Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vardaga söker gruppchef till Lussebäcksgårdens vårdboende i Helsingborg
Vardaga
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 07-08-2018

Undersköterskor till uppstart av vårdföretag
AdeoCare
AdeoCare söker nu undersköterskor som vill vara med att starta uppTeam Norrköping. Den 27 februari kommer AdeoCare starta sin första verksamhet utanför stockholm, närmare bestämt iNorrköping. För första gången i historien inför Norrköpings kommunvalfrihetinom hemtjänst vilket självklart Adeocare deltar i.Som medarbetare på AdeoCare behöver du tycka om att ha roligt på jobbet! AdeoCare-teamet jobbar hårt för att forma en god arbetsmiljö och trygga team.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Undersköterska till Team 1, vård- och omsorgsboendet Ingelstorpsvägen
Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Sommarvikarier till Attendo hemvård 1
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-05-2018

Undersköterska till hemtjänsten
Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med socialt omsorgsarbete inom hemtjänsten. Arbetet innehåller dessutom arbetsuppgifter med inslag av hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Planeringsledare Attendo Nykil/Vikingstad
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Undersköterska natt, Dammens äldreboende
Skellefteå kommun, äldreomsorg
Vi söker nu en undersköterska natt till Dammens äldreboende. Dammen ligger i stadsdelen Brännan, i närheten av Klintforsån. Boendet är byggt i två plan och har 44 lägenheter. På varje enhet finns gemensam matplats och tv. Eftersom Dammens äldreboende är en digital testbädd, är det viktigt att du som söker är framsynt. Du behöver vara flexibel samt nyfiken på ny teknik och digitala lösningar. Du är beredd att ompröva gängse arbetssätt och metoder och självklart prova nya arbetssätt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Undersköterska, Dammens äldreboende
Skellefteå kommun, äldreomsorg
Vi söker nu en undersköterska till Dammens äldreboende. Dammen ligger i stadsdelen Brännan, i närheten av Klintforsån. Boendet är byggt i två plan och har 44 lägenheter. På varje enhet finns gemensam matplats och tv. Eftersom Dammens äldreboende är en digital testbädd, är det viktigt att du som söker är framsynt. Du behöver vara flexibel samt nyfiken på ny teknik och digitala lösningar. Du är beredd att ompröva gängse arbetssätt och metoder och självklart prova nya arbetssätt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Undersköterskor Vidhöge Veddige
Humana Omsorg AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Humana Omsorg driver Vidhöge äldreboende i Veddige på uppdrag av Varbergs kommun.  Det är vackra promenadvägar och fin utemiljö att vistas i runt boendet och det är nära till ortens centrum. Vidhöge har uteplatser i anslutning till samtliga lägenheter och en naturskön innegård med utgång från den gemensamma matsalen.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Semestervikarie - Undersköterska/vårdare till äldreomsorgen
Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Herrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2015 på 37:de plats. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och hjälpa andra människor? Är du en serviceinriktad människa?
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018