Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Däckmontör sökes
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Arenapersonal söker nu duktiga däckmontörer till vår kund i Vårby. Som däckmontör är det viktigt att du har förmågan att samarbeta med andra, vi ser även att du tycker om att jobba fysiskt. Vår kund arbetar nära sina kunder. De åker ut med sin ”flyttbara” däckverkstad till åkerierna och skiftar samt underhåller åkeriernas däck på plats. Tjänsten är heltid, mestadels under dagtid men övertid kan förekomma. Måndag-fredag 07-16 Uppdraget startar i början av september och kommer pågå fram till sista december.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Montör i Rosersberg
Randstad AB
Montör i Rosersberg Motiveras du av att arbeta med avancerad montering med ansvar att behålla god kvalitet och resultat? Värdesätter du dessutom att få arbeta i en trivsam och fräsch lokal? Då kan du vara den montör som Steelwrist vill utöka deras team med. Om företaget Företaget Steelwrist är världens snabbast växande företag inom tillverkning av tiltrotatorer och snabbfästen. Utöver arbetar de med tillbehör, redskap och försäljning. Uppdragsgivare: Randstad Ort: Rosersberg Omfattning: Heltid.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Vi söker tekniska montörer!
OnepartnerGroup Jönköping AB
Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Montörer sökes
Lernia
Är du flink i fingrarna och tycker om att jobba i högt tempo? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu duktiga montörer. Om företaget Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom bemanning, utbildning och omställning. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Plåtmontör med bred erfarenhet sökes.
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till vår kund- Lockmora Smide, söker vi nu en ny medarbetare. Företaget arbetar inom olika områden- broreparationer, tillverkning av smidesarbeten som grindar och räcken, tillverkning och montering av hallar och tillverkning av flak är några delar av verksamheten. Arbetsbeskrivning Som montör på Lockmora kommer du att ha varierande uppdrag och få vara med på de olika projekt som företaget jobbar med. Arbetet sker både på plats i verkstaden och ute på montage.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Däckakuten i Gävle AB
Deltidstjänst/Timanställning! Vi behöver nu utöka med en till person som kan jobba deltid med möjlighet till en tillsvidareanställning. Vi är en däckverkstad som sysslar med det mesta inom däck på både personbil, lätt lastbil och smådäck. Även enklare bilservice & reparationer samt däckhotell. Vi är specialiserade på att ta jourjobb och har även mobil däckverkstad. Vårt lager är förmodligen det bredaste i mellansverige, om inte hela Sverige. Vi har i dagsläget 220 olika dimensioner hemma på lager i Gävle. Detta har vi för att kunna hjälpa så många som möjligt som får problem efter vägen.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist :

Montör Bengtssons Mekaniska AB
K. BENGTSSONS MEKANISKA AKTIEBOLAG
Är du en driven, ansvarsfull och noggrann person som söker nya utmaningar? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som montör hos Bengtssons Mekaniska.  Orderingången är hög och vi har på Bengtsson vunnit en större upphandling i Norge. Vi behöver därför utöka vårt produktionsteam med fler montörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning - heltid, dagtid. Tillträde snarast eller enligt ök. Om Bengtssons Mekaniska AB Bengtssons är ett familjeföretag som under över 50 år förädlat idéer till färdiga kvalitetsprodukter i småländska Forserum.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Nu söker vi två Operatörer till kundföretag i Ulricehamn!
First Personalpartner AB
Kan du vara en av de Operatörer som vi söker? Se hit!: Arbetsuppgifter Arbetet sker i relativt högt tempo, vilket gör att du som Operatör har ett varierande arbete med konstant sysselsättning. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att rigga material och byta vävrullar i maskinerna samt köra truck för att hämta och lämna material. Det kan även komma att ingå körning av travers i dina arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt till 12-timmarspass vilket innebär att du kommer att arbeta 3 dagar i veckan.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Montörer till Bygging-Uddemann
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Montörer för kommande uppdrag
Konsultia AB
Om kundföretaget Vi söker nu montörer för kommande uppdrag hos våra kunder. Så känner du dig redo att testa på någonting nytt, eller tror att detta skulle kunna vara något för dig? Tveka då inte att söka jobbet via vår hemsida www.konsultia.se Vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju efter semestern v.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019