Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Almia söker sjuksköterska för arbete i Karlskrona
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Undersköterska till Rödeby hemtjänst
Karlskrona kommun
Äldreförvaltningen, Karlskrona kommun    söker    Undersköterska till Rödeby hemtjänst      Vårt arbete utgår från att den enskilde kunden är i fokus och är delaktig i sina omsorgsbehov. Som undersköterska hos oss är det viktigt att kunna möta den enskilda individens behov och önskemål. Verksamheten bygger på en stor mångfald där språkliga kompetenser tillvaratas och nyttjas för att öka enskild kunds kvalité.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Underållsingejör
Södra Cell Mörrum
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du vara med och utveckla produktionsarbetet i en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Test Coordinator/Engineer - Sölvesborg, Sweden
Predire Testcenter AB
Predire Testcenter is a private owned company established in 1995. We are an accredited, full scale test Institute for several business segments such as Automotive, Airspace, Energy, Electronic and Medical industry. Our head office is located in Sölvesborg - Sweden with additional Testcenters located in Olofström - Sweden, Grevenbroich - Germany, Shanghai - China. ARE YOU READY TO BECOME AN EXPERT? Test Coordinator/Engineer - Sölvesborg, Sweden Predire Testcenter continues to grow and therefore we are now searching for a Test Coordinator to be based in Sölvesborg, Sweden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

CNC-Operatör
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vårt kontor i Blekinge ligger i Karlskrona. Vi kan personal. Vi söker nu till vår kund Kockums Maskin i Kallinge en CNC-operatör. Om Företaget Kockums Maskin AB är en av Skandinaviens ledande tillverkare av bearbetat gjutgods.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Avdelningschef Folktandvården Jämjö
Landstinget Blekinge, Folktandvården
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Två planerare till Östralycke
Karlshamns kommun
Hej!   Vi heter Linda Wallin, Lisa Carlsson och Jennike Westrin Andersson och vi är enhetschefer på Östralycke som är ett Särskilt Boende i Karlshamn.     Vi söker nu två planerare till vårt boende.     Vårt mål är att vår äldreomsorg och vårt boende ska fortsätta att utvecklas. Där alla som bor och arbetar ska trivas och fortsätta att utvecklas som människa och individ. Vi vill ge en omsorg utifrån vars och ens behov.   Med andra ord ett boende som vi själva skulle vilja bo på .
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Restaurangbiträde till personalrestaurangen på Södra Cell, Mörrum
Fazer Food Services Sverige
När någon tar en stund och njuter av Fazers produkter eller tjänster så smakar den personen också på vår kärlek och vår omsorg för allt det vi gör. Vår mission, att skapa smakupplevelser, förverkligas varje dag tack vare alla våra 15 000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att driva vår hållbara och innovativa verksamhet. Vi har expanderat från våra nordiska rötter och blivit ett internationellt företag, redo för fortsatt global tillväxt. Om du delar vår passion så kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

MEDCURA SÖKER ALLMÄN SPECIALISTLÄKARE TILL VÅRDCENTRAL I RONNEBY
Medcura AB
Vi söker Medcura söker en allmän specialistläkare för sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral samt jour. Normal arbetsvecka avser måndag till fredag och kan avse tid mellan 07.00-21.00. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

MEDCURA SÖKER ALLMÄN SPECIALISTLÄKARE TILL VÅRDCENTRAL I KARLSHAMN
Medcura AB
Vi söker Medcura söker en allmän specialistläkare för sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral samt jour. Normal arbetsvecka avser måndag till fredag och kan avse tid mellan 07.00-21.00. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 20-09-2018