Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska till hemtjänst
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en glad och positiv medarbetare som delar Mora kommuns värdegrund till hemtjänstgruppen Noret. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, 80%.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

3 Undersköterskor till Artursbergs korttidsboende
Södertälje kommun
En dag på jobbet   Som undersköterska på Artursberg korttidsboende ansvarar du för brukares vård och omsorg. Du ska ge brukarna god service genom att se till att de är välmående, aktiverade och upplever välbefinnande. Du bidrar till en god gemenskap på avdelningen med mycket glädje och positivitet.   Som undersköterska hos oss arbetar du nära människor som är i behov av vård- och omsorg. Du hjälper till att skapa meningsfullhet i vardagen samt dagliga sysslor så som personlig omvårdnad, måltider, städ och tvätt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Undersköterska natt Äppelvägen
Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi på det moderna äldreboendet Äppelvägen i Färjestaden söker ny medarbetare. Här flödar kreativiteten, samtidigt som socialt innehåll och meningsfullhet är centrala ledord i det dagliga arbetet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Undersköterska till Juntgården, Venjan
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en trevlig och flexibel medarbetare till Juntgården/Venjan hemtjänst. Juntgården är ett särskilt boende som ligger i Venjan cirka 55 km från centrala Mora. Boendet har 14 lägenheter och tillgång finns till gemensamhetsutrymmen och matsal för de boende.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

undersköterska
Kvalita Hemtjänst AB
Uska.se - Vår vision är att skapa en bättre och mer rättvis arbetsmarknad för alla undersköterskor, både inom kompetens, trivsel och lön! Genom att samla både jobb och kandidater på ett och samma ställe gör uska.se jobbsökandet enklare för Sveriges alla Undersköterskor och Vårdbiträden. Hos oss registrerar du enkelt en profil och söker därefter lediga jobb helt utan CV och personligt brev. Om Kvalita Hemtjänst AB: Vi utför omvårdnad och service åt personer som har svårt att klara av vardagen på egen hand och som är i behov av stöd och hjälp i och utanför hemmet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Undersköterska natt till särskilt boende
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en medarbetare som delar Mora kommuns värdegrund till vårt särskilda boende Stenudden. Boendet, med sina tre avdelningar, är beläget vid Saxviken, cirka en kilometer från Mora centrum.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Undersköterska Natt Vikariat, Attendo Linköping, Vikingstad hemtjänst
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Timanställd personal
Humana Omsorg AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.  Norrgårdshöjden söker fler timvikarier Vill du göra skillnad för våra kunder och samtidigt arbeta tillsammans med glada och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig hos oss på Norrgårdshöjden. Vem är du? Om du har viljan att lära, är serviceinriktad och engagerad är detta din arbetsplats. Vi erbjuder i gengäld ett roligt och givande jobb.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Undersköterska/undersköterskor,inriktning demensvård till Gimsätra, Bräcke
Bräcke kommun
I Bräcke kommun i Jämtland är du alltid nära äventyr och smultronställen. Gnistrande vinterdagar på skidor såväl som heta sommardagar i båten är vardag för oss som bor här. I Bräcke kommun finns trygga skolor, personlig äldrevård och en mängd små och medelstora företag med idéer och kunskap som skapar värden lokalt och globalt. Goda kommunikationer i stråket mellan Sundsvall och Östersund och en fibertäckning på nära 90 procent gör det enkelt att bo, jobba och resa i vår kommun.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Bemanningsenheten inom äldreomsorgen söker trygga poolare
Växjö kommun, Omsorgen
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019