Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Få fast anställning och bostad som mättekniker på Scania i Södertälje
Lernia
Scania söker mättekniker till sin verksamhet i Södertälje. Tjänsten är på heltid och du kommer bli tillsvidareanställd på Scania. Scania har en dynamisk och spännande arbetsmiljö. Din unika bakgrund, dina idéer och din energi kommer att bidra till framgångarna för detta högt ansedda varumärke. På Scania får du möjligheten att arbeta med avancerade maskiner och mätinstrument. För den som är driven är taket för utvecklingsmöjligheter obefintlig hos Södertäljes största arbetsgivare. Arbetsuppgifterna innebär mätningar kopplad till Scanias produktion.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018

TRUCKFÖRARE TILL SÖDERTÄLJE
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du en bakgrund inom lager och är en duktig motviktstruckförare? Vill du arbeta inom en organisation som värdesätter lagarbete? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som truckförare till ett företag i Södertäljeområdet. Tjänsterna innefattar allehanda lagerarbete så som exempelvis: • orderplock • utlastning • lagerföring • truckkörning med framför allt motviktstruck I arbetsuppgifterna kan det även förekomma andra moment exempelvis att tvätta tältdukar som hyrs ut för olika event och arrangemang.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Studenter för deltidsjobb i Järna
Randstad AB
Maskinoperatör Som maskinoperatör kommer du vara en del av produktionslinjen och övervaka processen och vara delaktig i framställandet av den färdiga produkten. Tjänsten är en behovsanställning, det innebär att vi har möjlighet att erbjuda arbetspass med mycket kort varsel.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

TESTINGENJÖR TILL INTEGRATIONSTEST AV ELSYSTEM
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. För att fortsätta vara världsledande inom hållbara transporter behövs en väl testad produkt, som motsvarar kundens förväntningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Utvecklingsingenjör service
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi söker dig som vill utveckla smarta servicelösningar för buss Den ökade komplexiteten hos våra bussar ställer stora krav på våra verkstäder. Att stödja dem vid felsöknings- och reparationsarbeten har därför blivit allt viktigare för att säkerställa tillgängligheten och ekonomin för Scanias busskunder. Den ökade komplexiteten hos våra bussar ställer allt högre krav också på den tekniska informationen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

SAFE AUTONOMOUS VEHICLES - SYSTEM ARCHITECT / BUSINESS ANALYST
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions. Autonomous vehicles, connectivity and electro-mobility challenge Scania´s R&D organisation in a new way.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Teknisk ansvarig, Citrix (WTS)
Scania
Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Ingenjörer sökes till spännande konsultbolag!
OnePartnerGroup Mälardalen AB
En av OnePartnerGroups väldigt spännande och expansiva kunder har ett löpande behov av duktiga högskole- eller civilingenjörer! Denna arbetsgivare har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. De är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-09-2018

Are you Scania’s next Senior Internal Auditor?
Clarify AB
Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to continue the ramp-up of our new Financial Services Audit department. In this position you will be part of a dynamic international team and will work in an interesting global environment with an opportunity to overview the whole Scania Financial Services organization.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 21-09-2018

Säljare Proffs - K-rauta, Södertälje
Future Management
K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018