Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Avdelningschef till Funktionsstödsförvaltningen
Karlskrona kommun
Funktionsstödsförvaltningen, Karlskrona kommun   söker   erfaren Avdelningschef     Funktionsstödsförvaltningen, som är kommunens tredje största förvaltning, ansvarar för att ge stöd och service till ungefär 800 medborgare som har fysisk, psykisk och/eller intellektuell funktionsnedsättning.   På Funktionsstödsförvaltningen finns cirka 700 medarbetare på 110 arbetsplatser runt om i kommunen. Verksamheten lyder under en stark lagstiftning och har höga krav på kvalitetssäkring. Politiska direktiv och samverkan med andra huvudmän styr i hög utsträckning vårt arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Grundskollärare till Östra Torpskolan/Kättilsmålaskolan
Karlskrona kommun
Grundskollärare till Östra Torpskolan/Kättilsmålaskolan 11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss. Mer information på www.karlskrona.se/jobbaiskolan Östra Torpskolan är en F-6 skola med cirka 270 elever och tillhörande fritidshem belägen i Lyckeby. Här jobbar vi tillsammans under ett tak med inkluderande skolbibliotek, slöjdsalar och idrottssal samt med fritids som en naturlig del av skolan.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

GIS-handläggare till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
Karlskrona kommun
GIS-ingenjör till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen Världsarvsstaden Karlskrona präglas av sin marina historia med ständigt närvarande hav och skärgårdskänsla och ännu idag pågående örlogsverksamheter. Idag bevarar vi världsarvet, men bygger också för framtiden.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

GIS-handläggare till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
Karlskrona kommun
GIS-ingenjör till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen Världsarvsstaden Karlskrona präglas av sin marina historia med ständigt närvarande hav och skärgårdskänsla och ännu idag pågående örlogsverksamheter. Idag bevarar vi världsarvet, men bygger också för framtiden.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin Karlskrona
Region Blekinge, Laboratoriemedicin
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Tandhygienist sökes till Karlskrona
Tandfakta - dentalrekrytering
Kliniken Leendet i havsnära Karlskrona söker en självgående tandhygienist och lagspelare till sitt team Om oss Vi är en del av Praktikertjänst och vår kliniken består av två team, där vi arbetar enligt "Solo group" - modellen. I vårt team består vi av 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor/receptionist. Vi arbetar nära varandra, är samspelta och tycker om att ha roligt tillsammans på jobbet.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Säljare - Karlskrona
KappAhl
KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med 370 KappAhl- och Newbiebutiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna. I dag är 57% av bolagets produkter hållbarhetsmärkta. 2017/2018 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i tio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Behandlare till HVB Spjutsbygd i Karlskrona
Nytida
Nu söker vi på HVB Spjutsbygd i Karlskrona enbehandlare för vårt HVB hemför ungdomar medmålgruppen pojkar och flickor 13-18 år med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk, relationsproblem och integrationsproblem. Nytida HVB harplats för 10 stycken ungdomar. Nu söker vi en kollega som ska arbeta som behandlare och i din tjänst som behandlare kommer du att arbeta med att finnas till i ungdomarnas vardag med behandlingsarbete samt vardagssysslor som ADL träning samt fritidssysselsättning. Sök tjänsten senast 20190818. Inom Nytida är vi i ständig utveckling.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Undersköterska Jämjö hemtjänst
Karlskrona kommun
Äldreförvaltningen söker   Undersköterska till Jämjö hemtjänst   Vårt arbete utgår från att den enskilde kunden är i fokus och är delaktig i sina omsorgsbehov. Som undersköterska hos oss är det viktigt att kunna möta den enskilda individen i dennes behov och önskemål. Vi arbetar med påverkansbara scheman där arbetsgruppen gemensamt skapar schemat utifrån verksamhetens behov.   Uppdrag Du kommer att arbeta med grundläggande vård och omsorg utifrån ett rehabiliterande synsätt med tonvikt på värdighet och välbefinnande för kunden.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Toppsäljare B2B
Business Communication Sverige AB
Är du trött på att klicka dig igenom annons efter annons där det inte riktigt känns som ett jobb för dig? Vill du ha en arbetsplats med glädje och gemenskap som ledord? Är det viktigt för dig att sälja något som du tror på och som hjälper den som köper?Är du en grym säljare idag? Anser du att du är en grym säljare idag men känner att det är dags att ta nästa kliv i din karriär och ha möjligheten att utvecklas ännu mer?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 10-08-2019