Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker ny personal till vår bar i Vapiano Gamla stan!
Gå Lugnt Restauranger AB
Vi söker nya medarbetare för anställning på vår restaurang i Gamla stan!   Vi söker dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill utvecklas inom branschen. Anställningen är inom olika delar av vår restaurang.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

ANSTÄLLA MED STÖD-KOMBINATINSTJÄNST UTKÖRARE-RESTAURANGBITRÄDE
Skurholmens Pizzeria Bar och Grill
KOMBINERAD TJÄNST UTKÖRARE-RESTAURANGBITRÄDE Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss i en kombinationstjänst där du kommer att köra ut beställd mat till våra kunder och när du inte gör det så arbetar du i vår restaurang som restaurangbiträde. Tjänsten är 6 månader och på heltid. Kvällar och helger förekommer. B-Körkort är ett krav. Skurholmens Pizzeria Bar och Grill har i denna rekrytering valt att anställa dig som har möjlighet till anställningsstöd i samarbete med Arbetsförmedlingens kampanj Gör Plats/Anställa med stöd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Vi söker en restaurangbiträde
Tex-Mex AB
Vi söker personal som kan arbeta på deltid, kvällar och helger.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Måltidsbiträde
Vänersborgs kommun
Välkommen till oss på kostenheten. Kostenheten är en enhet som sorterar under Samhällsbyggnadsförvaltningen. Här finns välutbildad personal som arbetar med att servera god, näringsriktig och varierad mat till kommunens grundförskolor, skolor och kommunens vård- och omsorgsenheter. Sammanlagt är vi ca 130 medarbetare som levererar ca 5000 måltider per dag. ARBETSUPPGIFTER I arbetet som måltidsbiträde ingår mottagning och servering av måltider, salladsberedning, varubeställning, disk samt andra i köket förekommande arbetsuppgifter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Medarbetare - Hallarna Halmstad
YouCruit AB
Vi vill skapa en glassig och rolig vardag för barn, ungdomar och vuxna. Det vill vi göra i en unik, rolig, kreativ och interaktiv miljö som skapar glädje och äventyrliga smakupplevelser. Detta gör vi genom att erbjuda Sveriges största utbud av frozen yoghurt och tillbehör. Vi erbjuder våra kunder 10 goda smaker av frozen yoghurt med 72 olika tillbehör, samt stor variation av milkshakes och smoothies. Du vill arbeta med ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Arbetsledare till matklassiker på Sibylla
Happyr AB
Sibylla rekryterar: Arbetsledare till matklassiker Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Sibylla-kedjan består av drygt 160 restauranger i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Glada medarbetare till matklassiker på Sibylla
Happyr AB
Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Sibylla-kedjan består av drygt 160 restauranger i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Kock och köksbiträde till Saltoluokta Fjällstation vintern 2020
Svenska Turistfören Stf AB
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

McDonald’s söker medarbetare till Mjölby!
Food Folk Sverige AB
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

ANSTÄLLA MED STÖD-Restaurangbiträde
Le Croissant Luleå
Le Croissant® är ett franskt café som bjuder på presskaffe, stort utbud av espresso, god mat och romantik. I en avslappnad, fransk miljö erbjuds gästen att både uppleva och smaka på Frankrike. Här kan man avnjuta sitt kaffe tillsammans med croissanter och vällagad mat à la minute. För alla sinnens välbefinnande serveras maten vid bordet av leende personal. I romantikens tecken kan gästerna för evigt låsa fast sin kärlek med ett -kärlekslås.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019