Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Svetsare sökes till uppdrag på Billerudkorsnäs i Kalix och SSAB Luleå.
Xterna Bemanning & Utbildning AB
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren Svetsare eller kanske helt ny i branschen men är redo för en ny utmaning?  Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag .
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker nu en rutinerad svetsare till en av våra kunder i Trelleborg. Arbetet innebär svetsning av industrirör och cisterner till processindustrin där du jobbar efter ritning.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 06-09-2019

Svetsare för kommande uppdrag
Konsultia AB
Om kundföretaget Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag hos våra kunder. Vi kommer kolla igenom ansökningarna, och kalla folk till intervju efter semestern v. 31/32. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning. Om du dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilket uppdrag det gäller. Din profil För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu en svetsare till en av våra kunder i Göteborg. Arbetsuppgifterna består av MIG/MAG/TIG svetsning i rostfritt och svart material. Övrigt verkstadsarbete kan förekomma. Tjänsten kan leda till en anställning på företaget.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker en erfaren svetsare till en av våra kunder utanför Mölndal. Arbetet innebär: mycket enstyckstillverkning efter ritning i alla material. Svetsmetoden som används är MIG/MAG licens i 135/136. Tjocklek 2–3 mm. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu erfaren MIG/MAG svetsare till en av våra kunder i Mölnlycke. Arbetet innebär: tillverkning av grova stålkonstruktioner. Svetsmetoden som används är MIG/MAG och materialet är i svart 6–30 mm tjocklek, Kan förekomma en viss del plåtbearbetning och mekanisk montering. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget. Arbetstid: dagtid. Start omgående efter överenskommelse.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker en erfaren svetsare till en av våra kunder utanför Nossebro. Arbetet innebär svetsning av detaljer till tunga fordonsindustrin, svetsmetoden som används är MIG/TIG svart material i plåt och rör 2 – 20 mm/25 mm. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget. Arbetstider: Dagtid Start: Omgående Din profil Krav: Svetsutbildning. B-körkort.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Just nu söker vi efter en erfaren svetsare till en av våra kunder i Bankeryd. Arbete kommer innebära legosvetsning utifrån ritning, främst i stål, med svetsmetoderna MIG/MAG samt lite TIG. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget. Arbetet är förlagt under dagtid med start omgående. Din profil Vi önskar att du som söker har tidigare erfarenhet av svetsning inom metoderna MIG/MAG samt TIG.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker nu en svetsare för kunds räkning till Markaryds området Arbetet innebär svetsning Mig/Mag i svart material Företaget arbetar med serietillverkning där man svetsar/tillverkar utefter ritningar Arbetstiderna kan vara varierande från dagtid till skiftgång Tillträde snarast Din profil -Utbildad svetsare -Arbetslivserfarenhet som svetsare -Vana att arbeta utefter ritningar -Körkort Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arb
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Hårdlödare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten För vår kunds räkning strax utanför Markaryd söker vi nu en hårdlödare Du kommer att arbeta med lödning och montering Detaljerna som skall lödas ihop består av olika material Viss montering och verkstadsarbete kan förekomma Arbetstiderna är förlagda på dagtid men skiftgång kan förekomma Start omgående eller efter överenskommelse Din profil Du som söker har tidigare arbetat med lödning Du är van att arbeta utefter ritningar Har ett stort tålamod Du är noggrann Körkort krävs då arbetstiderna kan vara varierande Truckkort meriterande Som person vill vi att du är ansvarstagande,
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019