Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Barnskötare till spännande vikariejobb i Solna
Precator Rekrytering och Bemanning AB
Dina arbetsuppgifter Du arbetar med barn mellan 1-5 år och hjälper ordinarie personal i den dagliga verksamheten med alltifrån det praktiska till den pedagogiska verksamheten. Du arbetar till en början på olika förskolor och får därmed möjlighet att prova på olika arbetsplatser, olika pedagogiska inriktningar och lära känna olika pedagoger. Jobbet leder oftast till längre vikariat eller fast tjänst. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba men vi ser gärna att du är tillgänglig minst tre dagar/vecka. Din profil Brinner du för att arbeta med barn?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Samordning av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö
Strålsäkerhetsmyndigheten
Vill du bidra till att göra samhället strålsäkert? Strålsäkerhetsmyndigheten arbetar pådrivande och förebyggande för att skydda människor och miljö från oönskade effekter av strålning, nu och i framtiden. Till vårt kontor i Solna söker vi nu en medarbetare som ska ansvara för att samordna uppföljningen av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.  Dina arbetsuppgifter Strålsäkerhetsmyndigheten ansvarar för miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Vi söker dig sjuksköterska till äldreboende i Stockholm
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande. Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering. •Rapporte
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Finsktalande kundservicemedarbetare inom bank
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Nu söker vi dig som är positiv, engagerad och vill utvecklas tillsammans med vårt team på Ikano Bank! Som kundservicemedarbetare på Ikano Bank arbetar du med inkommande samtal, chat och mail där du hanterar ärenden gällande krediter, bankkort, fakturafrågor, utbetalningar med mera.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018

Driven och engagerad säljare sökes till väletablerat mediaföretag
RDS Förlag AB
Om oss RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.   Rollen Idag söker vi ytterligare en representant som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Sjuksköterskor sökes till olika avdelningar på sjukhus i Stockholm
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor gärna med specialitutbildning till olika sjukhus i Stockholm. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rek
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Senior consultants and business developers, Solna
PostNord Sverige AB
PostNord Insight is a part of Strategy & Commercial Excellence that is responsible both for driving the work of the Group's overall strategy, driving business transformation and to initiate, lead and manage the work towards Commercial Excellence. The work is done in close collaboration with the countries' sales organizations and our Nordic business areas.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-09-2018

Konferens/receptionspersonal deltid
Coor Service Management
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Vi söker efter en ekonomiassistent till konsultuppdrag
Kornboden
Nu söker vi efter en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag på en statlig myndighet i Solna. Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller liknande och finns tillgänglig för start den 1 september till och med mars 2019. Möjlighet till förlängning finns.   Arbetsbeskrivning: I rollen som ekonomiassistent kommer du i huvudsak att utföra självständigt operativt arbete.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Sjuksköterska med erfarenhet från GASTRO
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till sjukhus i Stockholm. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: • Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. • Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018