Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialistläkare till ögonmottagningen, Norrtälje Sjukhus
Tiohundra AB
Om oss Ögonmottagningen vid Norrtälje sjukhus bedriver ögonsjukvård i det lilla formatet med hög kvalitet. Vi har en hög ambitionsnivå och arbetar i en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas. Vi har välfungerande rutiner och högt patientsäkerhetstänk. Här får du mycket stöttning från det erfarna teamet för att underlätta för dig i ditt kliniska arbete. För att skapa förutsättningar för ett effektivt patientmöte förundersöks patienten av undersköterskan med ex visus, tryckmätning, perimetri, dilatation och OCT.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Specialistläkare till öron-, näs- och halsmottagningen, Norrtälje Sjukhus
Tiohundra AB
Om oss Öron-, näs- och halsmottagningen vid Norrtälje sjukhus bedriver specialistvård i det lilla formatet med hög kvalitet. Vi har en hög ambitionsnivå och arbetar i en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas. Vi har välfungerande rutiner och högt patientsäkerhetstänk. Här får du mycket stöttning från det erfarna teamet för att underlätta för dig i ditt kliniska arbete.   Norrtälje sjukhus får toppbetyg av patienter och medarbetare, har länets kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Specialistläkare
Västra Götalands Läns Landsting
Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Överläkare/Specialistläkare radiologi
Uppsala Läns Landsting
Röntgenavdelningen Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Vår verksamhet Röntgenavdelningen består av knappt 40 medarbetare varav 7 röntgenläkare. Vi genomför totalt cirka 38 000 undersökningar per år inom CT, MR, ultraljud, konventionell radiologi (inkl.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Överläkare/Specialistläkare till Mottagning för adhd I, S:t Eriksplan
Stockholms Läns Landsting
Vi är ADHD och vi tänker utanför boxen. Har du också ett genuint intresse för utredning och behandling av patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar? Välkommen till vårt gäng!     Mottagning för adhd I, S:t Eriksplan är en öppenvårdsmottagning inom Norra Stockholm psykiatri (NSP) belägen centralt vid S:t Eriksplan. Mottagningen har uppdraget att utreda neuropsykiatriska tillstånd (adhd och autism) samt behandla adhd med psykiatrisk samsjukslighet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Läkare till Palliativa teamet med möjlighet till specialistexamen
Kronobergs Läns Landsting
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På Onkologkliniken arbetar vi tillsammans för att kunna erbjuda kronobergarna en specialiserad cancersjukvård med god tillgänglighet vilket vi får bekräftelse på genom goda resultat i nationella mätningar men även genom feedback från patienter och anhöriga. Vi är stolta över vårt arbete och värnar om varandra. Inom kliniken har vi en slutenvårdsavdelning, strålbehandlingsenhet, öppenvård, klinisk prövningsenhet och Palliativa teamet i Växjö och Ljungby.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Specialistläkare till Trollhättan
Prime Professional Sverige AB
Vi söker en Specialistläkare till en verksamhet i Trollhättan. Uppraget startar 30 september och pågår till den 30 november, totalt 120 timmar dagtid. Du blir anställd av oss på Prime Care som konsult och arbetar sedan på plats ute hos vår kund. Arbetsuppgifter Du kommer ingå i ett utredningsteam där ni ska genomföra en riktad insats för att bedöma barn med misstanke om utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser. Journalsystem Melior. Vem är du? Vi vill att du är en legitimerad läkare som… • har minst 2 års erfarenhet från att bedöma barn 0-6 år.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 24-09-2019

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Södra sundet
Västernorrlands Läns Landsting
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Specialist i allmänmedicin med ev MAL-uppdrag till Valsta vårdcentral
Stockholms Läns Landsting
Är du specialist i allmänmedicin och vill arbeta på en liten vårdcentral med flera olika sorters uppdrag? Detta är ett mycket varierande arbete utöver det vanliga med möjlighet att även vara/bli MAL.   Om oss:   Valsta vårdcentral ligger i sydvästra Märsta i Sigtuna kommun. Det är lätt att ta sig hit både från Stockholm och Uppsala med bil, buss eller tåg. Vi är en av sju vårdcentraler i länet som har asylmottagning och utför hälsoundersökningar för nyanlända på uppdrag av Migrationsverket.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Specialistläkare Allmänmedicin
Västra Götalands Läns Landsting
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019