Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Montör med tekniskt intresse- är du redo för din nästa utmaning?
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Om företaget Vårt kundföretag utvecklar beslag och spanjoletter med tillbehör till främst fönster- och dörrindustrin. Företagets framgång bygger på ledorden produktutveckling och innovationskraft.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 22-12-2018

Lösningsorienterade och drivna montagearbetare sökes!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker för kunds räkning efter montagearbetare.    Kundföretaget: Företaget är beläget i Jordbro, strax söder om Stockholm och har den senaste teknologin för bl.a. bearbetning och tillverkning av kundspecifika produkter och detaljer i material som rostfritt, stål och plaster.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 22-12-2018

Produktion- & montörsarbetare sökes!
Logent AB
Är du en noggrann och effektiv person som vill arbeta med glas- och aluminium partier? Då kan denna tjänst vara rätt för dig! Om tjänsten Som produktion- och montörsarbetare arbetar du med tillverkning och montering av glaspartier i olika former. Arbetet utförs i verkstadsmiljö och arbetstiderna är förlagda på vardagar. Tillsammans med dina arbetskollegor ansvarar ni för att säkerställa hög kvalitet och är en del av det dagliga flödet i verksamheten. Anställningen är ett konsultuppdrag och sträcker sig mellan 3-6 månader.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Allmän industriarbetare
Sportive People
Vi söker ständigt efter erfarna och engagerade medarbetare. Har du bred industrierfarenhet samt har möjlighet att arbeta skift, kan det vara dig vi letar efter.Våra kunder är belägna i Eskilstuna med omnejd. Din profil: Vi söker dig som är händig och har erfarenhet av att arbeta inom industri, tillverkning eller inom den tyngre industrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industri och/eller att arbeta som maskinoperatör och/eller montör.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Montörer
Wikan Personal
Vi söker nu montörer till ett tillverkningsföretag på Österlen. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att montera olika typer av ventilationsdetaljer.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Montörer till IV produkt
Lernia
Då IV Produkt går spikrakt uppåt och växer så det knakar så behöver de omgående förstärkning av drivna montörer som kan behålla skärpan i ett högt tempo. Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt! För rätt person är detta ett långsiktigt uppdrag med tillsvidareanställning. Arbetsuppgifterna är montering av kylaggregat samt värmepumpar efter ritning med hjälp av tryckluftsverktyg för borrning och skruvdragning.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Montör
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Anpassare - elrullstolar
Permobil
Permobil är en ledande global leverantör av elektriska och manuella rullstolar samt sittdynor, med starkt fokus på att förbättra livskvaliteten för användarna. Företagets starka portfölj av varumärken, konkurrenskraftiga produkter, innovationsförmåga och ledande marknadsposition bygger en stark grund för att fortsätta växa, både på existerande och nya marknader. Våra produkter är tillgängliga i 70 länder på fyra kontinenter. Vår omsättning är över 3 mdkr och vi har ca 1600 medarbetare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 17-01-2019

Montörer till Wica Cold i Vislanda
Lernia
Om företaget Nu söker vi medarbetare till Wica Cold i Vislanda. Wica Cold förser den nordiska och baltiska marknaden med kyl- och frysmöbler till livsmedelsbutiker. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter till personlig utveckling. När du kliver in där möts du av ljusa lokaler och ett trevligt bemötande. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans bidrar till att skapa högklassiga produkter. Arbetsuppgifter Vi söker en snabblärd och driven person som trivs inom industrin. Du kommer att jobba med montering av kyldiskar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Vill du arbeta som montör i Stockholm?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som Montör i Stockholm med omnejd, dina arbetsuppgifter blir bland annat att montera och bygga biltvättar. Du kommer att bygga utetvättar och montera allting invändigt, service förekommer samt att säkerhetsställa funktionen ute på biltvättarna. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett härligt team där du får möjligheten att vara med och påverka. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har hög initiativförmåga samt ett brinnande engagemang för ditt arbete.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019