Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Svetsare
Lernia
Om företaget Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid. Arbetsuppgifter Tillverkning inom metallindustrin. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett flöde där varje moment är utav yttersta vikt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

Svetsare/montör Nossebro
Bala Agri AB
Verksamhetsbeskrivning Bala Agri AB är ett verkstadsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för kunder inom lantbruks- och entreprenadsektorn och vi omsätter cirka 50 Mkr. Våra huvudprodukter är traktorkärror/vagnar, vedmaskiner och produkter för djurhållning samt för entreprenadmarknaden. Produkterna säljs genom rikstäckande återförsäljarnät i Norden. Vi förfogar över moderna och ändamålsenliga produktionsresurser i Nossebro och vi har en mycket engagerad och kunnig personal.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Mig/Mag svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Grova stålkonstruktioner från ca 6mm-30mm. Även visst mekaniskt arbete och plåtbearbetning mm. Arbetet avser dagtid. God arbetslivserfarenhet som svetsare i Mig/Mag, svart material. Meriterande med truckkort och heta arbeten , men inget krav. Erfarenhet av grova stålkonstruktioner och av plåtbearbetning. Goda kunskaper i ritningsläsning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

FMV söker svetsare med utökat ansvarsområde i Skövde
FMV
Har du några års erfarenhet som svetsare? Tar du snabba beslut samtidigt som du är kvalitetsmedveten? Har du giltigt svetsarprövningsintyg i metoder som 131/135, 141 samt 111? Då är du svetsaren som vi söker! Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

TIG-Svetsare
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

MIG/MAG-svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett Personalpartner söker för kunds räkning en MIG/MAG-svetsare till Kilafors. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos kund efter en sex månader lång inhyrningsperiod förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Arbetstiderna är dagtid. Företaget är Sveriges största tillverkare av släpvagnar, kärror och lastbilspåbyggnader.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Svetsare/smed till kund i Gävle
Lernia
Vi söker just nu en erfaren svetsare med erfarenhet till vår kund i Gävle. Arbetsuppgifter Tillverkning av legoarbeten inom metallindustrin.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning i Knislinge en svetsare! Arbetet innebär svetsning i mag med rörelektrod där det krävs höga krav på kvalité och finish. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start omgående.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018

JOBBCHANSEN 7 juni - Montica söker svetsare
Montico HR Partner & Kompetensutveckling
JOBBCHANSEN 7 JUNI - Montica söker svetsare Välkommen till Arbetsförmedlingen den 7 juni på Kronobergsgatan 18, i Växjö, huvudingången, drop-in mellan kl. 10:00 -11:30. Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra snabbintervjuer. Kundföretaget Är du en svetsare som har en känsla för nogrannhet? Är du personen som gillar en varierande arbetsdag?
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

TIG-svetsare sökes till expansivt företag i Hillerstorp
Framtiden AB
Har du kunskap eller erfarenhet av TIG-svetsning? Kan du läsa ritningar? Då är detta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter I rollen som svetsare kommer du att arbeta med TIG-svetsning. Oftast arbetar man självständigt, men teamet hjälps åt när det behövs. Arbetsdagen inleds 6.45 med möte i svetsgruppen där man går igenom uppdragen för dagen. En del uppdrag är större och kan ta flera dagar att genomföra, medan andra gånger hinner man med flera uppdrag per dag. Det finns en arbetsledare på plats, och det är även denne som kommer att hålla i introduktionen för dig på arbetsplatsen.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018