Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medarbetare
Burger King
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Teamledare på deltid sökes till lunchrestaurang i centrala Stockholm!
Majola RestaurangKonsult
Vi på Majola söker nu en teamledare på deltid till lunchrestaurangen hos enav våra kunder i Stockholm!Som teamledare har duett övergripande ansvar för utrymmet ilunchmatsalen, coachar och leder personalen och ärsjälvaktiv i driften där du bemöter gäster, portionerar och står i kassan. Företaget i fråga är ett välkänt försäkringsbolag med ljusa och trevligalokaler i centrala Stockholm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Turistcenter i Småland (Korrö) söker Frukostvärdinna
Turistcenter i Småland AB
Turistcenter i Småland (Korrö) söker Frukostvärdinna Korrö hantverksby ligger vackert beläget utmed Ronnebyån i Småland, strax utanför Linneryd i Tingsryds kommun. Många är de besökare som varje år tar sig hit för att njuta av god mat i fantastisk miljö. Här finns hotell, vandrarhem, konferenslokaler, café och en mycket uppskattad restaurang alldeles intill Ronnebyåns porlande vatten. Arbetsuppgifter: Som frukostvärdinna arbetar du med att förbereda och servera frukost för sanläggningens gäster.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Ostkust Restaurang söker resturangbiträde
Ostkust Restaurang AB
Arbetsuppgifter Förbereda, servera, tillaga och diska
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Kassa/serveringspersonal
Pizzabakeren
Pizzabakeren är den växande pizzakedjan i Norden med närmare 200 pizzabagerier i Norge, Danmark och nu även äntligen i Sverige. Pizzabakeren erbjuder ett sortiment unika pizzor gjorda på egna recept och alltid med nygräddade bottnar från eget bageri. Pizzabakeren i Gävle söker nu en person till servering och kassa. Arbetsuppgifter: Hålla snyggt och rent i restaurangen, servera och ge service till kunder, svara i telefon och ta betalt. Ev utkörning Kvalifikationer: Serviceminded person som gillar att ge god service. B-körkort.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Köksbiträde till Piccolomondo i Falun
Piccolomondo
Vi söker nu ett köksbiträde för vanligt förekommande arbetsuppgifter inom restaurangen så som diska och hjälpa till i köket. Tjänsten är på 40 timmar i veckan och tillsvidare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Restaurangbiträde/Serveringspersonal Heltid/Deltid
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Måltidsservice söker köksbiträde 81,25 % Söndrumskolan
Halmstads kommun, Servicekontoret
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom Facility Management (FM) som vaktmästartjänster, städning, skötsel av kommunens fastigheter och utemiljön runt dem.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Ekonomibiträden till barn- och ungdomsförvaltningen
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Restaurangbiträde sökes
Restaurang Träffen
Restaurang Träffen är en restaurang som serverar pizza och kebab i Tillberga. De erbjuder även mat för avhämtning. Nu söker de ett restaurangbiträde som skall bereda och laga mat. Minst två års erfarenhet i branchen är ett krav.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :