Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Avlösare 15 timmar/mån
Nykvarns kommun
Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer. Avlösarservice. Pojken som du ska arbeta med är 5 år och har diagnosen autism och nedsatt språklig förmåga. Han gillar lego och att besöka lekplatser.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Undersköterska i Värnamo
Pomona Hemtjänst & Städ
Pomona Hemtjänst & Städ ger det lilla extra. Vi utför alla typer av städtjänster för både företag och privatpersoner. Alla städuppdrag utförs med vår kunds behov i centrum. Vi strävar hela tiden efter att ge alla kunder en proffesionell städning och ett trevligt bemötande. För mer information om oss se www.pomonahos.se ERFAREN UNDERSKÖTERSKA/ PLATSANSVARIG VÄRNAMO HEMTJÄNST. Pomona kommer att starta upp hemtjänst enligt LOV i Värnamo kommun den 15 september. Vi söker dig som har lång erfarenhet av att arbeta som undersköterska och som har god lokal kännedom.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Samordnare till Valthornsgatans vårdboende
Linköpings kommun
Om Leanlink Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, IT, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Undersköterska/ samordnare till Brämults Hemtjänst
Brämhults Hemtjänst
Brämhults Hemtjänst tillgodoser behov av vård, omsorg och service med hög kvalitet och respekt för den enskilde. Vi arbetar med rehabiliterande syn på omvårdnaden, där vi tar tillvara på förmågor och färdigheter. ARBETSUPPGIFTER I arbetet som undersköterska ingår att stödja individen att få en meningsfull vardag baserad på hans/hennes livshistoria. Utifrån beviljat bistånd ges individuell omsorg och service till äldre i eget boende. I samråd med den äldre planeras, genomförs, utvärderas och dokumenteras arbetet och du kommer att vara ansvarig för detta.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Engagerad undersköterska till Aleris Riksten Plaza i Tullinge
Aleris Riksten Plaza
På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Samordnare och undersköterska till stattutgatans pool
Jönköpings kommun
Äldreomsorgen Vilka är vi? Stattutgatan ligger på Dalvik, ca 3 km väster om Jönköpings centrum. Äldreboendet är beläget i en lugn miljö intill grönområden. Stattutgatans äldreboende har 70 lägenheter som är fördelade på 3 plan och 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Sammanlagt är vi ett 70-tal engagerade medarbetare i huset och hos oss är det alltid god stämning och högt i tak! Vi söker nu dig som vill arbeta som både samordnare och undersköterska samt bli en del av vår arbetsgrupp! Vad gör vi?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Vi söker undersköterskor till Blomstergården!
Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Blomstergården är ett särskilt boende vackert beläget i Oxie. Det består av 26 platser uppdelat på tre avdelningar varav 11 är avsedda för vårdboende samt 15 platser för demensboende. Flertalet lägenheter har en liten uteplats eller balkong. Det finns dessutom en lättillgänglig och gemensam vacker trädgård.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

USKa till demensvårdsinriktad hemtjänst i världsklass!
AdeoCare
AdeoCare söker nu ännu en undersköterska som vill vara med i Team Norrköping. Den 27 februari startade AdeoCare sin första verksamhet utanför Stockholm, närmare bestämt iNorrköping. För första gången i historien harNorrköpings kommunvalfrihetinom hemtjänst vilket självklart AdeoCare deltar i.Som medarbetare på AdeoCare behöver du tycka om att ha roligt på jobbet! AdeoCare-teamet jobbar hårt för att forma en god arbetsmiljö och trygga team.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

Undersköterska till Hemtjänsten Östra med placering Dokkas
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Undersköterskor (natt) till Hemstyrkan
Legevisitten AB
Nu behöver vi stärka upp vårt duktiga team med fler engagerade medarbetare. Välkommen med din ansökan! ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som är utbildad undersköterska och tillsammans med oss vill bidra till att våra kunder på ett tryggt sätt kan bo kvar i det egna hemmet. Vårt arbete ska genomsyras av god kontinuitet och omtanke samt ett äkta engagemang för att kunderna ska få en omsorg av hög kvalitet. I ditt arbete säkerställer du tillsammans med din kollega våra kunders trygghet nattetid genom fasta besök samt larm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018