Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sandviken Norra Din hälsocentral söker driven sjuksköterska
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Sandviken Norra Din hälsocentral har idag ca 12 000 listade patienter, mestadels inom Sandvikens kommun.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Nattsjuksköterska till hjärtavdelning
Danderyds Sjukhus AB
Hjärtkliniken är en av Sveriges största hjärtkliniker, här ser vi lärande och vidareutveckling som viktiga delar för att stimulera och vidareutveckla just dig. Hjärtkliniken består av 7 slutenvårdsavdelningar med olika inriktningar på arytmi, ischemi och hjärtsvikt. Det finns Hjärtcentrum med nybesök och uppföljande verksamhet. Kliniken har även akut- och elektiv dagvård med ett nära samarbete med slutenvården.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Sjuksyrra AB söker legitimerad sjuksköterska till akutmottagning i Hudik...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till akutmottagning. Akutmottagningen har en dygnet runt verksamhet och tar emot i snitt 80 patienter per dygn. Dagtid har vi allmän medicin, kirurgi och ortopedi. Jourtid har vi även barn, ögon, öron, gyn, psyk och familjeläkarjour. Vi är runt 45 anställda som arbetar i team, sjuksköterska och undersköterska. Var? Hudiksvall Behov? V.30-32, passlista finns! Arbetstider? Treskift Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor som vill jobba extra i Kumla
Te Crea Care AB
Välkommen att bli en del av Te Crea Care! Vill du bidra till andra människors hälsa genom dina kunskaper och ditt professionella bemötande? Vi söker nu sjuksköterskor som bor i Kumla och vill bli en del av vår bemanningspool. Det passar därför dig som vill arbeta heltid men också dig som vill komplettera med extra pass vid sidan av en annan tjänst. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-08-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor för uppdrag inom hemsjukvård i Hallsberg
Te Crea Care AB
Välkommen att bli en del av Te Crea Care! Vill du arbeta som sjuksköterska inom hemsjukvård och har erfarenhet av kommunalt vårdarbete? Då är det dig vi söker! Te Crea Care söker nu för kunds räkning sjuksköterskor för uppdrag inom hemsjukvård i Hallsberg. Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvård och äldreomsorg. Du väljer som vanligt själv var, när och hur mycket du vill arbeta! Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 22-08-2019

Sjuksköterska till Önh- vårdavdelning
Te Crea Care AB
Är du sjuksköterska med intresse av sjukvård? Just nu söker vi sjuksköterska till öron-, näs- och halsavdelning i Huddinge. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50-100% under perioden 1/08-30/11. Du kan själv välja om du vill tjänstgöra dag, kväll eller natt. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor till akutmottagning
Te Crea Care AB
Letar du efter ett inspirerande, omväxlande och roligt arbete? Nu söker vi sjuksköterskor till akutmottagningen i Huddinge för uppdrag under augusti - december 2019 med tjänstgöring på roterande schema. Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till kärlkirurgiskavdelning
Te Crea Care AB
Är du sjuksköterska med intresse av att själv kunna bestämma var, när och hur mycket du vill arbeta? Välkommen till att bli en del av Te Crea Care! Nu söker vi sjuksköterska till kärlkirurgiskavdelning på 50-100% under augusti – november. Uppdraget innefattar arbete med Pre och post operativ omvårdnad av kärlkirurgiska patienter. Det är både öppen operation samt endovasculär metod. Du jobbar i team tillsammans med undersköterskor och avdelningsläkare. Du väljer själv om du vill jobba dag, kväll eller natt!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning
Te Crea Care AB
Vi välkomnar nu dig som vill bli en del av Te Crea Care! Nu söker vi sjuksköterska till intermediärvårdsavdelning i Stockholmsområdet. Uppdraget sträcker sig från 2019-08-01 till 2019-11-30. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid, dock kan tjänstgöring på kvällar och helger förekomma. Vi söker dig som är tillgänglig hela uppdragsperioden, men även dig som är intresserad av kortare perioder. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Distriktssjuksköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Linero i Lund
Region Skåne, Primärvården
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli del av en stimulerande och utvecklande arbetsplats som genomsyras av arbetsglädje, stolthet och lojalitet? Har du erfarenhet av akutvård eller primärvård? Då har du kommit rätt! Vårdcentralen Östra Torn/Linero befinner sig just nu i ett utvecklingsskede och välkomnar dig som vill vara med i vår framtida utveckling. Här arbetar fantastisk personal som har ett genuint intresse för patienternas välmående och som alltid behandlar patienterna med respekt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019