Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfaren förrättningslantmätare, Karlskrona
Lantmäteriet
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Förskollärare sökes till Tallbacken Västra skolområdet
Karlskrona kommun
11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss!     Mer information på: www.karlskrona.se: Jobba i förskolan   Förskollärare till Tallbackens förskola, Västra skolområde    Vi söker tre förskollärare . Förskolan har åldershomogena grupper och fem arbetslag. För att möjliggöra ett mångsidigt och sammanhängande lärande arbetar vi projektinriktat.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Vi söker en Butikssäljare till vår butik i Ronneby!
Mekonomen Detaljist AB
Vill du bli vårt ansikte utåt, arbeta i ett starkt och skickligt team där du bidrar till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor, i en spännande och gynnsam verksamhet? Då kanske det är dig som vi söker till vår butik i Ronneby! Dina utmaningar Vi förväntar oss att du som butiksmedarbetare ska brinna för försäljning, vara serviceinriktad och ha kunskaper om samt ett intresse av hur en bil fungerar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Förhandlare till Unionen Sydost
Unionen
Vill du få kraft att göra skillnad? Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Avdelningschef till Jämjö vårdcentral
Blekinge Läns Landsting
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Däckmontörer sökes till etablerad däckfirma
Adecco Sweden AB
Är du stresstålig och arbetsvillig? Har du erfarenhet av däckmontering? Då är tjänsten som däckmontör något för dig! Om tjänsten Vi söker nu däckmontörer för säsongsarbete som kommer pågå under vecka 44-49 men kan ändras under uppdragstiden. Du kommer jobba hos vår kund som är en etablerad däckfirma. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa kunder med däckbyte. Du kommer att arbeta i Karlskrona och arbetet är förlagt dagtid. Om dig Vi söker dig som är stresstålig, arbetsvillig och som inte är rädd för att smutsa ner dig.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Däckmontörer sökes till etablerad däckfirma
Adecco Sweden AB
Är du stresstålig och arbetsvillig? Har du erfarenhet av däckmontering? Då är tjänsten som däckmontör något för dig! Om tjänsten Vi söker nu däckmontörer för säsongsarbete som kommer pågå under vecka 44-49 men kan ändras under uppdragstiden. Du kommer jobba hos vår kund som är en etablerad däckfirma. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa kunder med däckbyte. Du kommer att arbeta i Karlshamn och arbetet är förlagt dagtid.  Om dig Vi söker dig som är stresstålig, arbetsvillig och som inte är rädd för att smutsa ner dig.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Säljare till Ronneby, ansök utan CV!
Verisure Sverige AB
Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

E-hälsostrateg till avdelningen för e-tjänster, Digitaliseringsenheten
Blekinge Läns Landsting
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Fastighetstekniker till JSB
Adecco Sweden AB
Är du tekniskt intresserad i kombination med problemlösning? Brinner för service? Då ska du söka tjänsten som Fastighetstekniker till JSB! Om tjänsten Som fastighetstekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta underhåll på tekniska installationer, byggnader och fastighetsskötsel. Du arbetar med framtagning av förbättringsåtgärder och utveckling av de fastighetstekniska systemen/installationerna och verkar för hållbar utveckling. Du arbetar även med underhållsplanering och är en kontakt med UE i mindre underhållsprojekt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019