Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialpedagog/speciallärare till gymnasiesärskolan
Karlskrona kommun
Specialpedagog/speciallärare till gymnasiesärskolan      På Kunskapsförvaltningen arbetar vi med framtiden – välkommen att möta den med oss!     11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor, grundsärskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.     Mer information på: Jobba i skolan.se       Vi söker en specialpedagog/speciallärare med behörighet att undervisa inom gymnasiesärskolans individuella program.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Sommarjobba som personlig assistent i Karlskrona med omnejd
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som sommarvikarie under ordinarie assistenters semesterfrånvaro sommaren 2019. Vid dessa kunder finns även goda möjligheter till fortsatt timvikariat efter sommarperioden. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Rosenfeldtskolan, Centrala sko ...
Karlskrona kommun
Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Rosenfeldtskolan, Centrala skolområdet 11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare.   Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss. Mer information på: Jobba i skolan Rosenfeldtskolan ligger ”mitt i stan” på Trossö, med världsarvet inpå knuten. På skolan går ca 300 elever, med olika nationaliteter, från förskoleklass till åk 6.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019

Personlig assistent till kvinna i Ronneby
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assitenter till en av våra kunder i Ronneby. Vår kund är en 58 årig kvinna som lever med en sjukdom som gör henne svag i kroppen. Hon bor tillsammans med sin man och deras två katter och har stort intresse för matlagning och bakning varför du som söker gärna kan vara händig i köket.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Personlig assistent till autistisk kille i Olofström
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi dig mellan 20-50 år, som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till vår kund boendes i Olofström. Vår kund är en 28-årig kille som lever med autism. Han bor själv och behöver i och med detta hjälp i sitt vardagliga liv med sånt som matlagning, hygien, städning med mera. Arbetspassen är fördelade mellan 9:00-19:00 alternativt dygnspass 9:00-9:00.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Personlig assistent för mindre schemarad till kvinna i Olofström
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker efter personlig assistent till en kvinna i 60 års åldern boendes tillsammans med sin man på landet i Olofström. Som personlig assistent till kvinnan kommer du vara hennes armar och handräckning i vardagen där funktionsvariationen sätter gränser.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Bärgningsschafför
BR Bärgningstjänst
BR Bärgningstjänst söker omgående en chaufför till deras verksamhet. Vi söker dig som är driven, positiv, flexibel, serviceminded och problemlösare. Du kommer att arbeta fritt och självständigt men även i grupp. Ingen dag är den andra lik så gillar du utmaningar då är detta något för dig. Krav: - C-körkort, gärna CE - YKB - Förarkort (digitalt) - Arbete på väg Arbetsgivaren står för den grundutbildning som krävs för att få arbeta med bärgningsuppdrag. Välkommen att göra din ansökan redan idag med CV och personligt brev.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Förvaltningschef till Äldreförvaltningen
Karlskrona kommun
Vill du jobba med engagerade medarbetare i en organisation som sätter service till medborgare och kunder främst? Välkommen till Karlskrona kommun, Blekinges största arbetsgivare med nästan 6000 medarbetare inom förvaltningar och bolag. Världsarvstaden Karlskrona med sitt unika läge mitt i skärgården är en av Sveriges soligaste städer och bjuder på fantastisk natur oavsett om du gillar hav, skog eller landsbygd. Karlskrona växer och kommunen befinner sig i ett spännande utvecklingsskede.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Trafiklärare Karlskrona
YrkesAkademin
Trafiklärare Karlskrona Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Grundskollärare till LKC 4-6
Karlskrona kommun
Grundskollärare till LKC 4-6, Östra skolområdet        11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.        Mer information på: Jobba i skolan   Lyckeby Kunskapscenter(LKC) är en F-9:skola som har den stora skolans möjligheter och den lilla skolans trygghet och omtanke. Vi söker nu dig som vill arbeta tillsammans med oss. Vi är positiva och har framtidstro, tillsammans kan vi få alla att lyckas.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019