Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Engelbrekt-Gärdets förskolor söker kompetent barnskötare
Stockholms Stad, Östermalm SDF, Engelbrekt-Gärdets förskolor
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Välkommen till Engelbrekt-Gärdets förskolor. Vi söker en erfaren, engagerad och nyfiken barnskötare som är redo för nya utmaningar. Enhetens förskolor har nära till såväl grönområden som stadens utbud. I enheten arbetar vi för att skapa en reflekterande kultur med gemensam syn på värdegrund, kunskap och lärande baserad på vetenskaplig teori och forskning, för likvärdiga förskolor.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Säljare till Fuchs
Stockholm - Tjänsteman
Vill du arbeta i en roll som säljare på ett företag där du har möjlighet till stora utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi söker. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se. Dina arbetsuppgifter Som säljare på Fuchs kommer du att arbeta både med nykundsbearbetning samt med befintliga kunder där den största delen består av befintliga kunder.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Bokningskoordinator till Företagsbostäder i Stockholm
Stockholm - Tjänsteman
Är du serviceminded samt trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker till tjänsten som bokningskoordinator till Företagsbostäder härliga team i Stockholm. Tjänsten innebär bokning av möblerade lägenheter på kortare och längre tid till näringslivet. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jannie Hagenius på jannie.hagenius@onepartnergroup alternativt på 0707 65 20 95.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Testledare till Delaval
OnePartnerGroup Stockholm AB
Det finns produkter och lösningar som utvecklas idag som gör att vi alla stannar upp och börjar tänka; Jag önskar att jag kunde ha varit en del av det. På DeLaval har du möjlighet att vara en del av tillväxten av Automatic Milking Systems. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en testledare till vårt team Automatic Milking System. Det automatiska mjölkningssystemet är tillverkat av mekaniska robotar som styrs av mjukvaran. Som testledare kommer du att vara involverad i hela systemet, hårdvara och mjukvara.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Junior Javautvecklare till Itello
OnePartnerGroup Stockholm AB
Vill du arbeta på ett företag med 50 andra utvecklare som har samma intresse som dig? Vill du arbeta med systemutveckling där du använder Java som programmeringsspråk? Då tror vi att du skulle passa för den här tjänsten. Om kundföretaget Vår kund jobbar med utveckling av försäkringssystem där man kommer att arbeta med Java som programmeringsspråk. De arbetar med affärssystem och digitaliseringslösningar, där de är marknadsledande för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Idag arbetar ungefär 50 st.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Ledande projektör till Ramböll
OnePartnerGroup Stockholm AB
Söker du efter en arbetsplats med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter på ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker nu en projektör inom Järnväg till Ramböll. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se Dina arbetsuppgifter Som projektör inom Järnväg kommer du ingå i ett team på 22 personer.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Butikssäljare till Sto
Stockholm - Tjänsteman
Är du en driven och engagerad säljare som vill vara med på en utvecklande och spännande resa med många utmaningar och möjligheter, då är Sto rätt företag. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jannie Hagenius på jannie.hagenius@onepartnergroup alternativt på 0707 65 20 95. Dina arbetsuppgifter Som butikssäljare hos StoShop kommer du att arbeta med försäljning till de kunder som besöker deras butik.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Testare med erfarenhet sökes till Novatrox
OnePartnerGroup Stockholm AB
Vill du arbeta på ett företag som ständigt arbetar för att få sina medarbetare att utvecklas samt där du får vara med och påverka din egen utveckling? Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som testare och vill arbeta som konsult? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Konsult/Utbildare inom Lön sökes till Kontek för direktrekrytering
OnePartnerGroup Stockholm AB
Har du goda kunskaper inom lön och vill ta nästa steg? Nu söker vi efter dig som vill arbeta som konsult inom lön och utbilda företagets kunder i deras nya molnbaserade system. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Ekonomiassistent till Aleris leverantörsreskontra med start omgående
OnePartnerGroup Stockholm AB
Vill du arbeta som ekonomiassistent där det krävs att du kan hålla högt tempo samt arbeta självständigt? Då är det dig vi söker till tjänsten hos Aleris.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 21-02-2018