Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Distriktssköterska eller sjuksköterska och vill jobba i primärvården?
Landstinget Sörmland
Välkommen till oss på Malmköpings vårdcentral! Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Mitt i Sörmland med nära pendlingsavstånd till både Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm, Flen och Strängnäs ligger Malmköping och Malmköpings vårdcentral. Vi är ett trevligt och glatt gäng på 26 medarbetare som tillsammans jobbar för att våra 4700 patienter ska få den allra bästa vården. På grund av planerade pensionsavgångar och pågående utbildningsinsatser söker vi nu förstärkning i vår sjuksköterskegrupp.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Rekryteringsträff i Gävle!
Te Crea Care AB
Te Crea Care söker sjuksköterskor och socionomer för uppdrag i Gävleborg och välkomnar in till Rekryteringsträff i Gävle! Är du på jakt efter nya utmaningar? Har du funderat över hur det är att arbeta inom bemanning och vill veta mer? Välkommen till oss! Datum/tid: 24/10 kl. 10.00 - 19.00 Plats: Clarion Hotel Winn: N. Slottsgatan 9, Gävle. Föranmälan krävs och görs senast ett dygn före aktuell träff till anna@tecreacare.com eller via denna annons.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 23-10-2018

Rekryteringsträff i Stockholm!
Te Crea Care AB
Är du sjuksköterska eller socionom och på jakt efter nya uppdrag? Då vill vi träffa dig i Stockholm City! Aktuellt datum och tider: 23 oktober kl. 10.00 - 19.00 Var: Klarabergsviadukten 70, 11164 Stockholm. Har du undrat hur det är att arbeta som konsult eller vill veta mer om bemanning, tveka då inte att boka tid och besöka oss på plats. Anmälan krävs och görs till anna@tecreacare.com senast ett dygn innan aktuell träff.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Grundutbildade sjuksköterskor, Intensivvårdsavdelning
Region Östergötland
Vill du vara med när vi flyttar in i nya lokaler? Om ett år flyttar vi in i en helt ny avdelning med 6 vårdplatser med den senaste teknologin, nytt personalrum och under de närmaste åren kommer även resten av kliniken att byggas om och moderniseras. Intensivvårdsavdelningen på vrinnevisjukhuset har ett blandat uppdrag inklusive barn för vårt upptagningsområde på 170 000 invånare. Vi är en del av Anestesi och Intensivvårdskliniken och bedriver vård på 6 stycken IVA platser samt 3 stycken avancerad postop/intermediärvård. Vi har cirka 650 vårdtillfällen på IVA årligen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Sjuksköterska till basår
Region Gotland, Resursområde Öppen- och slutenvård
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. ARBETSUPPGIFTER Nu är det dags att söka till basår hos oss på slutenvården. Vi erbjuder dig som är nyexaminerad sjuksköterska att i din anställning få ett utbildande basår där du får arbeta med både opererande och medicinska verksamheter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Sjuksköterska till Hemsjukvården
Nyköpings kommun - Division Social Omsorg
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. En av våra sjuksköterskor går till årsskiftet i pension och vi söker nu dig som önskar bli en del av vårt sjukskötersketeam! ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska i hemsjukvården är ingen dag den andra lik.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Självständig demenssjuksköterska med förmåga att inspirera och entusiasmera
Nyköpings kommun - Division Social Omsorg
Söker du ett nytt och spännande uppdrag som demenssjuksköterska? Ett arbete där du får vara kreativ och positivt påverka andra människors vardag? Då kan jobbet som demenssjuksköterska i Nyköpings kommun vara något för dig. Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Vik. Sjuksköterska till barnhabiliteringen
Region Norrbotten
Arbetsplats: Barnhabiliteringen, Gällivare sjukhus Referensnummer: 196387 Om arbetsplatsen Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården Malmfälten. Tre olika verksamheter Barnhabilitering, Barn och ungdoms psykiatrin samt barnmedicin. Sluten vård bedrivs i Gällivare, mottagningsverksamhet i Gällivare samt i Kiruna.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Sjuksköterska sökes för uppdrag till lungmedicin!
Klara D AB
Om företaget Friheten av att kunna välja själv när och var du vill arbete kanske känns lockande? Vill du prova på att arbeta inom nya områden eller bara testa på en ny arbetsplats? Just nu har vi stor efterfrågan på sjuksköterskor för uppdrag inom länssjukvård. Du bestämmer själv hur du vill boka dig på arbetspass eftersom våra uppdragsförfrågningar varierar i tid och omfattning. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till våra sjuksköterskor.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Kvinnokliniken avd 108 A i Gävle söker sjuksköterska
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Kvinnosjukvården i Gävleborg består av förlossningsenheter, BB och gynekologi.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018