Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Operatörer till AstraZeneca
Adecco Sweden AB
På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag. AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel – Sweden Operations.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Montico söker personal via JOBBCHANSEN 13 december
Montico HR Partner AB
JOBBCHANSEN 13 december - MONTICO Välkommen att träffa Montico på Arbetsförmedlingen i Eskilstuna, Kungsgatan 13, torsdagen den 13 decemberklockan 13:00-15:00 i kundmottagningen. Vi får då möjlighet att träffa dig och du får möjlighet att träffa oss.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-12-2018

Verkstadstekniker
J.A Truck AB
JA TRUCK AB söker Verkstadstekniker med placering i Löddeköpinge. Vi erbjuder dig ett självständigt, fritt och omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Verkstadstekniker hos oss kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller. Dina huvudsakliga ansvarsområden: . Service- och reparationsarbeten på truckar . Säkerställa att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundens förväntningar .
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

CNC-Operatör
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker nu en CNC-Operatör till vår kund i Värnamo. Du kommer att få arbeta med längdsvarvning och-/eller CNC-svarvning. I CNC-avdelningen finns främst Mazak-maskiner. Har man inte erfarenhet av längsvarvning sedan tidigare kan man få upplärning på detta. Det krävs att du som söker har någon form utav erfarenhet av maskinbearbetning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Vi söker en tekniskt intresserad maskinoperatör, dagtid
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu en medarbetare till automatpressarn hos vår kund i Hesta. Företaget arbetar med tillverkning av fästverktyg som häftapparater, spikpistoler, limpistoler och liknande. Du arbetar i automatpresslokalerna som har högt i tak och omfattas av tiotalet maskiner. Du jobbar tillsammans med flera härlig och glada medarbetare och tillsammans skapar ni en härlig arbetmiljö. Som pressoperatör är dina arbetsuppgifter att sköta både enklare maskinella problem och sitta vid olika automatpressar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Maskinoperatör med glatt sinne till välskött företag
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Till vår kund i Nissafors söker vi 2 duktiga maskinoperatörer. Du blir anställd av företaget direkt och vi på Uniflex sköter urval och intervjuer. Företaget är en av de största förpackningstillverkarna i Skandinavien, med en bred produktportfölj av pappersmaterial. Företaget arbetar med innovativa och miljövänliga förpackningslösningar som passar perfekt för både livsmedelsindustrin och butiker. De levererar produkter till stora aktörer i hela Europa. På enheten finns ett 50-tal medarbetare och många har en lång och gedigen erfarenhet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Maskinställare - Lund
Processbemanning AB
. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

CNC-Operatör
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker efter CNC-operatör för kunds räkning i Örebro. Du kommer att arbeta med svarvning eller fräsning beroende på vad du är duktigast på. Företaget arbetar med maskinerna Mazak och Okuma. Du kommer att ställa, rigga, byte av verktyg, mätning m.m. Tillverkning av detaljer till entreprenadindustrin.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

CNC-operatör till PTAB
Rätt Bemanning & Rekrytering
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en CNC-operatör för direktrekrytering till PTAB. Har du redan ett jobb idag men söker en större utmaning med eget ansvar och ett omväxlande arbete med inriktning på svarv. Erfarenhet av y-axel och drivna verktyg är ett plus. Du ska vilja utvecklas och vara till hjälp för produktionsteknik/beredare till en bra produktion. Din profil Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbetet som CNC-operatör. Du kan programmera och verktygskompensera svarvade detaljer i Fanuc styrsystem. Ritningsläsning och kontrollmätning skall du behärska obehindrat.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Kantpressare, snabb tillsättning!
Q i Linköping AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 18-01-2019