Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Svetsare
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker efter en erfaren svetsare för kunds räkning i Oskarshamn. Start: Januari Arbetstid: 2-skift Du kommer att arbeta med MIG/MAG-svetsning i både tunnplåt och grovplåt, svart material. Tillverkning av detaljer till fordons- och verkstadsindustrin. Din profil Krav: Något års arbetslivserfarenhet inom svets, då med MIG/MAG, meriterande med kunskap i TIG-svetsning Meriterande med licenser, men inget krav Ritningsläsning B-Körkort Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten eventuellt kan leda till en anställning på företaget.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 25-01-2019

Svetsare inom konstruktion söder om Helsingborg
Processbemanning AB
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker en erfaren svetsare till en av våra kunder i Alingsås. Arbetet innebär svetsning i tunnplåt 1–10 mm. Svetsmetoden som används är TIG och MIG, inget licenskrav men kommer att få lägga ett svetsprov hos kunden. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Svetsare sökes för uppdrag i Skaraborg
OPG Skaraborg AB
Till våra kunder i Skaraborg söker vi för omgående uppdrag flera svetsare som har erfarenhet av MIG/MAG eller TIG-svetsning och erfarenhet av svetsning i rostfritt material. Uppdraget börjar med en bemanning med stor chans till övertagande hos kunden. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019

Vi söker svetsare till ett familjeföretag
Empleo Växjö AB
För kunds räkning söker vi omgående en driven Svetsare. Som Svetsare hos vår kund kommer du i första hand arbeta med manuell svetsning i plåt och aluminium. Du svetsar ihop olika kundanpassade detaljer med varierande storlek och i både korta och långa serier. Kvalitetskontroller ingår i tjänsten. Vår uppdragsgivare behöver omgående förstärkning på sin svetsavdelning, och uppdraget kommer att inledas med en konsultanställning via Empleo i sex månader därefter finns stora möjligheter till anställning hos kund.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 22-01-2019

Svetsare- med sinne för att skapa
EAB
Som svetsare på EAB har du ett fritt arbete, långt ifrån serie-tillverkande standardlösningar. Vi arbetar istället med variant-konstruktioner utifrån ett eget produktkoncept, där det är kundens krav och önskemål som styr. Från ritning till verklighet Din förmåga att översätta ritning till verklighet är därför en viktig del i vårt arbete med att tillverka kundanpassade lösningar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Svetsare till Tranemo
OnepartnerGroup Borås AB
Har du svetskunskaper och letar efter nya utmaningar? Se hit! Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Vi söker svetsare till vår kund i Nybro
Empleo Växjö AB
Till vår kund i Nybro som är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar söker vi nu en svetsare. Arbetet är varierat och består i att bygga påbyggnadssystem på lastbilar. Varje projekt är unikt och specialbeställt av kunden. I din roll som svetsarekommer du att vara en del av teamet kring projektet. Projekten ni tilldelas tar från en vecka upp till en månad att slutföra. Ni ansvarar från uppstart av projektet till dess lastbilen är ombyggd och en slutbesiktning har gjorts. Ni utgår från färdiga ritningar och följer scheman för att montera systemen som skall på plats.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Vi söker duktiga svetsare
Lernia
Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 23-01-2019

Svetsare Sundsvall
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi en duktig svetsare till vår kund i Sundsvall. Vi ser gärna att du har en svetsutbildning i grunden och meriterande är ett par års erfarenhet av yrket. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Har du erfarenhet av mig/mag, tig? Tveka då inte att söka denna tjänst!
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019