Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Product Manager Accessories
Indiska
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviskaenkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för sälj och service kommer du att passa in hos oss.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Corporate Client Director, Solna
PostNord Group
­ ­ PostNord provides solutions for communications, logistics, distribution and e-commerce to, from and within the Nordic region. Visit us at www.postnord.com. PostNord Group's Corporate Client unit is responsible to develop long-term strategic partnerships with the Group's selected key customers. The unit aim to create profitable growth for both PostNord and for our customers.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Jobba direkt efter studenten!
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam i Stockholm! Du kommer att ingå i ett team på 70 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Lidingö med omnejd. OM TJÄNSTEN Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Bisnode söker kundtjänstmedarbetare med intresse för IT och teknik!
Academic Work
Är du ny i karriären och funderar vad nästa steg kan tänkas vara? Här har du det! Sök till Bisnodes service-team där du får vara en del av en stark gemenskap samtidigt som du får alla förutsättningar att utvecklas på företaget. Bisnode främjar att alla medarbetare tänker utanför ramarna och kommer med innovativa förslag på hur de kan utvecklas och bli mer moderna så passa på att söka tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en kundtjänstmedarbetare till Bisnodes huvudkontor i Solna.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Långsiktig kundserviceroll till välkända Elektroskandia i Rotebro
Academic Work
Har du tidigare arbetat med att bemöta människor och vill utvecklas i en långsiktig kundserviceroll? Elektroskandia söker nu tre kundservicemedarbetare till deras team som jobbar med vitvarumärket Cylinda. Som kundservicemedarbetare löser du kundens problem, från inkommande samtal eller mail till dess att kundens torktumlare eller diskmaskin fungerar som den ska igen. Förutom dina dagliga arbetsuppgifter kommer du att vara en viktig del i utvecklingen av Cylinda-teamets kultur då man är inne i ett förändringsarbete. Kontoret ligger mycket nära Rotebro station.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Studerande receptionist på 50% nära Ulriksdals station
Academic Work
Är du en mästare på service och kan arbeta 50% över terminerna? Just nu söker Coor som bemannar sin kunds kontor i Solna en studerande receptionist/kundvärd. Som receptionist har du stort ägandeskap över kontorslandskapet – allt från kaffeautomaterna till infomailen är under din kontroll. Du arbetar mellan måndag till fredag 50% och kommer överens med din arbetsledare om exakt schemaupplägg – så det finns viss flexibilitet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Ta första steget inom orderadministration på livsviktiga KEBOMED!
Academic Work
Vid Infra City nära Upplands Väsby sitter internationella KEBOMED, ett modernt företag som bidrar med livsviktig medicinsk utrustning till Europas sjukhus. Företaget förknippas med högsta kvalitet och bästa service för att lösa kunders utmaningar. Det är här du kommer in i bilden, du som tillsammans med kollegan Katarina kommer att vara företagets direkta kontakt för att KEBOMED och sjukhusen ska nå framgång. KEBOMED söker dig som vill ta ett första steg i karriären i en bred roll inom orderhandläggning, administration och kundsupport.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Studerande juristassistent till välkänt fastighetsbolag
Academic Work
Är du på jakt efter ett meriterande deltidsjobb som går i linje med dina studier inom juridik? Vi söker nu en studerande juristassistent till ett välkänt fastighetsbolag. Start är omgående och vi jobbar med löpande urval i denna process, välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en studerande juristassistent med omgående start då man behöver avlastning i teamet, omfattningen på uppdraget kan komma att variera beroende på hur din egen flexibilitet ser ut.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Regulatorisk rapporterings analytiker med erfarenhet av SQL till Nordea
Academic Work
Vill du får värdefull erfarenhet från en av storbankerna samt jobba inom det heta området regulatorisk rapportering som täcker kapital, likviditet, skatt och kredit rapportering? Har du dessutom erfarenhet från att arbeta i SQL? Då är den här chansen på Nordea som Business Analyst helt rätt för dig - Ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Nordeas räkning tre personer till Group Function Information and Reporting. Avdelningen ansvarar för Nordeas kapital- och riskrapportering både internt till de olika affärsområdena samt externt till olika myndigheter.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

ACCOUNT MANAGER TILL MANAGEMENT EVENTS
Academic Work
Vill du hitta ett företag som matchar din ambition att utvecklas som relationsskapande och framåtsträvande säljare? Management Event söker dig som vill arbeta i ett högt tempo med härliga kollegor där matchmaking mellan beslutsfattare och leverantörer står i fokus! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Management Events räkning en person som vill ta sig an rollen som Account Manager hos dem. Management Events står inför en stark tillväxtresa och du som välkomnas till gänget kommer vara en viktig del i denna resa.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019