Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Beredningsassistent
Åklagarmyndigheten
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet, personligheterna vi söker och de karriärvägar som öppnas. ÅM2019-1035 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på Västerorts åklagarkammare. Som beredningsassistent möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att: Ge våra åklagare administrativt stöd. Det innebär t.ex.
Skapad : 25-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019

Etableringschef region Norr
ICA Sverige AB
ICA Sverige AB söker Etableringschef - Region Norr ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap - utgör basen för ett gemensamt förhållningssätt för hur alla på ICA ska arbeta tillsamman för att göra nytta för kunderna. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av ICAs framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Inköpschef till Kategoriområde Mejeri
ICA Sverige AB
Vi är mitt uppe i en omfattande transformationsresa där vi bygger förutsättningarna för att bättre kunna möta en snabb föränderlig omvärld. Vi introducerar en ny mer kundfokuserad organisationsstruktur, nya agila arbetssätt och vi kommer att ha ett ännu större fokus på datadriven analys. Vill du vara med på vår spännande resa och forma framtidens ICA? Sortiment och Inköp inom ICA Sverige AB arbetar med att skapa ett attraktivt, kundanpassat och lönsamt sortiment. Vi ansvarar för att kunderna idag och imorgon möter efterfrågat sortiment, med god lönsamhet i butik och koncern.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Projektingenjörer med teknisk inriktning till Trafikverkets projekt ERTMS
Academic Work
Vill du i framtiden arbeta som teknisk specialist och bli en del av Trafikverkets mest spännande utvecklingsprojekt? Tycker du om problemlösning och tekniska diskussioner? Då är signalteknik området för dig. Trafikverket söker nu projektingenjörer med teknisk inriktning som vill anta en spännande roll där du får jobba inom projektet ERTMS och stötta upp deras specialister. Academic Work erbjuder i samband med denna tjänst löpande kompetensutveckling i form av utbildning och coachning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Solution-Driven Developer
ÅF AB
About the job At ÅF IT Solutions we work in many exciting IT projects, that all have in common that we have an absolute focus on providing our clients with smart and sustainable solutions.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Ekonomiassistent med systemkunskap
Clarify AB
Är du en person som trivs att jobba i en föränderlig organisation där du kan ha stor påverkan? Är du en klippa inom leverantörsreskontra med systemerfarenhet som vill ta nästa steg? Då är denna tjänst något för dig! OM FÖRETAGET Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål – att se till att hemmasnickarna får den möjligheten. Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Mötesbokare till Loyalty
MultiMind Bemanning AB
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Letar du efter nya utmaningar och är intresserad av mötesbokning? Då kan detta vara det du letar efter! MultiMinds kund Loyalty letar efter mötesbokare till deras team i Stockholm. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på fyra månader, går allt bra blir man sedan överrekryterad av företaget. Företaget Loyaltys verksamhet startade redan 1995, då under namnet Talk2me.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019

Personlig tränare sökes till Actic Solna
Actic Sverige AB
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019

Hallens äldreboende söker undersköterskor/vårdbiträden för sommarvikariat
Förenade Care
Förenade Care driver på uppdrag av Solna kommun, vård- och omsorgsboendet Hallen, som är ett profilboende med inriktning ”Mat och dryck”. Hallen ligger i Råsunda och erbjuder 69 lägenheter fördelade på fyra enheter, varav två enheter är inriktade mot demens. Det finns även ett korttidsboende, dagverksamhet samt restaurang. Hallen har gångavstånd till tunnelbanestationen Näckrosen samt till bussar som går till pendelstationerna Solna och Sundbyberg. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, vaktmästare, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor, enhetschef, bitr.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Yrkeslärare till fordonsprogram, S:t Martins gymnasium
Sundbybergs stad
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019