Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Processoperatör till kund i Strängnäs!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu en processoperatör med inriktning mot kvarnverksamhet hos vår kund i Strängnäs. Som processoperatör kommer du att, efter internutbildning, ansvara för produktionsavsnitt av mjöl inom ett löpande flöde. Arbetet innebär kvalitetskontroller, skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner. För att passa för rollen bör du ha en egen drivkraft samt förmåga att jobba självständigt då mycket ensamarbete förekommer. Du ska dessutom kunna se vad som behöver göras och ta egna initiativ till att utföra arbetsuppgiften.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Maskinoperatörer
Sportive People
Vi har ett stort behov att anställa flertalet maskinoperatörer.Våra kunder är belägen i Eskilstuna med omnejd och arbetar med formsprutning inomplastindustrin.Vi söker dig som har möjlighet att arbeta skift. I tjänsten som maskinoperatör ansvarar du för maskinerna liksom att se till attprocessernafullföljssamt kontrollmätningav produkterna förekommer. För att lyckas i rollen har du minst en gymnasieexamen, är en motiverad ochnoggrann person. Du får gärna ha erfarenhet från industrin och framförallt som maskinoperatör.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Mattläggare till Stadler
Randstad AB
Mattläggare Mattläggare till Stadler Stadler söker just nu mattläggare som har 1-2 års erfarenhet av yrket. Som mattläggare kommer att du att vara en viktig spelare på denna resa när Stadler renoverar/uppgraderar tågen. Vi ser gärna att du har någon form av bygg teknisk utbildning och har även jobbat förslagsvis i byggbranschen. Mattorna som läggs kan bestå av olika material vilket gör att arbetsmomenten kan se olika ut. Spackling, slipning och isolering är exempelvis en del av arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019

Montör Bengtssons Mekaniska AB
K. BENGTSSONS MEKANISKA AKTIEBOLAG
Är du en driven, ansvarsfull och noggrann person som söker nya utmaningar? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som montör hos Bengtssons Mekaniska.  Orderingången är hög och vi har på Bengtsson vunnit en större upphandling i Norge. Vi behöver därför utöka vårt produktionsteam med fler montörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning - heltid, dagtid. Tillträde snarast eller enligt ök. Om Bengtssons Mekaniska AB Bengtssons är ett familjeföretag som under över 50 år förädlat idéer till färdiga kvalitetsprodukter i småländska Forserum.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Maskinoperatör
Randstad AB
Maskinoperatörer Maskinoperatörer sökes Vill du arbeta med världsledande produkter och åta dig en utmaning i ett globalt företag? Då har Randstad uppdraget för dig. Vi söker nu maskinoperatörer till vår kund Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, Omfattning: Heltid Arbetsbeskrivning Arbetet som maskinoperatör innebär övervakning av maskiner och ansvar för den dagliga driften på avdelningen du arbetar på. Du behöver kunna läsa av mätprotokoll vilket ställer goda krav på både läs och skrivförmåga i det svenska språket.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Operatörer till Fellessons Timber Products i Växjö
Fellessons AB
DINA ARBETSUPPGIFTER Till vår kund Fellessons i Växjö söker vi en operatörtill enheten Timber Products. Som Operatör arbetar du främst vid företagets produktionslinjer för vidareförädling av sågade trävaror. Du ansvarar för att klyva, kapa och förpacka trävaror främst för byggvaruhus på den europeiska marknaden. Rollen ställer krav på stor ansvarskänsla och hög noggrannhet. Du ingår i ett kompetent produktionsteam om 25 medarbetare där alla verkar för ett gott samarbete och trevligt arbetsklimat.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 23-07-2019

Operatörer sökes till välkänt bolag
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Industriarbetare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Just nu söker vi industriarbetare till en av våra kunder utanför Värnamo. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Arbetet kommer bland annat innefatta montering av små och stora detaljer, viss maskinbearbetning samt att plocka och packa detaljer i företagets lackeringsavdelning. Truckkörning kan förekomma till viss del. Arbetet är förlagt under 2-skift med omgående start. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget. Din profil Vi önskar att du som söker är flexibel och har viljan att lära dig nya saker.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Livsmedelsarbetare sökes omgående!
Atria
Nu söker vi livsmedelsarbetare omgående till vår produktion i Sköllersta! Kom och jobba ”behind the scenes” i vår matproduktion. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Lagerbergs kyckling, Sibylla, Lithells, Arboga och Ridderheims. Jobbet innebär arbete i vår produktion och att tillaga eller förpacka våra fantastiska produkter. Det kan innebära att packa upp råvara, tillreda korvsmet, röka korv ochtillverka hamburgare. För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att vara noggrann, handlingskraftig och flexibel.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Vi söker elmontörer till vår kund i Tingsryd
Empleo Växjö AB
DINA ARBETSUPPGIFTER Till vår trevliga kund söker vi nu en Elmontör med någon form av elutbildning. Som Elmontör hos vår kund arbetar du främst med att montera, installera och koppla kablar i elskåp. Tjänsten innehåller stor variation och samtliga moment kräver stor noggrannhet och god förståelse för hur du läser elschema och tabeller. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i team där gemenskap och god lagande präglar arbetsplatsen. En trygg och erfaren handledare kommer att lära upp dig och följa din utveckling på arbetsplatsen.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019