Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppchef måltidsvärdar, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten: http://hpr.to/j12086
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Restaurang Agaton i Gamla Stan söker serveringspersonal
Restaurang Agaton
Vi på restaurang Agaton söker serveringspersonal. Restaurang Agaton är beläget i hjärtat av Gamla stan. Här serveras kött-, fisk-, pastarätter och pizzor i en trevlig miljö. Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har erfarenhet från tidigare à la carte servering. Som servitris/servitör på Restaurang Agaton kommer du att arbeta i ett team vars mål är att se till att varje enskild gäst får den bästa möjliga upplevelsen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Serveringspersonal till Arken Hotel & Art Garden Spa
Arken Konferenscenter AB
Arken Hotel & Art Garden Spa är en av Sveriges ledande konferens- och spaverksamheter, beläget på Hisingen i Göteborg. Anläggningen har 149 hotellrum, en stor spaavdelning samt 28 konferenslokaler där den största inrymmer 800 gäster. Vår restaurangverksamhet erbjuder allt från frukost, konferenslunch och konferensmiddag till festarrangemang och middag på tu man hand. Anläggningen har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Servitör/servitris till Sundbyberg
Restaurang 3 Bröder
Restaurang 3 Bröder är en fin liten kvarterskrog med cirka 60-65 platser inne och en uteservering med cirka 30 platser. Vi inriktar oss på husmanskost, a la carte och pizza. Vi har även ett generöst utbud av olika ölsorter. Vi söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet som servitör/servitris och som kan hantera stress, arbeta bra i team och som älskar att ge våra kunder ett bra bemötande och bra service. Du ska även kunna tala god svenska. Vi erbjuder en heltidstjänst men vi kan anpassa omfattningen om du har andra önskemål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Fabriken Restaurang & Café söker servitör/servitris i Malmö
Macca Café AB
Servitör/Servitris sökes omgående! Vår restaurang och café finns i Mobilia köpcentrum. Dina arbetsuppgifter består av servering av mat och dryck samt kassahantering. Även cafésysslor som försäljning av kaffe och bakverk samt förberedelser av enklare maträtter. Arbetsuppgifter blir omväxlande då du arbetar både inom restaurangen och vår cafédel, Vi söker dig som är glad, pålitlig, stresstålig och ambitiös med några års erfarenhet inom restaurang eller caféyrket. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Servitörer sökes till en hamnkrog i Simrishamn!
StudentConsulting
Nu söker vi hamnkrogens nya serveringsstjärnor! Vill du jobba i ett härligt team av servitörer och servitriser på underbara Österlen? Då har vi jobbet för dig! Vi ser gärna att du har branschvana och har därför erfarenhet av att ha många bollar i luften, samtidigt som du inte är rädd att ta eget ansvar. Du kommer främst att arbeta med a la carte-beställningar och du kommer ha mycket kontakt med restaurangens kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Serveringspersonal Heltid dagtid till attraktiv Lunchrestaurang i Mölndal
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För kunds räkning söker vi nu en servis med erfarenhet från restaurang.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Servispersonal med erfarenhet heltid/deltid
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker efter serveringspersonal med goda yrkeserfarenheter eller fullgjord utbildning och vi ser gärna att du har någon erfarenhet inom A La Carte, bankettservering, bar men vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Serveringspersonal, Sydkoster
Hotell Ekenäs
Hotel Ekenäs Koster är ett genuint skärgårdshotell som ligger på ön Sydkoster utanför Strömstad. Vi arbetar mycket med konferenser, events och bröllop. Vi har en hektisk högsommar där vi arbetar på vår vackra solterrass. Vi söker personal till säsongen 2018, med start i maj, 3 personer för bar och servering. Utbildning/Erfarenhet Vi ser gärna att du har erfarenhet inom restaurang- och hotellverksamhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Timanställda på lekland
Leos Lekland
Nu söker vi en servitör / servitris till Nordens största leklandskedja. Du kommer att sköta alla förekommande arbetsuppgifter inom servering. Det ingår även en del arbetsuppgifter ute i själva leklandet såsom t. ex. städning och aktiviteter. Du är service-minded och stresstålig och tar initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och hat lätt att läsa av olika gästers behov.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018