Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bli en del av vårt härliga säljteam i Olofström
Svenska Trygghetslösningar AB
Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare. Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Olofström.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2018

Semestervikarierande Bröddistributör sökes till Polfärskt
Maxkompetens Konsult
Dina arbetsuppgifter Vi på Maxkompetens söker nu i samarbete med Polfärskt i Växjö dig som vill arbeta som säljande bröddistributör. Du kommer som säljande bröddistributör distribuera, marknadsföra och sälja Polfärskt produkter till butik. Du kommer själv få ansvara över din arbetsdag, allt från lastning till slutfinish hos kund. Din profil Som sökande är du serviceinriktad, strukturerad och social. Då du kommer själv få ansvara över din arbetsdag är det viktigt att du är engagerad och ansvarstagande i ditt arbete.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Software developer for Telecom domain, Karlskrona
Sigma Sweden Software AB
Sigma Sweden Software AB is a company focused on helping Swedish customers to adapt to emerging technologies, build development teams and provide software consulting services. Workplace: Ronnebygatan 50, Karlskrona Postal code: 371 34 Title: Software developer for Telecom domain Description of work tasks: Software development Description of qualifications: Software developer Experience: At least 6 years' experience required
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

CNC-operatör till Kockums maskin
Adecco Sweden AB
Har du tidigare erfarenhet som CNC-operatör? Är du redo för nya utmaningar? Då ska du söka jobbet på Kockums maskin i Kallinge! Om Kockums Maskin Kockums Maskin AB är en av Skandinaviens ledande tillverkare av bearbetat gjutgods. Kunderna finns framför allt inom fordons- och verkstadsindustrin. Vårt kontor och vår tillverkning finns i Kallinge, mitt i Sveriges trädgård, Blekinge. Vi tar ett totalansvar för hela tillverkningskedjan.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Kundtjänst till spelbolag
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta utomlands och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Nu söker en av världens ledande spelkoncerner svensktalande kundtjänstmedabetare, läs mer och sök idag! För att söka tjänsten krävs ett översatt CV på engelska! Om tjänsten En av världens största spelkoncerner online vill växa och utöka sin kundbas och söker flera nya medarbetare med språkkunskaperna, svenska, norska, tyska och engelska. Företaget ligger i Staffordshire, Stoke on Trent i England och här kommer du som söker även att arbeta.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

3 lärare SFI och en lärare Sh och Hi
Olofströms kommun
Vår vision på komvux är: Mångfald Berikar. För att trivas hos oss ser du olikheter som möjligheter!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Nyponhusets förskola söker förskollärare
Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Nyponhusets förskola ligger i Johannishus och har tre av delningar 1-5 år. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lågstadielärare till Kallingeskolan
Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Kallingeskolan är en grund- och grundsärskola F-9 belägen i Kallinge tätort. Ortens kommunbibliotek finns i samma byggnad och närhet till både ishall, idrottsplats, natur och centrum. Totalt finns här cirka 530 elever och 100 medarbetare. Vår skola arbetar för en ökad inkludering av alla elever. Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 19-06-2018

Specialpedagog Skogsgårdsskolan
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Är du Skogsgårdsskolans nya specialpedagog? Skogsgårdsskolan är en av Ronnebys centrala skolor, belägen på en höjd ovanför gymnasieskolan Knut Hahn, nära sporthallen och simhallen. Skogsgårdsskolan är en skola med mångkulturell kompetens som vi är stolta över. Vi ser olikheter som en styrka och en utmaning. Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Almia söker läkare för uppdrag i Karlskrona
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018