Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fysioterapeut
Region Uppsala
Österbybruks vårdcentral Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster. Välkommen till vårdcentralen i Österbybruk! Nu söker vi en Fysioterapeut som vill komma och arbeta med oss!
Skapad : 18-08-2019 Ansökningsfrist : 08-09-2019

Fysioterapeut till specialistsjukvård
Södra Älvsborgs Sjukhus, Central arbets- och fysioterapienhet
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Bräcke kommun
I Bräcke kommun i Jämtland är du alltid nära äventyr och smultronställen. Gnistrande vinterdagar på skidor såväl som heta sommardagar i båten är vardag för oss som bor här. I Bräcke kommun finns trygga skolor, personlig äldrevård och en mängd små och medelstora företag med idéer och kunskap som skapar värden lokalt och globalt. Goda kommunikationer i stråket mellan Sundsvall och Östersund och en fibertäckning på nära 90 procent gör det enkelt att bo, jobba och resa i vår kommun.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Fysioterapeut till geriatriken, Tierps sjukhus
Region Uppsala
Verksamhetsområde Rehabiliteringsmedicin och Smärtcentrum Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 06-09-2019

Fysioterapeut till rehabilitering och stödenhet i Trelleborg
Region Skåne, Lasarettet i Trelleborg
Gör skillnad. Varje dag. Vill du jobba på en arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som fysioterapeut på lasarettet Trelleborg! Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Leg sjukgymnast till konsultuppdrag
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Uppdraget kan vara 2-3 dagar i veckan eller heltid. Arbetsuppgifter Du som fysioterapeut ingår i ett team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 27-08-2019

Fysioterapeut - Kristianstad
Big Care
Big Care söker leg. fysioterapeuter för hyr uppdrag i Kristianstad. Vi har nyligen vunnit en upphandling med kommunen, och vill därmed öka vår databas av tillgängliga fysioterapeuter.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2020

Fysioterapeut - Vårdcentral Malmö
Big Care
BigCare söker efter leg. fysioterapeut till en vårdcentral i Malmö. Behovet är på en arbetsdag i veckan, med start omgående och pågår under en längre period, ännu obestämt. Kvalifikationskrav - Svenskt legitimerad fysioterapeut. - Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som fysioterapeut. - Adekvat svenska i tal såväl som skrift. Meriterande - Tidigare anställning som hyr-fysioterapeut. - Specialisering. Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2020

Handfysioterapeut till Nacka RehabCentrum
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp tillsammans med duktiga kollegor? Vi söker nu ännu en legitimerad fysioterapeut till vårt handteam på Nacka RehabCentrum!     På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och lungsjukdomar, mental hälsa, onkologi och lymfterapi samt neurologi.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 06-09-2019

Fysioterapeut - Söderort
Big Care
BigCare söker en fysioterapeut till primärvårdsrehab sydost om Stockholm. Behovet är på heltid, och sträcker sig över hela hösten. Kvalifikationskrav - Svenskt legitimerad fysioterapeut. - Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som fysioterapeut. - Adekvat svenska i tal såväl som skrift. Meriterande - Tidigare anställning som hyr-fysioterapeut. - Specialisering. Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2020