Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Serveringspersonal, Scandic Östersund Syd, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
På Scandic Östersund Syd bor våra gäster bara några minuter söder om centrum och det är i Östersund det händer! Oavsett om våra gäster vill spendera dagen i Storsjöbadet eller gå på ett sportevenemang ska de bo hos oss. Äventyrliga barn och badsugna hittar Storsjöbadet och Multi Challenge med Boda Borg precis runt hörnet. Våra gäster är det viktigaste hos oss och att vi levererar service till dem på den högsta nivån möjligt är vårt främsta fokus.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019

Servitör
RSR Skandinavian AB
Vi söker nu en utåtriktad, serviceinriktad person som har gästen i fokus. Du skall vara ansvarsfull, glad, positiv, social och kunna arbeta som ett team med kollegorna. Känner du att det stämmer in på dig är du välkommen att maila in cv och berätta lite om dig själv.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Serverings personal Texas Longhorn
Steakhouse i Halmstad AB
Sökande måste ha erfarenhet inom restaurang. Sökande måste tala flytande Engelska och Svenska. Barkunskap är ett plus. Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng som jobbar ihop och söker dig som har yrkesvana och arbetat i restaurangbranschen under några år och som kan bli en del av vårt team. Hos oss är helhetsupplevelsen mycket viktig. Detta ställer krav på samtliga länkar i kedjan, kockar, servisen och baren. Tjänsten är på timmar, omfattning enligt överenskommelse. Har du glöden, viljan och är rätt person så lär vi dig resten!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-01-2020

Serveringspersonal till Ängelholm
Chai Hong AB
Vi söker duktig serveringspersonal till vår restaurang. Vi har kinesisk, thai och mongolisk mat och vi har plats för ca 90 sittande gäster. Vi serverar autentisk asiatisk buffé, kinamat, thailändsk mat och sushi både för servering och avhämtning. Vi har öppet alla dagar i veckan kl 10-22 och din arbetstid kommer att schemaläggas enligt överenskommelse. Vi söker dig med serveringsvana och gärna erfarenhet från kinesiskt kök. Det är meriterande om du kan tala kinesiska. Om detta låter intressant tar vi emot din ansökan via post. Välkommer med din ansökan!
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Servitör/Servitris till restaurang i Botkyrka
Restaurang Vårsta AB
Vi söker serveringspersonal till vår Pizzeria & lunchrestaurang i Vårsta, Botkyrka. Förutom servering ingår även städning och diskning i arbetet. Vi ser gärna att du talar svenska. Välkommen att höra av dig via telefon eller epost!
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019

Servitris / Servitör
JÄGAREFÖRBUNDET SERVICE AB
I hjärtat av Sörmland, 60 min från Stockholm och 30 min från Nyköping, har Öster Malma slott blickat ut över Malmasjön i snart 350 år. Landskap där klövdjuren oblygt kliver ut på ängarna och ett rikt fågelliv i våra viltvatten. På Öster Malma bedriver vi konferenser och restaurangverksamhet för privatbesökare och företag. Vi har kapacitet för 200 personer i konferens. Vårat hotell med 33 rum har plats för 60 personer. Restaurangen med 170 platser ger möjligheten till små som stora möten. I restaurangen serveras vilt, från vårt eget viltslakteri.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Serveringspersonal Julbord
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell & Restaurang. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö & Oslo.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Serveringspersonal Julbord
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell & Restaurang. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö & Oslo.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Assisterande pub/restaurangchef
The Bishops Arms
Vi söker en utåtriktad person som tidigare arbetat på en ansvarsposition inom restaurang och erfaren av bar-/servisarbete. Som assisterande pubchef kommer du att arbeta tillsammans med pubchefen för att skapa en genuin pubatmosfär och fortsätta utveckla verksamheten. Du stöttar pubchefen i den dagliga driften och sköter delar av det administrativa arbetet i pubchefens frånvaro. Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av t.ex.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 06-05-2020

Carotte Staff söker arbetsledare i Göteborg
Carotte Staff
Om tjänsten Carotte Staff växer och expanderar i raketfart vilket gör att vi nu söker nya stjärnor till vår stora satsning i Göteborg som, tillsammans med oss, vill ta besöksnäringen till en annan nivå. Carotte Staffs vision är att höja service-, kvalitets och kompetensnivån i hela branschen. Du kommer att arbeta som Arbetsledare i driften vid olika events, företagsfester och stora banketter och ansvara för vår personal på plats. Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 06-05-2020