Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialistläkare Allmänmedicin, kombinationstjänst
Närhälsan Gamlestadstorget vårdcentral
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Är du allmänspecialist och vill ha möjligheten att kombinera mottagningsarbetet?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Specialistläkare i allmänmedicin sökes till Varberg!
Ambio Helse
Hedera Group, som är noterat på Nasdaq, är ett av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Vi har engagerad personal med hög kompetens och mångårig erfarenhet. Vi bemannar vårdcentraler och sjukhus med läkare. Vi är det lokala företaget som arbetar nära våra läkare och kunder. Du kommer till en dynamisk miljö med bra arbetsklimat och möjlighet att påverka. Sedan augusti 2015 erbjuder vi våra tjänster i Sverige. Vi levererar yrkesverksamma läkare och sjuksköterskor till hälso- och sjukvården och vi har ett brett nätverk av duktiga medarbetare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Specialistläkare allmänmedicin till Vårdcentralen Kroksbäck i Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Närvård
Gör skillnad. Varje dag. Vårdcentralen Kroksbäck har funnits sedan 1986 och är en av Malmös äldsta vårdcentraler. Vi arbetar för att ge tillgänglig vård av hög kvalitet. Vårdcentralen Kroksbäck är en välfungerande enhet med gott internt samarbete. Vi har cirka 10 300 listade patienter och är drygt 40 medarbetare. I anslutning till vårdcentralen finns rehab Kroksbäck och barnavårdcentral (BVC) Hyllie som under 2016 har flyttat till nya lokaler och utökats med fler sjukgymnaster samt arbetsterapeut. Vår BVC är en av Malmös största med cirka 1 400 inskrivna barn.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Specialistläkare till Tema Hjärta och Kärl
Karolinska Universitetssjukhuset
Vi erbjuder dig   Anställning inom Tema Hjärta och Kärl i funktionsenheten Allmän thoraxkirurgi. På Karolinska universitetssjukhuset är Allmän thoraxkirurgi en separat enhet med dedikerade thoraxkirurger. Inom funktionsenheten Allmän thoraxkirurgi utförs lungkirurgi, mediastinal kirurgi samt bröstväggskirurgi.   På Karolinska universitetssjukhuset har vi kommit långt i utvecklingen av minimal invasiv kirurgi och ca 80 % av alla ingrepp utförs med sådan teknik.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Läkare till Norrbottens Regemente, I 19 i Boden
Försvarsmakten
Försvarshälsan stödjer Försvarsmaktens fortsatta uppbyggnad med försvarsmedicinsk förmåga och arbetar ständigt med utveckling av mål och metoder för att vara ett tydligt, förtroendefullt och efterfrågat stöd till våra kunder på organisations-, grupp och individnivå, samt en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. Försvarshälsan erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete som läkare i en organisation med en framåtskridande och positiv atmosfär. Allmänt Tjänsten avser befattning inom Försvarshälsan Bodens garnison med huvudsaklig placeringsort Boden.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Doktor.se söker klok & glad läkare till vårt härliga team i Vingåker!
Doktor.se
Vi erbjuder dig som är leg. läkare/ spec. läkare att arbeta för oss på vår digitala enhet i Vingåker. Du fårmöjlighet att påverka dina arbetstider och även arbeta på distans. Doktor.se är landets populäraste digitala vårdtjänst som är med och formar den positiva utvecklingen som sker inom svensk sjukvård rörande e-hälsa. Vi är ett modernt och personligt vårdföretag som arbetar med digital sjukvårdsrådgivning. Vi är i ett expansivt skede och söker legitimerade läkare till vårt kontor i Vingåker.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 10-04-2019

Specialistläkare till nytt mobilt närsjukvårdsteam i NU-sjukvården!
NU-sjukvården, Område I, Akutmedicinklinik
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018

Specialistläkare Anestesi och intensivvård, Aleris Specialistvård Motala
Aleris Specialistvård Motala
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Specialistvård Motala Aleris Specialistvård verkar på uppdrag av samt i nära samverkan med Region Östergötland och  finns på lasarettet i Motala.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 21-11-2018

MEDCURA SÖKER ÖGONSPECIALIST TILL ÖGONMOTTAGNINGEN I GÄVLE
Medcura AB
Vi söker En ögonspecialist till ögonmottagningen i Gävle. Uppdraget är mellan vecka 6-31. Arbetstiderna är 08.00-17.00, viss jour kan förekomma. Arbetet är på mottagning där du kommer få träffa akuta patienter såväl som återbesökspatienter. Det är fördelaktigt om du tidigare har bakjourskompetents, ha injektionskompetens och laser/scatter kompetens. Varmt välkommen men din ansökan redan idag, Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 24-11-2018

Täby VC söker distriktsläkare och leg läkare
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Täby vårdcentral (VC) är en välfungerande verksamhet med uppdrag att bedriva husläkarmottagning med basal hemsjukvård. Vi är en stabil personalgrupp och erbjuder hög tillgänglighet och kvalitet för våra patienter. Patientunderlaget har stadigt ökat de senaste åren och vi behöver nu utöka gruppen med fler kompetenta kollegor. En framgångsfaktor för oss är att arbeta i team runt patienten. Vi har bl.a. diabetes-, astma/KOL-, minnes- och äldremottagning för våra ca 10 000 listade patienter.  För våra patienter med besvär från rörelse- stödjeorganen har vi teambesök med läkare och fysioterapeut.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018