Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Trelleborgs kommun, Socialförvaltningen, Äldreomsorg, Rehabenheten
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Fysioterapeuter sökes i sommar.
Prime Care AB
Prime Care söker fler erfarna fysioterapeuter till vår bemanningspool för uppdrag i Västerbotten i sommar. Start 1 Juni fram till 31 Augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. Uppdrag kan variera såsom bland annat på äldreboende, sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård och andra privata kliniker.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Fysioterapeuter som vill jobba i sommar.
Prime Care AB
Prime Care söker fler erfarna fysioterapeuter till vår bemanningspool för uppdrag i Uppsalas län. Start 1 Juni-31 Augusti. Uppdrag kan variera såsom bland annat på äldreboende, sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård och andra privata kliniker.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Vikarierande fysioterapeut sökes!
Kungsörs kommun
Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Vi söker nu en vikarierande fysioterapeut på grund av en föräldraledighet till vår rehabverksamhet i Kungsörs kommun. Antar du möjligheten att få vara med och påverka utvecklingen av verksamheten?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Fysioterapeut till kärlavdelning i Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Inom område kärl bedriver vi högspecialiserad vård för patienter med perifera kärlsjukdomar. Våra medarbetare arbetar brett och varierat, eftersom vi utreder och behandlar patienter med olika slags sjukdomar i blodkärlen av både medicinsk och kirurgisk natur. De vanligaste kirurgiska sjukdomstillstånd inom vår verksamhet är carotisstenos, aortaaneurysm och kritisk ischemi, vilka behandlas både endovaskulärt och med öppen kirurgi. De medicinska diagnoserna är i huvudsak lungembolier, djupa ventromboser och maligna blodtryck.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Fysioterapeut till VO Ortopedi i Lund
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Ortopedens fysioterapi/sjukgymnastik är en specialistenhet vid Skånes universitetssjukhus (SUS) med södra Sverige som upptagningsområde. Här utförs akut kirurgi samt planerade operationer. I Lund finns sektionerna för Sarkom, Barn och Plastik placerade. På båda orterna hjälps patienter tillhörande sektionerna Trauma och Amputation. På Fysioterapienheten arbetar 13 fysioterapeuter och en undersköterska. Vi är en glad grupp med högt i tak som stöttar varandra och har en stark kraft att driva verksamheten framåt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Fysioterapeut till Rehabilitering Kristianstad
Region Skåne, Psykiatri och Habilitering
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde rehabilitering består av två enheter som arbetar utifrån de olika uppdrag som finns på sjukhusen i Kristianstad och Ystad. Rehabilitering Kristianstad servar samtliga slutenvårdsavdelningar på Centralsjukhuset i Kristianstad (CSK). Vi bedriver specialiserad öppenvård inom områdena ortopedi, medicin, kirurgi och geriatrisk dagrehabilitering för patienter med förvärvad neurologisk sjukdom. På enheten är vi cirka 60 medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Fysioterapeut - kom och utveckla primärvårdsrehabiliteringen i Norrtälje
TioHundra AB
Om oss Rehabenheten består av flera olika professioner med uppdrag att bedriva rehabilitering och utveckling inom öppenvård. I den här tjänsten arbetar du i med rehabilitering av personer med problematik från rörelse- och stödjeapparaten samt alla typer av diagnoser som förekommer inom primärvårdsrehabilitering. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralerna och jobbar i team kring patienterna. Vi erbjuder ett mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter och för de mer erfarna kollegorna bedrivs olika utvecklingsarbeten inom enheten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Är du fysioterapeut och vill utveckla vår ortopediska rehab?
TioHundra AB
Välkommen till oss! Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i en verksamhet med ständig utveckling och med många utvecklingsmöjligheter.   Om oss På rehabenheten är vi idag flera sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, dietister samt kuratorer. Rehabenheten består av en  öppenvårdsenhet och en slutenvårdsenhet. Tiohundra har uppdrag att driva en akademisk vårdcentral där vi på rehabenheten ingår.   Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Vårdutvecklare till VO Geriatrik i Malmö, Skånes universitetssjukhus
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Kunskapscentrum för geriatrik vid Region Skåne är ett regionuppdrag knutet till verksamhetsområde geriatrik vid Skånes universitetssjukhus. Vårdenhet (VE) geriatrik omfattar akutgeriatriska vårdavdelningarna 31 och 36, rehabilitering (kommunens rehabiliteringsavdelning KRA med 22 vårdplatser), korttidsvård och mottagning med inriktning mot trycksår, körkortsbedömning och allmängeriatrik, drygt 180 anställda. Vid KC geriatrik drivs arbete kring utbildning, och utveckling inom äldreområdet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en engagerad och driven vårdutvecklare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019