Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinoperatör till Exertis CapTech
PS Partner
Exertis CapTech är en av Nordens största distributörer inom IT, AV, Large Display och Entertainment (spel, film, böcker och leksaker). Detta innebär att vi köper in, lagerhåller och distribuerar varor inom ovan nämnda kategorier. Sedan starten 1996 har vi haft en ökande tillväxt varje år och 2017 nådde vi en omsättning på 2,3 miljarder kronor. Huvudkontor och lager ligger i Göteborg med lokalkontor i Stockholm, Umeå, Helsingborg och Sandefjord i Norge. Företaget har idag fler än 250 anställda. Vi är en fokuserad distributör med stort engagemang.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Kantpressoperatör
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Vi söker nu en erfaren kantpressoperatör för uthyrning till en av våra kunder i Olofströmsområdet. Efter uppdragstidens slut finns det goda chanser till anställning direkt hos kund. Arbetsbeskrivning Arbetet består till största del av kantpressning och bockning av plåt där du kommer att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Kund kör ofta mindre serier med stor variation på artiklar vilket innebär en del för- och efterarbete vid maskinen, så som ställning och efterkontroll. Tunga lyft försöker arbetas bort, men kan trots det förekomma.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Mekaniker, Umeå
Region Västerbotten, Fastighet
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

CNC-operatör / Tekniker
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söiker en erfaren CNC-operatör svarv / fler-op till en av våra kunder i Solna. Vår kund morderniserar just nu verkstaden inom skärande bearbetning och behöver en erfaren operatör med programmeringsvana till detta tillsammans med att optimera körningen i övriga styrda maskiner.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

CNC-operatör till Wenmec!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag. De tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Kunderna finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, skogsindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Deras produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Avesta. Arbetet innebär körning av 2 och 3-axliga Cnc svarvar med Fanuc styrsystem. Denna tjänst kan eventuellt övergå i en fast anställning på företaget. Arbetstid: Dagtid Start: Omgående för rätt person. Din profil Krav: Programmeringskunskaper i Fanuc Styrsystem -Ritningsläsning. Du som söker är bosatt i närregionen. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Nu söker vi maskinoperatörer till kund i Bankeryd
Adecco Sweden AB
Är du intresserad av teknik och har erfarenhet av att arbeta med maskiner? Vi söker just nu duktiga maskinoperatörer för tillsättning hos en av våra kunder i Bankeryd! Har du vad som krävs? Om tjänsten I din roll som maskinoperatör är du ansvarig för att din maskin fungerar och bidrar till den planerade produktionen. Vid eventuella störningar eller fel på maskinen är det ditt ansvar som maskinoperatör att åtgärda störningarna så att produktionen kan flyta på som planerat.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

CNC-operatörer till spännande industrikoncern
Lernia
Om företaget Nu söker vi duktiga och drivna CNC-operatörer till vår kund strax utanför Malmö. Vår kund är en spännande, internationell industrikoncern som just nu befinner sig i en expansiv fas. Ta chansen att vara med på deras resa! Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en modern industrimiljö. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

CNC-operatörer sökes!
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till en av våra kunder söker vi nu cnc-operatörer. Arbetsbeskrivning Här består arbetet av skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner. Arbetet innefattar viss programmering, kompensering, kontrollmätning samt daglig tillsyn av maskinerna och din arbetsplats ingår i arbetsuppgifterna. Din profil Du som söker har en verkstadsteknisk utbildning och helst arbetslivserfarenhet i yrket.Du har goda kunskaper i mätteknik och behärskar ritningsläsning.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Verkstadsmekaniker till Cold Cut Systems i Kungsbacka
Lernia
Är du en duktig mekaniker som söker ny utmaning i en spännande och expansiv bransch? Tveka då inte på att söka tjänsten! Om företaget Nu söker vi en verkstadsmekaniker till Cold Cut Systems, beläget i Kungsbacka. Då Cold Cut Systems är i en expansiv fas finns det stora möjligheter för rätt person att vara delaktig i utvecklingsprojekt med mera. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en flexibel roll med mycket eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019