Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska natt, Juliagården
Nordmalings kommun
Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten. Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Undersköterska till kvällen
Helsingborgs stad
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Undersköterska till särskilt boende i Lunds kommun
Lunds kommun, Linelyckan, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som undersköterska blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden, demensboenden och korttidsboenden för äldre.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Undersköterskor till Enheten för hemtagning
Trollhättans Stad
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Sommarjobb - Äldreomsorg
Västerviks kommun
Västerviks kommun I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 03-05-2020

3 undersköterskor Karlsgårdens demensboende
Ängelholms kommun, Karlsgården
Ängelholm är landets första agila kommun! Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Undersköterska till Klarälvdalens nattpatrull
Torsby kommun, Socialnämnden
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland, socialförvaltningen, söker undersköterska till Klarälvdalen nattpatrull.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Undersköterskor till omvårdnadsboendet Orion
Enköpings kommun Vård och omsorg
Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag. Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Löftagården söker undersköterska
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi på Löftagårdens vård- och omsorgsboende får livet att fungera för människor som behöver hjälp, människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Vi får också anhöriga att förstå, känna sig trygga och får vardagen att gå ihop. Nu söker vi kollega till vårt underskötersketeam.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Undersköterska till Hemtjänsten
Säters kommun
Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019