Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Investigation Engineer
Dinkel & Friends
Envirotainer är världsledande inom aktiva temperatur-kontrollerade flygtransporter av läkemedel.Vi utvecklar och producerar aktiva containrar som våra kunder leasar för att transportera läkemedel över hela världen. Vi har mer än 30 års erfarenhet och har under åren skeppat miljontals doser medicin till patienter över hela världen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Mechanical Design Lead
Dinkel & Friends
For over 30 years, Envirotainer has been the global market leader in secure cold chain solutions for the pharmaceutical supply chain. We develop, manufacture and offer leasing of innovative container solutions for pharma products that require a controlled environment. Envirotainer is now looking for a Mechanical Design Lead to join the Mechanical & Structures team. You will become a member of a very innovative and inspiring team with mechanical engineers.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Rekryteringsträff i Stockholm!
Te Crea Care AB
Är du sjuksköterska eller socionom och på jakt efter nya uppdrag? Då vill vi träffa dig i Stockholm City! Aktuellt datum och tider: 23 oktober kl. 10.00 - 19.00 Var: Klarabergsviadukten 70, 11164 Stockholm. Har du undrat hur det är att arbeta som konsult eller vill veta mer om bemanning, tveka då inte att boka tid och besöka oss på plats. Anmälan krävs och görs till anna@tecreacare.com senast ett dygn innan aktuell träff.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Sjöviksskolan söker erfaren biträdande rektor
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Vill du vara med och bygga en skola med stort fokus på elevernas kunskaper, på trygghet och på långsiktig hållbarhet? Är du en pedagogisk ledare? Nu när Sjöviksskolan precis står i startgroparna för att flytta in i nya lokaler behöver vi en biträdande rektor. Sjöviksskolan är en växande skola som startade 2014 med förskoleklasser och som från och med hösten 2019 kommer finnas i nya fina lokaler i Årstaberg.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

MA/NO-lärare till åk 4 på Lugnets skola
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Vi söker en engagerad elevassistent till vår grundsärskola
Stockholms stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning I Stockholms innerstad ligger Matteusskolan som är en anrik F-9-skola med grundsärskola. Vårt uppdrag är att förbereda och träna eleverna till att bli aktiva framtida samhällsmedborgare. Vi tar sikte på framtiden genom att lägga grunden via läroplanernas uppdrag och ämnesspecifika förmågor.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Mättekniker
Infranord AB
Infranord står inför en intressant resa. Allt fler transporter av människor och gods förväntas gå på räls och satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar ökar. Järnvägen är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen och har dessutom en hög kapacitet jämfört med andra transportslag. Under de kommande åren står vi inför stora pensionsavgångar vilket gör att det finns goda möjligheter för den som vill utvecklas på Infranord. Här finns jobben! Följ med på vår resa. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Apotekschef Arninge och Åkersberga
Apoteket AB
Vill du arbeta med försäljning och rådgivning på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag? Är du vår nya apotekschef? Vi söker en erfaren Apotekschef som vill ta sig an ett av Apotekets största apotek, Hästhoven. Apoteket har högt tempo och vi servar Arninge med omnejd med god service och är även ett etablerat djurapotek i norra Stockholm. Apoteket ligger beläget i Arninge Centrum och våra närmsta granne är ICA Kvantum. På sommarhalvåret har vi dessutom sommargästerna som fyller på förråden innan de åker ut till sommarstugorna.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Lärare i matematik och idrott till Viktor Rydbergs skola
Pedagogpoolen
Om tjänsten Viktor Rydbergs skola Sundbyberg söker en lärare i matematik och idrott och hälsa. Tjänsten är tillsvidare med omfattningen 100 % och tillträde är i mars 2019. Din profil Du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje enskild elev med passion och engagemang. Du förstår vikten av att undervisning ska vara kreativ och stimulerande, samtidigt som den ska vila på forskning och beprövade metoder. Du är prestigelös och nyfiken, och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

NO-lärare till Pershagenskolan
Södertälje kommun
En dag på jobbet  Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i NO för elever på högstadiet. Du är mentor i en av våra årskurser på högstadiet.   Som lärare på Pershagenskolan ingår du i en pedagogisk utvecklingsgrupp där du tillsammans med dina kollegor och en av skolans förstelärare arbetar med att utveckla metod, pedagogik och didaktik.     Pershagenskolan är en av Stockholms universitets utvalda övningsskolor. Det innebär att skolan kontinuerligt tar emot många lärarstudenter som gör sin VFU.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018