass-gäster eller bästa Servisen som önskar steppa upp och hova. Sommarsäsongen med ev möjlighet till tillsvidareanställning för den som önskar. Anställning direkt av restaurangen.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Hovmästare, Scandic Victoria Tower, heltid
Scandic Hotels Sverige
Scandic Victoria Tower är ett hotell som är svårt att missa. I hjärtat av Kista Science City reser sig denna spektakulära glasbyggnad 34 våningar upp i luften, granne med Kistamässan och en kort promenad till pendeltåget. Hos oss erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter och en härlig stämning mellan både gäster och medarbetare. Har du nära till skratt och tycker att samarbete är den bästa vägen till goda resultat?
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Servitör/Servitris
Osteria Qui
Osteria Qui är en italienska restaurang.som eftersträvar att tillaga mat med närodlade råvaror. God mat kommer från bra råvaror. Genom många resor till olika regioner i Italien har vi redan etablerat kontakt med många producenter av råvaror. Vi söker nu en servitris/servitör. Du ska ha minst två års erfarenhet av servering. Du ska kunna prata svenska och engelska. Du kommer arbeta mest kvällar och helger.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019