Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fakturamatchare till Apoteket
Placera Personal AB
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Tjänsten Till Apotekets huvudkontor i Arenastaden söker vi nu en fakturamatchare.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Ekonomiassistent kundreskontra
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Projektadministratör Mälarbanan
Trafikverket
Vill du arbeta som projektadministratör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Centrumledare till ICA Fastigheter
ICA Fastigheter AB
Vi söker dig som vill vara med och utveckla rollen som centrumledare - en person som brinner för människor och livfulla mötesplatser. Välkommen att jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag! Arbetsuppgifter Som centrumledare har du ett övergripande ansvar för fem av våra större marknadsplatser i Linköping, Örebro, Uppsala och Stockholm. Ditt huvudsakliga fokus är att driva trafik och göra upplevelsen hos oss trivsam och inspirerande - mötesplatser där man gärna dröjer sig kvar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Redovisningsexpert IFRS och K3
NCC
I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en redovisningsexpert inom IFRS och K3 med placering i huvudkontoret i Solna. Du kommer att rapportera till koncernredovisningschefen och ingå i ett team på ca 5–8 personer som arbetar med NCC-koncernens koncernredovisning. Konsolideringsenheten har som främsta funktion att producera kompletta och korrekta bokslut för NCC, som är noterat på Nasdaq OMX. Avdelningen jobbar tätt ihop med koncernledningen, bolagets affärsområden, divisioner och ekonomipersonal globalt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Group Financial Controller, Junior
NCC
I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en självgående, noggrann och driven Group Financial Controller. Du kommer att arbeta med att sammanställa, analysera och rapportera finansiell information och ha en mycket aktiv roll i ekonomistyrningen av koncernen.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Group Financial Controller, Senior
NCC
I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en senior, självgående, noggrann och driven Group Financial Controller. Du kommer att arbeta med att sammanställa, analysera och rapportera finansiell information och ha en mycket aktiv roll i ekonomistyrningen av koncernen.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Receptionist Solna
Sodexo AB
Receptionist Unilever Vi söker nu en positiv och engagerad medarbetare till ovanstående uppdrag. Du blir vår kunds ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i att skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Som receptionist arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter, både högt och lågt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Leva Livet-inspiratör söks till Hallens vård- och omsorgsboende i Solna
Förenade Care
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Vård- och omsorgsboendet är ett profilboende med Mat och dryck som inriktning. Hallen ligger i ett lugnt kvarter i Råsunda med närhet till fina grönområden. Boendet har 69 lägenheter fördelade på åtta enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Här finns ett korttidsboende, två dagverksamheter varav en med inriktning demens. På Hallen har vi även en restaurang. Personalteamet består av omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer, vaktmästare, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Gruppledare söks till Hallens vård- och omsorgsboende i Solna
Förenade Care
Vård- och omsorgsboendet är ett profilboende med Mat och dryck som inriktning. Hallen ligger i ett lugnt kvarter i Råsunda med närhet till fina grönområden. Boendet har 69 lägenheter fördelade på åtta enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Här finns ett korttidsboende, två dagverksamheter varav en med inriktning demens. På Hallen har vi även en restaurang. Personalteamet består av omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer med team, vaktmästare, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019