Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Supporttekniker / Helpdesk / 1st line till uppdrag hos CGI i Bromölla
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Mystery Shopper sökes till uppdrag i Karlskrona med omnejd
Remarkable
Vi på Remarkable söker efter dig som vill genomföra Mystery Shopping uppdrag i Karlskrona med omnejd under vecka 50 (9/12-15/12). Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet. Du skall agera som en vanlig kund och observera bl.a.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

IT-arkitekt med inriktning mjukvara/lösningsarkitekt
Kustbevakningen
Kustbevakningen är en civil statlig myndighet som ansvarar för sjöövervakning och miljöräddningstjänst till sjöss på uppdrag av regering och riksdag. Under beredskapen för miljöräddning arbetar vi förebyggande med miljöövervakning, samtidigt som vi främjar en hållbar havsmiljö. Vi bedriver även tillsyn och kontroll av fiske, tull, gräns, jakt och naturvård till sjöss. Dessutom arbetar vi för att öka tryggheten genom sjötrafikövervakning och har ständig beredskap för sjöräddning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

IT-arkitekt med inriktning mjukvara/lösningsarkitekt
Kustbevakningen
Kustbevakningen är en civil statlig myndighet som ansvarar för sjöövervakning och miljöräddningstjänst till sjöss på uppdrag av regering och riksdag. Under beredskapen för miljöräddning arbetar vi förebyggande med miljöövervakning, samtidigt som vi främjar en hållbar havsmiljö. Vi bedriver även tillsyn och kontroll av fiske, tull, gräns, jakt och naturvård till sjöss. Dessutom arbetar vi för att öka tryggheten genom sjötrafikövervakning och har ständig beredskap för sjöräddning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Affärsdriven och initiativtagande innesäljare till Nortic AB
Nortic AB
Vi på Manpower söker just nu en innesäljare till vår kund i Karlskrona. Har du ett socialt sinne och ett intresse för för försäljning? Söker du en ny och spännande utmaning med möjlighet till stora utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande bolag? Har du dessutom ett intresse för upplevelseindustrin är det här tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Nortic AB och Manpower.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Insatsledare till Marinbasen
Försvarsmakten
Huvudsakliga arbetsuppgifter Leder stabens beredskapsgenomgång en gång per vecka, den dagliga insatsverksamheten samt VB-avlösningar. Ansvarig för den dagliga lägesbilden inom MarinB. Utarbetar och ger order, orienteringar för insatser (motsv) till Marinbasens vaktorganisation och DUC. Kontaktperson mot civila myndigheter vid stödinsatser till samhället. Ansvarar för lägescentralens utrustning och funktionalitet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Tandläkare Folktandvården Karlskrona
Region Blekinge, Folktandvården
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-12-2019

Universitetsadjunkt i programvaruteknik
Blekinge Tekniska Högskola
Vi är en av landets tydligast profilerade tekniska högskolor, där IT och innovation för en hållbar framtid står i fokus. Närhet är ett utmärkande drag för BTH; nära till näringsliv och samhälle, nära till studenterna och nära till högskoleledningen. Närheten till havet är också mycket påtaglig på båda våra campus, och staden såväl som bostadsområden finns inom bekvämt cykelavstånd. BTH står för kvalitet och nytänkande och vill upplevas som ett öppet, spännande och kreativt lärosäte.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 15-01-2020

Ställföreträdande avdelningschef, sjukgymnastikavdelningen i Karlskrona
Region Blekinge, Rehabiliteringskliniken
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Orderplockare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu efter en orderplockare till en av våra kunder i Karlskrona. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då anställningen är tänkt att övergå till kund efter inhyrningsperioden. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår att ta emot ankommande gods och pallar som ska packas om, märkas upp och sorteras till rätt kund. Arbete i dator kommer ingå i det vardagliga arbetet då du kommer att få beställa in varor som sedan ska skickas ut till företagets kunder. Du kommer ha ansvar över att strukturera och fylla på lagret.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019