Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Operationssjuksköterska till sjukhus söder om Stockholm
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi för en kunds räkning en trygg operationssjuksköterska till ett längre uppdrag i Stockholm. Du kan välja själv om du vill arbeta heltid eller deltid. För dig som inte bor i Stockholm idag kan vi hjälpa till med resor och boende. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Operationssjuksköterska till sjukhus norr om Stockholm
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi för en kunds räkning en skickligOperationssjuksköterska till ett längre uppdrag i Stockholm. Du kan välja själv om du vill arbeta heltid eller deltid. För dig som inte bor i Stockholm idag kan vi hjälpa till med resor och boende.I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Tandhygienist till Folktandvården Upplands - Väsby
Stockholms Läns Landsting
Vi söker en tandhygienist till vår fina klinik i Upplands - Väsby Centrum   Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som tandhygienist på kliniken som ligger centralt i Upplands - Väsby med närhet till pendeltåg från Uppsala och stockholm. Vi är en arbetsplats som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare som trivs vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Du får arbeta med både barn och vuxna patienter som har ett varierat behandlingsbehov.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Undersköterska, 100%
Strömsunds kommun
I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal. Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Undersköterskor till Svaleboskogens äldreboende, Majorna-Linné
Göteborgs kommun
Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud. Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och göra det möjligt för våra äldre att ha en meningsfull tillvaro?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker IVA-sjuksköterska till Gävle
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Te Crea Care söker för kunds räkning en vidareutbildad IVA-sjuksköterska till uppdrag i Gävle. Uppdragsperiod: v. Hösten 2019 Tjäntgöringsgrad: 100 % Schema: Roterande schema, dag/kväll/natt. Arbetsuppgifter Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter på intensivvårdsavdelning. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska, VUB inom intensivvvård - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Erfarenhet av Melior Personliga egenskaper Som sjuksköterska är du flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till MAVA i Gävle
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till MAVA i Gävle Uppdragsperiod: v.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker efaren sjuksköterska till HIA-avdelning
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Te Crea Care söker nu för kunds räkning en erfaren sjuksköterska till HIA-avdelning i Gävle. Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter på intensivvårdsavdelning. Förutom ordinarie sjuksköterska uppgifter ingår även bl.a. att hantera andningsstödjande apparater som Optiflow, Cpap och NIV, artärnålar, artärprovtagning och även potenta läkemedel.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska inom hematologi
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterska till njur-och hematologiavdelning i Gävle. Uppdragsperiod: Omgående - 191117 med möjlighet till förlängning Arbetstid: Dag/Kväll/Natt Omfattning: 75-100 % Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning för sjuksköterska.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till strokeavdelning
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till strokeavdelning i Gävle. Uppdragsperiod: v. Hösten 2019 Arbetstid: Dag/Kväll Omfattning: 25 % Arbetsuppgifter Sjuksköterskeuppgifter på strokeavdelning med rondarbete, läkemedelshantering, samordning, planering, prioritering. Nattetid har du ansvar över ett större antal patienter, men jobbar aldrig ensam.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019