Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Software developer for Telecom domain, Karlskrona
Sigma Sweden Software AB
Sigma Sweden Software AB is a company focused on helping Swedish customers to adapt to emerging technologies, build development teams and provide software consulting services. Workplace: Ronnebygatan 50, Karlskrona Postal code: 371 34 Title: Software developer for Telecom domain Description of work tasks: Software development Description of qualifications: Software developer Experience: At least 6 years' experience required
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Kundtjänst till spelbolag
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta utomlands och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Nu söker en av världens ledande spelkoncerner svensktalande kundtjänstmedabetare, läs mer och sök idag! För att söka tjänsten krävs ett översatt CV på engelska! Om tjänsten En av världens största spelkoncerner online vill växa och utöka sin kundbas och söker flera nya medarbetare med språkkunskaperna, svenska, norska, tyska och engelska. Företaget ligger i Staffordshire, Stoke on Trent i England och här kommer du som söker även att arbeta.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Almia söker läkare för uppdrag i Karlskrona
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Ta nästa steg i karriären som Klubbchef hos KHK
Experis
Karlskrona Hockeyklubb (KHK) bildades 2001 och har efter en klättring genom seriesystemet som innefattar de senaste tre åren på absolut elitnivå i SHL nu tagit ett steg tillbaka till HockeyAllsvenskan. KHK driver herrlag i HA, damlag i Division 1 samt ungdomsverksamhet på elitnivå inkluderat ishockeygymnasium med riksintag. KHK driver även restaurang och cateringverksamhet genom Restaurang Plan två.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

Sjuksköterska till Blodcentralen i Karlskrona
Landstinget Blekinge, Laboratoriemedicin
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-07-2018

Semestervikariat Rond/Stationär
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Biomedicinsk analytiker till Blodcentralen i Karlskrona
Landstinget Blekinge, Laboratoriemedicin
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-07-2018

Verksjurist
Boverket, Verksamhetsavdelning 1
Boverket är en den nationella myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende. Vi har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. På Boverket arbetar idag 250 personer, bland annat jurister, arkitekter, planerare, ekonomer, civilingenjörer, samhällsvetare och kommunikatörer. Vi har den senaste tiden fått stora regeringsuppdrag inom digitalisering, inomhusmiljö och arkitektur.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Arbetsledare/handledare till Wämöparken, semestervikariat
Karlskrona kommun
Kommunens verksamhet är idag uppdelad i nio förvaltningar och en av dessa är Drift- och serviceförvaltningen som förser Karlskrona kommun med viktig samhällsservice samt intern service till kommunens förvaltningar.     Nu erbjuds en möjlighet att arbeta med oss i denna expansiva kommun. Vi förvaltar unika miljöer där både förnyelse och bevarande är ledord.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Elevassistenter till Rosenfeldtsskolan, Centrala Skolområdet
Karlskrona kommun
Elevassistenter till Rosenfeldtsskolan, Centrala Skolområdet   11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.      https://www.karlskrona.se/jobbaiskolan     Rosenfeldtsskolan ligger ”mitt i stan” på Trossö med världsarvet inpå knuten. På skolan går ca 300 elever, med olika nationaliteter, från förskoleklass till åk 6. Fritidshemmet består av fyra avdelningar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018