Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kontorsassistent till Svenska LantChips AB i Södertälje
Svenska LantChips AB
Vi söker nu dig som vill bli en viktig kugge i vår administrativa funktion på vårt huvudkontor i Södertälje. För att du skall lyckas bra hos oss behöver du ha en positiv personlighet, vara kund- & serviceorienterad, organiserad, samt vara bekväm med att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska. Kontorsassistenten har som huvudarbetsuppgift att assistera kontoret med dagliga sysslor och diverse arbetsuppgifter. Du planerar och håller ordning och reda i de gemensamma utrymmena.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 16-02-2019

Sjuksköterska, Ny vårdavdelning, Södertälje sjukhus
Södertälje sjukhus
Vill du vara med från början? Snart öppnar vi en helt ny vårdavdelning och behöver dig.     Vår nya vårdavdelning, Avdelning 29, kommer erbjuda 14 vårdplatser för patienter i behov av akutgeriatrisk och internmedicinsk vård med inriktning mot hjärtsvikt.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Projektadministratör till spännande myndighet
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 22-01-2019

Kökschef Äldreomsorgen
Södertälje kommun
Ledarskap i Södertälje   Som chef i Södertälje kommun skapar du motivation och engagemang för uppdraget hos dina medarbetare. I ditt ledarskap har du förmågan att omsätta den politiska inriktningen till bra verksamhet med fokus på Södertäljeborna. Du kommunicerar mål och skapar delaktighet i arbetet genom att uppmuntra och tillvarata goda idéer.  I ditt ledarskap ger du dina medarbetare ett professionellt stöd och möjligheter till utveckling. Du är en självklar förebild och en god ambassadör för kommunen.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 08-02-2019

Undersköterskor till Heijkensköldska gården
Södertälje kommun
Vi söker 2 st undersköterskor för specialuppdrag     En dag på jobbet:   Din arbetsdag innehåller handledning av kollegor så att vi arbetar enligt fastställda rutiner för att säkerställa kvalitet i vardagsarbetet. Du är ansvarig för att planera resurser utifrån brukarnas behov och se till att teamet har samsyn kring praktiska arbetsuppgifter. Viktigaste uppdraget är att se till att våra brukare får en meningsfull dag enligt deras individuella genomförandeplan, vilket du säkerställer genom egenkontroll och stöttning i teamarbete.     Vem är du?
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Fritidsledare till Ung fritid (fritidsgård)
Södertälje kommun
Vi söker fritidsledare som älskar att utmana tradition och vill skapa ungdomsverksamhet som utgår från ungdomars behov.   Vi söker medmänniskor som prioriterar utveckling hos sig själv och hos andra.     Vi söker människor som vill skapa minnen för livet hos sig och framför allt ungdomar. Människor som är en källa för inspiration och som vågar ifrågasätta när något känns fel. Vi söker en samhällshjälte.     En dag på jobbet   Din arbetsdag börjar med att du tar på dig din arbetströja.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 18-02-2019

Vill du arbeta med biltvätt/rekond i Södertälje?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med biltvätt/rekond, arbetsplatsen ligger i Södertälje. Dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilen både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar och transportbilar från olika varumärken. Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är varierande då skift förekommer.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Klara söker sjuksköterskor till äldreboende i Södertälje med omnejd.
Klara D AB
Klara söker sjuksköterskor till äldreboende i Södertälje. Det finns både långa och korta uppdrag. Dag/Kväll/Natt Ort Södertälje Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 25-01-2019

Vill du arbeta som Utrustningsmekaniker?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som utrustningsmekaniker i Södertälje, dina arbetsuppgifter blir bland annat att montera och bygga påbyggnader på transportbilar. Du kommer att montera allting invändigt, samt att du ansvarar för att bilarna kan levereras enligt deadlines. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett härligt team där du får möjligheten att vara med och påverka. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har hög initiativförmåga samt ett brinnande engagemang för ditt arbete.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Junior helpdesk / IT-tekniker till Södertälje
Poolia Stockholm AB
För kunds räkning söker vi efter en serviceinriktad och IT-intresserad tekniker för ett uppdrag hos ett globalt företag med kontor och tillverkning i Södertälje. Som tekniker kommer du arbeta i en bred och meriterande roll där både praktisk kunskap och kundservice blir viktiga. Det här är ett konsultuppdrag via Poolia IT som beräknas pågå i sex månader, med väldigt god chans till förlängning. Välkommen med din ansökan! Uppdraget Som IT-tekniker kommer du ha en varierande roll med fokus på problemlösning och service.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 29-01-2019