Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i so och svenska, åk 7-9
Botkyrka kommun, Storvretskolan
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Storvretskolan har fina och ändamålsenliga lokaler och är belägen i Tumba med närhet till fin natur och badhus. Skolan är en 4-9 skola med ca 280 elever. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla, och vi strävar efter att utveckla en framgångsrik skola med fokus på elevens lärande.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Speciallärare med undervisning i Grundsärskola
Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Björkhaga skolan är en kommunal grundskola i hjärtat av ett område med villor, lägenheter och tre minuters promenad från Tumba centrum. Skolan har funnits i mer än 100 år. Idag är skolan en F-9 skola med cirka 550 elever och ca 80 medarbetare. Skolan har under åren arbetat fram en stark och framgångsrik musikprofil (Musikspår) som drivs av pedagogerna i enheten utifrån eleven val och ihop med föräldraföreningen. Läsning, upptäckarlust och glädje är grundstenarna i grundsärskolan och elevernas kunskap, trygghet och handlingskraft är i fokus.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Patricia Testannons 3
Randstad
Arbetsbeskrivning Test Arbetsbeskrivning TESTAR LÄNK Ansvarsområden Test ansvarområde Arbetstider Test aebetstid Kvalifikationer test kvalifikationer  Erfarenhet Test erfarenhet Ansökan test ansökan Om företaget Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 23-10-2019

BILDA söker vikarier till förskolor i Tumba/Botkyrka!
BILDA personalmäklarna
Om oss BILDA Personalmäklarna är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma längst i branschen och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. Brinner du för att arbeta med barn och utveckla deras olika förmågor? Vi på BILDA har ett ständigt behov av att anställa fler behöriga och obehöriga vikarier. Nu söker vi dig som kan arbeta i framförallt Tumba/Botkyrka men även i hela Stockholmsområdet.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Projektledare
AB Botkyrkabyggen
Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen. Vi söker två Projektledare till vår Bygg- och teknikavdelning som driver projekt inom fastighetsunderhåll, fastighetsutveckling, stambyten och nyproduktion.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Speciallärare F-5
Botkyrka kommun, Karsby International School
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Karsby International School är en kommunal grundskola (F-9) i Norsborg med härliga elever som behöver Sveriges mest engagerade lärare. Värdegrund, relationsskapande och tron på att alla elever ska, vill och kan lyckas är extra viktigt för oss.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Slipare & spacklare till TMH snickerilack i Tullinge
Tillväxt Botkyrka
TMH snickerilack har lång erfarenhet av reparation & lackering av snickeri i alla dess slag, men våra mest frekventa jobb är att lackera om kök. Vi är mycket stolta över vårt arbete och ser till att kunden alltid blir nöjd. Kvalité är någonting som vi värdesätter högt. Just nu vill vi växa inom snickerilackering och söker därför förstärkning i form av en hantverkare som kommer arbeta med slipning och spackling inför lackerings momentet.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2020

Kranbilsförare till OLAB
Tillväxt Botkyrka
Om företaget OLAB är specialister på logistik och transport, med huvudkontor och lager i Eriksberg, Botkyrka. Företaget grundades 1982 av vd Owe Lannebjer och har sedan dess skapat sig ett stort förtroende i branschen. Våran enda kund i dagsläget är Ahlsell AB, som är ett tekniskt handelsbolag. För dem lastar och transporterar vi byggmaterial, vvs, ventilation, el, verktyg och maskiner. Varje dag kör våra 55 chaufförer sammanlagt ca 1200 uppdrag. Totalt arbetar 75 personer på OLAB. Våra medarbetare är välutbildade, serviceinriktade och noggranna.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2020

Socialsekreterare till Utredning Familj AVA (Våld i nära relation)
Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Utredningsenheten
Vill du ha ett arbete där du kan göra skillnad för barns liv och där du får möjlighet till att utvecklas i din yrkesroll? Då är du varmt välkommen till Botkyrka kommun! Vi söker just nu en timvikarie till utredningsenheten. Studerar du sista terminen eller har ett år kvar? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Verksamhetens uppdrag är att utreda behov och följa upp beviljade insatser för barn i åldern 0 - 18 år som utsatts för eller har bevittnat våld inom familjen. Verksamheten arbetar för att alla barn och ungdomar ska leva under goda uppväxtförhållanden och utvecklas gynnsamt.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 19-11-2019

Purchasing manager / Inköpsansvarig
RS Nordic AB
RS Nordic AB is a growing wholesale company working even with import and export of food products, with a customer base mainly consisting of restaurants. We are now looking to expand our team with someone whose primary focus will be to handle the communication and relations with our suppliers in Sweden and abroad.  You need to be passionate about customer relations and believe that success is something that is reached by teamwork. You have good communicative skills and can express yourself freely in English and Arabic.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019