Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Studenter till Svea Ekonomi
AMGA AB
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på personal, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Vill du bli en del av ett väldigt attraktivt bolag samtidigt som du får ett flexibelt extrajobb medan du studerar? Vill du ha ett extrajobb där du får värdefulla erfarenheter inom ekonomi och kundkontakt? Då är rollen hos Svea Ekonomi perfekt för dig!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Lärare med ett livsviktigt uppdrag
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Fagared i Lindome
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS ungdomshem Fagared ligger i Lindome två mil söder om Göteborg. institutionen har också en enhet i Markskommun i Öxnevalla. SiS ungdomshem Fagared i Lindome tar emot pojkar 16-21 år, omhändertagna enligt LVU eller dömda till sluten ungdomsvård enligt LSU. ARBETSUPPGIFTER • Kollegialt samarbete och sambedömning med övriga kollegiet .
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018

Kundtjänstmedarbetare inom bank
AMGA AB
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade inom konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Vi söker Kundtjänstmedarbetare som vill bli en del utav en modern och välrenommerad organisation och bankverksamhet med cirka 280 anställda.  Arbetsbeskrivning Som Kundservicemedarbetare inom banken kommer du hantera ärenden via inkommande samtal, mailhantering och administration.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Serveringspersonal Konferens, Haymarket by Scandic, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
Servitör som vill skapa minnesvärda möten Hos oss sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Elevassistent till Olaus Petri skolan
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Gärdesskolan/Olaus Petri skola
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Gärdesskolorna består av två grundskolor och en grundsärskola på Östermalm: Gärdesskolan F-9samt Grundsärskolan F-9 och Olaus Petri skolan F-3. Tillsammans har vi ca 875 elever och 120 medarbetare. På Gärdesskolorna arbetar vi kontinuerligt med att utveckla det kollegiala lärandet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 24-12-2018

Erfaren upphandlare - LOU på EBAB
EBAB
EBAB rekryterar: Erfaren upphandlare - LOU Ebab är ett av Sveriges största fristående konsultbolag inom projekt- och fastighetsutveckling som förverkligar kundprojekt från idé till verklighet. Totalt sysselsätter vi ca 250 personer som är engagerade i att driva projekt åt våra kunder till ett värde av ca 10 miljarder kronor. Vårt kontor finns i Stockholm, nära Globen. Våra kunder är privata, statliga eller kommunala fastighetsägare och investerare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Rehabsamordnare till Previa Stockholm
Previa
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Innesäljare till stor mediakoncern
AMGA AB
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, bank/finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Deras framgångsrika modell har gjort att bolaget idag är ett av den snabbast växande i inom sin nisch, därför söker de nu ytterligare en Säljare med stor drivkraft och ett brinnande intresse för affärer.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Shiftleader till Housekeeping, Scandic Klara, deltid
Scandic Hotels Sverige
Shiftleader till housekeeping - stolt över att skapa rum för fantastiska upplevelser På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster. På Scandic har vi också ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på detta extra mycket. Det var t.ex.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Inkassohandläggare till Promentor Finans!
AMGA AB
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på personal, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen.  Vi söker nu Inkassohandläggare till Promentor Finans! Din roll I rollen som Inkassohandläggare hanterar du inkommande ärenden där dina kundmöten främst sker via telefon, men även via mail. I tjänsten får du en variationsrik vardag där du får hantera olika ärenden, från enklare frågor till mer komplexa.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018