Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Restaurangbiträde/Cafebiträde
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

RESTAURANGBITRÄDE TILL FLAVOUR MARKET
Flavour Market AB
Flavour Market, på Frölunda Torg, är en restaurang med fokus på bra mat, lagad från grunden och med influenser från hela världen. Vi serverar dagens lunch dagtid och härlig streetfood kvällstid. Med fulla rättigheter har vi varje vecka både Quiz och After Work. Varje lördag och sönda dukar vi upp vår härliga brunch-buffé. Frölunda Torg ligger endast 15 minuter från centrala Göteborg och erbjuder fantastisk shopping i 200 butiker.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Ekonomibiträde till Skogsgläntans förskola
Tranås kommun
Skogsgläntans förskola har 6 avdelningar och kökspersonal som består av 2 kockar. Nu behöver vi stötta upp teamet med ett ekonomibiträde. Arbetsuppgifter Som ekonomibiträde har du omväxlande tjänst. Du ansvarar för vissa delar av matlagningen, hanterar och skickar maten till andra förskolor. Viss lokalvård förekommer också. I arbetet har du daglig kontakt med barn och pedagoger på förskolan. Kvalifikationer Det är meriterande om du har kockutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta i kök eller städning. Som person är du självständig och ser vad som behöver tas tag i.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Restaurangbiträde med kassavana till vikariepool i Huddinge!
Lejonet & Partners
. Lejonet & Partners söker restaurangbiträde med kassavana till  Huddinge. Vi förser Huddinge kommun med personal inom storkök till skolor och förskolor.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Köksbiträde till vår vikariepool i Huddinge!
Lejonet & Partners
Lejonet & Partners söker Köksbiträde till  Huddinge. Vi förser Huddinge kommun med personal inom storkök till skolor och förskolor.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Restaurangbiträde med kassavana till vår vikariepool i Stockholm!
Lejonet & Partners
. Lejonet & Partners söker restaurangbiträden med kassavana till  Stockholm! Vi förser Stockholms kommun med personal inom storkök till skolor och förskolor.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Glada medarbetare till matklassiker på Sibylla
Sibylla
Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Sibylla-kedjan består av drygt 160 restauranger i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 09-02-2019

McDonalds i Kållered söker nya medarbetare tillgängliga för dagtid.
McDonald’s Sverige
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Vapiano Täby Centrum Söker Nya Medarbetare
Vapiano Sweden AB
Vi söker nya medarbetare för anställning på vår restaurang i Täby!   Vi söker dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill utvecklas inom branschen.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Max i Norrköping söker engagerade Medarbetare med mål att bli Driftledare
Max Burgers AB, Max i Norrköping 1 - Resecentrum
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig. Max utgångspunkt är alla människors lika värde.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019