Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Industripersonal
Bahusia Personalförmedling AB
Om Bahusia: Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på www.bahusia.se Om tjänsten: Du kommer huvudsakligen arbeta med montering och logistikarbete inom tillverkande företag i Vänersborg. Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är förlagda på tre skift. Vi ser gärna att man kan starta omgående. Din bakgrund: Du som söker har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med händerna.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Maskinoperatör sökes till läkemedelsföretag i Malmö!
StudentConsulting
Vi söker nu en läkemedelsoperatör till vår kund i Malmö. Är du noggrann, ansvarstagande och intresserad av teknik? Då har vi jobbet för dig! Vår kunds huvuduppgift är att producera de läkemedel som inte tillhandahålls av läkemedelsindustrin, men som behövs inom svenskt hälso- och sjukvård. Vår kund bedriver produktion och laboratorieverksamhet samt produktutveckling. I Malmö arbetar 60 medarbetare i olika yrkeskategorier. Som läkemedelsoperatör kommer du rapportera direkt till sektionschefen som leder en grupp på 20 personer.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vi söker däckmontörer till Solna
Arena Personal Logistik AB
Om tjänsten Vår kund behöver förstärka upp med däckmontörer inför vårsäsongen. Vår kund är stor inom fordonsbranschen och har sin verkstad i Solna där du kommer att få arbeta. Att arbeta som däckmontör innebär att du kommer att få skifta från vinter- till sommardäck på personbilar. Arbetet är väldigt fysiskt tungt och kräver att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Uppdraget kommer starta 18 mars och pågå i ungefär 2 månader.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Maskinsnickare
SöderPort AB
Om SöderPort AB: SöderPort är beläget i Halltorp 3 mil söder om Kalmar. Företaget startades på 1940-talet och under dessa år har utvecklingen gått från traditionellt hantverk till dagen tekniskt avancerade specialmaskiner. Dina uppgifter: Vi söker en verkstads-/maskinsnickare till vår verksamhet.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Sommarpersonal till vår produktion
Nyhléns Hugosons Chark AB
Nu söker vi semestervikarier! Vi söker nu sommarpersonal till våra produktionsavdelningar och lager/expedition i Luleå och Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på. Vi finns på plats på Framtidsmässan i Skellefteå den 28 februari mellan 9-15.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Montörer till läkemedelsindustrin
Konsultia AB
Om kundföretaget Vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare söker nu montörer till deras produktion i Umeå. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba med montering av små och lätta enheter samt testning och kalibrering för att möta produkternas kvalitetskrav. I produktionen gäller hårda hygienkrav. Din profil Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Vill du jobba som DÄCKSKIFTARE, sök nu!
Q Bemanning & Rekrytering AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-04-2019

Däckbytare
Effektiv Varberg
Har du ett intresse av bilar, är händig och gillar att meka? Gillar du lagarbete, att hugga i och serva kunder? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! Om vår kund Vår kund finns i Varberg och är specialister på däck. Hos vår kund byter man däck och har chans att förvara sina sommar-, och vinterdäck. Dina arbetsuppgifter Till den kommande vårsäsongen söker vi däckskiftare med placering ute hos vår kund i Varberg.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2019

Industrimedarbetare till kund i Växjö!
StudentConsulting
Till vår kund i Växjö söker vi dig med följande profil som är intresserad av ett nytt spännande jobb för ett företag med trevlig arbetsmiljö och med vänliga kollegor som för vardagen lite roligare. Vi söker dig som trivs att arbeta i grupp och har ett intresse för arbete inom industri att arbeta hos vår kund ställer höga krav på nogrannhet då fabriken arbetar med höga kvalitetskrav och varje produkt granskas nogrant.I kundens verksamhet arbetar man med stor flexibilitet och vilket innebär att du kan få möjlighet att prova på flera arbetsområden. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, i
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Studerande maskinoperatörer sökes till Skånemejerier!
StudentConsulting
Vill du ha ett flexibelt och välbetalt jobb vid sidan av dina studier? Har du dessutom truckkort och vill jobba extra på Skånemejerier? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller Komvux som har tid över för ett välbetalt extrajobb vid sidan av studierna. Som truckförare på Skånemejerier kommer du tillhöra en avdelning som främst producerar mjölk, fil och yoghurt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra maskin, hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter samt att köra truck.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019