Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare inom projektet Artificiell Intelligens
Högskolan i Borås
Högskolan i Borås vill bli det tredje universitetet i Västsverige. Vi ska vara ett komplett lärosäte med studenten i centrum. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedriver vi utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolan i Borås har cirka 11 000 studenter och 750 anställda, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås. Vi bedriver forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Handel och IT, Människan i vården, Pedagogiskt arbete, Resursåtervinning samt Textil och mode.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Vi söker en ny Allmänspecialist till vårt team
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Är du en person som tycker om att vara på en arbetsplats där det händer saker och gärna är med och utvecklar verksamheten? I så fall kommer du att trivas extra bra hos oss.   Vi tror att du är en person som trivs väldigt bra i och är trygg i din roll som specialist i allmänmedicin. Hos oss kommer du att få använda din breda kompentens i dina patientmöten, och även för att utveckla verksamheten på bästa sätt och för att handleda kollegor som inte är specialister ännu. Vi är ett glatt och livligt gäng med mycket värme där engagemang uppmuntras.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Linero i Lund
Region Skåne, Primärvården
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli del av en stimulerande och utvecklande arbetsplats som genomsyras av arbetsglädje, stolthet och lojalitet? Är du specialist i allmänmedicin? Då har du kommit rätt! Vårdcentralen Linero Östra Torn befinner sig just nu i ett utvecklingsskede och välkomnar dig som vill vara delaktig i vår framtida utveckling! Hos oss arbetar fantastisk personal som har ett genuint intresse för patienternas välmående och som alltid behandlar patienterna med respekt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Specialistläkare i allmänmedicin till VC Eden i Malmö
Region Skåne, Primärvården
Gör skillnad. Varje dag. Vårdcentralen (VC) Eden är en välfungerande hälsovalsenhet med drygt 14 000 listade patienter. I området finns det gott om lunchrestauranger och bra kommunikationer för dig som pendlar. På sjätte våningen har vi samlat administration och personalutrymme samt en fin takterrass med utsikt över Folkets Park. Vi verkar i ett levande, kulturellt expansivt område mitt i Malmö med närhet till Södervärns busstation och Triangeln.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Distriktsläkare, vårdcentralen Säffle/Nysäter, Säffle
Region Värmland, VC Säffle
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Gastrosektionen på Danderyds Sjukhus AB söker Specialistläkare/ Bitr Ö ...
Danderyds Sjukhus AB
Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Sjukhuset drivs i bolagsform där ca 3 700 medarbetare tillsammans bedriver en sjukvård som präglas av kvalitet och omtanke. Medicinkliniken på Danderyds sjukhus är indelad i sju sektioner varav gastroenterologi och hepatologi är en. Kliniken har 8 vårdavdelningar och 5 mottagningar. Förutom att bedriva sjukvård deltar klinikens läkare i utbildningen av läkarstudenter och bedriver forskning. Gastrosektionen omfattar öppenvård, dagvård, endoskopi (inkluderande kapselendoskopi och enteroskopi) och slutenvård.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Specialist i allmänmedicin
Helsa Vårdcentral Skarptorp
Beskrivning Vi bygger just nu en ny läkargrupp, där vi behöver två allmänspecialister till! Det är dags skapa den primärvård vi längtar efter. En primärvård där vi får lägga tid på de mest behövande, där personalen förstår och känner stolthet i sitt värde. Där vi når framgång genom relationellt samarbete i gruppen. Där vi lär av varandra i en prestigelös miljö, och där vi kan anpassa vården till det varje individ som besöker oss behöver.  Vill du jobba med oss på en hemtrevlig, mindre vårdcentral i skogsbrynet? Då är Skarptorps vårdcentral ett bra val!
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Vi söker distriktsläkare till Råsunda vårdcentral
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Om oss: Råsunda vårdcentral är en trevlig och välfungerande vårdcentral belägen centralt i gamla Råsunda. Gamla Råsunda är en trivsam stadsdel med både villor och lägenheter samt lokala affärer och restauranger.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Chefsöverläkare/medicinskt ledningsansvarig
Region Jönköpings län
Psykiatriska kliniken, Höglandssjukhuset Eksjö Vill du få möjlighet att påverka och vara med att leda vår klinik till fortsatt utveckling? Välkommen att söka jobbet som chefsöverläkare/medicinskt ledningsansvarig! Vi söker Vi söker dig som är överläkare med specialistkompetens inom psykiatri och som har tidigare erfarenhet av teambaserat arbetssätt och bakjoursverksamhet. Erfarenhet av verksamhets-, budget- och personalansvar är meriterande.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Specialist psykiatri
Randstad Care AB
Specialist psykiatri WeMind i Tyresö söker psykiatriker Om WeMind WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. De består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. WeMind strävar efter att vara kvalitetsledande och med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar de över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör de skillnad på riktigt.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019