Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Serveringspersonal Konferens, Haymarket by Scandic, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
Servitör som vill skapa minnesvärda möten Hos oss sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Arbetsledare sökes
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu letar vi efter dig som gillar att ta ansvar för personal. Du får vara ute på många olika arbetsplatser, där du kommer att vara en viktig länk mellan personal, kunden och kontoret.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Servitris/servitör till Sollentuna
Spice sweden AB
Efter gedigna 25 år inom restaurangbranschen tog vi äntligen steget till att öppna Spice den 1 december 2013, i hjärtat av Sollentuna, Turebergs Torg. På Spice erbjuder vi det bästa från Punjab-köket, i en karaktärsfull restaurang. Med passion för mat i kombination av dryck kommer vi göra vårt yttersta att få er glömma vardagen. Vi söker nu 1-3 medarbetare för arbete som servitris/servitör på deltid. Arbetstid enligt överenskommelse. Du som söker tjänsten har lätt för att samarbeta, är självständig, utåtriktad och kan hantera ett högt arbetstempo.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Serveringspersonal sökes
Tain loon
Verksamhetsbeskrivning Tai och kinesisk restaurang i Haga Karlstad Just nu söker vi servitris/servitör som kan arbeta som timvikarie. Erfarenhet sen tidigare är meriterande. Välkommen att besöka restaurangen för att lämna din ansökan.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Trattoria La Pizza söker serveringspersonal - Halmstad
Trattoria La Pizza
La Pizza grundades 2015 på Nissastrand i Halmstad med målet att vara Halmstads i särklass bästa pizzeria. Vi kände att det fanns ett tomrum att fylla då vi saknade en pizzeria i staden som lade fokus på det viktigaste vad gäller en pizza, råvarorna. Vi saknade helt enkelt en pizzeria som bakade riktiga gourmetpizzor.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist :

Servitör/Servitris Norrköping
Restaurang gamla bryggeriet
Restaurang Gamla bryggeriet söker serveringspersonal Gamla Bryggeriet är en gedigen restaurang med anor av det bryggeri som en gång var aktivt och en del av Norrköpings stad. Vi bryr oss om mat och vi bryr oss om Östergötland. Därför väljer vi noggrant våra råvaror och leverantörer. Vi är en restaurang som väljer ekologiska och närproducerade råvaror. Om tjänsten: Du kommer att arbeta som serveringspersonal, tjänstens omfattning kan anpassas efter hur mycket du vill jobba. Du behöver vara stresstålig.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist :

Servitör/Servitris till Matlyckan i Nässjö
Matlyckan
Restaurang Matlyckan har en bred variation av rätter på menyn, allt från småländsk ostkaka till plankstek eller tre små rätter. Vi söker nu två stycken servitriser/servitörer till vår restaurang. En tjänst är på heltid och en tjänst gäller extraarbete vid behov. I jobbet ingår servering av mat, ta beställningar, kassa, diskning, städ med mera. Vi söker dig som vill arbeta med servering och som tycker om att ge en god service. Erfarenhet av servering är meriterande men inget krav - vi lär dig gärna jobbet om du är är rätt person. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Extra Servispersonal till Pinchos Ystad
Pinchos
Just nu söker vi servispersonal Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Serveringspersonal, Scandic Upplands Väsby, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
Serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Servispersonal
Villgot Lokal Mat AB
Du kommer att jobba tillsammans med vårt övriga team under den dagliga driften. Dina uppgifter kommer att vara att guida dina gäster från början till slut och se till så att de har bästa möljiga upplevelse hos oss. Här ingår servering, presentation av vår meny, kombinera mat och dryck samtidigt som du ser till att restaurangen alltid är i bästa skick. Arbetstid: Mestadels kvällar. Dagspass kan förekomma. Vi söker dig med ett intresse för service. Du ska gladeligen jobba kvällar och helger och alltid ha full fokus på gästen.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019