Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sektionsledare till avdelning 133 - Välkommen till oss!
Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 6, Neurosjukvård, Avd 133
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till öronavdelning
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska för uppdrag på en öronavdelning i Lund. Omfattning: ca 50-75%, dag/kväll/natt. Uppdraget avser perioden: 181210-190120 Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Gärna erfarenhet av track- och nasogastrisk sondhantering då det är vanligt förekommande på avdelningen. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Sjuksköterska till Hemsjukvården Dag
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Vårt uppdrag är att göra livet bättre för andra människor, och det gör vi - varje dag!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Sjuksköterska till BUP avd. 25, Halmstad
Region Halland, Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken avd 25
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor för uppdrag på avdelningar
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta på olika avdelningar i Lund. Omfattning: 20-100%, främst nattjänstgöring. Du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt med erfarenhet av melior och arbete på avdelning. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor för uppdrag på avdelningar
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta på olika avdelningar i Malmö. Omfattning: 20-100%, främst nattjänstgöring. Du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt med erfarenhet av melior och arbete på avdelning. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri? Då söker vi dig!
Te Crea Care AB
Är du sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri? Då söker vi dig! Vi söker nu åt kunds räkning sjuksköterskor för uppdrag inom psykiatri i Malmö och Lund. Omfattning: 20-100% varierade arbetstider. Du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt erfarenhet av psykiatri och Melior. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor till vår bemanningspool!
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på avdelningar i Malmö och Lund! Vill du arbeta extra vid sidan av din fasta anställning? Då passar det här perfekt. Du väljer själv när och hur mycket du vill boka dig! Vi söker dig som har erfarenhet av en eller flera av följande avdelningar Ortopedi Medicin Kirurgi Neurologi Akutmottagning Psykiatri Mag/tarm Lunga Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor till kirurgiavdelning KAVA
Te Crea Care AB
Te Crea Care söker för kunds räkning tre sjuksköterskor som vill arbeta på kirurgiavdelning KAVA i Sundsvall. Uppdragsperiod: 2019-01-28 - 2019-04-21. Omfattning: 100%, tjänstgöring på roterande dag/kväll/natt. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Erfarenhet av NCS Cross är meriterande. Erfarenhet av arbete på kirurgiavdelning är ett krav. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 17-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till LSS
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska för långt uppdrag inom LSS i Malmö. Omfattning: 100%, dagtid, mån-fre. Uppdraget avser perioden: 190107-190430. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna erfarenhet av kommunal verksamhet, dock inget krav. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018