Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CNC-operatörer till CEJN AB
CEJN AB CMS
CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 550 anställda, varav drygt 300 i Skövde. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och tycker att tillverkning med CNC-svarvar är intressant och viktigt. För tjänsten är det lämpligt att du har en verkstadsutbildning samt gärna några års erfarenhet av bearbetning i CNC-maskiner.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

CNC-operatörer till Federal Mogul
Lernia
Om Företaget Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda. Vi söker nu drivna CNC-operatörer till vår tillverkningsenhet i Mölnlycke. Du kommer att arbeta i ett processteam på ca 10 personer och vara en del av vår produktion.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Snells Entreprenad AB
SVETSARE/VERKSTADSPERSONAL Du kan vara erfaren eller i början av din yrkesbana, viktigast är att du känner stort engagemang och vilja att utvecklas med oss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

TopWork rekryterar truckförare och montörer
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vår kund finns i Markaryd och äär en välkänd aktör inom metallindustrin. För omgående start söker kunden ett antal truckförare och montörer. Dina arbetsuppgifter Som montör arbetar du tätt tillsammans med ordinarie personal och monterar de produkter som tillverkas i fabriken.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Produktionsmedarbetare vid behov till Orthex i Tingsryd
Adecco Sweden AB
Är du flexibel och letar efter ett extrajobb? Besitter du god arbetsmoral, är produktiv och gillar samarbete? Då finns arbete för dig som vill jobba i tillverkningsindustrin! Om jobbet Som konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri och logistik. Just nu har vi deltidsuppdrag hos Orthex i Tingsryd. Antalet arbetstimmar varierar veckovis. Uppdragen uppkommer ofta med kort varsel, vilket kräver att du har flexibelt schema.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Industrimekaniker/Svetsare till Lule Mekan AB
Ghost Competence AB
Ghost Competence rekryterar nu två erfarna industrikmekaniker till Lule Mekan AB. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Lule Mekan AB Information om tjänsten Som industrimekaniker på Lule Mekan AB kommer du att jobba med att montera och utföra service på bygghissar samt att montera stråltrappor/räcken till våra kunder i Luleå med omnejd. Lule Mekan AB har en ökad efterfrågan på deras tjänster och rekryterar nu två nya medarbetare till sin anläggning i Luleå. Information om kundföretaget Lule Mekan AB, bygger och monterar ståltrappor/rä
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Däckmontörer sökes till OnePartnerGroup
OnePartnerGroup Helsingborg AB
Om kundföretaget Vår kund är en växande däck- och bilverkstadskedja med över 1200 verkstäder i 27 länder. Dina arbetsuppgifter Till den kommande vårsäsongen söker vi däckskiftare med placering ute hos vår kund i Helsingborg. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på en av Helsingborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinterdäck till sommardäck. Under däcksäsongen arbetar en med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Montörer
CQ Montage AB
Vi söker nu händiga montörer med maskinvana för arbete med intallation av fönster och dörrar samt entrépartier, Det är meriterande om du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av att installera låssystem. Vi har uppdrag i hela landet men främst i mälardalen så visst resande samt övernattning förekommer. Vi vill att du har B-körkort och det är meriterande med C-kort. Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering och du söker tjänsten genom att följa länken nedan: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/19396
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

JOBBCHANSEN 1 MARS - Inpeople söker industrimedarbetare till Växjö
Inpeople Sverige AB
JOBBCHANSEN 1 MARS - Inpeople söker industrimedarbetare till Växjö med omnejd Välkommen till Arbetsförmedlingen den 1 mars på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer. Om oss: Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Orkla Foods söker Livsmedelsarbetare till fabriken i Vansbro
Orkla Foods Sverige
Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt produktionsteam eller på vårt serviceteam som jobbar med rengöring.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :