Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vill du arbeta med Sveriges bästa säljare för att själv bli bäst?
Key Solutions
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Energilösningar.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Säljare till Telia! (heltid)
Key Solutions
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Senior Project Manager for development projects
NCC
NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 57 billion and 16 500 employees 201 8. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure. Our vision is to renew our industry and provide superior sustainable solutions. Our values are honesty, respect, trust and pioneering spirit.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Montagearbetare inom rör- och maskininstallation sökes!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker för kunds räkning efter montagearbetare.    Kundföretaget: Företaget är beläget i Jordbro, strax söder om Stockholm och har den senaste teknologin för bl.a. bearbetning och tillverkning av kundspecifika produkter och detaljer i material som rostfritt, stål och plaster.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Test & Quality Assurance Leader
NCC
The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Systemingenjör med inriktning mot Marin Radio
Försvarsmakten
Framtidens utmaningar och hot ställer nya krav på oss, vilket gör att Försvarsmakten är under omvandling och tillväxt. Vill du vara en av oss som jobbar för ett starkare försvar av Sverige? Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb inom ett område som är i ständig tillväxt. Du kommer att jobba under stor frihet där du kan forma din arbetsdag till stor del själv.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Lärare i samhällskunskap till Sågbäcksgymnasiet
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är ett gymnasium beläget i Huddinge kommun. Vi har följande program: Barn och fritid, Bygg och anläggning, Fordon och transport, Hotell, restaurang och bageri för gymnasiesärskola, Hotell och turism, Introduktionsprogram, Restaurang och livsmedel, Samhällsprogrammet samt nationella idrottsutbildningar, NIU.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Kommunarkivarie/dataskyddsombud
Botkyrka kommun, KLF, kommunarkiv och registratur
Vi arbetar i en kommun som är full av kontraster. Här finns allt från täta förortscentrum, vackra boendemiljöer med intressant arkitektur, till landsbygd med vacker natur med skog, ängar, sjöar och havskust. Här talas över 100 språk och här bor människor med bakgrund från världens alla hörn. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och bygga framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande plats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Roligt och varierande arbete som vårdare på gruppboende
HEDVIGSLUNDS GRUPPBOSTAD
Vår värdegrund bygger på LSS bärande principer: att känna sig trygg, bemötas med respekt, ha inflytande/medbestämmande, rätt till delaktighet i samhällslivet och möjlighet att leva ett liv som andra. En verksamhet som möter den enskilde med respekt och utgår ifrån att varje människa vill vara delaktig - kunna påverka och bestämma över sin egen utveckling och sitt liv. Gruppbostaden ligger i vackra Hedvigslund i Älta, ett stenkast från Älta centrum.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Marknadsförare hos växande redovisningsbyrå
EKONOMIHJÄLPEN ROBERT LINDBLAD AB
Det vi på Ekonomihjälpen söker är en marknadsföringsansvarig som kan hjälpa oss ta hand om våra befintliga kunder, hjälpa potentiella nya kunder samt sprida information om Ekonomihjälpen. Du kanske är redovisningsekonom eller inte, det viktiga är att du har en fallenhet och passion för marknadsföring och kan nyttja den inom ekonomi- och redovisningsbranschen. Även om vi kommer att forma rollen tillsammans i mycket så kommer arbetsuppgifterna med all sannolikhet att innebära: Nätverkande i det stora och lilla.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2020