Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Café- och konferensvärdinna, deltid, Stockholm
Sodexo AB
Vi söker en ny servicemedarbetare till vårt café med konferensservice. Tjänsten är på vår kunds fina huvudkontor i Marieberg i Stockholm. Du som söker tjänsten har en hög känsla för service och korrekt beteende gentemot kund. Du gillar varierade uppgifter och är både praktiskt och administrativt lagd.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Receptionist/växeltelefonist, Nacka
Sodexo AB
Sodexo ansvarar för reception, växel, konferenseservice, vaktmästeri, post, gods, lokalvård, säkerhet, SBA m.m. på ett nytt kontrakt som startar 1-maj. Vi söker nu en medarbetare till detta uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att vara kundens ansikte utåt och arbeta i ett team som bemannar reception, växel, konferensservice och kontorsservice. Din bakgrund bör vara inom reception och service. Vi arbetar flexibelt och arbetsuppgifterna är varierande.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Fastighetsskötare/Vaktmästare
Sodexo AB
Sodexo ansvarar för reception, konferensservice, växel, väktmästeri, post, gods, lokalvård, säkerhet, SBA m.m. på ett nytt kontrakt som startar 1-maj.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Medarbetare till KFC på KFC
KFC
KFC rekryterar: Medarbetare till KFC KFC är en av världens största restaurangkedjor inom kycklingsegmentet med över 18000 restauranger i 115 länder världen över. Förutom den berömda Original Recipe® friterad kyckling säljs också grillad kyckling, kyckling burgare, wraps och sallader på KFC:srestauranger. Nordic Service Partners Holding AB (NSP) grundades 2004 och är idag ett av Sveriges största restaurangföretag med inriktning på snabbservicerestauranger. NSP:s verksamhet omsätter cirka 1 miljard kronor och omfattar 63 Burger King-restauranger i Sverige och Danmark.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Sveriges bästa arbetsplats söker TM-säljare
Key Solutions
Vi söker just nu dig som framgångsrikt arbetar eller tidigare har arbetat med försäljning via telefon och som vill vara med på vår resa att förändra TM-branschen på en av Europas bästa arbetsplatser! OM KEY SOLUTIONS Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 02-03-2019

Mcdonalds Årsta söker duktiga medarbetare!
McDonald’s Sverige
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-05-2019

Säljare/heltid - Möjlighet till 60.000kr/mån - Ansök idag utan CV
Workency
Om företaget Workency söker för en kunds räkning en driven, positiv och målfokuseradsäljare. Genom att du besöker våra företagskunder på deras hemmaplan så får du en personlig kontakt och ett väldigt naturligt sätt att sälja in tjänsten. Du kommer ingå i ett team med drivna och ambitiösa kollegor som gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Hos oss får du en gedigen utbildning om tjänsten och säljteknik.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Vi söker LAGERMEDARBETARE
Workency
Vi sökerdig som är noggrann, effektiv och håller ordning och reda. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns.Är du en person med hög servicekänsla som bidrar med härlig energi och trivs i en fysisk och tempofylld miljö?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Redovisningsekonom
Air LEAP
Har du goda kunskaper inom bokföring och redovisning? Vill du till en spännande arbetsplats med snabba beslutsvägar och stora utmaningar. Då kan vi ha tjänsten för dig.  Dina arbetsuppgifter I rollen som redovisningsekonom hos oss arbetar du brett med bokföring, & redovisning. Kund och leverantörsreskontra, månads och årsbokslut, moms & skattedeklarationer, löpande redovisning, budget och resultatuppföljning samt övriga förekommande uppgifter inom en ekonomiavdelning.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Säljare / Glädjespridare – 30 000 kr/mån inom 6 mån + provision + tjänst...
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 75 säljande superstjärnor där ni säljer Mobila lösningar till befintliga privatkunder i Vallentuna med omnejd. OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 02-03-2019