Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker en manlig personlig assistent åt en ung man i Karlskrona kommun!
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Innesäljare Lantbruksförsäkring
Länsförsäkringar Blekinge
Om jobbet  Som innesäljare inom lantbruksförsäkring arbetar du aktivt med försäljning och rådgivning av försäkringar till kunder på lantbruksmarknaden. Du har en hel del kundkontakt i form av såväl inkommande samtal via telefon som fysiska kundbesök till kontoret. Vi hjälper kunderna att följa marknadens utveckling och föreslår förändringar och kompletteringar som förbättrar deras försäkringsskydd.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Medicinsk sekreterare Ögonkliniken
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ögonkliniken på Blekingesjukhuset har sin verksamhet förlagd till två orter, Karlskrona och Karlshamn och består av mottagningsenheter med planerad och akut verksamhet samt operationsverksamhet och sluten vård.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Brandingenjör, Vikariat
Boverket, Tekniska egenskaper
Boverket är den nationella myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende. Vi har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. På Boverket arbetar idag 250 personer, bland annat jurister, arkitekter, planerare, ekonomer, civilingenjörer, samhällsvetare och kommunikatörer. Vi har den senaste tiden fått stora regeringsuppdrag inom digitalisering, inomhusmiljö och arkitektur.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Logoped? En sommar i vackra fina Blekinge? Välkommen till Rehabkliniken!
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Vi mitt uppe i vår sommarplanering och söker nu en semestervikarie till vår logopedgrupp.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Utbildningsanställning sjuksköterska på psykiatriska intensiv- och akutavd.
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Länsgemensam psykiatri har hela Blekinge som sitt upptagningsområde med drygt 150 000 invånare. Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Visual Merchandiser sökes till Karlshamn och Karlskrona
Hemtex AB
Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex. Vi söker just nu en försäljningsorienterad Visual merchandiser till våra team i Karlshamn och Karlskrona. Vi tror att du, precis som vi alltid sätter kunden i fokus och vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem.  Du brinner för mötet med kund och vill bidra med en kundupplevelse i världsklass. Som VM hos oss ansvarar du för att hålla konceptuellt omhändertagande i butik, kampanjgenomförande och försäljningsoptimering. Du är strukturerad, kommunikativ och flexibel.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Researcher på deltid till OnePartnerGroup i Karlskrona!
OnePartnerGroup Blekinge AB
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2 500 medarbetare hittills verksamma på 39 orter och i februari tillkännagavs förvärvet av Kornboden som har sina rötter i Norrland.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Djurskyddshandläggare
Länsstyrelsen Blekinge län
Länsstyrelsen i Blekinge är en spännande arbetsplats. I vår roll som regeringens företrädare i länet ingår att arbeta med många olika frågor såsom miljöskydd, naturvård, planering och bostadsbyggande, djurskydd, energi och klimat, kulturmiljö, krishantering, fiske och landsbygdsutveckling. Ingen annan myndighet har ett så brett arbetsområde. Blekinge är en del av en expansiv Östersjöregion och vi har en högskola med inriktning mot hållbar utveckling. I Blekinge är det nära till allt vilket gör det lätt att kombinera ett intressant arbete med bra boende och en aktiv fritid.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Vi söker Säljchef i Karlskrona
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Just nu söker vi dig som är beredd att ta nästa steg och har förmågan att leda andra till framgång.      Tjänsten      Du drivs av att prestera bäst och har förmågan att få andra prestera på toppen av sin förmåga. I tjänsten kommer du ansvara för ett team på 5-10 säljare som jobbar med att boka och genomföra kundbesök på fält för att sälja våra tjänster och produkter på avtalad tid. Tjänsten som säljchef innefattar även fältplanering, rapportering samt rekrytering av nya medarbetare till ditt team.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018