Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nattsjuksköterska till Majorna-Linné
Göteborgs Stad , SDF Majorna-Linné
Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 64 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i. Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 1800 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Sjuksköterskor sökes till akutmottagningen i Gävle
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Akutmottagningen är sjukvårdens ansikte utåt. Vi står beredda att ta emot patienter dygnet runt, året om och vi söker nu dig som vill bli en del i vårt fina team, och som vill vara med att fortsätta utveckla vår akutmottagning i Gävle. Verksamhetsområde Ambulans/Akut bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall. Verksamheten omfattar, förutom verksamhetschef och tre vårdenhetschefer, cirka 140 medarbetare. Yrkeskategorierna innefattar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, chefssekreterare, kvalitetssamordnare och driftledare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Sjuksköterska till teamet på avdelning 51
NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 51
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö. Vill du vara en del av ett härligt team med stort fokus på utveckling? Då är avdelning 51 rätt arbetsplats för dig!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Sjuksköterska till jourcentral i Stenungsund!
Vårdkuriren Bemanning AB
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Sjuksköterska till Reuma/Hud/Njure i Stockholm!
Vårdkuriren Bemanning AB
Vårdkuriren Bemanning AB är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-07-2019

Hjärtintensiven utökar och söker kardiologiintresserade sjuksköterskor
Region Västmanland
Är du legitimerad sjuksköterska med stort intresse av kardiologi och HIA-vård? Tycker du om att jobba i team och sätta patienterna och deras anhöriga i fokus? Vi söker sjuksköterskor till vår enhet då vi organiserar och stärker upp för HIA och utökar antalet vårdplatser. ”Vi har alltid tagit hand om patienter som är i behov av hjärtintensivvård i verksamheten, men inte haft en definierad organisatorisk struktur.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Sjuksköterska till intensivvårds- och postoperativ avdelning i Ystad
Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag. Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med ett brett utbud av specialiserad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Intensivvårds- och postoperativa avdelningen i Ystad har tre intensivvårdsplatser, en intermediär plats och fyra postoperativa vårdplatser som är bemannade dygnet runt. På uppvakningsavdelningen finns även tio vårdplatser för dagkirurgi måndag till fredag. Intensivvården hos oss har en inriktning mot allmän intensivvård men vi erbjuder även Prisma-behandling.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Sjuksköterskor sökes i sommar till Västerbottens län
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag i Västerbottens län. Start 1 Juni- 31 Augusti. Då vi har uppdrag i hela Västerbottens län så har du möjligheten att jobba i olika kommuer. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. Uppdragen kan variera inom bland annat på sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård , äldreboende och andra privata kliniker.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Almia söker sjuksköterska till medicinavdelning i Varberg
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Forskningssjuksköterska till Onkologikliniken, Västerås
Region Västmanland
Har du erfarenhet av eller är nyfiken på forskningsarbete? Vill du koordinera studier som bedrivs på Onkologikliniken och har goda kunskaper i svenska och engelska? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsbeskrivning Som forskningsjuksköterska hos oss kommer du att ansvara för och koordinera studier som bedrivs på kliniken. Du är kontaktperson för patienter och kommer ha ett nära samarbete med prövare, andra involverade enheter, monitorerare och externa sponsorer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019