Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinoperatörer
Motala Verkstad Group AB
Motala Verkstad Group (”MVG”) är en koncern inom verkstadsindustrin med fokusering mot tillverkning och service av produkter som kräver tung kvalificerad maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG består av moderbolaget Motala Verkstad Group och dotterbolagen tillika produktionsenheterna Motala Verkstad i Motala, Blue Future Gustavsvik, Höje och Norra Verken i Kristinehamn samt Sjölanders Mekaniska i Västerås. Tillväxt sker både organiskt och genom förvärv.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Däckmontör Börjessons Gummiverkstad
Adecco Sweden AB
Som Däckmontör på Börjessons Gummiverkstad ingår du i teamet i däckverkstaden. Du kommer att arbeta med kundfokus tillsammans med dina kollegor för att se till att hjulskiftningen går så smidigt som möjligt. Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av att ta emot arbetsorder, ta fram hjul för skiftning, skifta , balansera och tvätta hjul, samt uppmärkning av sommardäck vid förvaring.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Just nu söker vi en CNC-operatör till vår kund i Landskrona Som CNC-operatör ska du kunna sköta/köra en CNC fräs, rigga, justera kontrollmäta. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag - fredag. Starttiden är snarast eller enligt överenskommelse.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Verkstadsarbetare inom bearbetning till Sahlins i Holsljunga!
Framtiden i Sverige AB
Är du praktiskt lagd och vill jobba inom verkstad? BRA, då har vi tjänsten för dig. Vi söker nu åt kunds räkning en person som vill jobba med bearbetning inom verkstad. Dina arbetsuppgifter Som bearbetare kommer du främst arbeta inom verkstaden. Du kommer jobba nära erfarna kollegor som kommer kunna bistå med handledning och stöttning. Din roll innefattar att utifrån ritningar utföra arbetsmoment som kapning, borrning, fräsning, svarvning och bockning av råmaterial. Det är viktigt att du finner detta intressant, för att på sikt utvecklas och bli självständig i ditt arbete.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019

Enerco Mechpart söker CNC-operatör med inriktning fräs i Horndal
Enerco Group AB
Enerco är idag ca 400 anställda inom teknik och underhållsnära tjänster. Vi är en bred industripartner för svensk basindustri. Vi verkar inom bland annat: Stål-, papper & massa-, process-, energi-, läkemedel- och fordonsindustrin.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Maskinoperatör till Staffanstorp
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Till ett företag inom betongbranschen söker vi nu en maskinoperatör som ska drifta och sköta företagets markstensmaskiner. Som maskinoperatör på företaget kommer du att ställa om maskinen utefter olika ordar och köra maskinen enligt rätt kvantitet och kvalitet. Du kontrollerar det färdigställda materialet och säkerställer att det lever upp till önskad kvalitet. Personliga egenskaper Vi tror att du som söker tjänsten har arbetat inom industrin tidigare, gärna med något tekniskt. Du har tidigare driftat maskiner och arbetat inom ett producerande företag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Maskinoperatör sökes till kund med start omgående!
TopWork Sverige AB
TopWork grundades 2013 och är idag ett etablerat företag inom personaluthyrning och rekrytering. Vi arbetar med uppdrag över hela Sverige med utgångspunkt från våra kontor i Växjö, Kalmar och Stockholm. Vi är experter på industri, lager, logistik, administration och försäljning. TopWork är väldigt stolta över vårt samarbete med Zetterbergs Industri AB. På Zetterbergs blir du välkomnad i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och en spännande utveckling som går framåt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Uniflex söker CNC-operatörer!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker omgående duktiga och engagerade personer för uppdrag som maskinoperatör! Du ska ha CNC-utbildning och arbetslivserfarenhet av CNC-bearbetning inriktat mot fräsning, svarvning eller pressning inom produktion. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av råämnen. Med hjälp av maskinen tillverkas detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Servicetekniker Entreprenad till Söderberg & Haak
Poolia Sverige AB
Poolia söker för rekrytering till Söderberg & Haak i Veddige en Servicetekniker Entreprenadmaskiner. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar. I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Servicetekniker till internationella USNR i Söderhamn
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019