Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker en manlig personlig assistent åt en ung man i Karlskrona kommun!
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Jurist/Skadereglerare
Länsförsäkringar Blekinge
Är du en driven, engagerad och kundfokuserad jurist med erfarenhet av skadeståndsrätt? Då kanske du är den vi söker till Länsförsäkringar Blekinge som Skadereglerare för Ansvars- och Företagsskador.   Om jobbet  Som skadereglerare reglerar du främst Ansvarsskador och rättskyddsärenden. Även egendomsskador samt avbrottskador på företag och lantbruk.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Motorskadereglerare
Länsförsäkringar Blekinge
Vi söker dig som kan ge ett omtänksamt och kompetent kundbemötende i toppklass.   Om jobbet  Som Motorskadereglerare innebär det att du ansvarar för att våra kunders fordon repareras snabbt, trafiksäkert och på ett miljövänligt sätt.   Du möter våra kunder när de, främst över telefon, vill göra en skadeanmälan. Din uppgift är då att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Skadereglerare Företagsskador
Länsförsäkringar Blekinge
Du kanske är den vi söker till Länsförsäkringar Blekinge som Skadereglerare Företagsskador.   Om jobbet  Som skadereglerare reglerar du egendomsskador, maskinskador, skogsskador samt avbrottskador på företag och lantbruk. Du arbetar med alla moment i skadeprocessen, vilket innebär såväl kundmöten som registrera, utreda, värdera och reglera de skador som uppstått. Rollen kräver att du har förståelse för företagsekonomi samt kännedom om försäkring.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Innesäljare Lantbruksförsäkring
Länsförsäkringar Blekinge
Om jobbet  Som innesäljare inom lantbruksförsäkring arbetar du aktivt med försäljning och rådgivning av försäkringar till kunder på lantbruksmarknaden. Du har en hel del kundkontakt i form av såväl inkommande samtal via telefon som fysiska kundbesök till kontoret. Vi hjälper kunderna att följa marknadens utveckling och föreslår förändringar och kompletteringar som förbättrar deras försäkringsskydd.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Medicinsk sekreterare Ögonkliniken
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ögonkliniken på Blekingesjukhuset har sin verksamhet förlagd till två orter, Karlskrona och Karlshamn och består av mottagningsenheter med planerad och akut verksamhet samt operationsverksamhet och sluten vård.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Brandingenjör, Vikariat
Boverket, Tekniska egenskaper
Boverket är den nationella myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende. Vi har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. På Boverket arbetar idag 250 personer, bland annat jurister, arkitekter, planerare, ekonomer, civilingenjörer, samhällsvetare och kommunikatörer. Vi har den senaste tiden fått stora regeringsuppdrag inom digitalisering, inomhusmiljö och arkitektur.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Undersköterska till rehabiliteringskliniken avd 20, Karlshamn
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Logoped? En sommar i vackra fina Blekinge? Välkommen till Rehabkliniken!
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Vi mitt uppe i vår sommarplanering och söker nu en semestervikarie till vår logopedgrupp.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Utbildningsanställning sjuksköterska på psykiatriska intensiv- och akutavd.
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Länsgemensam psykiatri har hela Blekinge som sitt upptagningsområde med drygt 150 000 invånare. Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018