Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teamledare chaufförs- och transportgruppen till ISAB i Södertälje
Andara
Till ISAB i Södertälje söker vi en ansvarsfull och engagerad teamledare för chaufförs- och transportgruppen. I rollen som teamledare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i din grupp. Gruppen består av erfarna chaufförer och du kommer själv att vara delaktig som chaufför i det dagliga arbetet och gruppens uppdrag. Södertälje Industriservice AB, ISAB, utför förebyggande och avhjälpande underhåll samt reparationer till större verkstadsindustrier. ISAB är beläget i Södertälje sedan 1961 och har hela Mellansverige som arbetsområde.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Senior Quality Assurance Associate QA Material
AstraZeneca
Har du modet att leda? Gillar du teknik och smarta lösningar? Är du nyfiken på vetenskapens möjligheter? Då kan du vara vår nya Senior Quality Assurance Associate! Inom AstraZeneca har vi passion för vetenskap. Vi förvandlar idéer till livsförändrande läkemedel och uppfyller behoven hos patienter över hela världen. Att arbeta här innebär att vara företagsam, tänka stort och arbeta tillsammans för att göra det omöjliga möjligt. I Södertälje har vi vårt "produktions-hjärta", en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Kurator till Vallaskolan
Södertälje kommun
En dag på jobbet   Vallaskolan är en attraktiv skola med engagerad, kunnig och behörig personal. Kurator har en nyckelfunktion i skolans hälsofrämjande och förebyggande arbete för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.  Som kurator är du en del av skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, speciallärare, utvecklingslärare, skolpsykolog och skolsköterska. Du bidrar utifrån din profession i tvärprofessionella analyser, samtal och observationer.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Personlig assistens sökes till kvinna i Södertälje 15 h/v
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Sjuksköterska till äldreboende / hemsjukvård
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Du kommer att tjänstgöra på ett äldreboende och även inom hemsjukvården. Arbetstiderna varierar men du ska kunna jobba dag, kväll och helger. Denna tjänst är för kunds räkning och du kommer att vara visstidsanställd hos kund under uppdragets gång. Behovet finns i hela landet. Din profil Du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet som leg. Sjuksköterska, ett krav. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Viktigt att du är trygg och säker i din roll. Du har lätt för att samarbeta, skapa en teamkänsla och kan kommunicera.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Development engineer – Engine optimization performance & emissions
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions.   The powertrain development at Scania stands before a great challenge in the development of a new product for the North American market. Our development group has been assigned the mission to optimize the engine for the specific emission legislation and unique demands of driveability and field of application, specific for North America.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Kvinnlig Personlig assistent, Södertälje
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se Är kvinna, i medelåldern boende i Södertälje och som söker fler kvinnliga personliga assistenter till ”teamet”.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Provningsingenjör elektrifiering transmissionsutveckling
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Scanias elektrifieringsresa accelererar och centralt inom detta skifte är elektrifieringen av transmissioner.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Russian speaking Customer service specialist at Scania Credit AB
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions.   Scania Credit Group (SCA), a Scania Financial Services (SFS) business unit (BU), serves customers, dealers and distributors in 20 different markets through local leasing companies or cross border financing. The Head Office is based in Södertälje, supporting the local markets with governance, management, administration and systems. In the markets where we operate, Scania Credit finance more than two thirds of Scania’s sales.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Kommunikatör på 50% till internationellt bolag i Södertälje
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsbeskrivning Vi söker för kunds räkning en Kommunikatör med fokus på informationssäkerhet.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019