Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Restaurangbiträde sökes i Södertälje
La Grande
Vi söker en serveringspersonal till vår restaurang. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att ha jobbat som servitör/servitris. Du behöver behärska svenska då du kommer ha många kundkontakter. Arbetsuppgifterna är servering, förberedning, diskplockning m.m. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist :

barnskötare med estetiska kunskaper
Botkyrka kommun, Förskolan Aspen
Förskolan Aspen är en av 54 förskolor i Botkyrka kommun. Vi på Aspen arbetar med en medveten pedagogisk inriktning med fokus på pedagogisk dokumentation. vi vill gärna ha dig som barnskötare som har konstnärliga kunskaper eftersom vi arbetar särskilt mycket med de 100 språk ARBETSUPPGIFTER Arbete på en 4 års avdelning med tillgång till 5 st. stora ateljéer där barn befinner sig det mesta av dagen KVALIFIKATIONER du ska vara barnsköte med någon konstnärlig utbildning/kunskaper ÖVRIGT Vår ledstjärna är Medborgarens fokus.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Legitimerad skolsköterska ca 35%
Botkyrka kommun, Modersmålsenheten
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Som skolsköterska på Mottagningsenheten är ditt uppdrag att skriva in de nyanlända barn och ungdomar som är i grundskole- och gymnasieålder i skolhälsovårdens medicinska insats (EMI).
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Skådespelare till Tyst Teater
Riksteatern
Skådespelare till Tyst Teater Vad innebär tjänsten? Riksteaterns Tyst Teater söker en skådespelare inför produktionen Peter Pan för rollen som Peter Pan Peter Pan, pojken som inte vill bli stor flyr från sitt eländiga hem till landet "Ingenstans" som är fyllt av äventyr och drömmar. Efter att ha förlorat sin mamma och sitt fotfäste börjar här jakten för att hitta sig själv och vägen dit kantas av fantasier, krokodiler, frestelser och vänskap.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018

Fotograf/redigerare rörlig bild
Riksteatern
Fotograf/redigerare rörlig bild Vad innebär tjänsten? Vi söker nu en fotograf/redigerare rörlig bild till enheten PR och kommunikation, som är en del av avdelningen Förening, försäljning och kommunikation. Enheten arbetar med press, PR, sociala medier, internkommunikation, event och andra kommunikativa insatser som visar upp och stöttar hela Riksteaterns breda och viktiga verksamhet.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 26-11-2018

Glad och serviceminded butikssäljare sökes!
Pressbyrån Tumba Centrum
ARBETSUPPGIFTER: Kassaservice, baka, städa, fylla på varor, hålla god ordning och allt detta med ett glatt leende. KVALIFIKATIONER: Har man tidigare kassa eller butiksvana är det en fördel men vi har interna utbildningar.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Driven och ambitiös förskollärare sökes!
Botkyrka kommun, Förskolan Ametisten
ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare hos oss är du, tillsammans med ditt arbetslag, ansvarig för att driva förskolans utvecklingsarbete och undervisning framåt utifrån våra mål. Du har även ansvar för att skapa kreativa och utmanande miljöer som möjliggör ett utforskande och lustfyllt lärande hela dagen. Barnen på våra förskolor talar tillsammans 47 olika språk vilket gör att ett språkutvecklande arbetssätt, både för att främja modersmål och svenska, är en viktigt grundförutsättning för att arbeta hos oss.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Säljare - Lön upp till 50.000kr i mån/garantibonus
Started
I rollen som Bredbandssäljare kommer du att arbeta i ett säljteam på fältet, med att erbjuda presumtiva kunder i Botkyrka med omnejd olika Bredbandslösningar. Om Started: Started har som mål att bli Sveriges bästa konsultbyrå inom försäljning och och samarbetar idag med b.l.a Viasat.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 21-11-2018

Personlig assistent, Fittja
P.ass.FORM AB
Uska.se - Vår vision är att skapa en bättre och mer rättvis arbetsmarknad för alla undersköterskor, både inom kompetens, trivsel och lön! Genom att samla både jobb och kandidater på ett och samma ställe gör uska.se jobbsökandet enklare för Sveriges alla Undersköterskor och Vårdbiträden. Hos oss registrerar du enkelt en profil och söker därefter lediga jobb helt utan CV och personligt brev. Om P.ass.FORM AB: Uska.se söker för P.ass.FORM ABs räkning Personlig assistent, Fittja För denna tjänst krävs: Kunskap inom: Läkemedel Förbereda måltider Personlig hygien, ADL Funktionshinder S
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 03-05-2019

Vikarier/ barnskötare/ pedagoger till förskola/ skola i Botkyrka kommun
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Vi söker dig som vill arbeta heltid eller vill ha ett roligt och utvecklande extraarbete. Som person är du ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Vi samarbetar med en mängd skolor och förskolor i Botkyrka kommun och det finns stora möjligheter till längre vikariat. I vår pool får du möjlighet att arbeta som barnskötare, fritidsledare/lärare och elevassistent samt att skapa dig såväl erfarenhet som nya kontakter. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men har alla gemensamt den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 14-12-2018