Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utbildad Barnskötare
Olympen förskolor och skolor AB
Olympen AB är sedan 1994 en av pionjärerna inom enskild driven förskola. Hälsoperspektiv och pedagogik i rörelse genomsyrar verksamheten och språk är vår profil. Rörelse, glädje, trygghet, flexibilitet och individuella behov styr arbetet med barnen. Du är en driven och flexibel person som inspireras av att bidra till våra elevers utveckling. Du är som person ansvarsfull och du är van vid att jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du är en person som har många egna idéer som du vill implementera i vår verksamhet.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Snickare sökes
Ombygg Entreprenad i Sverige AB
Vi är ett företag med 4 anställda som jobbar inom stockholmsområdet Vi utför jobb till privatpersoner, försäkringsbolag och större byggföretag Du ska ha god erfarenhet inom rot arbeten, köksmontage mm Du har arbetat inom yrket i minst 2 år och är självgående Du tycker om att jobba med andra Du ska vara noggrann och ta ansvar Du har körkort och kunna prata svenska Vi erbjuder bra lön till rätt person och självklart bil samt telefon Renovering Köksmontage Golvläggning Varierande arbetsuppgifter Förberedelse badrum Service jobb
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Wasa Club söker Personlig Tränare
Wasa Health & Racket Club
Wasa Club är en modern träningsanläggning mitt i Stockholms City. Läs mer om oss på www.wasaclub.se Du är utbildad PT i någon av de välrenommerade utbildningar som finns på marknaden. Vi ser gärna att du arbetat som Personlig Tränare under en tid. Har du en bred kunskap som spänner över olika träningsområden är det en fördel. Vi har en relativt mogen målgrupp, där även seniorer är en stor och viktig del av vår medlemsstock.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Nystartade Sagoberget söker en förskollärare och en barnskötare.
Förskolan Sagoberget
Förskolan Sagoberget är en förskola i Traneberg/Alvik med plats för 16 barn och 3 pedagoger. Förskolan är granne med en stor parklek. Förskolan Sagoberget öppnade den 7 oktober. Vi söker en förskollärare och en barnskötare. För förskollärare kräver vi legitimation och minst 2 års erfarenhet och flytande svenska i tal och skrift. För barnskötare kräver vi utbildning och minst 2års erfarenhet och flytande svenska i tal och skrift. Vårt huvudsakliga mål är att skapa glädje och trygghet i både personal- och barngruppen.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Café Albert i Stockholm söker Cafébiträde
Pmg Catering AB
Mysigt Café på Birger Jarlsgatan 5 som serverar enklare lunchrätter och bakverk till kaffet. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att tillreda och servera kaffe, montera ihop rätter som sallader och värma soppor. Café Albert lägger stor vikt vid att du som söker tjänsten brinner för service, är kreativ och ambitiös. Café Albert utbildar dig i allt som rör kaffeservering, kassa och service. Barista utbildning ges. Tjänsten kan kombineras med studier. Utbildning/Erfarenhet Att behärska svenska språket är en förutsättning för att kunna lära dig arbetet.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Webutvecklare & Digital kommunikatör
Study Abroad Sweden AB
Är du vår nya webbutvecklare och digitala kommunikatör? Study Abroad hjälper svenska studenter att hitta sin väg till akademiska utlandsstudier. Vi har den största produktportföljen, den bästa personalen och vi hjälper ett tusental studenter hitta det perfekta studiealternativet för dem varje år.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Technical Writer to Leading Tech Company
Jobshark AB
Are you driven by explaining technical matters in a precise but yet easy-to-understand way? Our customer has projects for many leading technology and medtech companies. The products can be software or hardware based or both. In this role as Technical Writer you are producing technical documentation in English. Besides writing you are also using pictures and animations to describe and explain technical matters. There are also new exciting initiatives to involve AR/VR in this context. We believe that you have previous experience in writing technical documentation.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Dags för ditt första jobb inom teknisk support? Ownit söker personal!
Perido AB
Har du ett stort intresse för teknik och support? Tycker du om att hjälpa människor och att ge service som överträffar förväntningarna? Låter det lockande att arbeta i ett team med unga kollegor som älskar teknik och problemlösning? Då tycker vi att du ska läsa vidare! Beskrivning Vi på Perido söker nu en teknisk support till 1st line hos Ownit, ett svenskt företag som erbjuder privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag en kostnadseffektiv helhetslösning avseende bredband, TV, telefoni och LAN-installation. Kontoret är placerat strax utanför Stockholm.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Merchandiser till konsultuppdrag i Stockholm
RetailBuddy
Söker du efter ett meriterande extrajobb inom merchandising och varudisplay? Är din grej färg och form, och kanske är du riktigt bra på att sätta upp riktigt snygga varupresentationer i butiksmiljö?
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Business Controller till framstående bolag inom kommunikation
Vindex AB
För rekrytering till framstående bolag inom kommunikation sökes nu en Business Controller Å kunds vägnar söker Vindex nu en Business Controller för rekrytering. Tjänsten avser starta så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av Vindex men anställning kommer att erbjudas direkt hos kunden. Du kommer att ingå i ett mindre team av Business Controllers där du jobbar nära verksamheten och vägleder styrelsen i finansiella frågor.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 10-01-2020