Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Var med från början i våra nya lokaler! Vi söker sjuksköterska till Ga ...
Karolinska Universitetssjukhuset
Om oss  I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning. Vi ska flytta vår verksamhet till en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Sjuksköterska avd. 51, Sunderby sjukhus
Region Norrbotten
Välkommen till oss på avdelning 51! Vi är en arbetsplats där du möter både akuta och planerade patienter. Vi kan erbjuda en stimulerande och lärorik arbetsplats i en arbetsgrupp där glädje och omtanke är en viktig del av vardagen.     Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du kan göra dig förstådd i svenska språket i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i fler språk och kunskap i dokumentationssystemet VAS. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom kirurgi eller urologi.   Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-01-2020

Sjuksköterska
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurokirurgi, Avdelning 10/23
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnad ...
Karolinska Universitetssjukhuset
Om oss   I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning. Vi ska flytta vår verksamhet till en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Sjuksköterska, natt, till resursteam i Trelleborg
Region Skåne, Lasarettet i Trelleborg
Gör skillnad. Varje dag. Är du en person som gillar tempo och spännande utmaningar i olika miljöer? Brinner du för att vara med och bygga upp och utveckla en ny verksamhet? Lasarettet i Trelleborg söker just nu medarbetare till sitt team! Enheten för kvalitet, utveckling och bemanning startades 1 maj 2019. Vi söker nu en ny kollega som tillsammans med oss och vårt team vill vara med och bygga upp vår enhet och utveckla lasarettet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Sjuksköterska till BUP mottagningen, Köping
Region Västmanland
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Arbetet innefattar bland annat läkemedelsuppföljning och vårdande samtal med barn, ungdomar och familjer. Grupputbildningar, telefonrådgivning och samverkan med vårdgrannar. Vi erbjuder dig • En arbetsplats som värdesätter din kompetens och som arbetar för att du ska få utnyttja den på ett flexibelt sätt. • Extern handledning • Ett omväxlande arbete • Tvärfunktionellt teamarbete med erfarna kollegor.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Sjuksköterska till avdelning 23, vuxenpsykiatrisk heldygnsvård
Psykiatriförvaltningen
Vi erbjuder Ett högt engagemang med patientens behov i fokus. Det är vår ledstjärna på avdelning 23 i Västervik. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara en del i det arbetet. Hos oss ingår du i ett team med skötare, kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns som resurs vid behov. Du kommer självständigt och tillsammans med teamet arbeta med medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal, telefonrådgivning och dokumentation.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Sjuksköterska till vårdcentralen Bunkeflo i Malmö
Region Skåne, Primärvården
Gör skillnad. Varje dag. Vårdcentralen Bunkeflo ligger i sydvästra Malmö. Här finner du omväxlande miljöer, allt från närheten till havet till stadens puls. Närheten till Öresundsbron och bra förbindelser gör att du enkelt kan ta dig vidare ut i världen. Vi är en välbemannad och stabil enhet med ett positivt och glatt gäng och nu behöver vi utöka vår personalstyrka med en legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av vårdcentralsarbete. Vårdcentralen Bunkeflo är en enhet med gott internt samarbete och vi arbetar för att ge tillgänglig vård av hög kvalitet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Sjuksköterska eller Specialistsjuksköterska
Region Uppsala
Verksamhetsområde psykiatri Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Sjuksköterska till Åleryds vårdboende
Linköpings kommun
Om Leanlink Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019