Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Leg.Fysioterapeut/Sjukgymnast - sökes till Djursjukhuset Växjö
Evidensia djursjukvård
Vill du ta steget vidare och jobba med hund och katt samt jobba med ett härligt gäng för att driva vår rehabavdelning framåt? Vi söker nu en leg.fysioterapeut/sjukgymnast med uppdraget att utveckla vår rehabavdelning. Vi söker dig som har erfarenhet inom rehabilitering av såväl sjuka som friska individer samt ett brinnande intresse för hund.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

BMA- leg.Biomedicinsk Analytiker sökes till Djursjukhuset Växjö
Evidensia djursjukvård
Är du leg. Biomedicinsk analytiker,intresserad av djur ochvill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig. Vad erbjuder vi? Hos oss får du möjlighet till ett fantastiskt arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Det här är arbetet för dig som är intresserad av djur och vill utvecklas inom djursjukvården. Du kommerarbeta på vårt labratorium där vi utför många olika analyser inom områden såsomklinisk kemi, cytologi, bakteriologi mm. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Sandviken Norra Din hälsocentral söker driven sjuksköterska
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Sandviken Norra Din hälsocentral har idag ca 12 000 listade patienter, mestadels inom Sandvikens kommun.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Vi söker djursjukskötare eller djurvårdare nivå 3 till vårt unika utbild...
AniCura Sverige
Hos oss på AniCura Kumla Djursjukhus får du chansen att utvecklas inom akutsjukvård. Du behöver inte kunna allt från start eftersom din kompetensutveckling är en framgångsfaktor för oss.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Nattsjuksköterska till hjärtavdelning
Danderyds Sjukhus AB
Hjärtkliniken är en av Sveriges största hjärtkliniker, här ser vi lärande och vidareutveckling som viktiga delar för att stimulera och vidareutveckla just dig. Hjärtkliniken består av 7 slutenvårdsavdelningar med olika inriktningar på arytmi, ischemi och hjärtsvikt. Det finns Hjärtcentrum med nybesök och uppföljande verksamhet. Kliniken har även akut- och elektiv dagvård med ett nära samarbete med slutenvården.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Undersköterska till hemtjänst
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en glad och positiv medarbetare som delar Mora kommuns värdegrund till hemtjänstgruppen Noret. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, 80%.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentral Leksand
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vår verksamhet och behöver en ny medarbetare till vår fina vårdcentral i Leksand. Verksamheten genomsyras av en primärvård i ständig förändring och samarbete i team och nyttjande av varandras olika kompetenser är en viktig del i vårt dagliga arbete. Vår vårdcentral är drivande i utveckling av vården inom primärvårdens uppdrag. Vårdcentralen har uppdrag via Regionens Hälsoval och vi har cirka 15 000 listade patienter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Sjuksyrra AB söker legitimerad sjuksköterska till akutmottagning i Hudik...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till akutmottagning. Akutmottagningen har en dygnet runt verksamhet och tar emot i snitt 80 patienter per dygn. Dagtid har vi allmän medicin, kirurgi och ortopedi. Jourtid har vi även barn, ögon, öron, gyn, psyk och familjeläkarjour. Vi är runt 45 anställda som arbetar i team, sjuksköterska och undersköterska. Var? Hudiksvall Behov? V.30-32, passlista finns! Arbetstider? Treskift Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

ST-läkare till kirurgkliniken Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Nu söker vi två stycken ST-läkare. Tjänsten innebär arbete inom elektiv och akut kirurgi och akutmottagning i Falun samt elektiv kirurgi kan komma att bedrivas i Mora. I arbetet ingår även jourtjänstgöring på akutmottagningen dygnet runt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Barnsjuksköterska, diabetes
Akutmottagning barn- och ungdomsmedicin, Barn- och ungdomskliniken
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019