Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bilmekaniker sökes, helst med kunskap inom svets!
L.V Bil & Däck Service AB
Hej! L.V Bil & Däck Service AB söker en medarbetare som har kunskaper som bilmekaniker, helst även ifall du har kunskaper inom svetssning. Vi har fått ett avtal med ett större företag som vill använda oss. Därför söker vi dig som har flera års erfarenhet inom svets. Detta är en heltidsjobb. L.V Bil & Däck Service AB är ett företag som startades 2016. Vi jobbar främst inom fordons branschen. Vi är ett företag som jobbar där kunden finns. Vi driver Däckskiftarna Västberga.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist :

Veterinär till Distriktsveterinärerna Vårsta/Rimbo
Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 08-02-2019

Barnskötare i förskola
Botkyrka kommun, Förskolan Grindstugan
Förskolan Grindstugan är en förskola med tre stora arbetslag där miljöerna är utformade att få växa i. Förskolan har en stor gård med olika möjligheter till lek och utforskande. Förskolan är belägen vid Tullinge pendeltågsstation. Som anställd på vår enhet har du möjlighet till kontinuerlig handledning av vår Pedagogista. ARBETSUPPGIFTER Som Barnskötare på Grindstugan gör du skillnad för barn varje dag.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 15-02-2019

Utvecklingsledare arkiv- och informationshantering
Botkyrka kommun, 2016 Kommunledningsförvaltningen
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 92 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Botkyrka kommunhus ligger centralt i Tumba, med bra pendeltåg- och bussförbindelser runt hörnet. I Botkyrka kommun pågår en spännande utvecklingsfas där en processtyrd organisation införts.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 12-02-2019

Barnskötare i förskola
Botkyrka kommun, Förskolan Rodret
Förskolan Rodret är en mindre förskola som ligger i ett av Tullinges villaområden med närhet till naturen och 10 minuters promenad från pendeltåget. Som anställd på vår enhet har du möjlighet till kontinuerlig handledning av vår Pedagogista. ARBETSUPPGIFTER Som Barnskötare på Rodret gör du skillnad för barn varje dag.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 16-02-2019

Socialsekreterare till enheten för ekonomiskt bistånd i Botkyrka
Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Enheten för ekonomiskt bistånd
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vi vill att medborgarna ska ha förtroende för Socialtjänsten i Botkyrka och vända sig till oss när de behöver det så att små bekymmer inte ska bli stora problem. Vårt arbete präglas av alla människors lika värde. Vi utgår från människors egen förmåga och eget ansvar på ett jämlikt, rättvist och tryggt sätt.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

McDonald’s söker medarbetare till restaurang Hallunda, Norsborg
McDonald’s Sverige
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 18-02-2019

Kurator till stödcentrum i Botkyrka
Botkyrka kommun, Socialförvaltningen, Resursenheten
Socialförvaltningen utökar verksamheten vid Stödcentrum för unga brottsutsatta vid Förebyggarenheten med en heltidstjänst och söker en medarbetare med driv och patos. Är det du? Vid Socialförvaltningens förebyggande enhet arbetar områdessekreterare, förebyggande socialsekreterare och föräldrastödssamordnare med målgruppen barn och unga och deras föräldrar och sedan 2017 även personal vid Stödcentrum för unga brottsutsatta 12 - 20 år. Vårt fokus är våldsprevention, föräldrastödsprogram och tidigt stöd till unga.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Broängsskolan söker specialpedagog/speciallärare
Botkyrka kommun, Broängsskolan
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Broängsskolan är en F-9-skola med ca 630 elever. Vi finns i Tumba, södra Botkyrka. Vi är en skola som många elever söker sig till, vilket vi självklart är väldigt glada för och behörighetsgraden bland våra pedagoger är hög.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 08-02-2019

Barnvakt/Nannynu Extrajobb Tullinge (Eklundshov) 1 eftermiddag/vecka
Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2019