Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Snickare/Träarbetare till Olofström
Tobias Olsson Bygg i Olofström AB
Tobias Olsson är en mindre byggfirma med goda referenser då vi funnits i 18 år. Vi erbjuder kompetens inom renovering, nybyggnader och ombyggnader. Arbeten är varierande, mest renoveringar utav äldre hus och rot-arbeten men även en del jobb mot företag, tillbyggnader mm Det är en fördel om du har utbildning som snickare. Om du saknar utbildning så räcker det med längre erfarenhet för att passa för jobbet. Efter provanställningen så kan jag erbjuda dig en arbetsbil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste ha B-körkort och behärska svenska i tal och skrift.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Operatör till svarvavdelning
Wikan Personal
Du hittar CEJN i världens alla hörn och vi är stolta över att anses som världens ledande specialist på snabbkopplingar. CEJN producerar och utvecklar snabbkopplingar för hydraulik, tryckluft, högtryckshydraulik, vätskor och andningsluft. CPL (Cejn produktion lönsboda) är en produktionsenhet inom Cejn-gruppen med 22 kurvstyrda och CNC-styrda svarvautomater. Vi är ca 50 medarbetare i Lönsboda. Den huvudsakliga verksamheten är att svarva komponenter till Cejns snabbkopplingsprogram. Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Operativ Teamledare
Adecco Sweden AB
Vill du ta nästa kliv i din karriär som teamledare? Har du erfarenhet av automatpressning?  Då ska du söka tjänsten som operativ teamledare till Svängsta Komponent & Verktygs AB Om tjänsten Vi söker en operativ teamledare med minst tre års erfarenhet av automatpressning, verktygsuppsättning och verktygsunderhåll. Du har även erfarenhet av ritningsläsning och enklare mätteknik. Kunskaper från avsyning, kvalitetskontroller samt ledarerfarenhet är ett plus. Du kommer delta i produktionsarbetet och övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Avdelningschef/ekonomichef till Marinbasens stab
Försvarsmakten
Staben är marinbaschefens beredningsorgan och leds av stabschefen. Staben är indelad i ordinarie funktioner från N 0 till N 8. Till staben hör även; controller, stf SC, chefssekreterare och informationschef. Stabens huvudsakliga uppgift är att bereda beslut åt chefen och omsätta dessa i uppgifter och order.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Lärare i svenska som andraspråk åk 1-5 till Mörrums skola
Karlshamns kommun
Vi söker en lärare med behörighet i svenska som andraspråk, till vår förberedelseklass i åk 1-5 till Mörrums skola.   Tjänsten är en tillsvidareanställnig på heltid. Tillträde snarast möjligt.   Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet.   Kvalifikationer Vi söker legitimerad lärare till vår förberedelseklass på 1-6. Vi ser gärna att du är behörig i svenska som andraspråk.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Stockman
Roxtec International AB
Roxtec är världsledande inom utveckling och tillverkning av modulbaserade tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Vårt flexibla system används inom allt från energibranschen till varvsindustrin för att skydda människor och tillgångar från riskfaktorer som eld, gas och vatten. Roxtec är en snabbväxande koncern som servar kunder på mer än 80 marknader genom dotterbolag och lokala distributörer. Läs mer på www.roxtec.com (http://www.roxtec.com/). ARBETSUPPGIFTER Som Stockman på vårt lager kommer du att ingå i ett team som ansvarar för Roxtecs plock och pack av ordrar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Arrival inspector
Roxtec International AB
Roxtec är världsledande inom utveckling och tillverkning av modulbaserade tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Vårt flexibla system används inom allt från energibranschen till varvsindustrin för att skydda människor och tillgångar från riskfaktorer som eld, gas och vatten. Roxtec är en snabbväxande koncern som servar kunder på mer än 80 marknader genom dotterbolag och lokala distributörer. Läs mer på www.roxtec.com (http://www.roxtec.com/). ARBETSUPPGIFTER Som Arrival inspector på vår ankomstavdelning kommer du att ingå i ett team som ansvarar för Roxtecs ankomstkontroll.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Projektledare - bygg
Fortifikationsverket
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Expert energieffektivisering
Boverket, Hållbara byggnader och energi
Boverket är den nationella myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende. Vi har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. Boverket växer och idag arbetar cirka 280 personer i myndigheten, bland annat arkitekter, civilingenjörer, ekonomer, jurister, kommunikatörer, planerare och samhällsvetare. Vi fick inför året utökade uppdrag inom digitalisering, inomhusmiljö och arkitektur.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Låstekniker till projekt Nokas Teknik i Karlshamn
Nokas Teknik AB
Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018