Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Chefsöverläkare/medicinskt ledningsansvarig och läkarnas chef
Region Jönköpings län
Psykiatriska kliniken, Värnamo sjukhus Vill du få möjlighet att utvecklas och påverka samt vara med att leda vår klinik till fortsatt utveckling? Välkommen att söka jobbet som Chefsöverläkare/medicinskt ledningsansvarig och läkarnas chef! Vi söker Vi söker dig som är överläkare med specialistutbildning inom psykiatri med. Du bör även ha erfarenhet av verksamhets-, budget- och personalansvar. Önskvärt är om du har erfarenhet av internutredningar och händelseanalyser. Även relevanta vidareutbildningar inom professionen och/eller ledarskap ses positivt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Överläkare/Specialistläkare i obstetrik och gynekologi
Södra Älvsborgs Sjukhus, Kvinnokliniken
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Välkommen som Läkare till Smärtenheten
Region Jämtland Härjedalen, Område Hjärta, neurologi och rehabilitering
Smärtenheten, Östersunds Rehabcentrum Remonthagen, tillhör Region Jämtland Härjedalen och är en av flera verksamheter inom område Hjärta, Neurologi och Rehabilitering. Smärtenheten består av 3 delar; Smärtmottagning, Smärtrehabilitering och ett FMU team. Teamarbete med alla professioner är vår vardag, utifrån en helhetssyn på patienten. Teamet består av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykolog, kurator och medicinsk sekreterare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Närhälsan Skene Vårdcentral söker 3 Specialistläkare Allmänmedicin
First Human Care AB
VILL DU VARA MED OCH FORMA PRIMÄRVÅRDEN I SVERIGE? Beskrivning Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Vårdcentralen Närhälsan Skene vårdcentral har nu gått in i en spännande utvecklingsfas tillsammans med Södra Älvsborgs Sjukhus och Marks kommun.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

MEDCURA SÖKER GYNEKOLOGER INOM VÄSTRA GÖTALAND
Medcura AB
Vi söker gynekologer för arbete i Västra Götaland under 2020. Dagtid må-fre 40 tim per vecka, arbetstid 8-16.45 med 45 min rast 12.15-13.00. Hör av dig om du har några funderingar eller vill ha mer information. Välkommen med din ansökan redan idag! Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-01-2020

Almia söker gynekolog för arbete i Göteborg
Almia Bemanning
Kvalifikationer: Specialistläkare inom gynekologi med minst fem års erfarenhet. Kunskaper i språk är meriterande. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Arbetsbeskrivning och arbetsuppgifter: Gynekologimottagningen är en specialistmottagning med enbart planerad vård. På mottagningen arbetar man mestadels dagtid, måndag-fredag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Specialist i Allmänmedicin
Närhälsan Gullspångs Vårdcentral
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Gullspång Vårdcentral är del av Västra Götalandsregionens offentliga vårdcentraler. Vi har ett upptagningsområde på drygt 2850 listade patienter. Vi har både akut och planerad verksamhet som omfattar distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, MVC samt Laboratoriet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Specialist i nuklearmedicin
Region Sörmland
Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Mälarsjukhuset Eskilstuna Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Klinisk fysiologi och nuklearmedicin är en länsklinik med verksamhet på länets tre somatiska sjukhus belägna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. I länet har vi en bred klinisk fysiologisk verksamhet. Inom nuklearmedicin, som har sin verksamhet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, utförs bland annat hjärtdiagnostik, njurdiagnostik, parathyroidea, ventrikel och cerebral diagnostik. I samarbete med medicinkliniken görs thyreoideautredningar samt behandlingar.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Specialistläkare Allmänmedicin/Geriatriker
Närhälsan Vara Vårdcentral
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Ögonspecialist till Aleris Specialistvård Ögon Uppsala
Ögon Uppsala
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019