Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ersta sjukhus söker Specialistläkare inom övre abdominell kirurgi
Ersta diakoni, Kirurg- och anestesikliniken
Vill du växa tillsammans med oss? Ersta diakoni är Sveriges största aktör inom idéburen vård och omsorg. Den vinst vi gör återinvesteras i verksamheterna. På Ersta diakoni möter vi människor – inte livskriser, sjukdomar och symptom. Nyligen vann vi en av SLL´s största vårdupphandlingar, specialiserad öppen- och slutenvårdskirurgi och internmedicin. Ersta sjukhus är ett nischat sjukhus med hög kompetens inom kirurgi, medicin, palliativ vård och psykiatri präglat av samverkan och gemenskap över klinikgränserna.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Överläkare till vuxenpsykiatrisk mottagning i Munkedal
NU-sjukvården, Område III, Administration, Läkare vuxenpsykiatri
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-07-2018

Överläkare till vuxenpsykiatrisk öppenvård i Trollhättan
NU-sjukvården, Område III, Administration, Läkare vuxenpsykiatri
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-07-2018

Distriktsläkare till Jakobsbergs vårdcentral
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Välkommen att arbeta hos oss på Jakobsbergs vårdscentral!    Vi har ett uppdrag att fortsätta utveckla vår akademisk vårdcentral (Jakobsbergs AVC), en av åtta i SLL, vara navet i närområdet för ytterligare utveckling av fortbildning, patientnära forskning och vårdkvalitet.   Vi arbetar i team som är tvärprofessionella runt patienter och deras diagnoser, vi har specialist sjuksköterskor i diabetes, Astma/KOL- mottagning, äldre mottagning. Även en podiatriker, fotvårdare och psykosocial kompetens finns. Vi vill inom kort bygga en hjärt/kärl mottagning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Överläkare/Specialistläkare (LUS) till Klinisk genetik och patologi
Region Skåne, Medicinsk service, labmedicin
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde Klinisk genetik och patologi. Klinisk genetik är en ackrediterad, högspecialiserad verksamhet i Lund, med cirka 80 anställda. Vi utför diagnostik av medfödda och förvärvade genetiska avvikelser och tillhandahåller genetisk vägledning. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med avdelningen för klinisk genetik vid Lunds universitet. Verksamheten är en regionspecialitet och ämnet klinisk genetik är i en stark utvecklingsfas, såväl tekniskt som behovsmässigt. Klinisk patologi bedriver verksamhet på fyra sjukhus i Skåne och har drygt 280 medarbetare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Nyland
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Överläkare/Specialistläkare till anestesikliniken, Växjö centrallasarett
Region Kronoberg, Kirurgi- Barn- och Kvinnocentrum
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Växjö är en stad på frammarsch. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer till omkringliggande större städer. Hos oss blir du sedd som läkare och väl omhändertagen. Här finns stora möjligheter till professionell utveckling och korta beslutsvägar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-07-2018

Är du vår nya läkarchef?
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Två väletablerade vårdcentraler med ca 17000 listade patienter och 15 läkare söker dig, specialist i allmänmedicin som vill leda och utveckla vårt läkarteam.   Du har en arbetsledande funktion som medicinskt ansvarig läkare och förväntas planera och samordna läkarinsatserna för båda enheterna tillsammans med verksamhetschef samt biträdande verksamhetschefer. Du ansvarar också för kompetensutveckling och upprättande av lokala rutiner och riktlinjer samt hanterar patientärenden. Du kommer att ingå i ledningsgruppen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Specialist/överläkare kardiologi
Region Uppsala
Verksamhetsområde medicin Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Vår verksamhet Inom verksamhetsområde medicin arbetar cirka 340 personer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Specialistläkare Neurologi, Region Norrbotten
Ambio Helse
Hedera Group, som är noterat på Nasdaq, är ett av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Vi har engagerad personal med hög kompetens och mångårig erfarenhet. Vi bemannar vårdcentraler och sjukhus med läkare. Vi är det lokala företaget som arbetar nära våra läkare och kunder. Du kommer till en dynamisk miljö med bra arbetsklimat och möjlighet att påverka. Sedan augusti 2015 erbjuder vi våra tjänster i Sverige. Vi levererar yrkesverksamma läkare och sjuksköterskor till hälso- och sjukvården och vi har ett brett nätverk av duktiga medarbetare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-07-2018