Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterska till Dagvårdsavdelningför Bröst,-Endokrina Tumörer och Sarkom
Karolinska Universitetssjukhuset
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.     Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Rehabkoordinator till vårdcentralen Birka
Region Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Primärvårdsrehab har som uppdrag att serva länets offentliga vårdcentraler med rehabresurser. Vi söker nu en medarbetare till primärvårdsrehab Syd med placering på vårdcentralen Birka. Vi jobbar aktivt med olika förbättringsarbeten i vardagen, exempelvis Rätt använd kompetens (RAK) samt hälsofrämjande arbete. ARBETSUPPGIFTER Rehabiliteringskoordinatorn fungerar som samordnare inom sjukvården och gentemot andra aktörer.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Leg sjuksköterska
Varbergs kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten
I Varbergs Hälso- och sjukvårdsenhet arbetar vi med ett hälsofrämjande arbetssätt där människans behov sätts i centrum. Vi arbetar även utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där fokus ligger på de resurser som finns hos varje indevid. Våra mål är att förenkla männinskors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom äldreomsorg, LSS och hemsjukvård.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

SJUKSKÖTERSKA TILL LUNGMEDICIN
Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Om företaget Vi söker sjuksköterska för spännande uppdrag på lungmedicinsk avdelning. Rent-A-Nurse erbjuder dig en trygg anställning där du står i centrum. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba 50-100%, dag/kväll/natt. Uppdraget startar omgående och pågår under våren med eventuell förlängning. Din profil Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

MEDICINKLINIK SÖKER SJUKSKÖTERSKA
Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Om företaget Rent A Nurse söker nu för kunds räkning legitimerade sjuksköterskor för arbete inom länssjukvård. Uppdragsperioden är mellan 180114-180430 . Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling och en arbetsgivare som bryr sig och är lyhörd för just dina önskemål. Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Sjuksköterskor till urologen Varberg
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För en av våra kunders räkning söker vi nu sjuksköterskor till urologavdelning på sjukhuset i Varberg. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på urologavdelning. Uppdraget gäller dag- och kvällstid eller natten. DIN PROFIL Vi söker legitmerade sjuksköterskor med minst två års arbetserfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Sjuksköterska till lungmedicin Skövde
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För en av våra kunders räkning söker vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet av arbete på medicinavdelning och vill arbeta i Skövde. Uppdraget är placerat lungmedicin ochstartar omgående och sträcker sig till sista augusti. Välj själv om du vill jobba dag/kväll eller natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på medicinavdelning. DIN PROFIL Du är sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Centric söker sjuksköterskor till Borås för sommaruppdrag!
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET Nu har Centric fått in uppdragen för SÄS sommaren 2018, har du några veckor ledigt i sommar och vill arbeta extra på sjukhuset i Borås så finns nu möjligheten att boka upp sig! Kom med dina önskemål så hjälper jag dig med resten! ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på diverse vårdavdelningar. DIN PROFIL Du är sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Sjuksköterska till KAVA i Skövde
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker nu Centric Care dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på en kirurgisk akutvårdsavdelning i Skövde! Uppdraget börjar i mars och pågår till september med möjlighet till förlängning enligt dina önskemål. All tillgänglighet är intressant och du väljer själv din tjänstgöringsgrad.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Centric söker sjuksköterskor till ortopeden i Göteborg
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker nu Centric Care dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på en ortopedavdelning i Göteborg! Uppdraget startar omgående och sträcker sig till sista maj 2018. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning. DIN PROFIL Leg. sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018