Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Technical Project Leader E-Mobility
AVL Motortestcenter
Are you the person right person to contribute to our e-Mobility journey? Right now is a unique chance to be a part of our rapidly growing team at AVL Sweden, backed up by the global AVL expert network! This position is located close to Stockholm: in Södertälje or Haninge.    Why AVL?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Vill du arbeta med kundservice inom bilbranschen?
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Är du duktig på skriftlig kommunikation och tycker en tjänst inom service- och bilbranschen låter spännande? Då är du kanske vår nästa kollega! Ageris söker kundserviceagenter till Volkswagen Group Sverige som är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche. Volkswagen Group Sverige importerar varumärkenas produkter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Skolsköterska med stort hjärta för barnens bästa till oss på Wasaskolan
Södertälje kommun
En dag på jobbet  Hos oss på Wasaskolan möter du engagerad personal och positiva barn. Du har både enskilda möten med elever utifrån en medicinsk ansats och är med i vårt elevhälsoteam och arbetar förebyggande. Du gillar därför att arbeta i en dynamisk och utvecklande miljö. Vi prioriterar elevhälsa och ser det som nyckeln till framgång. Vi jobbar tillsammans för att bygga fram kommunens bästa arbetsplats.    Då vår skolsköterska nu söker sig vidare till nya utmaningar söker vi en ny till vårt skickliga elevhälsoteam       Vem är du?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Administratör med telefonvana
Jobquest Sverige AB
Till vår kund söker vi en Administratör som har någon tidigare erfarenhet av telefonadministration. Avgörande för uppdraget är att du är serviceinriktad samt har ett brinnande intresse och talang för att jobba med administration. Du kommer arbeta med orderflöden som huvudsakliga arbetsuppgifter, därav behöver du tycka det är roligt med order samt vara noggrann med detaljer. Du kommer även beställa nya telefonanknytningar samt hantera förändringar. Uppdraget är en del av JobQuest konsultverksamhet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018

Wasaskolan söker lärare till våra elever i F–3
Södertälje kommun
En dag på jobbet  Vår fantastiska lärare i åk 2 kommer att gå på föräldraledighet till vårterminen och det gör att eleverna i klassen behöver en engagerad och driven vikarie under deras fortsatta tid som lågstadieelever. Hos oss på Wasaskolan tillhör du ett arbetslag i åk F–3. Tillsammans arbetar ni för att göra elevernas skoldag till den bästa möjligt. I klassrummet arbetar du tillsammans med en kollega i tvålärarskap eller flerlärarskap. Ni planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans. Utöver det har ni ett gemensamt klassläraransvar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Wasaskolan söker lärare till kunskapstörstande elever i åk F–3. Tvålär ...
Södertälje kommun
En dag på jobbet  Hos oss på Wasaskolan kommer du att tillhöra ett stabilt och kompetent arbetslag på F–3. Du kommer att som klasslärare i tvålärarskap alt flerlärarskap arbeta nära en kollega med undervisningsansvar för en klass. Du möts av en fin lärmiljö med goda förutsättningar att utmana elevernas lärande. Vi har arbetslagsträffar och riktat kollegialt lärande med möjlighet till det unika att få en egen handledare som stöttar och möter dig i din undervisning.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

BemannIQ söker måltidsbiträde
Bemannia Kontor
Vi söker dig som vill arbeta extra som måltidsbiträde åt vår kund inom rättsväsendet. Dina arbetsuppgifter: Detta är en flexibel tjänst i Stockholmsområdet. Dina kvalifikationer: Du har erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök. Du ska ha kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollsprogram och datorvana. Vi tror att du är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och är serviceminded.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

BemannIQ söker kock
Bemannia Kontor
Vi söker dig som vill arbeta extra som kock åt vår kund inom rättsväsendet. Dina arbetsuppgifter: Detta är en flexibel tjänst i Stockholmsområdet. Dina kvalifikationer: Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm/kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollsprogram och datorvana. Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Enhetschef
Randstad AB
Enhetschef Enhetschef Vi söker dig som är trygg och stabil i ditt ledarskap och inte har några problem med att driva igenom förändringar i en grupp. Du ska brinna för att engagera och motivera dina medarbetare. Omfattning: Heltid Arbetsbeskrivning: Våran kund söker en tillfällig enhetschef för hemtjänsten i Södertälje. Du kommer att få jobba med en organisationsförändring utifrån en tydlig plan som finns framtagen. Du kommer också att få jobba med det dagliga driften som innebär budgetansvar, personalansvar och allt som har med arbetsmiljö att göra.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 17-10-2018

Projektingenjör Planering Väg och Anläggning - Sörmland
Skanska Sverige AB
Projektingenjör Planering Väg och anläggning - Sörmland På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, anläggning-, och energiprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland samt Uppsala/Gävleborg Vi söker nu en projektingenjör med fokus på planering till vår verksamhet i Sörmland. Vi behöver nästa kugge till vårt team! Vår verksamhet i Sörmland är nu i behov av att stärka upp teamet med en projektingenjör som kommer fokusera på vårt arbete med planering.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018