Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Almia söker sjuksköterska för arbete i Karlskrona
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Undersköterska till Rödeby hemtjänst
Karlskrona kommun
Äldreförvaltningen, Karlskrona kommun    söker    Undersköterska till Rödeby hemtjänst      Vårt arbete utgår från att den enskilde kunden är i fokus och är delaktig i sina omsorgsbehov. Som undersköterska hos oss är det viktigt att kunna möta den enskilda individens behov och önskemål. Verksamheten bygger på en stor mångfald där språkliga kompetenser tillvaratas och nyttjas för att öka enskild kunds kvalité.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Avdelningschef Folktandvården Jämjö
Landstinget Blekinge, Folktandvården
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

MEDCURA SÖKER ALLMÄNSPECIALISTLÄKARE TILL VÅRDCENTRAL I LYCKEBY
Medcura AB
Vi söker Medcura söker en allmän specialistläkare för sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Normal arbetsvecka avser måndag till fredag och kan avse tid mellan 07.00-21.00, Jour kan förekomma. Uppdraget är förlagt under hösten med chans till förlängning. Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag då vi gör urval löpande. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Socialsekreterare till fältgruppen/mottagningsenheten
Karlskrona kommun
Socialsekreterare till Fältgruppen/Mottagningsenheten, avdelningen för barn och unga  Avdelningen för barn och unga är en av tre avdelningar inom Socialförvaltningen. Avdelning är organiserad i sju enheter, Mottagningsenheten, Utredningsenhet 1-3, Familjehemsenheten, Familjestödsenheten samt HVB-hem för barn och familj.   Till avdelningen hör två specialistsocionomer samt fem administratörer med utökat ansvar att avlasta socialsekreterare och chefer.   Hela förvaltningen har under våren påbörjat ett arbete för att kunna genomföra vårt uppdrag mer effektivt och med hög kvalité.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Produktambassadör extrajobb i Karlskrona
Brand Impact
Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning? Då är du personen vi söker! Du kommer löpande genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Barnskötare till Ramdala förskola
Karlskrona kommun
Barnskötare till Ramdala förskola, Östra skolområdet     11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Sök ditt nya jobb hos oss.     Mer information på www.karlskrona.se/jobbaiskolan       Ramdala växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som är barnskötare och vill forma morgondagens medborgare. För oss på Ramdala förskola är det en självklarhet att barnen är delaktiga och har ett reellt inflytande.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Hallvärd Karlskrona
Holmgrens Bil
Vi söker en hallvärd till Karlskrona"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Vi söker en driven ekonom/inköpare till vår kund i Karlskrona
Palm & Partners Bemanning AB
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Hallvärd Karlskrona
Holmgrens Bil
Vi söker en hallvärd till Karlskrona"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018