Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Senior Automation Lead
ICA Sverige AB
Vi driver utvecklingen av ICA-koncernens digitala kollegor - vill du vara med? ICA är inne i en intensiv fas av digital transformation. Ett av våra stora fokusområden är automation - att introducera och utveckla digitala kollegor med hjälp av nya förmågor, till exempel Robotic Process Automation, AI i form av Machine Learning och Chatbots för att effektivisera och möjliggöra nya arbetssätt och affärer. Nu behöver vi utöka teamet med två seniora teammedlemmar som precis som vi brinner för att driva utveckling och möjliggöra nyttjandet av nya digitala kollegor inom hela ICA.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Administratör
Karolinska Institutet, Universitetsförvaltningen, Stab
Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Hemservice specialist till Solna
Vardagsfrid AB
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam i Solna ! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserat sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Stödassistenter till servicebostad Solna stad
Solna Stad
Om arbetsplatsen Humaniora vård och omsorg är den kommunala utföraren i Solna Stad. Vi ansvarar bland annat för sex grupp- och servicebostäder enligt LSS. Vi behöver nu förstärkning till en av våra enheter, en servicebostad, och vi söker dig som vill arbeta som stödassistent hos oss. Målgruppen för verksamheten är vuxna personer med högfungerande autism och andra tilläggsdiagnoser som olika psykiatriska tillstånd eller missbruk.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Sommarnotarie sökes till ICA Banken för år 2020
ICA Banken AB
Vi söker nu en sommarnotarie som ska vara med och utveckla juridikfunktionen under sommaren 2020 och bidra till att ICA Banken har Sveriges nöjdaste kunder! Tjänsten är placerad i Solna alternativt Borås. Juridikavdelningen består idag av sammanlagt fem medarbetare; tre bolagsjurister, en klagomålsansvarig/paralegal och en chefsjurist. Det här är ditt blivande jobb I rollen som sommarnotarie hos ICA Banken kommer du främst att hantera klagomålsfunktionen men även i övrigt arbeta brett med löpande juridiska frågor i nära samarbete med verksamheten och övriga jurister på avdelningen.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Enterprise Architect Digital Front-End
Telenor Sverige AB
Who we are We’re here to connect you to what matters most, and by doing so, empowering societies. As a Telenor employee, you will be part of a large, international organization that goes beyond customers – we want to play a meaningful role in the societies we serve. Being connected can change your life, and we’re serious about helping our services make the widest possible impact.  We are looking for a forward-thinking person to join our Enterprise Architecture team.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Var med från början i våra nya lokaler! Vi söker sjuksköterska till Ga ...
Karolinska Universitetssjukhuset
Om oss  I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning. Vi ska flytta vår verksamhet till en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

NOC, extrajobb natt
Maxkompetens
Vi söker dig som studerar och har minst ett år kvar på dina studier. Gärna en utbildning med IT fokus. Du skall se detta som en god möjlighet att utvecklas vidare inom nätverk vid sidan av studierna. Du har ett starkt teknikintresse och är en engagerad lagspelare. Flexibilitet är viktigt i den mån att du ser det som en självklarhet att ställa upp och rycka in när det behövs för dina kollegor. Eftersom rollen innebär mycket kundkontakt ser vi dig också som en kommunikativ och serviceinriktad person.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-01-2020

Nattsjuksköterska till Gastromedicin och Endokrin i nya sjukhusbyggnad ...
Karolinska Universitetssjukhuset
Om oss   I vårt uppdrag ingår högspecialiserad vård, forskning, utveckling och utbildning. Vi ska flytta vår verksamhet till en ny vårdavdelning i toppskick och utökar därmed den högspecialiserade vården. Vi har ett akut intag för patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, motilitet och endokrinologiska sjukdomar. Vi har även ett mindre elektivt intag för patienter som genomgår endoskopiska undersökningar. Patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar behandlas medicinskt primärt men kan komma behöva kirurgiska åtgärder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Extrajobb - Jr Customer Insight Analyst till ICA
ICA Sverige AB
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. Som Junior Customer Insight Analyst tillhör du teamet ICA Kundinsikt & Analystjänster som arbetar med analys och insikter om ICAs kunder och du kommer i din roll stötta teamet med analyser inom kundinsikt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019