Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lagerarbetare
Gloves Pro
Vi är ett företag i söderort som arbetar med skyddsprodukter, främst arbetshandskar. Vi är en organisation med kontor och lager ihop. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara orderplock, sköta inleveranser och organiseringen av vårt lager samt tryck av kläder. Vi söker dig som är positiv, strukturerad och har god fysik. För att lyckas i rollen är du en team player, klarar att jobba i högt tempo och har lätt att ta instruktioner. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av lager samt eventuellt truckkort.
Skapad : 17-06-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019

Distriktssköterska till Alby vårdcentral
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Vill Du arbeta i en kreativ miljö med trevliga och kompetenta arbetskamrater?   Vill du ha en god möjlighet till kompetensutveckling?    Här finns distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, kurator, eget laboratorium och medicinsk fotsjukvård. På vårdcentralen arbetar ca 30 personer och vi har 10 500 listade patienter samt ca 70 inskrivna patienter i hemsjukvården.    Vi söker en kollega som vill arbeta på en medelstor vårdcentral där närheten till varandra underlättar samarbetet.
Skapad : 17-06-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Banslättsskolan söker ytterligare en utbildad fritidspedagog/fritidslärare
Botkyrka kommun, Banslättsskolan
Banslättsskolan är en F-5 skola som ligger i Tullinge. Skolan har totalt ca 470 elever varav drygt 300 går på fritids. Vi fokuserar på att eleverna ska ha goda kunskapsresultat när de lämnar skolan och vet då att trivsel och välbefinnande under hela dagen är en förutsättning för att nå detta. Vi söker nu fler högskoleutbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av lärare, förskollärare och fritidspersonal.
Skapad : 16-06-2019 Ansökningsfrist : 16-07-2019

Vikarier/ barnskötare/ pedagoger till förskola/ skola i Botkyrka kommun
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Vi söker dig som vill arbeta heltid eller vill ha ett roligt och utvecklande extraarbete. Som person är du ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Vi samarbetar med en mängd skolor och förskolor i Botkyrka kommun och det finns stora möjligheter till längre vikariat. I vår pool får du möjlighet att arbeta som barnskötare, fritidsledare/lärare och elevassistent samt att skapa dig såväl erfarenhet som nya kontakter. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men har alla gemensamt den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 19-07-2019

Taxichaufför sökes till Orginaltaxi (utbildningsmöjligheter)
Tillväxt Botkyrka
Original Taxi drivs av Adil som började köra Uber-taxi för tre år sedan. Idag har företaget 20 bilar, och satsar på att öka till40 bilar inom 2 år. Bilarna är nya Mercedes Benz med serviceavtal ochallt man behöver för att köra taxi. Just nu söker Originaltaxi ytterligare taxiförare i sin tillväxt resa. Visöker dig med taxiförarlegitimation (TFL) men också dig som är intresserad av att legitimera dig genom utbildning. Om tjänsten Som chaufförhar du tillgång till en bil12 h per dag antingen mellan tiderna 06:00-18:00 eller 18:00-06:00.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

C-chaufför i Stockholm
Randstad AB
Lastbilschaufför Gillar du distribution och trivs med eget ansvar? Då har vi jobbet för dig! På uppdrag av vår kund söker vi nu efter en duktig distributionsförare med körkort C samt YKB.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Legitimerad Förskollärare sökes
Botkyrka kommun, Förskolan Björkstugan
Till förskolorna i Södra Tumba söker vi engagerade förskollärare. Områdets leds av ett ledningsteam med rektor och biträdande rektorer. Du kommer att ingå i områdets nätverk och förskollärarteam. Vi arbetar med utveckling av pedagogiska miljöer och med fokus på undervisning i förskolan. Vi erbjuder utökad planeringstid för förskollärare ARBETSUPPGIFTER Lyhört arbete med barn i åldrarna 1-5 år.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Vi söker en lärare i Idrott och hälsa till vårt positiva gäng!
Botkyrka kommun, Skyttbrinks gymnasium
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. På Skyttbrinks gymnasium går det idag cirka 200 elever. I våra vackra, nyrenoverade lokaler i lantlig miljö bedrivs undervisning inom programmen Bygg- och anläggning, Barn- och fritid samt inom två introduktionsprogram: språkintroduktion och vårt omtalade fordonsprogram Speed Shop.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 05-07-2019

Bilmekaniker med fokus på felsökning till MECA i Huddinge
Tillväxt Botkyrka
Om företaget Meca i Huddinge är en allservice- verkstadmed mycket fina recensioner. Verkstaden ligger i fräscha lokaler ochtar sig an alla typer av jobb främst på yrkesfordon men också en del det privatkunder förekommer.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Supply Planner med SAP kunskap till HAVI
Havilog AB
HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald’s, Espresso House, Pizza Hut, KFC, Vapiano, Subway och Jensen’s Böfhus, där McDonald’s är den största kunden. Som logistikpartner förser vi året över 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 250 anställda.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 14-07-2019