Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Industrimekaniker/Svetsare till Lule Mekan AB
Ghost Competence AB
Ghost Competence rekryterar nu två erfarna industrikmekaniker till Lule Mekan AB. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Lule Mekan AB Information om tjänsten Som industrimekaniker på Lule Mekan AB kommer du att jobba med att montera och utföra service på bygghissar samt att montera stråltrappor/räcken till våra kunder i Luleå med omnejd. Lule Mekan AB har en ökad efterfrågan på deras tjänster och rekryterar nu två nya medarbetare till sin anläggning i Luleå. Information om kundföretaget Lule Mekan AB, bygger och monterar ståltrappor/rä
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Jobba som svetsare inom industri i Arvika!
Manpower
Är du en erfaren svetsare som letar efter en ny möjlighet att utveckla dina kunskaper? Har du licens och erfarenhet av MAG-svetsning? Då ska du läsa vidare! Vi har nu ett ledigt jobb som svetsare inom industri i Arvika. Ta chansen och sök redan idag! Vad kommer jag att göra som montör? Vår kund är ett ledande globalt industriföretag inom anläggningsmaskiner. Här kommer du att jobba i rena ljusa industrilokaler på en produktionslina med montering av olika delar av maskinerna. Här jobbar du i nära samarbete med dina kollegor och du bidrar till en god stämning i teamet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Svetsare
Region Övrigt
Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker efter en erfaren och duktig svetsare för kunds räkning i Kumla. Vi vill att du som söker bor i närregionen. Du kommer att arbeta som svetsare med MIG/MAG svetsning i grovt material.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Svetsare
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Ikett söker nu svetsare!
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett personalpartner söker nu en erfaren svetsare till våran kund. Arbetet består av svetsning i MAG och pinne av större detaljer till maskiner, även andra verkstadsarbeten kan förekomma vid behov. Arbetstiden är förlagt till tre skift och stora möjligheter att anställningen gå över till kund.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Svetsare till global tillverkare
Randstad AB
Svetsare till global tillverkare Nu söker vi på Randstad en svetsare till vår kund i Eskilstuna för start i februari! Vi söker dig som kan utföra allmänt förekommande verkstadsarbete liksom har en svetsteknisk bakgrund genom grundutbildning kopplat till svetsning alterantivt arbetslivserfarenhet som anses likvärdig som grundläggande svetsutbildning. Är det du? Då vill vi gärna läsa din ansökan redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Omfattning: Heltid.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Utlandsfödd med Industribakgrund och svetserfarenhet? Ansök nu!
United by Work
United by Work är företaget som tar vara på kompetensen hos utlandsfödda och förmedlar denna ut till den svenska arbetsmarknaden. Har du flyttat hit och har jobbat inom industri, produktion eller verkstad tidigare? Eller har du kanske flyttat hit och är riktigt sugen på att påbörja en karriär inom just verkstad, industri eller produktion? Vi hjälper dig att hitta en arbetsgivare där du kan få bidra och växa som person samt få referenser och erfarenheter. Vi erbjuder arbete inom flera olika spännande områden.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Svetsare Mig/Mag till Säffle!
Industrisupport Värmland AB
Om kunden Vi söker nu för kunds räkning dig som är en duktig svetsare. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba som manuell svetsare, Mig/Mag. i svart, både större och mindre detaljer, även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Arbetstiderna är dagtid. Din profil Vi ser gärna sökande med några års erfarenhet av svets, kunskap i ritningsläsning.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Svetsare
Epab Höglandet AB
Om oss Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en svetsare till en varierad tillverkning där MAG svetsning är vanligaste metoden. Din profil Vi ser att du som söker har minst 3 års erfarenhet av yrket. Vana att svetsa stålkonstruktioner, stora som små. Du är duktig på ritningsläsning och har giltigt heta arbeten.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Industrimedarbetare med svets och verkstadsvana till Ljungby
Empleo Växjö AB
Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi omgående ett flertal genuint duktiga och verkstadsvana personer med bakgrund inom svetsning, byggnadssmide, maskinservice och/eller montering. Tjänsterna innehåller varierande uppgifter inom såväl svetsning, montering, maskinservice, reparationer, underhåll, byggsmide. Du arbetar med både mekanik, hydraulik och viss industriservice samt reparationer och underhåll. Är du rätt person finns goda möjligheter att tjänsten kan komma att bli långsiktig så är du intresserad av en ny utmaning?
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018