Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Köksbiträde med sinne för ordning och reda Alingsås
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Ekonomibiträde/Lokalvårdare Vikariat till Bosgårdsskolan
Varbergs kommun, Kost och Städ
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit • ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Max i Barkarby söker framtidens stjärnor!
Max Burgers AB, Max i Sthlm 1 - Barkarby
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig. Max utgångspunkt är alla människors lika värde.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Diskare / Städare till Sollentuna
MOKUM Restaurang AB
Lilly lunchrestaurang i Sollentuna. Arbetsuppgifter: Diskning och städning inom lunchrestaurangen Utbildning/Erfarenhet Tidigare vana önskvärd, men ej krav. Behärksa svenska språket
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Köksassistent/kockassistent
NEM NEM QUAN RESTAURANG AB
Vietnamesisk restaurang på Åsögatan, Södermalm som funnits i 8 år. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en köksassistent som har erfarenhet av någon matlagning på restaurang. KUNSKAPER Meriterande om du har erfarenhet av asiatisk matlagning. Vi ser att du har lite erfarenhet av arbete på restaurang så du kan hjälpa vår kock i köket. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Diskare/restaurangbiträde
NEM NEM QUAN RESTAURANG AB
Vietnamesisk restaurang på Åsögatan, Södermalm som funnit i 8 år. Vi söker nu en diskare som hjälper till med disk och lättare uppgifter i köket, så som förberedande arbete och skära grönsaker. Ingen krav på tidigare erfarenhet eller språkkunskaper. Viktigast är viljan att arbeta och lära sig det som behövs. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

CICADA CATERING SÖKER PERSONAL
Cicada Catering AB
Verksamhetsbeskrivning Catering i Stockholm - Förutom ett brett spektrum av läckra cateringrätter hjälper vi även till med att ordna festlokal och porslin om så önskas till olika catering event & evenemang. Välj i det varierade catering-utbudet: lunch, snittar, smörgåstårtor, bufféer, studentmenyer, plockmat, frukost, bröllopsmenyer, kaffe, smörgåsar, vegetariskt m.m. Välkomna att göra en gastronomisk utflykt med Cicada Catering i Stockholm! Vi finns i Nacka men arbetar i hela Stockholmsområdet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Kock att laga arabisk mat
Pizzastugan
Vi söker nu en medarbetare som kan laga arabisk mat.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Restaurangbiträde, Bollebyggd
Bollebygds pizzeria
Bollebyggds pizzeria söker nu förstärkning. Idag jobbar tre personer i verksamheten och vi utökar nu med ytterligare två restaurangbiträden. I tjänsten kommer du att jobba med matberedning, disk och städning. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket utan bedömning läggs vid personlig lämplighet. Arbetet innebär varierade arbetstider och både kvälls- och helgarbete förekommer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Extrajobb inom Restaurang för studenter
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Är du studerande på universitet eller högskola och vill arbeta extra inom restaurang? Vi behöver förstärka vårt team med fler medarbetare som kommer att arbeta på olika restauranger ute hos våra kunder.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-08-2018