Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Affärsansvarig säljare till mediebolag!
TALENT&PARTNER AB
Vi söker dig med 2-5 års erfarenhet av försäljning som vill göra superkarriär i vårt nya affärsområde. Företaget söker dig som vill hitta ett nytt spännande jobb, du som vill vara kvar på sitt jobb men utvecklas samt du som har börjat fundera på nästa steg och vill utvidga ditt nätverk. Du sköter hela säljprocessen, från första samtal till avslut och har kontakt med kunder via telefon och mail men du kommer också att genomföra fysiska möten.
Skapad : 26-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Kreativ KAM till influencer bolag!
TALENT&PARTNER AB
Om rollen Vår kund är nordens största multiplattform nätverk och är ett ungt företag med 55 anställda som kommer med kreativa ideer gällande helhetslösningar. De tillhandahåller en studio för att tillverka content och har 500 kanaler i sitt nätverk. De tillhandahåller kampanjer genom att sammanstråla unga kreatörer av content med brands. De säljer och bokar reklamplats på YouTube och arbetar endast med premiumleverantörer. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ha en KAM roll som innebär att du bearbetar både nya och befintliga kunder och ha tät kontakt med 2-4 medie och reklambyråer.
Skapad : 26-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Radiosäljare till stort mediabolag!
TALENT&PARTNER AB
Du kommer att jobba B2B mot små och medelstora företag och få chans att utveckla dig i din professionella roll både som säljare och att lära dig massa om radio. För den som gör bra ifrån sig kommer det finnas stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Du kommer att få gedigen utbildning i verksamheten och för att förbättra dina säljkunskaper. Arbetet kommer innebära vissa resor inom Sverige. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba mycket ute på fältet genom att besöka företag och kommer att ha KPI:er på minst 2 möten per dag.
Skapad : 26-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Sommarjobb Kökschef sökes till Akka äventyrskollo
UTEPEDAGOGIK SVERIGE AKTIEBOLAG
Vi söker nu en kökschef till vår kollogård Akka för barn- och ungdomar i åldrarna 9-16 år. Du kommer att vara ansvarig för både planering och inköp för alla måltider till cirka 30 barn och 6-7 ledare på Akkas kollogård. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära vägledning till köksansvarig att skapa struktur och rutiner för köket såsom framtagande av menyer, strukturer för kvalité och hygien (egenkontroll). Utöver detta kommer du att ansvara för framtagande av kökspersonalens schema.
Skapad : 26-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Rekryteringssäljare till internationellt bolag i Stockholm!
TALENT&PARTNER AB
Som rekryteringssäljare har du relationsansvar för ett antal viktiga kunder. Du kommer att bygga relationer med beslutsfattare såsom verkställande direktörer, HR-chefer och linjechefer och med vår marknadsledande produktportfölj vägleder du dina kunder till att hitta kompetent personal genom allt från enstaka platsannonser till totala rekryteringslösningar.
Skapad : 25-05-2019 Ansökningsfrist : 08-06-2019

Konceptsäljare inom mediebranschen!
TALENT&PARTNER AB
Konceptsäljare med digital fokus. Du skall sälja in en av Sveriges största dagstidningar digitalt och kunna förstå kundens behov och hur tidningens alla digitala plattformar tillsammans kan uppfylla kundens mål. Du kommer att ansvara för stora titlar och arbeta på ett nytänkande sätt kring affärer med kunder och byråer. Stor del av ditt arbete sker på plats hos kund, du kommer ha en fylld kalender för att skapa bra resultat. Du ansvarar även för kund- och produktportfölj. Kunskapsmässigt har du digital spetskompetens.
Skapad : 25-05-2019 Ansökningsfrist : 08-06-2019

Sommarjobb socionom/kolloledare sökes till Uddens kollo
UTEPEDAGOGIK SVERIGE AKTIEBOLAG
Din uppgift som kolloledare på Uddens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-12 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta deltagarnas behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser.
Skapad : 25-05-2019 Ansökningsfrist : 13-06-2019

Key Account Manager till Bauer Media!
TALENT&PARTNER AB
I rollen som Key Account Manager ingår: – att genom telefon och fysiska möten bearbeta slutkunder, mediebyråer och i viss mån även reklambyråer, i syfte att skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten - att skapa nya och utveckla befintliga affärer genom att erbjuda behovsanpassade och kreativa lösningar som skapar kundnytta Den vi söker: – har kunskapen att förstå kundens behov för att kunna leverera den bästa lösningen samt brinner för grymma säljsiffror/resultat – är en lagspelare och drivs av utveckling men är samtidigt självgående och kan klara av att utmana sig själv. – är struktur
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Experienced English (Native speaker) Researcher/Interviewer wanted! (NOW)
Opticom International Research AB
Would you like to work in an international environment together with other skilled people from different countries and cultures? Do you have a genuine interest for marketing and market research and would like to communicate with professionals worldwide and help us to convey their message to our clients? Would you like to have an additional income and combine an interesting job and learning experience with an excellent job opportunity? Then the world of Opticom International Research is the answer you are looking for! We are now looking for persons with fluency in English.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Innesäljare till stort bolag!
TALENT&PARTNER AB
I denna rollen är du välkommen att komma med dina tankar och idéer för att forma teamet som blir sprillans nytt. Du kommer att arbeta efter mål, både individuella- och team mål. Ditt arbetsverktyg är telefonen, via den jobbar du med prospektering och försäljning. Det är enbart B2B försäljning, därav ser vi det som meriterande att du har erfarenhet av det (dock ej krav). Detta är både högt och lågt, det vill säga mot både små och stora företag. För att ha koll på dagarna använder du ett smidigt CRM-system. Faller du inom ramen som driven säljare men samtidigt tänker utanför boxen?
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019