Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Svetsare
Clockwork Bemanning & Rekrytering
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Svetsare / Metallarbetare
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Kunden är en tillverkande industri inom skärande bearbetning, svetsning, kantbockning, lackering och finns i Skillingaryd Arbetsbeskrivning Svetsare med utbildning och flerårig vana i svetsning av rostfria rör med svetsmetod 141 (TIG), svetsmetod 131 (MIG) och svetsmetod 135 (MAG) sökes. Du kommer att börja som inhyrd konsult via Montico, med goda chanser för övergång till kund, alternativt omplacering till något av våra andra kundföretag. Du ingår i ett kompetent team där alla stöttar varandra och sammanhållningen är A och O.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

TIG-svetsare till Harry Holms AB
Industrisupport Värmland AB
Om företaget Harry Holms AB är en ledande tillverkare av rostfria svetsade konstruktioner som används inom sjukvård och industri, exempelvis steriliseringskorgar, tvålhållare, operations- och tandläkarutrustning m.m. Framgångsfaktorer är att kunna leverera produkter med höga krav beträffande svetskvalitet och ytfinhet. Du som gillar TIG-svetsning och som tycker om att vara noggrann har här en arbetsgivare som förmår uppskatta din talang. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med TIG-svetsning och montering av företagets produkter.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Spårsvetsare
Infranord Region Mitt
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Är du en  Spårsvetsare med stort säkerhetstänk som vill vara med och bidra till en hållbar utveckling?
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Svetsare/stålbyggare i Molkom
Industrisupport Värmland AB
Om företaget WeldTec grundades 2008. Utvecklingen har sedan dess gått mot större stålstommar och stålbyggnadsprojekt. Legosvetsning och diverse kundspecifika anläggningar har också fortsatt i samma utsträckning som tidigare. Vi har också stor erfarenhet inom områden som; läggning av TRP-tak, montage av sandwichväggar, HDF-montage, osv. Vi kan idag säga att vi har ett ”brett register” på byggsidan.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Erfaren TIG-svetsare
Wikan Personal
För kunds räkning söker vi nu en duktig och självgående TIG-svetsare i Kalmar. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta självständigt varför det är mycket viktigt att du behärskar TIG svetsning på ett mycket bra sätt. Du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är en erfaren TIG svetsare och hanterar vant rostfritt material. Har du licenser är det mycket meriterande.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Detaljsvetsare
Lernia
Vi letar efter dig som har viljan att utvecklas och växa tillsammans med våra kundföretag! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är manuell svetsning inom detaljarbete - TIG & MIG/MAG. (Licens 111 & 135) För att klara arbetet krävs att du snabbt blir självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom detaljsvetsning. Bakgrund Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är händig, snabb, och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Vi söker svetsare till kund söder om Ljungby
Lernia
Vi letar efter dig som har viljan att utvecklas och växa tillsammans med vårt kundföretag som är ett stabilt och modernt företag. Vi söker nu en detaljsvetsare Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är manuell svetsning inom detaljarbete - TIG & MIG/MAG. (Licens 111 & 135) För att klara arbetet krävs att du snabbt blir självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom manuell svetsning. Bakgrund Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är händig, snabb, och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Vi söker nu svetsare till Markaryd
Lernia
Vi letar efter dig som har viljan att utvecklas och växa tillsammans med våra kundföretag! Vi söker därför nu en svetsare till vår kund i Markaryd. Företaget är beläget i Markaryd och fokuserar på tillverkning av värmepumpar. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är manuell svetsning inom detaljarbete - TIG & MIG/MAG. (Licens 111 & 135) För att klara arbetet krävs att du snabbt blir självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom manuell svets eller detaljsvetsning. Bakgrund Som person är du positiv, strukturerad och noggrann.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Svetsare sökes i Härnösand!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi två stycken svetsare till vår kund i Härnösand med omgående start. Arbetsuppgifterna innebär främst MIG och MAG svetsning. Men har du erfarenhet av TIG och andra svetstekniker så är det mycket meriterande. Arbetsuppgifterna kommer att variera mellan att tillverka och reparera. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019