Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Serveringspersonal Drottninggatan
Phil's Burger
Phil´s Burger är ett växande koncept och av många klassat som en av Stockholms bästa restauranger för gourmet-hamburgare. 2014 var vi bland annat nominerade som bästa restaurang (kategori budget) på DNs årliga gala, Gulddraken. Hos Phil’s Burger ges möjligheten att arbeta på ett expansivt och framgångsrikt företag med ett tydligt och tilltalande koncept. Under våra drygt två år har vi växt från en till sex restauranger. De närmaste åren kommer vi fortsätta växa i Sveriges största städer och därefter i Norden.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 10-08-2018

Köksbiträde
Leili Handel & trading AB
Leili AB ska öppna restaurang i Uppsala och söker nu ett köksbiträde på deltid. Arbetsuppgifter: Hjälpa till att laga och förbereda mat. Kvalifikationer: Stresstålig, trevlig, noggrann och ärlig. Vi ser gärna att du talar persiska (farsi). Du ska ha känsla för smak och form och du måste förstå vikten av god livsmedelshygien.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Restaurangbiträde/Serveringspersonal Heltid/Deltid
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Medarbetare - Hallarna Halmstad
Yogiboost
Vi vill skapa en glassig och rolig vardag för barn, ungdomar och vuxna. Det vill vi göra i en unik, rolig, kreativ och interaktiv miljö som skapar glädje och äventyrliga smakupplevelser. Detta gör vi genom att erbjuda Sveriges största utbud av frozen yoghurt och tillbehör. Vi erbjuder våra kunder 10 goda smaker av frozen yoghurt med 70 olika tillbehör, samt stort urval av olika milkshakes, smoothies och våfflor. Du vill arbeta med ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Kock - semestervikariat
Regionservice, Måltider, SÄS Borås
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som kock bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Köksbiträde - semestervikariat
Regionservice, Måltider, SÄS Borås
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Serveringsbiträde
Sjökrogen JS HB
Sjökrogen i Tranås är en säsongsrestaurang vackert belägen vid sjön Sommen. Vi serverar både lunchmeny och A Lá Carte och vi har även inriktning på evenemangsbokningar och catering. Nu söker vi serveringspersonal hellst med erfarenhet och utbildning inom yrket. Välkommen med din ansökan via e-post till Sigge.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

JOBBCHANSEN 1 MARS - Manpower söker extrapersonal till restaurang i Älmhult
MANPOWER
JOBBCHANSEN 1 MARS - Manpower söker extrapersonal till restaurang i Älmhult Välkommen till Arbetsförmedlingen den 1 mars på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer. Vill du få riktigt meriterande erfarenhet av service och kök? Vill du ha ett fartfyllt arbete att komplettera dina studier eller andra deltidssyssla med? Perfekt, då har vi extrajobbet för dig i denna annons! Just nu söker vi köksbiträden till vår globala kund i Älmhult.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Köksmedarbetare/kock
Långbergets Sporthotell AB
Långbergets Sporthotell ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll. Området är idealiskt för alla sorters vinter- och sommaräventyr! Inför sommarsäsongen söker vi köksmedarbetare/kock. Utbildning eller erfarenhet från storkök/restaurangkök är önskvärt. Vi ser att du gillar att jobba inom service, turism och friluftsliv.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Max söker medarbetare
Extratjänst
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig. Max utgångspunkt är alla människors lika värde.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018