Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lödare sökes
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker en duktig lödare som kommer arbeta i koppar. Här kommer du att ingå i ett härligt gäng som i trivsamma lokaler och arbeta med värmeprodukter. Känner du att denna tjänsten låter spännande? Skicka in din ansökan redan idag!   Du kommer att arbeta med lödning i koppar.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Komposittekniker
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker Komposittekniker till vår kompositavdelning till kund i Ljungby.   Det arbete som utförs här är konstruktion, inställning och tillverkning av kompositdelar. Vi söker dig som har någon erfarenhet inom komposit, gärna också efterbearbetning.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Maskinoperatör för heltidsanställning på treskift
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Om kundföretaget Företaget är beläget i ett av Halmstads industriområden. Där tillverkar kunden förpackningsmaterial till kunder både i Sverige och utomlands.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Maskinställare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Har du tidigare erfarenhet som ställare eller som teknisk maskinoperatör? Då har vi tjänsten för dig!     Du har tidigare erfarenhet som ställare och tekniskt arbete.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Svetsare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker dig som vill arbeta som svetsare inom tillverkningsindustrin!
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

CNC-operatör
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker för vår kund i Alvesta/Vislanda en CNC-operatör som är ute efter nya utmaningar.   Du som söker har gymnasieutbildning med inriktning industriell tillverkning alternativ eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

CNC-operatör
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker för vår kund i Vrigstad en CNC-operatör som är ute efter nya utmaningar.   Du som söker har gymnasieutbildning med inriktning industriell tillverkning alternativ eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Montör
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Händig? Problemlösare? Samarbetsvillig? Möjlighet att vara hemifrån i veckorna? Då är du den vi söker! TopWork rekryterar montör till vår kund i Alvesta/Vislanda.    Vi söker nu en montör till Vislanda för direktrekrytering hos kund.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Erfaren våtlackerare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vår kund växer så det knakar! Här får du ett omväxlande arbete med stort inflytande och frihet vid planerandet av ditt eget arbete. Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Påbyggnadsmontör
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vår kund arbetar med påbyggnationer av fordon och genomför också montering av flak, tippflak, skåp m.m.   Intresserad av fordon? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité? Är du ung och utvecklingsbar? Då är du den vi söker.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019