Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kundservicemedarbetare till ABC-Gruppen på Östermalm
Cronwik Rekrytering och Bemanning
ABC-Gruppen AB är idag är en del av den Nordens största leverantör av individualiserade studentprodukter där studentmössan är i huvudfokus. Vi är idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island med en omsättning på ca 150MSEK och sysselsätter 54 personer under lågsäsong och över 100 under högsäsong. Om tjänsten som Kundservicemedarbetare Du kommer vara ansiktet utåt och hjälpa kunderna med alla typer av frågor via telefon och epost. Du är självgående och en lagspelare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Account Manager till internationellt e-handelsbolag
Cronwik Rekrytering och Bemanning
Vi söker på uppdrag av vår uppdragsgivare en Account manager Axon Profil är ett internationellt e-handelsbolag som genom teknik och innovation vill förenkla företags inköp av profilprodukter. Från huvudkontoret i Stockholm bedrivs försäljning i sex europeiska länder och påkontoret talas lika många språk. Det är ett ungt, dynamiskt och snabbväxande företag som leder utvecklingen i sin bransch. Vill du vara en del av Nordens största e-handelsbolag för profilprodukter? Är du van vid att arbeta med komplex försäljning och har ett starkt affärsintresse? Stämmer beskrivningen in på dig?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Tältmontörer sökes på deltid, Hyrtältet
Athletic Work
Om arbetsgivaren Hyrtältet är ett familjeföretag med stora resurser. Företaget startades 1987, nu är Hyrtältet en av Sveriges ledande uthyrare av tält och evenemangs utrustning. Från de stora idrottsarrangemangen och festivalerna till de små privata trädgårdsfesterna. Med dryga 30 år i branschen är vi med andra ord en trygg leverantör till mängder av olika typer av arrangemang. Hyrtältet vill genom vår personliga service ge ert arrangemang den speciella stämning ni önskar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

KONSTRUKTÖR MED ERFARENHET AV TUNNPLÅT OCH PLAST TILL ALTEN
Alten Sverige AB
För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med engagemang och att leverera hög kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Aktuarie inom Finance till Skandia
Level Recruitment AB
Är du i början av karriären och vill arbeta som aktuarie? Vill du ingå i ett team där man lär av varandra på ett bolag med öppen företagskultur? Sök tjänsten som aktuarie på Skandia Finance redan idag! Om företaget Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Ekonomiadministratörer till Hald & Tesch Brand
Academic Work
Vill du få erfarenhet och utvecklas i en roll inom fakturering och administration? Företaget Hald & Tesch Brand har nu behov av två drivna ekonomiadministratörer på heltid som har möjlighet att börja omgående. Välkommen in med din ansökan då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker två ekonomiadministratörer till Hald & Tesch Brand. Hald & Tesch finns för att hjälpa alla att skydda sig mot brand på bästa sätt. Detta gör dem genom att bland annat erbjuda hög kvalité på systematiskt brandskyddsarbete och personalutbildningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Lagermedarbetare till elmotortillverkaren Allied Motion
Academic Work
Allied Motion söker nu en Lagermedarbetare med god samarbetsförmåga som förstår vikten av ordning och reda och har viljan att utvecklas tillsammans med dem. Är du en kvalitetsmedveten och aktiv medarbetare som tycker om att skapa långsiktig tillväxt och lönsamhet samt har erfarenhet av lager, så kan tjänsten som Lagermedarbetare på Allied Motion vara något för dig. Sök tjänsten redan idag för att få chans att bidra till företagets goda stämning! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Allied Motions räkning en Lagermedarbetare till deras kontor i Bromma utanför Stockholm.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Security Operations Engineer till IT-säkerhetsföretaget Nexus
Academic Work
Nexus är ett av Sveriges högst meriterade företag inom IT-säkerhet och tekniska säkerhetslösningar. I rollen som Security Operations Engineer kommer du arbeta med tjänsteleveranser av Nexus egenutvecklade security-produkter som säkrar både människor och IoT enheter. Låter det spännande? Läs mer här: OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Security Operations Engineer till Nexus.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Administratör till internationellt modeföretag!
Academic Work
Gillar du att träffa nya människor? Anser du dig även vara ett administrativt geni som gillar att arbeta i en organisations med högt tempo och framgångsrika resultat? Bra! Detta är en klassisk ”spindeln i nätet”-roll där du får arbeta i en internationell miljö. Låter det som ditt nästa steg? Sök redan idag då vi selekterar löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en administratör/consultant responsible till kunds Business Support Functions. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

SMT Senior Application Engineeer till Mycronic!
Academic Work
Som ledande företag inom elektronikbranschen spelar Mycronics unika produkter och lösningar en viktig roll i utvecklingen av den framtida teknologin. Mycronics teknologi återfinns i allt från jetmotorer till pacemakers och används även av Nasa där tekniken gör det möjligt för deras robotar att utforska Mars. De befinner sig just nu i en expansionsfas där de vill fortsätta etablera sin verksamhet i fler länder och för att göra denna resa möjlig söker de personer som vill vara med och utvecklas tillsammans med dem! Låter detta som något för dig?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018