Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ansvarig specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten: http://hpr.to/j12069
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Kock specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten http://hpr.to/j12068
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Nu söker vi lärlingar till ställningsmontörer!
ADL BEMANNING AB
Beskrivning av arbetsuppgifter: Din uppgift som lärling är främst att förse montörerna med material från marknivå. Arbetsuppgifterna varierar med allt i från förberedelser och demontering till service och skötsel av ställningsmaterial. Arbetet är väldigt omväxlande, så du behöver ha god grundfysik och klara tunga lyft med fokus på säkerhet. Du kommer att ingå i ett team och kommer att arbeta ute hos våra kunder runt om i Stockholm. Vi ser gärna att du kan kommunicera på svenska men minst engelska och andra språkkunskaper som polska, jugoslaviska är ett plus.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Nu söker vi ställningsmontörer!
ADL BEMANNING AB
Beskrivning av arbetsuppgifter: Just nu söker vi ställningsmontörer till oss på ADL Bemanning AB. Vi är ett nystartat bolag i en expansiv fas där du har chans att växa och utvecklas med oss. I din roll som montör är din uppgift att med noggrant och säkert synsätt montera- och demontera byggställningar runt om i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett team hos våra kunder och vara till stor del vårt ansikte utåt varpå vi lägger stor vikt vid hur du är som person.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna!
StudentConsulting
Har du en god kommunikativ förmåga, med resultatfokus och erfarenhet av redaktionellt arbete? Då har vi rollen för dig! Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och finns idag i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och erbjuder produkter såsom uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en webbredaktör. I rollen som webbredaktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skapa, publicera och redigera digitalt innehåll.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Kock, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten: http://hpr.to/j12061
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

HR/lönekoordinator på 50% till spännande bolag i Solna
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Erfaren och utvecklingsinriktad informationssäkerhetsspecialist
Folkhälsomyndigheten
Folkhälsomyndigheten är en nationell kunskapsmyndighet som arbetar för bättre folkhälsa. Det gör myndigheten genom att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot hälsohot. Vår vision är en folkhälsa som stärker samhällets utveckling. Vi erbjuder attraktiva villkor och spännande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Myndigheten har omkring 490 anställda och har sin verksamhet i Solna och Östersund.   Vill du utveckla vårt ledningssystem för informationssäkerhet?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 12-06-2018

Ekonomihandläggare till dynamisk forskningsmiljö
Karolinska Institutet, Institutionen för medicin, Solna
Institutionen för medicin, Solna, är en av de största kliniska institutionerna vid Karolinska Institutet. Institutionen är uppdelad i avdelningar som i sin tur består av en eller flera forskargrupper. Verksamheten består av forskning, forskarutbildning och grundutbildning för blivande läkare och biomedicinare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare i svenska och engelska
Pysslingen Skolor
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Vi söker: Alfaskolan, som är en av Solnas populäraste skolor, söker en ny medarbetare till hösten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018