Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Industripersonal
Bahusia Personalförmedling AB
Om Bahusia: Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på www.bahusia.se Om tjänsten: Du kommer huvudsakligen arbeta med montering och logistikarbete inom tillverkande företag i Vänersborg. Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är förlagda på tre skift. Vi ser gärna att man kan starta omgående. Din bakgrund: Du som söker har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med händerna.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Vi söker däckmontörer till Solna
Arena Personal Logistik AB
Om tjänsten Vår kund behöver förstärka upp med däckmontörer inför vårsäsongen. Vår kund är stor inom fordonsbranschen och har sin verkstad i Solna där du kommer att få arbeta. Att arbeta som däckmontör innebär att du kommer att få skifta från vinter- till sommardäck på personbilar. Arbetet är väldigt fysiskt tungt och kräver att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Uppdraget kommer starta 18 mars och pågå i ungefär 2 månader.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Montörer till läkemedelsindustrin
Konsultia AB
Om kundföretaget Vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare söker nu montörer till deras produktion i Umeå. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba med montering av små och lätta enheter samt testning och kalibrering för att möta produkternas kvalitetskrav. I produktionen gäller hårda hygienkrav. Din profil Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Vill du jobba som DÄCKSKIFTARE, sök nu!
Q Bemanning & Rekrytering AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-04-2019

Däckbytare
Effektiv Varberg
Har du ett intresse av bilar, är händig och gillar att meka? Gillar du lagarbete, att hugga i och serva kunder? Då kan vi ha tjänsten just för Dig! Om vår kund Vår kund finns i Varberg och är specialister på däck. Hos vår kund byter man däck och har chans att förvara sina sommar-, och vinterdäck. Dina arbetsuppgifter Till den kommande vårsäsongen söker vi däckskiftare med placering ute hos vår kund i Varberg.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2019

Montagearbetare inom rör- och maskininstallation sökes!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker för kunds räkning efter montagearbetare.    Kundföretaget: Företaget är beläget i Jordbro, strax söder om Stockholm och har den senaste teknologin för bl.a. bearbetning och tillverkning av kundspecifika produkter och detaljer i material som rostfritt, stål och plaster.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Däckmontörer till Däckia!
Professionals Nord Rekrytering AB
Vill du ha ett aktivt arbete där du får leverera service i världsklass där kunden alltid är i centrum? Vill du arbeta i ett härligt team med familjär stämning? Då är Däckia rätt arbetsplats för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Däckias räkning Däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Däckia. Däckia närmar sig högsäsong för däckbyte och behöver därför utöka sin personalstyrka under denna period.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Montörer till expansivt företag i Rosersberg
Region Stockholm
Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet eller har ett stort intresse av montering? Vill du arbeta i ett företag som befinner sig i en stark tillväxtfas? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som montör för Steelwrist. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en montör som letar efter ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten som montör innebär att du arbetar i olika produktionsteam med mekanik och hydrualikmontering av olika produkter, vanligtvis tiltrotatorer och snabbfästen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vianor i Falun söker medarbetare under däcksäsong!
VIANOR AB
Vi söker nu flera säsongsarbetare till däcksäsongen. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Däckmontör - Karlskrona - Öppen för rullande arbetsuppgifter?
Consultify
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlings- bemannings- och entreprenadföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar! Om företaget Ett företag med
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019