Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonomibiträde, Kombitjänst
Samhällsbyggnadsförvaltningen
I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna. Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Ekonomibiträde till Hedskolans kök
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Ekonomibiträde till Tallbackaskolans kök
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Serveringspersonal till julbord i Göteborg
puzsle
Inför kommande julfester och event behöver vi nu förstärka vårt härliga serveringsteam med sociala stjärnor som har ett öga för detaljer och tycker om arbeta i ett högt tempo. VAD SÖKER VI? Vi söker dig som har en bakgrund inom servicebranschen och tidigare erfarenhet från att arbeta med någon form av servering eller bar. Du älskar service och strävar alltid efter att göra det lilla extra.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Diskare
Matsällskapet
Diskare sökes under december månad Vi på Matsällskapet söker en ny kollega som kan hjälpa oss i disken under december månad Arbetstid vardagar 0800 till 1630 Vi ser att du förstår Svenska i tal Du är noggrann och punktlig. Arbetet är fördelat på detta viss; Dagen börjar med att diska resterande disk från gårdagen Packa ihop papper och plast efter att allt står på rätta ställen. Gå ner med sopor Sortera och ställa allt på rätt plats. Vi är ett glatt gäng som arbetar i en bra och ljus miljö. Är du den rätta så höra av dig Välkommen med din ansökan. Tillträde omgående
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Coop Storuman - Säljare vikariat 28 timmar
Coop Nord
Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig som brinner för mat och matlagning och som vill vara med och utveckla vår butik! Vi söker en säljare, tjänsten är ett vikariat på 28 timmar i genomsnitt i ca 1 år tillträde enligt överenskommelse. I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

BARISTA - deltid och behovsanställning
Caffe Nero
Vi på Caffé Nero Stockholm letar efter nya baristor som vill bli del av vårt team! Vi letar efter deltidare, 20 timmar/ vecka samt behovsanställning på timbasis. På Caffé Nero är det vår team med unika personligheter som gör oss speciella. Därför söker vi varma och positiva personligheter, som älskar att jobba med människor, att bli en del av vårt lag och bidra till en härlig stämning. Ingen tidigare erfarenhet är nödvändig, eftersom vi erbjuder träning på plats!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Frukostvärd, Scandic Växjö, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
Ett par svängar in från E4:an ligger Scandic Växjö- mitt emot stadens största shoppingcenter och några minuters promenad från Arena Staden. Här kan våra gäster simma i inomhuspoolen, äta en god middag i Köksbaren eller ta en drink i vår lobbybar. Vi lägger stor vikt vid ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande- mot våra gäster så klart men också mot varandra. Våra utvecklingsmöjligheter på hotellet sträcker sig längre än över avdelningsgränserna.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Hotellbiträde / Husfru
Arholma Nord
Vi söker personer till vår Skärgårdsanläggning med goda kunskaper inom Hotell och Restaurang. tjänsten är allsidig i allt från frukostservering, disktjänst, städtjänst till köksbiträde. vi söker personer med hög servicenivå och som har en god känsla för planering och organisation.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Köksbiträde
Strömstad kommun, Kost och Städ
Strömstads kommun erbjuder meningsfulla jobb där du kan göra skillnad för både invånare och besökare. Som medarbetare bidrar du till kommunens vision om en internationell småstad med livskvalitet, natur och friluftsliv i världsklass! Kommunen växer och har idag drygt 13 000 invånare. Som Strömstads största arbetsgivare kan vi erbjuda goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi eftersträvar balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019