Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trafikvakt Stockholm
West Solutions AB
Arbetsbeskrivning Som trafikvakt kommer du arbeta i lag med 2-3 personer med trafikreglering. Arbete med logistik vid bygginfarter är även vanligt förekommande. Vem är du Vi söker dig som är serviceminded och har ett positivt sinne Du har god vana att hantera människor samt är en person med auktoritet. Du erbjuds Ett felxibelt arbete utomhus som utförs på vardagar och nätter. Kvalifikationer Gymnasiekompetens B-körkort Meriterande Du har tidigare erfarenhet med trafikreglering Utbildning, Arbete på väg  Se mer info på www.ramudden.se  Välkommen med din ansökan, urval sker löpande
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Barnvakt/Nanny till Södermalm 3gr/vecka
Nanny by Tellus AB
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/barnflicka till familj på Södermalm . De kommer vilja ha hjälp ungefär 3 gånger per vecka på antingen eftermiddag eller kväll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-10-2018

Barnskötare till spännande vikariejobb i Solna
Precator Rekrytering och Bemanning AB
Dina arbetsuppgifter Du arbetar med barn mellan 1-5 år och hjälper ordinarie personal i den dagliga verksamheten med alltifrån det praktiska till den pedagogiska verksamheten. Du arbetar till en början på olika förskolor och får därmed möjlighet att prova på olika arbetsplatser, olika pedagogiska inriktningar och lära känna olika pedagoger. Jobbet leder oftast till längre vikariat eller fast tjänst. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba men vi ser gärna att du är tillgänglig minst tre dagar/vecka. Din profil Brinner du för att arbeta med barn?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Samordning av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö
Strålsäkerhetsmyndigheten
Vill du bidra till att göra samhället strålsäkert? Strålsäkerhetsmyndigheten arbetar pådrivande och förebyggande för att skydda människor och miljö från oönskade effekter av strålning, nu och i framtiden. Till vårt kontor i Solna söker vi nu en medarbetare som ska ansvara för att samordna uppföljningen av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.  Dina arbetsuppgifter Strålsäkerhetsmyndigheten ansvarar för miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Barnvakt/Nanny till Östermalm 3gr/vecka
Nanny by Tellus AB
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/barnflicka till familj i Sundbyberg. De kommer vilja ha hjälp ungefär 3 gånger per vecka på antingen eftermiddag eller kväll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-10-2018

Kvalificerad projektadministratör
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Fritidspedagog/ Socialpedagog till grundsärskolan
Stockholms Stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi erbjuder dig Lättillgänglig arbetsplats nära Sätra tunnelbanestation Samverkan och ditt bidrag är viktigt Extern handledning Friskvårdstimme Subventionerat årskort till Stockholms stads simhallar Arbetsplatsbeskrivning Sätraskolan är belägen nära natursköna skogsområde och Mälaren. Skolan ligger nära Sätra tunnelbanestation som gör att man med lätthet kan ta sig till och från Sätra. Sätraskolan har ca 650 elever och ca 120 medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Barnvakt/Nanny till Saltsjö-Boo 2gr/vecka
Nanny by Tellus AB
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj i Saltsjö-Boo. De kommer vilja ha hjälp 2 gånger per vecka på eftermiddagen med hämtning på förskola. Hämtning runt 16 och sen passning till 19.  Som barnvakt ser vi att du har:  Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-10-2018

Universitetsstudenter! Extrajobb inom kontor i Stockholm
KFX HR-partner Stockholm AB
Om tjänsten Sökord: ambulerande, service, reception, växel, vaktmästare, internservice, kontor, administration Är du student och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Vi söker nu ambitiösa medarbetare som brinner för service och kan arbeta 1–3 dagar i veckan under terminerna.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

2 Säljare till 7-Eleven Norrtullsgatan, Sthlm
7-Eleven
Världens största kedja av convenience stores söker nya säljare För oss är service god, snabb och enkel mat. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Gärna nya trender, bara de går att servera så att kunderna blir nöjda. Vi kallar det Foodvenience, tillgänglig god mat. Men servicen är inte bara mat, den är helt enkelt det som behövs just nu. Ofta är det en kopp kaffe, men det kan lika gärna vara en bra tidning eller nya batterier.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018