Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska till Barnspecialistmottagningen i Tierp
Region Uppsala
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Sjuksköterska till Solsången /Sektor särskilt boende
Östersunds kommun
Vikariat till och med 2019-08-31. Tillträde enligt överenskommelse. Solsången är ett särskilt boende på Reveljgränd /Körfältet. Boende med 21 lägenheter. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska arbetar Du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa hos patientenr/brukare. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Undersköterska till Kristinedals korttidsenhet
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på tre plan. På hela äldreboendet arbetar ca 50 undersköterskor och vårdbiträden. Korttidsenheten består av 20 lägenheter. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Leg. SSK sökes för konsultuppdrag på Österlen
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Dig leg.sjuksköterska till spännande och varierande konsultuppdrag. Vill du arbeta självständigt och har ett stort intresse för geriatrik och vill utvecklas så är detta jobbet för dig. Du är en driven och duktig sjuksköterska som är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt, Erfarenhet av hemsjukvård, demensvård eller LSS är önskvärt. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter för leg.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Almia söker sjuksköterska för arbete i Karlskrona
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Undersköterska till Rödeby hemtjänst
Karlskrona kommun
Äldreförvaltningen, Karlskrona kommun    söker    Undersköterska till Rödeby hemtjänst      Vårt arbete utgår från att den enskilde kunden är i fokus och är delaktig i sina omsorgsbehov. Som undersköterska hos oss är det viktigt att kunna möta den enskilda individens behov och önskemål. Verksamheten bygger på en stor mångfald där språkliga kompetenser tillvaratas och nyttjas för att öka enskild kunds kvalité.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Sjuksköterska natt
Region Jönköpings län
Kirurgiska vårdenheten, Höglandssjukhuset Ekjsö Vill du vara en del av den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården? Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av kirurgisk omvårdnad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Erfaren sjuksköterska sökes till Jönköpning.
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Jönköping. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Barnsjuksköterska till Uppsala barnspecialistmottagning
Region Uppsala
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Psykolog till Vuxenhabiliteringen i Örebro
Region Örebro län
Verksamhetsbeskrivning: Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga, närstående och personalgrupper. Vuxenhabiliteringen ger specialiserad habilitering till personer som har betydande funktionsnedsättningar och är boende inom region Örebro.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018