Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfaren förrättningslantmätare, Karlskrona
Lantmäteriet
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Förskollärare sökes till Tallbacken Västra skolområdet
Karlskrona kommun
11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss!     Mer information på: www.karlskrona.se: Jobba i förskolan   Förskollärare till Tallbackens förskola, Västra skolområde    Vi söker tre förskollärare . Förskolan har åldershomogena grupper och fem arbetslag. För att möjliggöra ett mångsidigt och sammanhängande lärande arbetar vi projektinriktat.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Avdelningschef till Jämjö vårdcentral
Blekinge Läns Landsting
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Däckmontörer sökes till etablerad däckfirma
Adecco Sweden AB
Är du stresstålig och arbetsvillig? Har du erfarenhet av däckmontering? Då är tjänsten som däckmontör något för dig! Om tjänsten Vi söker nu däckmontörer för säsongsarbete som kommer pågå under vecka 44-49 men kan ändras under uppdragstiden. Du kommer jobba hos vår kund som är en etablerad däckfirma. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hjälpa kunder med däckbyte. Du kommer att arbeta i Karlskrona och arbetet är förlagt dagtid. Om dig Vi söker dig som är stresstålig, arbetsvillig och som inte är rädd för att smutsa ner dig.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

E-hälsostrateg till avdelningen för e-tjänster, Digitaliseringsenheten
Blekinge Läns Landsting
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Reporter
Sveriges Television AB
Nu söker vi dig som brinner för lokaljournalistik och vill bidra till att stärka vår bevakning av Blekinge med journalistik som är angelägen och nära. Du är en driven och mångkompetent journalist som med självklarhet tar fram egna nyheter, anpassade till nya medievanor där webb och sociala medier är lika viktiga plattformar som TV.  Arbetsuppgifter    Som nyhetsreporter hos oss jobbar du med både snabba nyheter och mer planerad journalistik. Vårt fokus är att leverera relevanta nyheter för en publik som idag finns på flera olika plattformar- tv-sändningar, webb och sociala medier.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Förskollärare till Ramdala förskolor
Karlskrona kommun
Förskollärare till Ramdala förskolor, Östra skolområdet    11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss. Mer information på: Jobba i skolan  Vi söker nu en förskollärare till Ramdala förskolor: Ramdala och Trummenäs växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. För att kunna ta emot de växande barnkullarna har vi öppnat en avdelning på Musikgatan (Gläntan) fram till den nya förskolan står klar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Säljare 25% Karlskrona
Jysk AB
JobbeskrivningÄr du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Mentor och VO-handläggare
Blekinge Tekniska Högskola
Vi är en av landets tydligast profilerade tekniska högskolor, där IT och innovation för en hållbar framtid står i fokus. Vi söker nu en ny medarbetare som vill vara med att utveckla vår verksamhet. Låter det som din framtid? Arbetsbeskrivning: Arbetet som mentor handlar främst om att stödja enskilda studenter med att planera och få struktur på sina studier för att lättare kunna uppnå sina mål. Du kan även behöva hjälpa till med att konkretisera institutionens förväntningar och studieuppgifter samt stödja studenten med att komma i gång med arbetsuppgifter.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 28-09-2019

Ekonom, vikariat
Blekinge Tekniska Högskola
Vi är en av landets tydligast profilerade tekniska högskolor, där IT och innovation för en hållbar framtid står i fokus. Närhet är ett utmärkande drag för BTH; nära till näringsliv och samhälle, nära till studenterna och nära till högskoleledningen. Närheten till havet är också mycket påtaglig på båda våra campus, och staden såväl som bostadsområden finns inom bekvämt cykelavstånd. BTH står för kvalitet och nytänkande och vill upplevas som ett öppet, spännande och kreativt lärosäte.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019