Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CNC-operatörer till Federal Mogul
Lernia
Om Företaget Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda. Vi söker nu drivna CNC-operatörer till vår tillverkningsenhet i Mölnlycke. Du kommer att arbeta i ett processteam på ca 10 personer och vara en del av vår produktion.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Snells Entreprenad AB
SVETSARE/VERKSTADSPERSONAL Du kan vara erfaren eller i början av din yrkesbana, viktigast är att du känner stort engagemang och vilja att utvecklas med oss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

TopWork rekryterar truckförare och montörer
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vår kund finns i Markaryd och äär en välkänd aktör inom metallindustrin. För omgående start söker kunden ett antal truckförare och montörer. Dina arbetsuppgifter Som montör arbetar du tätt tillsammans med ordinarie personal och monterar de produkter som tillverkas i fabriken.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Produktionsmedarbetare vid behov till Orthex i Tingsryd
Adecco Sweden AB
Är du flexibel och letar efter ett extrajobb? Besitter du god arbetsmoral, är produktiv och gillar samarbete? Då finns arbete för dig som vill jobba i tillverkningsindustrin! Om jobbet Som konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri och logistik. Just nu har vi deltidsuppdrag hos Orthex i Tingsryd. Antalet arbetstimmar varierar veckovis. Uppdragen uppkommer ofta med kort varsel, vilket kräver att du har flexibelt schema.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Maskinoperatör till industribolag
Randstad AB
Maskinoperatör till industribolag Nu söker vi maskinoperatör till storkund inom industrin i Eskilstuna! Har du truckkort A och B liksom körkort och tillgång till bil? Då kan det vara dig vi söker! Här får du arbeta brett som maskinoperatör och uppdraget startar i februari / mars. Låter det som något för dig? Välkommen in med din ansökan – redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Omfattning: Heltid, 5 skift.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Erfaren CNC-operatör till industri utanför Helsingborg
Adecco Sweden AB
Uppskattar du kvalitet och snygga detaljer i metallprodukter? Har du erfarenheter av CNC-teknik och är en god lagspelare? Då är den här tjänsten något för dig! Om jobbet Vår kund är en leverantör som på en rad olika sätt beskär och hanterar metallprodukter. Med en internationell kundbas har de gjort sig kända för att leverera produkter av absolut världsklass. Här fokuserar man på såväl kvalitet som en snygg slutprodukt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att rigga och köra maskiner självständigt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Sommarjobb på Orkla i Filipstad
Adecco Sweden AB
Vill du ha sommarjobb? Är du intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin? Då kan detta vara arbetet för dig! Nu söker vi personal till Orkla Confectionery & Snacks i Filipstad! Om tjänsten På Orkla Confectionery & Snacks kommer du att vara en del av företagets produktionsverksamhet. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Produktionsmedarbetare med erfarenhet av ritningsläsning
Lernia
Är du en teknikintresserad person, med en stor vilja att utvecklas i din yrkesroll? Har du tidigare arbetat inom industri trivts i den miljön? Då har vi det rätta uppdraget för dig! Om företaget Stena Components erbjuder tillverkning av kvalificerade stålkomponenter till svensk och nordisk industri. Detta görs genom skärning och vidareförädling av högkvalitativ plåt i egna anläggningar. Företaget levererar i alla faser från ämne till produkt och har hela processen från ritningar, avancerad bearbetning och efterbehandling med fokus på flexibilitet, kompetens och kapacitet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

CNC-opertör till företag i Landskrona
Palm & Partners Bemanning AB
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

CNC Operatör med erfarenhet
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1500 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018