Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska 80 % vikariat
Arjeplogs kommun
Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård. Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Psykolog/Beteendevetare
Lunds kommun, Företagshälsovården, Kommunkontoret
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Operationssjuksköterskor, operationsservice rekonstruktiv kirurgi, Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av vårt team på operationsservice rekonstruktiv kirurgi (ORK) och göra skillnad varje dag? Vi är en högspecialiserad, välfungerande, i huvudsak dagkirurgisk operationsenhet med tillhörande dagkirurgisk- och postoperativ verksamhet som håller öppet måndag till torsdag 07.00-17.30 och fredag 07.00-14.00. Hos oss får du jobba med vuxna och barn i alla åldrar inom plastikkirurgi, öron-, näsa, - hals, urologi samt bröstcancerkirurgi.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Specialistläkare Allmänmedicin/Geriatriker
Närhälsan Vara Vårdcentral
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Ögonspecialist till Aleris Specialistvård Ögon Uppsala
Ögon Uppsala
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Käkkirurg till Folktandvården Blekinge
Region Blekinge, Folktandvården
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vår vision är ”Frisk mun för alla”.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Sjuksköterska till Åleryds vårdboende
Linköpings kommun
Om Leanlink Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Rekryteringsträff i Halmstad den 3 december
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Är du sjuksköterska och på jakt efter nya utmaningar? Då är du varmt välkommen på rekryteringsträff den 3 december på Waynes Coffee som ligger på Storgatan 17 i Halmstad mellan kl.15.00-17.30. Där går vi igenom hur bemanningsbranschen fungerar och vad vi kan göra för dig. Föranmälan krävs och den skickar du till anna@tecreacare.com Varmt välkommen! Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift Personliga egenskaper Som sjuksköterska är du flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Sjuksköterska till omsorgsförvaltningen - vikariat
Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Lärare/förskollärare/speciallärare till grundsärskolan
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019