Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Solution Specialist / applikationsspecialist till Palette
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Säljare till Europeiska Motor!
Palm & Partners Professional AB
Arbetsbeskrivning Palm & Partners rekryterar nu till Europeiska Motor som expanderar och söker fler säljare till anläggningarna norr om Stockholm. Europeiska Motor AB är Sveriges största återförsläjare av Toyotabilar, med fullserivceanläggningar i Sundbyberg, Täby, Vällingby, Arlandastad och Gävle. Företaget omsätter över 1 miljard och är en av Sveriges bästa Toyotaåterförsäljare vad gäller kundnöjdhet. Som bilförsäljare hos Europeiska Motor går du i fronten och äger hela kundkontakten, genom att proaktivt jobba med bilaffären på ett nyskapande sätt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Mötesbokare
Unitell Solutions
På Unitell Solutions jobbar vi med försäljning och applikations utveckling. Som anställd hos oss blir du en del av ett framgångsrikt team där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. För att kunna fortsätta expandera söker vi ett nytt stjärnskott till vårt Team Jobbet Vi söker nu tjänsteförmedlare som vill vara med och bidra till goda resultat och en trevlig stämning. På kontoret i Danderyd är vi ca 10 medarbetare som jobbar tillsammans i en trivsam miljö där alla tar eget ansvar för att nå sina mål.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-01-2020

Dyson - butikssäljare sökes till Stockholm (deltid)
Nordic Retail Group
Nordic Retail Group söker nu för Dysons räkning flera duktiga varumärkesambassadörer / säljare som har det lilla extrasom vill sälja och samtidigt företräda Dyson ute i butik. Start: omgående Om kunden Dyson grundades 1993 och är ett brittisktteknik/innovationsföretag som är känt för design och tillverkare av dammsugare, hårfönar (supersonic), handtorkar och bladlösa fläktar och värmare. Dyson är nu en av de marknadsledarna för innovation inom sina kategorier, med verksamhet i över 72 länder över hela världen, inklusive den nordiska marknaden.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 29-12-2019

Servicerådgivare till Akalla
Autorekrytering AB
Om företaget Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Polisen behöver fler BI-utvecklare
Polismyndigheten, IT-avdelningen
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu flera utvecklare inom Business Intelligence (BI) som önskar vara med och göra verksamhetsnytta för hela polismyndigheten. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor att utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Gruppen för Beslutsstöd ansvarar för datainsamling och utveckling av BI-verktyg som används av hela Polisen för uppföljning och analys.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-09-2019

Specialist inom informationssäkerhet
Avd Förvaltning, Förvaltningsavdelningen, Enheten Säkerhet
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019

Specialist inom säkerhetsskydd
Avd Förvaltning, Förvaltningsavdelningen, Enheten Säkerhet
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019

Enhetschef till Älvsjö vårdcentral
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Välkommen till Älvsjö vårdcentral som ligger i Älvsjö centrum med utmärkta kommunikationer, cirka 10 minuter med pendeltåg från centralen. Vårdcentralen är en landstingsdriven resultatenhet med välfungerande rutiner med bra introduktion samt engagerad och kompetent personal. Vi är en medelstor/större vårdcentral med cirka 65 anställda och drygt 19 000 listade patienter.    Arbetsuppgifter  Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens  ledningsgrupp.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Rekryteringsgruppen söker kundtjänstmedarbetare som talar norska, danska...
Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen söker kundtjänstmedarbetare som talar något av de nordiska språken. Vi söker dig som vill ha ett flexibelt och varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Kunden är ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företaget har sittnordiska huvudkontor i Kista, strax norr om Stockholm. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande frågor via telefon, chatt och e-post gällande kundens produktutbud.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019