Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker till kommande behov hos Adecco
Adecco Sweden AB
Är du en person som har intresse för teknik och elektronik? Är du händig och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet? Då kan tjänsten som servicetekniker vara något för dig! Om tjänsten Nu söker vi servicetekniker till våra framtida och befintliga kunder där du har kunskap inom områden som: mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Din arbetsdag som servicetekniker kan variera beroende på arbetsplats och uppdrag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

CNC-Operatör
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vårt kontor i Blekinge ligger i Karlskrona. Vi kan personal. Vi söker nu till vår kund Kockums Maskin i Kallinge en CNC-operatör. Om Företaget Kockums Maskin AB är en av Skandinaviens ledande tillverkare av bearbetat gjutgods.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Uniflex söker verktygsmaskinoperatör till Kungsör
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker just nu för kunds räkning en operatör till manuella långhålsborrmaskiner. Kunden arbetar med bearbetning genom borrning, svarvning och fräsning. Du kommer arbeta i en verkstad och av vikt är att du självständigt kan ställa maskiner. Arbetet är omväxlande då tillverkningsstorlekarna är relativt små. Du får utbildning på plats i kunds maskiner. Vi ser att du har erfarenhet av: - Skärande bearbetning - Svarvning - Fräsning - Borrning - Verkstadsarbete - Ritningsläsning Personliga egenskaper Du har ett brinnande intresse för att arbeta med teknik.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

CNC Operatör med erfarenhet
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1500 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Mättekniker till Saab
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

NC-fräsare rekryteras till Federal Mogul
Lernia
Om Företaget Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda. Vi söker nu en NC-fräsare till vår tillverkningsenhet i Mölnlycke. Du kommer att arbeta i ett processteam på ca 10 personer och vara en del av vår produktion. Federal Mogul är världsledande inom sin bransch med en extremt stark marknadsposition.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Maskinoperatör med teknisk bakgrund till Västeråsföretag
Ropus Nordic AB
OM TJÄNSTEN: Vi söker nu för en av våra kunder i Västerås en Maskinoperatör. Denna tjänst innebär omställning och laddning av en maskin som tillverkar kablar av olika typer. Det är mycket viktigt att du är duktig på att planera ditt arbete och har en god förmåga att prioritera. God maskinkunskap är en förutsättning då du även behöver kunna åtgärda enklare driftfel omgående. Andra arbetsuppgifter innebär truckkörning då kablarna ligger på pallar. Du ska även kunna vara behjälplig med andra arbetsuppgifter på avdelningen vilket ger ett omväxlande arbete, t.ex.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-09-2018

CNC-fräsare sökes!
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning i Södra Sanby en CNC-fräsare! Som CNC-operatör kommer du programmera i Heidenhain. Vidare kommer du köra mindre detaljer och arbetar främst med kortare serier/styckbitar upp till 100 bitar. Du kommer sköta maskinen och även arbeta med nya program i samband med tillverkning av nya detaljer. Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse. Du kommer börja vara anställd via Ikett de första sex månaderna, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Erfarna NC-operatörer sökes til GKN
Tranpenad Bemanning i Trestad AB
Om oss Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018

Nc operatörer till GKN Aerospace i Trollhättan sökes
Tranpenad Bemanning i Trestad AB
Om oss Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018