Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Content Manager Digitala medier
Workation Group AB
Workation Group erbjuder hotell, mötesplatser och co-working i premiumsegmentet och vi står nu inför en mycket spännande framtid där vi "brandar om" bolaget, lanserar ett helt nytt koncept under varumärketWorkation samt startar upp nya spännande verksamheter redan den här våren.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Leverantörsutvecklare, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Addilon AB
Vi söker nu en Leverantörsutvecklare som ska ansvara för att säkerställa spårbarhet av material, uppföljning och analys av våra kontrakterade sortering- och återvinningsanläggningar. Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år med option på förlängning. Om oss Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, samlar in och återvinner dina förpackningar och tidningar. Vi ansvarar för över 5000 återvinningsstationer runtom i landet och ger 1,6 miljoner hushåll möjlighet att återvinna i fastigheten. Återvinning ska vara enkelt och ge stor miljönytta. Vi ägs av producenterna som bekostar insamlingen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Vik. Driftchef Logistik, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Addilon AB
Har du tidigare erfarenhet från logistik- eller avfallshanteringsbranschen och söker nya utmaningar? Vill du arbeta i en koordinerande roll i en verksamhet som bidrar till ett mer miljömedvetet och hållbart samhälle? Trivs du där du får använda din relationsskapande förmåga för att lyckas? Vi söker nu en driftchef till FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen som verkar i återvinningsbranschen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Test Automation Engineer
ÅF AB
Om jobbet Vi på ÅF vill bli fler inom testautomation. Vi söker dig som har stort intresse för och vill vidareutvecklas inom testautomatisering. Sökord: test, software, test automation, engineer, Python, verifiering, programming, embedded system Våra kunder satsar mer på testautomatisering än någonsin tidigare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Embedded C / C++
ÅF AB
Om jobbet ÅF är Sveriges största konsulthus inom framtagning av inbyggda- och uppkopplade system, kom och bli en del av oss! Sökord: embedded systems, inbyggda system, software developer, software engineer, c, c++, linux Vi arbetar med allt i alla branscher, från marina system till rymdapplikationer. Din arbetsplats är antingen på vårt kontor i Stockholm/Solna eller i projekt på plats hos kund!
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Electronic Designer - Embedded Systems
ÅF AB
Om jobbet Vi tycker att elektronikdesign är en konstform och ett snyggt PCB är något att hänga på väggen! Tycker du om att utveckla elektronik och gillar utmaningar: Börja i vårt team! Sökord: embedded systems, inbyggda system, elektronikkonstruktion, electronic design, PCB, hardware developer Vi är ett gäng som arbetar med allt från bilar och flygplan till medicinprylar och sensorer. Som konsult hos oss på ÅF kommer du få ett lärorikt jobb med uppkopplade prylar och utmanande uppgifter.  Din arbetsplats kan antingen bli ute hos kund eller på vårt kontor i Solna.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Senior ADAS Engineer / Autonomous Drive Engineer
ÅF AB
About the job Many think ÅF is only about technology. Our story though is mainly about the people – Brave engineers, Project leaders, Visionary leaders and Specialists working together to find new and sustainable solutions for generations to come. We want to make a difference providing our customers with solutions that add value. We develop and deliver solutions for vehicles, systems, functions and attributes to customers in the automotive industry. Our customers are both established OEM’s, startup companies and system suppliers (Tier 1).
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Projektledare - Software
ÅF AB
Om jobbet Embedded Systems på ÅF är inne i en stark tillväxtfas och i många av våra uppdrag är det ett stort behov av kompetenta projektledare! Vi söker därför projektledare, allt ifrån några års erfarenhet till mer erfarna inom området mjukvaruutveckling. Sökord: Technical Project Manager, Project Manager, Projektledare, Embedded System, IPMA/PMI, Engineer, ScrumMaster, Agile, Product Owner, Technical Lead, SW development Som projektledare på ÅF kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Embedded System Architect / Solution Architect
ÅF AB
Om jobbet ÅF växer och nu vill vi utöka vår inhouseorganisation med arkitekter inom inbyggda system! Sökord: Solution Architect, System Architect, Embedded Systems, lösningsarkitekt, systemarkitekt, inbyggda system I vår inhouseorganisation jobbar vi både med produktutveckling och underhåll av befintliga stödsystem. Vi har flera projekt inom flertalet teknikområden såsom telekommunikation, fordonsindustrin och IoT. Du kommer att få arbeta både med existerande system men även med lösningar och offerter på nya system. Du kommer då vara den som är ansvarig för utvärdering och teknologival.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Project Manager - Electronic Design
ÅF AB
Om jobbet Vi söker fler tekniska projektledare med elektronikbakgrund. Det finns en mängd produkter och tjänster som ÅF har där kombinationen ledarskap och teknisk kunskap är viktig. I detta fall söker vi projektledare med elektronikbakgrund! Sökord: embedded systems, inbyggda system, elektronik, elektronikkonstruktion, electronics designer, electronics, project manager, projektledare Som konsult på ÅF kommer du arbeta i ett brett spektrum av branscher, från telecom och fordon till medicinteknik. Ditt arbete kan ske ute på plats hos våra kunder alternativt i projekt i våra egna lokaler.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019