Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Miljö- & frukttransportör till Loviseberg Råsaft
Tillväxt Botkyrka
Vill du bli en del av Råsaft familjen? Loviseberg Råsaft är ett ungt snabbväxande entreprenörsdrivet företag. Vi är stolta över att vara Sveriges enda leverantör av helt obehandlad juice. Vårt presseri ligger i Tumba där färska frukter och grönsaker pressas till våra juicer. Just nu växer företaget ytterligare och vi söker en förare med CE- körkorttill en lastbil utrustad med både container- och tanktrailer. Om rollen Som miljö- & frukttransportör hämtar du containrar med frukt i hamnen och kör dem sedan vidare till presseriet i Tumba och lossar containrarna med hjälp av truck.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 07-09-2019

Lärare i trä- och metallslöjd åk 6-9
Botkyrka kommun, Falkbergsskolan
Falkbergsskolan ska vara den bästa skolan för sina elever, en modern skola i tiden, där högsta prioritet är elevernas utbildning. Vår ambition är att ge förutsättningar för den absolut bästa kunskapsutvecklingen för alla våra elever. Vi vet att goda relationer mellan elever och vuxna skapar den trygghet som behövs för att få arbetsro, glädje och lust till lärande. Vår vision är att alla elever ska nå så långt som möjligt och ständigt utmanas för att bli ännu bättre.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 04-04-2019

Lärare Ma/No åk 4-6
Botkyrka kommun, Hammerstaskolan
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan, som är en tvåparallellig F-9 skola, ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen och är omgiven av grönområden med gångavstånd till tunnelbana och bussar. På skolan arbetar ett härligt gäng som har höga förväntningar på sig själva, varandra och våra elever.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Lärare i matematik till åk 7-9
Botkyrka kommun, Hammerstaskolan
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Hammerstaskolan, som är en tvåparallellig F-9 skola, ligger naturskönt uppe på Eriksbergsåsen och är omgiven av grönområden med gångavstånd till tunnelbana och bussar. I skolan arbetar ett härligt gäng som har höga förväntningar på sig själva, varandra och våra elever.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Lärare Automationsspecialist, mekanikkurs
Marinkraft
På Xenter möts kreativa människor för att tänka på nya sätt tillsammans med näringslivet. Vi lever i ständig förändring – för att världen förändras. Vi kallar det ständig förbättring. Marinkraft och Xenter i samarbete. Både industrin och marina underleverantörer saknar kompetens inom el och automation. Därför har Xenter utökat sin utbildningsportfölj med en tvåårig automationsspecialistutbildning. För att de elever som söker denna yrkeshögskoleutbildning skall få rätt utbildning söker vi nu en lärare för ämnet mekanik. Kursen hålls under november och december 2019.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Lärare Automationsspecialist, El och Elsäkerhet
Marinkraft
På Xenter möts kreativa människor för att tänka på nya sätt tillsammans med näringslivet. Vi lever i ständig förändring – för att världen förändras. Vi kallar det ständig förbättring. Marinkraft och Xenter i samarbete. Både industrin och marina underleverantörer saknar kompetens inom el och automation. Därför har Xenter utökat sin utbildningsportfölj med en tvåårig automationsspecialistutbildning. För att de elever som söker denna yrkeshögskoleutbildning skall få rätt utbildning söker vi nu en lärare för ämnet elteknik och elsäkerhet. Kursen hålls under hösten 2019 med start v.35.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 20-04-2019

Personliga assistenter till 65-årig trädgårdsintresserad kvinna sökes!
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se Jag heter Katharina och är 65 år, gift och har två vuxna barn och barnbarn.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 20-04-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor som vill jobba extra i Södertälje
Te Crea Care AB
Välkommen att bli en del av oss! Vill du bidra till andra människors hälsa genom dina kunskaper och ditt professionella bemötande? Vi söker nu sjuksköterskor som vill bli en del av vår bemanningspool i Södertäljeområdet. Du väljer som vanligt själv var, när och hur mycket du vill arbeta! Det passar därför dig som vill arbeta heltid men också dig som vill komplettera med extra pass vid sidan av en annan tjänst. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Arbetskonsulent
Botkyrka kommun, Daglig verksamhet inom LSS
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Daglig verksamhet på företag är en del av Botkyrka kommuns dagliga verksamhet för personer som beviljats insatsen enligt LSS. Vi finns på flertalet platser runt om i kommunen både som företagsplacerade grupper och enskilda placeringar.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Extrajobb på ASIH
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 21-04-2019