Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Valsamordnare
Ronneby kommun, Samordning, Utveckling, Sekretariat
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har cirka 29 600 invånare och ligger mitt i Blekinge, attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en valsamordnare inför valet till Europaparlamentet 2019. ARBETSUPPGIFTER Vill du jobba mitt i demokratins kärna och bidra till ett väl genomfört val?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Biståndshandläggare, semestervikariat 2019
Karlskrona kommun
Äldreförvaltningen söker     Biståndshandläggare    Studerar du till socionom? Karlskrona kommuns äldreförvaltning söker dig som vill ha ett roligt och givande sommarjobb där du får chansen att göra skillnad för andra.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019

IT-konsult med fokus på Citrix
Atea
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Kalmar och Karlskrona dig som vill jobba som konsult med fokus på Citrix. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.    "På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Biträdande rektor Saltöskolan/Hästöskolan
Karlskrona kommun
Biträdande rektor Saltöskolan/Hästöskolan     11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.     Mer information på: Jobba i skolan     Vår biträdande rektor kommer att gå vidare till ett rektorsuppdrag och vi söker därför en ny biträdande rektor.     Om skolorna   Saltöskolan och Hästöskolan är två F-6-skolor som ligger i Centrala skolområdet. På Saltö går i dagsläget 160 elever och på Hästö 180 elever.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Butikssäljare till Lyko Kronan
Lyko Retail AB
Vi älskar hårvård och skönhet och drivs av passionen att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa jag – oavsett var vi möts. Att ge oslagbar service, både i butik och på nätet, är helt enkelt det roligaste vi vet. OM ROLLEN Som butikssäljare på Lyko arbetar du med personlig rådgivning och försäljning av professionella hårvårdsprodukter till våra kunder. I personlig rådgivning ingår att göra en håranalys och styling.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Vi söker svetsare till ett familjeföretag
Empleo Växjö AB
För kunds räkning söker vi omgående en driven Svetsare. Som Svetsare hos vår kund kommer du i första hand arbeta med manuell svetsning i plåt och aluminium. Du svetsar ihop olika kundanpassade detaljer med varierande storlek och i både korta och långa serier. Kvalitetskontroller ingår i tjänsten. Vår uppdragsgivare behöver omgående förstärkning på sin svetsavdelning, och uppdraget kommer att inledas med en konsultanställning via Empleo i sex månader därefter finns stora möjligheter till anställning hos kund.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 22-01-2019

Undersköterskor till Jämjö hemtjänst
Karlskrona kommun
Äldreförvaltningen söker    Undersköterskor till Jämjö hemtjänst    Vårt arbete utgår från att den enskilde kunden är i fokus och är delaktig i sina omsorgsbehov. Som undersköterska hos oss är det viktigt att kunna möta den enskilda individens behov och önskemål.   Vi arbetar med påverkansbara scheman där arbetsgruppen gemensamt skapar schemat utifrån verksamhetens behov.    Uppdrag  Du kommer att arbeta med grundläggande vård och omsorg utifrån ett rehabiliterande synsätt med tonvikt på värdighet och välbefinnande för kunden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Lärare åk 4-6 till Rödebyskolan F-9, Västra skolområdet
Karlskrona kommun
Lärare för åk 4-6 till Rödebyskolan F-9, Västra skolområdet      11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss!     Mer information på www.karlskrona.se: Jobba i skolan   Rödebyskolan är en F-9-skola med drygt 700 elever och ligger centralt i Rödeby. Vi har den stora skolans möjligheter och den lilla skolans trygghet och omtanke. Vi har tillgång till stor fin idrottshall, simhall inne och ett utebad.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Lastbilsförare
Plastreparationsbolaget Sverige AB
Vi söker en lastbilschaufför som inte bara vill köra lastbil. Vi har en chaufför idag och han behöver ibland vara ledig och ibland har han för mycket att göra. Samtidigt så behöver vi en som jobbar i verkstaden och gör allt möjligt. Vi reparerar plast åt kommuner och företag. Vi finns i Erikstorp strax utanför Olofström och har kunder över stora delar av Sverige. Det kan vara allt från soptunnor till livsmedelstankar, transportbehållare, pallemballage och ombyggnad av emballage. Reparationen gör vi genom att vi svetsar i plasten.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 30-01-2019

Säljare med utvecklingsmöjlighet
MILMEDTEK AB
Säljare med utvecklingsmöjlighet Välkommen att bli en i vårt team med möjlighet till personlig utveckling och delägarskap med vinstdelning. Rätt person har möjlighet att bli kommande VD. Vi söker: Vi söker dig som söker efter en utmaning och som inte nödvändigtvis har arbetat som säljare tidigare. Det viktigaste är att du är målmedveten, har ett driv och social kompetens. Tror du på oss kommer vi tro på dig och ge dig alla förutsättningar för att du skall lyckas. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor eller från vårt kontor i Karlskrona. Teknisk / naturvetenskaplig bakgrund är ett plus.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 05-02-2019