Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hovmästare och serveringspersonal MARINAN BYXELKROK
BYXELKROKS MARINA SEA RESORT
Vi söker nu ett glatt gäng som vill vara med och bygga upp vår nya restaurang i Byxelkrok. Restaurangen har ett fantastiskt läge med endast 15 meter till havet. Uteservering med ca 200 sittplatser och inre servering med drygt 100 sittplatser för ätande gäster + bar och lounge. Vi söker dig hovmästare och servitör/servitris som har ett brinnande intresse för service och alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift. Vardagar & helger. Tjänsten avser säsongsanställning. Du har ett glatt humör och och social kompetens.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Scandic Skogshöjd söker Restaurant Supervisor
Scandic Skogshöjd
Hotell Scandic Skogshöjd ligger i centrala Södertälje och endast 30 minuters bilresa från Stockholm city. Tillsammans med systerhotellet Scandic Södertälje som ligger vid motorvägen och Scania, så är Scandic den största aktören inom hotellnäringen. Läget mellan Stockholm och Sörmland, ger dig närhet till en mängd olika attraktioner och sevärdheter. Ge dig in i Stockholms storstadspuls med alla de klassiska sevärdheterna eller ta dig ut på landsbygden för att uppleva storslagna slott.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Spirit of Hven Backafallsbyn Ab söker Servitörer
BACKAFALLSBYN AB
Spirit of Hven Backafallsbyn Ab söker Servitörer Backafallsbyn är en hotell- och konferensanläggning med tillhörande spa och destilleriet Spirit of Hven på den vackra ön Hven. Vi är kända för våra whiskyutbildningar och stora whiskeyutbud samt vårt mycket goda vin- och matkunnande. Vi har öppet året runt men vår högsäsong sträcker sig mellan april till oktober. Arbetsuppgifter: Ditt arbete består av lunchservering, a la carte-servering, högtidsdagar, bröllop såväl som bararbete. Du som söker Vi söker dig som har god erfarenhet av hotell- och restaurangvärlden.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-05-2018

Serveringspersonal
En & en halv kök och bar
Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen. Du ska ha ett högt servicetänk och vara stresstålig. Bemöta våra gäster på ett personligt pla. Kunna jobba i team.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Kafémedarbetare Finas Hembageri
Finas Konditori
Finas Hembageri har försett Umeå med gott fika sedan 1893. Nu söker vi ett kafébiträde till Nybro konditoriet på 100%. Du bör ha tidigare erfarenhet, vara stresstålig, lättlärd och sist MEN inte minst ha en positiv attityd.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018

Cafébiträde
Gelato Factory i Gränna AB
Vi på Gelato Factory i Gränna söker en person till vårt café med start i mitten av april. Du ska ha erfarenhet inom caféverksamthet och kommer arbeta med enklare bakning, göra smårgåsar samt arbeta i kassa och med servering. Du behöver kunna prata svenska men även behärska engelska då vi har många utländska turister. Självgående och serviceinriktad är egenskaper som också krävs för att lyckas hos oss. Välkommen med din ansökan på mail till Roni som även besvarar eventuella frågor på telefon.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Servitris/Servitör med omgående tillträde
Dalasmaker
Dalasmaker AB söker Serveringspersonal med omgående tillträde Vill du uppleva en härlig vinter tillsammans med oss och bli en av våra medarbetare på någon av våra restauranger? Vi söker serveringspersonal med omgående start och tittar på ansökningar löpande. Vi jobbar gärna med glada människor som ser möjligheter och skulle du även ha erfarenhet inom branschen eller utbildning är det ett plus. Du har gästfokus, servicekänsla och gillar att samarbeta. Du är naturligt glad och ser möjligheter samt uppgifter löser du med ett leende på läpparna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist :

Cafébiträde
Gamla Bibliotekscaféet AB
Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser, bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor. Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Servitör/servitris
Ant Bistro Terassen
Servitör/servitris med minst 3 års erfarenhet
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Servitör/Servitris
Mozzarella Ristorante
Mozarella restaurang/pizzeria söker en servitör/servitris med erfarenhet av liknande restaurang. Mozzarella Ristorante, din trattoria i Linköping! Vi erbjuder genuin italiensk mat och krogklassiker.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 29-03-2018