Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
JOBBCHANSEN /flera yrken presenteras
Arbetsförmedlingen
Fredagen den 26 oktober kl. 10.00 på Arbetsförmedlingen, lokal Graniten Barnarpsgatan 40, Jönköping. OBS! Presentation av tjänsterna börjar kl. 10.00, ta tillfället i akt, var på plats och lyssna på arbetsgivarna då. Jobbchansen - det enkla sättet att få direktkontakt med arbetsgivare! Konceptet är enkelt: Arbetsgivaren presenterar sig själv och sitt uppdrag.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Händiga montörer till industriföretag i Växjö
Inpeople Sverige AB
Om oss Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Dina arbetsuppgifter Nu finns chansen att bli en viktig del i teamet hos ett av Växjös absolut trevligaste industriföretag.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Engagerade medarbetare till produktion nära Vetlanda
Aktiebolaget Söder & Co Vetlanda
Om oss Söder & Co. är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om företaget Får vår bemanningsverksamhet söker vi nu industripersonal till våra kunder.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Kvalificerad montör
Wikan Personal
Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Steelwrist söker montörer till Rosersberg i Stockholm!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vill du jobba i nya fräscha lokaler i Rosersberg, i ett expansivt företag med häftiga produkter och i ett härligt gäng. Då är detta jobbet för dig! Du blir anställd hos Uniflex och uthyrd till Steelwrist, men det finns goda möjligheter att få anställning direkt hos Steelwrist efter en tids inhyrning. Nu söker vi två montörer omgående till vår kund Steelwrist i Rosersberg. Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotorer och snabbfästen i världen.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Vi söker nu en Truckmontör till Helge Nyberg AB!
First Personalpartner AB
Välkommen till ett företag med framtidstro och utveckling!: Om företaget Sedan 1958 utvecklar och tillverkar Helge Nyberg AB i Ulricehamn vagnar och lätta el-truckar under namnet Ergobjörn. Som specialister på intern materialhantering förenklar och kostnadseffektiviserar de lager och logistik för bland annat bil- och tillverkningsindustri, orderplock, e-handel och sjukvård. Helge Nyberg levererar produkter till över 60 länder och Europa är deras huvudmarknad.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Montör
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Händiga medarbetare sökes till kund för snabb uppstart!
Palm & Partners Bemanning AB
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Randstad söker studenter som vill jobba extra
Randstad AB
Randstad söker studenter som vill jobba extra Randstad i Halland behöver nu utöka sin studentpool i Falkenberg! Är du studerande och söker arbete parallellt med dina studier? Vill du ha mer pengar att leva på? Önskar du dig en flexibel anställning som passar ett varierande skolschema? Är du konsultmannamässig, social och driven? Då är ett extrajobb via Randstad rätt för dig. Vi har idag flertalet studenter som vid sidan av sina studier arbetar extra inom bland annat industri, produktion och lager på spännande uppdrag hos våra kunder.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Däckskiftare till Linköping sökes!
Framtiden AB
Är du bilintresserad, social och söker mer arbetserfarenhet? Sök då denna tjänst redan idag, urval sker löpande. Dina arbetsuppgifter Som däckskiftare hos vår kund i Linköping kommer du att arbeta med att skifta däck på fordon. Du tar hand om den dagliga rutinen även kring skötsel av däcken, vilket innebär tvätt och rengöring av fälgar och däck. Hos vår kund arbetar man tillsammans 2 och 2 för att däckskiftet ska gå så smidigt som möjligt, en hämtar däcken medan den andra skruvar loss de gamla.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018