Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CNC-operatör till Kockums maskin
Adecco Sweden AB
Har du tidigare erfarenhet som CNC-operatör? Är du redo för nya utmaningar? Då ska du söka jobbet på Kockums maskin i Kallinge! Om Kockums Maskin Kockums Maskin AB är en av Skandinaviens ledande tillverkare av bearbetat gjutgods. Kunderna finns framför allt inom fordons- och verkstadsindustrin. Vårt kontor och vår tillverkning finns i Kallinge, mitt i Sveriges trädgård, Blekinge. Vi tar ett totalansvar för hela tillverkningskedjan.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Maskinoperatör till medicintekniskt bolag
Adecco Sweden AB
Adecco söker nu efter en maskinoperatör till företag i Mölndal. Har du tidigare arbetat som maskinoperatör, trivs inom tillverkningsindustrin och gillar att arbeta varierade arbetstider? Då kan vi på Adecco ha tjänsten för dig! Om tjänsten Som maskinoperatör kommer du arbeta med maskinövervakning i renrumsmiljö. Du kommer arbeta vid en eller flera olika maskiner och se till att produktionen flyter på. Övervakning, påfyllning och viss justering av maskiner kommer vara dina främsta arbetsuppgifter, även paketering av färdiga produkter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

CNC-operatör
Lernia
Om företaget Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid. Arbetsuppgifter Arbete som CNC-fleroperatör vid kundens flerop-maskiner - Rigga maskinen - Genomföra korrigera i styrsystemet - Övervaka maskinen - Kontrollmäta Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitet
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

Vi rekryterar en Robotsvetsare till Helge Nyberg AB!
First Personalpartner AB
Är du den drivna personen som vi söker till Helge Nyberg AB i Ulricehamn?: Om kundföretaget Sedan 1958 utvecklar och tillverkar Helge Nyberg AB i Ulricehamn vagnar och lätta eltruckar under namnet Ergobjörn. Som specialister på intern materialhantering förenklar och kostnadseffektiviserar vi lager och logistik för bland annat bil- och tillverkningsindustri, orderplock, e-handel och sjukvård. Vi agerar på en internationell marknad med försäljning i 60 länder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Arborrare
Lernia
Om företaget Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid. Arbetsuppgifter Till vår kund söker vi nu en arborrare med relevant utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arborrning, riggning av maskiner samt ritningsläsning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

Verktyg och trivselansvarig sökes till System 3R
OnePartnerGroup Stockholm AB
Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt? Har du kunskap om skärande bearbetning? Tveka då inte söka denna tjänst redan idag, urval sker löpande! Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Drivna och engagerade industriarbetare
Lernia
Om företaget Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal drivna industriarbetare för kunds räkning. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad med omnejd. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta med olika delar av återvinningsindustrin.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

AGES Unnaryd - Mekaniker
Finnveden Säljkraft AB
AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1100 MSEK. Tillsammans är vi 680 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 350 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer. www.ages.se AGES Casting tillsammans med AGES Machining i Unnaryd växer och rustar för framtiden!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

CNC-operatör med eller utan erfarenhet sökes
Montico HR Partner AB
Kundföretaget För kunds räkning rekryterar vi en CNC-operatör med vassa kunskaper inom CAM programmering. Kundföretaget har varit etablerad i Malmö sedan 1955. Företaget har en lång historia inom bearbetning, tillverkning och avancerad svetsning samt kvalificerat montage av industriella system och produkter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

CNC-operatör för omgående start till Jitech i Tingsryd
Lernia
Nu söker vi dig som har utbildning och god erfarenhet från CNC-bearbetning samt en bred kompetens inom fräsning! Kundföretaget Företaget, som ligger i Tingsryd, är en legotillverkare av produkter i stål, rostfritt och aluminium. De erbjuder både manuell och robotiserad svetsning beroende på typ av produkt och volym. Tjänsterna sträcker sig utöver svetsning även till produktutveckling, ytbehandling och montering.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 19-06-2018